Leer

Online lezing: ‘En nu is het genoeg!’ Over afspraken maken en grenzen aangeven

Online lezing: ‘En nu is het genoeg!’ Over afspraken maken en grenzen aangeven Kinderen die maar niet luisteren, die geen ‘nee’ accepteren en voor jouw gevoel een loopje met je nemen. Hoe ga je daarmee om? En hoe zorg je ervoor dat jij zelf ‘je cool’ niet verliest?

Kinderen die maar niet luisteren, die geen ‘nee’ accepteren en voor jouw gevoel een loopje met je nemen. Hoe ga je daarmee om? Hoe blijf je de ouder die je graag wilt zijn, ook als ‘ze’ alleen maar tegenwerken? In deze aflevering van de webinarserie Opvoeden en relaxt blijven (of worden) geven opvoedkundige Tischa Neve en ik hiervoor tips. We bespreken:

  • Hoe je liefdevol maar duidelijk grenzen kunt aangeven.
  • Hoe je kinderen helpt om beter mee te werken en te luisteren.
  • Hoe je zélf relaxed en overeind blijft als je kind stormachtig of brutaal is.
  • Hoe je dealt met schuldgevoel als het je niet gelukt is beheerst te blijven.
  • Hoe je afspraken met elkaar kunt maken die het leven voor iedereen fijner maken.
  • Waarom straffen vaak averechts werkt en wat kan je dan in vredesnaam wel kunt doen.

Tijdens het webinar luister en kijk je niet alleen naar de tips en verhalen van Tischa en mij, we hebben poll’s onder alle deelnemers, je kunt vragen stellen via de chat en op elkaar reageren via de chat. Hoe fijn en steunend dat voor ouders is in deze tijd werd heel duidelijk tijdens de vorige webinars. Anderhalf uur in de sfeer die je kent van de Club van Relaxte Moeders en Tischa’s lezingen: open en eerlijk en heerlijk praktisch en met een lach. En heel misschien met een zucht van verlichting. Want… you’re not alone out there!

O, en na afloop krijg je een hand-out met de belangrijkste punten om thuis aan de slag te gaan met alles wat we besproken hebben. Zodat het ook echt gaat werken zeg maar 😉

Zin om te kijken?

Heb jij het idee dat je wel wat achtergrondinformatie en tips kunt gebruiken op dit onderwerp? Deze aflevering van de webinarserie was maandag 14 juni maar kun je nu terugkijken voor €7,50. Zin in? Geef je dan op via deze link. Hij is gericht op ouders met kinderen tot een jaar of 12. Doe je mee? Je kunt aan deze aflevering deelnemen

Welke webinars zijn er nog meer?

Benieuwd naar de andere webinars die op de planning staan of die terug zijn te kijken? Die vind je allemaal hier.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

1 Reactie

  • Reageer Boze moeder? - Club van relaxte moeders 23 oktober 2020 at 11:52

    […] Dank Jessamijn voor deze illustratie, naar aanleiding van het webinar van ‘En nu is het genoeg!’ […]

  • Laat je reactie achter