Relax

9 reminders om relaxed te blijven in de keuken

Dat moment dat je aan het einde van de dag in de keuken staat, dat heet in Engeland niet voor niks witching hour: jij bent moe want heb er een drukke dag op zitten en je kinderen zijn jengelig, huilerig of juist druk. Eigenlijk zou je liever op de bank ploffen dan in de pannen roeren. En als je kinderen dan ook nog bij alles ‘lust ik nie,’ of ‘hè jakkes bah’ roepen, dan is het helemaal niet vreemd als de lol in de keuken, of aan tafel, er wel eens afgaat.

Daarom… is hier Relax Mama to the rescue. Want ik ben reuze blij dat er een nieuwe Relax Mama maaltijdplanner op de markt is, die jouw leven in de keuken makkelijker gaat maken. Niet alleen omdat je er fijn mee kunt plannen en een boodschappenlijstje mee kunt maken, maar ook omdat er op de achterzijde van de planner negen nuttige reminders staan en óók nog eens zes kanskaarten die je kunt inzetten als je het echt niet meer trekt.

Eerst maar eens die 9 tips!

En het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je niet vergeet af en toe een kanskaart te pakken. Die vind je ook op de achterzijde van de maaltijdplanner:

De maaltijdplanner zelf

En dan de maaltijdplanner zelf die jou het leven makkelijker moet maken. In deze planner ben ik uitgegaan van al jullie wensen, die ik eerder dit jaar inventariseerde. Jullie wilden graag een boodschappenlijstje dat je er af kan scheuren, dus die zit er bij. Verder kun je in het weekmenu aangeven wat je gaat eten, wie het gaat koken en waar het recept vandaan komt. Is er iemand die die dag niet mee-eet, iets anders eet, of op een ander tijdstip eet? Dat kun je mooi kwijt bij het kopje let op!. Kijk, zo ziet de maaltijdplanner er uit (met in het midden dus een kartelrandje):

Je kunt deze maaltijdplanner kopen in een blok van 50 blaadjes en hij kost €8,99. Hij is in verschillende winkels te koop en online bijvoorbeeld hier.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

3 Reacties

 • Reageer Alice Ermes 27 september 2021 at 12:40

  Nou, die kanskaarten zijn goed voor het dieet 😉
  Sushi, Chinees en pizza hoeft hier niet.
  Tosti is te weinig (sorry), en restaurant is voor ons alleen na een dagje uit (het moet wel bijzonder blijven).
  Dus nu hoop ik, dat je zegt, dat er meerdere blanco kanskaarten inzitten…..

 • Reageer De Relax Mama agenda 2022 is er. En de planner natuurlijk! - Club van relaxte moeders 21 oktober 2021 at 19:13

  […] Meer lezen over de maaltijdplanner? Daarover schreef ik dit blog. […]

 • Reageer GEORGANISEERD 2023 IN MET DE RELAX MAMA AGENDA 2023 (OF DE PLANNER) - Club van relaxte moeders 31 augustus 2022 at 17:44

  […] Meer lezen over de maaltijdplanner? Daarover schreef ik dit blog. […]

 • Laat je reactie achter