Leer

Van foundation tot optische ooglift: doe je mee?

In de ochtend snel wat oogpotlood onder mijn ogen, mascara op, en mijn haar in een snelle knot; dat is al jaren mijn ochtendritueel. Weinig aandacht voor make-up dus. Niet alleen omdat ik er de tijd niet voor neem, maar ook omdat ik eigenlijk nog steeds niet zo goed weet hoe ik andere producten gebruik zonder het risico te lopen er uit te zien als een clown. En toen liep ik vorige week op de Libelle Zomerweek tegen een open make-up sessie van Carmen Zomers aan. Dit is mijn kans, dacht ik! Ik ging zitten in het publiek en leerde van alles over foundation, shaper, liftende oogschaduw en lipliner. En van het één kwam het ander!

Carmen en ik raakten aan de praat en op Instagram begreep ik dat ik niet de enige ben die twintig jaar achter loopt in make-up trends. Carmen is make-up artist en auteur van onder andere het boek Ageless. Dus hoe leuk is het als Carmen niet alleen haar kennis met mij deelt, maar als we fijn met de hele club van haar tips kunnen leren? Daarom besloten we samen de online masterclass Relax Mama Make-up te organiseren. Een hands on bijspijker make-up webinar waarin ze ons stap voor stap leert hoe we ons mooiste zelf kunnen zijn, passend bij onze leeftijd, met producten van nu.

In deze online make-up sessie leer je onder andere:

  • Hoe je je gezicht egaler krijgt, terwijl het er nog wel natuurlijk uitziet
  • Wat een shaper doet met je gezicht en hoe je dat aanbrengt
  • Hoe je een goede gezellige blos op je gezicht krijgt
  • Wat een slimme oogmake-up voor je blik kan betekenen
  • Wat mooie wenkbrauwen doen met je gezicht
  • Hoe je lippen krijgt om te zoenen (en hoe ze zo blijven)

Elsbeth is het proefkonijn waarop Carmen alles demonstreert en ondertussen kun je thuis meedoen en alle vragen online aan ons stellen.

De online masterclass is gericht op iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij de dagelijks make-up. Je kijkt hoe Carmen de dingen doet en kunt al je vragen stellen via de chat en via de chat op elkaar reageren. Na afloop krijg je een terugkijk-link zodat je de tips eventueel ook nog terug kan kijken.

Zin om mee te doen?

Vind je het leuk om mee te doen? Meld je dan snel aan voor deze masterclass. We geven hem op woensdag 7 juni van 20.00 tot 21.30 uur. Doe je mee? Je kunt aan deze aflevering deelnemen voor de speciale prijs €17,50 (normaal zijn Carmens online Masterclasses €25,-!)
Opgeven kan via deze link.

Kan je de woensdag de 7e niet? Geen probleem. Meld je aan en dan ontvang je na afloop van de workshop een linkje naar de opname.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

1 Reactie

  • Reageer Ochtendmama - Club van relaxte moeders 17 mei 2023 at 12:31

    […] resulteerde in een leuk plan voor een online make-up workshop. Zin om mee te doen? lees er hier meer […]

  • Laat je reactie achter