Kook

Top tien BBQ bijgerechten

Slingeren jullie de barbecue ook vaak aan in de zomer, maar weet je soms ook niet meer wat er bij te eten? Vorig jaar maakte ik deze zomerse special met tien fijne barbecue bijgerechten die ik er zelf nog regelmatig bij pak. Want elke keer weer dat stokbroodje met pindasaus erbij wordt ook zo saai hè. Deze top tien maakte ik met behulp van alle suggesties die ik op Instagram binnenkreeg (maar liefst 300 reacties!) en met wat hulp van John West.

1. Klassieke aardappelsalade

Met stip op nummer één staat de ‘good old’ aardappelsalade bij jullie. En laat ik daar nou toevallig al weken zin in hebben. Ik maakte er één met ansjovis en kappertjes en maakte hem als volgt:

Snijd (vastkokende) aardappels in stukken en kook ze gaar. Maak een sausje van mayonaise, azijn en mosterd, peper en zout. Giet de aardappels af en laat ze uitdampen. Roer er de saus door en voeg ansjovis en/of sardines, kappertjes en wat peterselie toe.

2. Salades met watermeloen of ander fruit

Toen ik onlangs een weekmenu maakte met favoriete salades, tipten velen van jullie me al de salade met watermeloen en feta. Zo ook deze keer. In dit weekmenu vind je verschillende varianten er op.

Maar naast watermeloen kwam deze keer ook perzik vaak terug in jullie suggesties. Ik maak hem wel eens met stukjes perzik (vers of uit blik), aardbei, mozzarella, serranoham, basilicumblaadjes en wat balsamicostroop, maar zie hier een fijne variant met gegrilde perzik en burrata of een variant van Jinte die graag een salade maakt van spinazie, avocado, frambozen en rauwe ham. En wat dacht je van deze salade met mango en zalm?

3. Camembert ‘kaasfondue’

Ook populair: de camembert ‘kaasfondue’. Hier ook al een paar jaar favoriet. Koop camembert in zo’n houten doosje. Verwijder de plasticfolie rond de camembert en doe hem terug in het doosje. Plaats dit op de barbecue en laat mooi zacht worden. Je kunt er ook rozemarijn in steken, of knoflook en honing erover schenken. Als hij helemaal zacht is, snijd je de bovenkant open zodat je je brood er in kunt dopen.

4. Pinchos met vis

Wij zijn groot fan van Baskenland (Spanje) en zijn hapjes maar dankzij corona is het alweer drie jaar geleden dat we daar pinchos (of: pintxos) aten in de kleine restaurantjes. Dus halen we Baskenland gewoon naar onze tuin. Er zijn wel honderd verschillende manieren om pinchos (oftewel: stukjes stokbrood met toppings) te maken. Wij vinden deze bijvoorbeeld lekker:

 • met zelfgemaakte tonijnsalade en stukje geroosterde paprika (vers of uit pot) er op
 • met manchego (spaanse kaas) en gedroogde tomaat
 • met makreel in tomatensaus en olijf
 • met blauwe kaas (of brie) en ansjovisfilet
 • met sardientjes op tomatensalsa

Snijd voor de pintxos een wit stokbrood in mooie schuine plakken die je eventueel om en om roostert. Beleg ze daarna, steek er een stokje doorheen en je waant je in Spanje!

5. Gegrilde aubergines met granaatappel

Dit gerecht maakte mijn schoonzus Minke ooit eens voor ons en sindsdien ben ik fan: gegrilde aubergine met granaatappel. Echt een aanrader. Het recept vind je hier. De aubergines kun je natuurlijk op de barbecue grillen. “Dressing en tomaat van te voren klaarmaken,” appte Minke me erbij, “aubergines op het laatst erdoor, liefst nog half lauw. En,” voegt ze toe, “die granaatappelmelasse uit het recept hoeft niet per se. Ik doe er soms nog wat honing over.”

6. Gemarineerde champignons

Gemarineerde champignons scoren ook hoog bij jullie. “Op stok, of in een pakketje aluminiumfolie,” zegt Esther. Stephanie doet in dat pakketje alleen olijfolie en knoflook, bij (een andere) Esther eten ze kilo’s champignons in cajunkruiden, maar ik zag ook marinades van ketjap of balsamico-azijn voorbijkomen en Henno bakt ze met een scheut rode wijn erbij.

7. Gepofte aardappels

Tja dit is ook zo’n klassieker hè: de gepofte aardappel. Makkelijk én lekker. Aardappel in aluminiumfolie verpakken en in het vuur gooien. Mijn voorkeur gaat overigens uit naar de gepofte zoete aardappel. Als hij klaar is een beetje sour creme erop, een jalapeño peper en wat koriander. Maar op een gepofte aardappel kun je natuurlijk van alles gooien. Deze met tonijn ziet er bijvoorbeeld ook behoorlijk lekker uit.

8. Flatbread met tzaziki

Ja natuurlijk werd stokbrood met pindasaus ook genoemd bij alle suggesties. Maar wil je eens wat anders? Doe als Mieke en ga voor de verandering eens voor flatbread met wat lekkere dips zoals tzaziki (van yoghurt, olie, knoflook en komkommer). Of met hummus of een andere lekkere dip.

9. Geroosterde groenten

Bij ons hebben er dit jaar al heel wat gegrilde groene asperges op ons bord gelegen. Dat is onze zomerhit. Snij het kontje er vanaf, besprenkel ze met olijfolie of sesamolie en gril ze om en om. Zeezout erover als ze donker zijn en klaar!

En verder blijkt de goeie ouwe gegrilde maiskolf ook nog steeds populair. Als je er een beetje variatie op wilt, probeer dan bijvoorbeeld dit: beetje mayo erop, wat chilivlokken en geraspte kaas (ideetje van Miljuska!).

10. Toetje van de barbecue

We sluiten deze top tien af met zoetigheid. Want daar kreeg ik ook aardig wat suggesties voor binnen. Natuurlijk kun je de avond afsluiten met marshmallows roosteren. Maar wat dacht je van banaan met chocola op de barbecue. Dat is het favoriete toetje van Sanne. Men neme: een stukje aluminiumfolie, een banaan, een snickers (of andere chocola).Je snijdt de snickers in stukjes. en de banaan in de lengte. Let op: laat ‘m wel in de schil zitten! Stop de stukjes chocola in de banaan en vouw ‘m dicht in de folie. Leg ‘m zo’n tien minuutjes op de barbecue. Daarna is je banaan lekker zacht en de chocola en karamel gesmolten.

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door John West.
Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

69 Reacties

 • Reageer Rebecca 13 augustus 2021 at 09:29

  Wat een lekkere ideeën weer. De bbq staat al klaar. Zou het pakket heel graag winnen. Die andere moeders doen ook maar wat

  • Reageer Sandra 14 augustus 2021 at 11:01

   Lekkere tips staan er tussen, ga ik zeker uit proberen.
   Het schort met de lijfspreuk vind ik leuker!

 • Reageer Bianca 13 augustus 2021 at 09:50

  Heerlijk ziet het er allemaal uit! En wat een mooi pakket om te winnen! Ik vind het schort zoals op de foto staat geweldig!

  • Reageer Eefje van Gaalen 13 augustus 2021 at 15:11

   Wat een heerlijke tips!
   We eten te weinig vis (dat zeg ik elke week haha)
   Het schort met club motto is erg tof!

   • Reageer Natalie 14 augustus 2021 at 07:33

    Wil ik wel winnen😁 ik vind het motto het leukste, maar die met het logo ziet er ook prima uit!

 • Reageer Tanja Appels 13 augustus 2021 at 09:53

  Mjam! Dat wordt een mooi weekend!
  Ik doe graag mee voor de schort met de spreuk en het vispakket natuurlijk.

  • Reageer Bianca 13 augustus 2021 at 17:43

   Eerlijk gezegd, ik kan niet kiezen. Maar als het dan toch moet, kies ik voor die met de lijfspreuk…
   En natuurlijk zo’n heerlijk vispakket van John West. 🐟🐠🐡

  • Reageer Hanneke 13 augustus 2021 at 21:00

   Woeps, deze zomer de bbq nog niet aan gehad! Dus ik wil best een vispakket wissen met het schort ‘die andere moeders doen ook maar wat’. Wie weet wordt het dan toch nog wat deze zomer!

 • Reageer Marjolein 13 augustus 2021 at 09:54

  Jaa heel graag. Als alleenstaande moeder zeg ik vaak tegen mezelf die andere moeders doen ook maar wat.

  • Reageer Ellen 13 augustus 2021 at 16:51

   Super leuk! Ik waag een poging voor de schort met “die andere moeders doen ook maar wat”.

  • Reageer Leonie 13 augustus 2021 at 20:30

   Die met de lijfspreuk 👍. Zo voel ik me op dit moment ook 🤣🤣. Verder echt heerlijk suggesties en ideeën. Anders dan standaard en daardoor zoooo leuk om eens te gaan proberen! Zo fijn alle moeite die iedere week weer in dit weekmenu wordt gestoken. Heerlijk!

 • Reageer Imne Schout 13 augustus 2021 at 09:59

  Heel leuk
  Voor onze puber en voor op zijn vakantie werk. Graag met jullie spreuk

 • Reageer Marieke Meppelder 13 augustus 2021 at 10:00

  Wat een lekkere tips! Die ga ik graag met dat schort met de lijfspreuk om maken 👍🏻

 • Reageer Barbara 13 augustus 2021 at 10:01

  Oh daar zitten er wel een paar recepten bij die we gaan proberen. Wij gebruiken zelf ook veel een “planchet” waar je heel makkelijk groente op kan bakken. Geen gedoe meer met aluminiumfolie.
  En de andere moeders doen ook maar wat is heel leuk 😊

  • Reageer Barbar 13 augustus 2021 at 10:02

   “Plancha”

 • Reageer Anneke 13 augustus 2021 at 10:05

  Leuke BBQ recepten, die ik zeker wil gaan proberen.
  De schort met “die andere moeders doen ook maar wat” vind ik het leukste. Dat is mijn mantra, mijn motto, mijn gedachten als alles in de soep loopt!

 • Reageer Marloes 13 augustus 2021 at 10:08

  Omnomnom, het is dat ik geen bbq heb maar ga mezelf gewoon bij anderen uitnodigen en dan neem ik deze bijgerechten mee! En het toetje natuurlijk….
  Het schort met ‘die andere moeders doen ook maar wat’ lijkt me een toepasselijke hoor! 😂

 • Reageer Monique Roedoe 13 augustus 2021 at 10:13

  Ik ben dol op vis, dus graag!
  Bedankt voor de fijne BBQ-recepten zonder vlees, beter! Schort lijkt me ook leuk en handig.

 • Reageer Anouchka 13 augustus 2021 at 10:15

  Heerlijke ideeën! En dan een schort met de lijfspreuk erbij aan. Beter wordt het niet!. 😄

 • Reageer Emmie 13 augustus 2021 at 10:51

  Oooh ziet er allemaal lekker uit die receptjes en ja zou super zijn om dit mooie pakket te winnen.. ik zie mijn man al helemaal in zijn element net als Henno

 • Reageer Birgit 13 augustus 2021 at 10:55

  Wat een heerlijke bijgerechten! Ik ben helemaal niet zo’n bbq fan, eet meer stokbroodjes met saus of rauwkost dan vlees haha. Deze bijgerechten komen dus als geroepen! En als ik win, wil ik graag een motto schort 😄

  • Reageer Annemieke Tjaden-Vlieger 14 augustus 2021 at 13:34

   Vis op de BBQ, heerlijk!!
   Het club T-shirt is inmiddels mijn favoriete camping shirt, daar krijg ik ook regelmatig leuke reacties op. Daar zou een schort met de bekende lijfspreuk goed bij passen. 😊

 • Reageer Joke 13 augustus 2021 at 11:18

  Oooooo lekker!!! En dan de tuin vol gezelligheid 🥳❤️ Kom maar door met dat pakket. Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! 🥳🍾

 • Reageer Bianca 13 augustus 2021 at 11:37

  Ik zit nu in de tuin, te wachten op de zon. We hebben deze zomer nog niet één keer gebbqd… (sterker nog: sinds we in dit huis wonen, sinds oktober, is de bbq nog niet aan geweest) En dat terwijl ik juist had gezegd dat ik ‘de volgende keer dat we gaan bbqen’ wat meer wil focussen op de bijgerechten! Dit pakket zou welkom zijn, want er komt vast nog een bbq-dag aan. En dan zou ik gaan voor het schort-met-motto 💪🏻

  • Reageer Cora 13 augustus 2021 at 11:42

   Wat een leuke en lekkere recepten.
   Zo’n vispakket is echt wat voor ons, echte visliefhebbers. Als ik win graag een short met jullie lijfspreuk.

   • Reageer Mp Weick 16 augustus 2021 at 20:13

    Lekkere recepten. Weer eens wat anders! Ik wil wel kans maken op het vis pakket. Schort met logo is leuk.

 • Reageer Elske 13 augustus 2021 at 11:56

  Wat een heerlijke bijgerechten voor bij de bbq! Leuk voor onze buurt bbq, dan kan iedereen wat maken. En met zo’n mooie schort maak ik dan helemaal de blote :-). Zou graag die met de spreuk willen winnen.

 • Reageer Vicky 13 augustus 2021 at 12:07

  Ohhh super leuk dat short van de club van de relaxte moeders! En zo’n vis pakket zou hier ook goed van pas komen… heerlijk!

  • Reageer Ineke 14 augustus 2021 at 12:22

   Thanx weer voor de inspiratie! Ik doe graag mee voor zo’n tof pakket. De slogan blijft leuk, en een goeie reminder die al 10 jaar in onze keuken hangt.

 • Reageer Tamara 13 augustus 2021 at 12:17

  Wat een superleuke actie. Wij doen graag mee!
  Graag doen wij mee met de versie met de tekst die inmiddels mijn lijfspreuk is geworden… “die andere moeders doen ook naam wat”!

 • Reageer Fiet 13 augustus 2021 at 12:27

  Wat een leuke recepten! En dat lekkere en mooie pakket wil ik wel winnen! 🍀🍀🍀 🐟

 • Reageer Fiona 13 augustus 2021 at 12:31

  Leuke recepten, maar ik mis de coleslaw nog. Onmisbaar bij onze bbq’s.
  En leuke winactie. Vooral het schort met ‘die andere moeders doen ook maar wat’.

  • Reageer Kitty 13 augustus 2021 at 13:42

   Die met het club logo vind ik het leukst, vooral die grappige pictos eronder, die zeggen alles. En bbqen, heerlijk als we weer terug zijn van vakantie, want nu ben ik zo relaxt op de camping dat alles wat we eten buiten de deur is of binnen 5 minuten op tafel staat 😅

 • Reageer Bauke 13 augustus 2021 at 12:54

  Lekkere recepten!! Iets mooier weer en we gaan ze zeker eens proberen.
  En het schort?? Die met het motto! De oudste 13, de jongste 2….. en nog steeds doe ik ook maar wat, want ze komen (helaas of gelukkig het is maar hoe je het bekijkt) allemaal zonder handleiding 😅

  • Reageer Sarah Molenkamp 13 augustus 2021 at 13:07

   O allebei heel erg gaaf, maar dan toch de lijfspreuk!!!

 • Reageer Liselotte de Haan 13 augustus 2021 at 14:44

  Hoera, graag de lijfspreuk!

 • Reageer Annika 13 augustus 2021 at 14:45

  Deze recepten komen echt als geroepen met een verjaardagsweekend voor de boeg, gezien onze oudste 6 wordt.
  En gezien we over 2 weken weer een verjaardagsweekend hebben omdat ik dan de kaarsjes mag uitblazen zou ik het pakket en schort met de lijfspreuk wel heel tot vinden 🤞🏻

 • Reageer Kirstie Olde Benneker 13 augustus 2021 at 15:54

  Dat zou leuk zijn zo’n sweater, ik doe ook altijd maar wat 😜. En de BBQ staat klaar!!

 • Reageer Quirien Tijssen 13 augustus 2021 at 15:55

  I ❤️ 🐟 🐠. Lijkt me een heerlijk pakket.
  Schort is ook super!

 • Reageer Jennifer 13 augustus 2021 at 16:23

  Zowel mijn dochters als ik zijn gek op tonijn dus wat een heerlijke recepten. En de schort met de lijfspreuk staat mij vast enorm goed haha.

 • Reageer Renée van Broekhoven 13 augustus 2021 at 16:34

  Lekker! Goed om weer eens wat andere bbq recepten te hebben! En die maak ik dan graag met een schort met daarop die andere moeders doen ook maar wat.

 • Reageer Agnes 13 augustus 2021 at 17:40

  Wat een lekkere recepten! Bij ons staat de bbq op dit moment ook weer lekker aan 🤗 Mijn vriend regelt de bbq en ik ben meestal van de bijgerechten, dus wat extra inspiratie is altijd welkom👍
  En wat een mooi pakket, aan deze winactie doe ik graag mee. Ik zou wel graag zo’n mooi schort met de lijfspreuk willen🤞

 • Reageer Yvette 13 augustus 2021 at 18:06

  Supertips! Kom bij de bbq nooit verder dan het oude vertrouwde helaas. Maar hier kan ik eens mee aan de slag. Nu hopen dat het weer zo een paar weekjes blijft☀️
  En een schort met 👉🏼 Die andere moeders doen ook maar wat👈🏼 Zou echt super tof zijn 🤞🏻

 • Reageer Ruth 13 augustus 2021 at 19:51

  Jaaaa! Gek op pinxtos en die champignons vind ik ook super klinken! De poster van ‘Die andere moeders…’ hangt al jaren in de gang hier, dus het wordt tijd dat die ook in de keuken op een schort te bewonderen is 🙂

 • Reageer Sanne 13 augustus 2021 at 20:01

  Wat een heerlijke inspiratie voor de jaarlijkse barbecue met m’n lieve collega’s! Ik doe graag mee voor het vispakket en het schort met de spreuk.

