Relax

Feestweek winactie 6!

Dag 5 van de feestweek! Een van de sponsors van de club dit jaar was Opel Nederland. Samen met Opel deed ik de Relax-Mama-rijdt-je-rond-actie. Ik bood mijzelf en de Opel Zafira aan als taxichauffeur voor een dag. Binnenkort doe ik verslag van hoe ik het grote samengestelde gezin van Miriam door heel Nederland ga vervoeren. En nu mag ik iemand blij maken met een Opel Zafira voor een weekend. Om te weten wat dat betekent mocht ik eerst zelf een weekend met één van hun auto’s weg en heb ik hem dus even voor jullie getest 😉

Edit: Ik heb de winnaar van deze winactie inmiddels uitgekozen. Als je gewonnen hebt, heb je een mail ontvangen!

img_5678Voor ons werd het een Opel Mokka. Ik haalde hem op bij het hoofdkantoor van Opel in Breda voor ons familieweekend in Sauerland. Ik had Keet en twee skateboardvrienden bij me, die ik daarna zou afzetten bij het skatepark in Breda. De auto werd door de pubers met gejuich ontvangen, want (en nu hoor je tromgeroffel) er was wifi in de auto!

Terwijl de pubers op de achterbank hun telefoons op de wifi van de auto hadden aangesloten, vertelde Leo van Opel Nederland mij alles over de mogelijkheden van de auto. Ik, de complete auto-nitwitt, luisterde geconcerteerd. En eerlijk is eerlijk: autoik werd steeds enthousiaster over de snufjes die deze auto ons zou kunnen bieden dit weekend. Over de assistent die je met één druk op de knop kan bellen als je pech onderweg zou hebben, of de weg niet kon vinden. Over de sos-knop die direct 112 voor je belt als je een ongeluk hebt, of een ongeluk ziet aan de andere kant van de weg. En over de Crash-respons die automatisch het hulpteam waarschuwt als in de auto de airbags uitklappen. Leo legt uit hoe de navigatie werkt. Hoe je telefoon en je navigatie met je stem kunt bedienen terwijl je naar de weg blijft kijken en hoe je bij de kilometerteller ook kunt zien wat de snelheidslimiet op dat stuk weg is.

De volgende dag rijden we met zijn vieren richting Sauerland. Henno achter het stuur, ik ernaast en de opel-collage kinderen op de achterbank met hun telefoon en tablet in de aanslag. Want nu het er is, zullen ze er gebruik van maken ook, van die wifi in de auto. En dat is wel fijn vandaag. Want op vrijdag naar Duitsland rijden is de goden verzoeken. Het is druk op de weg en we doen er bijna vier uur over.En verder? Verder is het gewoon een auto. Een voertuig dat je van A naar B rijdt. Maar toen ik hem na het weekend weer inleverde bij Opel Nederland vond ik het eerlijk gezegd toch best een beetje jammer. Want het was toch wel een lekker bak. Hij had ons op een prettige en veilige manier naar Duitsland gebracht. Aan nieuwe snufjes ga je toch wel snel wennen.

Win een Opel Zafira voor een weekend!

Wil jij ook wel een weekend weg met een Opel? Ik mag een Opel Zafira weggeven voor een weekend. Dat is een grote gezinsauto (7-persoons) die ook al die handige snufjes heeft. Handig om te weten:

 • Je krijgt de auto met een volle tank mee en mag hem leeg weer terugbrengen (als je tussendoor moet tanken is dat voor eigen rekening)
 • Je mag zelf weten waar je dat weekend heen gaat, de bestemming hoef je niet van te voren te melden.
 • Je haalt de Opel op bij het hoofdkantoor van Opel in Breda en brengt hem daar ook weer terug

Kans maken? Laat onderaan dit blog weten waarom jij wel een weekend een auto wilt. Ik kies 2 december een winnaar uit.

opel_zafira_flex7_1024x440_za17_i01_030

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door OPEL.

Wil je meer weten over de Opel Zafira of de mogelijkheid van private lease? Kijk dan op deze pagina.

Dit is al weer de zesde winactie van deze feestweek omdat deze site een jaar geleden live ging (over het hoe en waarom schreef ik dit blog). De hele week trakteer ik op boeken en producten van mezelf en op mooie cadeaus van een aantal sponsors van de club. Iedere ochtend om 7.30 uur komt er een winactie online. In deze fotocollage een overzicht van het feestpakket van deze week 😉 De winacties van de vorige dagen gemist? Je kunt nog meedoen hoor! Kijk maar hier.

collage

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

17 Reacties

 • Reageer Astrid Kloosterman 26 november 2016 at 07:39

  Heerlijk, familie bezoeken aan de andere kant van het land en dan niet 3 uur met het ov onderweg zijn, maar 1,5 uur met de auto. Laat mama maar sturen!

 • Reageer Rianne janssen 26 november 2016 at 07:59

  O dit zou toch helemaal geweldig zijn. Wij wonen als gezin in Utrecht maar onze familie wonen niet in de buurt. Hoe geweldig zou het zijn dat je de zaterdag gezellig richting Maastricht kan gaan en de zondag naar Nijmegen. En voor onze jongens van 7 en 5 is de wifi een uitkomst. Hebben ze een keer geen ruzie onderweg.
  Ook lijkt ons de ruimte erg fijn. We hebben een kleine auto en zitten soms best krap.

  We zouden hem graag O zo graag willen testen.

 • Reageer Sabine 26 november 2016 at 08:13

  Dat zou gaaf zijn. Wij willen heel graag een weekendje naar Parijs maar met z’n vijfen waarvan 2 in een kinderstoel maar dat lukt helaas niet in mijn kleine maar fijne corsaatje. Kom maar op met die zafira ?

 • Reageer Yvon 26 november 2016 at 08:13

  O wat lijkt me dat heerlijk… een dag naar vrienden in Weert , familie bezoeken in amsterdam en utrecht. En dat in een veilige ruime auto…. zou mijn dochter (6) ook geweldig vinden even onverwacht naar oma …

 • Reageer Hanneke 26 november 2016 at 08:34

  Een maand geleden is ons 4e kindje geboren en op dit moment passen we niet meer met z’n allen in de auto. Dat moet in deze auto wel lukken lijkt me.Aangezien we ons nog aan het orienteren zijn op een goede gezinsauto, zou dit daar goes bij passsn.

 • Reageer Carolien Brons 26 november 2016 at 08:34

  Dit zou ik erg graag willen voor een weekend. Ik wil heel graag met mijn kindjes een weekend naar Winterberg om daar een skilesje te nemen en heerlijk te wandelen. Met de auto die we nu hebben kan dat niet ivm staat van auto en het ontbreken van winterbanden. Ook is dit een mooie kans om te kijken of dit misschien DE volgende partner wordt! Duimen draaien keihard hier!

 • Reageer Danijela 26 november 2016 at 08:36

  Oh wat een actie! Succes mama’s want het is een super auto. Er kan altijd wel een vriendje/ vriendinnetje mee!

 • Reageer Anja 26 november 2016 at 08:47

  Wat een leuke actie!
  Toevallig van de week naar een Zafira gekeken omdat onze huidige auto aan vervanging toe is! Lijkt me een mooie kans om hem uit te proberen. Met 3 kids van 8,6 en 2 jaar oud kunnen we wel een grotere auto gebruiken en dan kan ik mijn vriend oveetuigen van het gemak van een 7-zitter!
  Zelf wonen we in het mooie Limburg en de familie en vrienden van mijn vriend in de randstad, Daar zouden we gezellig op bezoek kunnen gaan!

 • Reageer Naomi van der Laan 26 november 2016 at 08:48

  Oh super actie!!
  Zou graag met mn zus in Drenthe willen om haar nieuwe huisje te bekijken maar dat is nu steeds onmogelijk met de kids. Wat een feest als ik haar kom verrassen met een bezoekje!!!

 • Reageer Marloes de Lange 26 november 2016 at 08:56

  Wat een geweldige actie weer! Lijkt me heel leuk om een keer in een auto te rijden waar 7 personen in kunnen. Met 3 kinderen zit onze eigen auto altijd vol. Als we in het weekend eens wat leuks gaan doen, kan er eigenlijk nooit een vriendje mee, want ja, waar laat je die. Hoe leuk zou het zijn als er opeens wel 2 vriendjes mee kunnen. Met de Zafira kan het:)

 • Reageer Maaike 26 november 2016 at 10:06

  Toeren door Nederland. Vrienden en familie bezoeken. Een weekeinde met thee op schoot en lekker mee zingen op de muziek. Stoppen wanneer één van ons honger heeft of even de benen wilt strekken. Een weekeinde van goede gesprekken. Ongedwongen, doordat je in de auto zit en ondertussen naar buiten kan kijken. Een weekeinde van vrijheid. Ik zie het wel zitten, ik zie ons wel zitten un de Opel! Kom maar op.

 • Reageer Gerdien 26 november 2016 at 11:30

  Sinds de geboorte van onze tweeling (17 maanden geleden) ben ik verbannen naar de achterbank. Daar passen mijn oudste en ik maar net naast de autostoel van dochterlief. Tweede dochter zit noodgedwongen voorin. Tel daar een tweelingwagen, 2 kinderstoelen of 2 campingbedjes bij op als we naar familie gaan… ik ben wel toe aan een weekend vol relaxte ritten door Nederland ?

 • Reageer Anne 26 november 2016 at 11:33

  We rijden nu met twee kids in een toyota aygo! Ja echt! Een uur lang in de auto naar oud omaatje van 96, een vakantie naar Frankrijk of alleen al een weekendje weg is toch wel lastig. Binnenkort komt er een derde kleine bij! Dus we zijn naarstig op zoek naar onze ideale bolide. Het zou geweldig zijn om te mogen proefrijden in de zafira en met z’n allen inclusief kado’s, bloemen, luiertassen, fietsje en kinderwagen (wat absoluut niet past in een aygo) een middagje door te brengen bij oud omaatje. En dan plakken we er gelijk een weekendje weg aan vast! Dat zou geweldig zijn!

 • Reageer Evelien Smits 26 november 2016 at 11:34

  Wauw super cool. Ik heb geen auto. Dus lijkt me fijn om een weekend een auto te hebben. Dan kunnen we is een x zonder trein op stap en naar plekken waar geen bus komt. Mn zoontje vind het geweldig in de auto dus dat word rondje Nederland. 😀

 • Reageer Brenda 26 november 2016 at 13:07

  Onze auto valt uit elkaar en we zijn op zoek naar een andere, een weekend proefrijden is natuurlijk helemaal super!

 • Reageer Anneloes 26 november 2016 at 22:05

  Drie jongens die altijd vragen of hun vriendjes ook mee mogen maar dat past niet. Zou toch geweldig zijn als we onze wagen vol konden laden….

 • Reageer Evelyn 27 november 2016 at 09:34

  Oh wat lijkt me dat heerlijk! Wij hebben momenteel een Opel waarvan we elke dag hopen dat we niet stil komen te staan (we wachten al een tijd op bericht van de garage hoe ze dit willen oplossen… ). Met familie in de verschillende uithoeken van het land is het super om een auto te hebben die lekker rijdt, genoeg ruimte heeft en waarvoor we niet bang hoeven te zijn dat we stil komen te staan!

 • Laat je reactie achter