Lees

Best gelezen blogs van 2016

Dit zijn de zeven best gelezen blogs van het afgelopen jaar! Van Miloe, Sanne, Daniëlle, Inge en van mijzelf.

image1. Droge ogen

In het blog Droge ogen vertelt Miloe over een verdrietige tijd waarin ze probeerde haar tranen verborgen te houden voor haar kinderen. Wat niet lukt. Ze beschreef in deze column haar worsteling met emoties, die van zichzelf en die van haar kinderen.

2. Hou ophou op

Het blog Hou op van Sanne over een stressdag in mei. Ze twijfelde eerst of ze hem zou schrijven, ‘want,’ appte ze me, ‘het is nogal persoonlijk.’ Ik ben blij dat ze hem toch geschreven heeft. Het werd een van de best gelezen blogs van dit jaar!

consultatiebureau3. Freek Vonk

Het blog dat op nummer drie staat is ook van Sanne en heet: Freek Vonk bij het consultatiebureau. Het gaat over een bezoek van Sanne met baby aan het consultatiebureau. Dat dankzij ‘Freek Vonk’ een feestje was.

4. De logeerknuffelimage

Het blog op nummer 4 is De logeerknuffel. Het een brief van logeerknuffel Ko. Die eens fijntjes uit de doeken deed hoe hij die logeerpartijtjes nou eigenlijk ervaart.

IMG_36755. Zeldzaam

Het blog Zeldzaam schreef ik nadat ik met Teun voor controle naar de orthopeed was geweest. ‘Het lijkt wel of hij geen knieschijf heeft,’ zei deze. Het werd een nogal enerverende afspraak.

img_77566. Ik heb er gewoon geen zin meer in, in de ratrace van het leven

In dit blog vertelt Daniëlle hoe ze op een kruispunt in haar leven staat en keuzes moet maken. Alles doen is geen optie (meer). Gaat ze haar hart volgen en meer tijd maken voor haar jongens?

de-creche7. Waas

‘Inge, het gaat niet. Je moet nu terugkomen,’ hoort Inge haar moeder aan de telefoon zeggen. Dat is het begin van haar blog Waas, over babydochter Zora. Die die week ook nog voor het eerst naar de crèche moest.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter