Over de club

Welkom bij de Club van Relaxte moeders! Mijn naam is Elsbeth Teeling. Ik startte de Club van Relaxte Moeders jaren geleden op Facebook, toen mijn eerste boek Relax Mama! uitkwam. Toen die pagina groter en groter werd, wilden we meer. En kwam er ook dit blog. Waar je elke dag kunt bijtanken van het moederschap.

Voor je dagelijks portie glimlachen en hart onder de riemen

die andere moeders doen ook maar watOp de Club van Relaxte Moeders vind je je dagelijkse portie relativering. Het is een plek waar we om het moederschap en om onszelf lachen. Waar we het leven met een korrel zout nemen. Bij de Club van Relaxte Moeders zijn we eerlijk over wat je allemaal tegenkomt tijdens het moederschap, maar nooit zuur. Je kunt bij de club terecht voor een glimlach, voor inspiratie, voor een hart onder de riem en soms misschien een klein traantje.

Over mij

Ik woon in Utrecht samen met mijn grote liefde Henno, onze kinderen Keet en Teun en poes Djoez. Keet en Teun zijn uiteraard de leukste kinderen van de wereld, maar dat moederschap vind ik af en toe toch knap lastig. Toen Keet twee jaar was, ben ik mezelf dan ook volledig voorbij gelopen en was ik even uit de running, met paniekaanvallen en al. Toen ik daar uit opgekrabbeld was, begonnen we langzaam eens te denken aan een nieuwe baby. Het leek er even op dat dat niet meer ging lukken, maar in 2010 was ik tot onze verrassing toch plotseling nog zwanger van Teun!

Ik begon met bloggen over het moederschap toen ik zwanger was van dochter Keet (in 2004). Uitgeverij Snor ontdekte een paar jaar later mijn blogs en vroeg me een boek voor moeders te schrijven. Dat werd Relax Mama! Ik was toen net bevallen van Teun en liep opnieuw tegen alle dingen op die bij het prille moederschap horen. Van lekkende borsten, tot ernstig slaaptekort en de zoektocht naar de roze wolk. Maar dit keer kon ik er om lachen en was het een en al inspiratie voor het boek.

Mom You Can

Sindsdien deel ik mijn belevenissen dagelijks met steeds meer moeders, ben ik steeds een stukje relaxter geworden en schreef ik nog veel meer boeken. Mijn laatste boek voelt als een kers op de taart, dat is het boek Mom You Can. Een boek waarin mijn zoektocht naar een relaxt moederschap staat, maar waarin ik ook keek naar hoe andere moeders het doen, én dook ik in de wereld van psychologie en wetenschap. Dit resulteerde in een positief boek over werk en moederschap met daarin negen succesfactoren die je helpen om de moeder te worden die je graag wilt zijn.

Die andere moeders

Ooit schreef ik de Facebook-pagina in mijn eentje vol, inmiddels zijn we met een heel bloggersteam. Als eerste kwam Sanne er bij, daarna volgden onder andere Inge en Daniëlle. Lezen wie er nu allemaal in het bloggersteam van de club zitten? Dat kan hier.

Nog meer van de club!

Meer van de club zien? Volg de club dan ook op Facebook, Instagram, of Pinterest. Of als je graag naar een podcast luistert, dan kun je de Mom You Can podcast opzoeken. Die luister je via de player op deze site, via Spotify of via je favoriete podcast-app op je telefoon.

Meer van mijn persoonlijke avonturen zien met mijn gezin? Dat kan op mijn persoonlijke Instagram account en soms op Twitter.

De Shop van Relaxte Moeders

Het begon allemaal met boeken. Maar inmiddels kun je de Relax Mama-spreuken niet alleen meer in de boeken of kaarten vinden, we hebben ook toffe hoodies, mokken, tassen, rompertjes, t-shirts en keukenschorten in de Shop van Relaxte Moeders!

Wil je nooit meer een bericht missen van de Club van Relaxte Moeders? Ik verstuur ieder weekend een nieuwsbrief met het weekmenu en alle blogs en spreuken die die week op de club verschenen. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, abonneer je dan nu gratis via onderstaande formuliertje!

Heb je een leuk idee voor de Club van Relaxte Moeders? Stuur me dan gerust een mailtje!

Lieve groet,

Elsbeth

Ja, ik wil de nieuwsbrief van de Club van Relaxte Moeders graag ontvangen!

* indicates required