Kook

Relax Mama Weekmenu – om je vingers bij af te likken

Als dit weekmenu je geen inspiratie geeft, dan weet ik het niet meer. Ik ben er zelf nogal mee in mijn nopjes ;). Het kan zijn dat ik hem zat te verzinnen terwijl ik al trek had. Zit er iets voor je tussen?

Maandag: Aardappelpuree-broccoli-kaassaus-schotel

Deze ovenschotel kwam in mijn Twitter-timeline voorbij en nu wil ik hem. Ziet er uit als een heerlijke vegetarische guilty pleasure voor een regenachtige dag.

Dinsdag: Elsbeth’s ‘sinaasappelkippetje’

Een gouwe ouwe van ons die ik een tijdje terug weer eens op tafel zette en me gelijk afvroeg waarom ik dit zo lang al niet meer had gemaakt. Je vindt het recept ook hier.

Woensdag: Fusion pastasalade met krab

Keet is veel in het buitenland maar tussendoor is ze een paar dagen thuis (voordat ze weer samen met Henno naar Australië vertrekt). Op woensdag daarom een gerecht waar ik haar zeker weten blij mee maken, en dat we deze hele zomer waren vergeten: fusion pastasalade met krab.

Donderdag: Vega erwtensoep

Is het al te vroeg voor erwtensoep? Het is bijna oktober. Ik vind dat het wel kan. Je vindt het vega recept van Petra, uit Relax Mama in de keuken hier.

Vrijdag: Big Mac wrap

Het is wel weer eens tijd voor hét succesrecept van het afgelopen jaar op deze club: de Big Mac wrap. Je vindt het recept hier.

Zaterdag: kaasfondue

Vorige week was ik met Keet in Lausanne en daar deden we wat Zwitserse inspiratie op. Kaasfondue dus! Hier vind je dit kindvriendelijke recept uit mijn boek Relax Mama in de Keuken, maar makkelijker (en behoorlijk budget) is de kant en klare kaasfondue uit de supermarkt. Wij gooien daar plakjes champignon doorheen en ik eet er het liefst geroosterde bloemkool bij.

Zondag: hartige taart

We eindigen het weekend met een hartige taart. Ik ga denk ik voor deze vistaart. Maar check deze hartige taarten en quiches-special nog eens, daar staan zóveel lekkere taarten en quiches in!

  • Benieuwd naar andere weekmenu’s? Je vindt ze hier
  • Wil je nooit meer een weekmenu missen? Ik verstuur ieder weekend een nieuwsbrief met het weekmenu en alle blogs die die week op de club verschenen. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, vul dan het formuliertje in op deze pagina.
  • Wil je ook zo’n nieuw Relax Mama-weekmenu-formulier op je koelkast? Die kun je hier kopen. Nu in een blok van 50 stuks, mét afscheurbaar boodschappenlijstje (én op de achterkant vind je trouwens de kanskaarten!).

Meer succesrecepten van andere moeders? In het boek Relax Mama in de keuken vind je 50 succesrecepten van andere moeders. En met vijf columns van mij, met handige tips van deskundigen, en natuurlijk met Relax Mama-spreuken en grapjes. Het boek is verkrijgbaar bij onder andere bol.com en bij verschillende boekwinkels en kost €12,50. En dit fijne schort is te koop in de Shop van relaxte moeders!

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter