Relax

Feestweek winactie 1!

We vieren deze week dat de site van de club een jaar bestaat. En dat doen we met cadeautjes! Vandaag is de eerste winactie van deze week. En ik mag vijf Relax Mama Gezinsagenda’s weggeven. Want dit jaar werkte ik niet alleen hard aan de club, ik maakte samen met de vaste Relax Mama-illustrator Moniek Bouwmeester ook de allereerste Relax Mama gezinsagenda.

Edit: de winactie is gesloten. Ik heb de vijf winnaars gekozen. Als je hebt gewonnen, heb je inmiddels een mailtje van mij ontvangen.

Een agenda voor heel 2017 met naast ruimte om al je afspraken per persoon bij te houden, ook iedere week een Relax Mama-uitspraak, een Relax Mama-rijtje, een weekmenu of ruimte voor een extra aantekening. En voor iedere maand een dubbele pagina met een artikel, illustratie of spreuk.

agenda 2agenda 1
agenda 3

DIY voorkant: plak je eigen gezin

De agenda is er met een roze voorkant (met fuchsia elastiek) en met bruine voorkant (met groen elastiek). Met de stickers die je er bij krijgt, kunt je op de voorkant je eigen gezin samenstellen. Heb je geen man maar een vrouw? Plak die vent weg en plak er een vrouw over. Heeft jouw man een bril? Een baard? Heb je vier kinderen of juist twee? Met de stickers achterin de agenda is dat dus allemaal aan te passen.

relax mama agenda

Agenda winnen?

Is de Relax Mama gezinsagenda iets voor jou? Geef onder dit blog in het reactieveld aan waarom jij hem wel kunt gebruiken. En zeg dan gelijk welke kleur je het leukste zou vinden. Wie weet win je hem wel. Maandag 28 november trek ik vijf winnaars.

De agenda is onder andere te koop bij de Bijenkorf, Sissy Boy in verschillende boekwinkels zoals Bruna, of  hier online. Hij kost €15,99 (dat is exclusief verzendkosten).

Dit is de eerste winactie van deze feestweek omdat deze site een jaar geleden live ging (over het hoe en waarom schreef ik gisteren dit blog). Ook de rest van de week trakteer ik op boeken en producten van mezelf en op mooie cadeaus van een aantal sponsors van de club. De komende dagen komt er iedere ochtend om 7.30 uur een winactie online. In deze fotocollage een vooruitblik op het feestpakket van deze week 😉

collage

schermafbeelding-2016-11-11-om-13-45-45We sluiten de week af met het Club van Relaxte Moeders-feest op vrijdag 25 november. Heb je zin om te komen? Er zijn nog kaartjes. Het is in Utrecht vanaf 20.00 uur en het belooft heel gezellig te worden. Kijk hier voor meer informatie over het feestje.

 

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

314 Reacties

 • Reageer Ria van Deijl 21 november 2016 at 07:30

  Ja leuk te winnen en wat een fijn vooruitzicht om in deze agenda je leven van 2017 te schrijven. Overzichtelijk en ook Relax. De kleur beige is helemaal Toppie. Iedereen een eigen plekje, niemand meer in de war. Rust in m’n hoofd en lijf. Zo dus. ???

  • Reageer Esther Bosma -Enning 21 november 2016 at 08:00

   Oh wat zou ik graag een roze willen, maar dan komen mijn 3 mannen waarschijnlijk in opstand.. Een bruine dan, zodat we dan eindelijk ook van elkaar weten wie waar is op welk moment! ?

  • Reageer Danielle Veldhuizen 21 november 2016 at 08:02

   Jaaa die is mooi!!! ?
   En handig in ons gezin met 2 jongens met sport/feestjes; nou ja t bekende liedje ☺️
   Ik zou m heel graag willen winnen ?

  • Reageer Danielle 21 november 2016 at 08:08

   Dat zou goed van pas komen! Het lijkt me erg handig om per persoon de afspraken op te kunnen schrijven, zeker nu ik weer last heb van zwangerschaps dementie 😉 De bruine variant vind ik erg mooi ?

  • Reageer An Pyfferoen 21 november 2016 at 08:11

   Oooh zo’n agenda kan ik echt gebruiken. Ik ben de chaoot zelve met daar bovenop een job inde zorgsector inclusief onregelmatige werkschema (met gesplitste diensten) ….. hmm die brusje agenda lijkt mij de max

  • Reageer Marjolein 21 november 2016 at 08:38

   Wou wat zou dit een super prijs zijn, als werkende moeder met een gezin ( 3 kids en man) zou dit goed uitkomen voor de planning , nu vergeten we nog wel eens iets, en met een knipoog opvoeden zou super zijn, kleur maakt niet echt uit ?

  • Reageer Femie Snoeks 21 november 2016 at 09:11

   Chaos in huize Snoeks! Wij zijn sinds dit weekend tijdelijk bij mijn ouders ingetrokken. Huis verkocht en nu rekening houden met 2 huishouden. Ik kan nu wel overzicht gebruiken… pffff
   De bruine agenda past ook mooi in het interieur van mijn ouders ??

  • Reageer Mendy Wassink 21 november 2016 at 09:11

   Wauw, wat is ie mooi geworden….allebei de kleuren…ik kan niet kiezen. Verras me maar zou ik zeggen. Het maakt het leven nog vrolijker en lichter zo’n agenda…lekker stikkers mogen plakken en elke week ondersteund worden door de vrolijke, relativerende tips, menu’s en nog veel meer. Normaal doe ik niet mee aan deelacties op facebook of wedstrijden op website’s, maar nu kon ik het toch niet laten. P.s is er ook ruimte voor mijn hond….want die krijgt het ook steeds drukker met al die trainingen, cursussen en speelafspraakjes met zijn hondevriendjes?..

  • Reageer Jip Boxma 21 november 2016 at 09:20

   O wat zou dat leuk zijn! Ik kan wel wat hulp gebruiken met de afspraken-chaos. Dan neem ik de huishouden-chaos voor lief! (Allebei de kleuren lijken me leuk!)

  • Reageer Danielle vd Burg 21 november 2016 at 09:29

   Ik zou graag de roze versie kunnen gebruiken! Ik verwacht mijn tweede spruit in februari, dus qua planning gaat alles weer nieuw worden en kan ik wel een mooi hulpmiddel gebruiken!

  • Reageer Tanja 21 november 2016 at 09:35

   Omdat ik wel wat relaxness kan gebruiken in mijn mannengezin! Een bruine past hier het best 🙂

  • Reageer Marijke 21 november 2016 at 09:48

   Wauw, wat al een rij aan herkenbare redenen voor het winnen van een agenda.
   Voor het verbeteren van onze familieplanning heb ik deze agenda niet nodig; een kalender in de keuken, een agenda in de tas en de digitale agenda van manlief etc. Het loopt!
   Maar wat kan ik als “ploetermoeder” van 3 dochters en als “deze moeder doet ook maar wat” een agenda met meer van dit soort bemoedigende teksten goed gebruiken!!!! Een glimlach onder het maken van strakke schema’s en een hart onder de riem voor elke moeder!

  • Reageer Mirjam 21 november 2016 at 09:49

   O, deze agenda lijkt me ideaal! Ik kies de roze in mijn mannengezin 🙂 heel fijn om overzicht te houden, daar hou ik van (en ik zou wel moeten 😉
   Wat leuk de stickers erbij en ruimte voor een weekmenu! Ik duim!!

  • Reageer Mirjam 21 november 2016 at 10:46

   Leuk!! Zou wel handig zijn voor ons. Nu moet ik de wisseldiensten van m’n vriend onthouden (wat nathuurlijk niet lukt met m’n volle moederhoofd), dus kom maar op met die leuke agenda! 🙂
   Kan eigenlijk niet kiezen wat kleur betreft… eeeh, doe ’s gek: doe maar een roze!

  • Reageer Corrina 21 november 2016 at 10:57

   Ja lijkt me erg leuk om te winnen. Zou erg handig zijn in ons gezin, er gaat nu soms wel eens wat mis. Waarschijnlijk gaat deze agenda ons helpen en worden er geen afspraken meer vergeten. De roze lijkt me erg leuk!!!

  • Reageer Irene 21 november 2016 at 13:17

   Zonder deze supergave bruine gezinsagenda, waarin al onze afspraken tot in detail staan geschreven, word ik gek (van mijn man met ADHD….:-))!!

  • Reageer Michelle groenendijk 21 november 2016 at 13:19

   Oh ik zou heel graag een roze ontvangen super mooi. Met 2 Kids en man heel handig om al onze afspraken in te plannen! Mooi en duidelijk overzicht.

  • Reageer Yvette 21 november 2016 at 17:03

   Deze Mama kan wel een goede agenda gebruiken. Namelijk nog wel eens last van zwangersschapsdementie?. Nu we ook net zwanger zijn van onze tweede spruit zal de agenda goed van pas komen.
   Ik vind persoonlijk de bruine het leukste

  • Reageer Gerda 21 november 2016 at 17:16

   Op 20 september ben ik bevallen van een mooie dochter. We hebben al een mooie zoon. Na 12 jaar is ons gezin compleet. Het is gezellig druk met twee Kids waaronder dus een baby van een paar weken en ik vergeet dus alle afspraken. Zowel mijn man als ik kunnen wel zo’n handige en mooie agenda gebruiken.

  • Reageer Elise le Noble 21 november 2016 at 17:44

   Jaaaaaaa! Ik vergeet altijd alles! En ik heb nu een familie planner en een agenda dus dat gaat sowieso fout ? Deze is allebei in één!! Zo handig!! ?
   (Bruine)

  • Reageer Els Brinkhuizen 21 november 2016 at 19:54

   Jaa als moeder van 2 pukkies heb ik genoeg te plannen… dochter is bijna 4 en zoontje net 1 dus het geplan zal alleen maar meer worden. Daarbij komt dat ik herstellende ben van een burn-out waarbij ik afspraken echt op moet schrijven anders vergeet ik het ?. En hierbij is de gezonde dosis humor en nuchterheid precies wat ik af en toe nodig heb 🙂

   Oja en ik ga natuurlijk helemaal de blits maken met de grijze agenda met groen elastiek. Ik kan niet wachten op al die jaloerse gezichten ?

  • Reageer Sanne Kunst-de Vos 21 november 2016 at 20:27

   Erg leuk die roze agenda voor mama in dit mannengezin! Ik kan hier eigenlijk niet zonder met vier zoontjes en een man die niet zo van het plannen is…

  • Reageer Monique 21 november 2016 at 20:51

   Ik zou heel graag de groene willen winnen. Groen staat voor rust, natuur, evenwicht, ruimte, alles waar het me momenteel aan ontbeert:(. Maar wie weet win ik de agenda en komt alles weer op z’n pootjes terecht:).

  • Reageer Jill 22 november 2016 at 14:37

   Graag win ik ‘m omdat ik qua afspraken echt het geheugen van een goudvis heb en deze agenda wel overzichtelijk is én omdat ik met 2 kleine kinderen de humor van relaxte moeders afentoe wel even kan gebruiken.

  • Reageer Michelle 23 november 2016 at 09:05

   Fijn om zoiets moois al onze afspraken te schrijven en overzicht te houden! En tussendoor ook nog inspiratie te krijgen, wat eten we vanavond? Of tips om een relax mama te zijn ?

   • Reageer Michelle 23 november 2016 at 09:07

    Oh ja een roze graag, de mannen hoeven niet altijd hun zin

  • Reageer Annelies 27 november 2016 at 12:41

   Met wekelijkse ziekenhuisbezoeken voor mezelf, sportende/ schoolgaande kids met diverse activiteiten, manlief met werk/ hobby en een hond die naar training moet, is het leven soms best chaotisch. Een roze gezinsagenda zal in 2017 dan best wat structuur geven en heel goed uitkomen.

 • Reageer Dionne Moes 21 november 2016 at 07:37

  Ik zou graag de roze agenda winnen! Ik hou van duidelijkheid, orde en rust en daar is deze agenda perfect voor! Leuke actie!

 • Reageer Marloes kroon 21 november 2016 at 07:37

  Als deze agenda net zo leuk is als het kookboek (and so it looks!) wil ik hem graaaaag hebben!
  Maakt de weken allemaal nog net ietsje leuker en vrolijker!
  Graag in roze!

 • Reageer Kim 21 november 2016 at 07:39

  Ja superleuk! Ik zou wel graag een roze willen winnen. In januari verwacht ik mijn 3e kindje, en gaat de oudste voor het eerst naar school, de 2e gaat extra naar kdv en met alles wat erbij komt kijken is wel prettig om overzichtelijk alles op te kunnen schrijven voor een relaxte planning. Helemaal handig als ik na mijn verlof weer aan het werk ga.

 • Reageer Sanne 21 november 2016 at 07:41

  Heel heel graag de roze. Normaal maak ik altijd mijn eigen agenda’s, maar door de komst van de tweede, wat nu allemaal niet op rolletjes loopt heb ik geen tijd gehad. Wel kan ik een agenda heel goed gebruiken voor al zijn afspraken en die van de rest van het gezin. Ik ben erg kieskeurig met agenda’s maar deze is echt supertof!

 • Reageer Nicole 21 november 2016 at 07:41

  Die is handig voor ons!!! Ik werk onregelmatig, mijn man werkt voor zichzelf en heeft altijd afspraken, en mijn drie kleine meiden hebben steeds meer te doen buiten school… zwemles, reddingzwemmen, peuterzwemmen, turnen… goede agenda is essentieel…

 • Reageer Ilse snippe 21 november 2016 at 07:41

  Jaaa! Leuk! Sinds ik moeder ben is mijn hoofd net een vergiet!! Dit kan ik goed gebruiken om alle activiteiten in 2017 goed te plannen. In mijn gezin vol mannen zou ik graag de roze agenda winnen?☀️???????????????

 • Reageer Danielle Simonis 21 november 2016 at 07:42

  Oe die kunnen wij heel goed gebruiken! Papa heeft een nieuwe baan met wisselende diensten dus dan kunnen wij precies opschrijven wie wanneer thuis is voor onze meisjes!?

 • Reageer Esther 21 november 2016 at 07:42

  Ja leuk! Met drie kids is plannen echt nodig. Met deze super mooie en vooral overzichtelijke agenda zie ik in 1 oogopslag hoe onze week eruit ziet. Zal mij veeeeel rust geven!!!?

 • Reageer Saskia 21 november 2016 at 07:42

  Die mooie roze zou ik graag willen winnen! Alleen al om ons gezellige samengestelde gezin met 5 kinderen wat meer structuur te bieden.

 • Reageer Femke van den Broek 21 november 2016 at 07:42

  Wat leuk dit! Zo’n familieagenda zou hier enorm van pas komen. Laat ik het familieplanner noemen, want plannen, dat is wel nodig met zoveel activiteiten en afspraken. Te laat komen op, bijvoorbeeld, een afspraak op school en dan hele donkere blikken toegeworpen krijgen van de juf.. Dan behoort dan ook hopelijk tot het verleden! De kleur roze zou fantastisch zijn! 🙂

 • Reageer Lonneke Laro 21 november 2016 at 07:43

  Structuur! Heerlijk, zo’n agenda! Ik kan dat wel gebruiken ?. Ik zou graag een roze agenda willen. En nu duimen!

 • Reageer Lisa makkes 21 november 2016 at 07:44

  Wat een super leuke agenda! Ik zag hem van de week al liggen en toen twijfelde ik al of ik hem zal kopen. Hoe gaaf zal het dan zijn om hem te winnen!

  Ons redelijk rustige gezin bestaat nu nog uit ik, m’n partner en onze dochter van ruim 1. Maar met een tweeling op komst word het in 2017 vast een stuk drukker! Deze agenda zouden we dus heel goed kunnen gebruiken!

  M’n voorkeur gaat dan uit naar de roze maar eigenlijk maakt de kleur niet eens zo veel uit! Hij is sowieso super leuk!

 • Reageer F pels 21 november 2016 at 07:44

  Wauw wat een leuke acties! Ik zou hem graag willen winnen in het beige, ben zwanger en uitgerekend in maart, heb nu al zo veel last van zwangerschaps dementie dat ik wel een duidelijke en overzichtelijke agenda kan gebruiken.

 • Reageer Liset 21 november 2016 at 07:44

  Jaaaaa graag! ? met de eerst op komst in jan. lijkt mij dit een super agenda! Vooral voor papa ?

 • Reageer Charlotte 21 november 2016 at 07:45

  De bruine zou hier enorm van pas komen. Veel vakjes dus snel overzichtelijk en genoeg ruimte om ook mijn studie dingen erbij te kunnen zetten waar ik nu nog een aparte agenda voor gebruik.

 • Reageer Marlon 21 november 2016 at 07:45

  Jaa super leuke overzichtelijke agenda voor het hele gezin! Ik zou deze dan ook graag willen winnen, de roze heeft dan mijn voorkeur (ze zijn trouwens allebei leuk!).

 • Reageer Nele D'hespeel 21 november 2016 at 07:45

  Het zou wel leuk zijn het beige exemplaar te mogen winnen. Met 3 fantastische dochters van 5, 3 en 7 maand en het opnieuw starten vd job zal goed organiseren een must zijn!

 • Reageer Nance 21 november 2016 at 07:46

  Wat een onwijsgave agenda. Wij zouden hem wel graag willen winnen. Wij zijn sinds vorig jaar begonnen met een familie agenda om zo geen dingen te vergeten. De roze vinden wij echt super gaaf.

 • Reageer Heidi 21 november 2016 at 07:47

  Ik kan de roze gezinsagenda niet perse goed gebruiken want mijn dochter en ik zijn maar met zn tweeën, maar ik zou hem wel heel graag willen hebben! Misschien komt de rest van het gezin dat ik ambieer er dan ook als vanzelf bij? 🙂

 • Reageer Kim kroon 21 november 2016 at 07:47

  Ohhhh ik zou hem heel graag winnen voor ons gezin! Ik ben sinds eind vorige maand weer aan het werk nadat ons 2e kindje is geboren en ik overzie het nog niet qua werk ( onregelmatige diensten)/opvang/school oudste/activiteiten etc. Ik vergeet regelmatig afspraken of iedereen moet me helpen herinneren. De roze vind ik geweldig en is zeer welkom dus!

 • Reageer Jose 21 november 2016 at 07:48

  Zou heel graag de bruine gezinsagenda winnen! Mijn eigen agenda wordt nu gebruikt als werk- en gezinsagenda (zelfs mijn man heeft geen eigen), en mijn oudste gaat bijna naar school wat extra afspraken met zich meebrengt, dus een aparte gezinsagenda zou heel fijn zijn en van alle gezinsagenda die ik heb gezien lijkt dit mij de allerleukste! 🙂

 • Reageer Ellen 21 november 2016 at 07:48

  Nu ons gezin verrijkt is met een tweede zoon kan ik wel heel goed een roze agenda gebruiken. Beetje roze in een jongenshuis!

  • Reageer Mary 21 november 2016 at 09:41

   Jaa heel leuk? Nu ik hoog zwanger ben en de derde spruit komt en ik last heb van zeangerschaps dementie zou deze agenda heel goed van pas komen. Zodat ik niks vergeet maar mijn man ook niet? Duimen maar???

 • Reageer Jolanda Geels 21 november 2016 at 07:48

  Zo’n leuke gezinsagenda kan ik zeker gebruiken. Met een man die roept dat hij vorige week toch gezegd had dat hij een bespreking had en niet mee eet (echt?). En een dochter die dan weer naar hockey en dan weer naar dansen moet en ook nog her en der speelt en een jongste dochter die net op school zit en ook (net als haar grote zus) wil spelen en waarvan ik de moeders nog niet ken en, oh ja, dan ben ik er zelf ook nog met her en der afspraken. Kortom: ik kan een gezinsagenda heel goed gebruiken….. En met hoofzakelijk meiden in huis (zelfs de kat…) zou een roze natuurlijk super zijn. 🙂

 • Reageer Lisa 21 november 2016 at 07:49

  Jaa heel graag! Mijn vriend werkt onregelmatig en ik vanaf januari ook. Elke week ziet er bij ons dus compleet anders uit. Daarbij een dochtertje die naar een crèche gaat waar wij soms meedraaien als ouder. Kortom, plannen, plannen, plannen! 🙂

  • Reageer Lisa 21 november 2016 at 07:51

   Oh en als voorkeur kleur bruin met groen graag. In de hoop dat mijn man ooit ook eens iets op gaat schrijven hahaha

 • Reageer Meike 21 november 2016 at 07:49

  Wat een mooie gezinsplanner. Straalt rust en overzicht uit. Iets dat ik heel goed kan gebruiken in de gezinshectiek. Ik zou de roze graag willen winnen!

 • Reageer Thirza Corstanje 21 november 2016 at 07:51

  Natuurlijk wil ik ook graag deze agenda winnen! Super handig om altijd bij me te hebben in de luiertas zodat ik gewoon afspraken kan maken voor me zelf en gezin zonder eerst thuis op de familie kalender te kijken om afspraken te kunnen maken!!

 • Reageer Pip 21 november 2016 at 07:51

  Ikzelf heb de agenda natuurlijk allang in huis, maar zou er graag een willen winnen voor mijn zus. Na een problematische zwangerschap en vroeggeboorte zal ze een goede agenda nodig hebben om alle afspraken voor de baby en 2 puber meiden overzichtelijk te kunnen houden!

 • Reageer Debbie 21 november 2016 at 07:51

  Hoogzwanger van de derde lig ik ’s nachts nog weleens wakker. Echt lekker ligt het niet meer met zo’n groot lijf en de gedachtenstroom is ook zo lastig te stoppen om 3uur ’s nachts. Misschien hadden we het ook niet vlak voor het slapengaan nogmaals over de knelpunten in onze planning moeten hebben met de afspraak dit vandaag tijdens het eten allemaal in een schema te zetten. Foutje!
  Word ik vanmorgen wakker zie ik deze agenda! Precies wat ik nodig heb om blijvend orde in de chaos te scheppen. En dan een roze, lekker opvallend in mijn (nu nog) mannenhuishouden. Kan ik hem ook nog eens snel terug vinden.

 • Reageer Jojanneke Schalk 21 november 2016 at 07:52

  Jaaaa met mijn gezin van 5 is plannen wel erg nodig om het relax te houden!! Met zon mooie agenda (liefst in roze ❤️) moet dat toch lukken…..

 • Reageer Esther Betten 21 november 2016 at 07:54

  Ooh dat is leuk!! En handig, waarom wij m goed kunnen gebruiken…gewoon omdat we nogal eens wat vergeten☺

 • Reageer Ida 21 november 2016 at 07:54

  Wat n super actie!! Met 2 kleine kids en nog steeds last van zwangerschapsdementie ? zou deze agenda echt een uitkomst zijn!! Gaat dat ooit nog over??!
  De roze vind ik het mooist!

 • Reageer corine 21 november 2016 at 07:54

  Super leuk! Ik kan hem zeker goed gebruiken om orde te scheppen in de chaos van alle afspraken die we hebben.

 • Reageer Patricia Titulaer 21 november 2016 at 07:54

  Jaaa!, want deze mama is echt niet altijd relaxed, want waarom net een poepluier, als ik je haastig naar het kinderdagverblijf moet brengen!?, of: Kan jij misschien naar de vergadering om 19.00 uur (lees: tijdens het spitsuur thuis met 2 kleine kindjes) in een stad anderhalf uur verder op? Ik kan dus wel wat hulp gebruiken ? De roze of de bruine lijkt me prima!

 • Reageer Annette 21 november 2016 at 07:55

  Wat een leuke en handige agenda! Met 3 kinderen is hier in huis altijd iets te doen, can fysiotherapie tot dyslexie begeleiding, van sporten tot speel afspraakjes. Daarnaast nog een papa die veel van huis is. Onze agenda is dus eigenlijk altijd vol ?. De roze vind ik heel mooi..

 • Reageer Kelly 21 november 2016 at 07:55

  Wat zou ik graag zo’n mooie relax mana agenda winnen. Ik als Moeder van 2 lieve beiden heb regelmatig moeite om niet alke afspraken te vergeten. Deze agenda gaat mij het aankomende jaar helemaal up tot date houden. Vergeten afspraakjes zijn verleden tijd! Ik zou graag een roze winnen .

 • Reageer Marieke 21 november 2016 at 07:55

  De roze zou ik graag winnen.. dan wordt het plannen misschien iets makkelijker ?

 • Reageer Bauke 21 november 2016 at 07:55

  At een superleuke agenda! Makkelijk met een jongen van 8 met al zijn speel en sportafspraken die soms om zijn peuterpuber-zusje heen gepland moeten worden ? Qua kleur vind ik ze allerwegen erg leuk, maar als ik koet kiezen dan toch de bruine (er komt sinds de komst van dochterlief iets te veel roze in huis volgens mijn 2 mannen ?)

 • Reageer Yvonne 21 november 2016 at 07:56

  O.. Wat een leuke handige agenda. Ik zou graag de beige agenda willen winnen, zodat ik alle afspraken handig en overzichtelijk kan bijhouden.

 • Reageer Esther 21 november 2016 at 07:56

  Leuk, die kan ik wel gebruiken! Het liefst de roze. Ik heb voor 2017 de juiste agenda nog niet gevonden en de tijd begint toch wel te dringen:) Het Relax mama kookboek gebruik ik erg vaak en helpt me de drukke week makkelijk doorkomen, dus ik verwacht dat de agenda me ook kan helpen.

 • Reageer Sanne 21 november 2016 at 07:57

  Wat ontzettend leuk. Ik ons gezin waar Papa en mama onregelmatig werken zou het heel handig zijn om zo’n mooie relax agenda te hebben. Alles overzichtelijk in plannen. Dat wordt relax met een hoofdletter R.

 • Reageer Tanja Appels 21 november 2016 at 07:58

  Voor een moeder die twijfelt of ze de eerste verschijnselen van dementie heeft. En een zoon die belangrijkere dingen aan zijn hoofd heeft dan het onthouden van afspraken (de Namen van alle ruimteschepen van Star Wars onthouden).
  Wij hebben dit heel hard nodig!

 • Reageer M. Meerkerk 21 november 2016 at 08:00

  Jaaa de roze. Net weer gestart met werken na de geboorte van onze tweede dochter kan ik wel een goede agenda gebruiken ?

 • Reageer Peggy 21 november 2016 at 08:00

  Oeh die wil ik wel winnen! Ik ben een kersverse mama van een tof meisje van 4 maanden. De start was niet helemaal fijn voor mij (zware bevalling en daarna niet lekker in mijn vel), maar nu ik volop aan het genieten ben en de regelmaat erin begint te komen kan ik deze agenda goed gebruiken 🙂
  Ik duim!

 • Reageer Anouk 21 november 2016 at 08:01

  Wij kunnen hem heel goed gebruiken om alle afspraken in ons gezin overzichtelijk te ordenen .
  Zodat de mama’s relaxed het leven door kunnen gaan.

 • Reageer Anouk 21 november 2016 at 08:01

  Wij kunnen hem heel goed gebruiken om alle afspraken in ons gezin overzichtelijk te ordenen .
  Zodat de mama’s relaxed het leven door kunnen gaan.
  Roze lijkt me heel toepasselijk met 2 mama’s

 • Reageer Maaike 21 november 2016 at 08:01

  Met 2 kinderen is er steeds meer planning nodig en ik denk dat deze agenda ons erbij kan helpen.
  Omdat ik zelf van roze hou en hier in huis er nogal gebrek aan is dankzij mijn zoons ga ik voor die!

 • Reageer Linda Gebben 21 november 2016 at 08:03

  Met drie mannen hier in huis en de oudste (echtgenoot) vaak weg voor zijn werk (lees vaak 2 weken aaneen) is de planning mijn houvast. Zonder ben ik een kip zonder kop haha. Met ROZE agenda kan ik de relaxte moeder weer spelen!!

 • Reageer Kelly Schuijren 21 november 2016 at 08:03

  Ik zou heel graag de roze willen winnen! Inplannen in zo een leuke agenda wordt nu een feest! Ik studeer, werk en heb twee kinderen…die uiteraard bij vriendjes willen spelen, zwemles hebben en om de haverklap een studiedag hebben(die mama vergeet…sta je dan als enige op het schoolplein 🙂 ) papa heeft daarnaast twee baantjes waar mama omheen mag plannen. En dan natuurlijk niet te vergeten me-time, met en zonder manlief. Deze agenda zou dus goed van pas komen in ons drukke maar gezellige gezin! Groetjes Kelly

 • Reageer Mira Nuijten 21 november 2016 at 08:04

  Gefeliciteerd! Ik zou ‘m graag willen winnen. Kleur is niet van belang. Hier 2 kleintjes, mama die werkt en papa die weer fulltime studeert. Onze planning loopt nu in de soep. Aandacht voor elkaar inplannen en een duidelijke planning is zeer welkom!

 • Reageer Linda Bos 21 november 2016 at 08:05

  Jaaa, deze zou ik graag winen. Ik vinde de grijs/groene prachtig! Volgende week wordt mijn jongste 4…en hij zal vast ook ditect willen afspreken met vriendjes..samen met alle afspr van mn werk en de afspraken voor de 3 kinders heb ik n heel goed systeem nodig…
  Jouw agenda lijkt me daar uitstekend voor!!

 • Reageer Sandra vanderStaak 21 november 2016 at 08:09

  Wat leuk. Ik zou graag een roze willen winnen. Met een gezin met 3 kinderenvan ons samen en 2 van mijn man uit een eerder huwelijk is het soms een chaosin mijn agenda. Met ieder zijn eigen plekje in de agenda zal het er hier vast een stuk relaxter aan toe gaan.

 • Reageer Linda Baas 21 november 2016 at 08:10

  Wat een leuke actie! De bruine zou ik graag willen winnen, want ik denk dat mijn mannen de roze niet zo mooi vinden ? en het lijkt me heerlijk om elke dag/week van die leuke uitspraken, bingo’s enz te lezen!

 • Reageer Danielle 21 november 2016 at 08:11

  Dat zou goed van pas komen! Het lijkt me erg handig om per persoon de afspraken op te kunnen schrijven, zeker nu ik weer last heb van zwangerschaps dementie ? De bruine variant vind ik erg mooi ?

 • Reageer Patricia 21 november 2016 at 08:12

  Als (alleenstaande)moeder van vier kids is het fijn om sinds herinnerd te worden om een relaxte mama te zijn. Deze agenda kan me hier dus regelmatig aan herinneren haha! En mijn overvolle agenda (lees; in mijn hoofd) weer overzichtelijk maken. ☺

 • Reageer Eline van Gelder 21 november 2016 at 08:15

  Gefeliciteerd! Voor volgend jaar het voornemen om weer wat beter te gaan plannen dus dan komt deze agenda heel goed van pas! De roze variant vind ik het leukste!

 • Reageer Ilona de Kleyn 21 november 2016 at 08:16

  Fantastische agenda! lijkt me super handig met 2 schoolgaande kinderen, speelafspraken, sporten enz enz. De bruine vind ik net een tikkeltje mooier.

 • Reageer Mireille 21 november 2016 at 08:17

  Hiep hiep hoera! Happy feestweek!
  Sinds een maand bestaat ons gezin uit 2 kids, 2 meiden! Een baby van een maand en een peuter van 2,5. Wat een chaos! Een peutermeisje die ontzettend verliefd is op haar zusje maar ineens ’s nachts ging spoken (elke dag bing hoor!) onze favoriete kip ketjap uit het Relax Mama kookboek niet meer wilde eten, haar speen kapot beet en daar dus noodgedwongen vanaf moest! Regelmatig heb ik mijn levensspreuk ‘HET IS EEN FASE! (Of toch een monster?) ieder uur van de nacht moeten herhalen. Oh en de baby sliep door… met nadruk op sliep!
  Ik vraag me oprecht af hoe ‘die andere moeders’ het doen want mijn hoofd (en huis) zijn een complete chaos! En dan moet ik over 2 maanden alweer aan het werk! Die toffe agenda kan ik wel gebruiken om rust te creeeren en natuurlijk ook flink te lachen! Een roze zou ik leuk vinden!

 • Reageer Maartje zantkuijl 21 november 2016 at 08:25

  Ik heb met mijn twee pubers zoveel afspraken op school met tandarts,huisarts enz dat ik het echt niet meer allemaal kan onthouden. Deze roze agenda is mooi en praktisch en ook nog relaxed dus ik hoop echt dat ik hem win. Moest van huisarts meer gaan relaxen voor mijn hoge bloeddruk hopelijk kan deze agenda daarbij helpen

 • Reageer Karli 21 november 2016 at 08:27

  Zonder time-management kom je nergens! Sinds dit jaar ben ik moeder en heb gemerkt dat zonder goede planning alles in de soep loopt! Een roze agenda zou daarom fantastisch zijn!

 • Reageer Chantal 21 november 2016 at 08:27

  Deze is super handig.. en ook nog eens mooi om te zien.. De rosé vind ik echt 1 voor web mams voor me zelf dus hihi.. Hij komt hier goed van pas ik werk in de zorg met wisselende diensten.. Mijn man Is chaffeur en heeft zijn vollybal. . En onze zoon jouke benjamin gaat naar opa en oma’s en de opvang als wij werken.. super handig en overzichtelijk kan ik het daar in wegzetten. . Nu maar hard duimen en hopen dat wij hem winnen ??

 • Reageer Hanneke 21 november 2016 at 08:29

  Dat lijkt mij super! In 2017 komt nummer 2, wel handig om dan alles bij te kunnen houden.

 • Reageer Eline M 21 november 2016 at 08:29

  Ja heel leuk! Graag de bruine agenda, voor deze drukke mama en haar twee mannen!
  In 2017 ga ik afstuderen… tussen het werk, huishouden, taxi spelen en de nodige koffiedates door 😉 Dat wordt alles vastleggen!

 • Reageer Vanessa 21 november 2016 at 08:29

  Wat een leuk en vooral handig cadeau om te winnen bij jullie feestweek! Ik zou hem erg goed junnen gebruiken in ons gezin met wisseldiensten en oppas regelen maar ja wie niet! Ik vind de bruine variant erg leuk maar als jullie te veel roze gezinsagenda’s ‘overhouden’ houdt ik me ook aanbevolen 🙂

 • Reageer Coraline 21 november 2016 at 08:32

  Wow!! Wat een toffe famile-agenda; vooral die roze! Om overzicht te krijgen in al onze drukke bezigheden zou hij super van pas komen!

 • Reageer Dinande 21 november 2016 at 08:32

  In april gaat onze zoon naar de basisschool en willen we beginnen met zwemles. Om alles in goede banen te leiden, want naast natuurlijk ook de speeldates, feestjes en onze eigen afspraken, kan deze agenda niet ontbreken. De bruine is mijn favoriet.

 • Reageer Marijke 21 november 2016 at 08:36

  Ikwillumikwillumikwillum. Okay…. das misschien een beetje hebberig…. maar toch: IKWILLUM! ??

 • Reageer Daisy 21 november 2016 at 08:38

  Wat een toffe agenda.. 2017 word het jaar dat ik weer een opleiding ga volgen, dat de laatste twee ook naar school gaan (tweelingmeisjes), zwemles etc. Met een papa met een eigen zaak komt deze agenda goed van pas. Zo kunnen we alles in goede banen leiden.

 • Reageer Lisette Dijkgraaf 21 november 2016 at 08:40

  Met mijn jonge gezinnetje lijkt het me super handig om in deze agenda de planning bij te houden! En in drukke weken, met soms wat stress op de overlevingsstand, opgevrolijkt te worden met de leuke teksten. Even lezen waar het ook al weer om draait ☺️ De kleur maakt mij niet uit, beide super leuk!

 • Reageer Patty Duzevic 21 november 2016 at 08:41

  Ik ga voor groen wauw wat een gaaf exemplaar! Wij moeten nog een gezins agenda zo makkelijk want drukdruk druk met kindjes een baan en een sociaal leven en after zwangerschap vergeetachtigheid kun je zonder niet alles meer onthouden.
  Dus duim duit duim voor deze leuke agenda

 • Reageer Dyonne 21 november 2016 at 08:45

  Wat een geweldige agenda!!! Wij hebben een druk gezin. Webzijn met zijn viertjes, papa, mama en 2 mooie meisjes. En ik vind het heerlijk als ik alle afspraken bij kan houden, zodat we niets vergeten. Dus die roze agenda zou geweldig zijn.

 • Reageer Andrea 21 november 2016 at 08:46

  Graag!! Kleur maakt niet uit ???
  Met n militair als papa is geen week hetzelfde en moet er veel gepland worden. 2 kleine kindjes, kdv, bso, afspraakjes…
  Deze agenda zou orde kunnen scheppen in de chaos!! ❤️

 • Reageer Josita Aydin 21 november 2016 at 08:47

  Wat een fijne winactie. Ik hou van plannen maar jeetje wat een gedoe met 2 kids! Ik hoop dat deze planner mij er bij gaat helpen wat meer overzicht te creëren en ook van tijd tot tijd mij door al die “het is een fase het is een fase-momenten” loodst.

 • Reageer Jessica Brongers 21 november 2016 at 08:48

  Wow wat een toffe gezinsagenda! Met een gezin van 4 is een overzichtelijke gezinsorganizer erg welkom!Zouden wij graag winnen in het bruin met groen :-D.

 • Reageer Sofie Peeters 21 november 2016 at 08:49

  Roze is helemaal mijn ding. 3 kids, huishouden, buitenschoolse activiteiten, een job en dan nog zelf een druk sociaal leven,… ja ik kan wel een beetje structuur en relax gebruiken?

 • Reageer Patricia Slok Soede-Klein 21 november 2016 at 08:49

  Ooh, die zou ik graag winnen in het roze!! Met 2 meiden op de basisschool met alle bijkomen projectjes, knutselmorgens en activiteiten, een man die sport en mezelf die werkt en de boel draaiende moet houden zou dat ideaal zijn! Voorgaande jaren steeds een simpele agenda gehad waarvan de blaadjes van sommige dagen onsamenhangend volgeschreven stonden..
  Ik ga duimen!!

 • Reageer Kirsten van Putten 21 november 2016 at 08:49

  Voor mijn zus!! Een duidelijke agenda waarin ze al haar afspraken in kan zetten voor haar en mijn lieve nichtje van anderhalf !!

  Groetjes Kirsten

 • Reageer Sanne 21 november 2016 at 08:53

  Waarom ik de (bruine) agenda zou willen winnen……
  De agenda is mooi,leuk,grappig en bovendien handig!!? Je kunt er àlles in opschrijven ook mijn man kan hier (eindelijk) alles in opschrijven.?En laat dát nou juist zo fijn zijn dat we voor ons gezin een mooie leuke fijne gezellige agenda hebben waarin we al onze drukke momenten in kunnen noteren maar waarin we juist ook family time momenten kunnen vastleggen!!! I’d like to win!!! ??

 • Reageer Mariska Beekman 21 november 2016 at 08:56

  Dan kan 2017 heerlijk relaxed beginnen, en dan hopen dat ik niet meer zo veel vergeet als ons tweede wonder is geboren ?!
  Vind beide kleuren mooi, ben vooral benieuwd naar de inhoud ?! Mariska

 • Reageer Sabine 21 november 2016 at 08:59

  Koningin der Chaoot (mijn zus), gaat denk ik veel plezier beleven en een steuntje in haar rug krijgen, door deze agenda. Ik zou graag de opvallende roze voor haar winnen, omdat ze de beige waarschijnlijk kwijt raakt.. 😉

 • Reageer Marjan 21 november 2016 at 08:59

  Ja die wil ik graag hebben om de planning overzichtelijk te houden. Met twee puberende bonus kinderen die de gemaakte afspraken regelmatig willen verzetten en onze niet inzichtelijke afspraken gaat het dus regelmatig mis.

 • Reageer Marloes 21 november 2016 at 09:00

  Als werkende moeder van 3 die alles graag goed georganiseerd heeft zou deze mooie agenda goed van pas komen. De roze vind ik het aller mooist.

 • Reageer Marjolijn Wolf 21 november 2016 at 09:02

  Whoop whoop wat een super leuke actie! Ik heb eigenlijk dezelfde reden als de meeste moeders onder ons. We leven in een drukke tijd met veel afspraken. Zou super zijn om al deze afspraken in de roze relax mama agenda te zetten! ?

 • Reageer Yvonne Rodenburg - Sprangers 21 november 2016 at 09:03

  Allereerst gefeliciteerd met het eenjarige bestaan van de website en veel plezier met de feest week! Wat een leuke actie om de week mee te starten! Graag zou ik een roze winnen. Kan het weekmenu er in, vergeethetnietjes, aantekeningen van “oh, dat doet ze voor het eerst!” en natuurlijk de globale gezinsplanning.

 • Reageer Sanne 21 november 2016 at 09:03

  Heel, heel graag zou ik zo’n agenda winnen! Ons gezin met 3 kinderen kan wel wat extra hulp gebruiken. Dan heeft die gym, de ander een feestje, een afspraak bij de tandarts etc. Eerst kon ik het nog wel bijhouden maar tegenwoordig schrijf ik alles op. Dus een handige agenda met handige tips en tricks kan ervoor zorgen dat deze mama een stuk relaxter door het leven kan gaan! En dan ook nog de luxe om een kleur te kiezen… ik zeg roze! ?

 • Reageer Viev 21 november 2016 at 09:04

  Onze jongste is net 3 maanden en ik heb nog steeds last van zwangerschapsdementie dus een agenda hebben we wel nodig. En dan heel graag de roze; met 4 meiden zijn we sterk in de meerderheid dus papa heeft pech!

 • Reageer Hèlen 21 november 2016 at 09:06

  Na anderhalf jaar thuis zitten een baan…van 32 uur. Dat in combinatie met twee kleine mannen en één grote die ook 38u werkt, kan mijn gezin niet zonder lijstjes, agenda’s en schema’s. Groen of roze, er zal met evenveel plezier in geschreven en gepland worden om ook in 2017 alle ballen in de lucht te houden :).

 • Reageer Marilou 21 november 2016 at 09:08

  Iedere zondag om 20:00 nemen mijn man en ik de aankomende week door. Misschien suf maar o zo fijn om niet voor verrassingen te komen staan en dat 1 van ons toch echt de kids van de opvang ophaalt ?
  Hoe leuk om dat in deze gezinsagenda bij te kunnen houden. En ja dan toch lekker de roze. Want laten we eerlijk zijn, ik zal toch echt degene zijn die hem het meest in de handen zal hebben.

 • Reageer Annemarie 21 november 2016 at 09:09

  Midden in mijn revalidatie traject moet ik proberen een gestructureerd bejaarde bestaan op de bouwen. Structuur, rust en evalueren van hoe goed ik me wanneer voel… helemaal niks voor mij… En dan ook nog mijn gezin draaiende houden… deze waanzinnige agenda zou deze klus een beetje dragelijk maken 🙂

 • Reageer Mieke 21 november 2016 at 09:13

  Zou Super handig zijn om alle sportactiviteiten in te kunnen plannen. Mijn voorkeur gaat uit naar de bruine.

 • Reageer Linda Snoek 21 november 2016 at 09:14

  Ok….ik beken…ik snapte er niets van….al die drukte..al dat gerace….en die planners…agenda’s etc. Maar ineens zijn de kinderen op een leeftijd gekomen dat ze niet enkel kraaiend en af en toe teruggevend in de box liggen. Ze moeten ineens naar school, zwemles, dansen, speeldates, etc. Klotsende oksels als ik weer vergeten ben dat ze verkleed mochten komen…. iets wat drijft en zinkt moesten meenemen…. of er een allang aangekondigde sport of studiedag is! ? Dus ik snap t nu….ik snap het heel erg…en ben in hoge nood voor een familie-agenda…. en met zo een mooie wordt wennen aan nog meer plannen enkel maar leuker! We gaan voor bruin!!

 • Reageer Renske 21 november 2016 at 09:14

  Wat een leuke winactie. Zo’n mooie roze agenda zal goed van pas komen in 2017. We zijn allebei op zoek naar een nieuwe baan en mijn zal ook beginnen met een opleiding. Om een beetje het overzicht te bewaren en relax momenten in te kunne bouwen zou deze agenda een fijne aanvulling zijn!

 • Reageer Elise Leroy 21 november 2016 at 09:17

  oh die staat op mijn verlanglijstje! Ik zou graag de roze winnen. In januari is mijn moederschapsrust helaas voorbij en moet ik terug gaan werken. Met twee kindjes en een ongeorganiseerde man zou deze gezinsagenda heel goed van pas komen !

 • Reageer Annemieke 21 november 2016 at 09:18

  WoW wat gaaf!! Ik zou graag een roze winnen. Net zoals zo velen hebben we een druk gezinsleven. 3 kinderen, een baan, mijn man is vrachtwagenchauffeur dus niet veel thuis, tijd voor jezelf en je vrienden. Alles inplannen kost wat creativiteit. En ik vergeet nogal eens wat. Ideaal dus een agenda waar alles bij elkaar staat. Ik zou graag de roze winnen. Met 3 dochters is roze een veel voorkomende kleur in ons huis.

 • Reageer Tiffany wouters 21 november 2016 at 09:20

  Mama Werkt met kleine baby’tjes en papa met de oudjes , beiden dus wisselende uurroosters . Planning is dus zeer belangrijk . De roze agenda zou dus heel goed van pas komen en is nog mooi en leuk ook !!! Als alles goed gepland is word mama ook een relax mama .

 • Reageer Eveline Vink 21 november 2016 at 09:21

  Ik ga voor de roze!!! Ons 2e kindje is onderweg, wordt in februari verwacht en aangezien ik echt een eersteklas vergiet ben met het onthouden van afspraken of wat-dan-ook (waarvan ík dan weer in de stress schiet), zou een relax-mama agenda ontzettend van pas komen!!!!!!

 • Reageer stefanie Rigaux 21 november 2016 at 09:21

  Omdat we elke week zoveeeeel moeten regelen als ik nachten heb, avondschool, constante doktersbezoeken en ziekenhuisbezoeken voor het dochtertje, sociaal leven, school,… kortom mijn hoofd slaat tilt zonder overzicht.
  De roze agenda zou me heeeel wat rust en overzicht bezorgen. ?

 • Reageer Marinka Smeulders 21 november 2016 at 09:22

  Omdat er wellicht met agenda wel iets van structuur aan te brengen is in ons gezin…

  Omdat ik met agenda niet meer hoef te fungeren als “allesweter”, maar de mannen kan doorsturen naar een fysieke allesweter…

  Omdat ik tussen al het hysterische plak en knip werk van 2 jongens ook graag MIJN knutselwerk op zou hangen…

  Omdat we nu een “maand-agenda” hebben die bestaat uit 12 uitgeprinte en aan elkaar vastgeniete losse blaadjes…

  Omdat iets winnen nou eenmaal gewoon leuk is…

 • Reageer Inge Verbakel-Verhoef 21 november 2016 at 09:25

  Wat een leuke actie! Ik zou graag de roze variant winnen. Deze agenda zorgt net als de boeken voor een glimlach op m’n gezicht. Iedere dag weer en dat is zeker op de ploeterdagen heel erg welkom!

 • Reageer Heidi 21 november 2016 at 09:28

  Wauw jaaaaa heel graag de roze in ons meisjes gezin. ? Lijkt me super handig. In ons leventje van werken. Oudste naar school en sport en jongste naar de oppas.
  We zouden hem heel graag willen winnen.?

 • Reageer De Smet Leen 21 november 2016 at 09:30

  Alles om een beetje organisatie in deze chaos te krijgen!
  Misschien houd ik dan effectief tijd over om iets voor mezelf te plannen.
  En in een huis vol meisjes opteer ik voor bruin, anders ben ik hem al kwijt na een uur.

  • Reageer De Smet Leen 21 november 2016 at 09:33

   Oh ja en omdat een kadootje krijgen super leuk is natuurlijk!

 • Reageer Corianne 21 november 2016 at 09:33

  Jaaaa super leuk en een welkome planningshulp! Om in één oogopslag het overzicht te houden op alle wekelijkse logistieke uitdagingen! De bruine variant vind ik het mooist.

 • Reageer Natasja 21 november 2016 at 09:34

  Oh heel graag! Ons planbord is echt te klein aan het worden voor alle afspraken/verjaardagen/schooldingetjes enz.
  De roze is helemaal leuk met 3 dochters 😉

 • Reageer Nathalie 21 november 2016 at 09:35

  Heel graag, het wordt eindelijk tijd dat ik ‘een relaxed mama’ word met ! 2017 wordt een nieuwe start voor ons op verschillende vlakken ( nieuw huis, nieuw zaakje bovenop vast werk,…) ! Deze agenda in het bruin zou ons hierbij zeer goed kunnen helpen ! X Nathalie

 • Reageer Christa Volders 21 november 2016 at 09:36

  Met een huis vol kinderen (5) en een echtgenoot is de agenda vaak onleesbaar met alle afspraken. Met een relax gezinsagenda zal de chaos er nog wel zijn in huis, maar afspraken beter te lezen zijn. 😉 en natuurlijk een relaxte moeder door handige tips die in de agenda staan. 😀

 • Reageer Danielle 21 november 2016 at 09:40

  Ik zou echt heel graag een roze agenda willen winnen!! ? Als enige vrouw in ons mannengezin heb ik wel recht op iets roze in ons huishouden?
  Nu onze 2e zoon in april ook naar school gaat (en dus naar zwemles, kinderfeestjes, sportclubje etc) is het wel handig om dit overzichtelijk bij te houden. Met 1 schoolgaand kind ging het nog wel op een gewone kalender maar dat past nu niet meer

 • Reageer Jiska Duinkerken 21 november 2016 at 09:41

  Ohh de bruine heel graag alsjeblieft dankjewel; ) Het is bij ons thuis altijd 1 grote chaos, en ik vergeet elk jaar weer agenda’s aan te schaffen wat alleen maar zorgt voor nog grotere chaos…

 • Reageer Joannet 21 november 2016 at 09:42

  Geweldig! Nu ik net mama ben geworden van mijn derde meisje en ik in januari weer ga werken, kan ik goed alle hulpe gebruiken om alles vlekkeloos… of bijna vlekkeloos te laten verlopen. Ons meisjeshuishouden gaat voor roze; papa past zich daar inmiddels goed aan ?

 • Reageer Carola 21 november 2016 at 09:48

  Wat zou ik deze agenda graag willen winnen. Ik moet eerlijk toegeven dat hij ook al op de wensenlijst voor de kerst staat. Maar dat duurt en dat duurt maar. Ik ben ook al 2x op de site geweest en heb alle gegevens ingevuld gewoon omdat ik niet nog zo lang kan wachten ?

  Ik heb thuis 1 kleine boef rond lopen dus heel veel voorkant stickers heb ik niet nodig. Maar ik weet zeker dat hij daar wel raad mee weet.
  Ik wil graag de roze mama agenda voor de me time, je moet het tenslotte zoeken in de kleine momenten. Ik ga duimen!

 • Reageer Lara 21 november 2016 at 09:51

  Wat een toffe verjaardagscadeau! Het lijkt me heel tof om deze te winnen. Zou erg goed van pas komen in onze gezin.

 • Reageer Michelle de Wit 21 november 2016 at 09:57

  Eindelijk een echte handige familieagenda!! Ik zou hem heeeeeel graag winnen voor mijn heerlijk structuurbehoeftige gezinnetje?!

  De roze vinden we het mooist!

 • Reageer janneke 21 november 2016 at 09:59

  Ja super een leuke familieagenda. In het nieuwe jaar ga ik naast mijn werk en mijn gezin aan mijn eigen zaak beginnen. Mijn droom waarmaken, dus een goede gezinsagenda kan ik zeker wel gebruiken!

 • Reageer Aniek 21 november 2016 at 10:00

  Wauw, ja graag!
  Waarom? Bij ons zijn thuis de rollen omgedraaid: ik werk fulltime en mijn man is thuis en zorgt voor de beide jongens en het huishouden. Prima, niks mis mee! En voor ons ook een prima verdeling.
  Maar een man is geen man natuurlijk als hij al die activiteiten in een week niet vergeet. Toch? 😉 Dus de gezinsagenda is DE uitkomst binnen ons gezin. Ik zou de agenda dan ook graag willen winnen voor mijn man in de kleur beige 🙂

 • Reageer Dorijn Vos-Korst 21 november 2016 at 10:01

  Ja leuk! De roze graag. In een huis met veel testosteron(1 man en 2 mini mannen) is een beetje roze altijd welkom. Ik vind het altijd super om jullie posts te volgen en enorm herkenbaar. Gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan!

 • Reageer Jasmijn 21 november 2016 at 10:01

  Ja heel graag maakt niet uit welke kleur.
  Hier een man met adhd die dus vanalles vergeet. En een week na de geboorte van lotte (nu bijna 2) heeft papa een ongeluk gehad waardoor we nog steeds heel veel in het ziekenhuis zitten. Nu vergeet ik ook veel omdat ik alles moet onthouden voor 3 en zelf ook nog werk. Zou heel handig zijn om alle overzicht te houden, en zeg nou zelf het is toch ook gewoon een super gave agenda!

 • Reageer Britta Bovendorp 21 november 2016 at 10:02

  Hoe handig!! Ik zou hem graag winnen. In februari begin in weer met werken na mijn verlof. De agenda lijkt me super fijn om alle afspraken, wisselende diensten en oppas in op te schrijven. Je raakt al snel het spoor bijster met een peuter van bijna 2 en een tweeling van 2 maand.
  De roze zou ik erg leuk vinden als tegenwicht in dit mannenhuishouden 🙂

 • Reageer Suzanne Wieringh 21 november 2016 at 10:04

  Alleen de naam spreekt me al aan ? Relax mama ! Wat zou ik dat graag willen zijn. Met 4 kindertjes, een man, alle dagelijkse beslommeringen en een reuze chaotisch hoofd loopt het hier meestal niet zo relaxed als ik zou willen.
  Ik ben voor mezelf een manier aan het zoeken om beter te plannen en me daar dan ook echt aan te gaan houden!! Aangezien ik meestal 100 dingen tegelijk wil doen omdat ik dat allemaal zo leuk en gezellig vind, mijn hoofd vol creatieve ideeën zit die uitgevoerd moeten worden of gewoon omdat die dingen moeten gebeuren ( lees: De was, was en nog eens was)
  Een extra zetje dmv zo’n mooie (grijs/bruine) agenda zou dan fantastisch zijn. Zo kan ik op een gezellige creatieve manier gaan plannen en de chaoot in mij gaan temmen !
  En een blije rustige mama is een blij en relaxed gezin ?

 • Reageer Gabrielle 21 november 2016 at 10:07

  Doordat mijn planning en die van mijn vriend erg wisselend zijn is een goeie agenda onmisbaar. En mijn zoontje begint nu ook zijn afspraken te krijgen dat moet ook goed opgeschreven worden.
  Zonder planning loopt hier alles in de soep en ben ik geen relaxte moeder meer maar een enorme gaoot.
  De kleur roze zou ik erg leuk vinden aangezien je dat hier goed zou zien liggen tussen alle donkere spullen en blauw.

 • Reageer Judith 21 november 2016 at 10:07

  Leuk! Die wil ik ook wel! De roze graag?. En waarom? Nou omdat hij mooi en super handig is..

 • Reageer Bo 21 november 2016 at 10:08

  Wat lijkt me jullie gezinsagenda ERRUG handig!! Mama+papa werken fulltime en mama werkt daarnaast met diensten (wat ook weer vaak veranderen) waardoor het vaak één grote kliederboel in mijn nu (school)agenda is!! Want ons ventje van 4 gaat naar groep 1 en ja hou maar eens netjes het overzicht wie wanneer hem waar en hoelaat moet gaan halen!! Laat staan alle andere to do dingen die nog tussendoor gepland zijn… en mijn geheugen?? Ja daat heb ik ECHT een agenda bij nodig. En wat nou leuker dan een ROZE agenda van CLUBRELAXTEMOEDERS met af en toe een spreuk die je weer doet lachen en je zo weer verandert in een relaxte mama?

 • Reageer Naomi van der Laan 21 november 2016 at 10:09

  Wow wat een gave actie !ik zou graag de roze voor ons thuis willen winnen .
  Ik heb nu steeds alles in m’n eigen agenda staan ,maar dat word er niet duidelijker op. En mn man kan die niet inzien als ik aan het werk ben natuurlijk.
  Zou fijn zijn om alle gezins afspraken in een aparte agenda te kunnen opschrijven. School en sport afspraken van de kids bijv. Word het wat relaxter voor iedereen, vooral voor mij dus haha..

 • Reageer Paula 21 november 2016 at 10:10

  Deze ontaarde moeder van 3 kids en kerel met drukke baan kan wel een goede agenda gebruiken! Er wordt mij regelmatig verweten dat ik niet goed kan plannen? maar met zo’n mooie (bruine) agenda kan dat niet meer mis gaan! Helaas kan ik a.s. vrijdag niet op het feestje komen, ik heb dan namelijk de generale repetitie van onze Harmonie(zaterdagavond concert, wat ik nog op de kalender moet schrijven?) hoop dat ik m win, anders die goedheiligman maar eens lief aankijken?

 • Reageer Susanne Rorijs 21 november 2016 at 10:11

  Oehhhhh het die hebben we nodig!!! Wat een leuke vormgeving ook! Overleggen is onze zwakte dus het gaat vaak mis en we hebben echt een schema op papier nodig die alles automatisch laat zien. Zoek allang naar zoiets handig en leuk!
  Zou zo blij zijn als……

 • Reageer Mirjam Hartman 21 november 2016 at 10:11

  Ja leuk, beide kleuren vind ik mooi. Eens kijken of het dan lukt om geen afspraken te missen of dubbel te plannen ;))

 • Reageer Martha 21 november 2016 at 10:13

  Met onze recente gezinsuitbreiding van 4 naar 5 is het overzicht en de structuur even helemaal weg… dus zo’n handige en leuke agenda zou heel welkom zijn!
  En dan ga ik voor de roze variant, supervrolijk!

 • Reageer Annabel 21 november 2016 at 10:14

  Ik wil de roze ook wel winnen.. handig voor gezin en werk.. lekker overzichtelijk! Heb ik wel nodig 🙂

 • Reageer Machteld de Wit 21 november 2016 at 10:18

  Zou graag de roze variant winnen, hij lijkt me super om alle dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse stress momenten in bij te houden! (Lees: alle afspraken! ?)

 • Reageer Miranda de Groot 21 november 2016 at 10:18

  Ik zou graag de roze willen winnen. Hier in huis is het enorm chaotisch. Totaal geen overzicht in afspraken. Nu kan ik met deze agenda wat orde scheppen. Zodat ook vriendlief kan zien wie/wat voor afspraken heeft. En zeker met zijn diagnose Autisme is het wel handig lijkt me. Ik ben nu de wandelende agenda, maar dan nog vergeet ik de helft ?

 • Reageer Marjolijne 21 november 2016 at 10:20

  Wat zou het goed uitkomen zo’n mooie bruine! Met een nieuw gezinslid erbij en genoeg afspraken die we niet mogen vergeten is een stukje relaxtheid in de keuken erg welkom!

 • Reageer Marieke Raijmakers 21 november 2016 at 10:22

  Ik zou graag de agenda winnen voor mijn gezinnetje. Door de behandeling tegen borstkanker ben ik heel vergeetachtig en kan dus wel een agenda gebruiken. Het feit dat ik met een vrouw getrouwd ben en jullie ook vrouw-vrouw stickers hebben maakt het voor mij extra leuk!
  De kleur maakt niks uit, allemaal leuk!!!

 • Reageer Dagmar Ruiter 21 november 2016 at 10:26

  Hij is leuk! Aangezien ik de afgelopen tijd al 2 keer iets gewonnen heb bij de cvrm, wil ik deze nu graag winnen voor mijn vriendinnetje Merel. Ze heeft een heel druk leven met twee kindjes en de laatste tijd veel ellende gehad. Ze verdient hem echt omdat ze een super moeder is die altijd klaar staat voor anderen maar soms een beetje te weinig aan zichzelf denkt.

 • Reageer Nathalie Veenhuizen 21 november 2016 at 10:26

  Heel erg nodig hier; we gaan halverwege het jaar verhuizen naar een huis wat nog gebouwd moet worden (en waar dus de nodige regelafspraken voor nodig zijn), we gaan onze eigen zaak verbouwen, onze zoon begint in januari op de basisschool (en jeetje wat komen daar een data bij kijken van margedagen, vakanties etc), mijn dochter gaat naar de psz en ik werk 18 uur per week!!
  Kom maar door met die agenda; zo welkom!!
  ‘Gelukkig doen die andere moeders ook maar wat’ maar toch, een goed begin is het halve werk met een handige gezinsplanner..
  in het roze graag ?

 • Reageer Nienke van den Berg 21 november 2016 at 10:31

  Met vier mannen in huis zou deze agenda iDeaal zijn aangezien (mijn mannen) niet kunnen plannen, maar wel alles willen doen! Met de roze agenda is het dan duidelijk dat deze voor mama is. Hopelijk kan mama dan ook eens een relaxe momentje inplannen.

 • Reageer Femke 21 november 2016 at 10:33

  Oh elsbeth wat verzin je toch leuke dingen die het leven zoveel makkelijker maken! Ik heb geen zielig verhaal, red me prima met drie kinderen van 2, 6 en 8 en hun ‘drukke’ leventjes. Planning is wel my middle name geworden sinds de basisschoolleeftijd. Jouw agenda (de roze graag) en andere tips & trics zijn daarom ook een hele welkome aanvulling. 🙂 Ga alsjeblieft zo door. ?

 • Reageer Claudia 21 november 2016 at 10:38

  Wat een geweldige prijs om te winnen! Ik vind m zó leuk! En zo handig… Met een man die regelmatig s avonds afspraken heeft voor zijn werk, afspraken voor de ouderraad op school, sport van onze dochter, consultatiebureau voor ons ventje (die vandaag 1 is geworden, hieperdepiep!), en dan nog alle gezelligheid die gepland staat ben ik het overzicht nog wel eens kwijt ?

  • Reageer Claudia 21 november 2016 at 10:40

   Oh ja, de roze graag ☺

 • Reageer Aletta van Eijk 21 november 2016 at 10:38

  Ha leuke club! Ik wil hem dolgraag winnen! Ons vierde kindje is onderweg, en door al het regelen, organiseren en managen van alle dag, moet ik dit wel in jullie super leuke agenda noteren!!! Ik kan niet zonder! De roze graag! ??

 • Reageer De bruine vind ik het mooist. Groetjes Saskia 21 november 2016 at 10:38

  Met nummer twee opkomst (4 december uitgerekend) kunnen wij deze agenda goed gebruiken 🙂
  Zal wel even wennen zijn met z’n vieren maar we hebben er ontzettend veel zin in! De bruine vind ik het mooist. Groetjes Saskia

  • Reageer Saskia Rasker 21 november 2016 at 10:40

   Ging even mis: mijn naam is saskia rasker 🙂

 • Reageer Nicole 21 november 2016 at 10:41

  Gefeliciteerd en wat een leuke actie! De roze zou ik graag willen winnen. Dan kan ik alle sport afspraken, school afspraken en andere afspraken voor iedereen er in zetten. Nu doe ik dat op mijn telefoon maar dat vind ik persoonlijk toch niet zo fijn. Werkt niet altijd zo goed. Succes met je blog, ik lees het altijd graag.

 • Reageer Jessica 21 november 2016 at 10:45

  Oh ja, ik stond er van de week al mee in mijn handen maar de rij bij Bruna was zó lang en mijn 11 maanden zó jengelig dat ik hem maar even terug had gelegd :’). De roze voor dit meiden gezin zou het mooist zijn 🙂

 • Reageer Marit Janssen 21 november 2016 at 10:45

  Oh, de roze agenda zou zeker van pas komen in ons gezin met werkende én studerende papa én mama en bijna naar school gaande kleuter en dreumes.
  Dat geeft veel gepuzzel en deze mooie agenda zou een uitkomst zijn goed overzicht te houden!

 • Reageer Chantal 21 november 2016 at 10:46

  De roze zou top zijn! Dochter 1 voor het eerst naar de basisschool, zwemles, dansles, consultatiebureau voor dochter nr 2, ….. en ga zo maar door. En dan niet te vergeten relax time voor mama!
  Hoe fijn om in alle drukte tips & trucs te lezen of inspiratie op te doen.

 • Reageer Adam 21 november 2016 at 10:46

  Super leuk, ik zou deze graag voor mijn vrouw willen winnen. Ze heeft een trauma bevalling meegemaakt en zit in een depressie en lijkt er moeilijk uit te komen. Ik hoop dat ze met zo een mooie vrolijke agenda leuke dingen kan plannen voor haar zelf een er dan naar zal uitkijken en veel aan alle tips en tricks heeft.

  Ps kleur maakt niet uit.

 • Reageer Jorien Mes 21 november 2016 at 10:47

  ah! Leuke winactie! Als ik win dan wil ik graag de roze…een mooie tegenhanger in mijn mannengezin (man en 3 zoons!) En er valt hier genoeg te plannen aan werk, clubjes en uitjes, dus een agenda is meer dan welkom 🙂

 • Reageer Marije 21 november 2016 at 11:00

  Oehhh die is leuk!! Ik zou graag een met de bruine voorkant willen winnen. Voordat ik kinderen kreeg was mijn hoofd mijn agenda.. Ik geloof dat mijn organisatorische skills zijn verdwenen tijdens de zwangerschap dus een agenda is nu noodzakelijk 🙂 Misschien dat deze agenda te leuk is en me te veel gaat afleiden (ook mijn concentratie is verdwenen) maar ik durf het aan!!

 • Reageer Annemiek Swart 21 november 2016 at 11:01

  Leuk een nieuwe agenda winnen. Wie weet helpt het met relax het nieuwe jaar te beginnen! Met de roze versie in het mannen huishouden word ik helemaal blij!

 • Reageer Maaike 21 november 2016 at 11:05

  Zwemles dochter, sloffen mee naar kdv zoon, biebboeken terug, rapportgesprek dochter, extra vergadering moeder- vroeg eten, kaartje buurvrouw, sport vader, verjaardag neefje, oppas zoeken, vriendje dochter komt spelen, oohja, cadeautje neefje, plannen, plannen, plannen. Hoe ouder de kids, hoe voller de agenda. Dat vraagt om structuur, overzicht en planing. Om een relaxte moeder te blijven, heb je één ding echt nodig; een familie- agenda! Wij gaan voor de bruine variant.

 • Reageer Miriam 21 november 2016 at 11:06

  Deze te gekke agenda had ik al gespot en staat boven aan mijn verlanglijstje. Waar ik eerder alles in mijn hoofd had zitten, ben ik dat na de komst van de tweeling (kind 2 en 3) helemaal kwijt. In mijn “gewone” schoolagenda staat alles van iedereen door elkaar en ik vergeet daardoor alsnog dingen die wel genoteerd staan. Zal fijn als dat allemaal wat overzichtelijker is straks. En zo leuk dat de kinderen zichzelf kunnen plakken!!

 • Reageer Yvette Huitema 21 november 2016 at 11:09

  Ik zou erg blij zijn met de beige agenda.
  Druk,druk, druk….die daarheen die hier op tijd daar….plannen….Pff
  Relax……met deze agenda heb ik overzicht! Iedereen op tijd, relaxt, en daarnaast ook nog leuke tips weetjes, illustraties…..
  Druk, druk, nee helemaal niet.

 • Reageer Brenda 21 november 2016 at 11:17

  Oehh deze zou ik goed kunnen gebruiken. Als mama van 2 jongens is er altijd iets te doen.
  Daarbij ben ik volgende week.jarig dus van de enige jarige naar de andere ?

 • Reageer Kim Schouten 21 november 2016 at 11:19

  Geen lang verhaal waarom: gewoon omdat het ontzettend Handig is zo’n gezinsplanner/agenda!
  Ik loot graag mee voor de agenda met bruine voorkant!
  Groetjes Kim

 • Reageer Mariska 21 november 2016 at 11:30

  Ik zou erg graag winnen.. word ik misschien wat relaxer in mijn hoofd! Een dochtertje van 2 en een tweeling op komst in januari? Kan wel wat planning gebruiken, ben net een zeef momenteel ?

 • Reageer Mirjam 21 november 2016 at 11:36

  Eigenlijk wil ik helemaal geen roze agenda winnen. Want ik heb het voornemen om er eens een heel rustig 2017 van te maken. Geen agenda nodig!!!
  Maar stel dat na 3 dagen mijn goede voornemen al sneuveld … wat moet ik dan!? Dus doet maar een roze voor mij aub. Gewoon voor het geval dat ….

 • Reageer Neeltje Geertsema 21 november 2016 at 11:43

  Gefeliciteerd een jaar! De bruine is mijn favoriet… en ik wil hem wel winnen omdat ik nu met mijn zwangerschapshormonen wel wat rust kan gebruiken met ook al twee energievolle jongens in huis. En omdat ik bijna elke week wel naar het ziekenhuis moet voor controles, komt de agenda echt van pas. Ps :lees je echt alle reacties ? Zeker wel een avond zoet mee, succes!

 • Reageer Annemiek 21 november 2016 at 11:54

  Met een tweeling van 9 weken die ik bv geef, een zoon van 5 en een man die onregelmatig werkt, weet ik soms van voren niet waar ik van achter mee bezig ben… zo’n agenda kan geen kwaad! Met 4 mannen kies ik voor bruin!

 • Reageer Danielle Franken 21 november 2016 at 11:59

  Een bruine graag! Met een kleuter op school, baby die regelmatig naar het consultatiebureau moet en een man met wisselend rooster is het heel handig om een goed overzicht te hebben wie waar wanneer heen moet. En die leuke spreuken en tips helpen mij de dag weer door ?

 • Reageer Bianca 21 november 2016 at 12:11

  Ja! Ik, als echte lijstjes mama ( lees eten, kleding, uitjes enz) kan wel een goede overzichtelijke agenda gebruiken.
  In ons drukke gezin met 2 peuters is er altijd wel een lijstje te maken en afspraken te plannen.
  Graag de bruine , mocht ik winnen.

 • Reageer Claudia Zebregs van Beurden 21 november 2016 at 12:17

  Wat een verademing om steeds een relax momentje te hebben als je de agenda open slaat!!
  Graag de roze 🙂

 • Reageer Renee Camps 21 november 2016 at 12:31

  Wauw…deze zou ik ook wel graag willen winnen!!!
  Komende jaar gaat alles anders in ons gezin….de oudste gaat naar de peuterspeelzaal en ook zijn we nu aan het kijken naar gastouderopvang….
  Zo’n super handige, duidelijke maar vooral leuke agenda zou dus zeker goed van pas komen hier!!!

 • Reageer Wendy 21 november 2016 at 12:36

  Lijkt mij top om er een te winnen! Ontzettend handig om enigszins georganiseerd te blijven in de drukte van ons gezin, werk en alles wat we er nog omheen doen. En als ‘ie net zo hilarisch is als het boek dan raap je jezelf net wat makkelijker op tijdens een crash-momentje ? Gooi er ff zo’n spreuk tegenaan, plak een sticker, zoiets…..
  Heul graag de roze mochten wij de mazzel hebben er een te winnen, want ik hou ervan ?

 • Reageer Rosita v Alebeek 21 november 2016 at 12:38

  Wauw SUPER ik vind de Club van relaxte moeders erg leuk te volgen en altijd leuke dingen en weetjes.
  Heerlijke herkenbare uitspraken en daarom zou ik met een gezin met 2 dochters 3,5 & 6,5 jaar en beide een eigen bedrijf en actief gezin deze agenda SUPERGOED kunnen gebruiken en hoop dat het me helpt dan meer een RelaxteMoeder helpt te worden?

  • Reageer Rosita v Alebeek 21 november 2016 at 12:39

   Owwww met ons meidengezin wil ik graag de Roze agenda winnen?

 • Reageer Hester 21 november 2016 at 12:43

  Iets met chronisch slaap tekort en daardoor niet weten waar je moet zijn en hoe laat…ben serieus al een keer vergeten om naar mijn werk te gaan.

 • Reageer fabienne 21 november 2016 at 12:47

  Ik zou hem ook erg goed kunnen gebruiken met de zorg voor 2 kinderen een ernstig zieke man en 2 paarden… Je zou mij er een heel groot plezier mee doen liefs fabienne

 • Reageer Whitney 21 november 2016 at 12:52

  Dit zou mij heel goed van pas komen. Momenteel hebben wij 3 kinderen van 6,4&3 en dus volop afspraken in de planningen staan van zwemles tot atletiek en van de tandarts tot een verjaardag. Nu heb ik nooit een agenda gebruikt want mijn hoofd liet me nooit in de steek, echter verwachten wij in 2017 ons 4e kindje en dat betekent natuurlijk heel veel afspraken die we extra moeten plannen voor het consultatiebureau etc. Een agenda zal dus heel erg goed van pas komen om wat overzicht te creeeren. Qua kleur vindt ik ze beide erg leuk!!

 • Reageer Jessica 21 november 2016 at 12:53

  Ik zou hem graag winnen. Sinds 8 november hebben we er een prachtige dochter bij. En met een gezin van 5 zou een relax mamma agenda erg goed van pas komen. Graag de roze! ?

 • Reageer Angelique Godschalk 21 november 2016 at 12:55

  Iedere moeder kan deze gebruiken! Maar in het bijzonder ik natuurlijk. Met 2 meiden op de basisschool (lees: gym, schoolzwemmen, speelafspeaakjes, sporten en feestjes) is hier genoeg bij te houden. Daarnaast een eigen bedrijf en een man in de ploegendienst, das elke maand weer plannen wanneer oppas nodig is, BSO en quality time. Een agenda is een must dus. En dan het liefst de roze:)

 • Reageer Manon 21 november 2016 at 13:09

  Gewoon omdat ik fan ben van Relax mama.
  Heerlijk herkenbaar die quotes en lekker die recepten en duper handig deze familie agenda. Als ik hem win,dan de bruine graag!

 • Reageer Tamara 21 november 2016 at 13:12

  Een Nieuw samengesteld gezin is niet altijd even makkelijk want we willen tijd spenderen als een gezin met zn 4, maar we willen onze dochters ook de kans geven met eigen mama en eigen papa wat te doen omdat we dat ook belangrijk vinden, ook mogen bij ons mama en papa samen wat tijd doorbrengen maar ook even wat alleen tijd aan hun eigen hobby, zo blijft iedereen gelukkig, maar dit is zoveel plannen dat een agenda eigenlijk de beste hulp is in dit gezin… we zijn met 3 vrouwen in huis, 5 als je de katten er nog eens bijrekent, neem dan maar de roze 😉

  Nu snel verder doen hopelijk tot later!

 • Reageer Suus Muchall 21 november 2016 at 13:15

  Ik zou graag de roze winnen, omdat ik na 4 jaar niet kunnen werken nu net weer begin aan (vrijwilligers-) werken, dus dan is een gezinsplanner wel een heel handig hulpmiddel als je er een tijdje door omstandigheden ( gezondheid) tussenuit ben geweest!

 • Reageer Jose 21 november 2016 at 13:19

  Gefeliciteerd met het eenjarig bestaan van de website en wat een leuke winactie. De relaxmama agenda zal volgend jaar echt een uitkomst zijn in dit gezin. Papa werk in ploegendienst en mijn zoontje gaat in januari 2017 naar groep 1, dus dat worden een boel nieuwe afspraken (speelafspraken, sport of clubje)om te noteren. De bruin met groene uitvoering vind ik mooi.

 • Reageer Daisy 21 november 2016 at 13:24

  Jaaaaaa!! Zou ‘m zo graag willen (de roze variant).. ben echt totaal geen ‘relaxe mama’ de laatste tijd en de agenda zou mij daar zo erg mee helpen! Wordt er nu al blij van 🙂

 • Reageer Marijke 21 november 2016 at 13:30

  Wat ontzettend leuk! Ik doe gráág mee, want ik heb nog geen nieuwe agenda voor het nieuwe jaar gezien die ik zo leuk vind als deze! Kleur roze is m’n favoriet.

 • Reageer Sharon 21 november 2016 at 13:34

  Jaa die wil ik wel. Met twee kids en dito zoveel afspraakjes. En wij werken allebei en allebei in wisseldiensten. Wij hebben nogal een schema. En met die mooie bruine (of roze) kan ik dan ook eindelijk ons gezamenlijke avondje uit goed inplannen

 • Reageer Denise 21 november 2016 at 13:43

  Ten eerste van harte! ? Ik zou hem heeeel graag willen winnen! Waarom? Omdat iedere mama toch een agenda nodig heeft! (Vooral om, naast al de nodige drukte in en rondom het gezin, veel vrije uurtjes volgend jaar in te plannen voor mezelf ?)
  Hij ziet er leuk én handig uit, ik heb geen voorkeur voor een kleur, ben overal blij mee! ?

 • Reageer Valerie 21 november 2016 at 13:44

  Dit is wat we zoeken!! Plannen lukt ons niet al te best! Dubbele afspraken, vergeten,… Dit kan ons ideale hulpmiddeltje zijn en ziet er nog eens mooi uit ook (bruine agenda).

 • Reageer Paulien 21 november 2016 at 13:48

  Ja!!! Deze agenda lijkt mij zo handig.
  2 werkende ouders, 2 schoolgaande kinderen en nog een kleine. Allemaal een eigen vakje! Eindelijk overzicht en misschien vergeten we dan niet de studiemiddag van de meiden zoals laatst…
  (Voorkeur voor roze)

 • Reageer Inge 21 november 2016 at 13:51

  Superleuk, en meteen een beetje Nederlandse relax in ons drukke gezin in Amerika. Roze vind ik het vrolijkst. Fijne week!!!

 • Reageer Ingrid 21 november 2016 at 13:52

  Oooo, doe kunnen wij hier heel goed gebruiken! We gebruiken nu een soortgelijke kalender en dat werkt geweldig. Iedereen weet waar hij//zij aan toe is en waar nog ruimte voor andere dingen is.
  Ideaal dus als je onregelmatig werkt, zoals ik en geen dag exact hetzelfde is.

 • Reageer Simon Neijts 21 november 2016 at 13:53

  De bruine staat op mn wishlist voor 5 december! Zou super leuk zijn deze nu te winnen. Ruimte genoeg voor een overzichtelijke planning voor ons gezin van 5. Met een dreumes, een 8-jarige en een prepuber gebeurt er altijd wat. Het zou fijn zijn in ieder geval onze planning en afspraken te kunnen organiseren.

 • Reageer Frasquita 21 november 2016 at 13:54

  Wat een geweldige agenda! Als moeder van twee jongens, echtgenote, zelfstandig onderneemster, lid van diverse clubs en verenigingen EN als enorme chaoot kan ik wel een beetje structuur en overzicht gebruiken. De kleur maakt me niet uit, ik vind ze allebei prachtig!

 • Reageer J. 21 november 2016 at 14:01

  Super leuke actie! Met een newborn, n dochter van 2.5 jaar en een man met drukke baan, zeker geen overbodige luxe! Kan ik vanaf januari, als mijn verlof voorbij is, alle afspraken mooi bij elkaar noteren! Duimen maar! 🙂

 • Reageer Monique Krijnen 21 november 2016 at 14:02

  Met 3 kids en alletwee een baan en druk sociaal leven is zo’n agenda onmisbaar!

 • Reageer Miranda Paree 21 november 2016 at 14:10

  Gefeliciteerd!
  En ja ik doe heel graag mee met deze leuke actie en ik ga voor de roze variant, beetje kleur in ons gezin met 3 jongens van 4,2 en 0!
  En de timing is perfect, ga in januari weer werken na een verlof van 8 maanden dus plannen met deze agenda lijkt mij wel handig!

 • Reageer Sophie Cobben 21 november 2016 at 14:10

  met een tweeling die in 2017 4 jaar wordt komt zo n agenda heel goed van pas. bovendien lijkt het me gewoon ook n leuke agenda dus dat is al reden genoeg om een ieniemienie klein kansje te wagen ??.

 • Reageer Angela 21 november 2016 at 14:17

  Leuke actie! ik zou m heel graag willen winnen in het roze!! Geweldige agenda !!

 • Reageer Mirella Giesberts 21 november 2016 at 14:17

  Met mijn ADD is mijn gevoel voor planning WAARDELOOS?.
  Met mijn kleintje van bijna 10 maanden is dit natuurlijk niet zo handig. Die prachtige roze agenda zou een mega hulp kunnen zijn….maakt de planning maken ook nog leuk?

 • Reageer Ilse 21 november 2016 at 14:23

  Graag zou ik deze agenda winnen. Ik heb zelf wat moeite om een relax mama te zijn en deze agenda kan me zeker helpen om wat ontspannender in het leven te staan. Als eerste door de weekplanning bij te houden. Als tweede door de relax uitspraken … relativeren wordt dan wat makkelijker.
  De bruine agenda vind ik het mooist.

 • Reageer Sara 21 november 2016 at 14:39

  Heel graag! Momenteel zo zwangerschapsdement als een deur, vriend is net voor zichzelf begonnen en ben dus in februari uitgerekend van tweede kindje.. Help ons 2017 door! 😉

 • Reageer Marjolein Ammerlaan 21 november 2016 at 14:39

  Met 3 kinderen, een man, een baan in het onderwijs, een eigen praktijk voor kindercoaching (www.topsamen.net), een opleiding, sport, vriendinnen, familie en alles wat daar nog bij komt, moet ik goed plannen! En dan heel graag in de mooie roze agenda van relaxmama?

 • Reageer Loreen Ley 21 november 2016 at 14:46

  In een huis vol ADSL oftewel 3 ADHDers en een baby op komst 🙂 is deze gezinsagenda een ideaal instrument… de leuke teksten helpen mij dan ook weer even back to basic te komen en de dag met humor tegemoet te zien …. alle afspraken netjes overzichtelijk en alles in een opslag duidelijk…. wat een rust zal dat geven

 • Reageer Anouk 21 november 2016 at 15:19

  De roze zou helemaal te gek zijn voor mijn jonge gezin! Volgend jaar beide kids op school en een verhuizing in het verschiet 🙂

 • Reageer Britt de Jong 21 november 2016 at 15:22

  Oh deze agenda en dan graag de roze zou goed van pas komen zodat voor iedereen de planning overzichtelijk is!!

 • Reageer Aafje Gerrits 21 november 2016 at 15:59

  Dit is echt een agenda voor ons gezin!!! Met drukke banen, 2 schoolgaande kinderen en alles wat daar nog bij komt…. Het zou super zijn! En de teksten, lijstjes en weekmenu’s houden mijn een relaxmama!

 • Reageer Ilona 21 november 2016 at 16:10

  Jaaaa!!! Leuk voor deze mama die morgen 30 word?
  Een leuk kado de “roze agenda”?

 • Reageer Na 21 november 2016 at 16:13

  Oh wat een leuke agenda
  En de timing zo juist!
  Alles bijhouden voor papa en mama
  Maar ook voor onze kleinste spruit

  En laat mijn kleur roze ertussen zitten
  Dit kan geen toeval meer zijn
  2017 wordt ons jaar
  Met Relaxe Mama aan onze zij! 😀

 • Reageer Suzanne 21 november 2016 at 16:33

  Deze kan ik goed gebruiken. Als alleenstaande Perfectionistische ouder van een zeer temperamentvolle dochter met eindeloos speelafspraken, sport en zwemles, eigenwijze Friese Stabij, bijna fulltime baan en eindeloze huishoudelijke klussen is het af en toe flink puzzelen om alle ballen in de lucht te houden en zo’n agenda komt daarbij heel goed van pas. De kleur maakt me niet zoveel uit. Bruin vind ik mooi, maar dochterlief zou voor roze gaan!

 • Reageer Henrieke Kloet-Quarre 21 november 2016 at 16:52

  Ja graag! Ik heb ook Sinterklaas lief aangekeken voor de bruine versie. De agenda lijkt mij echt ideaal want mijn hoofd is in zwangerschapsmodus gegaan, en ik ben het overzicht in huis helemaal kwijt. Er ligt nog zoveel werk en mijn temperamentvolle peuter wil het liefst alles samen doen en helpen, alleen verwacht ik dat een goede agenda effectiever werkt ?.

 • Reageer Yvette 21 november 2016 at 17:12

  Allereerst: Gefeliciteerd! ?
  Ik ben onwijs fan van alle bingo’s & spreuken, lijkt me super om een agenda te winnen! Ze zijn allebei top, dus de kleur maakt mij niet uit. Als chaotische mama en gastouder zou deze agenda super van pas komen! ????

 • Reageer Judith 21 november 2016 at 17:28

  Ja graag!! Ik ben 2 maanden geleden bevallen en heb nu behoorlijk last van baby dementie ?. Graag de roze! Met 3 meiden in huis heeft mijn man niet veel te vertellen ?

 • Reageer Annemiek broekroelofs 21 november 2016 at 17:39

  Graag zou ik deze agenda willen om een nog relaxtere moeder te worden. Kan ik wielerronde of voetbalwedstrijd meer vergeten. En ook geen avondje meer met mijn lief of een avondje stappen met mijn vriendinnen

 • Reageer Elise le Noble 21 november 2016 at 17:47

  Jaaaa!! Ik vergeet alles! Ik heb nu een familie planner en een agenda… ? dat gaat natuurlijk fout! Dit is allebei in één! ? zo handig!! (Bruine vp)

 • Reageer Martine van luijk 21 november 2016 at 18:18

  Ja graag! De roze om in mijn hoofd wat rust te creëren met al die afspraken/feestjes/verjaardagen van onze 5 kinderen. (4 jongens en 1 meisje?)

 • Reageer Mieneke 21 november 2016 at 18:28

  Supercool en handig! Als moeder (en vrouw en collega en vriendin en zus en dochter) kan ik dat best gebruiken… 🙂
  En een roze kan best ik een volledig mannenhuishouden toch? 😉

 • Reageer Marieke 21 november 2016 at 18:31

  Als stiefmoeder van drie geniet ik enorm van het ‘opvoeden met een knipoog’ van de club van relaxte moeders, de bingos waar ik mezelf (en mijn moeder!) in herken, ik zie de situaties die beschreven zijn al helemaal voor me! Ook hier gaan de afspraken maar door en door en met t werk van de oudste die dan eerder moet eten….. errug fijn om t overzicht te bewaren!
  Als ik zou winnen ga ik voor de roze, écht mijn lievelingskleur!!

 • Reageer Binnie Bosman 21 november 2016 at 18:32

  Heel erg graag!! Ik moet werkelijk waar alles opschrijven anders vergeet ik het gewoon. Het is ook druk zat met 3 kids in de leeftijd van 5, 2 en 8 maanden. En dan wil je er als moeder ook nog leuk uit zien dus sporten en ook nog een beetje een sociaal leven. En dan vergeet ik nog helemaal het werk. Dat vraagt dus om een relax mama agenda!

 • Reageer Petra 21 november 2016 at 18:48

  Zou zo graag de roze willen hebben. Lijkt me super relaxed een agenda waar de hele gezinsplanning in kan ipv een weekoverzicht een schoolkalender en twee agenda’s.

 • Reageer Corma 21 november 2016 at 18:48

  Ja een roze! Wordt zeker gebruikt in een gezin met 3 kinderen.

 • Reageer Ilse Quaink Pettinga 21 november 2016 at 18:51

  Leuke actie! Onze gezinsplanning zou wel een agenda kunnen gebruiken ? We zijn altijd in de war over wie wat nou eigenlijk zou doen en waar dat dan is??? Soms geen idee

 • Reageer Miranda 21 november 2016 at 18:52

  Jaaaaa handig!! Ik vlieg voor mijn werk en mijn vriend vergeet nog al eens wanneer ik weg ben of wat er op de planning staat als ik weg ben..
  Vooral het laatste! Handig vandaag gym spullen mee.t. vanavond zwemles, morgen steeetdance… and so on and so on..
  Oh ja.. roze please!!

 • Reageer Esmeralda Groenland 21 november 2016 at 18:53

  Wat leuk! Ik zou de bruine agenda willen. Ik kan hem goed gebruiken, omdat ik door de zwangerschap van alles vergeet.

 • Reageer Stèphanie 21 november 2016 at 18:54

  Als alleenstaande mama met 2 zoons zijn er veel verschillende afspraken om te onthouden. En bij deze gezinsplanner kan papa weg worden gelaten, ideaal voor onze gezinssamenstelling dus we gaan duimen om hem te winnen.

 • Reageer Iris 21 november 2016 at 19:12

  In een ADHD gezin overleven we niet zonder overzicht en planning. De agenda is een perfecte vervanging van de A4-tjes die nu op de radiator hangen!

 • Reageer barbara 21 november 2016 at 19:32

  De roze! Super leuk! Mijn collega vertelde onlangs enthousiast hoe leuk en handig deze agenda is. Nu ben ik zelf ook wel nieuwsgierig geworden. Met een baan, man die veel sport en 2 zonen van 6 & 8 met al hun activiteiten gedurende de week komt deze agenda goed van pas! Dus….heel graag!

 • Reageer Corliene 21 november 2016 at 19:34

  Oeh fijn!
  Kan ik goed gebruiken in ons drukke gezin met vier kleine kinderen. Af en toe en hele puzzel en wat humor en overzicht komt dan goed van pas.
  De bruin met groen lijkt me mooi 🙂

 • Reageer Inge 21 november 2016 at 19:40

  Wat zou dat geweldig van pas komen in ons gezin. Mijn man werkt part-time en ik ben een studerende\werkende moeder. Daarnaast hebben wij een zoontje met een beperking die ook zijn afspraken tussen school door heeft.

 • Reageer Elma Hilbrink-van Tongeren 21 november 2016 at 19:47

  Ja leuk! Orde in de chaos, rust in mijn hoofd :). Bruin met groen vind ik erg mooi!

 • Reageer Saskia 21 november 2016 at 19:49

  dat zou geweldig zijn 🙂
  Met 4 meiden, buitenschoolse activiteiten , doktersbezoeken etc zou het ideaal zijn.
  juist omdat mama’s gewend zijn om zichzelf oo de laatste plaats te zetten zou het nu een relax momentje worden om te kijken hoe de dag/weekplanning eruit ziet.

  en tja met 5 meiden en 1 man in huis zou ik toch voor de roze gaan 🙂

 • Reageer Marloes 21 november 2016 at 19:52

  Na 1,5 jaar thuis te zijn geweest, fulltime mama te zijn geweest (oke, 3e kind gekregen, huis gekocht, huis verkocht, verbouwd, verhuisd naar andere kant van het land, 100 sollicitaties gestuurd) ben ik weer aan het werk sinds een maand. En met een druk gezin met 3 kids, sport, werk, school, voorschool, kdv, oppas en een druk sociaal leven is zo’n mooie agenda een uitkomst! Ik doe dus heeeel graag mee! Daarbij ben ik groot fan en “die andere moeders doen ook maar wat” is mijn lijfspreuk ?

 • Reageer Ilona Hartsink 21 november 2016 at 20:26

  Ik heb de agenda zelf al gekocht. Ik vind em fantastisch! Dus wil ik hem graag winnen, om cadeau te doen!

 • Reageer Patricia 21 november 2016 at 20:41

  Zoooo, ik moest even naar beneden scrollen om te kunnen reageren (veel reacties) 😉
  Top, zo’n agenda. Ik gebruik nu mijn digitale werkagenda ook voor privé afspraken van mijzelf en de rest vd familie. Erg handig is dat niet. Ik kijk er naar uit om 2017 geordend te beginnen! ?

 • Reageer Bernadet 21 november 2016 at 20:47

  Ohh zo graag zou ik deze agenda winnen, ik weet haast niet waar te beginnen.
  Met 5 kinder waarvan de jongste nog aan de fles, geeft dat met alle sport /speelafspraken/ tijd voor iedereen persoonlijk af en toe nog al wat stress.
  De kleur van dit mooie geschenk is niet het belangrijkste, kom op nou! Maar deze tekst is wel de reden waarom ik de agenda heel heel graag winnen zou.

 • Reageer Linda 21 november 2016 at 20:49

  Omdat ik net gehoord heb een nieuwe baan te mogen aangaan per 2017, dus daarvoor heb ik een agenda hard nodig en zo’n leuke als deze zou helemaal fijn zijn. Ennuh, dan de roze variant 😀

 • Reageer Annemie 21 november 2016 at 21:01

  Omdat ik nog zo’n type ben die alles op wil schrijven en zo’n digitaal kalender systeem op mijn privé telefoon totaal niet kan hanteren ( of waarderen). En mijn man daar met zeer grote regelmaat a-relaxte opmerkingen over maakt en ik er met deze uiterst relaxte moeder agenda er dan weer helemaal tegenaan kan!

 • Reageer Gerjanne 21 november 2016 at 21:02

  Super gaaf, zou hem erg leuk vinden om te winnen. Ben een heuse planner en mijn dochter heeft mijn trekjes hierin zeker overgenomen 🙂
  Dus een roze editie komt hier goed van pas en zou met open armen ontvangen worden!

 • Reageer Linda van Kuijk 21 november 2016 at 21:02

  Oh ik wil heel graag die roze winnen! Een beetje orde in deze chaos zou heel erg welkom zijn!??

 • Reageer Ellen 21 november 2016 at 21:14

  Ohhh., zou ik zoooo graag hebben. De kleur maakt me niet uit hoor, ik vind ze allebei top! Lijkt me heerlijk om alle activiteiten van mijzelf en van de kids te ordenen in zo’n prachtig exemplaar.

 • Reageer Linda 21 november 2016 at 21:14

  Ja hoor, vandaag weer in de stress doordat ik bijna afscheid moest gaan nemen van het allang geleden geplande vriendinnen dobbelen om cadeautjes avond, omdat vriendlief even vergeten was te vertellen dat hij een examen heeft. Gelukkig vandaag nog opa en oma kunnen fixen, dus een beetje overzicht is wel wenselijk. De bruine zou helemaal prima zijn.

 • Reageer Lisette Oldenhuizing 21 november 2016 at 21:22

  Ohh ik maak graag kans! Vorige week begonnen aan mijn nieuwe baan en merk nu dat ik echt een agenda nodig ben om alles goed te kunnen plannen en combineren….

 • Reageer Anneloes 21 november 2016 at 21:30

  Dat zou tof zijn! Mijn mannen krijgen steeds meer hun eigen leventje. Gelukkig ben ik niet de enige zie ik. Ik ga voor de bruine versie.

 • Reageer Xandra 21 november 2016 at 21:36

  Ik zou graag de bruine winnen! Nu bezig met de laatste loodjes op mijn werk, vanaf januari start mijn opleiding en zal ik het erg druk krijgen. Mijn dochtertje zal blij zijn als ik niet overspoel, en deze agenda zou daar zeker bij helpen!!

 • Reageer Suus 21 november 2016 at 21:38

  Met zo”n toffe agenda ga ik zelfs opschrijven wanneer ik ie die berg vriendenboekje’s in ga vullen.. alleen daarvoor heb je al een hele werkplanner nodig. Verder is het best leuk hoor.. je kind in groep 2 ?
  Graag de bruine variant want de roze wordt ingepikt door die zelfde kleuter..

 • Reageer Inge 21 november 2016 at 21:46

  Op de eerste plaats; GEFELICITEERD!!!
  Graag zou ik de fuchsia agenda willen om al onze afspraken in kwijt te kunnen. Met twee kleine kinderen en een man die onregelmatig werkt is het een flinke uitdaging om kinderdagverblijf, oppas, sporten etc goed in te plannen. Zo kan het niet meer fout gaan…

 • Reageer Danielle Stigter 21 november 2016 at 22:17

  Ja die wil ik wel graag winnen! Het lijkt me geweldig om elk moment van de dag een Relax- momentje te hebben. Ik vind beide versies mooi! Zelf houd ik van roze maar mijn drie mannen. ..niet zo

 • Reageer sabrina 21 november 2016 at 22:33

  Graag dit verplicht ipv z’n opvoedcursus!?
  Dit kan ik namelijk wel heeeel goed gebruiken!
  En aangezien ik mag kiezen! De roze aub! ???

 • Reageer Melline 21 november 2016 at 22:37

  Ik zou heeel graag de bruine willen hebben! We gaan eerdaags verhuizen en deze zal goed van pas komen om geen afspraken te vergeten! ?

 • Reageer Saskia Fleissner 21 november 2016 at 22:42

  Mijn man en ik werken beiden onregelmatig dus is het handig om te weten wie waar wanneer is. Ook hebben we een dochter van bijna 15 maanden dus moet alles goed op elkaar afgestemd zijn. Met deze prachtige, roze, gezinsagenda gaat dat natuurlijk helemaal goed komen! X

 • Reageer Lidia Smid 21 november 2016 at 22:43

  Wow erg gaaf deze agenda! Ik zou dan graag de bruine winnen. Erg handig met 1 dreumes, een tweede onderweg, een onregelmatige baan in de zorg en een hbo studie. Kan ik mooi alle afspraken bij houden!

 • Reageer S. Van der Meulen 21 november 2016 at 23:00

  Wat zou zo’n planner handig zijn voor ons grappige, drukke, soms enigszins onder tijdsdruk staande gezin. Met 3 sociale, sportieve, muzikale, creatieve meiden en een moeder met een eigen bedrijf is een overzichtelijke agenda een enorm geschikt cadeau. En met al die dames, deze keer toch echt een roze (deze keer echt even jammer voor papa…;-)).

 • Reageer Yvette 21 november 2016 at 23:14

  Wauw wat een geweldige leuke planner!
  ik kan dit heel erg goed gebruiken! Ik ben zo’n type dat zo vergeetachtig is dat alles vergeet. Dan denk je joh schaf dan een agenda aan.. nou het is dus zo erg dat ik dan gewoon vergeet dat ik een agenda heb. Maar met zo’n leuk ontwerp als dit hoop ik die vergeetachtigheid eens te doorbreken! Denk dat niet alleen ik zelf daar heel blij van ga worden maar ook mijn vrienden als ik eens een keer geen dubbele afspraken heb gepland!

 • Reageer Angela 21 november 2016 at 23:30

  Kan ik echt deze gebruiken met vier kids? Zou fantastisch zijn. Vierde wordt verwacht in 2017. Dus het jaar kan niet meer stuk. Maar met een gezinsagenda misschien wel overzichtelijker.

 • Reageer Rosemary 21 november 2016 at 23:41

  Ja heel graag! Superleuk! Met 2 fanatiek sportende meisjes, drukke baan, drukke verbouwing en allerlei andere dingen waar je als moeder bij hoort te zijn, zou deze heel goed van pas komen. Misschien dat ze dan wel de juiste sporttas met complete inhoud meenemen op de juiste dag en dat de ouderavonden en voorstellingen ook in de planning meegenomen kunnen worden!

 • Reageer Evelirm 22 november 2016 at 00:15

  Wow, die zouden wij heel goed kunnen gebruiken! Ons gezin met 4 dochters, in de leeftijd tussen 8-11 jaar, is heel gezellig maar vooral druk ? Een klein steuntje in de rug qua planning is dus van harte welkom en aangezien wij vrouwen thuis in de meerderheid zijn, lijkt ons de roze variant helemaal leuk ?

 • Reageer Marieke 22 november 2016 at 00:44

  Pff ja denk/weet wel zeker dat jullie agenda mij goed van pas zou komen. Met 2 meiden, één van bijna 2 (lees ‘ik zeg nee’ :-/ ) en één van nu 7 weekjes, is het best pittig. En dan heb ik het nog niet eens over mijn vergeetachtigheid ( ik wijd het aan hormonen :-P). En welke kleur…. nou ja gezien ik een echte meisjesmama ben, roze natuurlijk 😛

 • Reageer Inge 22 november 2016 at 06:09

  Euh waarom ik? Ik lees zoveel sterke redenen en die passen deels goed bij mij. Bovenal kan ik die gebruiken om een overzicht te hebben. Overzicht geeft rust. Rust ten bate van het gezin. Onze wereld is al druk en onrustig. Het leven op de boerderij is niet makkelijk nu. Onrust teveel. Maar…. met rust vanaf de basis komen we een eind! Ik vind beige mooi.

 • Reageer Angela Rustenhoven 22 november 2016 at 06:55

  Ik wil de bruine agenda wel winnen voor mijn vriendinnetje Rolinda.
  Zij is een van de weinige mensen die ik ken die echt een fysieke agenda meezeult en gebruikt.
  Met een drukke baan en haar jonge gezinnetje is dit zeker een gaaf cadeau voor haar 🙂

 • Reageer Rianne 22 november 2016 at 07:42

  Wauw wat gaaf

 • Reageer Ageeth van loon 22 november 2016 at 07:43

  De fuchsia kleur!past mooi bij mijn keuken?
  Mooie agenda en een mooi,overzichtelijk en gestructureerd begin van 2017!
  Goed voornemen voor 2017 om het overzichtelijker te maken en eens op tijd op afspraken te komen ipv overal gehaast binnen te hollen met 2 kinderen achter je aan slepend.
  Die dan ook nog eens zeggen we moeten altijd opschieten hahaha

 • Reageer Renske 22 november 2016 at 07:48

  Inmiddels zwanger van ons tweede kindje, dus ik sta er om bekend dat ik nog wel eens een en ander vergeet. De bruine zou helemaal perfect zijn.

 • Reageer Carmen Rodenboog 22 november 2016 at 07:51

  Ik zou hem heel graag de roze willen winnen! Niet alleen omdat de agenda heel mooi is maar vooral heel handig! Met 2 meiden op verschillende scholen en sporten, ik zelf die studeert en werkt en een vriend die werkt is dit een hele mooie agenda om alles overzichtelijk te houden.

 • Reageer Dirkje 22 november 2016 at 07:56

  De roze! Die zou ik graag willen winnen omdat ik graag alles opschrijf, met twee kinderen en een man in ploegendienst is het superhandig om in een oogopslag te kunnen zien wie wat wanneer op de planning heeft staan.

 • Reageer Irene 22 november 2016 at 08:12

  Wij zijn thuis met z’n 6sen en wij hebben allemaal onze eigen dingen te doen. Onregelmatig werk, zwemles, gym, korfbal, timmerclub, muziekles, sporten, speelafspraakjes en zo kan ik nog wel even doorgaan.. De agenda zou hier dus wel welkom zijn, zodat iedereen kan zien wat er gebeuren gaat op de dag.

 • Reageer Houda 22 november 2016 at 08:30

  Wat een leuke agenda! Ik kan die nu extra goed gebruiken ben zwanger van de 3de en lijd aan zwangerschapsdementie? Graag zou ik de roze willen.

 • Reageer Susan Schutte 22 november 2016 at 08:45

  Als alleenstaande fulltime werkende moeder kan ik een goede en overzichtelijke agenda wel gebruiken! De agenda ziet er super handig uit! Ik zou graag de roze willen 🙂

 • Reageer Monique Weinans 22 november 2016 at 08:50

  Ik zou graag de bruine willen winnen!
  Net moeder van een zoontje van 4,5 maand. Ga zo weer werken en pappa en mamma moeten alles goed op elkaar gaan afstemmen. Wat is er dan handiger dan zo’n mooie agenda ??
  Mijn voorkeur gaat uit naar bruin, maar de roze is ook leuk

 • Reageer Evelien Greijn 22 november 2016 at 10:11

  Aangezien deze chaoot nog altijd niet zo’n goed geheugen heeft als voor de zwangerschap (ruim 2 jaar geleden?) komt deze agenda wel heel erg van pas!!

 • Reageer Sonja Prickett-Lenc 22 november 2016 at 12:54

  Na mijn eerste zwangerschap is mijn vergeetachtigheid nogal blijven hangen. En nu we zwanger zijn van de tweede kan dat alleen maar erger worden?. Gelukkig is er dan deze agenda die, behalve heel praktisch, ook erg leuk en persoonlijk is met leuke quotes, verhaaltjes en tips. Zou hem daarom graag willen winnen!?

 • Reageer Linda B 22 november 2016 at 13:43

  Een Relax agenda is DE agenda die elke moeder met een druk leven nodig heeft. Ik heb 2 kinderen die graag sporten, met vriendjes spelen en vaak verjaardagen hebben. Als het past help ik op school ook nog waar ik kan en plan ik mijn werk hier zo veel mogelijk om heen. Mijn man heeft een drukke baan met overuren, klussen die af moeten en beurzen. Om te allemaal in goede banen te begeleiden doe ik de agenda. Het zou geweldig zijn als ik deze zou mogen winnen. De kleur maakt eigenlijk niet uit het gaat om de inhoud en dat ik een relaxte mama kan blijven.

 • Reageer Danee 22 november 2016 at 14:00

  Ook ik zou heel graag deze agenda willen winnen. De roze zou ik erg blij mee zijn. Onze dochter gaat na de kerstvakantie naar groep 1 super handig dus om in deze relaxte agenda alle afspraken in te kunnen opschrijven, tevens voor mijn man. Regelmatig is het zo “ik ben vanavond tennissen had ik je gezegd toch” Uhm nee dus….zou dus super handig zijn als hij zijn afspraken ook noteert zodat ik nooit voor verassingen kom te staan.
  (Is dan alleen nog kwestie van leren aanwennen het ook op te schrijven en niet te zeggen “had ik toch verteld?”)

 • Reageer Femke 22 november 2016 at 14:35

  De planning doe ik in dit jongenshuis dus dan vind ik dat ik best voor de roze variant mag gaan ?
  (al is de bruine ook erg mooi)

 • Reageer Adrienne 22 november 2016 at 15:17

  Zou de agenda erg goed kunnen gebruiken met m’n 3 mannen en al hun afspraken. Zou graag de roze krijgen, aangezien ik de enige vrouw ben binnen dit mannengezin, mag dat wel ?

 • Reageer Kitty 22 november 2016 at 21:17

  Roze! Meiden zijn bij ons in de meerderheid. Mama is soms ietsiepietsie rommelig en met oppas regelen wat laat, dus vooruit plannen voor ons gezin kan geen kwaad.

 • Reageer Roelie Vlasblom 23 november 2016 at 07:39

  De roze! Gewoon….. omdat tie super leuk is en vooral erg makkelijk in ons drukke gezinnetje! Oh ja hij zou ook heel mooi liggen in ons nieuwe huis waar we sinds deze zomer wonen 😉

 • Reageer Esther H 23 november 2016 at 11:54

  Nou, dat is een leuke prijs, hier een gezin van 5. Dan kan ik die roze wel gebruiken hoor!

 • Reageer Corrinne 23 november 2016 at 17:31

  Oh deze staat al ff op mn verlanglijstje!
  Ben hysterisch over de weekmenu’s, moet lachen om de anekdotes en leef altijd volgens agenda…perfect for me!

 • Reageer Caroline 23 november 2016 at 22:37

  Oe jaaaaaa handig! Van dat plannen komt niets meer sinds de geboorte van mijn zoon! Misschien helpt deze (roze ) agenda het tij keren?

 • Reageer Ineke 24 november 2016 at 08:31

  Gefeliciteerd met de verjaardag van de Club! Ik zou wel graag een roze willen winnen! Met twee kleine kinderen en een man die fulltime werkt en daarnaast een master doet is een goede planning geen overbodige luxe!

 • Reageer Marjolein 24 november 2016 at 08:54

  Wat een leuke agenda’s.
  Genoeg ruimte om alles op te schrijven.
  Ja alles moet ik opschrijven…
  M’n hoofd stroomt beetje over ?
  Hoe leuk is dat, dat dat in mijn lievelings kleur roze kan? ?

 • Reageer Ante van Maaren 24 november 2016 at 09:02

  Hier is drastisch een ‘orde-schepper’ nodig op het gebied van planning. Het consultatiebureau wordt standaard vergeten. En oh! Welke dag hadden we ook alweer met mijn schoonouders afgesproken?? :/ Deze agenda (in het bruin want dan wordt hij ook goedgekeurd door de drie mannen in huis) kan mij daar zeker in helpen. Duimen!

 • Reageer Irene 24 november 2016 at 11:54

  Ja ik wil er 1 winnen voor mijn zussie, die samen met haar vriend hun eerste kindje verwachten dit jaar. Zonder kindje is ze al verslaafd aan een agenda! Deze kan ze dus goes gebruiken. De bruine past het best bij haar.

 • Reageer Simone Oelschlaeger 24 november 2016 at 18:51

  Hele mooie agenda. Ik zal heel graag de bruine willen winnen. Ik ben echt verslaafd aan papieren agenda’s. En voor het hele gezin helemaal handig.

 • Reageer Sandra 25 november 2016 at 07:54

  Ik doe graag mee voor de roze, wat een leuke agenda’s! En met een tweede op komst komende zomer zijn er weer genoeg afspraken om te noteren de komende tijd? Dus dat zou zeker goed van pas komen?

 • Reageer Joke Braakman 25 november 2016 at 08:07

  Wauw, mooi! Met een jong gezin en drukke banen voor papa en mama zou dit heel goed van pas komen om genoeg familie quality time, maar ook relax mama tijd in te plannen.
  Ik vind de roze erg mooi.

 • Reageer Corine 25 november 2016 at 08:34

  Na een jaartje alleen een digitale agenda te hebben gehad, begin ik 2017 toch graag weer met een papieren versie. De relax-mama versie lijkt me daarvoor super handig….

 • Reageer Helma 25 november 2016 at 09:07

  Begin volgend jaar verhuizen we en met drie kinderen kan ik deze super leuke agenda wel gebruiken. Dan kunnen we een poging wagen om goed te blijven plannen en een relax mama te blijven?. De roze vind ik erg mooi!

 • Reageer Tineke Bierwolf-Meijer 25 november 2016 at 09:28

  In een gezin met 3 kinderen met ieder hun eigen activiteiten en een papa en mama met al hun afspraken komt zo’n agenda goed van pas (de bruine vin ik erg mooi) En met alle leuke uitspraken en rijtjes lukt het me misschien om relaxed te worden en blijven.

 • Reageer Ferika van der 25 november 2016 at 09:56

  Dat zou een aanwinst zijn plannen met drie dochters is best een kunst!

 • Reageer vera bark 25 november 2016 at 15:10

  Kijk, eigenlijk wilde ik in 2017 bullet journaling gaan oppakken. Helemaal naar eigen stijl en behoefte een agenda creëren, en deze dan versieren met zelfgemaakte tekeningetjes, leuke plaatjes, prachtige gecalligrafeerde sierletters, details in tientallen kleuren met die speciale fineliners, memoires erbij… hè, wacht…. Wanneer wil ik dat in vredesnaam doen? Leuk idee, maar waarschijnlijk wordt het dan gewoon een kladblok vol in de haast slordig opgeschreven krabbels. Dat liever zo’n mooie kant-en-klare in het roze…

 • Reageer Evelyn 25 november 2016 at 16:39

  Wow ja graaaaaag de roze! Omdat deze chaoot wel wat orde kan gebruiken… En af en toe een heerlijke spreuk om te relativeren is dan ook niet verkeerd.. Ik duim!

 • Reageer Veerle 25 november 2016 at 19:36

  Mama, heb je aan de afspraak met de juf gedacht? Euhm… een vierjarige als afspraakreminder is misschien niet zo een strak plan? Beetje té relaxed? Gelukkig kunnen we zwangerschapsdementie en slaaptekort de schuld geven 😉

 • Reageer Daphne 25 november 2016 at 23:02

  Heel graag! Men neme een gemiddeld gezin, plakken daar een chaotische moeder bij, nog chaotischere dochter, zoontje met speciale behoeften en vader die de afspraken graag aan moeder overlaat ( omdat ze dat zooo goed kan ahum). Need I say more? Hellup

 • Reageer Kim janssen 26 november 2016 at 08:18

  Graag, misschien komt er dan nog iets rust in m’n hoofd om een relax mama te zijn met de grote veranderingen in het leven van mij en m’n dochtertje

 • Reageer Maria 27 november 2016 at 07:59

  Hmm, wat een reacties al. Toch nog een iniminie poging om te winnen. Voor mij graag met het groene elastiek.

 • Reageer Jolanda van Dijk 27 november 2016 at 20:31

  Oh wow, wat zou ik deze agenda graag willen winnen. Orde in de chaos van een druk gezin met af en toe de nodige humor, heeelijk!
  Net als het boek past deze agenda denk ik het beste bij mij

 • Laat je reactie achter