Relax

Ze zijn er weer! DE RELAX MAMA AGENDA en planner 2024

Ben jij al helemaal klaar voor 2024? Misschien kan de Relax Mama gezinsagenda 2024 of de gezinsplanner helpen. De agenda en planner hebben dezelfde opzet als vorige jaren, maar de kleuren, plaatjes en teksten zijn natuurlijk helemaal nieuw en fris voor het nieuwe jaar. De agenda en de planner zijn nu nog online verkrijgbaar.

In zowel de agenda als de planner heb je naast ruimte om al je afspraken per persoon bij te houden, ook iedere week een Relax Mama-uitspraak, een Relax Mama-rijtje, een weekmenu of ruimte voor een extra aantekening. In de agenda vind je bij het begin van iedere maand ook nog een dubbele pagina met een artikel, illustratie of spreuk. ‘Onze’ Sanne hielp me ook dit jaar met alle teksten.

DIY voorkant: plak je eigen gezin

Net als bij de vorige agenda’s kun je ook nu weer op de voorkant je eigen gezin samenstellen met de stickers die je erbij krijgt. Heb je geen man maar een vrouw? Plak die vent weg en plak er een dame over. Ben je alleenstaand? Plak een glas wijn of snoepje over die partner. Heeft jouw man een bril? Een baard? Of is hij kaal? Heb je vier kinderen of juist twee? Met de stickers achterin de agenda en de planner is dat dus allemaal aan te passen. En dan heb je ook nog een vel met stickers die je kunt gebruiken voor de tandarts of voor een date met een vriendin.

Zo ziet de binnenkant van de agenda er uit:
Zo ziet de binnenkant van de gezinsplanner er uit:
Insteekhoesjes

Als klap op de vuurpijl hebben zowel de agenda als de planner ook nog insteekhoesjes waar je briefjes of kaartjes in kunt bewaren. Nou… als dat niet handig is ;).

De gezinsagenda en de planner liggen vanaf nu bij verschillende boek- en kantoorwinkels en ze zijn natuurlijk ook online te koop, bijvoorbeeld hier. Beiden kosten ze €17,95.

Nieuw! Een Relax mama Scheurkalender

Vorig jaar voegden we voor het eerst de Verjaardagskalender toe aan het Relax Mama-assortiment, dit jaar is er een scheurkalender bijgekomen! Vol met Relax Mama-spreuken, bingo’s, weekmenu’s, kanskaarten en handige reminders. Ik ben er supertrots op! Dus wil je iedere dag met een glimlach de dag beginnen: scheur dan elke dag een blaadje van deze Relax Mama Scheurkalender. Hij is onder andere hier te koop.

Verjaardagskalender en planners

Vorig jaar kwam ook de Relax Mama verjaardagskalender uit!

En als je dan toch zo lekker aan het plannen bent, dan is de Relax Mama Maaltijdplanner en de Relax Mama Dagplanner misschien ook wel handig voor je.

Meer lezen over de maaltijdplanner? Daarover schreef ik dit blog.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

2 Reacties

  • Reageer Ans van Haren 10 november 2023 at 00:26

    In ons gezin gebruiken wij met veel plezier de familie planner de indeling is zo fijn, en wij plakken bij de gezet nsledem daadwerkelijk foto’s van het gezin. Met 2 kids met adhd en ass in huis is dit heel erg fijn!
    Maaaaar nu komt het kunnen jullie ooit ook een papa versie maken? Bij ons zijn de rollen namelijk om gedraaid, ik werk en hij is thuis voor de kids. Het zou hem zo blij maken als er overal papa staat ipv mama

  • Reageer Dianne Horsman 2 december 2023 at 23:21

    Natuurlijk heb ik ook voor 2024 weer de familie planner gekocht! Er zitten wel 2 drukfouten in.. bij de laatste week van december dit jaar staat 2024. Bij de eerste week van januari staat 2025. Maar de dagen lijken wel overeen te komen met de data dus dat scheelt!

  • Laat je reactie achter