Relax

De Club is jarig en dat vieren we!

De afgelopen tijd kreeg ik op LinkedIn steeds felicitaties voor mijn werkjubileum. Langzaam drong het tot me door: deze site bestaat vijf jaar! Al een paar jaar eerder begon ik de Club van Relaxte Moeders op Facebook, maar vijf jaar geleden waagde ik de sprong. Ik gaf de Club van Relaxte Moeders met deze site een eigen clubhuis en besloot om mij honderd procent op de club te storten (en mijn andere werk op te zeggen). Van een uit de hand gelopen hobby op Facebook veranderde de Club van Relaxte Moeders in een online platform met een eigen logo, een eigen bloggersteam en een eigen site. Met vaste rubrieken en met heeeeeeeel veel lezers zoals jullie.

Diat wil ik deze week graag met jullie vieren. Een groot feest met zijn allen in Ziggo Dome zit er helaas nu niet in, dus het wordt een online feestweek met traktaties. Je maakt elke dag kans op verschillende Club van Relaxte Moeders-items. Natuurlijk trakteer ik op boeken (daar waar het allemaal mee begon), maar ook op de nieuwste producten uit de spliksplinter nieuwe webshop.

Winactie van dag 1: Relax Mama – het boek en Relax Mama agenda of planner

We beginnen bij het begin. De Club van Relaxte Moeders is ooit ontstaan ter ondersteuning van het boek Relax Mama! Een boek voor nieuwe moeders met 101 tips om een relaxte moeder te worden, te zijn & te blijven. Toen dat boek in 2012 uitkwam wilden we daar natuurlijk reuring aan geven. Zo bedachten uitgeverij Snor en ik de Facebook–pagina met de naam Club van Relaxte Moeders. Inmiddels zijn er meer dan 25.000 exemplaren van Relax Mama! verkocht en is het een van de meest populaire kraamcadeautjes van de afgelopen zeven jaar. En heeft de Facenook-pagina meer dan 150.000 volgers.

Daarom kun je op dag รฉรฉn van deze feestweek kans maken op dit eerste boek. We geven vijf exemplaren weg.

Maar het bleef niet bij het boek. In de stijl van Relax Mama maken we nu ook al een paar jaar de Relax Mama agenda en de Relax Mama planner, waarin je afspraken voor je hele gezin kwijt kunt, helemaal in stijl van de Club. En daar mag ik er ook vijf van ieder van weggeven!

Wil je kans maken op het boek, de agenda of de planner? Laat het hieronder weten!

Laat het hieronder weten als je voor jezelf of voor een collega-moeder kans wilt maken op het boek, de agenda of de planner.
Benieuwd waar we de rest van de week op trakteren? Nou, dan staan deze traktaties op het programma:

 • Dinsdag: 5 zwangerschapspakketjes met de Relax Mama Zwangerschapskalender en een Relax Mama rompertje naar keuze
 • Woensdag: 5 x Mom You Can & een Club-shirt
 • Donderdag: 3 x Keukenschort & Relax Mama in de keuken
 • Vrijdag: 5 relax-pakketjes met een mok, een reep chocola, een Club van relaxte Moeders-columnboek en een tasje

Je mag natuurlijk gewoon iedere dag meedoen!

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

160 Reacties

 • Reageer Heske van Esch 7 december 2020 at 17:08

  Hallo,
  Afgelopen jaar voor het eerst de planner gebruikt! En wat bevalt hij me goed! Ik zou hem graag winnen en ga zo door met alles wat jullie doen voor de club van relaxte moeders!

  • Reageer Marieke van Eerd 7 december 2020 at 20:52

   Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ik maak graag kans op het boek of de planner. Beide maken me erg nieuwsgierig. Nu met ons tweede kindje op komst, is het best een uitdaging om relaxed te zijn.

   • Reageer Annelies 7 december 2020 at 22:16

    Gefeliciteerd en wat heb genoten van de club. De blogs, de tips… maar ook zo heerlijk relativerensd
    Voetjes op grond…

    • Reageer Gerdi 8 december 2020 at 06:50

     Gefeliciteerd! Ik zou graag de planner of het boek willen hebben, kan niet kiezen ๐Ÿ˜Š planet voor gezin maar boek meer voor mijzelf.

     • Lianne 8 december 2020 at 17:12

      Gefeliciteerd ๐Ÿฅณ!! Net “Mom you can” van sinterklaas (lees: mezelf) gekregen en nu ook wel heel benieuwd naar dit boek! Of de gezinsagenda, beetje overzicht houden, ben ik ook wel van, maar soms zoooo lastig met een kleuter en een baby.

     • Imke Dieker 8 december 2020 at 22:51

      Proficiat met deze mijlpaal! Leuk om bij de club van relaxte moeders te mogen horen door jullie leuke site en berichten.
      De weekplanner zou leuk zijn. Eind januari wordt ons 3de kindje verwacht en tegelijkertijd gaat de oudste starten op school. Dat wordt plannen ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‰

   • Reageer Sandra 7 december 2020 at 22:33

    Gefeliciteerd! Ik zou heel graag de planner willen winnen! Kan wel wat overzicht gebruiken met 5 schatten van Kids die sporten, bijbaantjes hebben en steeds wisselende roosters

   • Reageer Alida 7 december 2020 at 22:40

    Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal.
    Ik zou heel blij zijn met de planner. Met 3 kinderen die elk hun eigen afspraken en verplichtingen hebben is het plannen elke week weer goochelen.

   • Reageer Sietske 8 december 2020 at 06:59

    Ik doe heel graag mee! Volgend jaar gaan we samenwonen en word ik bonusmama van 2 kinderen. Van 2 naar 4? Ik hoop dat het relaxt blijft

  • Reageer Judith Rijsterborgh 7 december 2020 at 20:59

   Van harte gefeliciteerd!! Ik zou graag de planner winnen ๐Ÿ˜€ zo een chaoot eerste klas, afgelopen jaar voor het eerst de familieplanner gebruikt, en dat was super fijn, zelfs mijn zoon kijkt er op wat er voor hem op staat! Super fijn dat man-lief weet hoe laat de kinderen waar moeten zijn, zodat ik met mijn onregelmatige baan bijna zeker weet dat het goed komt ๐Ÿ˜Ž had hem al willen bestellen, maar was er nog steeds niet aan toekomen, wie weet nu niet nodig, en anders bestel ik hem als nog, want zonder planner wordt het een stuk ingewikkelder.

   • Reageer Sanne 7 december 2020 at 21:56

    Oh ik stem voor de woensdag! Met zo’n clubshirt en Mom jou can, eindigt 2020 toch met een vrolijke noot ๐Ÿ™‚

  • Reageer Stefanie 7 december 2020 at 22:09

   Gefeliciteerd met het kroonjaar ๐Ÿ‘‘ Wat zou dit tof zijn! Als moeder van een dwarse peuter en een groep 3er waarbij de opvoeding opeens lijkt gevlogen. Zijn โ€œtipsโ€, humor en orde in de planning (lees chaos) meer dan welkom! #duimenmaar!

   • Reageer Jill Willemsen 8 december 2020 at 08:12

    Goede morgen! Wat een leuke actie! Ik zou graag kans maken op de gezinsplanner, dat kan zo’n chaoot als ik wel helpen denk ik.

    Groetjes Jill

    • Reageer Nathalie 8 december 2020 at 16:42

     Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ik geniet van jullie site en producten!
     Ik zou graag het boek willen winnen voor mezelf. Ik ben in verwachting van ons 2e kindje dus kan hem nu zeker gebruiken. Het andere boek vind ik hilarisch dus ik ben heel benieuwd!

   • Reageer Angelique Harks 11 december 2020 at 19:30

    Dit zou een mooi cadeau zijn wat ik met mijn mede mama’s (nicht en zus) kan delen. De ene net moeder, de anders een heel huishouden vol en vergeet haar eigen verwen afspraak. Dus dat kunnen ze beide gebruiken!

  • Reageer Ria 7 december 2020 at 23:16

   Hieperdehiep. Ik geniet als “oma” al een postje mee van deze club. Ben heel blij met de goeie tips en leuke verhalen. Graag het pakket van vrijdag voor onze lieve schoondochter Annalin. Zij heeft samen met onze zoon een mooie dochter Vesper. Na 8jr de lange zware weg bewandeld is dit de kroon on hun samen. Gr. Ria van Deijl

   • Reageer Tineke 8 december 2020 at 06:49

    Goedemorgen,

    Allereerst van harte gefeliciteerd met dit jubileum! Prachtig dat je dit als baan hebt! En al 5 jaar! ๐Ÿฅณ
    Zoals je ziet ben ik een dag te laat met reageren op de gewilde jaarplanner, oeps! Maar juist daarom kan ik hem zo goed gebruiken! Met 2 schoolgaande kinderen is er genoeg te plannen, naast de banen van mijn man en mij. En als er dan eigenlijk te veel op de planning staat waardoor je hoofd denkt โ€œhoe moet dit allemaal?โ€ Dan valt er tenminste iets te lachen met deze jaarplanner!

  • Reageer Jorien 8 december 2020 at 13:29

   Wat leuk! Gefeliciteerd ๐Ÿฅณ
   Ik doe graag een poging om iets te winnen!

  • Reageer Linda 8 december 2020 at 13:47

   Wij kunnen hier nog wel een planner gebruiken ๐Ÿ™Š Vaak laat de communicatie ons een beetje in de steek (nouja, doen we zelf dan) en met een planner zal alles duidelijk zijn! Daarnaast kan ik het boek zelf heeeeel goed gebruiken op dit moment met een tweeling van 3 waarvan de oortjes momenteel in hun broekzak zitten ๐Ÿ˜ซ

  • Reageer Marieke Water 8 december 2020 at 17:15

   Gefeliciteerd! Leuke actie. Ik zou het leuk vinden om het boek of de agenda te winnen.

  • Reageer Eva 9 december 2020 at 21:15

   Gigagefeliciteerd met dit 5 jarig jubileum! Super tof. Ik zou een pakket voor mijn buurvrouw/vriendin willen winnen. Ze is nu zwanger van de 4e en wij gaan zelf binnenkort verhuizen dus zal ze wat extra support vanuit een andere hoek wel kunnen waarderen.

   Of anders wil ik hem wel winnen voor een hele relaxte newborn mama die ik in haar zwangerschap een aantal keer heb mogen masseren. Zo trots op hoe relaxt ze is gebleven ondanks wat hobbels en bobbels….

  • Reageer Judith 10 december 2020 at 07:47

   Wat n toffe actie!
   Ik waag n gokje want plannen is niet mโ€™n sterkste kant.
   ๐Ÿ™๐Ÿป
   Gefeliciteerd ๐Ÿฅณ met de feestweek!
   ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

  • Reageer C. Antonissen 11 december 2020 at 13:27

   Gefeliciteerd!!!! Ik zou heel graag het boek winnen. Lekker even me-time na een dag werken met 5 heerlijke ukkies om me heen.๐Ÿ’ž

 • Reageer Judith 7 december 2020 at 17:20

  Een planner, handig voor het nieuwe jaar. Kunnen we mooi alle musical lessen, play dates en museumbezoeken in schrijven!

  • Reageer Ellen 7 december 2020 at 20:48

   Een planner of het boek. Beiden leuk. Mijn oudste zoon heeft sinds dit schooljaar huiswerk, en ja, ook dat moet ergens genoteerd worden.

 • Reageer Roos 7 december 2020 at 17:25

  Jaaa, voor mijn beste vriendin, zwanger van haar eerste, zou ik graag het boek winnen. Zodat ze alvast wat te lezen heeft en straks een hele relaxte moeder wordt!

  • Reageer Hester 7 december 2020 at 20:56

   Heel graag het boek! Met 3 kleintjes onder de 4 (รฉn nog verlof) zou dat een heerlijk cadeau voor mezelf zijn!

 • Reageer Nienke 7 december 2020 at 17:29

  Leuk! Maakt niet uit wat, de planner zou hier een mooie plek op de wc krijgen ๐Ÿ˜‰ de agenda in mijn tas, en een boek op mijn nachtkastje. En als ik โ€˜m uit heb, dan door naar de volgende relaxte moeder!

 • Reageer Krista 7 december 2020 at 17:34

  In een huis met adhd-ers en autisten, is een planner net zo onmisbaar als wc papier. Mag ik hamsteren?

  • Reageer Kimberley van Heest bothof 7 december 2020 at 20:53

   Lijkt me super om de planner te kunnen gebruiken.
   Heb bij beide zwangerschappen en boek van je (met een boodschap van jou zelf) gekregen van een tante van me ๐Ÿคฉ dus die planner komt ook helemaal van pas

   • Reageer Marjon 8 december 2020 at 08:41

    Een planner lijkt me fijn! Een agenda is iets dat sinds ik thuis werk door Corona niet meer gebruik.

 • Reageer Miranda 7 december 2020 at 17:36

  Een beetje structuur is erg fijn met een drukke baan en een gezin, zou de agenda graag gebruiken want alles in mijn mobiele telefoon geeft niet echt overzicht. ๐Ÿ˜•

 • Reageer Pauline 7 december 2020 at 17:43

  Gefeliciteerd! Ik wil graag de gezinsplanner voor mijn beste vriendin winnen. Ze heeft drie kinderen, een drukke baan en een verhuizing gepland staan, dus daar kan ze wel een goede planner bij gebruiken.

  • Reageer Brenda Van Graefschepe 7 december 2020 at 18:49

   Ik zou heel graag de planner voor mezelf willen winnen ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜
   Hij is echt ideaal! Hij hangt bij ons in de keuken, zo kan iedereen zien wat er moet gebeuren en waar we naartoe moeten.
   Ik hoop volgend jaar weer werk te vinden, dan wordt het nog meer plannen met 3 kinderen en een man die vaart (Oh help, ik bedenk me nu ik dit typ dat onze oudste volgend jaar naar de middelbare school gaat… nog meer planning! ๐Ÿ™ˆ)

   • Reageer Anne 7 december 2020 at 20:46

    Ik zou graag het boek willen, voor een pas bevallen vriendin! Zodat ze er achter komt dat alle andere moeders ook maar wat doen. Wat je kunt doen als je het echt niet meer weet, enz!

 • Reageer Denise 7 december 2020 at 17:49

  Gefeliciteerd! Ik had dit jaar voor het eerst de planner besteld, na lang zoeken en wachten (was steeds uitverkocht) maar ja, die hangt nog onbeschreven met een datum ergens in april. Dus ik zou graag de planner winnen!

  • Reageer Alรญda 7 december 2020 at 20:51

   Gefeliciteerd! Wat een leuke acties! Ik doe graag mee voor het boek!

 • Reageer Linda 7 december 2020 at 18:36

  5 jaar (en langer) al een grote inspiratiebron voor vele moeders!! Van harte gefeliciteerd met dit jubileum ๐Ÿฅณ
  Het plannen kan hier nog stukken beter, dus die agenda en planner zullen goed gebruikt gaan worden ๐Ÿ˜… Voetballen, hockeyen, op veel te vroege tijden moeten eten (oh kak, dat ben ik vergeten ๐Ÿ˜‰) papa weg, mama sporten etc etc Je kent het wel…

  • Reageer Nienke 8 december 2020 at 12:46

   Gefeliciteerd! Gisteren in alle drukte van de dag niet eens je bericht kunnen zien. Dus helaas te laat voor het boek of de planner๐Ÿ˜….
   Zet m op ik geniet al jaren van jullie๐Ÿ˜‡ als ik mezelf de tijd gun

 • Reageer Githa 7 december 2020 at 18:40

  Gefeliciteerd met 5 jaar Club!
  Ikzelf ben dit jaar recht gekrabbeld na een stevige burn-out (heb oa heel veel gehad aan ‘Mom You Can’!) en een fijne planner of leuke agenda lijkt me ideaal om het overzicht te behouden en mijzelf niet meer voorbij te lopen.

  • Reageer Lianne 7 december 2020 at 20:57

   Gefeliciteerd! Van een ontzettende stressende (geen idee of dat een woord is ๐Ÿ™ˆ) moeder, word ik steeds een beetje relaxer… Dat boek lijkt me fijn om te lezen ๐Ÿ˜Š…

 • Reageer Jeske 7 december 2020 at 18:53

  Onze ‘gezinsplanner’ is nu nog een los blaadje dat soms halverwege de week alweer kwijtraakt… Ik kan zo’n mooie planner dus wel gebruiken!

 • Reageer Flo 7 december 2020 at 18:56

  HiepHiep!
  En ik doe graag mee voor de agenda, lijkt mij super met een druk gezin.
  En heel veel plezier en succes de komende jaren met de Club!

  • Reageer Willemien 7 december 2020 at 21:56

   Van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ook ik doe heel graag mee, ben vooral erg nieuwsgierig naar het boek! Ga vooral zo door, ik lees de blogs met veel plezier!

  • Reageer Sandra Bakker 9 december 2020 at 17:27

   Proficiat met het jubileum! Ik wil graag kans maken op het boek en de agenda want ik kan zelf wel wat tips gebruiken!!

 • Reageer Colinda 7 december 2020 at 19:02

  Gefeliciteerd!! Ik vind het zo leuk om je te volgen via de socials. Ik zou graag het boek willen winnen. Niet voor mezelf, want ik heb hem al jaren in mijn bezit. Maar zou hem dan graag cadeau willen geven aan m’n schoonzusje.

  • Reageer Andrea van Veen 7 december 2020 at 22:00

   Gefeliciteerd!!!! Ja ik zou graag de agenda of de planner willen winnen! Met 2 opgroeiende meisjes van 10 en 8, kan ik een goed overzicht van alle activiteiten goed gebruiken.

 • Reageer Tamara Slob 7 december 2020 at 19:09

  Oh zo leuk! En gefeliciteerd Elsbeth ๐Ÿฅณ elke dag blij dat je de club hebt opgericht om mij en collega moeders te inspireren! Je mom you can boek (en vooral compartimentaliseren) heeft me dit jaar gered!
  Ik zou heel graag voor mezelf de agenda willen winnen. Nu er in deze tijd zoveel digitaal gaat, merk ik dat โ€˜lekker analoogโ€™ heerlijk vind! Zeker in combinatie met overzicht. Precies wat deze agenda me kan geven โ˜บ๏ธ๐Ÿคž๐Ÿผ

 • Reageer Coreije 7 december 2020 at 19:18

  Graag de planner. We doen met een paar vriendinnen sinterkerst. En gaan dobbelen. Hoe leuk is om dit weg te geven๐Ÿคฉ, aan 1 van mijn vriendinnen. Hilarisch als ik hem natuurlijk zelf win ๐Ÿ˜‚

  • Reageer Marieke 8 december 2020 at 09:05

   Gefeliciteerd! Wat leuk! ik moet altijd lachen om je teksten en daarnaast ook herkenbaar en leerzaam. Ik heb zelf net je boek gekocht, Mom you can. Top! De agenda lijkt me erg handig voor mijzelf om te gebruiken, om zo alles in het nieuwe jaar ook weer relaxed te kunnen organiseren ๐Ÿ˜‰

 • Reageer Fiona 7 december 2020 at 19:49

  Ik zou heel graag de planner willen winnen. Gewoon voor mezelf, omdat ik het verdien.
  En alles wat het leven met drie kleine kids makkelijker maakt is heel wenselijk!

  • Reageer Danielle 7 december 2020 at 23:20

   Gefeliciteerd met dit mooie jubileum! Ik lees met plezier, soms ook wel een traan of herkenning, de blogs! Volgend jaar staat hier vanalles op de ‘planning’ wat gaat veranderen. Baby erbij, kind naar de basisschool en eventuele hobby’s. Een planner of agenda zouden goed van pas komen!

 • Reageer Daphna 7 december 2020 at 19:50

  Gefeliciteerd Club en Elsbeth!

  Superfijne digitale plek om heen te gaan voor tips, inspiratie en een hart onder de riem. Zou tof zijn om xe โ€˜originalโ€™ in bezit te hebben!

 • Reageer Annelies Wessels 7 december 2020 at 19:50

  Gefeliciteerd!! Wat een leuke winacties deze week. Natuurlijk zou ik het leuk vinden om iets te winnen ๐Ÿ˜‰. Dit jaar voor het eerst een planner aangeschaft maar helaas weinig gebruikt, hopelijk volgend jaar beter!

 • Reageer Malou 7 december 2020 at 19:58

  Gefeliciteerd!
  Ooow superleuk! Met het boek alleen al word ik heel blij! De agenda zou ik dan aan een vriendin geven om ook te genieten van die heerlijke quotes enzo!

 • Reageer Jessica Mars-Grobben 7 december 2020 at 20:01

  Natuurlijk ten eerste gefeliciteerd en wat zou het leuk zijn als ik dit leuke pakketje win. 2012 is mijn zoon geboren, dus hij is even oud als de club!

 • Reageer Sanne van der Meer 7 december 2020 at 20:39

  Jaaah! Ik zou het boek graag voor mijn lieve vriendin willen winnen, omdat zij heeft besloten om in haar eentje een kindje te krijgen! Ik vind haar zo dapper dat ze deze keuze heeft durven maken.
  En de planner voor mezelf. Ik maak nu zelf welke week een kalender voor mijn zoontje die erg van structuur houdt. Maar stiekem vind ik het zelf ook heel lekker!

 • Reageer Moniek 7 december 2020 at 20:43

  Gefeliciteerd! Ik zou de planner wel willen winnen om aan medemoeders te geven, ik probeer de moeders om me heen zoveel mogelijk te steunen, want samen is het een stuk makkelijker moederen.

  • Reageer Brenda 7 december 2020 at 21:33

   Vijf jaar alweer. Elk jaar weer blij met de agenda, die staat hier op een plankje boven de tafel. Daar zou ik dus graag kans op maken!

 • Reageer Juulke 7 december 2020 at 20:48

  Gefeliciteerd! Ik zou graag de planner winnen! Als alleenstaande mama is een planner wel zo handig om alle afspraken van mij en mijn meisje te kunnen scheiden, maar ook om goed bij te houden wie wanneer komt oppassen ๐Ÿ™ƒ

 • Reageer Lianne Buddingh 7 december 2020 at 20:48

  Van harte gefeliciteerd met je jubileum! Ik heb je pagina gevonden toen ik net moeder was geworden en ik voor mโ€™n gevoel maar wat aan zat te klooien en zocht wat relativering en steun. Die heb ik zeker hier gevonden! Bij mโ€™n 2e zwangerschap de zwangerschapskalender gebruikt, wat een feestje was het elke week!

  Ik zou heeeel graag de planner willen winnen, mijn oudste begint in januari met zwemles, maandenlang heen en weer naar het zwembad verdiend (inclusief ondernemende peuter) wel een planner toch? ๐Ÿ˜‰

 • Reageer Arnica 7 december 2020 at 20:48

  Dat zou een heel leuk pakketje zijn. Morgen ben ik jarig en mijn man ook ennuh… Onze jongste zoon ook ๐Ÿ˜‡ vooral de planner zou een super leuk verjaardagskado zijn, want met 3 kids, een man en een hoofd vol met watten, heb ik genoeg te plannen. Voor hun maar zeker ook voor mijn eigen Covid-revalidatie. Momenteel dus niet de relaxte mama die ik wil zijn, maar wie weet gaat dit pakket mij helpen…

 • Reageer Maria van der Meij-Schrijver 7 december 2020 at 20:53

  O wat gaaf! Van harte gefeliciteerd! Ik volg jullie al een hele tijd. Elke dag kijk ik uit naar berichten van jullie. De columns zijn zo leuk, grappig en vaak erg herkenbaar. Ik doe heel graag mee voor het boek.

 • Reageer Suzanne Boxman 7 december 2020 at 21:02

  Wat leuk!! Van harte gefeliciteerd! Ik zou graag het boek willen winnen voor een vriendin die nog niet zo lang moeder is en het allemaal best pittig vindt. Het zou zo leuk zijn om haar een hart onder de riem te steken.

 • Reageer Karlijn 7 december 2020 at 21:06

  Hoi Elsbeth, ik volg de club al redelijk wat jaren (bijna 5 denk ik) maar het boek heb ik nog nooit gelezen. Dus ik doe mee voor mezelf voor het boek relax mama. En ik ben (al zeg ik het zelf) best een relaxte mama, maar met nieuwe tips zal het vast veel beter gaan.

 • Reageer Bauke Vorstenbosch 7 december 2020 at 21:06

  Gefeliciteerd!! Wat een mijlpaal! Ik ga duimen voor de gezinsagenda. Met een gezin van 5 (3 kinderen in leeftijd van 1,5 tot 12) de sporten, Zoom-meetings voor ouderavonden, eigen werk en hopelijk ook weer wat leuke dingen in 2021, komt deze agenda heel erg van pas ๐Ÿ˜Š

 • Reageer Bianca 7 december 2020 at 21:14

  Ohhhh wat een geweldige prijzen! Ik zou het zo leuk vinden om een keer een prijs te winnen, heel asociaal gewoon voor mezelf. Omdat het gevoel me super leuk lijkt om te winnen en vooral om de geweldig leuke producten! Bedankt voor alle herkenbare momenten van het afgelopen jaar!

 • Reageer Jannie 7 december 2020 at 21:16

  Ik zou heel graag het boek. Met een dochtertje van 6. Lig in scheiding en kan alle hulp gebruiken om relaxt te blijven. De scheiding is moeilijk voor mij maar ook voor mijn dochtertje. Dus alle hulp is welkom.

 • Reageer Margriet 7 december 2020 at 21:20

  Ja deze moeder gaat na 3 jaar weer in vaste dienst. Dat wordt me daar flink plannen met 3 kids!
  Deze chaoot gaat voor de gezinsagenda!!!

 • Reageer Monique Engelman 7 december 2020 at 21:32

  Aangezien mijn geheugen me sinds mijn whiplash dagelijks in de steek laat zou ik graag de plannet of de agenda willen winnen. Sta ik tenminste nooit meer op een studiedag op het schoolplein.

 • Reageer Silvia 7 december 2020 at 21:33

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  Met het groeiende aantal afspraken naar mate de kinderen ouder worden, is wat overzicht wel welkom. Ik doe dan ook graag mee voor de planner.

 • Reageer Rianne de Wilde 7 december 2020 at 21:36

  Gefeliciteerd!! Doe Graag mee met de winactie! Ik zou wel de agenda willen winnen! Als mama van 3 volg ik je club al heel veel jaren.

 • Reageer Tessa 7 december 2020 at 21:38

  Allereerst gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan! En uiteraard doe ik mee, wie wil dit nu niet winnen?!

  • Reageer Paulien Jasper 11 december 2020 at 17:18

   Ik wel een gokje wagen voor dit mooie pakket. Dan houdt ik de agenda voor mijzelf en ons gezin en geeft ik de planner aan m’n vriendin voor haar gezin met 3 kinderen.

 • Reageer Valery 7 december 2020 at 21:42

  Gefeliciteerd !! Ik doe graag mee voor de agenda ,of wacht de planner is ook wel een goede aanvulling , dus uhm ja 1 van deze 2 zou ik willen winnen. Komt erg van pas met 3 draken in huis ๐Ÿ˜

 • Reageer Esther 7 december 2020 at 21:43

  Gefeliciteerd. Ik zou heel graag de agenda winnen. Afgelopen twee jaar hebruikt en bevalt heel goed. Alleen jammer genoeg dit jaar te laat geweest met bestellen en mag het nu een jaar zonder doen. We gaan hem missen, erg handig en ook ook herkenbaar.

 • Reageer Natasja 7 december 2020 at 21:45

  Ohhhh leuk! Winacties! Leuk! En dan ook nog met de Planner! Afgelopen jaar volop gebruik van gemaakt en FAN!

 • Reageer Els 7 december 2020 at 21:46

  Proficiat!! Superleuke, grappige en nuttige spullen die jullie hebben! Had een boekje geleend van een collega, en heb echt heel hard gelachen omdat alles zo herkenbaar was! Nu een tweede kindje onderweg is, zou ik graag meedoen om het boek te winnen.

 • Reageer Miranda 7 december 2020 at 21:49

  De planner aub. Vind hem helemaal geweldig!

 • Reageer Tineke 7 december 2020 at 21:50

  Gefeliciteerd Club! We doen maar wat!
  Ik wil graag het boek voor mezelf winnen omdat ik best nog een heel stuk relaxter zou willen worden ๐Ÿ˜€

 • Reageer Agnes 7 december 2020 at 21:50

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik doe graag mee aan deze leuke winactie.
  Ik volg je ook al ongeveer 5 jaar. Het beste advies als je voor het eerst mama wordt heb ik via jou “die andere moeders doen ook maar wat” ๐Ÿ˜ƒ

 • Reageer Monique 7 december 2020 at 21:51

  Ik vind echt alles gaaf wat je uitbrengt! Daarom ga ik iedere dag meedoen aan deze toffe win actie! Onze kinderen zijn inmiddels 9 en bijna 11, dus aan het kraam pakketje heb ik niks meer, maar daar kan ik mn schoonzus dan weer blij mee maken!
  Ik duim vast vรณรณr vandaag en zeg, tot morgen!

  X Monique

 • Reageer nienke 7 december 2020 at 21:51

  Ik ben erg nieuwsgierig naar het boek. Dat zou ik wel willen winnen!

 • Reageer Renata 7 december 2020 at 21:52

  Gefeliciteerd! En ik zou het heel graag voor mezelf willen, zou graag bij de club van (iets meer) relaxte moeders horen ๐Ÿ˜‰๐Ÿค—

 • Reageer S bootsman 7 december 2020 at 21:56

  Van harte gefeliciteerd ๐ŸŽ‰๐Ÿฅณ
  Ik zou het graag voor mijzelf de agenda willen winnen!
  Nu met alle school en therapie schema’s is deze echt ideaal!

 • Reageer Nancy 7 december 2020 at 21:56

  Jeee 5 jaar alweer! Gefeliciteerd ๐Ÿฅณ
  Heel graag win ik de agenda en planner!

 • Reageer Marjolein 7 december 2020 at 22:04

  De agenda en het boek komen goed van pas nu onze twee kinderen beide op school zitten en ik als klassenmoeder ook nog om van alles moet denken! Relax en het is een fase zijn mijn mottoโ€™s in deze tijd met dank aan jouw club! Zet en zeg het voort dus! ๐Ÿ˜Š

 • Reageer Marlon 7 december 2020 at 22:07

  Gefeliciteerd!! Op naar de volgende mijlpaal…
  Het boek lijkt me heel leuk…! Ik loot graag mee!

 • Reageer Arianne van Duijn 7 december 2020 at 22:07

  Ja heel graag! Gefeliciteerd en nog vele leuke inspirerende en relaxjaren voor de club!

 • Reageer Madelon 7 december 2020 at 22:09

  Ik doe graag mee en wil het pakket dan delen met mijn lieve mama vriendinnetje de kleintjes schelen maar 1 week dus we lopen tegen dezelfde situaties aan.
  Ik het boek en de planner , zij de agenda.
  Duimen!! ๐Ÿคž๐Ÿป

 • Reageer Marloes 7 december 2020 at 22:15

  Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum ๐ŸŽ‰
  Met veel plezier volg ik de inspirerende en herkenbare verhalen. Ik zou graag kans maken op de planner (die zou erg van pas komen!) of het boek.

 • Reageer Marianne 7 december 2020 at 22:18

  Gefeliciteerd, leuk om de motivatie te lezen. Mij lijkt het leuk het boek of weekplanner te winneb. Kan niet kiezen.

 • Reageer Yvette 7 december 2020 at 22:20

  Gefeliciteerd ๐Ÿฅณ
  Ik volg jullie nog niet heel lang en ben dan ook erg benieuwd naar de agenda en/of het boek.
  En maak dan ook graag kans op het boek of de agenda.

 • Reageer Marjolein 7 december 2020 at 22:23

  Jeetje 5 jaar al weer! Gefeliciteerd!Volgens mij volg ik je ook al een hele tijd. Het relaxte moeders boek heb ik al in huis, maar een planner voor komend jaar is wel fijn nu de kids het ook drukker krijgen met sporten en afspraken. Ik ga duimen ๐Ÿคž๐Ÿป

 • Reageer Judith 7 december 2020 at 22:24

  Ik doe graag voor het boek! Tijdens mn zwangerschappen en de eerste jaren van het mama zijn was ik heel relaxed (ja ik vond de babytijd relaxed ๐Ÿ˜Š) maar de laatste tijd ben ik -ook door omstandigheden- iets minder relaxed dan ik zou willen, dus ik wil wel even back to basics! Gefeliciteerd met de mijlpaal ๐ŸŽ‰

 • Reageer Laura 7 december 2020 at 22:25

  Oeh! Wat een leuke prijzen! Ik zou heel graag je boek willen winnen om alle tips en tricks te lezen. Want met een peuter draak en volgend jaar een baby erbij is het soms best lastig om relaxed te blijven. ๐Ÿ˜‰ de planner en agenda zouden ons goed kunnen helpen om alles soepel te laten verlopen en duidelijk in te plannen. Ik ga duimen ๐Ÿ™‚

 • Reageer Linda Wagner-Singer 7 december 2020 at 22:25

  Wat leuk! Ik zou graag het boek willen winnen, extra relaxte tips zijn nooit weg ๐Ÿ™‚

 • Reageer Adriana Bosman 7 december 2020 at 22:30

  Sinds vorige week maandag ben ik ziek thuis: overwerkt. Op mijn werk de hulpvraag gesteld, maar toch doorgegaan en thuis veel te doen met 2 drukke actieve jongens van 8 en 11. Ben dus heel erg aan het zoeken naar info om mijn grenzen duidelijker aan te kunnen geven.

 • Reageer Kate 7 december 2020 at 22:42

  Sinds kort ben ik fan van deze geweldige club!! Waar zijn jullie geweest in mijn leven?! Ik had jullie al eerder kunnen gebruiken. Maar niet getreurd kan jullie nu ook goed gebruiken met mijn 12 en 10 jarige mannen. Gefeliciteerd met dit mijlpaal en ik hoop nog lang van jullie te kunnen genieten!

 • Reageer Vera Haanstra 7 december 2020 at 22:49

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik zou heel graag de agenda ontvangen.

 • Reageer Michelle 7 december 2020 at 22:54

  Gefeliciteerd! Ik zou het pakket graag winnen omdat ik op de drempel sta van een verhuizing ivm een scheiding. โ€˜Relaxte moederโ€™ is dus wel welkom hier ๐Ÿ™‚

 • Reageer Irene Ummels 7 december 2020 at 22:59

  Hieper de piep hoera!! Gefeliciteerd met deze mijlpaal. De planner en de agenda zijn super en hier al in gebruik. Het boek zou ik graag willen lezen, dat is er op de een of andere manier nog niet van gekomen…

 • Reageer Simone 7 december 2020 at 23:00

  Hallo collega moeder Elsbeth!
  Die planner is erg welkom in ons ongestructureerde huishouding. Als moeder van 3 guppies kan ik wel wat hulp gebruiken. Mijn hoofd is net een vergiet met al die afspraken van idereen. Dus ik schrijf alles op. Met de planner moet het vast soepel verlopen in 2021.

 • Reageer Marloes Poldervaart 7 december 2020 at 23:05

  Wauw vijf jaar alweer!! Van harte ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Ik doe alleen vandaag mee want dat pakketje is toch echt de leukste! Het boek lijkt me gaaf, echt de start van alles…
  heel veel plezier met de feestweek en nog vele gezonde jaren. ๐Ÿฅ๐Ÿฅโค๏ธโค๏ธ

 • Reageer Mandy 7 december 2020 at 23:06

  Wat een mooie mijlpaal! Gefeliciteerdโ™ก Ik heb de Club van Relaxte Moeders nog niet zo lang geleden ontdekt, maar wat een fijne ontdekking is dat๐Ÿ˜Š De podcasts zijn erg leuk en inspirerend om naar te luisteren. Ik heb al menig keer het ‘ik ben dus niet de enige die..’ en ‘zo kan het dus ook’ gevoel mogen ervaren๐Ÿ™ Ik doe graag mee voor de agenda๐Ÿ€ Die gaat heel goed van pas komen!

 • Reageer Miranda 7 december 2020 at 23:08

  Ik maak graag kans op de agenda. Lees altijd met veel plezier de columns en check altijd even het weekmenu.

  • Reageer Sieta 7 december 2020 at 23:29

   Ik zou graag het boek kado willen doen aan een collega-moeder (bijna moeder)

 • Reageer Nienke 7 december 2020 at 23:28

  De agenda zou hier een uitkomst zijn met een studerende en werkende moeder die iets teveel afspraken en verjaardagen vergeet, maar er wel relaxed onder blijft ๐Ÿ˜‰.

 • Reageer Elise 7 december 2020 at 23:30

  Gefeliciteerd met het jubileum! Bijna 6 jaar geleden begonnen jullie te volgen tijdens de zwangerschap van mn eerste. Nu net ons tweede kindje mogen verwelkomen en heel benieuwd hoe we alles in en om huis gaan bolwerken, dus ik zou mega graag de agenda of de planner willen winnen! Precies ditzelfde geldt voor mn zus en gun ik haar ook!

 • Reageer Pauline 7 december 2020 at 23:45

  Iedere dag geniet ik van je platform, wat een uitkomst. Ik wil graag kans maken op het boek. Lijkt mij handig als ik kijk naar hoe nerveus ik afgelopen 2 dagen was voor de eerste schooldag van mn kind. Straks vergeet ik zijn drinken, zijn we te laat, is zn kleding wel leuk etc etc. Zucht

 • Reageer Lilian 7 december 2020 at 23:47

  Oh ik kan hier zo van genieten! En van de week riep ik: โ€˜omdat ik het zeg!โ€™ naar mijn dochter en toen dacht ik: bingo!
  Soms zo fijn om te zien dat anderen het net zo doen, of โ€˜misdoenโ€™
  En die agenda kan ik goed gebruiken met 3 kids op 3 scholen…

 • Reageer Laura liemburg 7 december 2020 at 23:56

  Ooh heel gaaf! Ik ben al tijden aan het klooien met papieren op keukenkastjes. Dit zou natuurlijk een mooie vervanger zijn!!

 • Reageer Floortje 8 december 2020 at 00:19

  Met een dreumes, peuter, baan, hobbyโ€™s en huis ben ik na de leuke columns ook wel benieuwd wat er in het boek staat. Altijd leuk om te lezen hoe anderen omgaan met de kids troubles ๐Ÿ˜‰

  • Reageer Maaike Kluft 8 december 2020 at 00:44

   Kijk eens aan wat jullie bereikt hebben! ร‰cht een top prestatie.
   De weekplanner zorgt ervoor dat mijn gezin niet veranderd in het huishouden van Jan Steen!

 • Reageer Gwen 8 december 2020 at 03:54

  Proficiat!! Je platform is elke dag een herinnering om het allemaal wat in perspectief te zetten. De planner zou ik graag winnen voor een vriendin van me (de beste mama ever en een hele grote inspiratiebron voor me) en het boek wil ik graag voor mezelf onder de kerstboom. Bedankt voor je positivitet al die jaren!

 • Reageer Joanne 8 december 2020 at 05:43

  Hieper de piep….. HOERA!!
  Van harte gefeliciteerd…. il zou graag het boek willen winnen voor me myself and I.
  Ben sinds 4 maanden moeder van 3 kids en vanaf januari a.s een werkende borstvoedende moeder van 3. Dus de tips in dat boek komen heel erg van pas.
  Vingers crossed

 • Reageer Hannelore 8 december 2020 at 05:55

  Gefeliciteerd! Deze club is zo fijn om te volgen. Op naar de volgende 5 (of 8?) jaar! Hier zou de planner erg welkom zijn. ๐Ÿ˜Š

 • Reageer Patricia van Leeuwen 8 december 2020 at 05:59

  Gefeliciteerd! ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿฅณ Ik ga voor het boek.

 • Reageer Inge 8 december 2020 at 06:42

  Lieve Elsbeth en collegaโ€™s, Van harte proficiat met dit mooie jubileum!
  Ik doe graag mee voor de planner of agenda. Die van ons is bijna uitgespeeld voor dit jaar en dat is maar goed ook. Op naar een mooi nieuw jaar. Hele fijne feestweek!

 • Reageer Lieke 8 december 2020 at 07:00

  Ten eerste gefeliciteerd met deze mijlpaal! Er zullen er nog veel gaan komen want deze club is van nationaal belang ๐Ÿ˜‰

  Met 3 meisjes van 6, 4 en 1 doe ik nog steeds maar wat… en met succes want ze lachen veel, hebben elke dag schone kleren aan en hun haar in de plooi en zijn dol op me.
  Ik heb ook wel eens schone kleren aan ๐Ÿ˜… lach als ze op bed liggen ๐Ÿ˜‡ was mijn haren 1x in de 1,5 week en… ben er dol op zo! ๐Ÿ˜œ

  Ik zou graag meespelen voor de woensdag of vrijdag prijs. ๐Ÿคž๐Ÿป

  • Reageer Esmee 9 december 2020 at 19:07

   Och wat zou ik deze prijs graag winnen zeg… Dit jaar hebben wij ons eerste kindje mogen krijgen. Hierna ging het alleen niet zo goed omdat ik veel te hard was voor mijzelf en alles maar perfect wilde doen, want andere moeder leek het zo goed af te gaan. Dit ging natuurlijk niet en als klap op de vuurpijl kreeg mijn man ook nog eens de diagnose ASS. Kort samengevat, een hoop planning en structuur nodig in ons nieuwe gezin en wat zou de planner/agenda daar goed mee helpen. Zelf zou ik graag het boed lezen om alles wat beter te kunnen relativeren…. Ik duim heel hard๐Ÿ€๐Ÿคž๐Ÿผ

 • Reageer Melisia 8 december 2020 at 07:01

  Proficiat! Ik wil mijn kans wel wagen voor een boek.

 • Reageer Daphne Kleverlaan 8 december 2020 at 07:35

  Ik ben een nieuwe volger, getipt door een collega op de club. En val met mijn neus in de boter! Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ik maak graag kans op dit leuke cadeau.

 • Reageer Wendy van Zanten 8 december 2020 at 07:42

  Ohneeeee het is geen maandag meer ๐Ÿ™ˆ naast de mok, de hoodie en de tas zou ik zรณ blij worden van รฉรฉn van de boeken ๐ŸŽˆ
  Haha al 5 jaar leukigheid, lol en bewondering ๐Ÿ™๐Ÿป
  Plak daar nog maar een stukje achteraan!
  Liefs Wendy

 • Reageer Dinanda 8 december 2020 at 07:50

  Van harte gefeliciteerd het kerstpakket zou super zijn omdat nummer 4 op komst is. Kunnen we hopelijk als een relaxte mama aan het nieuwe avontuur te beginnen

 • Reageer Diannda 8 december 2020 at 07:52

  Kerstpakket moet natuurlijk kraampakket zijn๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

 • Reageer Eveline Geerlof 8 december 2020 at 08:31

  Ow! Mijlpaal! Heel graag de planner, kan ik eindelijk die van 3 jaar geleden weggooien ๐Ÿ™ˆ

 • Reageer Erika Van Nuffel 8 december 2020 at 09:30

  Ik wil graag het pakketje van vrijdag winnen. De troostende kracht van koffie wil ik best verdubbelen met een krachtige boodschap. Meer me-time plannen staat sowieso op mijn to do list (elk jaar). Met 2 van de 3 kinderen die een bijzondere zorgnood hebben kan ik dat helemaal gebruiken!

 • Reageer Karlijn 8 december 2020 at 09:30

  Jaaaa met heerlijk ventje van 7 maanden, een engel/bengel van 2 en een baan is het chaotisch, genieten van de waanzin. Dit boek heb ik dan vast uit tegen de tijd dat ze 18 zijn. Maar a page a day keeps the insanity away ๐Ÿ™‚

 • Reageer Suus 8 december 2020 at 09:32

  Hiephoi gefeliciteerd!
  Mijn dochter is 6 jaar en de poster van de tekst: โ€œdie andere moeders doen ook maar watโ€ heeft altijd een prominente plek gehad!
  Nu onze derde geboren is kan ik het boek of de planner goed gebruiken!!!

 • Reageer Bianca 8 december 2020 at 09:49

  Ik zou graag jullie boek willen!

 • Reageer Yvonne 8 december 2020 at 10:00

  Ik zou graag willen winnen

 • Reageer Vivian van Heest 8 december 2020 at 10:10

  Jaaa!! Dat zou ik zooo leuk vinden! Duimen duimen duimen!!

 • Reageer Nadie 8 december 2020 at 10:42

  Goedemorgen! Van harte met deze 5 jaar, op naar de 10!
  Ik zou heel graag kans maken op het boek Relax mama. 3 maanden geleden ben ik voor de tweede keer mama geworden en die tips om wat relaxter te zijn kan ik wel gebruiken ๐Ÿ˜…

 • Reageer San 8 december 2020 at 11:18

  Voor mijn stoere zusje (lieve mama van 3, gaat helemaal voor haar gezin, vergeet zichzelf soms en blijft altijd positief ondanks chronische ziekte) heel graag de vrijdag-cadeaus!

 • Reageer Dag 2 van de feest-traktatie-week - Club van relaxte moeders 8 december 2020 at 11:33

  […] trapte ik af met dag 1 van de feestweek. Mocht je die gemist hebben: het is feest omdat de Club van Relaxte Moeders officieel vijf jaar […]

 • Reageer Barbara van Feggelen 8 december 2020 at 14:57

  Ik zou graag winnen…. wie wil er nou geen relaxte moeder zijn? ๐Ÿคญ

 • Reageer Maaike de Bie 8 december 2020 at 16:12

  Gefeliciteerd Relaxte Mama’s!
  Ik zou graag de gezinsplanner winnen. Mijn oudste gaat vanaf januari naar school en dan kunnen we allemaal wat meer structuur gebruiken ๐Ÿ™‚

 • Reageer Lianne 8 december 2020 at 17:14

  Gefeliciteerd ๐Ÿฅณ!! Net โ€œMom you canโ€ van sinterklaas (lees: mezelf) gekregen en nu ook wel heel benieuwd naar dit boek! Of de gezinsagenda, beetje overzicht houden, ben ik ook wel van, maar soms zoooo lastig met een kleuter en een baby.

 • Reageer Gerike 8 december 2020 at 18:41

  Winnen! Leuk!!

 • Reageer Esther 8 december 2020 at 19:15

  Gefeliciteerd! Ik volg jullie net veel plezier. Mocht ik winnen dan zou ik graag de agenda krijgen๐Ÿ˜Š

 • Reageer Femke 8 december 2020 at 19:47

  Oh wat leuk, ik zou graag willen winnen! Kan wel wat relaxedheid gebruiken met een klein ondernemend jongetje. En een kleuterklas trouwens, daar ook vast handig voor!

 • Reageer Sanne Kolkman Drewes 9 december 2020 at 08:56

  Wat een ontzettend toffe actie! Gefeliciteerd met jullie eerste lustrum op naar het volgende!!

  Graag zou ik het boek willen winnen. Ben over een halve week uitgerekend van ons eerste kindje en kan extra tips en advies zeker gebruiken!

 • Reageer Dag 3 van de feest-traktatie-week - Club van relaxte moeders 9 december 2020 at 12:34

  […] kunt ook nog meedoen met deย winactie van gisterenย of eergisteren als je kans wilt maken op mijn eerste boek Relax Mama! Of op de Relax Mama agenda […]

 • Reageer Astrid Diemel 9 december 2020 at 15:19

  Hieperdepiep hoera!
  Ik doe graag mee voor het boek! Ik ben al heel lang fan van de site en kocht het boek al verschillende keren voor vriendinnen, maar voor mezelf… Dat bleef erbij ๐Ÿ˜… dus ik waag graag een kansje!

 • Reageer Jola de Leede 9 december 2020 at 17:00

  Ik loot graag mee voor mijn jongste zusje. Nadat ze een prematuur baby’tje heeft gekregen 1,5 jaar geleden (met alle stress van dien), is ze nu zwanger van haar tweede. Ik gun haar een relaxte zwangerschap ๐Ÿ™‚

 • Reageer Fleur Voets 9 december 2020 at 17:39

  Gefeliciteerd met jullie 5e verjaardag! Als fan van de Club zou ik graag kans maken op de relax mama agenda om mooie plannen te maken voor 2021 voor mijn gezin. Na een bewogen periode toe aan relax mama tijd en quality time (lees vakanties met zon zee en strand) met de kids en manlief. Laten we hopen op een mooi 2021! โค๏ธ

 • Reageer Krishna 9 december 2020 at 19:34

  Ja, ik wil ook meedoen! Ik heb de posters al jaren aan de binnenkant van de keukenkast hangen en ze helpen me nog steeds. Ik wil de Relax Mama collectie graag uitbreiden door deze winactie ๐Ÿ™‚

  • Reageer Krishna 9 december 2020 at 20:03

   En oh ja, ik ga voor de planner! Die lijkt me superhandig!

 • Reageer DAG 4 VAN DE FEEST-TRAKTATIE-WEEK - Club van relaxte moeders 10 december 2020 at 20:07

  […] maandag: 5 x het boek Relax Mama! en 5 agenda’s en […]

 • Reageer Lia Heikoop 10 december 2020 at 20:20

  Van harte gefeliciteerd met het jubileum ๐ŸŽ‰ ik lees de blogs altijd met veel plezier! De agenda staat al jaren standaard op mijn verlanglijstje voor sinterklaas en voor 2021 heb ik deze dus al in de pocket. Ik zou heel graag het boek willen winnnen want die heb ik nog nooit gelezen ๐Ÿ™ˆ

 • Reageer Ilse 10 december 2020 at 23:24

  Oef …. 5 jaar alweer …. weet niet hoe lang ik dit al volg, maar een feest van herkenning en erkenning. Graag doe ik mee voor het Keukenschort & Relax Mama in de keuken.
  Heb zo mn vaste menu’s en dat werkt prima, maar de kinderen lusten steeds meer en nu ik veel thuis werk, heb ik ietsje meer tijd voor het avondeten. Want, ja ook ik haal de kids pas op het nippertje op bij de opvang, zodat ik nog even een boodschap kan doen of het eten klaar kan maken ๐Ÿคญ. Groetjes, Ilse (mama van 3 kids, 10/8/7)

 • Reageer Dag 5 van de feest-traktatie-week - Club van relaxte moeders 11 december 2020 at 11:53

  […] Opย maandag: 5 x het boek Relax Mama! en 5 agendaโ€™s en planners […]

 • Reageer Anouchka 11 december 2020 at 13:21

  Altijd leuk om iets te winnen. Ik doe dus mee!

 • Reageer Hilchien 11 december 2020 at 22:28

  Gefeliciteerd ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰. Ik doe graag mee voor het boek.

 • Reageer Inge van Duijker 12 december 2020 at 06:21

  Gefeliciteerd!!! Wiehooeeee 5 jaar!!
  Super dat dit bestaat, en blijft bestaan!
  Wat een zegen en uitkomst voor vele mamaโ€™s.

  Ik zou graag het boek โ€œMom you canโ€ winnen (en het T-shirt, actie van woensdag).
  Voor een vriendin van mij, net mama. Ze kan wel wat fun en hulp gebruiken๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’š

 • Reageer Audrey bink 12 december 2020 at 07:55

  Met drie kids van 9-11-13 is dit zoโ€™n fijne club. Veel op internet gaat over kleinere kinderen, maar omdat jouw kids van dezelfde leeftijd zijn, haal ik zoveel uit de club! Wat hulp bij het plannen van de resp. Clubjes van de kids zou super welkom zijn!

 • Reageer Chantal 12 december 2020 at 08:46

  Kan ik alles goed plannen, dat is nog wel eens een dingetje voor mij ๐Ÿ€๐Ÿคž๐Ÿป

 • Reageer Mirjam 12 december 2020 at 09:06

  Hai Elsbeth, van harte gefeliciteerd met jullie jubileum!! Volgens mij ben ik nog op tijd om mee te loten voor de planner? