Relax

Feestweek winactie 2!

Dag 2 van de feestweek! En vandaag mag ik van Oral-B wel tien (10!) tandenborstels weggeven.

Edit: wat ongelooflijk veel reacties! De winactie is gesloten. Ik heb de winnaars gekozen. Als je hebt gewonnen, heb je inmiddels een mailtje van mij ontvangen.

In dit eerste jaar van de Club schreef ik een blog over de Magic Timer app van Oral B, waarin ik schreef hoe deze gratis app mij geholpen heeft om Teun beter (en langer) te laten poetsen. Bij ons werkte dit dus echt: de Disney-plaatjes die in twee minuten op het beeldscherm werden ‘weggepoetst’ zorgden ervoor dat Teun ook twee minuten bleef poetsen. Zie ook het filmpje hieronder. In dit filmpje weigert hij nog zelf te poetsen. Inmiddels zijn we daar ook een stapje verder in…. Als je meer wilt weten over de app lees dan mijn vorige blog hier.

Ik kon toen ook één elektrische tandenborstel weggeven. Dat was de Frozen-tandenborstel die ik over had, omdat er bij ons in huis geen interesse was in Anne en Elza. En omdat wij allemaal al elektrisch poetsen.

oralbVoor deze feestweek stelt Oral-B dus maar liefst tien tandenborstels beschikbaar (joehoe!):
– vier keer de Oral-B Stages Power Frozen,
– vier keer de Oral-B Stages Power Avengers en
– één Oral-B PRO 690 waar twee tandenborstels inzitten.

Dus: ben je hem toen misgelopen of heb je de actie toen gemist? Wil je je zoon of dochter wel blij maken met zo’n tandenborstel of kun je er zelf wel één gebruiken? Laat dan hieronder in het reactiescherm weten welke je graag zou winnen. Mocht je nog niet elektrisch poetsen, ik kan het echt iedereen aanraden, ook bij de kleintjes. Mijn kinderen poetsen er echt veel beter mee.

Prijzen en beschikbaarheid

De Avangers tandenborstels zijn in de winkels inmiddels vervangen voor Star Wars tandenborstels. Dit zijn de (advies)prijzen in de winkels:

 • De Oral-B Stages Power Star Wars/Frozen elektrische tandenborstel is beschikbaar voor € 35,50*
 • De Oral-B Stages Power Star Wars/Frozen borstelkoppen zijn beschikbaar per vier voor € 12,99*
 • De Oral-B PRO 690 met twee tandenborstels is beschikbaar voor € 89,99*

* Dit is een adviesprijs. De uiteindelijke verkoopprijs wordt uitsluitend door de winkelier bepaald.

Dit blog heb ik geschreven in samenwerking met Oral-B.

Dit is de tweede winactie van deze feestweek omdat deze site een jaar geleden live ging (over het hoe en waarom schreef ik gisteren dit blog). Ook de rest van de week trakteer ik op boeken en producten van mezelf en op mooie cadeaus van een aantal sponsors van de club. De komende dagen komt er iedere ochtend om 7.30 uur een winactie online. In deze fotocollage een vooruitblik op het feestpakket van deze week 😉

collage

schermafbeelding-2016-11-11-om-13-45-45We sluiten de week af met het Club van Relaxte Moeders-feest op vrijdag 25 november. Heb je zin om te komen? Er zijn nog kaartjes. Het is in Utrecht vanaf 20.00 uur en het belooft heel gezellig te worden. Kijk hier voor meer informatie over het feestje.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

490 Reacties

 • Reageer Ilse. Colla 22 november 2016 at 07:33

  Ik zou graag een Power Avengers exemplaar winnen voor mijn neefje! ?

  • Reageer vandercappellen 22 november 2016 at 07:59

   Ik zou heel blij worden met een Power Avengers exemplaar en ik hoop mijn zoontje ook. Goed poetsen is zo belangrijk, dus hopelijk loopt t wat vlotter met een leuke trillende borstel ?

   • Reageer Macha Huele-Quesnel 22 november 2016 at 21:10

    Mijn zoontje Kyan (3) heeft net heel stoer zijn speentje ingeleverd aan Sinterklaas, hoe gaaf zou het zijn als hij nu als een grote jongen zijn tanden kan poetsen met een elektrische tandenborstel en een app? (En zijn broer Tygo zou het ook super leuk vinden!)

  • Reageer Ellen 22 november 2016 at 08:11

   Ja!! Met twee kleine dames in huis, moet ik toch echt gaan voor de frozen tandenborstel. Zou het daarmee dan echt gaan lukken om ze zonder drama aan het poetsen te krijgen ??

  • Reageer Femie Snoeks 22 november 2016 at 08:15

   Een super gave frozen tandenborstel voor mijn dochter van 6. Ze begint nu met wisselen, zou natuurlijk heel erg leuk zijn om de tanden (die overblijven?) te poetsen met deze girly poetsset?

  • Reageer Simone Veldhuis 22 november 2016 at 08:51

   Ik ben heel blij met welke tandenborstel dan ook. Mijn dochter is niet echt gevoelig voor uitgesproken jongens of meisjes thema, ze wil vooral wat papa en mama ook hebben. Zou tof zijn!

  • Reageer Tamara Kuiper 22 november 2016 at 09:06

   Mijn drie jongens zouden de super helden tandenborstel super cool vinden.

  • Reageer Diana de Haan 22 november 2016 at 09:17

   Een Frozen tandenborstel zou hier het mondje wel ingaan. Elektrisch poetsen doen ze wel savonds maar met ee saaie witte borstel en je moet wachten op elkaar. Met de Frozen zou poetsen weer een feestje worden!

  • Reageer Debruyne Hadewich 22 november 2016 at 09:23

   WoW super actie! Met 2 dochters in huis en hevige fans van frozen zou dit zeker van pas komen! Staat zelf al een paar jaar op de brief naar de Sint en tot grote spijt van Floor heeft hij er nog nooit eentje gebracht, misschien dit jaar?

  • Reageer irene van Kruijsdijk 22 november 2016 at 09:47

   Power to the Avengers Oral-B electrische tandenborstel! Daar zal mijn zoontje erg blij mee zijn!

  • Reageer Petra 22 november 2016 at 09:59

   Leuke actie! Voor mijn zoon maak ik graag kans op de Power Avengers tandenborstel. Zodat het poetsen ook wat relaxter gaat.

  • Reageer Kimberley Schreuder 22 november 2016 at 10:50

   Wauw! Ik zou heel graag de elektrische tandenborstel van Frozen willen winnen voor mijn dochter Jade!
   Ik wil haar graag zelf leren poetsen, en dat zou geweldig zijn met een tandenborstel van haar lievelingsfilm.
   ‘Let it goooooo’
   Kan ze dan mooi zingen met schonen zelfgepoetste tandjes. 🙂

   Groetjes,
   Kimberley

  • Reageer Saskia peeters 22 november 2016 at 10:54

   Ik zou graag de starwars versie winnen voor mijn zoon van bijna 4

  • Reageer Monique bouten 22 november 2016 at 10:58

   Ons zoontje tren is de enige die nog geen elektrische tandenborstel heeft. En een avenger zou super zijn! ??

  • Reageer Petra Laferte 22 november 2016 at 12:51

   Ja! De app gebruiken we met groot succes sinds je blog! Vele kindjes van vrienden poetsen door jouw blog (onze tip ?) nu met app. Onze lieve temperamentvolle zoon (3) poetst met plezier.. De oral.b pro zou goed aanslaan voor onze zoon en dochter (handig 2 borstels ?)

  • Reageer Inge Masselink 22 november 2016 at 13:47

   ‘Een kriebeltandenborstel’, zou mijn dochtertje (3) zeggen. Hoe interessant is het om met mama mee te doen, maar dan met je eigen Frozen exemplaar!

  • Reageer Miriam 22 november 2016 at 14:25

   Voor mijn lieve nichtje Elsa van bijna 7 zou ik heel graag zo’n mooie Frozen tandenborstel winnen! Want als je steeds moet uitleggen dat je al geboren was vóór de tekenfilm bestond en dat je niet vernoemd bent naar de film, dan is t extra leuk als je je tanden kunt poetsen met Elsa op je tandenborstel!

  • Reageer Marion 22 november 2016 at 14:32

   Vorig jaar heb ik je blog over de app gelezen maar ik was vergeten hoe deze heette, ik ben blij dat je hem nog een keer promoot. Ik heb hem gelijk gedownload! Over het algemeen is mijn Teun een vrolijke tweejarige peuter, behalve als hij van mij schone kleren aan moet, zijn handen en gezicht wil poetsen na het eten of moet tandenpoetsen. Dan is het neeeeenneeeeenneeeeeeeee!!!! Een stoere cars tandenborsten zou het poetsen een stuk leuker kunnen maken 🙂

  • Reageer Marion 22 november 2016 at 14:42

   Vorig jaar heb ik ook je blog gelezen, ik ben blij dat je deze nogmaals promoot want ik was vergeten hoe het heette, nu heb ik de app meteen gedownload. Mijn Teun is over het algemeen een vrolijke tweejarige peuter. Behalve als hij moet omkleden, handen en gezocht met wassen of moet tandenpoetsen, dan is het neenneeeneeennneeeeeeeee!!! Ik denk dat een stoere cars of nemo tandenborstel het poetsen een stuk leuker kan maken 🙂

  • Reageer Liesbeth 22 november 2016 at 17:46

   Ik zou heel graag een elektrische tandenborstel winnen. Hier is er eentje naar de tandenborstel hemel sinds een maand. Dus we switchen nu van opzetborstel. Niet heel praktisch en hygienisch ? Maakt niet uit welke. Zijn altijd blij. ?

  • Reageer Floor 22 november 2016 at 19:07

   Ik ga voor de Frozen! Gewoon voor mijzelf en natuurlijk ook een beetje voor mijn dochtertje. Kunnen we mooi om de beurt tanden poetsen!

  • Reageer Gerdien 22 november 2016 at 20:11

   Mijn dochter van 2,5 jaar vind tandenpoetsen erg leuk, het liefst zelf en met onze electr. Tandenborstels. Het zou dus erg leuk zijn als ik een Frozen voor haar win!!

  • Reageer Linda 22 november 2016 at 20:22

   Ja! Een Frozen tandenborstel zou een hoop gegil vermijden als dame nr 2 (2 jaar) weer de tandenborstel van dame nr 1 (5 jaar) probeert af te pakken omdat Frozen toch echt leukers is dan een anonieme zeemeermin ?

  • Reageer Iva Hak 22 november 2016 at 22:31

   Graag wil ik de frozen tandenborstel winnen voor onze dochter van 3.5 jaar die gek is op Anna en Elza. Met 4 kinderen komt er een niuwe tandenborstel heel goed van pas

  • Reageer Martine 22 november 2016 at 22:45

   Wow, wat zou mijn dochter van bijna vier blij zijn met zo’n geweldige Frozen tandenborstel!

  • Reageer Nicole 22 november 2016 at 23:08

   Mannen heb hier vier keer en zowel de drie kleine als grote man kunnen een nieuwe gebruiken. Oudste kleine man is zijn eerste 2 tanden aan het wisselen dus wordt tandenpoetsen nog belangrijker!
   Bedankt overigs voor de leuke blogs het afgelopen jaar, ik heb ze met veel plezier gelezen.

  • Reageer Esther H 23 november 2016 at 11:50

   Mijn kleine meid is ook niet zo’n goede poetser, de Frozen tandenborstel gaat misschien wel helpen!!

  • Reageer Linda 23 november 2016 at 13:06

   Sinds ze op haar mond is gevallen is tandenpoetsen elke keer weer een strijd. De frozen borstel helpt hopelijk

  • Reageer Katherina 23 november 2016 at 13:51

   Ik zou graag een tandenborstel van de Avengers willen winnen voor mijn zoontje. Hij is dol op deze helden!

 • Reageer Marijke van wolfswinkel 22 november 2016 at 07:34

  Ja Super! Graag de frozen tandenborstel voor ons eigenwijze poetsmonster!!

 • Reageer Samantha 22 november 2016 at 07:35

  Oh zou graag de frozen versie winnen voor me dochtertje wat zal ze met plezier de tanden poetsen ?

 • Reageer Janeska 22 november 2016 at 07:36

  Als eerste gefeliciteerd met het eenjarig bestaan van deze leuke site met veel herkenning. Ook het niet of niet goed tandenpoetsen herken ik goed. Ga de app zeker eens downloaden. Misschien dat mijn dochter van 5 met het haar favoriete prinsessen Anna en Elza wel goed haar tanden gaat poetsen.

 • Reageer Saskia 22 november 2016 at 07:37

  Oooh een Frozen tandenborstel! Die zou ik graag winnen voor mijn prinses Karlijn, herstel, voor prinses Anna van Arendelle. Ze woont in haar Anna jurk en soms denk ik dat de jurk blijft staan als je hem rechtop zet. ? Ook heeft Karlijn een hekel aan tandenpoetsen. Dus het zou een mooi zetje in de goede richting zijn.

 • Reageer Roos 22 november 2016 at 07:38

  Voor onze Elsa-fan Sterre de Oral-B Stages Power Frozen. Tanden poetsen is niet Sterre haar hobby, maar met zo’n gave electrische tandenborstel wordt het waarschijnlijk een feestje voor der! Veel hipper dan de standaard tandenborstel die ze nu heeft natuurlijk!

 • Reageer Christa de Wolf 22 november 2016 at 07:38

  Graag de Frozen tandenborstel voor onze zoon (geen typefout) van 4! Zijn grote broer heeft al een elektrische tandenborstel en kleine broer wil er ook graag 1! En hij houdt van Frozen 🙂

 • Reageer Fanny Gillis 22 november 2016 at 07:38

  Onze dochter is gek van Frozen, dus we zouden heel graag de Oral B Frozen tandenborstel winnen, dan kan ze helemaal in haar prinsessenjurk haar tanden poetsen ?.

 • Reageer Tamara 22 november 2016 at 07:39

  Gefeliciteerd. Hier zijn de kinderen nog net de jong voor elektrisch poetsen. Dus wij zouden graag het duopakket winnen. Goed voorbeeld doet goed volgen!

 • Reageer Nicole Francis 22 november 2016 at 07:39

  Hier zouden we graag de star wars winnen, echt super cadeau voor onze lieve boys..
  ?

 • Reageer Rachelle 22 november 2016 at 07:39

  Leuk! Graag de Frozen voor mijn dochter van bijna 4jaar!

 • Reageer Saskia Rasker 22 november 2016 at 07:39

  De frozen tandenborstel zou super zijn voor ons dochtertje. Tanden poetsen vind ze erg vervelend, misschien word het hier leuker van.

 • Reageer tamara 22 november 2016 at 07:39

  Ik zou wel graag de frozen tandenborstel willen winnen voor mijn dochter?

 • Reageer Janneke Veekens 22 november 2016 at 07:39

  Jaaa! Super leuk die van frozen en het komt heel goed uit. Die van ons heeft het begeven ?
  Kan onze dochter weer goed poetsen.

 • Reageer Monique 22 november 2016 at 07:40

  Oh wauw dit zou mijn dochter helemaal geweldig vinden! Nu een elektrische tandenborstel voor haar maar daar kan geen nieuwe borstel op gezet worden. Zijn al weer toe aan een nieuwe. Dit is natuurlijk ideaal. Alleen maar een nieuw opzet stuk kopen steeds en klaar!
  Onze frozen fan zal dan haar tandjes met liefde laten poetsen!

 • Reageer Inge 22 november 2016 at 07:40

  Ik zou heel graag de jongens variant willen winnen voor mijn zoontje van 6. Hij is nu flink aan het tanden wisselen. Ook hier moeite om met de gewone tandenborstel ook maar enigzins bij de 2 min in de buurt te komen. Toi toi toi.

 • Reageer Yvette straub 22 november 2016 at 07:40

  Heel graag zou ik de power Avengers winnen voor onze zoon!

 • Reageer Florianne Lemstra-Lodder 22 november 2016 at 07:40

  Ooh ik zou graag de frozentandenborstel winnen voor mijn dochter van bijna 7! Ze moet helaas op 5dec onder narcose voor 2 kronen op haar kiezen en dit zou gelijk een geweldig bijpassend cadeau zijn!!

 • Reageer Bettie 22 november 2016 at 07:40

  Wij wagen ook een kansje voor de dubbele tandenborstel voor onze 2 dochters. Kunnen ze mooi samen poetsen!

 • Reageer Monique 22 november 2016 at 07:40

  Ik zou heel graag de frozen tandenborstel willen voor mn dochtertje ?
  Misschien dat het dan wat beter gaat met de eeuwige poets strijd ?

 • Reageer denise 22 november 2016 at 07:40

  Graag de Frozen voor mijn nichtje die net als heel veel andere kinderen, een grote fan is.

 • Reageer Susan Kolkman 22 november 2016 at 07:40

  Superleuke actie en ook leerzaam! Graag de Star Wars borstel!

 • Reageer Marieke 22 november 2016 at 07:41

  Leuk voor onze dame de Frozen ?

 • Reageer Nicole v Dongen 22 november 2016 at 07:41

  Jaaaaaaaa de Avangers voor onze zoon van 5. Elke dag een strijd om zijn tanden te poetsen, dus heel heel heel welkom hier.

 • Reageer Marianne 22 november 2016 at 07:41

  Ik zou graag een Frozen tandenborstel voor mijn dochter van 7 die al meer dan de helft van haar volwassen gebit heeft. Goed poetsen is dus een must.

 • Reageer Jildou 22 november 2016 at 07:42

  Voor mijn zoontje zou ik graag een power avangers tandenborstel winnen. Hij is de laatste tijd zo moeilijk aan het doen dat wij het zelf ook al over een elecktrische versie hebben gehad. Kortom man en zoonlief zouden er erg blij van worden 🙂

 • Reageer Kim janssen 22 november 2016 at 07:42

  Heel graag eentje, misschien als ik die gebruik samen met de app hoef ik niet meer over de grond te sumoworstelen met m’n driejarige draak

 • Reageer Caroline 22 november 2016 at 07:43

  Ik zou graag de star wars/Avengers winnen!

 • Reageer Gerdine Bolderman 22 november 2016 at 07:43

  Wat leuk!! Ik zou grag de Power Avengers winnen voor mijn zoontje. Dan gaat hij tandenpoetsen misschien wat leuker vinden..

 • Reageer Renske 22 november 2016 at 07:43

  Deze zouden wij heel graag winnen. Tandenpoetsen met ons zoontje van 2,5 wil alleen goed lukken als hij is afgeleid. Dat gaat met deze tandenborstel vast goed komen ???

 • Reageer Mayke van Kasbergen 22 november 2016 at 07:43

  Graag de Avengers voor mijn 7,5 jarige die pas zijn 2de wisseltand er uit heeft.. ?

 • Reageer Linda Klaucke 22 november 2016 at 07:43

  Dat is niet zo moeilijk. Graag een Frozen versie voor mijn dochtertje. ❄❤?

 • Reageer Jolanda van Beek 22 november 2016 at 07:43

  Graag de frozen tandenborstel voor mijn twee dochters! Zullen ze super vinden.

 • Reageer Rianne 22 november 2016 at 07:43

  Zo dat zou wat zijn. Onze kleuter aan de poets.
  Een jongensvarianf zou superleuk zijn

 • Reageer Laura de Bonth 22 november 2016 at 07:44

  Ik zou heel graag de power Avengers winnen voor mijn lieve zoon! Het is een ontzettend luie poetser en deze borstel en app zouden hem misschien wel kunnen helpen!

 • Reageer Yvonne Slingerland 22 november 2016 at 07:44

  Hopelijk vindt mijn zoontje Thijs van 3 jaar een elektrische tandenborstel niet meer eng als hij mag poetsen met de Oral-B Avengers en naar de plaatjes van de app kan kijken. Dan kunnen we overstappen van met de hand poetsen naar elektrisch poetsen!

 • Reageer tahnee prijn 22 november 2016 at 07:45

  Wow de star wars zou leuk zijn voor onze knul. Hij moet maandelijk voor tandarts controle ivm met angst en slecht gebit dit zou voor hem een mooie beloning zijn aangzien hij niet zo van tandenpoetsen hou maar vast blij is met zo’n stoere tandenborstel!

 • Reageer Monique Eickelmann 22 november 2016 at 07:45

  Onze wannebe Elsa zou heel blij worden van de frozen tandenborstel. Hopelijk wordt tanden poetsen dan een feestje?

 • Reageer Loes 22 november 2016 at 07:45

  Die van Frozen zou onze dochter geweldig vinden! Moest ze eerst niets van een elektrische tandenborstel weten, sinds haar nichtje bij ons kwam logeren en er eentje gebruikte vindt ze het ineens machtig interessant…

 • Reageer Karina 22 november 2016 at 07:46

  De Frozen-tandenborstel (of het setje) zou ik graag winnen. Tandenpoetsen is hier echt een drama, muziekje, filmpje, appje… Niets werkt! Misschien elektrische tandenborstel wel! Dat zou heel fijn zijn!

 • Reageer Heddy Bakker 22 november 2016 at 07:47

  Ik zou heel graag de Power Avengers winnen voor mijn stoere zoon!

 • Reageer Jessie 22 november 2016 at 07:47

  Aangezien m’n kinderen al die tandenborstels hebben, zou ik wel graag de pro wel willen winnen! ?

 • Reageer Anja van Zanten 22 november 2016 at 07:47

  Graag de Oral-B Stages Power Avengers , voor mijn 9 jarige, niet onwaarschijnlijk beugelbekkie to be…

 • Reageer Sabine 22 november 2016 at 07:47

  Ik zou heel graag de frozen tanden borstel winnen voor mijn dochter!
  Misschien gaat ze poetsen dan leuk vinden ?

 • Reageer Susan Scholma 22 november 2016 at 07:48

  Jaaaa, een elektrische Frozen tandenborstel voor dochter Tessa! Inmiddels al ruim drie en tandenpoetsen blijft iedere dag een drama :-(. Hopelijk kunnen Anna en Elsa een handje helpen 😉

 • Reageer Lisette 22 november 2016 at 07:48

  Dat zou leuk zijn voor mijn zoontje. Graag de star wars, zodat het poetsen en feestje wordt.

 • Reageer Anke van den Heuvel 22 november 2016 at 07:48

  Hier is een frozen tandenborstel heel welkom… wie weet lukt het dan zonder huilen….

 • Reageer Marieke van Lienen 22 november 2016 at 07:48

  Leuk! Ik ga voor de frozen of de oral b pro tandenborstel voor mijn meiden 🙂

 • Reageer Sanne plooster 22 november 2016 at 07:49

  Leuk!! Wij willen voor de meiden ook over op elektrisch poetsen! Daar zou zo’n mooie frozen tandenborstel natuurlijk goed bij kunnen helpen! ?

 • Reageer Michelle 22 november 2016 at 07:49

  Ik zou heel graag de Avengers tandenborstel winnen ?! Mijn zoon is een superhelden fan dus misschien brengt dat hem aan het poetsen.

  • Reageer Daniella Hoornsman 22 november 2016 at 10:47

   Ow wauw! De frozen tandenborstel zou echt fantastisch zijn voor onze kleine Elsa! Zo wordt tanden poetsen echt een klein feestje?

 • Reageer Tamara 22 november 2016 at 07:50

  Wauw! Wat super dat het poetsen zo goed gaat bij Teun!! Hier een kleine man van 17 maanden waarbij het tandenpoetsen elke avond een ‘kleine’ drama is 🙁
  Wie weet is een star wars elektrische tandenborstel wel de oplossing!!!

  • Reageer Marianne ten veen 22 november 2016 at 07:55

   Ik zou er supergaaf 1 willen winnen want mijn kinderen hebben ook een zwak gebit helaas. En ook al poetsen we 2 x per dag maakt het helaas niks uit. Ze hebben de voorkeur aan frozen.

 • Reageer Naomi wildenbeest 22 november 2016 at 07:50

  Graag een frozen tandenborstel voor onze oudste dochter femm! Om nog meer een feestje te kunnen maken met het dagelijkse tandenpoetsen.

 • Reageer Angela Snoeij 22 november 2016 at 07:50

  Leuk graag de frozen tandenborstel

 • Reageer Yvonne 22 november 2016 at 07:51

  Ik zou heel graag de Oral-B PRO 690 met twee tandenborstels willen winnen voor mijn zoontjes. Tanden poetsen is zo belangrijk en ik ben er nu van overtuigd dat zo’n elektrische borstel interessant is om mee te gaan poetsen!
  Zo krijgen we ze wel aan het tanden poetsen!

 • Reageer Jolanda verbeek 22 november 2016 at 07:51

  Lijkt me heel fijn voor mijn 3 jarige zoon. Zo krijgt hij zelf de controle over t tanden poetsen

 • Reageer Nathalie kelderman 22 november 2016 at 07:51

  Wat een leuke actie! Ik zou graag de oral b pro set willen winnen. Wij poetsen hier nog allemaal met de hand en ben heel benieuwd wat het verschil met elektrisch poetsen doet.

 • Reageer Chris Nieuwstraten 22 november 2016 at 07:51

  Heel, heel, heel graag willen wij de frozen tandenborstel winnen! Onlangs had m’n dochter pijn in d’r mond, wij naar de tandarts, bleek ’t arme kind (net 6) 7 gaatjes te hebben! Ze drinken hier water, eten weinig snoep, beperken de eet-momenten, poetsen iedere dag en tóch had ze zoveel gaatjes. En ze deed het zoooo goed met die nasty spuit iedere keer. (En ik voelde me zoooo’n slechte moeder).. Dus als iemand ‘m verdient is het mijn stoere meisje 😀

 • Reageer Sharon 22 november 2016 at 07:52

  Voor mijn dochter wil ik graag een avengers borstel winnen! Ze is er helemaal weg van en we kunnen ze vervangen door star wars…het thema van haar verjaardagsfeestje dit jaar!

 • Reageer Sab 22 november 2016 at 07:52

  ?? gefeliciteerd?? en leuk dat je tandenborstel weggeeft. Zou dit eigenlijk de oplossing zijn voor mijn zoontje Dex waar ik altijd met z’n tandenborstel achteraan moet rennen om een beetje schone tanden te krijgen? Denk dat zou een gave stoere jongens tandenborstel hier zeker gaat helpen. Ik ga zo hard duimen:)

 • Reageer Caroline Schaminee 22 november 2016 at 07:52

  De avengers tandenborstel graag! Voor onze Stijn die supergoed bezig is met zelf zijn tanden poetsen.

 • Reageer Ilona de Kleyn 22 november 2016 at 07:52

  Geweldig zo’n weekactie! Elke ochtend weer een verrassing?
  Graag de jongens variant voor 1 van mijn 2 mannen, of het duopakket ??

 • Reageer Meike 22 november 2016 at 07:52

  Ik zou graag de Frozen-tandenborstel winnen voor mijn dochtertje! Daar zal ze heel blij mee zijn (en deze mama ook als de tandenpoetssessie dan wat gezelliger verloopt)!

 • Reageer Sally 22 november 2016 at 07:53

  Kans is natuurlijk klein met Zoveel Reacties. Maar ik waag een gokje. Voor onze dochter zou ik graag de Frozen tandenborstel winnen. Wellicht wordt het poetsen dan wel een feest!! ????

 • Reageer Marijke 22 november 2016 at 07:54

  Oooh super leuk!! Onze Teun heeft zo’n hekel aan tandenpoetsen! Misschien dat het met een Star Wars borstel wel beter gaat.

 • Reageer Renske 22 november 2016 at 07:54

  Leuk! Guus heeft al de Mickey mouse variant, ideaal!! Maar papa en mama zijn wel toe aan nieuwe borstels! Dus ik ga voor de duo set!

 • Reageer Margot 22 november 2016 at 07:55

  De star wars tandenborstel zou mijn zoontje van bijna 5 heel goed kunnen helpen met poetsen!

 • Reageer Roelie Vlasblom 22 november 2016 at 07:55

  Voor mijn superheld dochter Fenne de Avengers! Vorige week heeft ze Spider-Man ontmoet en ze is FAN ? Dus ik denk dat ze dan wel heel goed gaat poetsen en haar kleine broertje misschien ook wel ?

 • Reageer Chantal Smetsers-Bosman 22 november 2016 at 07:55

  Onze kleine dame heeft een hekel aan poetsen. Echt niet relax om elke keer een gevecht aan te gaan. Zou zo graag winnen. En dan hopen dat met een super gave frozen tandenborstel het in ene een feest word 🙂

 • Reageer Moniek 22 november 2016 at 07:56

  Met de Frozen tandenborstel wordt tandenpoetsen weer leuk, dat zou een feestje zijn!

 • Reageer Rebecca Louwes 22 november 2016 at 07:58

  Er staat nergens dat het niet kan dus ik gok het er op al durf ik het bijna niet te zeggen.. onze kinderen hebben sinds een poosje elektrische tandenborstels net als wij, maar dachten ach we halen van ‘kruidvatmerk’ dat scheelt een boel geld en aangezien ze niet zuinig kunnen zijn op.. prima! Nou hebben wij zelf Oral-B, heerlijk in gebruik en onverwoestbaar.. en blijkbaar kruitvat dus niet.. nu zitten ze weer op de ‘gewone’ tandenborstels en merk direct verschil dat een elektrische veel beter poetst! Én ze maken -zo goed als- hun 2 min vol. Dus.. zou ik heel graag voor ons meidje én zoon héél graag twee mooie elektrische tandenborstels willen winnen!

 • Reageer Marije lagemaat 22 november 2016 at 07:58

  Oh gaaf… heb een jongen en een meisje. Dus maakt me niets uit. Maar zou het poetsen een stuk makkelijker maken

 • Reageer NadineErhardt 22 november 2016 at 07:58

  Hier een peuterdochter die eindelijk napoetsen een beetje toe laat en dat willen we belonen door elektrisch te gaan poetsen. Ze is een echte Elsa fan! 100x per dag frozen fever op Netflix, tijdens de zindelijkheidstraining let it go zingen op het potje…. nou ja je snapt wel wat er dan gaat gebeuren en elke dag een Elsa staart. Dus een frozen tandenborstel voor Hannah winnen, zou helemaal het einde zijn!

 • Reageer Elise 22 november 2016 at 07:58

  Lieve Relaxte moeder sint,

  De oral-B pro met twee koppen,
  Dat zou bij ons thuis helemaal kloppen.
  Want alles wordt leuker als je het samen doet,
  Dat weet onze dochter maar al te goed!
  Dus tegelijk met mama tandjes poetsen lijkt haar zo fijn.
  Als dat toch eens voor ons weggelegd zou zijn…

  Lieve groeten, de wensPiet

 • Reageer Paula 22 november 2016 at 07:59

  Gefeliciteerd met je jubileum en veel plezier deze feestweek!!! Mijn dochter zou super blij zijn met de frozen tandenborstel ?

 • Reageer Anke 22 november 2016 at 07:59

  Mijn Lotus van 3 heeft tanden poetsen altijd een Hell gevonden. We hebben echt alles geprobeerd: liedjes, deuntjes, zandlopers, toffe tandenborstels… noem maar op! En we zijn nu eindelijk zover dat ik nadat ze welf wat met haat tandenborstel heeft gerommeld, ook even halfslachtig en kort mag napoetsen Zonder dat ondertussen mijn vingers worden afgebeten. Hoezee! Een elektrische tandenborstel van ‘de prinsessen’ ( ik weiger nog even stug haar te vertellen hoe ze heten uit angst voor Nog Meer Spullen van Frozen) zou echt een mega step up zijn! Ben er vrijwel zeker van dat ze dan wel echt dr best zou doen om zelf flink te poetsen, met zo’n cool ding! Stom eigenlijk dat ik daar zelf nog niet op gekomen was, maar hey, daar hebben wij moeders elkaar voor toch?!
  Dus: Heel Graag Die Van Frozen Alstublieeeft! 😀

 • Reageer Judith rijsterborgh 22 november 2016 at 08:00

  Ik zou heel erg graag de starwars tandenborstel winnen voor mijn zoontje! Gister een spoed rit naar de tandarts ivm pijn! Gelukkig niets aan de hand, behalve griepje. Maar gister avond had ik de tandenborstel al bijna besteld, maar was uiteindelijk te druk dus niet aan toe gekomen en en nu zie ik deze winactie! Kan geen toeval zijn!! Ik waag een gokje!

 • Reageer Mariska 22 november 2016 at 08:00

  Zonder die app is tandenpoetsen niet te doen hier! Mijn zoon van 3 poetst al 2 jaar elektrisch dat ging aardig. Na het lezen van je blog gelijk de app geïnstalleerd en het poetsen werd voor hem een feest!
  Mijn dochter heeft nog maar een paar tanden en kiezen maar had echt geen zin deze te poetsen! De tandpasta vond ze overigens wel erg lekker! Ook de app geprobeerd en tadaaa! We mogen poetsen!
  Mijn zoon is toe aan een nieuwe tandenborstel. De stoere Avengers vind hij te gek! Nu heeft hij de Cars opzetstukken. Met de Avengers kan hij een nieuw boekje openen!

 • Reageer Joyce 22 november 2016 at 08:00

  Ik doe graag mee voor een frozen exemplaar! Mijn dochter van 3 is dol op frozen en op tandenpoetsen!

 • Reageer Maaike 22 november 2016 at 08:01

  Heel graag een mooie frozen tandenborstel voor mijn dochtertje Lucie.

 • Reageer Angela 22 november 2016 at 08:02

  Graag voor Milou van 3 jaar. Die altijd heel snel klaar is met tanden poetsen ?.
  Ik denk dat de Frozen tandenborstel haar goed kan helpen!

 • Reageer Deesje 22 november 2016 at 08:02

  Doe graag mee voor de star wars borstel voor ons dametje (jep) van 4!

 • Reageer Denise 22 november 2016 at 08:02

  De Star Ward tandenborstel zou zeer welkom zijn!
  Vorige maand in disneyland parijs een nieuwe gekocht, maar helaas kon onze kleine Jedi er maar drie keer de tanden mee poetsen ? Dus poetst hij nu weer oldskool met zijn gewone tandenborstel.

 • Reageer Anke 22 november 2016 at 08:02

  (Aargh! Kleine lettertjes-, vroege ochtend-, NogGeenKoffieGehad = Sorry voor de schrijffoutjes!)

 • Reageer Chantal Dekker 22 november 2016 at 08:03

  Wauw wat gaaf en lief van jou en Oral-B.
  Mijn voorkeur zou dan uitgaan naar de Oral-B PRO 690.
  Lijkt me handig voor mijn man en ik.

 • Reageer Nynke 22 november 2016 at 08:03

  Alweer een leuke aktie!! Met een Frozen tandenborstel kun je onze dochter heel erg blij maken!!

 • Reageer Marjolijn 22 november 2016 at 08:05

  Wat handig en leuk!! Wij vinden iedere elektrische borstel leuk maakt niet uit welke!

 • Reageer Ylja 22 november 2016 at 08:06

  Ow wij zouden heel graag de oral b pro winnen! We hebben nog geen electrische en moeten eigenlijk echt wel overstappen aangezien allebei de kids denken dat tandpasta van je borstel afzuigen hetzelfde is als goed poetsen 😉

 • Reageer Heleen Kleijn 22 november 2016 at 08:06

  Het is elke ochtend en avond weer een gevecht om de tandjes van mijn dochtertje van 2,5 jaar te poetsen. Liedjes, boekjes, alles heb ik geprobeerd. Tevergeefs. De Oral-B Stages Power Frozen is nieuw voor me, wie weet helpt dit!?

 • Reageer Eveline van Ark 22 november 2016 at 08:06

  Wat een leuke actie. Ik wil de Oral-B Stages Power Avengers wel winnen voor mijn zoontje van bijna 4 jaar. Het tandenpoetsen is al jaren, vanaf het doorkomen van de eerste tand, een probleem en een strijd. Al allerlei tandenborstels geprobeerd, maar deze nog niet en wellicht dat dit de juiste is. Zo en nu maar duimen.

 • Reageer Stephanie van der staal 22 november 2016 at 08:06

  Jaa die wil Sadie dolgraag hebben!
  De Frozen is hier heel welkom dus!

 • Reageer Sjoske 22 november 2016 at 08:07

  Voor onze 2 dochters. Zij zijn iedere dag jaloers op ons. Wij poetsen wel elektrisch, zij niet.

 • Reageer Renate Roepius 22 november 2016 at 08:07

  Dat is nog eens een fijne winactie!
  Hier zou de frozen tandenborstel heel erg welkom zijn! Die app ga ik ook eens proberen ?

 • Reageer Ilona Rottier 22 november 2016 at 08:07

  O heel graag de jongens tandenborstel voor mn zoontje. Hij pakt nu papa zijn elektrische tandenborstel nogal eens als ik mn tanden sta te poetsen.

 • Reageer Charlotte 22 november 2016 at 08:08

  De frozen variant voor m’n dochter zou te gek zijn! Ze is dol op mijn elektrische tandenborstel, dus een eigen zou wel leuk zijn dan.

 • Reageer Marlon Evers 22 november 2016 at 08:10

  Wat zou ik graag een tandenborstel willen winnen voor mijn zoontje of dochtertje (maakt me dus niks uit welke) Weet zeker dat ze het helemaal geweldig zouden vinden.

 • Reageer Henriette 22 november 2016 at 08:10

  Frozen voor mijn 4jarige dochter. Net maandag begonnen op de baisschool, voor school moet natuurlijk goed gepoetst worden!

 • Reageer Marieke 22 november 2016 at 08:12

  Ik zou heel graag de Frozen tandenborstel willen winnen! Hopelijk gaat mijn dochtertje het tandenpoetsen dan ook leuk vinden!

 • Reageer Linda 22 november 2016 at 08:12

  Leuke actie! Wij zouden heel graag de Frozen variant winnen voor onze dochter Maud, 3 jaar. Dit zou het tandenpoetsen een stuk leuker maken voor onze prinsessenfan:)

 • Reageer Froukje 22 november 2016 at 08:14

  Mijn dochter (3) en zoon (2) poetsen het liefst met de elektrische tandenborstel van hun vader, maar die is wel een beetje groot. Het is tijd voor een eigen tandenborstel en het liefst een stoere. Want prinsessen vallen hier niet zo in de smaak.

 • Reageer Mirjam 22 november 2016 at 08:14

  Heel graag zou ik de frozenborstel winnen ?

 • Reageer Syl 22 november 2016 at 08:15

  Leuk voor mijn dochter van 6 ,de Oral-B Stages Power Frozen !!
  Een echte fronzen fan.

 • Reageer Jenny Brouwer 22 november 2016 at 08:16

  Gefeliciteerd met dese mijlpasl! Wat een stoere tandenborstels! Voor mijn zoontje ding ik graag mee voor de Avengers versie!

 • Reageer Danielle 22 november 2016 at 08:17

  Wij hadden ook het probleem met de 2 minuten poetsen (überhaupt poetsen was een drama) en ik heb toen voor allebei de kinderen een elektrische tandenborstel van Cars aangeschaft. Dit werkt perfect! Nu wil ik eigenlijk zelf ook wel elektrisch gaan poetsen dus ik zou graag het pakket met 2 tandenborstels winnen voor mijzelf en mijn man

 • Reageer Michelle van der Boon 22 november 2016 at 08:19

  Ik zou heel graag de Power Avengers tandenborstel willen winnen voor mijn zoontje van bijna 3!
  Het is elke keer weer strijd met poetsen en 2 minuten?!?! Zo lang zit mijn kleine Avenger niet stil..
  Maarrrrr met deze mooie borstel en de handige app gaat ons dat denk ik wel lukken!

 • Reageer Britt de Jong 22 november 2016 at 08:19

  Onze dochter en is net begonnen met tanden wisselen eb grote dan van Frozen de ideale combinatie lijkt me!

  • Reageer Britt de Jong 22 november 2016 at 08:21

   Onze dochter en is net begonnen met tanden wisselen en grote fan van Frozen de ideale combinatie lijkt me!

 • Reageer Larisa 22 november 2016 at 08:19

  Ja!!!! De Frozen tandenborstel voor mijn dochter Leijne! Eindelijk begint ze te eten na bijna 3 jaar sondevoeding. Goed tandjes poetsen hoort er nu echt bij. Mooi om dit kado te kunnen doen aan haar, ook omdat ze bijna jarig is!

 • Reageer Sanna 22 november 2016 at 08:21

  Ik zou wel de Oral-B PRO 690 willen winnen, zodat we weer het goede voorbeeld kunnen geven aan onze kinderen. (wat we nu hebben staan is hoognodig aan vervanging toe) Maar onze zoon en dochter zouden net zo blij zijn met één van de anderen!

 • Reageer Deborah Bakker 22 november 2016 at 08:21

  Dat zou leuk zijn voor mijn dochter Tess! Ze heeft haar eerste grote mensen tand door dus het serieuze poetswerk is begonnen ? Deze Frozen borstel zou haar hier wel perfect bij kunnen helpen!

 • Reageer Helen van der Naald 22 november 2016 at 08:23

  Oh leuk, wij gaan voor de Frozen versie.

 • Reageer Renske 22 november 2016 at 08:25

  De Avengers tandenborstel zal mijn zoontje geweldig vinden. Na maanden van strijd door een hele vervelende ontsteking in zijn mond gaat her poetsen eindelijk wat beter. Deze elektrische tandenborstel zou echt goed helpen!

 • Reageer Magnetron Teurlings 22 november 2016 at 08:25

  Voor mijn dochtertje zou ik graag de frozen tandenborstel willen winnen zodat we een start kunnen maken met elektrisch poetsen . Jong geleerd is oud gedaan!

 • Reageer Nathalie 22 november 2016 at 08:26

  De avengers tandenborstel zou perfect zijn voor ons jongste zoontje Alexander die binnenkort kan starten met elektrisch poetsen!

 • Reageer Heidi van der Flaas 22 november 2016 at 08:26

  Altijd samen de tanden poetsen, want anders durft dochterlief over te slaan…. maar dan nog twee minuten… hele opgave hoor! Graag een oral B pro die dit gebeuren leuk maakt En de tijd bewaakt (want ik kan dat zelf wel hoor) ?

 • Reageer Monique 22 november 2016 at 08:26

  Oh ja!!! Deze stond op ons verlanglijstje!
  Onze Teun, 4 jaar, laat zich goed poetsen, maar elektrisch is toch net even beter! Dus graag!
  Hij gaat dan vast voor de stoere rode versie!

 • Reageer Maartje van den Bosch 22 november 2016 at 08:27

  Heel graag de Avengers tandenborstel voor mijn zoontje van bijna 3, kijken of dit het wel gemakkelijker gaat maken. . !

 • Reageer Angela Rustenhoven 22 november 2016 at 08:27

  De frozen tandenborstel zal hier dankbaar gebruikt gaan worden en wij zeggen dan laat het los, laat het gaan tegen de tandenpoetsdramas!

 • Reageer Sandra 22 november 2016 at 08:28

  Wat zou een frozen exemplaar leuk zijn voor onze dochter. Misschien dat ze het poetsen dan ook weer wat leuker gaat vinden.

 • Reageer Charlotte 22 november 2016 at 08:29

  De Frozen-tandenborstel voor m’n dochter van 5! Wilde de overstap naar elektrisch gaan maken voor haar, want ik vind het zelf ook veel fijner. Ze zou hem geweldig vinden.

 • Reageer Marloes 22 november 2016 at 08:29

  Wauw de frozen voor onze dochter en de 2pack voor onszelf. Wij poetsrn nog niet elektrisch, zou heel graag willen overstappen. Dit zou een mooie kans zijn.

 • Reageer Marieke 22 november 2016 at 08:31

  Graag de Avengers voor mijn mannetje Benjamin van 3. Zo kunnen we nog beter alle ‘monstertjes’ op zijn tandjes wegpoetsen!

 • Reageer Bakelaar 22 november 2016 at 08:33

  Mijn dochter zou de frozen tandenborstel erg waarderen. Zo wordt tandenpoetsen weer leuk voor haar!

 • Reageer Vin 22 november 2016 at 08:33

  We zouden graag proberen of het tandenpoetsen beter gaat met de Oral-B Avengers tandenborstel 🙂

 • Reageer Claudia 22 november 2016 at 08:33

  Wat een gave actie weer! Ik zou graag het duo -pakket winnen. Als ik win, krijgt ons meisje van ons de Frozen-versie ☺

 • Reageer Laura 22 november 2016 at 08:35

  Frozen! Hier in huis hebben we een groot fan van Frozen, maar een helaas geen fan van uitgebreid tanden poetsen.. Maar met zo’n tandenborstel moet dat goedkomen!:-)

 • Reageer Linda Baas 22 november 2016 at 08:37

  Ooh die Avengers-tandenborstel zou ik graag voor mijn ‘hulk-fan’ willen winnen! Daar zou hij heeeel blij van worden!! En wie weet gaat hij dan ook gelijk een stuk beter poetsen!

 • Reageer Willy-Anne van Zwienen 22 november 2016 at 08:38

  De Frozen tandenborstel lijkt me erg ideaal voor onze dochter van 2,5. Ze poetst slecht dus die app lijkt me zeker het proberen waard!

 • Reageer Monique Rijkenhuizen 22 november 2016 at 08:38

  Oh wat een fijne actie, lichte voorkeur voor avengers maar als we er een extra hebben om ruzie in de badkamer te voorkomen (ik was eerst) dan ben ik al een blije moeder.

 • Reageer Fiona 22 november 2016 at 08:39

  Ik zou graag de power Avengers tandenborstel winnen voor mijn zoontje. Hij wordt deze week 5 dus een mooi moment om de overstap te maken naar elektrisch poetsen, én een leuk kado.

 • Reageer Karin de Waal 22 november 2016 at 08:39

  Graag de Frozen voor mijn dochter van 5 die vanwege glazuurproblemen echt goed moet poetsen maar er niet altijd zin in heeft ?

 • Reageer Susan Schutte 22 november 2016 at 08:40

  Die van de Avengers, die zou hij super leuk vinden!

 • Reageer Rosell 22 november 2016 at 08:41

  O wat een mooie winactie!
  Mijn zoontje is 4 jaar en bij het poetsen is het best wel lastig om helemaal goed achterin z’n mondje te komen met de tandenborstel. En stil blijven zitten is ook een dingetje 😉
  De Avengers versie van deze tandenborstel zou het tandenpoetsen natuurlijk een heel stuk makkelijker en leuker maken!! Dus die zouden wij heel graag willen winnen!
  En anders natuurlijk die twee elektrische borstels voor volwassenen.. ik poets zelf al elektrisch, maar mijn borstel is wel weer aan vervanging toe 🙂 ik ga duimen!

 • Reageer Angela 22 november 2016 at 08:42

  Ons meisje wordt zaterdag 3 jaar (hoera!!) en wil zo graag groot zijn! Slapen in een groot bed, eten van een grote mensen bord, drinken uit een grote mensen glas, plassen op de grote mensen wc, naar school, etc etc. Daar hoort natuurlijk ook tanden poetsen met een grote mensen tandenborstel bij! En laat ze nu ook nog eens gek.zijn op Anna en Elsa ??

 • Reageer Carolien Brons 22 november 2016 at 08:42

  Oral B pro 690 graag, ik word stapel gek van tandenborstelkop wisselen iedere avond en ochtend. 3 met 1 elektrische tandenborstel is echt niet handig.

 • Reageer Diana 22 november 2016 at 08:43

  Wat een leuke actie!
  Graag voor mijn superhelden zoon een superhelden tandenborstel.
  Dan gaat hij eindelijk vrijwillig zijn tanden (laten) poetsen.

 • Reageer Monique 22 november 2016 at 08:43

  De dubbele lijkt me geweldig om te winnen voor mijn zoon van 8 en dochter van 10 die zich al te groot voelen voor de andere 2 elektrische tandenborstels.
  Nu onze dochter sinds kort een beugel heeft is het belangrijk dat ze 3x per dag goed poetst. Met deze moet dat zeker lukken!

 • Reageer Renate Baanstra 22 november 2016 at 08:43

  Leuk voor mijn dochter van 3, dan graag de Frozen borstel.

 • Reageer Andrea 22 november 2016 at 08:43

  ?Happy first Anniversary!!
  Té gekke winactie, ik zou zoon met de Avengers blijmaken óf dochter met Frozen❄️
  We laten ons verrassen!!

 • Reageer Pien 22 november 2016 at 08:44

  Wij zouden erg graag de Frozen tandenborstel winnen voor onze dochter.
  Tanden poetsen is en blijft hier dra-ma! Laat staan 2 minuten, jeetje wat duren minuten dan opeens laaaaaannnng!!!!

  Hopelijk kan deze mooie tandenborstel hier een nieuwe input geven. Ze is helemaal weg van Frozen, dus wie weet. 🙂

 • Reageer christien 22 november 2016 at 08:49

  Voor mijn dochter die niet van poetsen houd en het een waar drama vind zou een mooie frozen tandenborstel wel een enorme stimulans zijn om het leuk te vinden!

 • Reageer Marscha Kram 22 november 2016 at 08:49

  Wij zouden graag de Oral-B PRO 690 willen winnen. Toevallig is mijn tandenborstel aan vervanging toe ?.

 • Reageer Maurieke nordkamp 22 november 2016 at 08:50

  Super super graag de Oral-B Stages Power Avengers.
  Mijn zoontje zit altijd achterste voren onderste boven lang uit op de grond of hangend in de “ik wil niet” tandenpoetsen stand aan mama.
  Het zou zo fijn zijn als hij eens “gewoon” ging tanden poetsen
  Duimen maar

 • Reageer Femke 22 november 2016 at 08:51

  Na een val precies op de drempel en precies op zijn melktandjes zitten de vier voortanden van mijn zoontje na weken ontzien gelukkig weer vast . Die tanden willen we graag schoon houden met een avengers borstel !

 • Reageer Iris huisman 22 november 2016 at 08:51

  Super graag de frozen borstel! Onze oudste poetst heelmgoed zelfstandig maar de jongste is een ramp zodra ze het woord poetsen hoort verstopt ze zich en als je haar eenmaal hebt is het gillen! Hoop dat poetsen hiermee voor jaar ook een pleziertje word!

 • Reageer Stefanie Kooman 22 november 2016 at 08:52

  Leuk!!! Vooral Oral-B Stages Power Avengers. Vinden mijn dochter en zoontje erg leuk. Inplaats van de hand tandenborstel. Duimen maar voor ze. ?

 • Reageer Mirjam 22 november 2016 at 08:52

  Leuk! Zou graag de Frozen variant winnen voor m’n dochtertje. Misschien dat poetsen dan nog een keertje leuk wordt 🙂

 • Reageer Miranda koster 22 november 2016 at 08:52

  Mijn dochter norah (3) zou zielsgelukkig zijn met de tandenborstel van frozen. Een mooie aanvulling op haar dagelijkse fantasie wereldje?
  Ze loopt namelijk de hele dag rond in haar elza jurk, haar plastic hakken, kroon enz!
  Ze brengt haar dag door als elza ?

 • Reageer Sonja 22 november 2016 at 08:54

  Ik zou het heel leuk vinden de Oral-B Stages Power Avengers te winnen voor mijn bijna 4 jarige kanjer die ook graag net als zijn broer electrisch zou willen poetsen!!
  Wat een super leuke en nuttige prijs!! Dat zijn nog eens acties ??!! Enne last but not least: gefeliciteerd ??!!!

 • Reageer Tamara Selderbeek 22 november 2016 at 08:54

  Hai! Ik ben al lang op zoek naar de oralb Avengers! Dus dat zou een mooi cadeau voor Thijn, 5 jaar en eigenwijze kleuter ! Ik ding graag mee !

 • Reageer Susanne Borger 22 november 2016 at 08:56

  Voor m’n zoontje de avengers borstel! Hij poets al met die van z’n moeder (met een eigen opzetborstel natuurlijk) omdat hij al niet meer met een gewone borstel gepoetst wil worden.. Hij word in december ook nog eens 2 jaar! En ik wil graag mijn tanderborstel weer voor mezelff!

 • Reageer Marjolein 22 november 2016 at 08:57

  Onze kleine dame van 4 jaar zou ontzettend graag meedoen met de ‘groten’ in huis, die inmiddels allemaal elektrisch poetsen. Gisteren had ze mijn elektrische tandenborstel te pakken en was daar tevreden mee aan het poetsen. Een eigen elektrische borstel zou ze fantastisch vinden, dan is ze ook groot. En als daar dan ook nog de Frozen-prinsessen opstaan, dan is dat extra feest!

 • Reageer Christa Postma 22 november 2016 at 08:59

  Mijn meisje wordt over een paar weekjes alweer 6 jaar. En ze wil nu haar tanden poetsen, zoals mama doet: elektrisch dus. En mevrouw is Frozenfan…. tja, dan gaat mama voor een frozentandenborstel voor haar Else.

 • Reageer Marloes kroon 22 november 2016 at 09:00

  Dat zou coooool zijn. Mijn kids willen zooo graag net zo poetsen als papa en mama!
  Ik heb een zoon en een dochter…dus geen voorkeur!

 • Reageer Carolien 22 november 2016 at 09:00

  Wij willen ook zo’n borstel. Dat scheelt heel wat geworstel. ?

 • Reageer Karen 22 november 2016 at 09:00

  Hier zou frozen erg welkom zijn. Grote broer en zus poetsen al electrisch maar ons kleine meisje heeft er nog geen… duimpjes omhoog

 • Reageer Camilla en Willy 22 november 2016 at 09:01

  Onze oudste zoon van bijna 4 jaar poets met een elektrische Cars tandenborstel en dat bevalt ons echt heel goed. Sinds hij met deze borstel tandenpoetst is tandenpoetsen geen drama meer. Mijn man en ik hebben er ook over gehad om elektrisch te gaan poetsen, dus wij zouden heel graag het setje met de 2 tandenborstels willen winnen!? groetjes van Camilla en Willy

 • Reageer Danielle Franken 22 november 2016 at 09:01

  Mijn dochter van 5 heeft een hekel aan tandenpoetsen en gooit hem het liefst na 2 seconden al aan de kant. Maar op het verlanglijstje voor sinterklaas stond het uitgeknipte plaatje van deze Frozen tandenborstel helemaal bovenaan!

 • Reageer Jinke Roode 22 november 2016 at 09:01

  Onze dochter van vijf noemt als je haar vraagt “wat wil je graag van sinterklaas” steeds als eerste: “een elektrische tandenborstel van frozen”. Graag zou ik deze tandenborstel dus voor haar winnen.

 • Reageer Linda 22 november 2016 at 09:01

  We hebben een jongeb en een meisje…dus Frozen of Power avengers valt altijd in de smaak!! Top actie!

 • Reageer Susanne 22 november 2016 at 09:02

  Goedemorgen! Sinds opa zijn kunstgebit heeft laten zien, snappen mijn dochters van 5 en 6 waarom tandenpoetsen zo belangrijk is! Bij ons geen gegil of moeilijk gedoe, maar gewoon twee minuten poetsen. Als we ’s avonds elektrisch poetsen, gaan we eeerst zelf even schudden, dan valt het getril in hun mondjes ook mee. Voor mijn jongste win ik graag die gave borstel van Oral-B Frozen!

 • Reageer Fleur 22 november 2016 at 09:02

  Oh, wat een leuke winactie!
  Graag de Frozen voor mijn dochter!
  (Of de Avengers voor mijn zoon? ;-))

 • Reageer Lindsey de Jong-Stoop 22 november 2016 at 09:03

  Oeeee heeeeel graag de Frozen versie!! Thuis een groot Frozen fan die met tandenpoetsen moeilijk stil kan blijven staan en excuses verzint 🙂 ze wil mama’s elektrische tandenborstel.. veeeeeel leuker! Wat een gaaf sint of kerstcadeau zou dit zijn?

 • Reageer Marcellina 22 november 2016 at 09:04

  Zowel de avengers als de frozen zouden we hier blij mee zijn! Voor mijn boy of girl! In euro disney hebben ze beiden 1 gehad 1avengers en 1 frozen. Helaas hadden deze maar een kort leven ? dus 2 verdrietige kids. Daarom zouDen we met 1 van de 2 al helemaal gelukkig worden !

 • Reageer Priscilla 22 november 2016 at 09:04

  Ook ik doe graag mee! Dochter gebruikt sinds kort grote-mensen-tanden-tandpasta omdat ze aan het wisselen is. Elke dag drama want deze is “pittig” ? Hopelijk leidt zo’n vrolijke borstel haar een beetje af. Frozen… Superhelden… ze is van beide fan!

 • Reageer Mieke 22 november 2016 at 09:05

  Graag de oral b pro. Twijfel hier al lang om elektrisch te poetsen. Het zou dus zat laatste duwtje kunnen, zijn om er effectief mee te beginnen 🙂

 • Reageer Mariska Beekman 22 november 2016 at 09:06

  Super leuk! Graag de frozen voor mijn dochter van 5! Kan ze haar grote mensen tand goed poetsen. En frozen is altijd welkom ?!

 • Reageer Susanne 22 november 2016 at 09:10

  Ik zou heel graag de Frozen tandenborstel willen winnen voor mijn dochtertje.
  Ik sta al een aantal weken in de winkel voor het tandenborstel schap te twijfelen, maar ik vind hem zo duur…

 • Reageer Maaike 22 november 2016 at 09:11

  Mijn dochter poetst al elektrisch en nu de tanden van mijn zoon ook bijna allemaal door zijn, kunnen we bij hem ook elektrisch gaan beginnen. Bij ons was het lastig om de voortanden te wassen. Nu zingen we het volgende liedje en tijdens dat liedje moeten de tanden op elkaar, zodat de voortanden goed gepoetst kunnen worden; ‘begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach. Wie vrolijk kijkt in de morgen, die lacht de hele dag. Die lacht de hele dag’.
  Zo beginnen we de dag vrolijk, mét gepoetste tanden ?
  (Mijn zoontje zou de Oral Avengers graag willen)

 • Reageer ANNELIES TUENTER 22 november 2016 at 09:13

  We doen graag mee voor de Frozen tandenborstel. De meiden hier vinden mijn elektrische tandenborstel reuze interessant. Dan kunnen Elsa en Anna zelf aan de slag ?.

 • Reageer Merle Göllner 22 november 2016 at 09:14

  Met de Frozen tandenborstel zouden de 3 dametjes hier heel blij zijn!

 • Reageer Jantine Hendriksen 22 november 2016 at 09:15

  Ik wil graag een Avangers exemplaar voor mijn zoon winnen! Hij poetst nu bijna niet, hij eet liever gewoon gelijk de tandpasta op… hopelijk gaat het met deze wel lukken!!

 • Reageer Jolanda 22 november 2016 at 09:17

  Jaaaa ik zou heel graag de Avengers versie willen! De magic timer app heb ik al dankzij je vorige blog. Hier ook een geschenk uit de hemel. Voorheen altijd strijd, sinds de app is meneer razendsnel in de badkamer want tijd voor een “tandenpoetsfilmpje”. Alleen wil hij nu ook graag een grote mensen tandenborstel (een elektrische dus). Hij is immers al 4 😉

 • Reageer Edith 22 november 2016 at 09:20

  Leuk, Leuk!! Tja, klinkt bijna zo hebberig, maar voor je kindjes iets leuks kunnen winnen, is altijd leuk!
  Dan ga ik voor een stoere avenger voor mijn stoere 2ling mannentjes van 7. En anders voor mijn graag zingende dochtertje van net 3, die weg is van Frozen en de liedjes hiervan ook graag mee zingt! En dan wordt het met tandenpoetsen gewoon nog meer een feestje 🙂

 • Reageer janneke 22 november 2016 at 09:21

  Hoi Hoi, Mijn zoontje van 3 heeft echt een super hekel aan tanden poetesen, misschien dat dit exemplaar hem kan helpen. Hij eet liever zijn tandpasta op!….. zucht! Het is een fase het is een fase het is een fase maar hij duurt wel erg lang HA HA HA HA

 • Reageer Kirsti 22 november 2016 at 09:21

  Wat leuk. De avanger tandenborstel zou mijn zoontje heel cool vinden. Hij poetst nog met een hand tandenborstel en wil graag een elektrische zoals papa en mama.

 • Reageer Daphne 22 november 2016 at 09:21

  Cool die power Avengers oral b voor mijn jongste van zes waarbij tandenpoetsen iedere x weer een uitdaging is.

 • Reageer Sarah 22 november 2016 at 09:21

  Heel graag de power avengers voor mijn zoontje!

 • Reageer Nancy 22 november 2016 at 09:21

  Ik zou wel graag de Avengers/StarWars tandenborstel willen winnen voor mijn 5-jarige zoon. Tandenpoetsen is niet zijn favoriete ding, denk dat deze stoere tandenborstel daar wel verandering in zou kunnen brengen.

 • Reageer Ellen 22 november 2016 at 09:24

  Hoera! Ik zou heel graag een Frozen-tandenborstel winnen voor mijn dochter Lieke!

 • Reageer Sandra vanderStaak 22 november 2016 at 09:26

  Mijn dochter vroeg afgelopenweek nog aan mij of ze alsjeblieft, alsjeblieft een elektrischetandenborstel mocht. Dus met de elektrishe tandenborstel frozen zal ze heeeel blij zijn.

 • Reageer Raquel van den Hater 22 november 2016 at 09:28

  Wauw.. heel graag voor ons 3 jarig zoontje, groot fan van Avengers, maar tanden poetsen blijft een strijd doe hij echt niet leuk vindt.. hopelijk met deze tandenborstel en app dat hij het weer leuk gaat vinden hope so zucht ✌

 • Reageer Dorien 22 november 2016 at 09:29

  O wauw! Wat een leuke winactie! Wat super dat je in de gelegenheid bent om zulke leuke prijzen weg te geven!
  Ik doe graag mee voor dochter nummer 1 en dan uiteraard voor een Frozen-borstel. Hoewel ze de Avengers vast ook leuk zou vinden! Sarah kan goed poetsen hoor, maar vaak te kort en omdat ze al 6 is wil ze ook niet elke dag meer dat ik nog napoets. Dus proberen we het poetsen “leuker” te maken. En dat lukt vaak, maar lang niet altijd.
  Ik zal de app die genoemd is eens opzoeken, want misschien helpt dat al een beetje. Maar ik weet zeker dat Anna en Elsa zeker zullen helpen om haar tanden schoon en mooi te houden.

 • Reageer Mayke Spronck 22 november 2016 at 09:32

  Oowwe jippie wat leuk! Met drie zonen wel erg handig en doordat het electrisch is zullen ze beter meewerken?

 • Reageer Jojanneke 22 november 2016 at 09:35

  Super leuke winactie!! Voor mijn zoontje zou ik graag de power Avengers winnen!! Poetsen wordt op deze manier vast een feest!! ?

 • Reageer Susan de Lange 22 november 2016 at 09:35

  Mijn zoon gebruikt nu onze borstel regelmatig. Ik denk dat hij een eigen Avengers borstel erg stoer zou vinden!

 • Reageer Jer 22 november 2016 at 09:42

  Ohhh.. hier is het iédere avond bonje tussen de meiden, over wie de electrische tandenborstel als eerste mag gebruiken! De app die je toen in je blog had gezet is hier echt DE uitkomst om toch lang genoeg te poetsen. Een frozen tandenborstel erbij zou een uitkomst zijn!

 • Reageer Ellen Commandeur 22 november 2016 at 09:42

  Ik zou graag de frozen tandenborstel voor mijn dochter van vijf winnen. Ze heeft eindelijk haar angst voor de tandarts overwonnen en ze is super trots op haar mooie gebit. Hoe gaaf is het om dat te belonen met een “magische” frozen tandenborstel!!

 • Reageer Joyce Bruins 22 november 2016 at 09:42

  Onze zoon Noan vindt de elektrische tandenborstel van papa en mama heel interessant. Wat zou het leuk zijn als hij zijn eigen elektrische tandenborstel wint! Hij vindt alle kleuren mooi, dus geen voorkeur.

 • Reageer Susanne 22 november 2016 at 09:43

  Hier ook een Teun met tandenpoets vrees (en dol op superhelden)!

 • Reageer Sylvia Leeuwestein 22 november 2016 at 09:43

  Succes met kiezen uit al deze leuke reactie!! Ik heb 3 kids 2 jongens en een dochter.. voor ons is het dus om het even welke tandenborstel het wordt, er is altijd wel iemand blij ? liefs Sylvia

 • Reageer Marjolein 22 november 2016 at 09:43

  De frozen tandenborstel voor mijn prinsesje. Twee minuten? Na twee seconden vind het ze het al mooi geweest. 😉

 • Reageer Henrine 22 november 2016 at 09:44

  Leuke actie! Met onze dochter van 7 en 2 stoere jongens van 6 en 4 maakt het ons niet uit welke we winnen! Maar het zou wel heel gaaf zijn als we er 1 (of de duo) zouden krijgen. Hier weinig tot geen tandenpoetsproblemen en bij de tandarts gaat ook braaf hun mond open, dus dat mag worden beloond!

 • Reageer Colinda van den Broek 22 november 2016 at 09:45

  Wat een hoop reacties! Dat snap ik ook zeker wel met zo’n prijs. De kans is klein, maar wie niet waagt, die niet wint. Dus toch maar een poging.
  Voor onze dochter die in januari 3 jaar wordt, zou ik wel heel graag de frozen tandenborstel willen winnen. Wijzelf poetsen al jaren elektrisch. Zij zou dat ook dolgraag willen, maar op advies van de tandarts mag dat pas vanaf 3 jaar. Aangezien ze dat dus bijna wordt en ze ook nog eens dol op Elsa is, zou de frozen tandenborstel voor haar dus een fantastisch cadeau zijn!

  Duimen draaien dus!! Enne proficiat met je geweldige club! Ik volg je al een tijd op facebook, heb 2 boeken en je agenda en met de workshop van bijna 2 jaar geleden nog in mijn hoofd, probeer ik ook een relaxte moeder te zijn. Owja en je ansichtkaarten verstuur ik zo nu en dan aan andere moeders en wordt ontzettend gewaardeerd.

 • Reageer Mariette van Kleef 22 november 2016 at 09:45

  Tandenpoetsen kan hier echt een drama zijn. Wat een uitkomst de app met een super coole tandenborstel van Avengers volgens mij is het dan weer lachen ipv huilen!

 • Reageer Demelza van den Heuvel 22 november 2016 at 09:48

  Wat een herkenbaar probleem en wat zou onze bijna 4-jarige dochter graag de frozen tandenborstel willen! Handmatig poetsen blijft een probleem; zelf doet ze het niet en langer stil staan dan 1 minuut is ook heel lastig.
  De frozen tandenborstel had ze al gespot in de winkel, die wil ze echt heel graag! Daarom ben ik extra blij met deze gave winactie!

 • Reageer Minke Ridder 22 november 2016 at 09:48

  Wat handig, de tandenpoetsapp! Daar wist ik het bestaan nog niet van. Dat maakt het tandenpoetsen direct een stuk leuker. En helemaal met zo’n gave Avengers elektrische tandenborstel. Leuk voor mijn zoons en met de app ook een stuk relaxter voor mama en papa nietwaar?

 • Reageer Desiré 22 november 2016 at 09:56

  Gefeliciteerd! Super gave actie!

  Wij poetsen volgens zoonlief nu nog met een kinderachtige poezen tandenborstel. Het wordt volgens hem tijd voor een stoere tandenborstel voor grote jongens zoals hij. (Sinds ie naar school gaat vind hij zichzelf een hele bink en dat is hij natuurlijk ook!)

  De Avengers tandenborstel zou hij super vinden!

 • Reageer Corry Draaijer 22 november 2016 at 09:57

  Wij willen de avengers graag proberen!

 • Reageer Petra 22 november 2016 at 10:01

  Wij willen graag de Power Avengers uitproberen. Kijken of het poetsen dan ook wat relaxter gaat.

 • Reageer Ilona van Wijk 22 november 2016 at 10:05

  Hoi,
  Ik zou heel graag de Frozen tandenborstel willen winnen voor mijn mini-me Lizzy. Ze is dol op Frozen en zou haar tanden hierdoor nog beter poetsen. Bedankt.
  Groetjes,
  Ilona

 • Reageer Daniëlle van Esbroek 22 november 2016 at 10:05

  De app hebben we al en dat gaat goed om te poetsen, nu nog de tandenbostel om nog beter te poetsen. Voor me dochter de frozen tandenborstel dat gaat ze geweldig vinden.

 • Reageer Evelien Greijn 22 november 2016 at 10:06

  Heel graag zou ik de Avengers voor mijn zoontje willen winnen!!!
  1 tand is er helaas niet meer na een flinke val, de andere willen we dus extra goed voor zorgen!

 • Reageer Monique 22 november 2016 at 10:07

  De Frozen voor Emma! Al heel veel geprobeerd, maar verder dan het aflikken van de tandpasta en 10 seconden poetsen komen we niet!

 • Reageer Debbie ruiten 22 november 2016 at 10:11

  Goedemorgen, leuke actie! Modelletje maakt me niet uit, hebben een zoontje en een dochter.. alhoewel bij zoonlief kunnen we vooral wel een tandenpoetsopleuker gebruiken 😉

 • Reageer Sharon Steghuis 22 november 2016 at 10:17

  2 minuten poetsen? Hier is het meer 20 seconden waarna mijn dochterlief de tandenborstel zo hard tussen haar tandjes klemt dat ze bijna haar tandjes incl borstel stuk bijt! Misschien maakt een elektrische frozentandenborstel van frozen de poetszin wel bij haar los?

 • Reageer siona hommes 22 november 2016 at 10:21

  Mijn dochter van vijf gebruikt vaak mijn ‘vanzelf poetser’. Wat zou ze het geweldig vinden om een eigen te hebben en dan ook nog een van frozen….helemaal geweldig!

 • Reageer Marlies Koning 22 november 2016 at 10:24

  Oh jaaaa de frozen tandenborstel, dan ben ik echt supermama hier thuis!!

 • Reageer Ilona 22 november 2016 at 10:26

  Heel graag van frozen voor een van onze dochters ?

 • Reageer Olga Schijf 22 november 2016 at 10:29

  Oh de frozen electrische tandenborstel. ….die wenst mijn gekke Eefje heel erg!! Ze is 16 dec jarig, dus dat zou echt een feestje zijn!!

 • Reageer Erica 22 november 2016 at 10:30

  Wat een super actie! Voor mijn dochter van bijna 4 zou ik graag de Frozen tandenborstel willen winnen. Tandenpoetsen gaat nog niet van harte maar hiermee hopelijk wel!

 • Reageer Anita Poppelaars 22 november 2016 at 10:32

  Ik loot heel graag mee voor Oral B Pro 690!

 • Reageer Amanda Scherrenberg 22 november 2016 at 10:33

  Heeeeeeeeeeeeeeeelllll erug graag!!!! Mijn dochter wil al heel lang, heel graag de Frozen tandenborstel!

 • Reageer Nadia Barany 22 november 2016 at 10:34

  Zoonlief van vier zal heel blij zijn met een Avengers borstel. En mama eigenlijk ook want hij poetst nu wel een tandenborstel per maand weg. Poetst zo hard / speelt / kauwt de borstel op. En nu helemaal daar we hem dankzij jouw tip verslaafd hebben gemaakt aan de app. Hij danst en zingt en poetst die twee minuten zo weg. Te leuk!

 • Reageer Marcelle 22 november 2016 at 10:38

  Oh zo’n tandenborstel zou bij ons erg welkom zijn. Nu elke avond drama met poetsen. Frozen is wel favoriet. Ga ook gelijk de app downloaden.

 • Reageer ine de vis 22 november 2016 at 10:39

  Anna en Elsa zijn hier meer dan welkom! Twee minuten is echt onhaalbaar met gewoon poetsen! mijn dochter zou helemaal in de wolken zijn!
  Leuke actie!

 • Reageer Danielle Landkroon 22 november 2016 at 10:42

  Jaa dubbel feest! Graag doe ik voor mijn zoon mee om een prachtige Avengers tandenborstel te winnen. We poetsen nog niet electrisch maar hij verzorgd zijn gebit met veel trots. Iedere avond weer laren zien hoe zijn tanden ‘glinsteren’. Eindelijk een leuke stoere borstel!

 • Reageer Anke 22 november 2016 at 10:43

  Wat leuk dat je dit mag weggeven! Zowel mijn dochter van 6, die net twee grotemensentanden heeft, als mijn zoon van 3 kun je heel blij maken met een exemplaar van Frozen of Avengers. Kies maar ?, dan krijgt de ander er één van ons!

 • Reageer Esther van gorkum 22 november 2016 at 10:44

  Zelf poets ik ook al vanaf met 6e met eenelektrisch borstel en heb nooit gastjes! Ik wil dit mijn dochter ook meegeven en dan kan het natuurlijk niet leuker dan met een Groen tandenborstel! Elsa poetst er zelf zeker ook mee want ze is zoooooo mooi volgens Annelot

 • Reageer Birgit 22 november 2016 at 10:49

  Wij gaan voor de Frozenborstel…duimen maar !

 • Reageer Annemarie 22 november 2016 at 10:52

  Wij willen graag de Oral-B Stages Power Avengers winnen! Mijn zoontje is gek op de Power Avengers en ik hoop dat dat helpt beter en langer te poetsen 🙂 de app ga ik nu zoeken: )

 • Reageer Esther Verhofstad 22 november 2016 at 10:53

  Leuke actie. En gefeliciteerd trouwens. Altijd leuk iets van jullie te lezen. Erg herkenbaar? Graag zou ik de Frozen tandenborstel winnen voor mijn 3-jarige dochter. Ze is al heel groot, elke ochtend is er wel iets aan haar gegroeid (aldus Sterre). Een Frozen tandenborstel gaat zeker een hit worden.

 • Reageer Anneloes 22 november 2016 at 10:54

  Duimen! Een Avengers tandenborstel voor onze 3 mannen zou fijn zijn.

 • Reageer Nathalie krijgsman 22 november 2016 at 10:55

  Oh gaaf, de Avengers voor m’n zoontje!

 • Reageer Lotte 22 november 2016 at 10:55

  Yes, mijn dochter wil ik graag verrassen met de Frozen tandenborstel! Het is hoog tijd om over te stappen van handmatig naar elektrisch poetsen. Let it goooooo, let it goooo ?

 • Reageer Leen Leroy 22 november 2016 at 10:55

  Dag Elsbeth en co

  Ons dochter Robin is 3 en tanden poetsen is niet echt haar favoriete moment van de dag.
  Een elektrische tandenborstel van Frozen zou hier wel eens verandering in kunnen brengen.

  Pick me, pick me O:-)

 • Reageer Wendy 22 november 2016 at 10:59

  Oohh heel graag de frozen tandenborstel! Zou tanden poetsen een stuk relaxter van worden ?
  Nu je filmpje nog even kijken voor de app, die lijkt me ook wel wat!

 • Reageer Tanja 22 november 2016 at 10:59

  Voor mijn 3 jongens zou het ook goed zijn elektrisch te gaan poetsen! Ik wou er juist deze week naar op zoek. Misschien dat ik nog even deze actie afwacht… De Star wars borstel valt vast in de smaak ?

 • Reageer rewana huntink 22 november 2016 at 11:00

  zooo dat was een end scrollen;)
  maar waag graag een gokje op de avengers/starwars editie voor mijn
  kleine krijger!!! ?

 • Reageer Ilse 22 november 2016 at 11:03

  Gefeliciteerd! Wij loten graag mee voor de Frozentandenborstel!

 • Reageer Marcha 22 november 2016 at 11:03

  Heel graag zou ik die van Elsa winnen. Sinds een maand zijn wij ook over op elektrisch poetsen maar ik heb nog geen borsteltje gekocht voor mijn dochter van 5. Als zij deze zou winnen wordt het tandenpoetsen nog meer feest!! Ik duim heel hard!!!

 • Reageer Anita Hansen 22 november 2016 at 11:06

  Lieve mama met de superactie ?
  Voor mijn stoere gozer doe ik mee…ik weet zeker dat hij de Avengers helemaal geweldig zou vinden.

 • Reageer Sharlene 22 november 2016 at 11:14

  Mijn dochter van 6 ziet ons altijd tandenpoetsen met een elektrische tandenborstel… ze vraagt al tijden om een tandenborstel die ook ‘bzzzzzzz’ doet ? De Frozen borstel zou ze heeeel leuk vinden!!

 • Reageer M. Meerkerk 22 november 2016 at 11:15

  Ja de frozen lijkt me super voor onze oudste er straks ook voor haar zusje, dus het pakket met 2 borstels is ook welkom?

 • Reageer Rosalie 22 november 2016 at 11:16

  Jaaa! Wat een timing! Die van mijn zoontje is net gesneuveld? de avengers tandenborstel is dus meer dan welkom?

 • Reageer Yvette 22 november 2016 at 11:16

  Super leuk! Ik denk dat Dean onwijs blij zou zijn met zo’n stoere Avengers tandenborstel! En helemaal omdat ie dan net als papa en mama een ’tril tandenborstel’ heeft! ??

 • Reageer Carina Habets 22 november 2016 at 11:24

  Wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee voor voor de frozen tandeborstel voor mijn dochter Mila. Ze deed al elektrisch poetsen.. maar haar kleine broertje Mats is er wild op, en heeft deze ingepikt ?. Ze kan dus wel een nieuwe gebruiken! ??? Duimen maar!!

 • Reageer Anke 22 november 2016 at 11:24

  Ik zou voor mijn dochter van drie de oral b stages frozen willen.
  Hopelijk lukt het ons dan ook om langer en beter te kunnen poetsen!

 • Reageer Nanda Keijzer 22 november 2016 at 11:32

  Ik zou heel blij zijn met de dubbele set aangezien die van mij en mijn vriend het net begeven heeft. Wat dus gelijk resulteerde in een half uur durend gevecht tussen de mondhygiëniste en mijn tandsteen wat dan weer bij mij leidde tot uitgescheurde mondhoeken en bloedend tandvlees tot savonds laat…
  En anders zou onze jongste heel blij zijn met de frozen versie, dan hoeft ze de prinsessenversie van d’r zus niet meer te lenen en dat scheelt weer borstels wisselen voor ons!

 • Reageer Charlotte Opdam 22 november 2016 at 11:32

  Ik doe graag mee aan deze actie! Tandenpoetsen is met mijn dochter van 4 nog steeds lastig, twee minuten hebben we nog nooit gered denk ik… Graag zou ik de Frozen tandenborstel winnen voor haar

 • Reageer Annelet 22 november 2016 at 11:33

  Ja! Mijn mannen willen graag de Avengers versie!

 • Reageer Charina 22 november 2016 at 11:39

  Helemaal leuk voor mijn dochter, zoon heeft er al eentje en dat gaat perfect! Dus graag de frozen editie en hopelijk is het dan niet meer zo’n drama als nu!

 • Reageer Marjolijn 22 november 2016 at 11:44

  WAUW, wat een reacties meteen al! Super leuke actie dus ik waag ook graag een gokje. Moet van de tandarts ook electrisch gaan poetsen….maar komt er gewoon niet van zo’n ding te kopen….stel het alsmaar uit. Dus dat mooie duo pak zou heel handig zijn! Laat mijn dochter het maar niet horen want een frozen borstel zou haar meer bekoren.???

 • Reageer Marie-Louise van de Ven 22 november 2016 at 11:45

  Wat een ontzettend leuke actie! Mijn zoontje vindt poetsen ook echt verschrikkelijk. Maar met de Avengers tandenborstel krijg ik hem denk ik wil zo ver dat hij beter gaat poetsen.

 • Reageer Angela Riedijk 22 november 2016 at 11:50

  Heel graag een Frozen-exemplaar voor onze dochter, omdat zij de enige is die er hier in huis nog geen heeft 🙂

 • Reageer Renske 22 november 2016 at 11:50

  De uitdaging om Let iT goooooo te zingen tijdens het tandenpoetsen gaan ik en mijn dochter graag aan. Dus ja, heeeeeeeel graag de versie van Frozen! Ze houdt (nog) niet van tandenpoetsen en daardoor gaat het niet altijd even gemakkelijk, hopelijk zorgt elektrisch poetsen en dan ook nog met een frozen tandenborstel ervoor dat het geen strijd meer is, want goed poetsen is zó belangrijk. Ik begin met duimen…

 • Reageer Yvonne van der Burg 22 november 2016 at 11:52

  Wat tof dat je weer een weggeef actie hebt! Ik denk dat mijn zoontje erg blij zou worden van een elektrische tandenborstel! We hebben geen voorkeur! Avengers en frezen zijn hier allebei geliefd. =)

 • Reageer Suzanne 22 november 2016 at 11:54

  Ooh! Super leuke Frozen elektrische tandenborstel! Duimen duimen duimen

 • Reageer Janneke 22 november 2016 at 11:58

  Ik zou graag in aanmerking komen voor de superhelden tandenborstel. We hebben twee jonge mannetjes, welke beiden niet echt dol zijn op poetsen. Wie weet veranderd dat met een superhelden elektrische tandenborstel 🙂

 • Reageer Vanessa Blom 22 november 2016 at 12:03

  Heel graag de Avengers! Mijn zoontje zijn tanden zaten los, en daardoor kon hij niet goed poetsen….Dit met gevolg, een niet blije tandarts vanwege tandplak achter zijn tandjes. Gelukkig hebben wij zelf een electrische tandenborstel en hebben we, na wat geduld het helemaal weggekregen. Aangezien dit niet zijn laatste tand zal zijn die los zal gaan zitten, lijkt het mij een super verrassing voor hem om een eigen stoere jongens tandenborstel te winnen! Zo wordt het toch een feestje om te poetsen!! En vooral, geen tandplak!!

 • Reageer Bianca 22 november 2016 at 12:07

  Wat zou het leuk zijn als onze Elsa fan haar tandjes kan poetsen met een Frozen tandenborstel. Nu gaat het met moeite als we langzaam tot 20 tellen maar met zo’n mooie tandenborstel moet het toch wel 2 minuten lukken. Super leuke actie!

 • Reageer Daphne 22 november 2016 at 12:07

  Ik win graag een mooi exemplaar voor mij zoon Kai. Helaas is zijn tandglazuur niet goed aangelegd en sus heefthij last van kaaskiezen. Eerste was al een stukje van afgebroken en inmiddels gerepareerd van de week. Hij heeft het kranig doorstaan. Goed poetsen is een must! Ik ben van plan er zelf een te kopen, maar winnen zou voor hem extra leuk zijn.

 • Reageer Brenda 22 november 2016 at 12:08

  Ik zou er ook graag één willen winnen voor mijn zoontje. Het maakt niet uit welke, want hij vindt alles van Frozen erg leuk maar ik vind een stoere tandenborstel ook wel gaaf voor hem.

 • Reageer Anneke van den Bosch 22 november 2016 at 12:09

  Wat een leuke actie!! Ik zou graag de duo set willen winnen voor mijn man en mijzelf :). Gewoon als kadootje voor ons

 • Reageer Maartje Vermeer 22 november 2016 at 12:11

  Frozen voor m’n meisje! Joeheee

 • Reageer Patricia 22 november 2016 at 12:13

  Jaaaa! We hebben net een groot tandarts drama achter de rug met onze dochter Anouk. Stukje afgebroken van kies daardoor gaan ontsteken, erg kiespijn maar vaste tandarts op vakantie dus onverwacht een andere tandarts die niet zo goed was met kinderen (terwijl het notabene een kindertandarts wasmachine!) en boos werd dat mijn dochter ging huilen toen ze zonder uitleg ineens verdovingszalf ging smeren op de ontstoken plek, een meter de lucht in vloog van de pijn en schrik en daarna haar mond niet meer wilde opendoen. Toen de tandarts ging dreigen dat mama dan maar even in de wachtkamer moest wachten was de maat bij mij ook vol. Uiteindelijk doorverwezen naar speciale kindertandarts voor trauma’s want dat hadden ze daar dus binnen 5 minuten bereikt. Bij de nieuwe praktijk waren ze heel lief en geduldig maar dochter schoot steeds in de overlevingsstand en ook na paar keer liet ze niks toe. Uiteindelijk met 6 man in de houdgreep moeten houden om kies te trekken. Moeten nu een jaar lang elke maand naar de tandarts om haar weer over haar angst heen te helpen en te zorgen dat weet weer gewoon gaar mond open wil doen. Kortom het hele tandenpoetsen en tandarts verhaal mag wel weer een leuke kant krijgen met zo’n mooie Frozen tandenborstel!! Had al zitten bedenken dat het misschien een leuk sint kado zou zijn en dat ik eens moest zoeken naar zoiets en nu zie ik deze blog met actie!! Ik duim ?

 • Reageer Carina Bakema 22 november 2016 at 12:15

  Wauw wat een super leuke acties.
  Graag zou ik een borstel winnen.
  Starwars of Frozen maakt niet uit…
  Heb een zoon en een dochter…
  En gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan….. ?

 • Reageer Ingepink 22 november 2016 at 12:26

  Wow wat een hoop reacties 🙂
  Hier poetsen we nog niet elektrisch maar zou het graag willen proberen met onze oudste (3 hele minuten zit er tussen) dame. Poets de een er zo 2 minuten vrolijk op los is het bij de wat sneller afgeleide een ware uitdaging. Nu denk ik af en toe nog let it go let it goo. Maar misschien dat frozen er juist wel voor zocht dat 2 minuten zo voorbij zijn.

 • Reageer Petra Jansema-Lindeman 22 november 2016 at 12:27

  Wauw, wat een gave actie! Mijn dochter heeft de Frozen elektrische tandenborstel. Mijn zoontje is nog helaas te klein voor de avangers tandenborstel :(. (Maar als we deze winnen, dan hebben we hem alvast wel in huis)! Als we de PRO winnen, zijn we helemaal blij. Onze elektrische tandenborstel is echt af. Hij moet constant op de lader anders houdt hij het maar een minuut vol :(. Dus na een aantal jaren zou een nieuwe erg welkom zijn! De investering voor een nieuwe gaat nu op aan de kids.

 • Reageer Eveline 22 november 2016 at 12:28

  Ik ga de app meteen downloaden.
  Drama all over elke avond.
  De kunst…hoe houden we haar mond open.
  Alle dieren van het dierenrijk zijn al voorbij geweest om na te doen.
  Wellicht dat het met een Frozen tandenborstel wel goed gaat.
  En anders een electrische tandeborstel voor papa want zij mag altijd zijn tanden poetsen naderhand.

 • Reageer Jenny de Hoog 22 november 2016 at 12:47

  Ons dochtertje van twee zou dol blij zijn met elke tandenborstel, heeft ze eindelijk een eigen en hoeft ze er niet meer om te vechten met haar grote broer. Want je kent het…. ze willen nooit poetsen, maar als het dan een keer lukt krijgen ze er ruzie om en lukt het alsnog niet. En als ze dan toch mag kiezen dan natuurlijk graag de Frozen 🙂

 • Reageer I Tol 22 november 2016 at 12:48

  Ik doe graag mee voor mijn twee jongens die poetsen niet altijd de fijnste klus vinden. Alle variaties (behalve Frozen….dat is voor meisjes) zijn welkom!

 • Reageer Irene van Echtelt 22 november 2016 at 12:49

  Voor onze jongste dondersteen zou ik graag de Power to the Avengers Oral-B electrische tandenborstel willen winnen! Onze oudste poetst al elektrisch, zo handig die muziekjes – “muziekje 1, muziekje 2!” –

 • Reageer Randi marrie 22 november 2016 at 12:49

  Jaaa, wil ik heel graag winnen! Mijn kindjes poetsen al electrisch maar ze delen 1 borstel met elks hun eigen opzetstukje… als we winnen kunnen ze dus samen poetsen, dat spaart ons weer wat tijd in de ochtend 😉 Ik heb een jongen en een meisje dus de frozen of avengers set zijn beiden goed. En wat leuk die app, kende ik niet maar moeten we beslist proberen!

 • Reageer Talitha van der Wal 22 november 2016 at 12:50

  Genoeg reacties hier, succes met kiezen! ?
  Wij poetsen allebei al elektrisch met oral-b, ideaal! Mijn zoontje zou dat ook wel heel graag willen.

  Dus de tandenborstel met de avengers (of star wars?) zou dan super zijn!
  Groetjes, Talitha

 • Reageer Eveline 22 november 2016 at 12:58

  Dat zou mijn 3-jarige zoon echt geweldig vinden. Kijkt altijd vol jaloezie naar onze elektrische tandenborstel!
  Dan wel graag de stoere star wars variant. Hoewel hij met fronzen ook heel blij zou zijn!

 • Reageer Ingrid van deelen 22 november 2016 at 13:04

  Leuk voor mijn jongste van 5. Die vind tandenpoetsen nog steeds een ramp. Hij wil juist graag die van frozen want hij is gek op de film èn van elsa ?

 • Reageer Annelijn 22 november 2016 at 13:15

  Ja, heel graag! Of een stoere Frozen borstel voor onze dochter of de stoere variant voor ons zoontje. Ben erg benieuwd hoe het elektrisch poetsen bij hen gaat!

 • Reageer Anneke van Bergeijk 22 november 2016 at 13:22

  ❤️ Heel graag (!) de Frozen tandenborstel! Met 2 dochters die graag tandenpoetsen omdat ze de tandpasta zo lekker vinden maar het poetsen zelf afraffelen zou het meer dan welkom zijn ?

 • Reageer Nicole 22 november 2016 at 13:23

  Wauw super gave actie!!! 10 tanden borstels nu met de december maand ook een leuk cadeautje om te mogen geven.
  Als wij mogen winnen kies ik voor de power adventures voor mijn oudste van 4,5 hij is nog steeds een beetje jaloers dat zijn neefje wel een elektrische tandenborstel heeft een hij niet. Ik hoop dat wij hem nu ook blij mogen maken.

 • Reageer Eline 22 november 2016 at 13:27

  Leuk!wij zouden ook graag de frozen versie willen winnen!

 • Reageer Jessica 22 november 2016 at 13:30

  JAAAA!! Voor mijn zoontje van 4, die de elektrische tandenborstel van papa en mama reuze interressant vindt en niets liever wil dan er zelf mee poetsen. De Frozen of Avengers vindt hij allebei leuk.

 • Reageer Danique 22 november 2016 at 13:43

  Hier zou ik mijn meisje echt HEEL erg blij mee maken! En natuurlijk is zij een groot Frozen fan.

 • Reageer Susanne 22 november 2016 at 13:45

  Leuk! Ik wil graag mee doen voor de tandenborstel van frozen voor mijn dochter.

 • Reageer Daniëlla 22 november 2016 at 13:47

  Leuheuk!!! Avengers of Frozen…. Beide prima heb een tweeling jongen/meisje van 5 jaar. Dus 1 van de twee is altijd goed 😉

 • Reageer Saskia hoogvelt 22 november 2016 at 13:48

  Voor mijn twee dochters die soms denken dat ze Anna en Elsa zijn komt een frozen tandenborstel zeer goed van pas!!

 • Reageer Tjitske hettinga 22 november 2016 at 13:49

  Jeumig wat een enorme lijst belangstellenden! Geen doorkomen aan…?
  Maar ook hier heeeeel graag de Frozen tandenborstel voor onze June. Zou fantastisch matchen bij haar Frozen handschoenen, die ze van Sinterklaas krijgt, en dat iets matcht vindt toch iedere 3 jarig (eigen) wijs meisje belangrijk?

 • Reageer Marjon 22 november 2016 at 14:04

  Jaaaa de Avengers! Zeker omdat die nu niet meer in de winkel is. Dat Star Wars overal…

 • Reageer Els 22 november 2016 at 14:09

  Haha ik dacht ‘ok, ik doe ook eens een keer mee’ maar zie dat me al 34820 mensen zijn voorgegaan 😉 maar vooruit; de Avengers borstel graag (want de 7 jarige dame moet ineens ook ‘stoer’ en dan kunnen zij en de 5 jarige mooi samen doen)
  X

 • Reageer Chantal Strijbos 22 november 2016 at 14:09

  Graag die met 2 tandenborstels erin. Met een gezin van 5 is het ideaal als we niet steeds op elkaar hoeven te wachten.

 • Reageer Valesca 22 november 2016 at 14:09

  Mijn 5-jarige zoon en 10-jarige dochter willen allebei graag over op elektrisch poetsen daar wij dit ook al jaren doen. Ze hebben ze al op hun verlanglijstje voor Sinterklaas gezet. Ik vind het wel belangrijk dat het ook goede zijn dus dan zeker van Oral B. De app hebben beiden al met veel plezier (en misbruikmakend van mijn telefoon) gebruikt. Zeer handig! Dochterlief vindt een neutrale borstel prima. Zoonlief is groot fan van de Avengers, al is hij met een gewone ook zeker al tevreden. Hij is geen tandenpoetsfan dus kan alleen maar hopen dat hij het dan wel wordt ?

 • Reageer Naomi 22 november 2016 at 14:15

  De Frozen tandenborstel voor m’n dochter van bijna 3 (volgende week jarig)! Net voor m’n puberzoon een elektrische tandenborstel gekocht. Maar die is niet geschikt voor m’n dochter. Zij wil super graag elektrisch tanden poetsen!

 • Reageer Lisette Schra 22 november 2016 at 14:16

  Voor mijn bijna 4 jarige dochter zou ik graag de frozen tandenborstel winnen. Ze is een enorme fan van Disney en van Anna en Elsa in het bijzonder.

 • Reageer Femke 22 november 2016 at 14:16

  Dit werkt supergoed! Onze jongens poetsen ook met deze borstels, zelfs de jongste van 2! Ik zou graag kans maken op de Oral B pro voor ons zelf aangezien de jongens net een nieuwe hebben

 • Reageer Sylvia ten Brink 22 november 2016 at 14:17

  Ik zou graag het poetsdrama willen veranderen in een Frozen feestjes 🙂 Ik denk dat mijn twee meiden hier heel blij mee zullen zijn!

 • Reageer Martine 22 november 2016 at 14:31

  Ik zou graag de Elsa tandenborstel winnen voor mijn kleine meid! Misschien kunnen we dan ein-de-lijk een x de dag gezellig afsluiten! Pfff wat een gemopper en gehuil met tandenpoetsen momenteel…

 • Reageer Sanny 22 november 2016 at 14:35

  Door deze avengers borstel gaat mijn zoontje vast en zeker nog beter poetsen. Hij heeft er sinds 4 weken ook 4 kiezen bij (hell voor papa en mama…. ?) dus zat te poetsen.

 • Reageer Jacintha Ooijevaar 22 november 2016 at 14:38

  Onze elektrische borstels zijn stuk dus poetsen we al een tijdje uit gemak zucht met de stages borstels van onze kids met ons eigen opzet stukje erop. Wil nu wel weer eens eentje voor “grote mensen ” kunnen pakken die ook wat meer kracht heeft voor een volwassenen gebit. Dit lijkt me een mooie kans om er eentje te winnen!

 • Reageer Angela 22 november 2016 at 14:42

  De elektronische tandenborstel van mijn dochtertje is kapot. Femke kan de borstel van frozen heel goed gebruiken!

 • Reageer Vera Valstar 22 november 2016 at 14:45

  WoW wat een stoere en leuke win actie!! Mijn dochtertje Nova zou heel blij worden met een echte Frozen tandenborstel!
  De boys worden erg blij van StarWars!! Het wordt dan vast een tandenpoets hit!!

 • Reageer Sher 22 november 2016 at 14:48

  Wat een leuke aktie! Ik vind ze te duur om te kopen, stel dat mijn dochter het niets vindt. Maaarrrrr winnen willen we hem wel :-))!!! De Frozen graag

 • Reageer Chantal Strijker 22 november 2016 at 14:49

  Mijn zoontje zal heel blij zijn met de StarWars Oral-B elektrische borstel! Dan kunnen we van elke poetsbeurt een feestje maken!

 • Reageer Marianne 22 november 2016 at 14:51

  Ik wil al tijden een nieuwe elektrische tandenborstel aanschaffen, maar het kwam er steeds niet van. De Oral-B PRO 690 zou hier dan ook zeer welkom zijn.

 • Reageer Annemarie Bulten 22 november 2016 at 14:57

  Jaaaa heel leuk voor mijn Frozen fans hier in huis. Graag de elektrische tandenborstel ??

 • Reageer Tamara van Bakkum 22 november 2016 at 15:13

  Wauw! Zou een super cadeau zijn. Hopelijk maakt dit het naar bedritueel stuk leuker om zonder strijd haar tanden te poetsen! Ik zou heel graag de Frozen willen winnen of ons meisje van 4 jaar. Groetjes, Tamara

 • Reageer Dorien 22 november 2016 at 15:24

  Oh een Frozen tandenborstel! Daar zou mijn dochter van 4 heel blij mee zijn ? En ik ook, tandenpoetsen vindt ze niks aan en ik probeer het leuker te maken door leuke tandpasta en tandenborstels, maar een Frozen tandenborstel zou fantastisch zijn.

 • Reageer Arianne 22 november 2016 at 15:24

  Ik zou er graag 1 van star wars voor mijn zoon, Enzo, willen winnen. Is een mooi kado nadat het gaatje in zijn kies weer gemaakt is…

 • Reageer Anneke Post 22 november 2016 at 15:35

  Zowel mijn zoontje als dochter zijn gek op Frozen, dus dat zal het tandenpoetsen extra leuk maken!

 • Reageer Martje 22 november 2016 at 15:48

  Super leuk zeg!! Mijn dochtertje heeft sinds kort ‘Laat het gaas’ ontdekt en zingt heel hard: “Laat het looooos, laat het gaaaaaassss”. Tandenpoetsen blijft een dingetje, maar ik weet zeker dat dat met de Frozen tandenborstel heel anders wordt!

 • Reageer Patricia 22 november 2016 at 15:50

  Heel graag een Frozen tandenborstel voor 1 van mijn dochters. Ik heb een dochter van 7 en eentje van . Voor de ander kopen we er dan eentje bij ?

 • Reageer Jolijn 22 november 2016 at 15:51

  Ja ik heb het tekstveld gevonden! Heel graag doen wij mee voor de frozen tandenborstel! Hier 2 frozenfans die dol zijn op de app! Tandenpoetsen is geen probleem meer! Heel fijn.

 • Reageer Mariska Bakker-Pellis 22 november 2016 at 15:55

  Ik heb 2 jongens en die zouden het geweldig vinden om met zo’n mooie electrische tandenborstel te kunnen poetsen. Dan wordt tanden poetsen een echt feestje.

 • Reageer Marieke Bouman 22 november 2016 at 15:56

  Een frozen tandenborstel voor mijn dochter Dewi van 3,5 zou super zijn! Ze is heel benieuwd naar het poetsen met zo een tandenborstel… Dan kan ze haar broertje Teun 😉 van tien maand alvast voordoen hoe het moet 😀

 • Reageer Chantal van Schaik 22 november 2016 at 15:59

  De Oral-B PRO 690 waar twee tandenborstels inzitten! Met 2 dochters ben ik dan in een keer voorzien en hoef ik s ochtends geen scheidsrechter te spelen alsll het gaat over de tandenborstel!!!!

 • Reageer Maaike van Vugt 22 november 2016 at 15:59

  Ik zou heel graag voor mijn dochter, Robin, de frozen elektrische tandenborstel willen winnen!!
  Vorige week kwamen haar 2 vriendinnetjes logeren en die hadden dus de frozen elektrische tandenborstel bij!
  Robin is nog nooit zo enthousiast geweest over tanden poetsen dan toen!!! Hahaha die moet ik hebben dacht in nog… zou echt super zijn als ik hem ook nog eens zou winnen voor haar!

 • Reageer Tilly 22 november 2016 at 16:03

  Ja super graag. Mijn elektrische is echt aan vervanging toe. Dus de dubbele zou super zijn!

 • Reageer Christa Zwijsen 22 november 2016 at 16:03

  Heel graag een Frozen tandenborstel voor mijn dochter van bijna 4! Dat heeft ze hartstikke verdiend na een rot periode met veel ziekenhuis bezoeken!

 • Reageer Willeke 22 november 2016 at 16:08

  Het zou heel fijn zijn als ik de Oral B pro 690 zou winnen. Met 2 pubers die autisme hebben is 2 minuten poetsen ook een drama zeker nu onze oude elektrische tandenborstel stuk is.

 • Reageer Sanne 22 november 2016 at 16:08

  Een nieuwe frozenborstel voor m’n dochter. De batterij van degens die ze nu heeft is aan z’n eindje helaas. Een nieuwe zou goed van oas komen zonder dat we weer poetsen terwijl hij ineens leeg is

 • Reageer Esther Kiewik 22 november 2016 at 16:09

  Heel graag de Oral B pro 690. ?

 • Reageer Suzan Torenvlied 22 november 2016 at 16:15

  Wat zou ik mijn dochter blij maken met een frozen tandenborstel! Alles in huis ademt frozen, dus de frozen adem mag niet ontbreken?

 • Reageer Marit van .Koolwijk 22 november 2016 at 16:24

  Hi, wat een super winactie! Mijn dochtertje Luna is met bij de tandarts geweest en die raadde inderdaad net als jij aan al elektrisch te gaan poetsen! Wist niet dat dat al mocht op jonge leeftijd. Dus Wii proberen hem graag uit! Want nu is het alle trucs haha uit de kast te halen om die tandjes gepoetst te krijgen. Groetjes, mama van Luna

 • Reageer Berber Oldenbeuving 22 november 2016 at 16:36

  Ja! Hier willen ge jongens ook wel elektrisch gaan poetsen! De Avengers graag..

 • Reageer Erica 22 november 2016 at 16:50

  Ja. Ik ga een poging wagen voor mijn dochter! De Frozen variant graag dan.

 • Reageer Manon Obrie 22 november 2016 at 16:52

  Zou graag de frozen winnen voor Lieke, ze is echt tandenborstel verslaafd, zou t liefst uit iedere winkel een nieuwe tandenborstel meenemen. Maar ook fan van Frozen en daar heeft ze er nog geen van gehad!

 • Reageer Laura van Lanen 22 november 2016 at 17:04

  Supergraag. Om dochter, zoon of ons blij te maken. En gelijk een mooie overstap naar elektrisch poetsen.

 • Reageer Fiona Wighton 22 november 2016 at 17:12

  Wat leuk dat jij ons trakteert op je verjaardag! Ik ben vrij nieuw op dit site maar waardeer de tips echt en ga op zoek naar die app. Ik wil ook graag de Starwars tandenborstel winnen voor de enige ‘man’ in huis, mijn lieve zoon William. Hij kan wel wat motivatie gebruiken met tandenborstelen en wat zou hij dit supercool vinden!

  • Reageer Fiona Wighton 25 november 2016 at 08:34

   Wou net erbij zetten dat wij gebruiken die app nu elke dag en het is fantastisch! Zelfs mijn 8 jarige wil graag de sticker beloningen verzamelen. Alweer bedankt voor de tip 😀

 • Reageer Ivonne 22 november 2016 at 17:14

  Wat een leuke actie! Zelf poets ik mijn tanden met een oude vertrouwde tandenborstel, maar misschien is het tijd om over te stappen op elektrisch. Ik zou de Oral-B PRO 690 wel willen proberen ?

 • Reageer Romy 22 november 2016 at 17:19

  Ja! Natuurlijk Frozen, what else?Krijgen toch nog mijn “verantwoorde” snacks ertussenuit gepoetst 😉

 • Reageer Jessica Brongers 22 november 2016 at 17:35

  Frisse actie! (Y) Wij doen graag mee voor mijn dochter van 11 en dan zouden we het fijn vinden als we dan de Oral B pro 690 zouden mogen winnen omdat de Frozen en the avengers te kinderachtig zijn voor haar en voordeel dat er 2 inzitten want als haar broertje, nu 20 maanden, dan iets ouder is kan hij ook meteen met 1 van deze gaan poetsen 😀 (Y)

 • Reageer Saphira 22 november 2016 at 17:44

  Jaaa! Als dat werkt kunnen we eindelijk stoppen met die handen op zn rug te tapen en in de houdgreep vlug de ergste plak weg te poetsen. Af en toe gebruiken we er narcosemiddel bij, moet wel zeggen dat het dan aardig zonder tegenstribbelen gaat.
  En dan halen we de 2 minuten tenminste.
  Aanradertje hoor.

  Ik doe mee zonder voorkeur voor kleur. Als m’n zoontje met Elsa zou mogen poetsen kan die bij zijn beste vriendinnetje mooi de blits maken.

  [Online-adviezen zonder bronvermelding altijd met uiterst gezond verstand beter niet opvolgen.]

 • Reageer Chantal 22 november 2016 at 17:47

  Een Frozen tandenborstel zou geweldig zijn voor mij meisjes van 3 & 6! Ze zijn beide super fan van Frozen dus tandenpoetsen kan alleen maar leuker worden ?

 • Reageer Heidi 22 november 2016 at 17:55

  Ik poets zelf ook nog steeds niet elektrisch (schaam) dus elke tandenborstel is welkom ? maar het liefste wil ik een tandenborstel met het logo van de club van relaxte mama’s natuurlijk ?

 • Reageer Rian 22 november 2016 at 17:59

  Mijn lieve dochter van 9 heeft jaren met een Frozen tandenborstel gepoetst, ze is nu wel toe aan n stap verder. De pro 690 zou geweldig zijn. ?

 • Reageer Marjolein 22 november 2016 at 18:05

  Oooh wat een goeie actie! Wij hadden hem idd gemist en ik wil hem
  Heel graag voor mijn zoontje, welke maakt niet zoveel uit want ik wil graag dat hij elektrisch leert poetsen! Maar als ik dan toch moet kiezen de stoere
  Avengers borstel. Duimen maar! En succes met de actie,
  Liefs Marjolein en kleine Dani

 • Reageer Maartje Neuteboom 22 november 2016 at 18:06

  Ik waag een kansje! Zoonlief zou blij zijn met Elsa omdat z’n lievelinskleur roze is, maar de stoere Avengers zou hij ook gaaf vinden.

 • Reageer Annuska Jongmans 22 november 2016 at 18:13

  Dan zou ik kiezen voor de dubbele borstel omdat ik en een meisje en jongen heb en ZO geen zin heb in ruzie en gedoe.
  Er zijn vast wel moeders die dat herkennen…….

 • Reageer Daisy Bellekom-vd Lee 22 november 2016 at 18:18

  Jaa heel graag de power avengers voor ons zoontje, het poetsen ging tot een paar weken geleden erg goed maar nu is het 2x per dag een drama..zou dus een stuk gezelliger worden met zon mooie tandenborstel !!

 • Reageer Brigitta Jonker 22 november 2016 at 18:28

  Mijn dametje Nyla zou echt super blij worden van de Frozen tandenborstel. Volgende week wordt ze vier jaar en is ze eindelijk groot genoeg voor school. Maar als je al zo groot bent, hoort daar natuurlijk wel een Frozen tandenborstel bij!

 • Reageer Lisette 22 november 2016 at 18:39

  Toevallig ben ik aan het oriënteren voor een elektrische tandenborstel voor onze zoon van 2,5 jaar. De Power Avengers vindt hij vast stoer en de app gaan we dan natuurlijk ook meteen uitproberen.

 • Reageer Danielle Breen 22 november 2016 at 18:51

  Onze oudste van 6 poetst inmiddels al 2 jaar elektrisch..helaas begint hij kuren te vertonen net nu onze jongste van 3 ook graag elektrisch wil poetsen (want ja net als grote broer)! Zou hier dus heel goed uitkomen om zo’n mooie van start wars te winnen!

 • Reageer Laura Hoekstra wolfs 22 november 2016 at 18:55

  De frozen editie zou hier zo welkom zijn in het leed dat tandenpoetsen heet! Zal dit de uitkomst zijn?!

 • Reageer Sabine Heijstek 22 november 2016 at 19:01

  Ik breng graag de traditie van elektrisch tandenpoetsen met Oral B over op mijn twee zoons. Zij slapen sinds kort op zolder en hebben een eigen wastafel. Hoe mooi zou het zijn als ze daar hun eigen Oral B tandenborstel hebben! Dan hoeven zij de mijne niet meer te lenen en hoef ik de mijne niet meer te missen. Want niets lekkerder dan frisgepoetste tanden!

 • Reageer Korinna Issidorides 22 november 2016 at 19:01

  Ik zou supergraag de Frozen tandenborstel aan mijn dochter Selina (4) willen geven! Ze zou dolblij er mee zijn!

 • Reageer Lydian 22 november 2016 at 19:28

  Leuke actie!! Zeker nu het suikergoed in overvloed in huis is te vinden..
  ik zou graag de frozen variant willen winnen voor mijn dochter. Ze vindt het erg leuk om met de elektrische tandenborstel van papa en mama te poetsen. Deze tandenborstel zou ze helemaal te gek vinden!
  ik wens iedereen succes en alvast fijne feestdagen!

 • Reageer Anke Paulissen 22 november 2016 at 19:45

  Wauw dat zou echt een uitkomst zijn! Mijn dochtertje van 3,5 vindt poetsen niks aan. ‘Moet dat mama?’ of ‘ik wil geen tanden poetsen’ hoor ik steeds vaker. Hiermee wordt tanden poetsen een stuk leuker!! Zeker als het ook nog eens van Frozen is?

 • Reageer Felicia Goethart 22 november 2016 at 19:46

  Wat zou Guusje een eigen elektrische Frozentandenborstel leuk vinden! Zij pakt hem nu wel eens stiekem van haar grote zus, dus hoe fijn zou het zijn als ze er zelf ook eentje heeft! ???

 • Reageer Larissa 22 november 2016 at 19:49

  Elektrisch poetsen vinden mijn kinderen nog niet echt een feest, de komende tijd mogen ze zich dus nog uitleven met hun ‘gewone’ tandenborstels. Mijn vriend en ik zouden het wel heeeeel graag willen proberen, op naar een prachtig wit gebit in 2017 😉 ik doe dus graag mee voor het duo-pack!

 • Reageer Hanneke Thiebosch 22 november 2016 at 20:04

  Er is er hier nog maar 1 zonder elektrische tandenborstel. Dat is onze Nienke een super Frozen fan! Dus die zou ik wel graag willen winnen.

 • Reageer Jasmijn Wijnants 22 november 2016 at 20:05

  Tandenpoetsen is hier een ware hel! Ik hoop dat zo’n supermooie Frozen tandenborstel uitkomst zou kunnen bieden!

 • Reageer Esmeralda Groenland 22 november 2016 at 20:06

  Super! Mijn dochter wil niet meer met de kindertandenborstel poetsen, maar elke keer met die van papa of mama. Zou dus te gek zijn als ze de Frozen tandenborstel wint!

 • Reageer Marije 22 november 2016 at 20:07

  Ik zou graag de frozen tandenborstel willen winnen. Dan kan ook mijn andere dochter een start gaan maken met electrisch poetsen.

 • Reageer Sigrid 22 november 2016 at 20:08

  De Avengers tandenborstel!
  Dan kan mijn ventje poetsen als een superheld ?

 • Reageer Petra 22 november 2016 at 20:10

  Tandenpoetsen is stom en saai. Misschien dat het met de coole avengers borstel van oral bij wel cool is ?

 • Reageer Danielle Gorski 22 november 2016 at 20:12

  Jaa heel graag de Frozen tandenborstel voor mijn dochter!
  Zodat tandenpoetsen hopelijk vele malen makkelijker wordt!!

 • Reageer judith 22 november 2016 at 20:16

  zou zo fijn zijn voor mijn zoontje met autisme weet hij precies wanneer hij klaar is …de avengers

 • Reageer Gülden Gündogan-Polat 22 november 2016 at 20:17

  Heel graag de avengers tandenborstel voor mijn zoon. Deze mama kan dan wat betreft het tanden poetsen wat relaxter zijn.. is al druk genoeg met twee boefjes

 • Reageer Tineke 22 november 2016 at 20:17

  Ik zou graagde variant voor de jongens winnen.

  Groetjes,
  Tineke

 • Reageer Karlijn Strijbis 22 november 2016 at 20:28

  Wow, met zo’n elektrische tandenborstel wordt het wisselgebit van dochter Fiene poetsen appeltje eitje!!!! Hier zijn Anna en Elsa van harte welkom hoor!!!!!

 • Reageer Emilie Geers 22 november 2016 at 20:29

  Heel graag de Oral-B Stages Power Frozen voor mijn zoontje die niet zo van tandenpoetsen houdt. Met olaf, elsa of anna op zijn tandenborstel zal het een stuk beter gaan! “Mama, zingen! Anna!” (2jr)

 • Reageer Heidi 22 november 2016 at 20:35

  Mijn dochter Lynn is helemaal gek van Elsa dus de Frozenborstel zou ze geweldig vinden denk ik!

 • Reageer Willemien 22 november 2016 at 20:38

  Ik kan wel wat “hulp” gebruiken bij het poetsen van de tanden van onze twee boys !

 • Reageer Nanette 22 november 2016 at 20:39

  Jaaaa de app gebruiken we sindsdien en ook een roze oral b ontbreekt niet bij ons in huis!! Ik zou graag voor mezelf de oral b pro 690 winnen omdat die van mij het begeven heeft en ik nu ook als een prinses mijn tanden poets…

 • Reageer Marlous 22 november 2016 at 20:41

  Oef, na zoveel reacties wordt het niet makkelijker. Maar oh, wat zou onze dochter graag die Frozen tandenborstel winnen. Het komt goed van pas nu ze flink aan het wisselen is geslagen. Ach, we wagen een gokje 🙂

 • Reageer Dymphy Könings 22 november 2016 at 20:41

  Hiep hiep hoera! Van harte gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan!

  Wat zou het leuk zijn als we ons dochtertje voor haar derde verjaardag een Oral-B Stages Power Frozen cadeau zouden mogen geven! Kan ze gezellig samen met haar broers met haar eigen elektrische meiden-tandenborstel meepoetsen! *duimen*

 • Reageer Linda 22 november 2016 at 20:44

  Ohhhh mijn kleine stoere vent van 5 wordt enorm blij van de Frozen tandenborstel!! Want ja, ook mijn mannetje houdt van Frozen! En de oudste van 8, die poetst dan gewoon gezellig mee ?

 • Reageer Tanja 22 november 2016 at 20:47

  2x per dag poetsen? Check
  2 min lang poetsen door Denne (4)? Check
  2 min napoetsen door mama? Check?

  Maar…mama en Denne poetsen al snel te hard…wellicht door dat er op de hoektandjes soms tandplak achterblijft.

  Denne zelf zeurt al een hele tijd om ook een electrische borstel…nou vooruit, als ze deze Frozen borstel wint zal ze een stralende lach laten zien ?

 • Reageer Annemieke 22 november 2016 at 20:48

  Allereerst gefeliciteerd met de eerste verjaardag!!
  Wauw, die ene met twee koppen zou super zijn. Maak ik twee zonen tegelijk blij!! En met een stopcontact in de badkamer ook ideaal voor mama. 😉

 • Reageer Angelique 22 november 2016 at 20:53

  Oh wat zou ik onze dochtet van bijna 4 blij maken met deze super mooie Oral-B Stages Power Frozen, Leuk voor haar 4e verjaardag 8 december a.s.. Vandaag bij de tandarts geweest en helaas toch gaatjes ontdekt. Met deze tandenborstel wordt tandenpoetsen een echt feestje ! 🙂

 • Reageer Sanne Bongers 22 november 2016 at 20:58

  Avengers variant zou leuk zijn met 2 mannetjes thuis, maar denk dat ze die van Friezen ook erg leuk zullen vinden 😉

 • Reageer Viola 22 november 2016 at 20:59

  Tandjes poetsen met de frozen tandenborstel lijkt mij geweldig met onze dochter Jasmijn!

 • Reageer Fianne 22 november 2016 at 21:04

  Gefeliciteerd! Een mijlpaal 🙂
  Ik doe graag mee voor mijn dochter van 3 jaar. Met de Frozen tandenborstel wordt het tanden poetsen nog meer een feestje!

 • Reageer Veronique kuijpers 22 november 2016 at 21:12

  Met die van frozen zou mijn dochter erg blij zijn!

 • Reageer Katja veltman 22 november 2016 at 21:16

  Wow, zou heel graag een frozen variant winnen voor mij mega-eigenwijze dochter van 2 die wij in een houdgreep moeten nemen om te kunnen poetsen 🙂
  Dan download ik die app er meteen ff bij!

 • Reageer Sarita van Nes - Verstraeten 22 november 2016 at 21:18

  Tandjes poetsen is een feest
  En zeker als dit met een tandenborstel van frozen is geweest.
  Papa en mama poetsen al elektrisch met zijn twee
  En zij poetst met haar handtandenborsteltje mee
  Toch zou ze graag met de elektrische tandenborstel willen beginnen
  En daarom voor deze frozen fan hoop ik de elektrische tandenborstel van Frozen te winnen !

 • Reageer danielle Razenberg 22 november 2016 at 21:28

  Power avangers tandenborstel ipv losgeraakte wiebeltanden,dat zou iedere tandenfee moeten geven!Timo zou erg verbaasd en blij zijn als dat ineens onder zijn kussen lag 🙂

 • Reageer Leontine 22 november 2016 at 21:30

  Ik wil wel de Frozen tandenborstel voor mijn dochter Olivia van 3 winnen!

 • Reageer Simone van Boven 22 november 2016 at 21:41

  Mijn dochter zou superblij met de frozen tandenborstel zijn.

 • Reageer Nathalie van Eelen 22 november 2016 at 21:41

  Mijn oudste zoon Fedde (6) zou die Star Wars borstel supercool vinden! Mijn jongste zoon Merlijn (4) is fan van Frozen!
  Schone tandjes vinden papa en mama top!

 • Reageer Anne Sietske Berfelo 22 november 2016 at 21:41

  Oh wat zou dit ons poetsproces verbeteren. En met 2 meiden, gaat de voorkeur in dit huis uit naar de frozen-variant.
  De poetsapp werkt echt super!!

 • Reageer Majonne Twigt 22 november 2016 at 21:53

  Ik heb hier 2 meiden die heel jaloers zijn op onze elektrische tandenborstel. Mijn jongste heeft ook wel een beetje Frozen fever inmiddels, hoewel ze ook lekker zichzelf blijft en haar eigen keuzes maakt. Ze worden beiden blij van een Frozen tandenborstel, maar de witte vinden ze ook gaaf zolang die maar elektrisch is.

 • Reageer Karin 22 november 2016 at 21:59

  Mijn dochter zeurt al weken om een elektrische tandenborstel. Ze zegt zelf dat ze dan echt heeeel goed gaat poetsen. Daarbij is ze super Frozen fan, dus ik zeg win-win situatie 🙂

 • Reageer Jasmijn 22 november 2016 at 22:20

  Dankzij het “gewoon” poetsen zonder elektrische tandenborstel kent mn dochter van bijna 4 nu het hele alfabet hihi dat zingen we samen op tijdens het poetsen 2x om tijd te winnen! Maar met een elektrische tandenborstel kan ze weer iets nieuws leren! De frozen borstel zou super zijn voor haar 😀

 • Reageer Cindy 22 november 2016 at 22:22

  Mijn dochter zou de frozentandenborstel echt te gek vinden. Ze gaat nu wisselen en moeten dus extra goed poetsen. We gebruiken nu ook een app, maar ga morgen op zoeknaar de app die genoemd wordt,klinkt nog leuker!

 • Reageer monique pronk 22 november 2016 at 22:26

  Heel gaaf! Ik zou graag de Frozen tandenborstel willen winnen voor mijn kleine meid. Veel reacties dus duimen maar

 • Reageer Manita Weijenberg 22 november 2016 at 22:27

  Jeetje wat een reacties! Komt er nog eentje bij. Ons jongste meisje van 5 vindt tanden poetsen een drama! Maar nu ze bijna gaat wisselen is het nu wel echt het moment om te starten met een goede tandenpoets methode. Goed poetsen, lang genoeg poetsen en dat met een superleuk filmpje erbij. Dan moet het toch lukken! Wij zijn enorm benieuwd naar deze tandenborstel.

 • Reageer Birthe 22 november 2016 at 22:29

  Ik zou heel graag een frozen tandenborstel winnen voor mijn dochtertje Noor van 4. Er is bij haar een kiesje getrokken vanwege een gaatje waar ze veel pijn van had. Bovendien is ze een voortand kwijt omdat ze erop gevallen is met haar fiets. Ik hoop met een electrische tandenborstel nieuwe gaatjes, en dus gapende gaten in haar gebitje te voorkomen! En Noor is dolllll op Elza 😉

 • Reageer Marjolein van den Berg 22 november 2016 at 22:36

  De Frozen tandenborstel zou een geweldig cadeau zijn voor mijn dochtertje Liz van 5! ?

 • Reageer Esther 22 november 2016 at 22:36

  Enerzijds zou ik mee willen doen voor de kinderen. Frozen en Avengers zijn wel de iconen van onze zoon en dochter.
  Echter zijn beide kids al voorzien van een mooie electrische tandenborstel.
  Daarom wil ik graag mee loten voor onszelf. Onze tandenborstels zijn wel aanvervanging toe.
  Ik loot graag mee voor de oral b pro 690.
  Hebben wij ons eigen sinterklaas cadeautje 😉

 • Reageer Mireille 22 november 2016 at 22:42

  Wat zal onze zoon het geweldig vinden om met zo’n stoere Avengers elektrische tandenborstel te kunnen poetsen. Dan wordt tanden poetsen pas echt leuk voor hem, denk ik.

 • Reageer Marieke 22 november 2016 at 22:47

  De Frozen tandenborstel is super cool voor onze kleine meid! Kan ze samen met haar grote zus alle stickers verdienen via de app!

 • Reageer Baudina 22 november 2016 at 22:49

  Onze jongens zijn helemaal fan van de avengers! Hiermee zullen ze vast goed gaan poetsen

 • Reageer Marjorie 22 november 2016 at 22:52

  Voor mijn kleine Superhero, de Avengers!

 • Reageer Yvonne 22 november 2016 at 22:53

  Wat zou ik graag de Frozen tandenborstel winnen voor onze lieve (en soms wat eigenwijze) dochter Nikki van 5 jaar!

 • Reageer Circe Ouwerkerk 22 november 2016 at 22:53

  Jaaaaa een Power Avengers tandenborstel voor Enzo. Hij is bijna 4 en idolaat van de superhelden uit the Avengers. Bovendien vindt hij de Oral-B borstels van pap en mam zeer interessant, dus het wordt tijd voor een eigen exemplaar.

 • Reageer Maartje 22 november 2016 at 22:54

  Ooooh deze actie komt als geroepen! Ik heb twee weken geleden een elektrische tandenborstel gekocht voor onze oudste zoon en nu wil zijn kleine broertje (uiteraard) ook niet meer met zijn gewone, maar ook met de elektrische tandenborstel poetsen. Hoe leuk zou het zijn als hij zijn eigen (StarWars elektrische tandenborstel) krijgt ?

 • Reageer Elsbeth 22 november 2016 at 23:16

  Ten eerste, gefeliciteerd!!

  Ten tweede, willen wij graag een Frozen tandenborstel winnen.
  Onlangs is onze elektrische kindertandenborstel gebroken (ja echt, het handvat is finaal doormidden).
  De dreumeszoon was ermee aande wandel.
  Dat mag dus niet weer ?
  Maar eerst hebben we dus vervanging nodig !

 • Reageer Sylvia 22 november 2016 at 23:35

  Wat leuk. Die tandenpoetsen app ga ik eens bekijken. Hier 2 kindjes die ook moeite hebben met 2 minuten poetsen. Een mooie electrische zou dan wel van pas komen, welke? Tja, we hebben een jongen en een meisje. Dus eigenlijk maakt het niet uit. Als we winnen voor de ander er ook maar 1 bij kopen.

 • Reageer Sanne 22 november 2016 at 23:47

  Jaaaa heel graag !

  Hier een 5 jarige Frozen prinses in huis die blijkbaar bevriest wanneer we moeten tanden poetsen. Deze Frozen borstel gaat zeker voor een hoop enthousiasme zorgen en ik hoop dat dit dan ook zo blijft ?

 • Reageer Jane 22 november 2016 at 23:49

  Poetsen gaat hier nog voor geen meter
  Met een Power Avengers borstel hopelijk een stuk beter
  Steeds makkelijker zal het gaan
  Wegpoetsen die stukjes banaan
  Hij leert het wel onze grote eter

 • Reageer Patricia 23 november 2016 at 00:09

  Whaaaa, wat een hoeveelheid reacties 🙂
  Toevallig zelf net de opdracht vd mondhyg gehad om elektrisch te gaan poetsen. Dochterlief heeft het op haar wensenlijstje voor 5 dec gezet. Frozen of de volwassen-versie zou top zijn. De app ken ik niet, dus die ga ik nu ook gelijk even checken, thnx!

 • Reageer Esther 23 november 2016 at 00:24

  Ik zou graag die voor mijzelf winnen…zodat niet alleen mijn kinderen elektrisch poetsen en ik ze ook het goede voorbeeld kan geven

 • Reageer Patricia Kuiper 23 november 2016 at 02:55

  Wat een uitkomst… Onze kleine schattige prinses veranderd in een boosaardig klein monstertje als we het magische woord “Tandenpoetsen” in onze mond nemen. Het hele appartementencomplex mag dan mee genieten van onze strijd om haar haar mond te laten openen. En dan niet om te gillen maar om te poetsen. Want heb je haar in de houdgreep en de tandenborstel in de mond dan gaat de klem er op en is er geen beweging in te krijgen. Tot voorkomt bedacht ik de suikermonstertjes die gastjes zouden maken als we ze niet weg poetsen. Dat werkte heel even tot ze bedacht dat zij ze eerst wilde zien. Uuuuhh die zien alleen grote mensen. Maar daar trapte ze niet in. Nou is de hoop op zo’n mooie frozen borstel. En dat onze frozen verslaafde prinses zonder moeite haar tanden laat poetsen om dit uiteinde ook zelf te gaan doen.

 • Reageer Lucienne vd Ven 23 november 2016 at 06:47

  Ja graag de frozen tandenborstel voor mijn dochter. We poetsen nog niet elektrisch, maar als ik het zo lees is het toch wel makkelijker en beter ?

 • Reageer Liane 23 november 2016 at 07:00

  Een frozen borstel aub

 • Reageer Silvia Middag 23 november 2016 at 07:02

  Onze oudste van 5 wil al een tijdje een elektrische tandenborstel. Ik zou hem hier heel blij mee maken. Hij wil graag leren goed te poetsen maar met een gewone tandenborstel lukt dit niet zo goed.

 • Reageer Femke 23 november 2016 at 07:04

  Whooh die wil ik echt heel graag, mama!
  Wat zou ik mijn zoontje blij maken met zo’n stoere tandenborstel.

 • Reageer Liesbeth Dun 23 november 2016 at 07:05

  Ik zou graag die van frozen winnen voor mijn gehandicapte meisje. Kijken hoe ze daar op reageert. Ik verwacht een lach vanwege het grappige geluid waardoor ze haar mond misschien opendoet

 • Reageer Miriam van der Laan 23 november 2016 at 07:25

  Ja, Star Wars!!!

 • Reageer Majanka van Maren 23 november 2016 at 07:39

  Ze komen net van de tandarts. Manlief zag nooit het nut in van electrisch poetsen maar kwam met een “to buy list” van de (wellicht iets te leuke mondhygiënist) thuis. Dochterlief heeft dus nooit een elektrische tandenborstel gehad omdat manlief dat ook niet nodig vond…onzin. Maar ze heeft wel het bloederige tafereel.(gebitsreiniging) moeten aanzien van haar paps. (Bikkel) kortom allebei moeten ze opeens aan de electrische tandenborstel. Stiekem zou de avengers en frozen natuurlijk leuk voor ze zijn maar met de duo kunnen ze natuurlijk veel beter gezamenlijk elkaar complimenteren over deze geweldige beslissing om electrisch te gaan poetsen. …iets wat ik natuurlijk al jaren wist ?

 • Reageer Dieuwke 23 november 2016 at 07:46

  Nou als we dat ellendige Frozen, sorry gave film maar veeeeeeeeel te veeeeeeel van gezien en gehoord hier, kunnen koppelen aan iets verplichts en goeds… Heel graag! Leuk!

 • Reageer Emmée janssen 23 november 2016 at 07:48

  bij mijn zoon was het altijd drama,totdat we de electrische tandenborstel Oral B stages power star wars aanschafde voor hem. Nu willen we graag de frozen variant voor onze dochter van 2.

 • Reageer Maaike Thomassen 23 november 2016 at 07:55

  Ik zou voor mijn zoon graag de Avengers willen winnen. Onze dochter poetst al electrisch, maar onze zoon met een prinsessenborstel laten poetsen kan natuurlijk niet 😉

 • Reageer Annemarieke Driezes 23 november 2016 at 08:05

  Oh wow?. Mijn zoon Joep (5) is gek op alles van Avengers. Dus je raad wel welke ik wil winnen.
  Succes allemaal!

 • Reageer Inge 23 november 2016 at 08:08

  Laten we nou net vorige week een Oral B Cars voor onze zoon van 14 maanden hebben gekocht! En zelf poets wij al jaren elektrisch. Mijn dochter heeft er een (ander merk) waar we niet zo blij van worden en zij zou weer heel blij worden van Anna en Elsa!

 • Reageer Patty van Vuuren 23 november 2016 at 08:14

  Mijn zoon, nu 6 jaar oud, poetst al elektrisch sinds zijn eerste tandje door kwam. Destijds waren de roze prinsessenborstels in de aanbieding maar met een stoere variant van Avengers gaat het poetsen natuurlijk veel beter!

 • Reageer Marieke Raijmakers 23 november 2016 at 08:26

  Weer zo’n leuke actie! We boffen maar!
  Ik zou graag meedoen voor mijn dochtertje. De Frozen tandenborstel zou ze fantastisch vinden!!!

 • Reageer Ina 23 november 2016 at 08:29

  Super leuk, Elsbeth!
  Mijn zoon zou helemaal in de gloria zijn met de Avengers tandenborstel van Oral B! ?

 • Reageer Christina van der Graaf 23 november 2016 at 09:28

  Mijn kleine meisje is helemaal gek van frozen en zou het super gaaf vinden als ze net als papa en mama ook een grote mensen tandenborstel mag hebben

 • Reageer Martine 23 november 2016 at 09:38

  Graag die met de superheroes voor m’n zoontje van 4. Hij poets nu met de roze houder van z’n zus. Dit zou een mooie beloning voor hem zijn, omdat hij echt heel goed poetst!

 • Reageer Marije 23 november 2016 at 10:07

  Jemig, wat een boel reacties al! Maar ik waag een poging: voor zoonlief zou een Avengers borstel echt helemaal ‘vet’ zijn. Hij is er aan toe met zijn vier jaar, en helemaal fan. Laat ie nou dus niet meer te koop zijn :,-(. Wil ik zelfs Sinterklaas wel de eer gunnen om hem op Pakjesavond aan hem te schenken. Ben ik jou vervolgens eeuwig dankbaar voor het alsnog redden van mijn tandenpoetsbelofte aan mijn zoon: toch nog de Avengers, yay!
  Gefeliciteerd met de eerste verjaardag van de Club, dat er nog vele mogen volgen.

 • Reageer Armanda Vos 23 november 2016 at 10:28

  De variant van Frozen, heb er al eens mee in mijn handen gestaan maar twijfelde of mijn dochtertje misschien te jong is voor elektrisch poetsen (3,5 bijna) Nu wil ze het liefst die van ons gebruiken maar dat past helemaal niet ? En een app om 2 minuten vol te maken, dat klinkt goed!!! Liefs

 • Reageer Karin 23 november 2016 at 11:00

  de Frozen tandenborstel voor mijn dochter Anna. Haar borstel is aan vervanging toe. Wij poetsen alle vier altijd elektrisch met Orange B. Heel fijne tandenborstels. Wij duimen!!

 • Reageer Jolanda 23 november 2016 at 11:04

  Oeoeoeoe mijn twee 6 jarige frozen-fans zouden de frozen-tandenborstel natuurlijk fantastisch vinden! Die app kende ik niet, ga ik na dit berichtje te plaatsen ook meteen even downloaden! Bedankt voor de tip! En heel veel plezier vrijdag (kan er helaas niet bij zijn)!!! Lang leve de club!

 • Reageer Marielle 23 november 2016 at 11:14

  Allereerst gefeliciteerd met een jaar lang je site! Echt leuk! Voor je win actie zou ik graag de jongens variant voor onze jongste die binnenkort over kan op elektrisch poetsen!

 • Reageer Marieke Kneepkens 23 november 2016 at 11:53

  Leuk om een elektrische tandenborstel voor ons zoontje te winnen! Wij poetsen ook al elektrisch en hij heeft vaak de achterkant van de tandenborstel in z’n mond, oefent vast mee 🙂

 • Reageer Rina de Wildt 23 november 2016 at 12:01

  Als moeder van 4 dochters lijkt mij die een super relaxt cadeau! Graag de oralB pro 690 voor de tweeling.

 • Reageer Jacqueline Baltussen 23 november 2016 at 12:21

  Super actie! Voor onze jongste dochter Yentl van 3 een uitkomst. Poetst niet goed, tandpasta lekker…… Frozen tandenborstel zou helemaal gaaf zijn.

 • Reageer Esther 23 november 2016 at 12:27

  Wauw, een tandenborstel van frozen, zou mijn dochter nu wel gaan poetsen? Dat zou geweldig zijn!! Zou ik met zoveel reacties nog wel kans maken? We gaan het meemaken!
  Veel plezier met je feestje vrijdag!!

 • Reageer Chantal 23 november 2016 at 12:30

  Ik wil graag meedoen! Zowel mijn 3 kinderen 2 jongens en een meisje en ikzelf moeten en willen graag electrisch poetsen! Alleen om voor 4 personen alles aan te schaffen is een behoorlijke uitgave … een gewonnen tandenborstel is dan ook zeer welkom !

 • Reageer Claudia van loon 23 november 2016 at 12:35

  Wij willen er wel 1 van Frozen winnen!! Onze zoon van 5 met 8 piratenkiezen… heeft al een elektrische op advies van de kindertandarts. Nu wil hij liever met zijn zusje tegelijk poetsen… Het is ooh zo belangrijk dat ouders goed poetsen en de tijd nemen. Met een Frozen tandenborstel wordt het een poetsfeest voor beide!!

 • Reageer Natascha de Kievit-Weltevreden 23 november 2016 at 12:46

  Oooo die Frozen tandenborstel is echt een plaatje, en icm de ap wordt het tandenpoetsen een feestje! Zou een superleuke verrassing voor mijn Roosje zijn! Ik ga vast duimen?

 • Reageer Evana van veen 23 november 2016 at 12:51

  Ik zou heel graag de duoset voor mijn meiden willen! De ene heeft een beugel en de ander slecht glazuur, dus deze borstels zouden erg welkom zijn!!

 • Reageer Marianne Manuhuwa 23 november 2016 at 12:57

  Ja als grote frozen fan zou een frozen tandenborstel te gek zijn. Kan Lieke die binnen nu en 3,5 week grote zus wordt alvast laten zien hoe makkelijk het tandenpoetsen gaat.

 • Reageer Iemke knevelbaard 23 november 2016 at 13:12

  Oh wauw hier in huis, met drie kids, worden wr heel blij van de oral duoset! Kunnen we gezellig samen poetsen, wat natuurlijk weer motiverend werkt?

 • Reageer Linda 23 november 2016 at 13:34

  Super leuke actie! Mijn dochtertje is gek van Frozen en mijn zoon vindt star wars erg gaaf, dus we zouden sowieso blij zijn als werkgever er 1 zouden winnen, maakt niet uit welke.

 • Reageer Linda 23 november 2016 at 13:50

  Wat zal Duuk blij zijn met een Avengers tandenborstel! Tanden poetsen gaat altijd een beetje moeizaam. Hopelijk hiermee iets minder. Dus heeeeeel graag!!!

 • Reageer Carin 23 november 2016 at 14:05

  Ja heel graag de Frozen borstel. Haar broer heeft de Cars borstel, maar daar weigert ze mee te poetsen. Deze is perfect!

 • Reageer Gladys 23 november 2016 at 14:07

  Supergaaf voor ons meisje Zoë van net 4 of ons mannetje Dex die in augustus 2 is geworden. Helaas krijgt hij veel medicijnen door middel van zijn pufjes… Hij mocht begin van de maand voor het eerst op controle bij de tandarts. Door zijn pufjes worden zijn tandjes helaas aangetast en moeten we nu iedere 3 maanden langskomen bij de tandarts. Dus naast dat hij veel moet laten omdat hij zo benauwd is is het ook megaslecht voor zijn gebit 🙁 de tandarts raad ons aan om bij hem elektrisch te poetsen nu zijn we aan het oefenen geslagen met die van ons maar zo’n mega stoere zal het allemaal net wat leuker maken 🙂

 • Reageer Sylvia 23 november 2016 at 15:23

  Hoewel ik echt niet aan roze wilde toen ik een dochter kreeg moet ik er toch aan geloven en weet zeker dat ze het super zou vinden om met een Frozen Tandenborstel te poetsen ipv met een Cars Tandenborstel ?.

 • Reageer Femke Van Oppen-Lington 23 november 2016 at 15:48

  Oh jaaaaa! Tandenpoetsen is op het moment ook een ‘dingetje’ hier thuis.
  Lijkt mee heerlijk om met de advengers te poetsen samen met Huub! Groetjes Femke

 • Reageer Femke Fokkema 23 november 2016 at 15:49

  Ik wil graag de Frozen tandenborstel voor mijn dochter Danique. Ze vind het geweldig om met een elektrische tandenborstel te poetsen. Zelf heeft ze deze nog niet en gebruikt vaan stiekem die van mama. Wat zal ze blij zijn?

 • Reageer Eichhorn 23 november 2016 at 16:16

  Ik zou voor zoonlief graag kans maken op de stage power avengers. Mocht het mogen, een tandenborstel voor mijzelf is ook welkom, dus graag 2 lootjes 🙂

 • Reageer Corrinne 23 november 2016 at 17:27

  Dit zou een uitkomst zijn! Ga gelijk de app downloaden….en als ons dametje ook nog een frozen tandenborstel zou winnen wordt het helemaal een makkie!

 • Reageer Eske Hoekman 23 november 2016 at 17:36

  Ik zou heel graag de frozen tandenborstel winnen voor mijn lieve meisje. Ze is net 3 geworden en vind onze elektrische tandenborstel al reuze interessant ?
  Zou super leuk zijn als ze er zelf ook een heeft!

 • Reageer Sara 23 november 2016 at 17:46

  Ik zou graag de oral-b stages frozen tandenborstel winnen voor mijn dochter!

 • Reageer Suzanne van der Laan 23 november 2016 at 18:26

  Ik zou heel graag de Pro 690 winnen. Dan kunnen mijn kinderen poetsen als echte grote mensen!

 • Reageer Kim 23 november 2016 at 19:47

  Jaa jaa… Frozen!! voor mijn dochter Moïse, kan ze eindelijk papa terug pesten met tandenpoetsen .. papa poetst elektrisch en plaagt haar met de achterkant tegen dr wang! (Niet eerlijk!)

 • Reageer Ingrid Olijslagers 23 november 2016 at 20:26

  Ik zou graag de Avengers versie winnen. Lijkt me leuk met de App aan de slag te gaan samen met Morris. Zodat hij straks ook zelf goed poetst zonder hulp.

 • Reageer Fenneke van vegten 23 november 2016 at 21:20

  Sinds kort poets ik zelf elektrisch en ik wil niet meer anders! Nu wil ik voor de jongens ook een elektrische tandenborstel aanschaffen. Je raadt het al, de voorkeur gaat uit naar die van Avengers! En wat is er nou leuker dan er een te winnen!

 • Reageer Pascale 23 november 2016 at 23:01

  Let it go, let it go… maar deze actie dus even niet! Hier zijn Anna & Elsa erg geliefd en hopelijk helpt dat bij het tandenpoetsen. 🙂

 • Reageer Minke Schoemaker 23 november 2016 at 23:26

  Eerst ben je blij met een froozen borstel ( in mijn moeder tijd met kleine kinderen stond mickey er op) om de jongens 2 minuten te laten poetsen. Nu, als pubber moeder, weer een strijd om de “kinderen” goed te laten poetsen. “Boeit niet!” Dus een oral B Pro 690 zou voor mijn 2 jongens ( en toekomstige vriendinnen) heel welkom zijn.

 • Reageer Angela 24 november 2016 at 07:31

  Wauw! Geweldige actie! Mijn zoontje zou het fantastisch vinden om deen Power Avengers!!!

 • Reageer Carmen 24 november 2016 at 08:08

  Tof! Ik wil er wel 1 winnen voor mijn zoontje! Misschien dat poetsen dan wel leuk wordt….

 • Reageer Anouk 24 november 2016 at 09:16

  Heel graag een Frozen tandenborstel voor mijn dochter van 4!! Haar broer en zus hebben al een elektrische tandenborstel, maar zij nog niet.

 • Reageer Iris Linssen 24 november 2016 at 09:28

  Heel graag! Zou erg tof zijn voor ons kleinste manneke.
  De oudste 3 hadden toen zij klein waren zo’n toffe tandenborstel. Maar nu hun al ouder zijn en Brett er als nakomertje achteraan komt gaat hij eigenlijk met hun flow mee. Gemakzucht misschien…..
  Ik zou er in ieder geval erg mee zijn zo’n toffe tandenborstel te mogen winnen.

 • Reageer Suus Sas 24 november 2016 at 10:22

  Jaaaaaa die willen we!!! De elektrische tandeborstel van FROZEN!! FROOSU zoals mijn 2 jarige dochter zegt. Anna en Elsa zijn hier nog steeds all time favorites. En deze tandenborstel past perfect bij haar FROZEN pyjama en FROZEN handdoek haha helemaal in stijl naar bed!! OW wat zal ze blij zijn!!

 • Reageer Anita H. 24 november 2016 at 13:23

  Allemaal fijne opties. Maar ik doe lekker voor mijzelf mee. De Oral-B PRO 690 dus.

 • Reageer Kim 25 november 2016 at 08:37

  Mijn zoontje wil ook graag een grote mensen tandenborstel,net zoals papa en mama.Dus de voorkeur naar de ‘superhelden’ variant of de Pro 690,dat ik altijd een reserve heb 😉

 • Reageer N. Ploum 25 november 2016 at 08:52

  Wat handig! Echt iets voor onze dramaqueen tandenpoetsen ? De frozen versie zou misschien iets minder drama en iets meer queen ervan maken ??

 • Reageer anniek 25 november 2016 at 10:04

  de avengers versie! mijn oudste wordt 5dec 5 jaar en hij mag nu wel eens leren om zelf te gaan poetsen. daar zou dit perfect bij helpen! en laat hij nou fan zijn van alles wat met de avengers te maken heeft!

 • Reageer Mieke Alblas 25 november 2016 at 10:10

  Chips, mijn reactie is verdwenen (of gewoon niet greep geplaatst). Toch doe ik graag mee voor de set tandenborstels. Mijn kinderen hebben geen voorkeur voor bepaalde figuurtjes, maar moeten toch echt beter gaan poetsen. Met deze set kunnen ze gezellig samen poetsen.

 • Reageer Tirtsa 25 november 2016 at 10:17

  Graag de oral b pro 690. Dan hebben ze allebei wat en nog lekker tijdloos ook!

 • Reageer Jacqueline 25 november 2016 at 10:30

  Wij poetsen allemaal elektrisch, echt een aanrader inderdaad!
  Mijn dochtertje van 3 maanden heeft er nog geen (uiteraard, want ze is nog tandenloos), maar zou graag een Frozen-exemplaar voor haar winnen!

 • Reageer Susanne 25 november 2016 at 12:03

  Leuk! Nu mijn dochter bijna 3 wordt is dit wellicht een idee om het poetsen wat leuker te maken. Dan mag ze net als papa en mama electrisch poetsen. Dat moet toch motiverend werken…?

 • Reageer Moniek (sprankje) 25 november 2016 at 15:38

  Dochterlief poetst al elektrisch, echt fijn!
  De tandenborstel van mama geeft bijna de geest, en die van papa loopt ook op z’n eindje, ik doe dus mee voor de Oral-B PRO 690!

 • Reageer Esther Derksen 25 november 2016 at 19:01

  Wij poetsen allemaal electrisch, behalve mijn dochter van bijna 4. Ze vindt het nog een beetje eng zo’n electrische tandenborstel in d’r mond. Wie weet brengt de Frozen versie daar verandering in. Laat ze nou eens helemaal fan zijn van Frozen. Dus wie weet. Fingers crossed.

 • Reageer Patricia Slok Soede-Klein 27 november 2016 at 09:43

  Wow! Wat een waslijst aan reacties al ?
  Toch maar en poging doen.. Voor onze oudste van 6 die frozen helemaal ‘vet cool’ vindt ?

 • Reageer Corine 27 november 2016 at 09:55

  Hier in huis komen zowel de frozen als de avengers variant van pas. Stel dat we één van dedwinnen twee zouden winnen, dan wordt het de andere bijkopen vermoed ik….

 • Reageer laura van Leeuwen 27 november 2016 at 19:44

  heel. erg graag voor mijn dochter een tandenborstel ze is bijna 2 en vindt tandenpoetsen verschrikkelijk… misschien met deze mooie tandenborstel wel leuk!

 • Laat je reactie achter