 • Reageer Martine Weerstand 13 augustus 2021 at 20:07

  Kom maar op, ik win graag het schort en JW pakket

 • Reageer Marieke van Kilsdonk 13 augustus 2021 at 20:54

  Ja, super leuke en lekkere recepten zo te zien! Snel een keer proberen…
  En uiteraard zou het super leuk zijn om het vispakket en schort te winnen!

 • Reageer Ellen 13 augustus 2021 at 21:05

  Ja super leuk nieuwe recepten uitproberen en uiteraard met de schort met jou welbekende uitspraak 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

 • Reageer Mariska 13 augustus 2021 at 21:05

  Wat een heerlijke (voor mij) nieuwe recepten! Direct uitproberen en natuurlijk ligt john west morgen in mijn mandje😍 ♡ Tonijn! Heb er meteen wat uit geprikt voor de bbq van morgen. Het schort laat ik als verrassing hoor, veel leuker als moeten kiezen😊😉

 • Reageer Muriël Piekema 13 augustus 2021 at 21:21

  Oehh ik krijg spontaan zin in pinchos nu 😂😋 vooral die met makreel! Leuke recept ideeën, zeker ook voor de kinderen zit er wel wat bij. Grootste gedeelte van dit grote gezon houdt van vis. Dit leuk pakket van John West met het leuke schort met de lijfspreuk van relaxte moeders is erg welkom!

 • Reageer Marieke 13 augustus 2021 at 21:33

  Wat een geweldige recepten. Hopelijk wordt het snel nog een beetje BBQ weer. Of is het eigenlijk altijd BBQ weer? Ik krijg er in ieder geval zin in nu!
  Zo’n pakket zou ik graag winnen en natuurlijk doen die andere moeders ook maar wat, dus zo’n schort zou fantastisch zijn!

 • Reageer Sanne 13 augustus 2021 at 21:58

  Perfect op tijd, morgen gelijk wat recepten uit proberen, en dan hopelijk de volgende keer met een nieuw schort tegen de vlekken 😅

 • Reageer Paula 14 augustus 2021 at 00:02

  Het is nu midden in de nacht en ik krijg hier enorme trek van 🤣🤣🤣. Morgen een bbq gaan plannen denk ik. En dan komt het pakket uiteraard goed van pas. Eentje met Die andere moeders doen ook maar wat 😉.

 • Reageer Meike 14 augustus 2021 at 04:18

  Wat een leuke ideeën!!! Mijn 14 jarige zoon is groot bbq fan uren staat hij rookhout te roken draaien rubben temperaturen enz. Deze bijgerechten passen daar super bij… ik zou een schort met jou lijfspreuk het leukste vinden.

 • Reageer Hannelore Kardol 14 augustus 2021 at 06:54

  Ik doe heel graag mee. Midden in een keukenverbouwing is koken een beetje een uitdaging, maar met het mooie weer is bbq-en zeker een fijne optie.
  De banaan met chocolade kende ik al, maar de camembert gaan we zeker uitproberen!

 • Reageer Marloes 14 augustus 2021 at 07:29

  Ik ga gelijk vanavond een paar ideeën gebruiken!
  Wat lekker lekker!
  Barbeque isbij ons een enorm succes!
  Zelf verzot op de gegrilde puntpapriks.
  (Puntpaprika in de lengte doorsnijden
  Vullen met gekruid (kippen)gehakt.
  Uienringen, plus plakjes cheddarkaas erop leggen
  Inrollen met ontbijtspek
  Al jaren favoriet hier!!
  Graag zou ik het schort met lijfspreuk fantastisch vinden!
  Voor op de camping🤣

 • Reageer Lianne 14 augustus 2021 at 07:34

  Zo leuk, het schort met “die andere moeders doen ook maar wat”! Duimen!!

 • Reageer Esther Voet 14 augustus 2021 at 07:34

  Wat een heerlijke tips! Ik heb ze opgeslagen, want ik ben die Esther van de kilo’s champignons met cajunkruiden 😉 Als hier gezegd wordt dat de BBQ aangezet wordt dan wordt er standaard geroepen: “Ook champignons hè?”
  Manlief heeft hier eindelijk een hobby waar hij veel tijd in steekt en “het ei” zoals wij onze BBQ noemen wordt dan ook echt wekelijks aangestoken. En dan niet om alleen maar vlees te cremeren, maar juist om het vlees uren rustig te laten garen en er uiteindelijk je vingers bij op te eten.
  Oh ja zo’n schort zou wel helemaal goed van pas komen, want er zijn al diverse shirts met vlekken. Tijd om een schort aan te gaan doen voordat er nog meer shirts eraan gaan.

 • Reageer José 14 augustus 2021 at 07:44

  Top! Probeer zelf ook meer te variëren bij de bbq maar heb niet altijd inspiratie 😉. Deze ideeën komen echt goed van pas en ga ik zeker weten uitproberen. Een vispakket van John West is zeer welkom hier en ik vind een schort met lijfspreuk het leukste. Nu maar duimen…..

 • Reageer Kelly Wevers 14 augustus 2021 at 08:31

  Jaaaaaaaa❤️❤️❤️❤️❤️. Graag win ik dit pakket met de geweldige spreuk : andere moeders doen ook maar wat. Met alleen maar mannen thuis heb ik het heeeel zwaar 🤪. Puber 13 , tiener 10 en kleuter 4 jaar en vergeet natuurlijk mijn man niet 😜.

 • Reageer Henrike 14 augustus 2021 at 09:32

  Wat een leuke winactie! Ik ben dol op vis en mijn man op barbecueën. Elke zondag zet hij de bbq aan, weer of geen weer. Want dat stuk vlees ligt een paar dagen in de marinade… ja, grote stukken ham of Tomahawk steak staat hier op het menu. Genieten!!! Die bijgerechten komen als een geschenk uit de hemel, wat een leuke en lekkere ideeen. Kan ik toch nog iets met vis erbij doen!
  Het schort met de tekst vind ik de allerleukste 🙂

 • Reageer Willemijn 14 augustus 2021 at 10:11

  Wat een handige en heerlijke tips!
  Koude pasta tonijnsalade is trouwens ook erg lekker als bijgerecht. Zou ik kunnen maken wanneer ik dit leuke pakket win 😄
  Het schort met de lijfspreuk is leuk!

 • Reageer Renate Domhof 14 augustus 2021 at 13:23

  Heerlijke receptjes! We gaan hier enthousiast barberellen😂. Ik loot graag mee met de winactie🤞

 • Reageer Marie Louise 14 augustus 2021 at 15:14

  Wat een heerlijke recepten! Ga ik er zeker een paar van uitproberen, ik krijg er helemaal trek van maar ik wacht totdat ik thuis ben (ik rijd nu op de Route du Soleil 🙂 Het schort zou geweldig zijn aangezien ik er geen één heb en ik nogal eens knoei. Met de lijfspreuk erbij zou ik helemaal compleet zijn 💃👌🍀

 • Reageer Annette 14 augustus 2021 at 16:00

  Oeh wat ziet dat er geweldig uit allemaal. Ik doe graag mee om deze prijs te winnen. En sowieso bedankt voor de inspiratie!

 • Reageer Susanne Ruiter 14 augustus 2021 at 16:04

  Ja!!! Ik hou van vis en doe graag mee! geen speklap voor mij 😄 Schort met motto vind ik het leukst!

 • Reageer Inge 15 augustus 2021 at 11:31

  Graag die met: die andere moeders doen ook maar wat. Laatst nog gebruikt op het werk nu ik sinds een paar weken manager ben. Die andere managers doen ook maar wat afgeleid van…
  Vind vlees niet zo lekker, maar BBQen heel
  Gezellig. Dus leuk zo’n pakket en bedankt voor de tips!

 • Reageer Laura van Helden 16 augustus 2021 at 17:03

  Ik. Info het schort met de lijfspreuk leuker! Lekkere recepten zeker het onthouden waard! Ik heb ook nog een paar leuke (maar om voor te bereiden zeker zo’n schort nodig!) aubergine rolletjes gevuld met geitenkaas en gevulde champignons met kruidenkast hmmmmm 😋

 • Reageer Corien van Zoggel 21 augustus 2021 at 19:22

  Wat een heerlijke ideeën, daar gaan we dit weekend mee aan de slag! En het schort met de lijfspreuk is favoriet!

 • Laat je reactie achter