Relax

RELAX MAMA SINTER-WINACTIE 3! Het kookboek!

En vandaag is het alweer tijd voor de laatste winactie in de week van de Relax Mama cadeautjes! Ik mag deze week maar liefst 50 (!) boeken weggeven. Kijk in het blog van gisteren of die van eergisteren als je nog kans wilt maken op het boek Relax Mama!  het columnboek Die andere moeders doen ook maar wat, de Relax Mama Zwangerschapskalender of het Relax Mama kaartenboekje. Vandaag sluiten we de winactie af met 10x Relax Mama in de Keuken.

Een paar jaar geleden was ik mijn kookinspiratie helemaal kwijt. Ik merkte aan mezelf dat ik (onder invloed van kinderen die niet veel lustten) steeds saaier ging koken. En dat terwijl ik zo van koken hield. Toen kwam ik op het idee om via de Club van Relaxte Moeders een oproep te plaatsen waarin ik andere moeders vroeg naar hun succesnummers. Het was tijd de handen in elkaar te slaan. Want succesrecepten hebben we allemaal. Dat ene recept dat er altijd ingaat. Dat je kunt maken met je ogen dicht, terwijl je één kind troost en het andere helpt met huiswerk, of nog even je WhatsApp checkt.

Na die oproep ontving ik honderden recepten. Samen met kookboekenmaker Petra de Hamer selecteerde ik er vijftig. En zo ontstond het boek Relax Mama in de keuken. Een boek met 50 succesrecepten van andere moeders, die niet rete-ingewikkeld zijn, goedgekeurd door andere kinderen, maar (echt!) ook heel lekker zijn voor jezelf. In het boek trouwens ook nuttige tips over hoe je het gezellig houdt aan tafel en relaxt in de keuken. En trouwens… als je echt geen zin hebt om te koken, dan pak je gewoon één van de kanskaarten uit het boek.

We zijn een tijd verder. Mijn kinderen gaan steeds meer lusten (ja, er is hoop!), dankzij het boek én het opstarten van de Relax Mama-weekmenu’s ging ik weer gevarieerder koken én heb ik er weer meer lol in. Wil jij ook meer lol in het koken, of gun je dat iemand anders? Laat het me hieronder weten en misschien win jij wel één van de tien kookboeken die ik weg mag geven!

Alvast een paar recepten zien? Houd het weekmenu van morgen in de gaten. Dat bestaat uitsluitend uit recepten uit dit boek!

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

170 Reacties

 • Reageer Mariska van Eijden 28 november 2019 at 12:19

  Deze zou ik heel graag willen winnen! Ben zelf echt de meest saaie kok die er bestaat en zou graag wat ideeën hebben die mijn boys ook lekker zullen eten!!

  • Reageer Jolanda 28 november 2019 at 13:02

   Pffff, ik vind het echt een hele opgave om elke dag te bedenken wat we gaan eten… koken vind ik best leuk en we hebben enthousiaste eters. Maar meedenken over het weekmenu? Ho maar!

  • Reageer Judith 28 november 2019 at 13:19

   Dat zou ik graag winnen en dan delen met mijn vriend!
   We koken allebei thuis voor onze kinderen, dus dubbelop stress!!
   Wat inspiratie voor zijn pubers en voor mijn nog geen tieners zou erg welkom zijn!! Met vijf kinderen lust er altijd wel eentje het niet.
   Het zou leuk zijn samen te kunnen eten én gezond maar ook nog gezellig.
   Ik duim er op los!

  • Reageer Henrike 28 november 2019 at 15:39

   Oeh ik zou heel graag dit kookboek willen winnen! Ik zit echt in een kookdip! En daar wordt het menu erg saai van… ik kan wel wat inspiratie gebruiken 🙈

  • Reageer Anja Wilschut 28 november 2019 at 16:53

   You never know… misschien gaan mijn kleuter, peuter en man 🤭 nog eens zeggen: lekker gekookt 😜.

  • Reageer Denise Zoet 28 november 2019 at 22:41

   Met een man die een eigen zaak heeft en 5 van de 7 dagen per week in het buitenland zit, is het als werkende moeder altijd weer een hele uitdaging om het weekmenu rond te krijgen en verval ik vaak in hetzelfde.
   Nieuwe inspiratie en leuke recepten zijn dan ook meer dan welkom zodat ik energie over houd om samen met mijn dochtertje weer een feestje te maken van het avondeten!

  • Reageer Lieke nooijen 29 november 2019 at 20:23

   Oeh ja, heel graag! Ik kijk iedere vrijdag naar het weekmenu ter inspiratie voor mijn eigen weekmenu. Daarna kan ik dan de boodschappen hierop afstemmen, handig! En een weekmenu brengt echt rust. Het zou super zijn als deze nu op m’n keukentafel zou liggen. Sinterklaaskadootje voor mezelf!

  • Reageer Wieke 29 november 2019 at 22:01

   Graag, ben wel toe aan wat kookinspiratie na twee keer hamburger. Aardappel en worteltjes 😀

 • Reageer Helga 28 november 2019 at 12:21

  Inspiratie kun je nooit teveel hebben, dus ik wil dit boek graag winnen!

 • Reageer Laura Dijk 28 november 2019 at 12:22

  Oh dit boek zou hier zo welkom zijn! Met 2 kieskeurige jongens, 2 werkende ouders, 2 middagen bso en 4 dagen voetbaltraining om onmogelijke tijden is een beetje hulp in de keuken zooooo nodig! Elke dag weer iets bedenken dat lekker, gezond en een beetje snel klaar is, valt niet mee 😊

 • Reageer Lynn Matthys 28 november 2019 at 12:27

  Als deze even leuk is als de andere boekjes wil ik hem heel graag. Inspiratie naar lekkere gerechtjes is soms even zoek dus misschien doe ik hier wat nieuwe ideeën op.

 • Reageer Marianne 28 november 2019 at 12:31

  Wij hebben thuis een hele lastige eter van drie
  Hij lust alleen de 3 p’s en bami ! 😉
  Maar ook dat is de laatste tijd een uitdaging, dus ik krijg graag wat inspiratie 😊

 • Reageer Marieke Kneepkens 28 november 2019 at 12:31

  Heel leuk (en zeker fijn) om te winnen! Regelmatig gebruik ik de weekmenu’s en dit kookboek is dan ook een hele mooie aanvulling. Laat de inspiratie maar komen 🙂
  Groetjes Marieke

 • Reageer Goossens P.A. 28 november 2019 at 12:31

  Leuk tegenwicht naast mijn Sonja boeken

 • Reageer Ingrid 28 november 2019 at 12:33

  Daar zullen mijn man en pubers blij van worden, niet meer mijn vraag: pfffff wat zullen we vandaag eten???

 • Reageer Karin 28 november 2019 at 12:41

  Yes, yes, yes, ik doe al 2 dagen mee, maar deze wil ik het liefste winnen van allemaal!!!!!!!

 • Reageer Astrid Diemel 28 november 2019 at 12:42

  Ik zou deze erg graag willen winnen. Ik ben dol op koken, maar heb vaak geen inspiratie. Ik pak dan ook graag een kookboek erbij – en ben erg benieuwd naar deze!

 • Reageer Ellen 28 november 2019 at 12:42

  Maandag prakkie van zondag maar?
  Dinsdag stamppot
  Woensdag pastatje doen?
  Pffffoe donderdag… weet jij nog iets schat? Nee ik ben laat thuis, jij moet koken!
  En dan hebben we vrijdag, zaterdag en zondag nog.
  Haha, zo ziet bij ons de week eruit 🙈
  Kortom, kunnen wel wat inspiratie gebruiken met een moordend schema en kieskeurige eters aan tafel!

 • Reageer Janneke 28 november 2019 at 12:42

  Graag! Inspiratie is altijd welkom!

 • Reageer Chantal 28 november 2019 at 12:43

  Dit kookboek zou ik zo graag willen winnen. Mijn man en jongens vinden dat ik nog niet heel erg goed kan koken.. ja van een of ander wereldgerecht gaat vaak wel goed. Maar zou graag gevarieerder willen koken zodat ze goed kunnen eten. En aangezien ik tegenwoordig moet koken en ik geen inspiratie heb zou ik graag inspiratie opdoen uit het mooie boek vol lekkere en goede recepten.

 • Reageer Mieke Alblas 28 november 2019 at 12:44

  Ja, ik doe heel graag mee! Met twee lastige eters en een druk sportschema, kan ik wel wat inspiratie gebruiken.

 • Reageer Marije 28 november 2019 at 12:55

  Ik zou heel graag meedoen. Voor mezelf en ook een beetje voor vrienden en mijn moeder. Want ik vind het altijd leuk om succesvolle recepten te delen. Vaak al tijdens het koken app ik foto’s door.

 • Reageer Esther 28 november 2019 at 13:01

  Wow! Wat leuk! Met een man die een aantal weken vloeibaar moet eten… en een kind die naar eigen zeggen echt dood gaat als hij zijn lievelingseten pasta pesto niet krijgt…😂🤔 kan ik wel wat keukenassistentie en relaxen in de keuken gebruiken!! Fijne gedachte: relax mama in de keuken 🤗

 • Reageer Anouk 28 november 2019 at 13:02

  Ik zou ‘m graag willen winnen voor een single vriendin. Zij eet niet zo gezond omdat ze nog weinig kookervaring heeft. En weinig verschillende gerechten kent. Een kookboek met toegankelijke recepten, duidelijk beschreven kan haar een handje op weg helpen naar gezond eten.

 • Reageer Judith 28 november 2019 at 13:03

  Superleuk, ik ga m weggeven aan mijn collega! Die kan het boek hard gebruiken. Na 10 jaar Australië weer aan de Hollandse weekmenu’s!
  Dus Maria, als ik m win is ie voor jou!

 • Reageer Sieta de Jong 28 november 2019 at 13:04

  Zou hem graag willen winnen, hier ook een aar moeilijke eters en niet zo’n creatieve moeder

 • Reageer Marjan 28 november 2019 at 13:05

  Oo die zou ik zo graag winnen. Cadeautjes voor mijzelf zoeken is altijd zo lastig. En deze zou geweldig zijn. Vooral door de moeilijker eters hier is inspiratie welkom

 • Reageer Mas 28 november 2019 at 13:07

  Ik zie dat kookboek wel zitten. Ik ben een alleenstaande moeder van 4 jonge dochters (dus hoef ik de aankomende jaren nog niet te hopen op leuke kado’s) maar met eten is het altijd gezeur, vooral mijn oudste twee dochters doen vreselijk moeilijk met eten. Er is gewoon geen lol meer aan. Ik kook met steeds groter wordende tegenzin want door het gepiep van mijn oudste twee begint mijn jongste ook af en toe hun gedrag van ‘lussiknie’ te kopieëren. Maar wie weet biedt het boek uitkomst (zei ze hoopvol)😁

 • Reageer Annemieke Heersping 28 november 2019 at 13:11

  Deze zou ik heel graag willen winnen. Nieuwe inspiratie is hard nodig bij ons. Ik ben zelf ook altijd van de weekmenu’s zodat ik niet iedere dag iets hoef te bedenken, maar dat gebundeld in een boek zou een fantastisch december cadeautje zijn😍

 • Reageer Lisette Bisschop 28 november 2019 at 13:16

  Dat zou perfect zijn. Ik heb 2 kinderen, waarvan vooral mijn zoontje een kieskeurige eter is en mijn dochter dat gedrag kopieert. Daarom eten we vaak hetzelfde en ben ik wel toe aan wat inspiratie. Leuke gerechten, die snel te bereiden zijn en waar de kinderen blij van worden, zijn een uitkomst.

 • Reageer Kim 28 november 2019 at 13:17

  Dát zou superleuk zijn. Ik maak graag kans!

 • Reageer F. Pels 28 november 2019 at 13:19

  Wat gaaf!! Zou zeker het kookboek willen winnen. Hopelijk maakt dat het eten maken allemaal wat makkelijker

 • Reageer Ida 28 november 2019 at 13:23

  Jaaaaaa deze staat op mijn verlanglijstje! 🍀🎁🍀 Met 3 kids is het altijd puzzelen. We hebben een vaste soepdag en een snackdag maar verder kan ik wel wat extra inspiratie gebruiken.

 • Reageer Katinka 28 november 2019 at 13:29

  Natuurlijk zou ik deze willen winnen! Wij hebben 3 dagen in de week de Allerhande box, dat scheelt al wat nadenken over wat we nu weer moeten eten… Maar ook voor die overige 4 dagen kan ik wel wat inspiratie en succesrecepten gebruiken!

 • Reageer Marcha 28 november 2019 at 13:30

  Ik zou hem graag winnen! Elke dag weer wat verzinnen, tussen het werken, zwemlessen, school en andere bezigheden door is best lastig aan het worden. Koken kan zo leuk zijn, misschien met dit boek word het weer wat meer een feest!

 • Reageer Nathasja 28 november 2019 at 13:31

  Zal ik graag willen hebben. Lijkt me erg handig. Mijn inspiratie is soms na werken huishouden ed ver te zoeken

 • Reageer Isabel 28 november 2019 at 13:34

  Dit zou ik heel graag winnen. Ik stel elke week een lijstje op met wat we gaan eten. Maar wat inspiratie en afwisseling is welkom.

 • Reageer Michelle Zeemans 28 november 2019 at 13:35

  Wat zou ik deze graag winnen! Onze dochter van 5 gaat langzaamaan iets beter eten, of eigenlink moet ik zeggen: iets beter proeven. Waar ze eerst zelfs niet eens wilde proberen, proeft ze nu dapper 5 hapjes. Waarna ze vaak haar neus optrekt… Haar broertje van 2 1/2 is gelukkig een iets makkelijker eter, al loopt hij ook lang niet overal warm voor.
  Ik ben dol op nieuwe recepten uitproberen. Vaak slaan die goed aan bij mijn man, maar helaas minder bij de kinderen. Ik hoop met deze relax mama-succesrecepten zowel te scoren bij mijn man als bij mijn kinderen!

 • Reageer Leoni 28 november 2019 at 13:36

  Ik gebruik met regelmaat de weekmenu’s. Het boek zou een fijne aanvulling zijn, zowel voor mij om de menu’s thuis te bedenken als voor mijn dochter die graag helpt met koken. Een boek waarin ze het kan nalezen is veel fijner dan opzoeken op de tablet.

