Kook

Relax Mama weekmenu: alles uit het Relax mama kookboek!

Het was deze week Relax Mama-cadeautjesweek waarin ik allemaal Relax Mama-boeken mocht weggeven. Waaronder het kookboek Relax Mama in de keuken. Daarvan mag ik er ook tien weggeven. Wil je nog kans maken? Dat kan nog. Ga dan even naar dit blog. In dit weekmenu een verder inkijkje in het boek: vijf recepten uit Relax Mama in de keuken!

Maandag: Chili con carne van Annemarieke

We beginnen de week met de Chili con carne van Annemarieke. Je vindt haar recept hier.

Dinsdag: Snelle pasta gerookte zalm en doperwtjes

Dinsdag één van de lekkerste snelle pasta’s, vind ik. De pasta met zalm en doperwtjes van Marie-France en haar dochter Livia, die dit het liefst elke dag zou eten. Ik snap haar. Je vindt het recept hier.

Woensdag: Geroosterde tomatensoep en Turks brood

Toen ik het kookboek maakte was dit een van onze lievelingsgerechten en… dat is het nog steeds. Hij staat nog steeds regelmatig bij ons op tafel en op dit weekmenu. Klik hier voor het recept.

Donderdag: Curry met bloemkool & kikkererwten

In de categorie vegetarische recepten is dit één van mijn favorieten: curry met bloemkool en kikkererwten. Ik heb er nu al zin in! Zoals ik bij het recept schrijf: voor Teun houd ik de rijst en groente gescheiden. Die is nog steeds geen fan van dit soort inheemse sausjes… (komt ooit goed toch?)

Vrijdag: Kaasfondue met tomaat

We sluiten de week af met een gerecht uit het Thank god it’s friday-hoofdstuk. Ik koos voor de kaasfondue met tomaat. Dat recept werd destijds ingestuurd door Karin (moeder van Sterre, Jolan en Koen). “Het is een kindvriendelijke versie, want je maakt hem zonder wijn,” aldus Karin. Je vindt haar recept hier.

  • Wil je nooit meer een weekmenu missen? Ik verstuur ieder weekend een nieuwsbrief met het weekmenu en alle blogs die die week op de club verschenen. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, vul dan het formuliertje in op deze pagina.
  • Wil je ook zo’n Relax Mama-weekmenu-formulier op je koelkast? Die kun je hier downloaden.
  • Benieuwd naar de vorige weekmenu’s? Je vindt ze hierRelaxMama_3D
Relax Mama in de Keuken

Ken je mijn boek Relax Mama in de keuken al? Het is een boek met 50 succesrecepten van andere moeders. En met vijf columns van mij, met handige tips van deskundigen, en natuurlijk met Relax Mama-spreuken en grapjes. Het boek is verkrijgbaar bij onder andere bol.com en bij verschillende boekwinkels. Het kost €16,99.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter