Kook

Relax Mama weekmenu – terug naar ‘normaal’

Het lijkt erop dat de temperaturen terug naar normaal gaan. Alhoewel de laatste maanden niet echt duidelijk is, wat normaal eigenlijk is. Maar goed, een weekmenu om weer eens de keuken in te duiken. Ik heb wat populaire recepten van de Club bij elkaar gezocht en kwam zo tot dit menuutje!

Maandag: chili con carne

Chili stond de hele zomer nog niet bij ons op het menu. Ik heb er wel weer eens trek in. Je vindt het recept van Annemarieke uit Relax Mama in de Keuken hier.

Dinsdag: Mac ’n Cheese met groente van Jamie

Een jaar geleden mocht ik bij de boekpresentatie zijn van Jamie Olivers boek VEG en kookte hij vlak voor mijn neus deze risotto voor me. op dit menu zet ik een ander groenterecept uit dat boek, omdat er zo lekker veel groente in zit. Je vindt het recept voor deze Mac ’n cheese met groente hier.

Woensdag: Kaasfondue met tomaat

Nog zo’n gerecht dat al even geleden is: Kaasfondue. Dit recept komt uit mijn boek Relax Mama in de Keuken en is van Karin (de moeder van Sterre, Jolan en Koen). Je vindt haar recept hier. Overigens vind ik zelf dat er ook vrij weinig mis is met kaasfondue uit een pakje… wij doen daar vaak nog gebakken champignons doorheen. En eten het met brood en verschillende groentes om er in te dippen.

Donderdag: Couscous met kip en broccoli

Oh en deze is ook al weer zo fijn en lang geleden! Couscous met kip en broccoli. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat Teun dit echt niet lekker vindt. Voor de lieve vrede (en zodat er ook wat in gaat) geef ik hem de kip en de broccoli apart. Je vindt het recept hier.

Vrijdag: Naar de dichstbijzijnde snackbar

Vrijdag is onze laatste vakantiedag. Ik denk dat we die maar moeten afsluiten met een kanskaart. Gaan we na volgende week wel helemaal terug naar normaal. Whatever that may be.

  • Wil je nooit meer een weekmenu missen? Ik verstuur ieder weekend een nieuwsbrief met het weekmenu en alle blogs die die week op de club verschenen. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, vul dan het formuliertje in op deze pagina.
  • Wil je ook zo’n Relax Mama-weekmenu-formulier op je koelkast? Die kun je hier downloaden.
  • Benieuwd naar de vorige weekmenu’s? Je vindt ze hier
Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

1 Reactie

  • Reageer Zo weet je in vijf tellen wat je moet eten - Club van relaxte moeders 25 augustus 2020 at 15:04

    […] Je vindt deze ‘foldie’ (maar ik noem het een happertje) in de eerste editie van Mamaleest, maar speciaal voor onze club maakte Daniëlle een Relax Mama-variant. En die kun je hier downloaden om zelf te printen! Alle gerechten die erop staan op de site én in het weekmenu van deze week. […]

  • Laat je reactie achter