 • Reageer Khanh 28 november 2019 at 13:39

  Ohhh dit zou iedere moeder wel willen winnen denk ik, zeker als we er relaxed van worden 😏 koken doe ik graag, nu is het wel vaak een uitdaging om ‘snel’ wat ‘lekkers’ te maken voor ‘iedereen’ en dan ook nog gevarieerd… Hulp is altijd welkom!

 • Reageer Miranda Pijnappels-van Oirschot 28 november 2019 at 13:40

  Inspiratie? Ja heel erg graag!
  Ben met een ieuw dat lust ik niet-kleuter en een druk schema een echte Toos Inspiratieloos 😣

 • Reageer Malou 28 november 2019 at 13:47

  Oehhh jaaaa meer kook-inspiratie zou heel fijn zijn! Zou hier iets in staan waar onze pizza-friet-pannekoek-etende Tuur eindelijk een nieuwe favoriet aan zijn korte-en-o-zo-gezonde lijstje kan toevoegen?? 🙌🏼

 • Reageer D van Susteren 28 november 2019 at 13:48

  Jaaaaa die zou ik graag willen winnen. Met twee guppen die hun neus al ophalen voor ze in de pan kijken en wij vrij beperkt het kringetje rond eten mag er wel wat nieuwe inspiratie bij 🤞👍🤗

 • Reageer Jisca 28 november 2019 at 13:49

  Oh, dit boek zou zo welkom zijn in al het gerace met 2 kleine kindjes! En die kanskaarten zijn geniaal, die moet ik ons gezin echt af en toe gunnen! Ik probeer regelmatig nieuwe recepten, dus nieuwe inspiratie is altijd fijn!

 • Reageer Astrid Usleeber 28 november 2019 at 13:55

  Ja!!! Variëren kun je leren! Dus wat inspiratie is altijd welkom!

 • Reageer Suzanne 28 november 2019 at 13:59

  Jaaaa, dit zou ik graag winnen! Alles wat ik graag eet, eet mijn kind niet graag en andersom, dus ondertussen weet ik het niet meer zo! Inspiratieloos! Heb geen tijd en zin om 2 verschillende potjes te koken en kan helaas niks met de recepten in andere boeken waar altijd komkommer, paprika en tomaat in zitten…

 • Reageer C. v Rossen 28 november 2019 at 14:00

  JAA super leuk! De kalender en het boek van gisteren en eergisteren heb ik al, maar hiervoor doe ik graag mee!! Het is altijd leuk om weer wat op tafel te zetten wat in de smaak valt.

 • Reageer Diana Van Hedel 28 november 2019 at 14:02

  Wat zou deze welkom zijn. We hebben een zoontje van 5 die ,gelukkig, heel langzaam aan dingen begint te proeven. Door dat ik 2 jaar lang alleen maar pasta heb gekookt ben ik even het spoor bijster hoe ik weer normaal kan koken. Ideeën en tips zijn dus meer dan welkom.
  Plus ik vind relax mama zo’n onwijs leuk😁☺

 • Reageer Roelinka Broekhuizen 28 november 2019 at 14:04

  Club van relaxte moeders punt nl
  Heeft dé oplossing voor de kookhel
  Waar vele ouders zich in herkennen:
  Hoe kan ik mijn kinderen toch verwennen
  En toch een gezonde maaltijd geven
  Zonder dat ze doen alsof ze overgeven
  Een kookboek met succesrecepten vol
  Maakt dat de kids eten met veel lol!
  Deze mama heeft hier wel oren naar
  En is als ze dit kookboek wint zeer dankbaar!
  Groeten Sintermama

 • Reageer Suzanne 28 november 2019 at 14:05

  Ben heel benieuwd naar deze recepten. De standaard reactie van mijn man en mij op wat de ander heeft gekookt is de laatste tijd: “Alweer?”. We hebben dus ernstig behoefte aan variatie. Bijkomend voordeel zou kunnen zijn dat onze dochter van zes beter gaat eten…Kindproof, gevarieerd, makkelijk én lekker: count me in!

 • Reageer Linda Baas 28 november 2019 at 14:11

  Een beetje inspiratie is altijd handig! Zeker als de kinderen het liefst alleen patat of pizza eten.. 😉 Ben heel benieuwd of ik het met dit boek voor elkaar krijg dat mijn kinderen wat meer dingen lekker gaan vinden!

 • Reageer Ellen 28 november 2019 at 14:13

  Ik zou deze super graag willen winnen want de wortelen en broccoli komen stilletjes aan mijn oren uit met 2 kinderen die geen andere groenten lusten. Inspiratie voor kidsproof-snel-klaar gerechten is dus meer dan welkom!

 • Reageer Marja Elderhorst 28 november 2019 at 14:15

  Ooooo, dat boek zou zo welkom zijn! Met 2 jonge jongens (4 & 2) thuis is het nog al een uitdaging om lekker en gevarieerd te koken. Zeker na een hectische week vol met school en werk. Eén kind eet alles, de andere bijna niets 🙈 Ik weet zeker dat ik met dit boek weer lekker kan kokkerellen en mijn jongens blij kan maken. Kids blij = mama blij 😁

 • Reageer Prisca 28 november 2019 at 14:30

  Poe ja inspiratie is zeer welkom. We eten vaaak hetzelfde… En veel kookboeken hebben op een of andere manier te ingewikkelde recepten of ons drietal lust het niet….

 • Reageer Saskia 28 november 2019 at 14:34

  jaaaa deze zou hier heel welkom zijn! ben de laatste tijd het riedeltje van vaste gerechten aan het doorbreken, zet weer nieuwe dingen op tafel. het liefst wel makkelijke gerechten want het moet ook passen in het schema van alledag met kleine kinderen. dus 50x inspiratie? kom maar door dat komt hier heel goed terecht!

 • Reageer Leonie 28 november 2019 at 14:37

  Mn man eet 5 dagen in de week niet thuis dus kook ik alleen voor mezelf en onze 2 kinderen. De inspiratie is wel eens op, veel lusten ze niet, ik maak vaak 2 dingen zodat iedereen toch wat binnenkrijgt. Wellicht dat dit boek daar wat verandering in kan brengen.

 • Reageer Yvonne 28 november 2019 at 14:44

  Wauw wat gaaf, met drie sportende kids, vliegen we van Groningen naar enschede, van dronten naar heereveen en ga zo maar door.heerlijkdat er dan niet nagedacht hoeft te worden en gewoon een relaxte moeder kan zijn met het relaxte kookboek.

 • Reageer Inge Roest 28 november 2019 at 14:44

  Ja, meer dan welkom hier. Inmiddels begin ik ook aardig inspiratieloos te worden. Weinig variatie meer en weinig tijd om uitgebreid in de keuken te staan.

 • Reageer Eveline Ligthart 28 november 2019 at 14:54

  Oh deze lijkt me super leuk en handig. De mannen eten en mama plezier in t koken! Ik hou ook van lekker eten maar kan ook genieten van t koken.

 • Reageer Esther Meppelink 28 november 2019 at 14:55

  Heel graag zou ik het kookboek winnen. Zat afgelopen week nog te mopperen op de pubers dat ik altijd hetzelfde kook zodat ik weet dat ik geen gemopper krijg aan tafel. Wat inspiratie voor alternatieven is heel welkom!!

 • Reageer Tessa Sijmons 28 november 2019 at 15:04

  Jaaaa heel graag wil ik dit kookboek,
  Omdat ik altijd naar nieuwe recepten zoek,
  Met een gezin met 2 jongens en een man,
  Eten, daar kunnen ze wat van!
  Op vrijdagavond wacht ik altijd met smart op de weekmenu mail,
  Hier haal ik altijd inspiratie uit, heel veel!
  Vooral in de decembermaand gaan we vol gas, dus dat kookboek komt heel goed van pas!

 • Reageer Mariska 28 november 2019 at 15:11

  Oja, heel graag!! Nieuwe inspiratie is zeer welkom!

 • Reageer Saskia Bosch 28 november 2019 at 15:13

  Ja heel graag wil ik deze winnen.😍 Inspiratie heb ik nooit genoeg. Ik haal al zeer regelmatig de weekmenu’s erbij, maar een boek voor de afwisseling is fijn.

  Doet me denken aan die gezellige avond vorig jaar in Rotterdam. Koken met pakjes en zakjes.😊

  Durf het bijna niet te zeggen maar moeders verdienen ook regelmatig een kadootje voor zichzelf. Ik zou het dus zelf houden.😱

 • Reageer Wendy Piest 28 november 2019 at 15:14

  Ooooh deze staat al zo lang op mijn lijstje! Volgende week krijg ik de sleutel van mijn nieuwe huis en het lijkt me geweldig om de toppers van anderen te testen in onze keuken!
  🍀😍🙏

 • Reageer Anique 28 november 2019 at 15:14

  Ik kook vaak zelfs meerdere dagen vooruit maar de inspiratie is een beetje op. Dit zou me enorm helpen (en dus mijn gezin want de blik alweeeeeer lasagne krijg ik vaker haha)
  Ik ga duimen!

 • Reageer Jessy 28 november 2019 at 15:14

  Ik zou echt heel graag wat meer variatie brengen in mijn weekmenu! Nu is het voornamelijk pasta, bami, nasi, stamppot en gebakken aardappeltjes. In het weekend afgewisseld met kleine hapjes en pannenkoeken 😉

 • Reageer Marlene 28 november 2019 at 15:16

  Dit kookboek zou ik héél graag willen winnen, ik ben altijd op zoek naar inspiratie voor nieuwe gerechten die mijn 3 kinderen (en wijzelf) graag eten. En wat fijn dat de gerechten kidsproof zijn 😀. Groetjes, Marlene

 • Reageer Anniek Jacobs 28 november 2019 at 15:19

  Als moeder vind ik het de kunst om iets juist zo lekker klaar te maken dat manlief (ja ook manlief is een lastige eter 😉) en onze 3 kleine kids het lusten. En ik moet zeggen dat lukt me aardig. Toch ben ik heel benieuwd naar hoe andere moeders dat nou doen. Want ik kook wel vaak dezelfde gerechten. Dus sta ik open voor nieuwe recepten. Het Boek Relax Mama in de Keuken zal ik niet alleen voor mijn eigen gezin gebruiken. Wekelijks kook ik nu een dubbele eenpansmaaltijd voor een alleenstaande moeder met 4 kleine kids die met heel weinig rond moeten komen. Van de zomer deed ik dat voor de man en dochter van een andere lieve vriendin die toen in ’t ziekenhuis lag en uiteindelijk beviel van een doodgeboren kindje. Zo blij zijn en waren zij steeds met mijn bakjes gebuld met eten en dat ze zelf even niet in de keuken hoefden te staan. Voor mij als relaxte moeder in de keuken draai ik m’n hand niet om voor wat extra kookwerk. Het mooiste compliment is steeds weer als ik van mijn vriendinnen te horen krijg dat hun kinderen zo lekker en veel gegeten hebben van mijn maaltijden.
  Dus niet alleen een relaxte mama hier maar ook een hele blije mama 😊

 • Reageer Iris 28 november 2019 at 15:30

  Yessss plzzz

 • Reageer Ellen Zwienink 28 november 2019 at 15:31

  Oh, dat zou leuk zijn om te winnen! Mijn dochter’s lievelings is prei (!?!)…en ik zou haar graag op andere gedachten brengen. 🙂

 • Reageer Tamara 28 november 2019 at 15:36

  Ik wil niet meer lol, ik wil gewoon lol krijgen in het koken. Niet te gek, maar wel gezond en lekker PLUS de goedkeuring van Peutertje Lief.

 • Reageer Melissa 28 november 2019 at 15:38

  Dat zou mooi zijn, kan ik deze delen met vriendinnen en wat kinder eet dates plannen 😉

 • Reageer Alja 28 november 2019 at 15:40

  Ja!! Het kookboek zou ik heel graag willen winnen. Doe al elke week inspiratie op uit weekmenu, maar het kookboek is een welkome aanvulling!

 • Reageer Anita 28 november 2019 at 15:42

  Yes, op deze zat ik te wachten! Ik maak heel graag ook een kans.

 • Reageer Jolijn 28 november 2019 at 15:46

  Jaaa heel graag! Ik ben geregeld inspiratieloos wat betreft het avond eten. Altijd weer een gepuzzel om een gezonde maaltijd (snel) op tafel te krijgen met 3 kleine terroristjes om je heen.

 • Reageer Inger 28 november 2019 at 15:47

  Zo graag! Nu ik a.s. Maandag met een nieuwe baan begin en we ook nog eens de fase van voetballen, zwemmen, afspraakjes ingaan, zou dit heel welkom zijn ter inspiratie en voorbereiding!

 • Reageer Nathalie 28 november 2019 at 15:54

  Oh, wat zou ik dit boek graag willen toevoegen aan mijn leven. Volgens mij word alles dan nóg relaxter. Het mooiste heb ik immers al 3x gemaakt 😀

 • Reageer Dieuwke 28 november 2019 at 15:56

  Meer inspiratie is heel welkom, dus ik zou ‘m graag winnen.

 • Reageer Margreet Nap 28 november 2019 at 16:10

  Oh, ben groot fan van je weekmenu en zoek regelmatig op je site naar inspiratie! Maar een real life boek zou super zijn- kunnen de kids ook zelf wat uitzoeken, strak plan! Ik waag een kansje…

 • Reageer Ilse van Duijvenbode 28 november 2019 at 16:16

  Nou, wat leuk…! Ik lees net in de reacties op fb dat mijn schoonzus hem wekelijks gebruikt. Hier soms ook echt zooo zoeken wat we nou weer moeten eten.. is toch vaak hetzelfde. Dus ik waag graag een kansje!

 • Reageer Eleni 28 november 2019 at 16:21

  Leuke actie! Ik zou dit boek graag eens uitproberen, ons zoontje van het 1 jaar gaat nu meer met ons mee eten, dus wordt het wel wat lastiger koken als je zelf van pittig en gekruid eten houdt. Ik ben benieuwd wat er in dit boek allemaal voor lekkers staat 🙂

 • Reageer Leonie 28 november 2019 at 16:40

  Dit zou ik echt heel leuk vinden, niet alleen mijn kinderen lusten niet al teveel mijn man doet gewoon met ze mee. Vaak ook echt toos inspiratieloos dus help!

 • Reageer Elke van de put 28 november 2019 at 16:47

  Deze zou ik graag winnen. Snel, lekkere en kindvriendelijke gerechten. Daar ben ik naar op zoek!

 • Reageer Hester 28 november 2019 at 16:55

  Ik ben dol op koken. Maar na een dag voor de klas heb ik niet altijd meer de energie.

  Daarom win ik dit boek heel graag!

 • Reageer Joyce 28 november 2019 at 17:01

  Vreselijk! Dat (wekelijkse) moment in de supermarkt waarin je moet gaan bedenken wat er deze week op het menu komt en de rest van het gezin niet verder komt dan macaroni? Broodje hamburger? Aaaaaah 😣

  Dit boek zou zooooo welkom zijn 😍

 • Reageer Nynke 28 november 2019 at 17:51

  Hoi Elsbeth,

  Ik ben moeder van 3 zonen van 13, 11 en 9. Al jaren ga ik gebukt onder inspiratieloos eten. Of, wanneer ik wel culinair los ga, gebukt onder de niet aflatende stroom aan negatieve commentaren van mijn kroost. “Hoezo eten we dat, weet je wel hoe vies dat is?” “Jij kookt altijd vieze dingen “. “Waarom eten we dit alweer ?”
  Ik ben er meerdere malen klaar mee en dreig met vroeg naar bed als ze niets eten, maar vorige week riep ik tegen de 13-jarige: “Nou, dan stel ik voor dat jij voortaan 1x per week kook en dan moet er ook groente in zitten.” Dat vond hij een bijzonder goed idee. Eindelijk lekker eten.
  We hebben inmiddels 2 X een heerlijke verse tomatensoep gegeten. Maar nu is zijn inspiratie op….
  Ik denk dat hij wel een kookboek kn gebruiken!

  Groetjes Nynke

 • Reageer Willemke 28 november 2019 at 17:53

  Jaa, die wil ik wel winnen, zodat het hier thuis relax-mama-NIET- in-de-keuken kan worden – ik wil m graag aan m’n man geven, zodat hij in de keuken kan gaan staan! (En ik op de bank ;))

 • Reageer Monique 28 november 2019 at 18:19

  Hier heb ik al heel veel plezier en succes van de relax mamma agenda en die voor 2020 ligt dan ook nieuw klaar in de kast.
  Wat zijn de recepten uit de agenda al ontzettend handig voor als je het echt even niet meer weet. Helaas heeft deze mamma wel heel vaak van die momentjes dat ze het even niet meer weet wat maaltijd er nu toch weer op tafel moet komen dus…. JA voor mij mij zou het ontzettend van pas komen om dit geweldige kookboek te mogen winnen!!! Ik doe mee!

 • Reageer Alwina 28 november 2019 at 18:22

  Ik zou hem graag winnen! Fijne inspiratie en wat ik er tot nu toe uit gemaakt heb, zijn succesrecepten 🙂

 • Reageer Carolien 28 november 2019 at 19:14

  Nu ik, na een aantal jaar thuis geweest te zijn bij de kinderen, begonnen ben met de pabo, ben ik een stuk minder thuis en is het nu ook papa die regelmatig in de keuken staat. Hij mist nog wel wat inspiratie en zou dus eigenlijk wel ‘relax papa in de keuken’ willen 😉

 • Reageer Ilse Versteeg 28 november 2019 at 19:20

  Lijkt me super om dezete winnen als inspiratie! 🥦🥬🥕En leuk om te krijgen voor sinterklaas naast de kaarsen en sokken😉☺👍

 • Reageer nienke 28 november 2019 at 19:55

  Dit klinkt als het ideale sint kado voor mij!
  Met alle feestdagen drukte en een zieke boeg (4 zieke mannen….) hier thuis ben ik momenteel erg inspitatieloos…. en de ideeen van mijn kids: wraps of worst….

 • Reageer Harmine 28 november 2019 at 20:21

  Wauw wat een leuke aactie, dat vraagt natuurlijk om een reactie.
  Ik zou natuurlijk super graag dit boek willen winnen, zodat ik verlopig zelf geen recepten meer hoeft te verzinnen. Ik ben altijd zo inspiratieloos, en me zelf verzonnen recepten zijn meestal kansloos.
  De kanskaart klinkt als muziek in de oren, zodat ik daarna weer een lekker recept uit het boek kan scoren.
  Je doet me hiermee een groot plezier, vooral voor mijn zoon van vier.
  Ik zou hiermee dus weer de maaltijden kunnen opleuken, dus ik win heel graag relax mama in de keuken.

 • Reageer Emmy 28 november 2019 at 20:31

  Jaahh! Zou hier goed van pas komen! Ik vond koken vroeger best leuk maar nu ik 3 kinderen heb vind ik het erg lastig om aan inspiratie, tijd en enthousiasme te komen….
  Wat ook iedereen nog eens lust en enigszins verantwoord is.. met af en toe een landkaart..geeft ook ruimte 😉

  • Reageer Emmy 28 november 2019 at 20:32

   Kanskaart…gebrek aan tijd he? 😉 nu vlug aardappelen schillen voor morgen!

 • Reageer Judith 28 november 2019 at 20:37

  Ik zou graag dit boek winnen om mijn boerenjongens eens wat anders voor te schotelen dan alleen maar aardappelen, groente en vlees….

 • Reageer Liesbeth Otten 28 november 2019 at 20:43

  Jaaaa, dit zou een geweldig sinterklaascadeau zijn. Mmmmm.

 • Reageer Inge van Duijker 28 november 2019 at 20:49

  Would love this!!! Komt er tenminste weer eens wat anders op tafel🙈
  Maak je mij, mijn man en kids erg blij mee😏😊😁!!

 • Reageer Clair 28 november 2019 at 20:50

  Ja dat boek wil ik super graag winnen! Ik merk dat elke week hetzelfde er uitziet: maandag groenten en vlees, dinsdag rijst met kip, woensdag pasta…. zo saai! Ik kan wel wat inspiratie gebruiken
  🤞🏻🍀

 • Reageer Elvira Visser 28 november 2019 at 20:55

  Zou dit kookboek super graag winnen, want met 1 zoon met autisme die met 7 jaar nog steeds niks wil proeven en over een week een baby erbij is mijn inspiratie en variatie ver te zoeken. Leuk kadoo voor mezelf.

 • Reageer Demelza van den Heuvel 28 november 2019 at 20:56

  Ik win hem graag! Met een man en zoon die lastige eters zijn, manlief ook nog onregelmatig werk heeft en ik dus regelmatig na mijn werk kids ophaal, hond uitlaat én dan nog eten kook, is het fijn om inspiratie te hebben voor fijne, kindvriendelijke, snelle gerechten! En voor het weekend dan uitgebreid kokkerellen 🙂
  Dit boek zou ik graag in mijn (nu nog kleine) kookboeken collectie willen!

 • Reageer Geertje Kuijper 28 november 2019 at 21:02

  Oh, die zou ik graag winnen! Mijn oudste eet bijna alles, maar mijn jongste is zo kritisch! Ik heb de laatste tijd echt geen inspiratie meer en bijna elk recept wat ik tegenkom kan ik wel afstrepen vanwege dingen die ze niet lekker vinden. Dus ja, heel, heel graag!

 • Reageer Marlies 28 november 2019 at 21:14

  Een eigen bedrijf en 5 kids, het koken is altijd weer een opgave. Af en toe het weekmenu erbij halen helpt wel, maar een relaxt kookboek zou super zijn! Misschien krijgen we er dan weer een beetje plezier in. Ik moet zeggen dat mijn man vaak kookt, dus relaxte papa dan!

