Relax

Relax Mama Sinter-winactie 1!

Het kan zijn dat je nogal druk bent met cadeautjes kopen, of dat je dat (net als ik) nog moet gaan doen. Er staan in ieder geval een paar drukke weken voor de boeg. En daarom vonden Uitgeverij Snor en ik het een goed moment om er een relaxte winactie-week van te maken. We gaan maar liefst 50 (!) boeken weggeven. Namelijk:

We beginnen dus met Relax Mama! en het columnboek.

Relax Mama!

Toen het boek Relax Mama! zes jaar geleden het levenslicht zag (toen nog roze) hoopte ik dat mijn idee achter het boek begrepen zou worden. Het is een boek met 101 tips om een relaxte moeder te worden, te zijn & te blijven. Het zijn niet alleen 101 grapjes, one liners en hart-onder-de-riemen, maar stiekem heb ik met spreuken als Die andere moeders doen ook maar wat en Slapen is het nieuwe seksen ook een heuse boodschap: ik hoop dat dit boek kersverse moeders helpt om af en toe het stressventiel open te kunnen draaien. Dat het je helpt om je situatie met een lach te kunnen blijven zien, maar dat je ook jezelf blijft zien. Inmiddels is Relax Mama! ruim 25.000 keer verkocht en hoor ik af en toe nog steeds: ‘Relax Mama? Dat is echt mijn bijbel!’ Dus ik denk dat de boodschap uit het boek wel wordt begrepen. Heb je hem nog niet in huis? Of weet je iemand die je hem echt graag cadeau zou willen doen? Vertel het me onder dit blog en wie weet heb jij hem dit weekend in je brievenbus!

Columnboek: Die andere moeders doen ook maar wat

Toen Relax Mama! in de winkels kwam, richtte ik ook de Club van Relaxte Moeders op. De Club die begon waar het boek stopte. Ik moest tenslotte ergens mijn gedachtenspinsels kwijt? Runde ik de Club eerst in mijn eentje, inmiddels is er een heel bloggersteam aan verbonden en zijn we honderden columns verder. En uit al die columns van mij en van de andere moeders hebben we de leukste, mooiste, beste 39 gebundeld in het boek Die andere moeders doen ook maar wat. 39 korte verhaaltjes, die je prima kan lezen als je je even op de wc hebt verstopt. Wil je deze wel winnen? Voor jezelf of voor iemand anders die zo’n boek met verhalen van andere moeders wel kan gebruiken? Laat dat dan hieronder weten!

Maak een keuze en maak kans!

Dus…. laat hieronder weten welke van de twee boeken je wel wilt winnen. En wie weet heb jij dat boek zaterdag al in je brievenbus (als de post meewerkt…)! Ik kies donderdag de eerste twintig winnaars!

Ben je meer geïnteresseerd in een van de andere boeken? Morgen komt de winactie voor de zwangerschapskalender en het kaartenboekje online!

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter