Relax Mama Workshop – die andere ouders doen ook maar wat

Heb je soms ook het idee dat je de helft van je hersens bent verloren sinds de geboorte van je kinderen? Of dat je de enige bent die het moederschap niet altijd als een roze wolk ervaart? Voel je je soms schuldig dat je liever slaapt dan spannende avonturen beleeft in de slaapkamer nu er een deur verderop een mini-versie van je ligt? Relax! Je bent niet de enige. Het thema van deze workshop is niet voor niets:

De workshop staat voor een middag of avondje relativeren en lachen over het moederschap. In deze (mini)workshops houd ik een spiegel voor, heb je tijd om ervaringen te delen, doen we oefeningen en een quiz om je aan het denken te zetten. Degene die de quiz wint is de meest relaxte moeder en wint een Relax Mama-product. Verder lees ik voor uit eigen werk. Dit alles met een flinke ‘feel good’-factor zoals je gewend bent van mijn boeken en van de Club van Relaxte Moeders.

Ik de workshops komen de highlights en ‘learnings’ uit mijn verschillende boeken voorbij. Want hoewel het boek Relax Mama! vooral lijkt te bestaan uit grappige oneliners en plaatjes, vaak schuilt er een heel verhaal achter. in de workshop:

  • deel ik mijn eigen persoonlijk geschiedenis als moeder, die niet bepaald relaxt begon;
  • leer je dat je er niet alleen voor staat en dat veel moeders af en toe met hun handen in het haar zitten (en dat dat niet erg is);
  • lachen we om de rare dingen die het ouderschap soms met zich meebrengt;
  • komen herkenbare onderwerpen langs zoals: hoe houd je het gezellig aan tafel, hoe houd je alle ballen hoog, wat te doen met slaapgebrek of hoe houd je je relatie leuk terwijl er kinderen aan je broek hangen?
  • doen we een korte oefeningen die je een (lach)spiegel voorhouden.
Meer weten over de workshop?

Het liefst geef ik deze workshop live, in een zaal of bij jou thuis. De workshop is leuk met een kleine groep, maar ook voor grote groepen van is hij geschikt.
En hoewel ik het liefst naar je toe kom, verzorg ik de workshop tijdens deze rare coronatijd natuurlijk ook graag via een scherm. Wil je meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Als je mij een mailtje of een berichtje via Instagram stuurt, dan bel of mail ik je graag terug om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen en welke kosten daaraan verbonden zijn.