Leer

Webinar De relaxte leerkracht

Je relaxte vakantiegevoel langer vasthouden!

Vraag jij je na de zomervakantie ook af hoe je dat lekkere relaxte gevoel zo lang mogelijk vast kan houden? Begin je het schooljaar ook vaak met goede voornemens, maar merk je na een paar weken dat je toch weer in de valkuil bent gelopen van te veel en te druk? Hoe kun je ervoor zorgen dat je werk en gezin dit jaar wel relaxt gaat combineren? Hoe krijg je meer balans in je gezinsleven en je schoolleven?

In het webinar De relaxte leerkracht bespreken leerkracht en auteur Maike Douglas (bekend van jufmaike.nl) en auteur en oprichter van de Club van Relaxte Moeders Elsbeth Teeling hoe je dit schooljaar relaxt kunt beginnen én relaxt kunt blijven en doen ze korte meditaties en oefeningen die je ook als rustpunt tussen je drukke werkzaamheden kunt gaan toepassen. Maike en Elsbeth bundelen hun krachten in dit webinar om samen te kijken hoe je werk én gezin kunt combineren op een ontspannen manier.

In dit webinar bespreken we:

  • dat alle ballen hooghouden heel erg 2022 is; hoe leer je dit jaar kiezen, ook voor je eigen geluk?
  • dat nee zeggen tegen het één, ja zeggen is tegen het ander: maar hoe doe je dat ‘nee’ zeggen?
  • hoe je ervoor zorgt dat de werkdruk niet toch weer oploopt, slim plannen;
  • hoe je van die rottige schuldgevoelens afkomt; 
  • hoe je goed voor jezelf kunt opkomen, je zaken ook op school goed voor elkaar hebben;
  • waarom streng zijn voor jezelf niet de beste oplossing is….

Dit webinar is voor alle leerkrachten die het gevoel hebben dat hij of zij zichzelf af en toe voorbij rent en daardoor zichzelf, zijn of haar werk, óf de kinderen te kort doet. Tijdens het webinar luister en kijk je niet alleen naar de tips en verhalen van Maike of Elsbeth, maar we hebben ook polls onder alle deelnemers, je kunt vragen stellen via de chat en via de chat op elkaar reageren en we doen dus een paar korte mediaties. Anderhalf uur in de sfeer die je kent van Juf Maike en van de Club van Relaxte Moeders: open en eerlijk, kwetsbaar, praktisch en met een lach. En heel misschien met een zucht van verlichting. Want… you’re not alone out there!

Doe je mee op 26 september?

Wil je ook met meer rust aan het werk? Meld je dan snel aan voor dit webinar. We geven hem op dinsdag 26 spetember van 20.00 tot 21.30 uur. Doe je mee? Je kunt aan deze aflevering deelnemen voor €9,95. Opgeven kan via deze link.

Kan je de dinsdag de 26e niet? Geen probleem. Meld je aan en dan ontvang je na afloop van het webinar een linkje naar de opname.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter