Relax

Feestweek winactie 7!

Vandaag is de laatste winactie van deze feestweek. We eindigen met mijn boek Relax Mama!  Want daar is het uiteindelijk ook ooit allemaal mee begonnen. Ik mag van Uitgeverij Snor drie exemplaren van het boek weggeven, drie exemplaren van het Relax Mama-kaartenboekje en drie Relax Mama-kwartetspellen.

Edit: de prijswinnaars zijn bekend. Als je één van de gelukkigen bent, heb je inmiddels een mailtje van mij ontvangen.

Relax Mama- het boek

cover_Relax mamaRelax Mama! is een boek met 101 tips om een relaxte moeder te worden , te zijn en te blijven. Het is vooral leuk als je nog niet zo heel lang moeder bent. (Het is ook een heel fijn kraamcadeautje!) Als je net moeder bent geworden lijkt het wel eens of de hele wereld op zijn kop staat. Dit boek helpt je om af en toe dat stressventiel open te draaien. Met de tips en inzichten uit Relax Mama kun je de hele wereld aan: ‘Slapen is het nieuwe seksen’, ‘Die andere moeders doen ook maar wat’ en ‘Ga die dansvloer op!’ De boog kan niet altijd gespannen zijn. Iedere pagina in het boek is eigenlijk een cadeautje, door de toffe illustraties van Moniek Bouwmeester (Studio Pomp).

Relax Mama-kwartetrelax-mama-kwartetspel

In het najaar van 2014 ontstond op Facebook op de Club van Relaxte Moeders het idee voor een kwartetspel. Saskia schreef: “Ideetje voor een relax mama kwartetspel? Ik heb het kapselkwartet: poep in je haar, spuug in je haar, baby trekt aan je haar en nu ook snot in je haar. Kwartet!” En zo geschiedde. Moniek en ik gingen aan de slag en september kwam het kwartet uit. Speel het Relax Mama kwartetspel en deel je schuldgevoel, slaapgebrek en geluk met collegamoeders. Ontdek dat je heus niet de enige bent met eten in je haar, een geheugen als een zeef en een tablet als oppas.

Relax Mama-kaartenboekje

relax+mama+kaartenboekjeEn omdat de uitspraken uit Relax Mama zich eigenlijk heel goed lenen als kaarten, hebben we ook het Relax Mama kaartenboekje gemaakt. Om kersverse moeders een hart onder de riem te steken. Zodat je ze niet alleen lieve whatsappjes kunt sturen, maar ook kaartjes om wat nieuwe moed of inspiratie uit te putten.

De kaarten zijn samengesteld uit de leukste uitspraken en pagina’s van het boek Relax Mama! en nog wat uitspraken die ik daarna nog heb verzonnen voor de Facebook-pagina van de club van relaxte moeders. Het bestaat uit een boekje met 32 kaarten die je eruit kan scheuren.

 

Boek, kaarten of kwartet winnen?

Wil je kans maken op één van deze negen prijzen? Vertel onder dit blog welke van de drie jij het liefste wint. Ik kies 4 december de winnaars!

Dit is de allerlaatste winactie van deze feestweek omdat deze site een jaar geleden live ging (over het hoe en waarom schreef ik dit blog). De hele week trakteerde ik op boeken en producten van mezelf en op mooie cadeaus van een aantal sponsors van de club. Iedere ochtend om 7.30 uur kwam er een winactie online. In deze fotocollage een overzicht van het feestpakket van deze week 😉 De winacties van de vorige dagen gemist? Je kunt nog meedoen hoor! Kijk maar hier.

collage

Nieuwsgierig naar hoe de club eigenlijk ooit is ontstaan? Dat vertelde ik vorige week in dit blog.

 

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

108 Reacties

 • Reageer Suzanne 27 november 2016 at 07:34

  Na jullie al een jaar met veel plezier te volgen moet ik nu toch ook echt wat in huis halen om andere mamas te inspireren zoals jullie mij inspireren! Voor mij graag de kaarten 🙂

  • Reageer Gemma Vogels 27 november 2016 at 10:07

   Lieve moeders in mijn praktijk en op scholen (en andere plekken) zou ik met de kaarten graag een hart onder de riem steken! Soms zo onzeker…en ze doen stuk voor stuk zo hun stinkende best voor het gezin!!

  • Reageer Jacquelien 27 november 2016 at 22:29

   Voor mij graag het kwartet spel! ? Wij als relaxte moeders onder elkaar hebben de rest al, maar het kwartet moeten we nog even aanschaffen! Hoe leuk zou het zijn om die te krijgen!!! ??? Kerstdagen, betekent spelletjes dagen! En onderschat oudejaarsavond niet! ?

 • Reageer Linda 27 november 2016 at 07:37

  Wat gaaf zeg! Ik zou heel graag het boek winnen, met mijn kleine peuterpuber die bijna naar school gaat zou dat wel handig kunnen uitkomen!

 • Reageer Corine 27 november 2016 at 07:37

  Ook ik heb uiteindelijk nog niks in mijn bezit…. Het boek of de kaarten zou ik geweldig leuk vinden….

 • Reageer Gwenda van aalst 27 november 2016 at 07:42

  Al is mijn oudste zoon nu al 16 vraag ik me nog steeds soms af wat ik nou eigenlijk moet doen..
  Mijn jongste is momenteel 3, 14 december word hij 4… en het lijkt wel alsof hij net zo erg pubert als zijn grote broer… 😉
  Ik kan me erg vinden in de leuke uitspraken dus zou erg blij zijn met de kaarten 🙂

 • Reageer Daniette 27 november 2016 at 07:44

  Ik zou de kaarten heel graag willen, ben nog niet zo relaxed dat ik aan een boek toekom ?

 • Reageer Stèphanie 27 november 2016 at 07:45

  Allereerst gefeliciteerd met de verjaardag van de website, dat er nog maar vele jaren mogen volgen en veel nieuwe mama’s relaxmama mogen ontdekken.
  Ik zou dolgraag het boek willen winnen.
  Al jaren was er altijd wel een reden waarom het niet ging en nu als alleenstaande mama zou ik de tips helemaal goed kunnen gebruiken.
  We gaan dus maar duimen

 • Reageer Kim 27 november 2016 at 07:45

  Ik zou het boek geweldig vinden! Staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Omdat ik soms zo nood heb aan herkenbaarheid 🙂

 • Reageer Kim Peters 27 november 2016 at 07:46

  Het kwartetspel zou ik graag willen winnen! Geweldig voor een avondje slappe lach 😉 🙂

 • Reageer Fiet 27 november 2016 at 07:47

  Wat zou het leuk zijn om de kaarten winnen! Ik ben al 3,5 jaar als een vrij relaxte (jongen-meisje tweeeling) mama door het leven gegaan. Maar heb de kaartjes vast nog eens nodig (ik kijk al uit naar de puberteit 😉

 • Reageer Sabine 27 november 2016 at 07:47

  Leuk . Moet vaak lachen om jou uitspraken. Ik mag soms best wel wat relaxer zijn. Maar met 3 Kids waarvan 2 add en een man met adhd niet altijd even makkelijk. Lachen en de nodige koffie helpen me er wel doorheen 😉 en dit pakket zou een leuke aanvulling zijn 🙂 .

 • Reageer Fleur 27 november 2016 at 07:48

  Graag de 101 tips. Daar zit er vast nog wel eentje tussen die ik kan gebruiken

 • Reageer Maria 27 november 2016 at 07:48

  Ik zou graag meedingen voor de kaarten. Heb nog niets in bezit, maar wat relaxtips zijn hier van harte welkom!

 • Reageer Daniëlle 27 november 2016 at 07:53

  Leuk! Als moeder van 2 jongens van 2 en 4 zou ik graag kans maken op het boek of het kwartet!

 • Reageer Patricia 27 november 2016 at 07:54

  Ik zou heel graag het boek winnen. Kan wel wat relaxtheid gebruiken met een fulltime (en zeer drukke) baan, twee kinderen met speeldates, allerlei sportclubjes, sociaal levem wat ik ook nog graag bijhoudt en een verhuizing (tweede in 1 jaar). Dus: GRAAG!

 • Reageer Veerle 27 november 2016 at 07:54

  Ik zou graag het boek winnen. Niet voor mezelf, vond me al relax genoeg om in alle chaos voor nummer 3 te gaan maar voor mijn beste vriendin die in haar hart ook een derde kindje wil maar vreest dat ze dan helemaal verdrinkt in al haar mama-emoties en -chaos.

 • Reageer Joke Braakman 27 november 2016 at 07:57

  Jaaaaa, het boek! Heeeeeeeel graag het boek. Zou zeker van pas komen met twee kleine kindjes. Van achter het behang tot over je oren heb ik inmiddels al, dit zou een hele mooie aanvulling zijn ??.

 • Reageer Isabel 27 november 2016 at 07:58

  Wat een leuke actie! Ik ben moeder van een baby van 2 maand dus het boek zou erg goed van pas komen!

 • Reageer Jildou 27 november 2016 at 07:59

  Voor een vriendinnetje zou ik heel graag het relax mama! boek willen winnen. Kan ik haar mee verrassen als de kleine geboren is in december.

 • Reageer Anna van der heide 27 november 2016 at 08:02

  Ik vind ze allemaal erg leuk! Het kwartet lijkt mij een top cadeau om te geven aan mijn zus, zij is 11 december uitgerekend. Ik heb wel eens van de club vertelt maar dan kan ze het ook zelf eens zien 🙂

 • Reageer Manon Obrie 27 november 2016 at 08:03

  Heel graag het boek! ?

 • Reageer Sanne 27 november 2016 at 08:03

  Super gaaf, zou graag t kwartet willen winnen. Leuk om samen met mijn vriendinnen te lachen om alle grappige uitspraken en quots

 • Reageer Helma 27 november 2016 at 08:05

  Ik zou graag het boek willen winnen. Voor alle de drie de kindjes en man is de zak van Sint bijna gevuld, maar voor mama zit er nog niks in. Het boek zou helemaal geweldig zijn!!!!

 • Reageer Linda 27 november 2016 at 08:07

  Gefeliciteerd! Wat een leuke actie. Ik zou heel graag het boek winnen☺️.

 • Reageer Merienke 27 november 2016 at 08:11

  Wat een leuke feestweek actie weer! Mijn zusje wordt in januari voor het eerst mama. Ik zou haar heel graag willen verrassen met het relax mama boek als kraamcadeau.

 • Reageer Sylvana Hofstra 27 november 2016 at 08:11

  Gefeliciteerd!
  Leuke actie. Ik zou graag het boek winnen. Niet alleen om zelf te lezen maar ook mn vrienden en familie met kleintjes.

 • Reageer K.rombouts 27 november 2016 at 08:11

  Ik zou graag het boek winnen!

 • Reageer Karen 27 november 2016 at 08:12

  Ik heb het boek cadeau gedaan aan twee vriendinnen die er veel aan hebben tijdens de lastige fases. Nu zou ik het zelf ook graag hebben! Na de komst van baby nr 2 met een leeftijdsverschil van 14 maanden met de oudste kan ik ook wel wat relativeringszin en extra humor gebruiken in de momenten dat het leven hier wel heel absurd lijkt ;). En dat is precies wat jouw one-liners doen!

 • Reageer Liset Visser 27 november 2016 at 08:12

  Inmiddels al in het bezit van het boek 101 Tips & Relaxmama in de keuken. Graag zou ik de leuke kaartjes willen winnen; om anderen te inspireren en natuurlijk ook enthousiast te kunnen maken om de boeken te gaan lezen. Inspirerende boeken vol goede tips, daar heeft iedere moeder wat aan?.

 • Reageer Marije 27 november 2016 at 08:14

  Wat leuk! Ik zou graag het kwartetspel willen winnen. Als moeder van een jongetje van 1 herken ik vast veel dingen. Samen met mijn vriendinnen (ook kersverse moeders) wordt dat vast een avond van herkenning en hilarische verhalen. Bovendien werk ik met groepen moeders waar het kwartetspel goed te gebruiken is voor goede gesprekken en het vinden van een beetje humor in het ouderschap!