 • Reageer Tineke 28 november 2019 at 21:15

  Heeeeeel graag! Met de komst van m’n dochtertje 3 jaar geleden voelt het alsof m’n leven 25 x zo hectisch is geworden en neem ik niet meer de tijd om aandacht aan het avondeten te besteden. Ze lust voornamelijk zalm (hoera, iets gezonds) en ijs dus dat inspireert ook niet erg.

 • Reageer Sara 28 november 2019 at 21:19

  Ik merk dat ik erg inspiratieloos in de keuken ben de afgelopen weken, zou zo maar kunnen komen door de gebroken nachten en geen geduld voor een puber peuter aan tafel eind van de dag.

  Dus kom maar op met dat boek! Want ik hou wel van lekker eten 🙂

 • Reageer Geke 28 november 2019 at 21:46

  Deze zou ik heel graag willen winnen! Hier 3 kinderen die allemaal iets anders (niet) lekker vinden. Ik ben op zoek naar inspiratie!

 • Reageer Yvette 28 november 2019 at 22:02

  Jaaaaa, deze zou ik heel graag in mijn kast willen hebben voor wat extra inspiratie!

 • Reageer Ilona 28 november 2019 at 22:04

  Die zou ik wel willen winnen. Dochter eet in principe wel alles, maar wat moet ik nu weer verzinnen? Met een rondstuiterende peuter kom ik er niet aan toe uitgebreid door kookboek te snuffelen en lang in de keuken te staan….

 • Reageer Marjo 28 november 2019 at 22:12

  Dit kookboek zou hier thuis ook heel welkom zijn. Mijn dochter “lust” ineens nog maar weinig en groen is kennelijk een foute kleur voor eten geworden. Hoop dus wel dat er veel andere kleurrijke recepten in staan, het liefst in regenboog kleurpalet 😉

 • Reageer Angela 28 november 2019 at 22:13

  Jaaaa 😍 ik zou deze graag winnen, vaak eten we weer hetzelfde rieteltje. Dus kan wel wat inspiratie gebruiken 🙈

 • Reageer Sofie Eerlings 28 november 2019 at 22:26

  Ik heb zonet genoten van een hele fijne avond in Halle met jou. Helemaal relax de dag overdacht ;-). Net mijn “huiswerk” gemaakt en 3 leuke dingen kunnen opnoemen. Zo simpel en toch in de drukte van het leven vergeet een mens te genieten. Ik snuiter wat door jouw werk, je blogs en je publicaties. Knap! En dan ook nog deze wedstrijd…50 boeken weggeven is veel! Als ik er dan eentje mag kiezen (die ik nog niet heb) en oooohh zo nuttig zou zijn dan is het jouw kookboek. Om één of andere reden is koken echt een opgave geworden. Ik heb het echt gehad met de zoveelste puree-variant maar ik slaag er maar niet in om iets origineler op tafel te toveren. Al onthoud ik dat ik bij manlief wel zou scoren met thais 😉 Ergens onderweg ben ik het plezier van koken echt kwijtgeraakt. Ik proeer mijn gezinsleden soms te overtuigen dat eten zo overroepen is en toch niet 3 keer per dag hoeft maar helaas kom ik daar niet mee weg 🙂 Bedankt Elsbeth voor de fijne, relaxte avond. Ik ga nu nog eens door jouw boekje 101 (in mijn geval nog roze) tips en wens je nog een fijne overnachting en hopelijk een iets vlottere terugreis morgen.

 • Reageer Karen Kaasjager 28 november 2019 at 22:37

  Wat extra inspiratie is heel erg welkom! Ik ben gezegend met een dochter die heel veel lekker vindt, maar ik vind het lastig om nieuwe recepten te vinden om uit te proberen. Er is gewoon te veel keus, een kookboek voor mama’s door mama’s lijkt me een perfect uitgangspunt!

 • Reageer Kim 28 november 2019 at 22:41

  Ja, die zou ik heel graag winnen. Elke week weer een uitdaging om een afwisselend weekmenu te bedenken wat onze 3 kinderen ook willen eten. Al verschillende gerechten via de facebook pagina uitgeprobeerd en die vallen sltijd erg in de smaak. Nu wil ik de andere gerechten ook wel een keer proberen..

 • Reageer Fleur le Noble 28 november 2019 at 23:03

  Ik ben dol op kookboeken en zeker als er dingen in staan waar nijn kinderen ook blij van worden. Daar word ik vast een hele relaxte mama van!!!!

 • Reageer Marieke Stomphorst 28 november 2019 at 23:18

  De kookinspiratie is hier redelijk op, dus dit boek is van harte welkom!

 • Reageer Michelle 28 november 2019 at 23:27

  Dat boek zou ik heel graag winnen, met 2 kieskeurige eters in huis kom ik toch vaak op dezelfde recepten uit. Dus inspiratie is nooit weg!

 • Reageer Margith 28 november 2019 at 23:44

  Wat super leuk, een boek met alleen maar succesrecepten. Hier heel welkom. Mijn jongste dochter lust weinig en zegt bij alles al van te voren : dat ziet er niet zo lekker uit.
  Dus als er andere kinderen zijn die dit hebben goedgekeurd, lukt het misschien een keertje wel!

 • Reageer Loes van Os 29 november 2019 at 06:35

  Ik.doe ook graag mee aan de winactie! Zo moeilijk om sreeds weer iets te bedenken wat iedereen lekker vindt… duimen!!!

 • Reageer José Vrancken-bliekendaal 29 november 2019 at 06:51

  Ha ha ha ja dat wil iedere moeder wel!!!!
  Alle standaard reacties kan ik ook geven dus meteen een nieuwe bingo erbij:

  -> Werkende mamma
  -> werkende en studerende pappa
  -> van koken houdende pappa en mamma komen door tijdsgebrek biet meer aan gezellig koken toe en als ze dan proberen zijn daar:
  -> De kieskeurige kleuter
  ->De Kieskeurige 7 jarige
  -> En regelende mamma is zichzelf vergeten voor 512…

  BINGO!!!!! 😉

 • Reageer Zita Leijendeckers 29 november 2019 at 08:09

  Ooh heel graag. Ben al een tijdje door mn inspiratie heen.
  En daarbij een kieskeurige 7 jarige en een kleuter van 4 met een eigen smaak, is het lastig om iedereen aan t eten te krijgen.

 • Reageer Karen Rutten 29 november 2019 at 08:30

  Na een paar maanden thuis vanwege een burnout ben ik weer aan het werk. Maar vier lange dagen werken is niet bevorderlijk voor het avondmenu. We blijven hangen in bekende recepten en kunnen wel wat inspiratie gebruiken.

 • Reageer Esther 29 november 2019 at 12:30

  Door de drukte van alledag, zijn mijn menus redelijk inspiratieloos. Nieuwe inspiratie in de vorm van dit boek is dus ook meer dan welkom!

 • Reageer Relax Mama kookboek weekmenu - Club van relaxte moeders 29 november 2019 at 16:18

  […] keuken. Daarvan mag ik er ook tien weggeven. Wil je nog kans maken? Dat kan nog. Ga dan even naar dit blog. In dit weekmenu een verder inkijkje in het boek: vijf recepten uit Relax Mama in de […]

 • Reageer Femke 29 november 2019 at 18:25

  O, Dat lijkt me leuk! Ik maak ook graag een kansje, met een baby op komst zal het koken er wel bij inschieten…

 • Reageer Trix Planting 29 november 2019 at 19:07

  Heerlijk, zo’n boek vol inspiratie. Ik doe graag mee voor mijn dochter.

 • Reageer Jessica Verboom 29 november 2019 at 21:31

  Onze mini’s geven standaard het antwoord eten we alweer bloemkool of dit lust ik niet 😅. Kortom wij kunnen wel wat inspiratie gebruiken!

 • Reageer Suzanne 29 november 2019 at 21:44

  Ja, die kunnen we hier ook goed gebruiken!

 • Reageer Mieke 29 november 2019 at 21:45

  Met een baby en een puber… En een man… is het elke keer weer een uitdaging. Ik bedenk wat ik wil eten, koop dit vaak ook netjes (Ok, ik vergeet wel eens wat), maar dat staat dus lijnrecht tegenover wat de rest wil eten. Gaat manlief zelf boodschappen doen en koken… of zegt ineens vanaf de wc: ik heb even eten besteld…
  Tijd dus om hier gezamenlijk iets meer tijd in te steken, maar vervolgens erruuugg relaxt te gaan koken… of laten koken….

 • Reageer Brigit Fröger 29 november 2019 at 21:56

  Die wil ik natuurlijk wel winnen, omdat je nooit teveel kookboeken kan hebben, en ik ze spaar! En deze heb ik nog niet! 😉

 • Reageer Margreet 29 november 2019 at 22:08

  Heel graag!
  Alle variatie is welkom. De kids willen wel elke week hetzelfde, maar ik niet 🙂

 • Reageer Estelle 29 november 2019 at 22:55

  Super voor de inspiratie! In het weekend vooruit koken voor door de weeks wordt een stuk leuker en dankbaarder als het niet iedere week hutspot, spaghetti en soep is 😉

 • Reageer Miranda 29 november 2019 at 23:52

  Yes, deze mama van 2, doet heel graag met deze actie mee, met een (puber) peuter van 3 en een mini prinsesje van 5 is dit boek geschreven op ons gezinslijf!
  Dit kookboek winnen is zeker geen straf en ik wacht dan ook met spanning de uitslag af. Mocht je niet zwichten voor dit gedicht, dan hoop ik in ieder geval dat er na het lezen wel een glimlach zit op je gezicht 🙂

 • Reageer Marjan vd akker 30 november 2019 at 00:04

  Wat een leuk kado zou dit zijn. Als mama van 2 met nr 3 in de buik is de inspiratie en fut er soms niet om “leuk en lekker” te koken. Door de weekmenu’s krijg ik altijd meer zin en meer rust om te doen wat ik eigenlijk leuk vind, namelijk koken!! Zou een fijn kadootje voor mezelf zijn in deze drukke december maand.
  🙏🙏🙏🙏
  Marjan

 • Reageer Annamarie Jone Lunda 30 november 2019 at 00:19

  Jaaaaaaaah graag, al meerdere recepten via “club van de relaxe moeders ” zijn een succes. Er kan altijd meer bij!

 • Reageer Femke van Kooten 30 november 2019 at 01:37

  Ik lees het artikel nu pas, wellicht te laat net als andere zaken die ik mis namen bevalling, zoals inspiratie om te koken… zo’n boek zou top zijn!

 • Reageer Frederike 30 november 2019 at 06:15

  Ik zou dit boek zou graag willen winnen…!

 • Reageer Joëlle Villanueva 30 november 2019 at 07:03

  Ik ben wat laat met reageren zie ik, maar ik doe toch nog een poging. ☺️ Want wat zou ik graag een meer relaxed mama in de keuken zijn!

 • Reageer Daisy 30 november 2019 at 08:00

  Ik zou ook dit geweldige boek willen winnen! Ben niet echt een keukenprinses, maar wil wel graag mijn kids een lekkere gezonde maaltijd voorzetten. Dit boek helpt volgens mij een handje!

 • Reageer Heleen Hamers 30 november 2019 at 08:13

  Hier in huis zijn er met z’n vijfen (kinderen 6,4,2). De een vindt dit niet lekker de ander dat. Zo zijn er steeds minder dingen die ik kan maken, maar de jongste wil ik ook gevarieerd eten meegeven. . Dus wat nieuwe inspiratie zou hier goed van pas komen

 • Reageer Marina 30 november 2019 at 08:18

  Ik heb hem zelf al heel lang in huis maar ik wil hem graag winnen voor mijn zus. Zij is in september moeder geworden en heeft een bonus kind op en af in de weekenden. Ze is gek op de gerechten die ik voor haar uit het boek heb gemaakt vooral de stoofvlees net paddenstoelen. Het wordt tijd dat ze dit voor mij maakt.

 • Reageer Elma 30 november 2019 at 08:19

  Meer inspiratie is altijd welkom! Onze jongste spruit is nu 1 week oud dus voor haar duurt het nog een tijdje voordat ze mee eet, maar voor grote zus ben ik op zoek naar verrassende en verfrissende recepten!

 • Reageer Marieke 30 november 2019 at 08:28

  Jaa een kookboek zoals deze voor relaxte mama s is precies wat ik nodig heb! Inspiratieloos, op zoek naar kookinspiratie zoals mijn kinderen dat verdienen; lekker en gezond eten! En makkelijk en snel door ons te bereiden, klinkt super!

 • Reageer Linda 30 november 2019 at 08:46

  Ik zou deze heel goed kunnen gebruiken!! Ik kook vaak alleen voor mezelf 🙁 Mijn 2 kleintjes eten vaak niet meer dan een hapje..
  Ik kan wel wat inspiratie gebruiken.

 • Reageer Petra loman 30 november 2019 at 08:55

  Ik zou deze graag voor mijn dochter van 9 willen winnen. Ze wil graag kok worden en kan écht al goed koken. De kinderkookboeken vindt ze te makkelijk, te saai of er staat alleen maar “kinder-eten” in zoals zij zegt.
  Dus ik zou het voor haar erg leuk vinden om een écht kookboek te hebben waar kindvriendelijke recepten in staan.

 • Reageer Caroline Haneveer-Heijting 30 november 2019 at 09:13

  Oh, graag win ik dit! Het zou helpen om wat meer variatie in ons menu te krijgen!

 • Reageer Janneke 30 november 2019 at 10:19

  Graag graag graag!!

 • Reageer Nenette 30 november 2019 at 10:55

  #okejongenshoujevast #alsjemoederditgaatwinnen #dangaatereennieuweeetwereldopenvoorjullie #relaxmama

 • Reageer Mariska 30 november 2019 at 11:11

  Dit is nou een boek wat ik graag zou willen hebben. Mijn man en ik zijn regelmatig behoorlijk inspiratieloos wat betreft het eten. En we willen onze 2jarige dochter toch graag gezond eten geven. Dat lukt wel maar het zijn vaak dezelfde dingen die we maken. Wat meer variatie zou echt gewenst zijn…

 • Reageer Esther 30 november 2019 at 11:47

  Dit boek zou ik graag winnen! Ik ben blij met de recepten die je deelt, een boek met nieuwe recepten is erg welkom!

 • Reageer Dianne Kilsdonk 30 november 2019 at 12:56

  Er heerst hier bijna iedere dag strijd over de gekozen maaltijd, het lijkt me heerlijk om tegen mezelf te kunnen zeggen: “Relax, mama! Het ligt niet aan mij….” Ik kook dan namelijk lekkere en makkelijke recepten. Dus ja, ik doe graag mee met de winactie.

 • Reageer Noor 30 november 2019 at 13:11

  Ooooh jaaa! Deze wil ik graag hebben! Met een recalcitrante kleuter en een baby van 7 maanden vaak behoorlijk inspiratieloos…. Wat zou ik blij zijn met dit boek 😃

 • Reageer Nel Crea 30 november 2019 at 15:51

  Joepi daar loot ingraaf voor mee. Altijd welkom nieuwe recepten in deze zware tijd.

 • Reageer Inge van de Vegte 30 november 2019 at 15:53

  Gelukkig lust mijn zoontje van 2 jaar bijna alles, maar kan wel wat inspiratie gebruiken voor lekkere en makkelijke gerechten. Jesse vindt het nu al heel leuk om in de keuken te helpen en om boekjes te lezen, dus hij zal kiezen wat we als eerste gaan maken 🙂

 • Reageer Xaviera Jamie 30 november 2019 at 16:40

  Smullen geblazen en ik kan wel wat inspiratie, tips and tricks gebruiken.

 • Reageer Majonne Twigt 30 november 2019 at 16:44

  Ik ben echt een slechte kok, ik heb dat van huis uit niet geleerd. Ik vind etenstijd echt een ramp, iedereen moe van een lange dag. En er is altijd wel iemand die zeurt.
  Ik hoop met dit boek wel wat lol in koken te krijgen, want zoals het nu gaat is de maaltijd genoeg om net dat laatste beetje energie weg te zuigen. Zodra de kinderen op bed liggen ga ik ook uit. Werken en slapen is geen leuk leven.

 • Reageer Esther 30 november 2019 at 16:45

  Jaaaaa, ik maak heel graag een kansje op dit fijne boek! Sinds de kinderen (nu 6 en 4) er zijn is het bedenken wat we nu weer moeten koken een steeds terugkerend ‘drama’. Ik lees regelmatig de weekmenus, maar ben nogal ouderwets: op papier zijn ze toch makkelijker te gebruiken dan ergens in mijn telefoon. Dus nu maar heel hard hopen dat ik geluk heb!!

 • Reageer Charlotte 30 november 2019 at 16:55

  Heb met koken vaak wel stress. Mama is dan altijd nodig voor tranen, “ruzie” en het geven van de fles. Zou graag relaxter in de keuken bezig zijn. En dit boek lijkt me ontzettend fijn!! ‘sAvonds lekker uitgebreid lezen. Tegen etenstijd de volgende dag wat meer zen wezen. Ja daar droom ik van !! dus kies mij alsjeblieft als het even kan 😀

 • Reageer Véronique Velthuis-van Baren 30 november 2019 at 17:03

  Oh heel graag, ik ben een drama in de keuken, kan absoluut niet koken en ik vind het ook totaal niet leuk en stressvol. Maar met een kleintje in huis zal ik er toch mijn weg in moeten vinden. Dus als dit me kan helpen maak ik heel graag kans. En wie weet ga ik het dan ooit leuk vinden! Of in ieder geval niet zo erg meer..

 • Reageer Kitty 30 november 2019 at 20:46

  Meestal probeer ik 1x per week toch iets nieuws te koken ondanks dat ik echt geen keukenprinses ben. Standaard kijkt de rest van het gezin met gemengde gevoelens naar het eten wat ik dan op tafel zet. Denk dat ik heel veel inspiratie uit het relax mama kookboek kan halen. Als het net zo mooi vormgegeven is als de andere boeken dan weet ik zeker dat ik een helpend handje krijg in de keuken van 1 van mijn 3 kinderen. Dat moet er wel uitnodigend uitzien om te kokkerellen op een relaxte manier 😇

 • Reageer Monique Luijten 30 november 2019 at 22:46

  Ik zou het wel willen winnen voor onze dochter Marloes.
  Hele lieve moeder van onze eerste kleindochter.
  Probeert altijd een origineel gerecht te maken, dus die zou heel blij zijn met dit boek

 • Reageer Ineke 1 december 2019 at 09:09

  Meer lol in de keuken?! Lol in de keuken zou al fijn zijn. Heel benieuwd hoe lang de kans kaarten onbenut blijven.

 • Reageer Annis 1 december 2019 at 11:32

  Ik doe heel graag mee! Je weekmenu post is altijd het eerste wat ik bekijk als ik op maandag ons weekmenu maak. Dus nog meer inspiratie is super welkom! We maken iedere week wel een gerecht wat ik via je weekmenu’s heb gevonden. Bedankt daarvoor!!

 • Reageer Natalie 1 december 2019 at 17:36

  Nou ik zit er wel even doorheen met m’n energie én inspiratie, dus yes please! Wil ik heel graag winnen!💕

 • Reageer Mirte 2 december 2019 at 20:16

  Dat klinkt zo herkenbaar! Vroeger (voor de kindjes) hield ik zo van koken en had ik inspiratie genoeg. Maar nu is het altijd druk, boodschappenlijstjes maken even snel tussendoor en dan nooit echt inspiratie. Dus vaak in de herhaling. Het kookboek zou bij ons een goed plekje vinden 🙂

 • Reageer Carolien Hattink 2 december 2019 at 21:33

  Jaa, een kookboek winnen. Nu schrijf ik elke week op de kalender wat we kunnen gaan eten, maar zitten het recept en de ingrediënten in mijn hoofd. Met een boek kan ik dan ook gelijk verwijzen naar het boek. En kunnen de kinderen het recept opzoeken en echt meehelpen. Dat vinden ze vast super

 • Reageer Janniek 3 december 2019 at 10:30

  Ja, dat kookboek wil ik ook wel winnen! Hier 3 meiden, en eigenlijk wil ik ze zo graag allemaal nieuwe dingen leren eten, ik houd ook van koken. Maar je vervalt zo gauw in het oude vertrouwde……

 • Reageer Daphne 3 december 2019 at 15:14

  Leuk, doe graag mee. Momenteel in de malle molen met mijn rug wat dus betekend dat vele taakjes blijven liggen, waaronder lekker koken en zorgen dat de kindjes iets gezonds op hun bord hebben liggen. Een boek met makkelijke en lekkere gerechten zou fijn zijn. Misschien kan ik me dan weer in de keuken begeven….

 • Reageer Marleen 4 december 2019 at 13:20

  Lijkt me super leuk om te winnen, de titel alleen al is een goed mantra voor mezelf. Koken vond ik leuk, baksels uitproberen ook, maar met een dreumes en een kleuter (die bij voorkeur allebei tegelijk willen “helpen”) is het vooral
  Hard werken in de keuken en is het heerlijk relaxed om na hun bedtijd nog zelf wat te maken. Misschien moet dat mijn voornemen voor 2020 worden!

 • Reageer Danielle 4 december 2019 at 22:32

  Lijkt me super leuk om te winnen. Ben de laatste tijd erg inspiratieloos met de gerechten die ik maak. Deze snelle, gezonde recepten maken hier weer een einde aan!

 • Reageer Marigje 7 december 2019 at 06:35

  Ja heel graag leuk om nieuwe inspiratie op te doen!

 • Laat je reactie achter