Relax

Win tickets voor de Viking family run!

Dat we dit voorjaar voor het eerst van ons leven mee deden aan de Viking Family Run, schreef ik een mei al. In een blog met 9 redenen waarom ik het echt te gek vond. Niet alleen omdat je huid na een modderbad echt zacht aan voelt, maar vooral omdat het heel bijzonder is om samen obstakels te overwinnen en je trots te voelen. En om enorm veel te lachen samen en met andere gezinnen. Ik leerde deze obstacle run kennen doordat ik was uitgenodigd door John West, die de run sponsort. En guess what? We gaan er 8 september weer één doen en ik mag daar 20 kaarten voor weggeven.

Edit: de winnaars van de tickets hebben inmiddels een mail ontvangen met het goede nieuws.

De volgende Strong Viking Family Run is in Nijmegen. Wij gaan op zondag 8 september, maar 7 september is er ook één.

Wat is het precies?

Het is een parcours (van 3 of 5 kilometer) met allerlei verschillende obstakels, zoals over bergen klimmen, aan touwen hangen, onder prikkeldraad door tijgeren, van een glijbaan in de modder glijden en nog veel meer. Je kunt het jezelf overigens zo moeilijk maken als je zelf wilt hoor. Ik ben bijvoorbeeld niet onder dat prikkeldraad doorgekropen. Ik gebruikte het excuus dat ik foto’s moest maken ;).

Maar doordat je gedurende het hele parcours zelf kunt kiezen hoe en óf je iets doet, is het voor allerlei leeftijden leuk. De 3 kilometer run mag je al doen met kinderen die dit jaar 5 worden.

Ga je mee?

Ons plan was weer met het hele gezin te gaan, maar Keet en Henno moeten verstek laten gaan vanwege een skateboardwedstrijd in China. Ik kan dus wel wat gezelschap gebruiken! Lijkt het je leuk om die dag ook te gaan en om Teun en mij te vergezellen? Geef hieronder aan:

 • met wie je wilt gaan,
 • of je 7 of 8 september wilt,
 • of je het 3 of 5 km parcours wilt doen.

Wie weet win jij wel kaartjes! (max. 4 per gezin). In totaal mag ik 20 kaartjes weggeven.

charmant 😉

John West sponsort dit event omdat zij staan voor een actieve, gezonde levensstijl voor jezelf en je gezin (met de nodige fun). Daarnaast is vis bij uitstek geschikt voor sporters vanwege de eiwitten (proteïnen) en omega3. John West biedt een makkelijke en smaakvolle manier om vis te eten. 

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

53 Reacties

 • Reageer Sabine Mussert 26 augustus 2019 at 19:41

  Oh, zouden Pim en ik zo leuk vinden!
  We zouden vorig jaar gaan, maar toen was de communicatie rondom de kaartjes misgelopen, waardoor het last moment toch niet doorging. Enorme teleurstelling…

  Dochter Elin vindt het eigenlijk heel spannend en weet niet zeker of ze durft, maar ik denk dat ze het gaaf gaat vinden.

  Dus graag graag graag winnen we kaartjes! 😍😍😍😍

  • Reageer Martine 27 augustus 2019 at 20:02

   Jaaaa toffe actie!!!
   Die zou ik heel graag voor mn man&meiden tweeling willen winnen!
   Op zaterdag 7 sept.
   Ze zouden dit jaar mee doen..maar we hebben twee nieuwe zolder kamers voor de meiden gemaakt.. en dit is helaas ook best een bedrag.. dus het zat er even niet in!…
   Maar we hebben de afgelopen twee jaar ook meegedaan..en wat is het een stoere en gave ervaring he!!!
   Ook omdat met elkaar te doen. Helaas kan ik zelf vanwege mn gezondheid niet mee doen..maar ohh wat zou ik ze daar graag aan komen moedigen! En ik ga nu zo flink duimen dat we 3 kaartjes winnen..dan maak ik er hier thuis een aantal heel blij mee!!!!!

   • Reageer Martine 27 augustus 2019 at 20:05

    Ps. Denk die van 3 km

 • Reageer Sabine Mussert 26 augustus 2019 at 19:46

  Oh, grapje, zondag 8 natuurlijk, samen met jullie! 3 km is genoeg voor jongste. En we komen graag met 3 (of 4?) personen.
  😁

 • Reageer Linda 26 augustus 2019 at 19:49

  Al een tijdje aan het twijfelen, maar lijkt me super gaf! De jongste is net 5 en de oudste net 7, dus we kunnen dan ook met het hele gezin ❤️😁 Als we winnen wordt het de zondag, gaan we wel of gaan we niet 😉
  Super veel zin in (weet ik gelijk wie de BOB is op zaterdag met de familiebbq 😅)! 🤞🏻

 • Reageer Froukje 26 augustus 2019 at 19:50

  Jaaaaa wat super leuk!! Ik had er nog naar gekeken maar vond het nog best wel prijzig voor een dagje in de modder.
  Ik zou graag met mijn man en kleuter de 7e een 3km run doen. Even de eerste schoolweek van ons af ploeteren samen!

 • Reageer Fiet van Mourik-de Gouw 26 augustus 2019 at 19:52

  Wij willen graag kaartjes winnen voor zonder 8 september om verschillende redenen:
  1. Het lijkt me leuk om je te ontmoeten Elsbeth en Teun lijkt me een gezellige mede strong Viking runner (heet dat zo? Dan ga ik mezelf daarna ook zo noemen)
  2. Man Frank is een grote sportieveling (marathons en zo) en wij zijn zijn trouwe supporters. Hoe leuk is het dat zijn ‘iets minder sportieve vrouw’ en enthousiaste tweeling van 6 jaar ook mee mogen sporten!
  3. Tijdens onze jeugd deden we altijd mee met een zeskamp inclusief modderbad, dus lijkt me erg ‘romantisch’ om oude tijden te herleven.
  4. Eigenlijk wil ik niet perse rennend door de modder maar ik houd ervan om iets te winnen, dan ben ik meteen overgehaald om ook echt mee te doen.
  5. ….
  Ik kan best nog wel even doorgaan maar ik heb je al overtuigd hè?! 😇💪🏼

  • Reageer Fiet 3 september 2019 at 19:14

   Ps de 3 km 😉

 • Reageer Maartje 26 augustus 2019 at 19:55

  Oh wat super leuk! Ik kijk vaak om mee te doen, maar meestal is het pas vanaf 6 jaar. Deze dus niet, wat gaaf! Onze Jelle is 5 jaar, dus de 3 km zou helemaal leuk zijn!! Dit jaar voor het eerst ook meegedaan met het gezin aan een hardloopwedstrijd, dus dit zou een leuke nieuwe uitdaging zijn!

  • Reageer Maartje 31 augustus 2019 at 08:39

   Datum maakt niks uit!
   En manlief wil ook graag mee ♡

 • Reageer Linda 26 augustus 2019 at 19:58

  Ik zou dit samen met mijn gezin (4pers) willen doen. Zij verwachten dit niet van mij, dus dat zou een grote verrassing zijn! Graag op zondag en dan 3 km.
  Groetjes

  • Reageer Linda 26 augustus 2019 at 20:00

   5 km mag ook. Misschien voor 9 en 12 jaar wel beter😊

 • Reageer Sanne de Bie 26 augustus 2019 at 20:04

  Oh wauw, wat super leuk 😁
  Mijn man en ik hebben altijd gezegd dat we met tweetjes een keer zo’n modder run zouden gaan doen. Inmiddels zijn we 9 jaar verder en is het er nog steeds niet van gekomen, haha!! Maar daarom zou het extra leuk zijn om onze zoon van 6 mee te laten doen met ons. Ook de zoon van mijn man van 9 zou dit geweldig vinden. Super leuk om dit met viertjes te gaan doen ☺️ en dan de 3 kilometer om maar eens mee te beginnen. wij duimen!!

 • Reageer Sanne de Bie 26 augustus 2019 at 20:06

  Oh en dan heel graag op 8 september 😁

 • Reageer Stephanie De roos 26 augustus 2019 at 20:23

  Ja lijkt me super leuk met ons samengestelde gezinnetje. Twee ‘ouders’ die bijna elke dag crossfit doen en waar mijn dochter met liefde meedoet. Mama burpees!!! Is bijna de eerste zin elke ochtend. En mag ik mee en hoef ik dan niet naar school haha. Ze is zo heerlijk sportief. Wij doen graag mee met z’n 3 op 8 september. Kan ze de hoge hindernissen met der bonuspapa doen ☺️

 • Reageer Petra 26 augustus 2019 at 20:38

  Te gek met mijn zoon van 5 jaar… Hij is dol op kunnen een klauteren.
  Ik heb dit jaar pink ribbon mud run gedaan en vond het fantastisch. Zit dit graag samen met hem doen… Of ik gun het mijn man 😃

 • Reageer Angela 26 augustus 2019 at 20:48

  Super leuk voor onze Milou van 6 jaar. 💪🏻
  Samen met papa 3km klimmen en klauteren door de modder op zaterdag 7 September.

 • Reageer Chantal 26 augustus 2019 at 20:53

  Lijkt me superleuk om te doen. Maar mocht ik kaarten winnen dan wil ik ze aan een ander gezin geven die dit ook superleuk vinden en gewoon omdat ze het om verschillende redenen verdienen!
  Mocht ik ze winnen dan is 5 km een leuk begin en de zondag komt dan helemaal goed uit dan kan ik mee om ze toe te juichen en om foto’s te maken. Ik ga duimen!

 • Reageer Loes 26 augustus 2019 at 20:58

  Ik wil heel graag met mijn zoontje Raff ♥️ dit super coole parcours afleggen. Wij zijn sinds kort weer met z’n 2tjes.. en in deze moeilijke periode vinden wij het super om samen leuke dingen te doen!
  Onze band is al onbreekbaar en wij willen graag zien hoe ons teamwork op dit parcours ten goede komt 😉

 • Reageer Shanta 26 augustus 2019 at 21:08

  Graag op zondag 8 met man, mijn dochter van 9, zoon van 6 de 3 km!
  Duimen dat we winnen!

 • Reageer Michele van Lier 26 augustus 2019 at 21:24

  Dat lijkt mij zo leuk om samen met mijn oudste dochter te doen. Dan die zondag en de 5km. Helaas zijn mijn zoontje en man dan ook weg omdat mijn zoontje ook wedstrijden heeft. Mijn dochter wil al zo lang iets doen, en ik voel me weer fit na mijn ongeluk van vorig jaar, dus ook een mooie evenement voor mijn nieuwe ik 🙌🏻

 • Reageer Catriona 26 augustus 2019 at 21:29

  Ik zou super graag mee willen doen, maar moet nog een jaar wachten. Mijn peuter wordt net kleuter. Al zou hij het nu te gek vinden 🙂

 • Reageer Annemarie Stallinga 26 augustus 2019 at 21:31

  Yes Elsbeth! Dit lijkt me lachen met de mannen! Misschien maken we er wel een camperweekendje van. Ik ben dit tot nu toe vakkundig uit de weg gegaan (op een blote voetenpad na), maar lijkt me erg tof om samen zo in de modder te spelen en ook een beetje af te zien, haha! En leuk om jullie eens live te ontmoeten i.p.v. op insta 😉 Ik loot graag mee voor 3 pers voor 8 sept.

 • Reageer Kitty 26 augustus 2019 at 21:32

  O dat zou geweldig zijn voor mijn dochter 🐷Guusje. Zij heeft er zo vaak over dat ze graag door de modder wilt ploeteren. Zelf ben ik totaal niet sportief 😅 maar ik zou haar enorm verrassen als ik toch mee doe. Voor mijn man is dit 🍎🥚 maar dat komt goed uit want dan kan hij mij dus mooi overal doorheen trekken, duwen, sleuren 😊 en wie dan het 4e kaartje gaat gebruiken…..onze dochter van 12 of zoon van 9 dat wordt nog tossen of kopen er 1 bij en wordt het een echte familie run 💪🏻 O en graag voor zondag 8 september dan kom ik mooi onder 2 verjaardagen uit 🤭 en hebben we echt quality time (krijg eigenlijk de kriebels van dat begrip) voor ons gezin.

 • Reageer Aniek Vreeken 26 augustus 2019 at 21:32

  Ik zou heeeel graag willen winnen voor mijn gezin. Ik ben zelf 15 jaar en ik sport 7x per week, ook mijn moeder, vader en broertje zijn sportfanaat! Wij zouden daarom natuurlijk voor de 5km gaan. Op de sportvelden voelen wij ons als een vis in het water😉! Daarom duiken we graag in de diepe fjorden van de Viking run! Ik denk dat het voor mijn broertje een ontzettend leuke verrassing zou zijn als ik dit win. Ik zou graag voor 3 personen de 5km willen winnen! Voor ons is John west al jaren de best! Groetjes Aniek

  • Reageer Aniek Vreeken 26 augustus 2019 at 21:42

   Oeps…. vergeten welke datum…. 8 september komt het beste uit i.v.m hockey en tennis

 • Reageer Kitty 26 augustus 2019 at 21:34

  O dat zou geweldig zijn voor mijn dochter Guusje, koosnaam 🐷. Zij heeft er zo vaak over dat ze graag door de modder wilt ploeteren. Zelf ben ik totaal niet sportief 😅 maar ik zou haar enorm verrassen als ik toch mee doe. Voor mijn man is dit 🍎🥚 maar dat komt goed uit want dan kan hij mij dus mooi overal doorheen trekken, duwen, sleuren 😊 en wie dan het 4e kaartje gaat gebruiken…..onze dochter van 12 of zoon van 9 dat wordt nog tossen of kopen er 1 bij en wordt het een echte familie run 💪🏻 O en graag voor zondag 8 september dan kom ik mooi onder 2 verjaardagen uit 🤭 en hebben we echt quality time (krijg eigenlijk de kriebels van dat begrip) voor ons gezin.

 • Reageer Claudia Lans 26 augustus 2019 at 21:37

  Wat leuk! Daar zeggen we zeker geen nee tegen. Samen met manlief en onze pre pubers (bijna 10 en 11 jaar) banjeren door de modder. Onze voorkeur gaat naar 8 september. 5 km.

 • Reageer Renee Alpagül 26 augustus 2019 at 21:46

  Oohh dat zou geweldig zijn voor mijn zoon Issa van 5. Afgelopen juni is hij grote broer geworden en hij kan wel wat quality time gebruiken met mij. We zouden dan heel graag 8 september de 3 km willen doen!

 • Reageer Linda van Driel 26 augustus 2019 at 21:48

  Ja, graag!! 4 jaar geleden al eens met mijn zoon, zus en nichtje gedaan, zo gelachen!! Nu is mijn zus hoogzwanger maar mijn zoon (11) en nichtje (13) doen het traag nog eens. Mijn dochter van 8 wil ook zeker mee. Geen voorkeur voor datum, qua afstand zouden we nu voor de 5 km gedaan. 2 km meer lol dan de vorige keer!!

 • Reageer Jorisse 26 augustus 2019 at 21:49

  Superleuk! Vorig jaar met mijn hele gezin (2 boys van 9 en 7 en dochter van 6 en manlief) een obstaclerun gedaan in ons dorpje Huizen! Oudste en jongste vonden het niet zo, maar mijn middelste zoon ging als een speer! Lijkt me leuk om weer te doen! Dan op zaterdag 7 Sept en ik denk de 3!

 • Reageer Suzanne 26 augustus 2019 at 22:14

  Ja, dit zou ik ook heel leuk vinden!! In het kader van meer bewegen en lekker actief bezig zijn samen zou ik graag met man en oudste twee (7 en 9 jr) mee dingen voor kaartjes op zaterdag 7 sept.

 • Reageer Suzanne 26 augustus 2019 at 22:15

  En ooh jas, voor de 3 km.

 • Reageer Veerle 26 augustus 2019 at 22:25

  Als je een zuiderbuur mee wenst in de modder, staan wij paraat. Mama van 3 geweldige jongens van 10j, 8j en 4j. De 2 oudste zijn sinds vorige week “survivor raid of valour” na een obstakelloop in Zeebrugge. We willen graag testen of Nederlandse modder en obstakels net zo’n uitdaging zijn 🐒☀️💪 Welke dag maakt ons niet uit 😁

 • Reageer Carolien Koelewijn 26 augustus 2019 at 22:37

  Wat een geweldige actie! Onze dochter(10) had eetproblemen en heeft het afgelopen halfjaar heel hard gewerkt hieraan!
  Ik zou het superleuk vinden om met ons gezin hieraan deel te nemen. We zijn met zijn vieren en we willen dan de 5 km dien.

  Groetjes Carolien

 • Reageer Marieke 26 augustus 2019 at 23:00

  Oh zou heel graag mee doen. 2 jaar geleden ook die in Nijmegen gedaan met mijn toen net 7 jarige zoon. Wat een lol! We hebben het er nog vaak over… weet je nog toen we helemaal vastzaten in de blubber en mama haar schoen verloor.. dit jaar heel graag ook deze ervaring delen met mijn dichte van 6 jaar en de vader.
  En op 8 september en de 3 lijkt me wel genoeg

 • Reageer Hanneke Derksen 26 augustus 2019 at 23:46

  Jaaa! Graag op 8 september samen met mijn vriend Rien en onze kinderen Sam (7 jaar) en Levi (5 jaar) de 3 km. Lijkt me geweldig!!

 • Reageer Ina van Boven 27 augustus 2019 at 06:02

  Wij zijn grote fan en doen ieder jaar mee! Maar Jeutje, wat zijn die tickets duur! Dus winnen zou wel heul tof zijn!
  Ik ga met Tristan van 9 jaar en doe de 3km op zondag! (Hubbie mag niet meedoen ivm z’n rug maar is de supporter!)

 • Reageer Sophia 27 augustus 2019 at 06:31

  Wat een geweldige actie.
  Ik zou graag zondag 9 september met zoon (10) en dochter (7) de 3 km beklimmen.
  Even Q-time, want door alle drukte van het dagelijks leven, werk, school, sportclubjes, vriendjes, vriendinnetjes komt er weinig van.

 • Reageer Natas 27 augustus 2019 at 07:59

  Ja!! Samen met man en twee van onze drie dochters! Helemaal het ding van onze middelste die vaak te jong is voor dit soort parcours dus die zou dolgelukkig zijn, en daarmee de rest cab ons gezin ook met dit sportieve uitje!! 8 september hebben we een prachtig gat in onze agenda waar de run perfect in past!

 • Reageer Kim 27 augustus 2019 at 08:04

  Dit lijkt mij super gaaf! Ik heb het nog nooit gedaan maar samen met mijn zoontje denken wij dat we dit wel kunnen!
  We loten graag mee voor 2 kaartjes voor de 3 km route op zondag!

 • Reageer Fiona 27 augustus 2019 at 08:18

  Wat een superleuke actie!
  Ik zou heel graag met mijn zoon en dochter van 7 en 5 meedoen aan de drie km op zaterdag.
  Ze zijn er nu namelijk van overtuigd dat hun vader (niet sportend) sportiever is dan ik (wel sportend) omdat hij naar voetbal op tv kijkt. Hopelijk denken ze daar anders over als we samen langs alle obstakels zijn geploeterd😬😃

 • Reageer Sabine van kempen 27 augustus 2019 at 08:21

  Hoi Elsbeth, Lijkt me een gave teambuilding activiteit voor mijn dochter (7), vriend en ik! De 3 km op 6 september zou leuk zijn =)

 • Reageer Gitta 27 augustus 2019 at 11:21

  Super gaaf! Ik zou dit graag met mijn dochter van 5 willen doen op 8 september de 3 km)
  (Evt mijn man en zoon van 8 ook maar lady’s first💪 haha)

 • Reageer Brenda van Graefschepe 27 augustus 2019 at 13:12

  Geweldig! Dat vinden leah en waylon denk ik ook heel gaaf! Ik denk zelf een beetje: oh help! 😂 maar het lijkt me heel leuk om samen met de kinderen te doen 👍👍🤸‍♀️
  En graag de zondag 😁 dan komen papa en dex mee om ons aan te moedigen 💪
  En als we dan toch komen doen we gelijk de 5km 👍

 • Reageer hilchien 27 augustus 2019 at 14:03

  Leuke winactie! Ik zou graag met zijn Ole op 8 september meedoen. Wij durven de 5 km wel aan 😍

 • Reageer hilchien 27 augustus 2019 at 14:04

  Leuke winactie! Ik zou graag met zijn Ole op 8 september meedoen. Wij durven de 5 km wel aan .

 • Reageer José Boerman 27 augustus 2019 at 14:23

  Wat een ontzettend leuke actie! De kids zijn al vaker bij mij komen kijken tijdens een obstacle run en zeggen elke keer dat ze heel graag mee willen doen. Dit zou een superverrassing voor ze zijn!! En we nemen manlief ook meteen mee. Graag de zondag en dan de 3 km!

 • Reageer Ingrid 27 augustus 2019 at 14:39

  Yessss please, ik “mag” 1x per jaar van man en kids iets geks verzinnen waaraan ze zonder protest of mopperen mee zullen doen. Zondag 8 september willen we wel 5 km gaan modderhappen!

 • Reageer Mees nuijten 27 augustus 2019 at 19:16

  Ja wauw! Zaterdag 7 september zouden wij wel met z’n 4en 5 km willen lopen 🥰❤️ De kinderen hebben dit jaar hier in de buurt een lokale run gedaan en ze zijn verkocht! Duimen draaien!

 • Reageer Berber Reitsma 27 augustus 2019 at 19:31

  Cool! Samen met onze zoon van 6 jaar! Die zou dit fantastisch vinden! Uitdagingen, daar houdt hij wel van. En dan na de tijd trots zijn op zichzelf (En misschien ook wel een beetje op mama 😉 ) Zou hem heel goed doen. (Sensitief en pittig mannetje)
  Voorkeur voor de zaterdag (zodat mijn bikkel de zondags weer kan leszwemmen).
  Maar de zondag zou ook gaaf zijn om jullie in het echt te ontmoeten!
  En anders maken we er een weekendje weg van.. slaan we zwemmen lekker over..
  Gewoon, omdat het kan.. 😉

 • Reageer Wendeline 30 augustus 2019 at 17:35

  Jaaa! Dat lijkt me tof om met ons gezin te doen 8 september. Het zou een dikke overwinning voor mezelf zijn en mega uit mijn comfortzone, maar met 20 kg lichter moet het lukken! Ik zou zo graag de gezichten van mijn man en twee zoons zien als ik zeg dat we hieraan gaan meedoen… en mama ook!!

 • Reageer Annelies 30 augustus 2019 at 18:11

  Wauw wat een toffe actie! Zelf hebben we al kaartjes. Maar ik weet zeker dat ik Naomi haar vriendinnetje Nika en haar moeder er enorm blij mee zou maken als ze mee konden. We duimen!

 • Laat je reactie achter