Relax

Georganiseerd 2022 in met de Relax Mama agenda 2022 (of de planner)

Ben jij al helemaal klaar voor 2022? Misschien kan de Relax Mama gezinsagenda 2022 of de gezinsplanner helpen. De agenda en planner hebben dezelfde opzet als de vorig jaren, maar de kleuren, plaatjes en teksten zijn natuurlijk helemaal nieuw en fris voor het nieuwe jaar. De agenda en de planner zijn online zijn nu nog online verkrijgbaar.

In zowel de agenda als de planner heb je naast ruimte om al je afspraken per persoon bij te houden, ook iedere week een Relax Mama-uitspraak, een Relax Mama-rijtje, een weekmenu of ruimte voor een extra aantekening. In de agenda vind je bij het begin van iedere maand ook nog een dubbele pagina met een artikel, illustratie of spreuk. ‘Onze’ Sanne hielp me ook dit jaar met alle teksten.

DIY voorkant: plak je eigen gezin

Net als bij de vorige agenda’s kun je ook nu weer op de voorkant je eigen gezin samenstellen met de stickers die je erbij krijgt. Heb je geen man maar een vrouw? Plak die vent weg en plak er een dame over. Ben je alleenstaand? Plak een glas wijn of snoepje over die partner. Heeft jouw man een bril? Een baard? Of is hij kaal? Heb je vier kinderen of juist twee? Met de stickers achterin de agenda en de planner is dat dus allemaal aan te passen. En dan heb je ook nog een vel met stickers die je kunt gebruiken voor de tandarts of voor een date met een vriendin.

Zo ziet de binnenkant van de gezinsagenda er uit:

Met de handige lintjes kun je bijhouden in welke week je zit.

En dit is de binnenkant van de planner:

Insteekhoesjes

Als klap op de vuurpijl hebben zowel de agenda als de planner ook nog insteekhoesjes waar je briefjes of kaartjes in kunt bewaren. Nou… als dat niet handig is ;).

De gezinsagenda en de planner liggen vanaf nu bij verschillende boek- en kantoorwinkels (bijvoorbeeld bij Bruna en Primera) en ze zijn natuurlijk ook online te koop: de agenda vind je hier, en de planner vind je hier. Beiden kosten ze €16,95.

Had je de maaltijdplanner en dagplanner al gezien?

Als je dan toch zo lekker aan het plannen bent… had je de Relax Mama Maaltijplanner en de Relax Mama Dagplanner al gezien? Die zijn ook zo leuk én handig geworden.

Meer lezen over de maaltijdplanner? Daarover schreef ik dit blog.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

7 Reacties

 • Reageer Online lezing: Back to school (en het gareel) - Club van relaxte moeders 19 augustus 2020 at 15:48

  […] https://groot-en-klein.webinargeek.com/back-to-school-en-het-gareel. Je maakt trouwens kans op de Relax Mama Agenda of planner 2021 als je je opgeeft! want ik verloot onder de deelnemers één planner en één […]

 • Reageer Ellis 3 september 2020 at 07:59

  Hoi, even een vraagje over de planner: loopt die door aan de achterkant of op de volgende bladzijde dus dat je na een half jaar pas de planner hoeft om te draaien?

  • Reageer Elsbeth Teeling 5 januari 2022 at 13:07

   Ha Ellis, hij loopt niet door op de achterzijde. De vellen zijn wit aan de achterkant!

   Groetjes,
   Elsbeth

 • Reageer De Club is jarig en dat vieren we! - Club van relaxte moeders 7 december 2020 at 16:24

  […] het bleef niet bij het boek. In de stijl van Relax Mama maken we nu ook al een paar jaar de Relax Mama agenda en de Relax Mama planner, waarin je afspraken voor je hele gezin kwijt kunt, helemaal in stijl van de Club. En daar mag ik […]

 • Reageer Sas 9 augustus 2021 at 18:45

  Hai hai wat een geweldig leuke kalender is het en 1 van de weinige die 6 persoons is.
  De stickers zijn super. 17 juli 2021 is onze 4de kindje geboren en die kan met haar afspraakjes ook op de kalender😉 nu wilde ik een afspraak inplannen in week 36 en kom er achter dat die er niet bij zit maar ook week 37 niet voor de rest zijn alle weken er wel. Is dit een foutje wat in alle planners zit?

  • Reageer Elsbeth Teeling 5 januari 2022 at 13:06

   Ha Sas, wat vreemd! Ik heb gelijk de exemplaren gecheckt die ik hier heb liggen en die zijn wel goed. Vreemd dus dat het bij jou niet klopt.
   Zou je me je adresgegevens kunnen mailen? Dan zorg ik dat je een goed exemplaar ontvangt! Had je de planner die je op kunt hangen, of de agenda?
   Groetjes,
   Elsbeth

 • Reageer Chantal 20 januari 2022 at 13:51

  Zijn er ook extra stickers te bestellen?
  Zo kunnen we alle weken de poppetjes stickeren 🙂

 • Laat je reactie achter