Relax

5-minuten-voor-jezelf-challenge

‘Wat is jouw goede voornemen voor 2023?’ vroeg ik deze week op het insta-account van de Club. Daar kwamen allerlei voornemens uitgerold, zoals: geduldiger zijn en een stad bezoeken met mijn vriend (zonder kinderen). Maar het voornemen dat veruit het meest werd genoemd was: lief zijn voor mezelf en beter voor mezelf zorgen.

Omdat goede voornemens uitspreken makkelijk is, maar ze uitvoeren weer iets anders is, wilden we jullie (en onszelf) hier een handje bij helpen. Dus bedacht ik samen met Sanne (die daar ook wel een steuntje bij kan gebruiken) een challenge: de 5-minuten-voor-jezelf-challenge. Voor iedereen die ook de neiging heeft om zichzelf regelmatig te vergeten en die altijd maar doorrennt. Voel je je aangesproken? Check dan onderstaande challenge en begin morgen!

Snak jij ook naar wat meer rust in een dag? Doe dan met Sanne en mij mee! Want vijf minuten per dag lijkt misschien niks, maar het kan toch een wereld van verschil maken in je gevoel. En wie weet kunnen we het dan na die tien dagen uitbreiden naar een kwartier ๐Ÿ˜‰

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter