Over de club

Welkom bij de Club van Relaxte moeders! Mijn naam is Elsbeth Teeling. Ik startte in 2012 op Facebook de Club van Relaxte Moeders, toen mijn eerste boek Relax Mama! uitkwam. En nu is er dan ook het blog. Waar je elke dag kunt bijtanken van het moederschap.

Voor je dagelijks portie glimlachen en hart onder de riemen

die andere moeders doen ook maar watOp de Club van Relaxte Moeders vind je je dagelijkse portie relativering. Het is een plek waar we om het moederschap en om onszelf lachen. Waar we het leven met een korrel zout nemen. Bij de Club van Relaxte Moeders zijn we eerlijk over wat je allemaal tegenkomt tijdens het moederschap, maar nooit zuur. Je kunt bij de club terecht voor een glimlach, een hart onder de riem en soms misschien een klein traantje.

Over mij

Ik woon in Utrecht samen met mijn grote liefde Henno, onze kinderen  Keet en Teun en poes Ringo. Keet en Teun zijn uiteraard de leukste kinderen van de wereld, maar dat moederschap vind ik af en toe toch knap lastig. Toen Keet twee jaar was, ben ik mezelf dan ook volledig voorbij gelopen en was ik even uit de running, met paniekaanvallen en al. Toen ik daar uit opgekrabbeld was, begonnen we langzaam eens te denken aan een nieuwe baby. Het leek er even op dat dat niet meer ging lukken, maar in 2010 was ik tot onze verrassing toch plotseling nog zwanger van Teun!

cover_Relax mamaIk begon met bloggen over het moederschap toen ik zwanger was van dochter Keet (in 2004). Uitgeverij Snor ontdekte een paar jaar later mijn blogs en vroeg me een boek voor moeders te schrijven. Dat werd Relax Mama! Ik was toen net bevallen van Teun en liep opnieuw tegen alle dingen op die bij het prille moederschap horen. Van lekkende borsten, tot ernstig slaaptekort en de zoektocht naar de roze wolk. Maar dit keer kon ik er om lachen en was het een en al inspiratie voor het boek.

Sindsdien deel ik mijn belevenissen dagelijks met steeds meer moeders. Het schrijven van mijn blogs en Facebook-posts zorgen ervoor dat ik zelf alles wat luchtiger kan bekijken. Dat is eigenlijk mijn redding! Nee, een echte relaxte moeder ben ik nog steeds niet. Maar het helpt enorm om daar open en eerlijk over te zijn. En om er met een glimlach naar te kijken. En dat is waar het op de club om gaat!

Die andere moeders

Ooit schreef ik de Facebook-pagina in mijn eentje vol, inmiddels zijn we met een heel bloggersteam! Als eerste kwam Sanne er bij, daarna volgden onder andere Inge en Daniëlle. Lezen wie er nu allemaal in het bloggersteam van de club zitten? Dat kan hier.

Heb je een leuk idee voor de Club van Relaxte Moeders? Stuur me dan gerust een mailtje!

Lieve groet,

Elsbeth

Meer van de club zien? Volg de club dan ook op Facebook, Instagram, of Pinterest. Meer van mijn persoonlijke avonturen zien met mijn gezin? Dat kan op mijn persoonlijke Instagram account en soms op Twitter.

Wil je nooit meer een bericht missen van de Club van Relaxte Moeders? Ik verstuur ieder weekend een nieuwsbrief met het weekmenu en alle blogs en spreuken die die week op de club verschenen. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, abonneer je dan nu gratis via onderstaande formuliertje!

Ja, ik wil de nieuwsbrief van de Club van Relaxte Moeders graag ontvangen!

* indicates required