Kleuter, Lees, Peuter

Tandenpoetsen met Teun

Twee minuten poetsen. Seriously? Dat is bij Teun echt nog nooit gelukt. Ik heb geprobeerd gekke liedjes te zingen. Heb het met rare geluiden en gekke bekken geprobeerd. Maar, met een halve minuut poetsen was hij (een eerlijk is eerlijk, ik ook) meestal al dik tevreden. De afgelopen week heb ik getest of het wel lukt met de gratis Oral-B Magic Timer App. En met het risico te klinken als een ouderwetse TellSell-reclame: het werkt super!

Sowieso vindt Teun alles leuk als het woord ‘app’ erachter staat, en als het dan ook nog om Disney gaat dan is hij helemaal door het dolle. Oftewel: hij kon niet wachten tot we er mee gingen beginnen. En het werkt dus al een week. Het idee is zo simpel. Op het beeldscherm zie je een tandenborstel die het beeldscherm schoonpoetst, net zolang tot er een Disney-plaatje volledig zichtbaar is. (Teun roept dan standaard ‘we hebben gewonnen!’). Na een volledige poetsbeurt heb je een sticker verdiend (het leven kan zo simpel zijn) en die gaat in het virtuele stickerboek.

image

De eerste serie plaatsje in de app komen van de film Monsters University. Een serie bestaat uit 18 plaatjes, dus 9 dagen poetsen. De tweede serie bestaat uit Frozen-plaatjes. Ik ben bang dat Teun dan opeens iets minder enthousiast is. Maar aangezien de derde serie Star Wars is, kan ik hem er vast wel van overtuigen zich even door die Frozen-collectie heen te bijten.

Hoe werkt het?
 • Downloaden de in de app-store door te zoeken naar Disney Magic Timer.
 • Geef in de app aan om welke poetser het gaat door te klikken op ‘Select your brusher’ en wijs aan jouw poetser een eigen Disney-character toe.

image

 • Klik op de naam van jouw poetser
 • Klik daar op het tandenborsteltje links boven en houd vervolgens je de tablet of telefoon boven de tandenborstel zodat hij hem kan scannen.
 • Klik op oké en start met poetsen.
 • De timer telt af naar nul en het Disney-plaatje op de app komt langzaam tevoorschijn.
 • Als je twee minuten hebt gepoetst is het plaatje klaar.
 • Dan krijg je een sticker in het fotoboek. Tot het boek vol is en je aan een nieuwe serie mag beginnen.

image

Frozenphonto De tandenborstel

We kregen van Oral-B de Avengers-tandenborstel en een versie van Frozen. Met die laatste kan ik niemand hier in huis blij maken. Is het wat voor jouw zoon of dochter? Geef dat dan hieronder in het reactieveld aan en dan stuur ik hem op naar één van de geïnteresseerden!

Edit: Ik heb de tandenborstel inmiddels verloot. De dochter van Irma is de gelukkige. Dank voor alle leuke reacties.

Prijzen en beschikbaarheid
 • De Oral-B Stages Power Avengers/Frozen elektrische tandenborstel is vanaf nu beschikbaar voor € 35,50*
 • De Oral-B Stages Power Avengers/Frozen borstelkoppen zijn vanaf nu beschikbaar per vier voor € 12,99*

* Dit is een adviesprijs. De uiteindelijke verkoopprijs wordt uitsluitend door de winkelier bepaald.

Dit blog heb ik geschreven in samenwerking met Oral-B.

 

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

83 Reacties

 • Reageer Yvette 16 april 2016 at 06:38

  Mijn dochter vandere 4 is helemaal gek van Frozen maar niet op tandenpoetsen. Hopelijk werkt dit ook voor haar.

 • Reageer Naomi van der laan 16 april 2016 at 06:42

  Dat zou leuk zijn!! Mn dochtertje is helemaal weg van frozen. En met deze app wl erbij downloaden weet ik ook nog zeker dat het lang genoeg is!! Super, wat wil je nog meer als ouder.

 • Reageer Cindy 16 april 2016 at 06:44

  Ssssstt… geheimpje… mijn zoontje vindt Frozen dus echt héél leuk, maar durft dat steeds minder hardop toe te geven op school. Maar thuis wel! Hij zou de borstel heel cool vinden. En ik ook voor hem!

 • Reageer Barbara van Riemsdijk 16 april 2016 at 06:45

  Oeh die borstels en app ga ik ook maar proberen. Twee kinderen met een hekel aan poetsen én een hekel aan de tandarts (en kappers en alles in, om en aan hun lijf zoals echte Auti’s betaamt zou ik bijna zeggen). Misschien dat dit ze wél motiveert. Dochter is frozenfan!

 • Reageer adrienne 16 april 2016 at 06:45

  Hier 2 dames die dol zijn op frozen. En vooral de jongste (bijna 2) houdt de kaken stevig op elkaar om te poetsen. Ben benieuwd of dit haar kan afleiden. En anders wil haar grote zus het vast wel voordoen.

 • Reageer Rosanne berends 16 april 2016 at 06:46

  Oh mijn dochter zou de frozen tandenborstel helemaal gaaf vinden, ze vraagt er al een hele tijd naar maar vond hem nog te duur om te halen vanuit Amerika. .duimen maar

  Gr rosanne

 • Reageer Danielle 16 april 2016 at 06:47

  Die app klinkt handig!
  Ik ga hem zeker downloaden voor onze dochter van bijna 4.
  Voor haar wordt het waarschijnlijk een feestje als ze bij de frozen plaatjes is aan beland.
  En als ze een frozen tandenborstel erbij zou krijgen is het poetsen hopelijk helemaal geen probleem meer.

 • Reageer Tanja 16 april 2016 at 06:47

  Frozen…elektrisch. ..BINGO!
  Denne is net vier geworden en wil zo graag elektrisch poetsen net als mama.
  Dus yes please…send it over! Voor weer een beetje meer relax mama in huis.

 • Reageer Mirjam 16 april 2016 at 06:51

  Lijkt me heel leuk om voor Sanne te winnen! In de tandartsstoel durft ze sinds vorige week wel maar thuis poetsen duurt nog niet langer dan een halve minuut ?

 • Reageer Karin van Tuijl 16 april 2016 at 06:53

  Super leuk voor mijn zoontje van 4 jaar! Poetsen is hier ook vaak drama, deze app lijkt me super, dus een bijbehorende tandenborstel is gewenst ?

 • Reageer Marieke van der Staak 16 april 2016 at 06:54

  Frozen is hier echt een mega hit (nog steeds) bij mijn zoon van 4 jaar (hij wil zijn haar laten groeien om een vlecht zoals Elsa te kunnen hebben, ik bedoel maar 😉 ). Tandenpoetsen is een drama (‘mama ik vind het zoooo vreeeeselijk!’), helaas heeft de tandarts dan ook al een klein gaatje gespot (HELP!!!). Dus als deze tandenborstel hier ook wel zou werken zou dat echt zo fijn zijn, niet alleen voor ons, maar ook voor hem en zijn tandjes! 🙂

 • Reageer Samantha Kok 16 april 2016 at 06:54

  Mijn jongste spruit heeft én een hekel aan poetsen en ademt zo’n beetje frozen. Dus deze tandenborstel zou ze geweldig vinden en hopelijk krijg ik haar dan ook goed aan het poetsen.

 • Reageer Bianca 16 april 2016 at 06:58

  Oh, heel graag! Ons meisje heeft er nu een met Mickey mouse…maar wil er liever een van Frozen…past goed bij d’r bed..zou ze zeggen…

 • Reageer Elsbeth 16 april 2016 at 06:58

  Mijn dochter van 3 jaar en 11 maanden 😉 is groot fan van Frozen maar niet van tandenpoetsen. Ik gok dat deze tandenborstel die 4 minuten per dag leuk maken voor haar en ik zou hem dan ook heel graag voor haar winnen. Ik ga de app ook downloaden, Ipad, filmpje, frozen…die combinatie werkt voor bijna alles en hopelijk ook voor tandenpoetsen 🙂

 • Reageer Irma 16 april 2016 at 06:59

  Yes!!! Daar zou mijn dochter Jannah heel erg blij mee zijn! En heel veel dank voor de tip van de app: ga zeker proberen of die hier ook kan helpen bij onze strijd om het tandenpoetsen.

 • Reageer Nathalie van Koert 16 april 2016 at 07:01

  Ik heb dus ook alle trucjes al uit de kast gehaald om de tanden van mijn dochter van twee te kunnen poetsen. En nu moet het inmiddels ook al twee keer per dag, whaa!
  Mijn laatste trucje is nu dat ik een sok van Anna (ja die van Frozen) om mijn hand doe en met die sok de tandenborstel vasthoud. Dit gedoogt ze nu voor ongeveer een halve minuut XD
  Een Frozen-tandenborstel zou een uitkomst zijn, ze is gek op alles van Elsa en Anna en Kristoff en prins Hans en Olaf en Spen 🙂

 • Reageer Nadia 16 april 2016 at 07:02

  Heel graag! Zoonlief heeft de “Cars” versie en dochterlief die van de Disney prinsessen, maar laat deze laatste nou net stuk zijn gegaan ? Een nieuwe tandenborstel zou dus zeer welkom zijn voor onze kleine Frozen fan ?

 • Reageer Marjan Duijkers 16 april 2016 at 07:02

  Ow hier in huis een hele frozen gekte aan de gang! Mijn dochter Lily van 3,5 speelt samen met haar nichtje altijd alle liedjes na.. Dit zou ze super vinden en mama ook want de-tandenpoets-met-Olaf-tijd zou dit stukje samen ook wat makkelijker maken?

 • Reageer Henriette 16 april 2016 at 07:03

  Dochter hier (3,5) houdt wel van tandenpoetsen, vaak zingen we wel poets poets, poets je tanden, altijd even goed… Ze heeft al paar keer gezegd: als ik zo groot ben als jij krijg ik ook zo’n tandenborstel he? En dan bedoelt ze dus mijn elektrische. Zou uiteraard erg leuk zijn als ik haar kan verrassen met een van Frozen waar ze nu al mee mag poetsen!

 • Reageer Roxanna Bos 16 april 2016 at 07:04

  Mijn dochter zou de tandenborstel echt geweldig vinden. Ze krijgt nu sinds kort grote mensen tanden, dus het is extra belangrijk om goed te poetsen en ook daadwerkelijk 2 min vol te houdeb. De app ga ik zeker downloaden!

 • Reageer Emma 16 april 2016 at 07:09

  Oh een frozen tandenborstel! En die app. Wie weet krijg ik dan eindelijk mijn dochter ook twee minuten stil zodat ik haar tanden goed kan poetsen.

 • Reageer Tamara 16 april 2016 at 07:11

  Mijn prinses van 3,5 is helemaal fan van Frozen…. Een tandenborstel zou dan ook geweldig zijn voor haar?

 • Reageer Astrid 16 april 2016 at 07:13

  Die app gaan we hier ook maar s inzetten, hopelijk wordt er dan wat vrolijker gepoetst! En die tandenborstel?? Heel graag! Mn dochter wordt komende week 4 jaar en is helemaal fan van Frozen.
  Toen we vorige week op familiebezoek waren en een oom van papa zei dat hij een ‘frozen shoulder’ (stijve schouder) had riep Eline meteen : ooh Frozen, die wil ik ook!! ?

 • Reageer Caitlin Goulding 16 april 2016 at 07:13

  Wat een goed idee. De timer op tandenborstels zelf is hier geen motivatie.. Iedere dag weer opnieuw strijd om alle tandjes goed te poetsen! Dochterlief van 3 jaar is echter gek op Frozen en het werken met stickers is hier al eens eerder een succes geweest (met lief gaan slapen). Kortom, deze tandenborstel zou een doorslaand succes worden! Thumbs up & duimen maar!!

 • Reageer Dorien 16 april 2016 at 07:17

  Super leuk voor mijn “Frozen” dochter van 3,5. Tandenpoetsen gaat soms relaxed en soms…niet. Gister mocht ze een kort liedje uitkiezen die ik dan zing tijdens het tandenpoetsen, alleen zing ik hem heeeeuuul langzaam ?? .

 • Reageer Daisy Zwaan 16 april 2016 at 07:17

  Heel graag, mijn zoontje poetst ook veel te kort en dit zou geweldig zijn! Laat hij nou helemaal frozen gek zijn! Echt wat voor hem dus! #duimenmaar

 • Reageer Marloes v wanrooij 16 april 2016 at 07:21

  Zou erg leuk zijn voor onze drama poetser. Je weet waarom je poetst en dat ze moeten poetsen. Helaas is het iedere keer weer een strijd. Dat breekt je moeder hart, je wilt relax blijven en niet straffen. Maar het word soms zo lastig als ze niet willen poetsen. Soms wil Ze zelfs haar mond niet open doen.
  Wat ze wel stiekem doet zodra mond open is vlug tandpasta op snoepen.
  Deze tandenborstel en app zijn dus meer dan welkom.
  Dan hoeft ik me minder druk te maken, wel een aanrader ben 36,5 week zwanger.

 • Reageer Mama Danielle 16 april 2016 at 07:22

  Onze dochter van 3 is gek op Frozen.

  Tandenpoetsen is duidelijk niet haar ding en helaas kan ik hierbij niet roepen “Let it goooooo”. Wie weet is dit dé oplossing!

 • Reageer Chantal Meijer-Vlam 16 april 2016 at 07:24

  Hi Elsbeth, mocht je de elektrische tandenborstel nog niet kwijt zijn dan wil ik deze graag voor mijn dochter Femque. Zou ze super vinden!

 • Reageer Marije 16 april 2016 at 07:27

  Mijn dochter van vier is helemaal gek van frozen maar juist iets minder gek op tandenpoetsen. Met moeite blijft ze 1 minuutje poetsen. Misschien met een frozentandenborstel en de app zal ze langer gaan poetsen.

 • Reageer Kimberly 16 april 2016 at 07:28

  Inmiddels wilt ze zelf poetsen maar aangezien ze 3 is moeten we wel echt napoetsen, de drama’s soms poeh. De app is zeker het proberen waard. En Frozen? Hell yeah!

 • Reageer Lydia 16 april 2016 at 07:29

  Zoals bijna alle meisjes is mijn dochter helemaal gek van frezen. Niet van tandenpoetsen helaas. Misschien helpt deze tandenborstel ?

 • Reageer Ingeborg Smulders 16 april 2016 at 07:32

  Onze oudste jongen, Keano, van bijna 5 poets al een hele tijd elektrisch op aanraden van de ergotherapeut. Onze jongste zoon, Elija, nu bijna 3, is ook toe aan elektrisch poetsen en is dol op de meisjes van Frozen 🙂 dus wij maken ook graag kans.

 • Reageer mascha 16 april 2016 at 07:33

  Nib dochtertje, it’s bijna 4 maar tandenpoetsen is echt voor haar en drama. Ze is erg gevoelig in bar mondje en we kregen als advies om een elektrische tandenborstel te nemen. En nu lees ik bij de “club van relaxte moeders” over een app en ook nog eens over een frozen tandenborstel te kunnen winnen. ….. en mijn dochtertje is iedere dag een Elsa en wie weet wil ze met een frozen tandenborstel en met de app wel poetsen zonder veel strijd, paniek, gehuil en dat ze hier door wat kan ontspannen en poetsen niet eng meer vindt .

 • Reageer Janine 16 april 2016 at 07:41

  Ohhh…heel graag. Voor mijn dochter van 3 is het ook steeds een kriem om zo lang te poetsen. Dus ik zeg heel graag.

 • Reageer Willeke 16 april 2016 at 07:42

  Voor mijn zoon Alexander zou de tandenborstel geweldig zijn! Hij is dol op Frozen en ik stiekem ook…..

 • Reageer Leonie Wouters 16 april 2016 at 07:42

  Mijn dochter Fenne van bijna 4, kijkt altijd heel boeiend naar mijn elektrische tandenborstel. Laatst zei ze ik wil er ook dezelfde tandenborstel als mama. Je zou haar dolgelukkig maken met deze frozen tandenborstel! En de app erbij aanzetten wordt tandenpoetsen straks echt een feestje 🙂

 • Reageer Chantal 16 april 2016 at 07:42

  Wat een leuke app!!

  Mijn dochter zou de tandenborstel geweldig vinden! (Ik heb in ieder geval enorm goede hoop gezien haar liefde voor Elsa 😉 ).
  Onze zoon poetst gerust met de gewone electrische tb (idd niet lang genoeg)
  Maar onze dochter vindt electrisch verschrikkelijk! Ik weet bijna zeker dat zo’n tandenborstel haar wel kan over halen ?

 • Reageer Sanneke 16 april 2016 at 07:44

  Gelukkig vind mijn dochter (6) tandenpoetsen helemaal niet erg! Ze is erg bang voor bacteriën die haar tanden kapot maken… Ondanks dat ze altijd zo goed en netjes poetst is er toch een kies kapot gegaan 🙁 een jaar geleden brak er een stukje af en heeft de tandarts hem gerepareerd. Wat was ze dapper in de tandartsstoel!
  Helaas van korte duur, want na een paar weken brak de vulling en nog een stuk kies alweer af. Toen besloot de tandarts dat de kies niet meer te redden was….
  Zolang ze geen pijn had moest hij maar zo blijven zitten, omdat pas rond 12 jaar de blijvende kiezen rondkomen, en je anders kans hebt dat de andere kiezen gaan opschuiven en het dus misgaat als die kies wil doorkomen…
  Helaas ging het vorig weekend weer mis. De kies brak doormidden, wiebelde en deed veel pijn, waardoor ze niks meer at.
  Maandag gebeld, dinsdag konden we terecht bij de tandarts. Ze was weer zó ontzettend dapper! Sprong op de stoel, mond wijdopen, geen probleem.
  Tandarts voelde even en stelde vast dat de kies inderdaad doormidden was en er echt uitmoet, anders krijg je grotere problemen.
  Ze was heel rustig en onderging alles gewoon….. Totdat de tandarts met de verdovingsspuit aankwam! Toen raakte ze helemaal in paniek….. Met een grote sprong was ze uit de stoel en rende gillend de wachtkamer in!
  Ik heb een half uur op haar in moeten praten, haar troosten, geruststellen, omkopen met een cadeautje uitzoeken bij de action en een ijsje….
  De tandarts wou opgeven, dit gaat m niet worden vandaag, ze moet eerst rustig worden (tja zij was de laatste patient en hij wou graag naar huis :P) Maar ben je gek zeg… Weer met zere kies naar huis, en een andere keer opnieuw deze ellende?! Dit moet nu opgelost worden, NU!
  Uiteindelijk liet ze het gebeuren, met veel tegenzin maar het is gelukt! Het zag er verschrikkelijk uit, de kies kwam er in 3 stukken en allemaal splinters uit, hij moest flink roeren in de wond om te kijken of hij nu alle splinters had, brrr!
  Maar….. Het is gebeurd! Ik ben zo trots op mijn meisje!
  Als cadeautje zocht ze een bellenblaasmachine uit en daarna gingen we nog naar de supermarkt om een pak vla, want boterhammen eten zou vast niet lukken. (voordat we gingen had ze wel alvast een boterham gegeten, we hadden om kwart voor 12 een afspraak…)
  Nou, eenmaal thuis had ze die pap zo op en had ze zo’n honger dat ze tóch een boterham wou proberen! 1 werden er 2, daarna wilde ze het restje lasagna van de vorige dag nog, een ijsje en daarna nog een boterham!
  Ehhh?! Iemand die dit begrijpt? Ze eet normaal met moeite 1 boterham tussen de middag….
  En zelfs ‘savonds heeft ze gewoon haar bordje leeg gegeten.

  Ik ben zo trots op mijn meisje, ondanks de paniek, hoe ze dit allemaal doorstaan heeft!
  En zo’n frozen tandenborstel zou een fantastische beloning zijn!

  (sow wat een verhaal, ik kan bijna zelf wel gaan bloggen :P)

 • Reageer Margot 16 april 2016 at 07:46

  Wat een goed idee, die app! Misschien dat onze Liam (2) daarmee dichterbij de twee minuten komt 😉 Onze dochter Gwen (1) wil ook zoooo graag elektrisch poetsen, net als de rest van ons, dus die zou enorm blij wordenvan de Frozen tandenborstel! (Die ze later dan weer kan delen met newborn zus Lynn.) worden we allemaal relaxter van! 😉

 • Reageer Janet 16 april 2016 at 07:46

  De app werkt dus alleen met de bijbehorende tandenborstel? Dat is jammer zeg, dan zou ik natuurlijk heel graag de tandenborstel van Frozen winnen voor mijn dochter. Poetsen is elke dag weer een regelrechte hel!!

 • Reageer Maureen Martens 16 april 2016 at 07:52

  Ik zou deze tandenborstel heel graag willen voor mijn oudste dochter. Ze poetst haar tanden het liefst zelf maar dit gaat nog niet super goed. Frozen is haar favoriet (Hoe kan het ook anders 😉 ) dus poetsen wordt zo natuurlijk super leuk voor haar! We gaan duimen draaien en hopelijk wordt ook poetsen hier voortaan een feestje. De app zal er in ieder geval zeker aan bijdragen. ?

 • Reageer Sandra Werts 16 april 2016 at 07:54

  Nou die Frozen tandenborstel zou hier heel welkom zijn, mijn dochter van 2,5 is ook gegrepen door het Frozen-virus en zou het geweldig vinden!

 • Reageer Sheley 16 april 2016 at 08:02

  Heel graag zou ik hem willen voor onze dochter van 5 die dol is op Frozen maar steeds minder dol op tandenpoetsen en dat nu ze al enkels “grote mensen tanden” heeft! Heel graag zou ik de oorlog die met momenten uitbreekt doorbreken! De combinatie van een slecht poetsende dochter icm een hysterische moeder met angst voor de tandarts die er alles aan doet dat haar kinderen diezelfde angst niet hoeven te krijgen is niet altijd handig ;-P
  Wij zouden hem heel graag proberen:-)
  Groetjes Sheley en Luna

 • Reageer Elsemiek Brunott 16 april 2016 at 08:12

  1 van mijn oppaskindjes vroeg voor haar verjaardag en voor Sinterklaas een elektrische tandenborstel. Ze had geen geluk.. Ze heeft het er nog regelmatig over. En aangezien ze voorlopig nog niet jarig is, zou ik haar hier graag mee verrassen! En ze is natuurlijk, net als bijna ieder kindje, gek op frozen.

 • Reageer Anne 16 april 2016 at 08:13

  Ook hier in huis is tandenpoetsen bij mijn dochtertje niet favoriet. De tandpasta daarentegen wel…. De app lijkt mij zeker een uitkomst. In combinatie met een tandenborstel van Frozen zou dit wel eens een ommekeer kunnen zijn! Fingers crossed!

 • Reageer lara 16 april 2016 at 08:15

  Wat een ramp dat tandenpoetsen. Wij noemen het inmiddels twee keer per dag kinderworstelen :-). Dus in de randenpoets oorlog is bijna alles geoorloofd en ben ik bereidt tot bij alles. Dus kom dan toch maar op met die frozen tandenborstel want natuurlijk is ook mijn jongste er helemaal idolaat van. Die andere twee ga ik zeker proberen te paaien met de app.

 • Reageer Linda de Vries 16 april 2016 at 08:22

  Onze dochter van 2,5 is gek op frozen. We horen de hele dag niks anders ?. Dit zou het poetsritueel een stuk leuker maken.

 • Reageer Marije 16 april 2016 at 08:24

  Dochter van 2,5 zou het te gek vinden om te mogen poetsen met frozen en dan ook naar een app kijken. Ik denk dat papa en mama hier ook heel blij van worden als ze maar poetst.

 • Reageer Amanda Scherrenberg 16 april 2016 at 08:33

  Mijn dochter van 5 zou heel erg blij zijn met de frozen tandenborstel!

 • Reageer Martine Beuker 16 april 2016 at 08:33

  Mijn dochter Jente van 4, is helemaal fan van Frozen, kent vrijwel elk liedje inclusief gebaren en tekst. Tandenpoetsen gaat prima samen met haar tweelingbroer Sem en haar broer Merijn, ook fan van Frozen 😉
  Daarom zou t als beloning dat ze t zo goed doet erg leuk zijn!!

 • Reageer Fien en Yvonne 16 april 2016 at 08:41

  Ik ben fien ik vint froozun heel leuk ik ben zeeven ?❤️????❤️?❤️❤️

  Haha.. En het zou wel fijn zijn want haar speeksel bevat extreem veel kalk dus snel tandsteen

 • Reageer marielle 16 april 2016 at 08:46

  Wat een ontzettend leuke app! Vanavond gelijk uitproberen met onze oudste 2 kids! Onze dochter wordt morgen 4 jaar, en uiteraard helemaal fan van frozen! Die tandenborstel zou een geweldig extra kadootje voor haar zijn! Misschien dat ze dan eens echt gaat poetsen ipv zingen en dromen, hihi!
  Ps, het zelf poetsen lijkt ideaal maar ik heb (omdat meneer en mevrouw alles zelf willen doen) geen controle over het poetsen, ben ik na 2 minuten ‘let it go, let it go…. Enz ‘ ook niet altijd even blij mee 😉

 • Reageer Sascha zijlstra 16 april 2016 at 08:48

  Mijn zoontje heeft al een te gekke cars tandenborstel. Maar mijn dochter heeft er nog geen en ook zij is toe aan een elektrische. Dus deze prachtige frozen tandenborstel zou te gek zijn. Ook de app gaan wij zeker uitproberen ?

 • Reageer Cornelia Leeuwerke 16 april 2016 at 08:50

  Die app gaan we testen! Leuk! En we houden ons graag aanbevolen voor de Frozen tandenborstel. De Assepoester variant is net gesneuveld door toedoen van broertje lief. ?

 • Reageer Marianne 16 april 2016 at 08:51

  Mijn dochter van 6 is ook een slechte poetser. Frozen vindt ze helemaal te gek en dan in combinatie met de app zal het wel goed komen

 • Reageer Nanette 16 april 2016 at 09:12

  Frozen is te gek voor mijn tandenfeetje van 2,5 jaar!! Ik zou haar graag het plezier van het tandenpoetsen hiermee meegeven!!!

 • Reageer Leonie 16 april 2016 at 09:20

  Oooh jaaa graag voor mijn meisje van 5! Ze moet nu de elec. tandenborstel, oud model rood/blauw, delen met haar broer. Een eigen roze zou ze geweldig vinden!

 • Reageer Chantal 16 april 2016 at 09:34

  Tigo, 5 jaar: “DIE WIL IK OOK!!!”
  Nou, duidelijk. Heb ik niets aan toe voegen. 😉

 • Reageer Heleen van Buuren 16 april 2016 at 10:06

  Cool zeg ik wil m wel voor mijn dochter… hopelijk gaat ze dan eindelijk zelf poetsen… en de oudste zou dan ook beter poetsen.. cool die app.

 • Reageer Joyce 16 april 2016 at 11:34

  Mijn dochter die ook zelf aan het leren poetsen is, zou een frozen tandenborstel geweldig vinden! En als we hem winnen zou ik dat dan weer geweldig vinden 😉 en zij ook natuurlijk…
  En zo’n app lijkt me een handig hulpmiddel eens te proberen.

 • Reageer silvia 16 april 2016 at 11:38

  Hier een eigenwijze peuter die dol is op frozen en op alles wat roze is. Vanochtend nog een discussie over een rode onderbroek, niet mooi… roze!!!Dus hier zou ze superblij mee zijn en ik ook maakt het poetsen een stuk leuker!

 • Reageer Marjolein 16 april 2016 at 12:02

  Hier hebben wij een meisje van
  2 in huis die gek is op Frozen! Ben benieuwd of het poetsen bij ons door gebruik van de elektrische tandenborstel en de app gemakkelijker wordt!

 • Reageer Manda Hoogstra 16 april 2016 at 12:02

  Je zou mij en mijn kleine meid een groot plezier doen met zon tandenborstel! Ze is toe aan een elektrische en helemaal klaar met haar gewone Jip en Janneke borstel.

 • Reageer Suzan Koelewijn 16 april 2016 at 12:19

  Mijn dochter van 4 sabbelt alleen maar op haar tandenborstel, maar poetsen vindt ze niet leuk. Ze is wel gek op frozen 🙂

 • Reageer Corien 16 april 2016 at 12:28

  Maak eigenlijk noot gebruik van mijn tablet voor de kids maar je brengt me hiermee wel op een idee. Ga ik proberen. Die Frozen tandenborstel alleen al zou me hier ontzettend bij kunnen helpen als echte rozen freak dat mijn dochter is haha. Dus ik zou hem graag willen proberen. Ik ga in ieder geval de app vanavond even proberen. Bedankt voor de tip!

 • Reageer Sophie van Alphen 16 april 2016 at 13:23

  Hier is poetsen ook een ‘feest’, die app ga ik zeker proberen! En die Frozen tandenborstel, die zouden we héél graag proberen, want dat zou wel eens dé oplossing kunnen zijn voor onze kleine ‘elsa’. ???

 • Reageer suzanne guineau 16 april 2016 at 13:36

  Mijn dochter staat elke avond op de tafel uit volle borst Laat het los, laat het gaan mee te zingen. En hoe gaaf zou deze “microfoon” tandenborstel zijn ?. Wie weet dan een keer geen strijd om haar tanden te poetsen. Haha maar ik vrees dat ik dat moet loslaten en laten gaan… Whaha!

 • Reageer Esther 16 april 2016 at 13:45

  Bram is helemaal verliefd op Elsa. Hem maak je er heeeeeel blij mee! Wat handig trouwens ik vind het tandenpoetsen ritueel het ergste wat er is!

 • Reageer Lisette 16 april 2016 at 16:49

  Oh wat super. ik heb de app meteen gedownload. Wat super! Gaan hé straks ook gelijk uitproberen.

  Hier een echte frezen fan. Zo’n tandenborstel zou echt super zijn.. ze heeft nog geen elektrische alleen m’n andere dochter.. meer dan welkom

 • Reageer May 16 april 2016 at 20:11

  Jaaaaaa een frozen tandenborstel… Dat ontbreekt er nog aan! Nu de app downloaden

 • Reageer Tamara van Beelen 16 april 2016 at 20:15

  Zou mijn ‘Elsa’ er heel blij mee maken!
  ????

 • Reageer Natasja 16 april 2016 at 20:50

  Hallo Elsbeth,

  Wat een reacties, dat zal lastig kiezen worden! Mijn zoon van 3 doet ook al sinds we aan het poetsen zijn (vanaf 3 maanden dus, toen kwam de 1e tand al door!!) best moeilijk. Maar dat doet ie wel op meer vlakken hahaha. We zijn al 1,5 jaar vrolijk aan het peuterpuberen! Frozen heeft hij leren kennen bij onze gastouder, via het dochtertje die er helemaal gek van is. Ach en aangezien wij hem qua jongen-meisje niks willen opleggen, dan wel verbieden, zou ik, en ik weet zeker hij ook, het heel leuk vinden deze tandenborstel te krijgen.
  Ik vind overigens dat je heel goed bezig bent, ik lees met plezier je blogs en deel ook regelmatig. Ga zo door!

 • Reageer Marije 17 april 2016 at 06:59

  Mijn dochtertje van 1,5 wil niet dat ik help met poetsen dus lijkt me dit geweldig om uit te proberen. Een elektrische borstel helpt natuurlijk super zodat ze elk klein tandje raakt.

 • Reageer Marjon Everts 17 april 2016 at 07:09

  Wat geweldig!
  We zijn net aan het kijken wat voor ons een betere oplossing is. Onze dochter van 7 (gek op frozen) wil ook heel graag zelf gaan poetsen. Maar met een normale borstel is dat toch echt te lastig, niks overslaan enz.
  Onze zoon van 4 daar in tegen wil het liefst helemaal niet poetsen dit is elke keer een strijd, echt niet grappig. Als we een maal de borstel in zijn mond hebben en we zijn aan het poetsen dan houd hij het wel vol maar om het in zijn mond te krijgen de vergt nog al wat kunst en vlieg werk.
  In de winkel hadden we alleen nog maar de cars en prinsessen versie ontdekt, toch veel minder leuk dan die jullie hebben ontvangen. Dus de zoektocht gaat voort. Fijn te lezen dat het jullie bevalt, zeker de moeite waard om aan te schaffen dus.

  Thanks en veel poets plezier!

 • Reageer Wanda Bassa 17 april 2016 at 11:12

  Leuk, die app! Ik wist niet dat die bestond!
  Mijn dochter zou heel blij worden van een frozen tandenborstel…. !

 • Reageer Moontje 17 april 2016 at 13:13

  Onze 4-jarige dochter durfde onlangs voor het eerst de elektrische tandenborstel van haar zus te gebruiken, een eigen echte Frozen zou de ultieme tandenborstel voor haar zijn. Ze heeft nl Anna als tweede naam van ons gekregen. Toen ze dit onlangs hoorde zei ze, dan weet ik ook de tweede naam van mijn zus: Elsa!!! #frozenlogica #nietjuistwelhumor #duimenvoormijndochter

 • Reageer Maris 17 april 2016 at 18:39

  Met 3 meisjes in huis komt een Frozen tandenborstel natuurlijk perfect van pas.
  Én het is ook nog eens hun favoriete Disney film 🙂

 • Reageer Natacha 17 april 2016 at 18:57

  Jaaah electrisch en frozen, supercombi voor mijn dochter Lenne van 6. Ze wil heel graag elektrisch gaan poetsen en als dat ook nog met frozen is. Joehoe

 • Reageer Louise olthof 17 april 2016 at 19:12

  Ahhh een Frozen tandenborstel zou mijn dochter van bijna 4 echt geweldig vinden! Ga duimen én de timer opzoeken!

 • Reageer Christa 18 april 2016 at 13:08

  Wij hebben hem ook gedownload en Ryan vindt de app geweldig!!

 • Reageer Feestweek winactie 2! – Club van relaxte moeders 22 november 2016 at 07:17

  […] In dit eerste jaar van de Club schreef ik een blog over de Magic Timer app van Oral B, waarin ik schreef hoe deze gratis app mij geholpen heeft om Teun beter (en langer) te laten poetsen. Bij ons werkte dit dus echt: de Disney-plaatjes die in twee minuten op het beeldscherm werden ‘weggepoetst’ zorgden ervoor dat Teun ook twee minuten bleef poetsen. Zie ook het filmpje hieronder. In dit filmpje weigert hij nog zelf te poetsen. Inmiddels zijn we daar ook een stapje verder in…. Als je meer wilt weten over de app lees dan mijn vorige blog hier. […]

 • Reageer Tandarts NoordAs 19 januari 2022 at 15:38

  Haha! 2 minuten kunnen dan ineens heel erg lang zijn! Ongeduldige taak ook dat tandenpoetsen. Wel een super goede tip dit!

 • Laat je reactie achter