 • Reageer Heidi 27 november 2016 at 08:15

  Leuk! Ik zou de kaartjes graag versturen én willen ophangen in huis!

 • Reageer Helga 27 november 2016 at 08:18

  Het kwartet! Want uh.. een tikkeltje meer relax zou soms wel mogen en met het kwartet kan ik tenminste nog eens om mezelf lachen.

 • Reageer Marije Ravesteijn 27 november 2016 at 08:18

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal. De kaarten heb ik gekregen van mijn neef en zijn vrouw, bij de geboorte van onze derde.
  Nu, na jaren hopen bidden en hulp uit de medische hoek, mogen zij hun eerste kindjes verwachten. Een tweeling! Wat mooier dan de kaarten terug te mogen geven.

 • Reageer Ylja 27 november 2016 at 08:20

  Ik zou graag het boek winnen, de kaarten heb ik al, dus dit zou het setje mooi compleet maken 🙂

 • Reageer Marieke van Middelaar 27 november 2016 at 08:22

  Ik zou heel graag het boek winnen voor mijn zwangere zusje die in februari uitgerekend is van haar eerste kindje!

 • Reageer Linda Niesthoven 27 november 2016 at 08:26

  Weer een super leuke actie. Het staat al heel lang op mijn verlanglijstje dus ik doe heel graag mee.

 • Reageer Heleen 27 november 2016 at 08:31

  In anderhalf jaar tijd mama geworden van een kleine kanjer (2 maanden te vroeg) en een prachtig prinsesje. En een eigen bedrijf gestart. In Frankrijk. Oftewel een spoedcursus loslaten voor een controlefreak als ik. Het had een smeuïge aflevering van Ik Vertrek kunnen zijn.
  Ik zou graag voor de kaarten gaan, zodat ik vriendinnen af en toe wat kan laten relaxen. Maar eerlijk gezegd denk ik dat ik zelf het boek ook nog wel goed kan gebruiken:)

 • Reageer Ellen 27 november 2016 at 08:37

  Ik zou graag het boek winnen.

 • Reageer Marije van Dijk 27 november 2016 at 08:37

  Het boek voor mijzelf…want tjee, het is nog erg zoeken steeds en ik laat voor m’n gevoel meer ballen vallen dan dat ik ze hoog houd. Iets relaxter worden hierin zou fijn zijn! Zeker nu het met mijn man niet zo goed gaat, is de balans ver te zoeken.
  Tegelijk vind ik de kaarten ook tof. Soms om voor mijzelf op te hangen of juist om naar een vriendin te sturen. Want volgens mij worstelen alle mama’s hier tegenwoordig mee.
  Succes met kiezen tussen alle bijzondere reacties!

 • Reageer Chrispijn 27 november 2016 at 08:43

  Ik zou het heel leuk vinden om het boek te winnen! De Facebook- pagina hielp mij al heel goed relativeren bij onze eerste. Ik ben heel benieuwd naar het boek.

 • Reageer Corrinne 27 november 2016 at 08:44

  Kan nu wel een relax moment gebruiken..zondagochtend om half 5 een stuiterende dreumes om je heen is heel gezellig maar het tijdstip was slecht gekozen.

 • Reageer Stephanie 27 november 2016 at 08:47

  Ik (mama van een peuter en eentje on the way) zou graag het geweldige boek willen winnen! Dan geef ik het als kraamcadeautje aan mijn vriendinnetje die voor het eerst mama zal worden! Wat had ik een relaxte kraamtijd gehad als ik van het bestaan van dit boek had geweten Hahah heerlijk een feest der herkenning! Zal mijn vriendin goed doen!!

 • Reageer Desiree 27 november 2016 at 08:49

  Ik zou heel graag het relax mama boek 101 tips willen winnen.
  De site en blogs vind ik altijd zo leuk om te volgen en te lezen, lijkt mij super om nu ook het boek te lezen.

 • Reageer Janneke 27 november 2016 at 08:57

  Oeh lastig, alledrie is leuk ^_^ Ik wil graag meedoen voor het boek. Twee jongens van 3 jaar en 1 jaar, een drukke baan en ook nog tijd in manlief en sociale netwerk stoppen kost veel energie. Ik kan wel wat ademtips gebruiken 🙂

 • Reageer Lizette 27 november 2016 at 08:58

  Ik vind alles leuk. In n tijd dat ik erg verdrietig was om mijn scheiding zocht ik naar ‘rust en relativeren’. Maar vooral naar ‘ervaringsdeskundigen’ en eerlijke, herkenbare verhalen van andere moeders. Ik heb zo veel steun aan je blogs en boeken, ik word er blij van. Ik denk dat ik in n deuk lig van t kwartetspel! Bedankt voor de glimlach die je me idd geeft, X Lizette

 • Reageer Marcella 27 november 2016 at 09:04

  Ik zou heel graag het boek winnen. Inmiddels ben ik alweer bijna 8 jaar een single mom en kan zeker wel een steuntje in de rug gebruiken. Mijn dochter is 24/7 bij mij en dat is best pittig. Ik denk dat ik het boek goed zou kunnen gebruiken om dit hele proces wat makkelijker te maken.

 • Reageer Diana 27 november 2016 at 09:07

  Wat zijn jullie blogs en artikelen herkenbaar! Heel fijn om te lezen want als moeder van 3 jonge kinderen, een drukke baan én drukke man vraag ik me soms wel eens af of het mij alleen gebeurd. Met de kaarten wil ik dan ook mijn vriendinnen die ook moeder zijn en het beste er van maken, verblijden met grappige teksten zodat ook hun tropentijd weer een beetje lichter wordt!

 • Reageer Tanja van Dijk 27 november 2016 at 09:14

  Gefeliciteerd! Keep up the good work 🙂 Oh, het boek staat al een tijdje op mijn verlanglijstje! Maar kan ‘m hier in de boekhandel nooit vinden, dus helaas nog steeds niet in mijn bezit. En nu mijn meisje van 8 maanden al in de nee-fase lijkt te zijn aangekomen komt ie zeker van pas haha! Zou heel tof zijn om het te mogen winnen!

 • Reageer Tanja 27 november 2016 at 09:23

  Het kaartenboekje! Omdat ik daarmee al mijn lieve vriendinnetjes die ook mama zijn, kan opbeuren als t nodig is, of kan doen glimlachen in niet-zo-relaxte tijden… Zij verdienen t!

 • Reageer Esther 27 november 2016 at 09:25

  Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan!
  Het boek zou ik erg graag willen winnen. Al zijn mijn kindjes nog zo’n schatjes, ik kan soms best een oppepper gebruiken! ?

 • Reageer Kitty van der Sman 27 november 2016 at 09:27

  Hoi,
  Het boek is huer erg welkom! Na een week slecht slapen, zoonlief die besluit steeds eerder wakker te worden en dochterlief die nu 7 maandjes in de buik verstopt zit.. kan ik wel wat goede tips gebruiken om relaxed(er) te zijn/worden/blijven!

 • Reageer Naomi 27 november 2016 at 09:28

  Wat zou het kwartet leuk zijn om mijn collectie compleet te maken!!
  Binnenkort voor het eerst sinds jaren, nu we allemaal kinderen hebben, een weekend weg met vriendinnen, dan komt dat kwartet zeker goed van pas!!

 • Reageer Annemiek 27 november 2016 at 09:30

  Ook al is de oudste al 3, soms voel ik me nog maar net moeder. Het boek zou dan ook fantastisch zijn (en zie ik gewoon als een kraamcadeautje ?)

 • Reageer Vanessa Raffaela Sibma 27 november 2016 at 09:33

  Te leuke winactie! Ik doe graag mee voor het boek. Met een dreumes & baby onderweg kan ik het wel goed gebruiken 🙂

 • Reageer Karin 27 november 2016 at 09:34

  Don’t take yourself so damn Serious.
  Daar help je me ontzettend mee.
  Dankje om hiervan nog meer te mogen ontdekken.

 • Reageer Lin 27 november 2016 at 09:35

  Wij verwachten onze eerste kleine nu elk moment! Het boek winnen zou dus echt heel fijn zijn!!

 • Reageer Nina Hessling 27 november 2016 at 09:39

  Ik ga voor de 101 tips. Die kan ik wel gebruiken! Jou uitspraken en verhalen zijn zo herkenbaar, dat is fijn, want dan realiseer ik me dat ik niet de enige ben die soms met de handen in t haar zit! Dankjewel daar voor.

 • Reageer Corine 27 november 2016 at 09:43

  De uitspraken brengen vaak een glimlach op m’n gezicht, en soms op momenten dat ik dat ook echt even kan gebruiken. Het boek zou leuk zijn!

 • Reageer Peggy 27 november 2016 at 09:45

  Ik zou graag het boek winnen. Ik vind het heerlijk om te lezen en na een lastige start kan ik wel wat relax tips gebruiken 😉 nadat ik het boek uit heb kan ik het lenen aan andere mama’s in mijn omgeving…dan kunnen zij er ook van genieten! Ik duim!

 • Reageer Hanneke 27 november 2016 at 09:46

  Boek en kwartetspel staan op m’n verlanglijstje. Zou leuk zijn om een van beide te winnen!

 • Reageer Centine blaakman 27 november 2016 at 09:48

  De kaarten zijn welkom! Ik wens mijn mama vriendinnen naast een gelukkig en gezond vooral ook een relaxed nieuw jaar toe.

 • Reageer Yvonne 27 november 2016 at 09:48

  Heel graag het boek of de kaarten!! Zó leuk! Fingers crossed….

 • Reageer Hester 27 november 2016 at 09:49

  Win graag het boek en de kaarten.

 • Reageer Viev 27 november 2016 at 09:53

  Ik zou heel graag de kaarten willen winnen. Dan kan ik anderen er ook blij mee maken!

 • Reageer Ilona Hartsink 27 november 2016 at 09:54

  Schaaam! Al wel een paar jaar aan het volgen op fb, maar het boek nog niet gelezen! Ook nog geen tijd voor gehad om te lezen dus graag het boek. Al vind ik de kaarten ook heel leuk!

 • Reageer Daphne van Bree 27 november 2016 at 10:02

  Ik zou graag het boek willen winnen. Met een 6 jarige en een peutertje in huis is het nodig om te relaxen en dit boek zou me goed kunnen helpen.

 • Reageer Marie-Louise 27 november 2016 at 10:16

  Ik zou ontzettend graag het boek of de kaarten willen winnen. Zou met allebei heel blij zijn! ?

 • Reageer Jessica 27 november 2016 at 10:18

  Leuk! Graag het boek, maar de kaartjes zijn ook erg leuk.

 • Reageer Mieke 27 november 2016 at 10:21

  Zou het super vinden om het boek te winnen, tips zijn altijd welkom ? met twee kids van 2 en 5…

 • Reageer Saskia 27 november 2016 at 10:40

  Jaaaah, dit boek heb ik echt nodig! Als mama van een meisje van 11 maanden en stiefmama van 2 (jongen en meisje) ben ik in het diepe gegooid qua mama-zijn. Ik kan dus wel wat relativering en Relax Mama tips gebruiken!
  Gefeliciteerd met jullie 1-jarig jubileum, er mogen nog heel wat jaren volgen!!

 • Reageer Marlies 27 november 2016 at 10:48

  Graag het boek voor mijn ‘autistische’ zus met drie kids, die haar latje veels te hoog legt 🙂

 • Reageer Pien 27 november 2016 at 10:54

  Ik zou heel graag de kwartet winnen! Geweldig om met de meiden te spelen ?

 • Reageer Moniek 27 november 2016 at 11:44

  Ik doe mee voor het Relax Mama-kaartenboekje!

 • Reageer Marloes 27 november 2016 at 12:26

  Alle drie fantastisch, maar ik maak graag kans op het kwartet! Lijkt me heerlijk om daar zo nu en dan een avondje lol mee te hebben samen met andere nieuwbakken mama’s! Uiteraard onder het mom ‘relax mama’ 🙂

 • Reageer Petra Hoogendoorn 27 november 2016 at 12:42

  Gaaf! Lijkt me alle 3 heel leuk… kan niet kiezen..

 • Reageer Cynthia 27 november 2016 at 12:44

  Ik zou heel erg graag de kaarten willen winnen om andere moeders een ‘knipoog’ te kunnen geven 😉

 • Reageer Saskia Rasker 27 november 2016 at 12:45

  Leuk! Ik zou erg blij worden van het boek 🙂
  Groeten
  Saskia

 • Reageer centa 27 november 2016 at 13:13

  leuk! graag het boek!

 • Reageer Inge 27 november 2016 at 13:20

  Omdat al die andere moeders ook maar wat doen :). Vind ze allemaal geweldig denk ik. Maar als ik moet kiezen, dan de kaarten om zo ook andere moeder vriendinnen te inspireren en hart onder de riem te steken als ze het even nodig hebben.

 • Reageer Esther Verhofstad 27 november 2016 at 13:32

  Graag het kwartet. Dan kan ik een leuk spelletje spelen met mijn vriendinnen en mede mama’s

 • Reageer Kim 27 november 2016 at 14:11

  Ja tof!!! Zal er dan gelijk een vriendin blij mee maken ?

 • Reageer Sonja 27 november 2016 at 14:12

  Allemaal!!! Uhm, niet te hebberig sonja tevreden zijn met wat je wint ?.

 • Reageer Willianne schenk 27 november 2016 at 15:27

  Graag ga ik voor de kaartjes! Leuk om af en toe een briefje achter te laten bij mijn zusje en vriendin die net voor het eerst moeder zijn geworden. Kan er wss zelf ook veel van leren:)

 • Reageer Ineke 27 november 2016 at 16:19

  Ik zou heel graag het boek willen winnen. Met twee jongens van 21 en 3 maanden komt het boek nog vele jaren van pas denk ik!

 • Reageer Koppers 27 november 2016 at 16:35

  Het kwartetspel!
  Wij hebben elke 6 weken een dagje met de vriendinnen, partners en kids gepland. Het zou heel leuk zijn om dan dit kwartet te spelen 🙂

 • Reageer Marije 27 november 2016 at 16:36

  Ik zou het heel leuk vinden om het boek te winnen. Hoewel ik al ruim 11 jaar moeder ben, valt er altijd nog wat te leren, ook over mezelf. Iets relaxter mag sosm best. Naar de kinderen (en nú ga je luisteren) of naar mezelf (wat wordt ik hier moe van). Maar vooral om nog meer te genieten van deze al iets grotere wondertjes.

 • Reageer Karin 27 november 2016 at 17:01

  Ik ben nu precies een jaar mama, toen jullie de relaxte mama’s begonnen ging ik ook proberen het te zijn. Het lukt helaas niet altijd om een relaxte mama te zijn. Dat setje kaartje zou mooi van pas komen op sommige momenten dus die wil ik wel winnen.

 • Reageer Esther Vos 27 november 2016 at 17:10

  Jaaaaa! Wat leuk! Graag kom ik in aanmerking voor de kaarten. Natuurlijk om andere moeders een hart onder de riem te steken. Dat zouden we veel vaker moeten doen als moeders onderling, op een positieve manier, en daar zijn deze kaarten natuurlijk ideaal voor 🙂 Daarnaast ben ik een grote fan van deze site, en kan ik dan gelijk reclame voor maken!

 • Reageer Yvette 27 november 2016 at 17:48

  Samen met relaxte mama’s/vriendinnen een potje relax mama kwartet spelen lijkt me super! ??

 • Reageer Simone gerrits 27 november 2016 at 18:30

  Het boek zou voor mij een mooi cadeau en handvat zijn om n wat relaxter exemplaar van n moeder te worden ?

 • Reageer Chantal 27 november 2016 at 19:55

  ik kan natuurlijk een mooi lang verhaal schrijven maar ik wil maar een ding……HET BOEK!!!!!

 • Reageer Melanie de Jong 27 november 2016 at 20:00

  Heel graag het kwartetspel…
  Lijkt me heerlijk peuterpuber op bed en met een bel wijn een slappe lach spel spelen.

 • Reageer Viola 27 november 2016 at 20:04

  Het kwartetspel staat een tijdje op mijn verlanglijstje. Lijkt me een leuke aanvulling voor een avondje met vriendinnen (moeders) onder genot van een hapje en een wijntje.

 • Reageer Elma Hilbrink-van Tongeren 27 november 2016 at 20:04

  Gefeliciteerd! Leuke actie, het boek zou ik heel leuk vinden!

 • Reageer Claudia 27 november 2016 at 20:49

  Weer zo’n leuke actie! Ik ga graag voor het boek, lijkt me zo leuk ☺

 • Reageer Ilse 27 november 2016 at 22:14

  Jeetje, en ik moet echt kiezen?! Wat heerlijk om niet meer het idee te hebben dat je de enige bent (“die andere moeders doen ook maar wat,” hoe leuk is die!).
  Ik zou graag het boek willen ontvangen. Maar ach, het kwartet lijkt me ook heel grappig!
  Keep up the good work!

  Groetjes Ilse (mama van een meisje van 4 en een jongen van 2)

 • Reageer ingeborg 27 november 2016 at 22:14

  De kaarten lijken mij super, om al die moeders die ‘ook maar wat doen’ een hart onder de riem te steken! ?

 • Reageer Naomi van der Laan 28 november 2016 at 00:37

  Zou super zijn!!
  Het boek lijkt me geweldig. Zou het leven zoveel leuker maken 🙂
  Ik vind het altijd al geweldig om de verhalen en statussen op Facebook te lezen. Boek lijkt me helemaal leuk

 • Reageer Anna 28 november 2016 at 02:10

  Ik zou graag het boek winnen voor mijn zwangere schoonzus. De Facebook-pagina hield mij relaxt na de geboorte van mijn kindjes en dat gun ik haar ook.

 • Reageer Sanne 28 november 2016 at 06:25

  Stiekem kan ik helemaal niet kiezen en wil ik ze gewoon allemaal? Maar omdat dat niet netjes is, zou ik toch kiezen voor her boek! (Vraag ik de rest gewoon voor kerst?)

 • Reageer Annemarie 28 november 2016 at 11:45

  Deze heb ik al heeeeeel lang op mijn lijstje staan, maar nog niet gelezen. Misschien gaat het nu gebeuren als ik mag winnen 🙂

 • Reageer Claudia 28 november 2016 at 14:28

  Ik kies het boek ! Als omdat ik graag lees bij omdat ik wel wat humor tijdens het lezen kan gebruiken ! Congratzzzz

 • Reageer Terry 29 november 2016 at 14:16

  Ik heb bij de winactie 3 zelf al gereageerd met een quote, dus ik kan eerlijk bekennen: ik ben dol op quotes! De kaartjes zouden dan ook erg welkom zijn. Ik heb er al heel wat leuke toepassingen voor in mijn hoofd 😀

 • Reageer Jessica 29 november 2016 at 16:06

  Gefeliciteerd met deze mooie website!! Als kersverse mama kies ik graag voor het boek, om tijdens het wennen aan elkaar, veel meer relaxte moeder momenten te gaan beleven 😉

 • Reageer Anke 29 november 2016 at 19:52

  In ‘de club’ heb ik al zo vaak hard gelachen om delen uit dit boek, maar ik hebben nog steeds niet in huis… Misschien brengt deze winactie daar verandering in?!

 • Reageer Linda 29 november 2016 at 21:16

  Het kwartet lijkt me erg leuk om met andere mama- vriendinnen een keertje te spelen, humor gegarandeerd lijkt me!

 • Reageer bé vermeiren 1 december 2016 at 09:52

  Relax Mama in de Keuken heeft mij al heel wat inspiratie opgebracht om dagelijks iets op het bord te toveren. Het boek Relax Mama kan ik nog goed gebruiken om buiten de keuken wat relaxer te zijn 😉

 • Laat je reactie achter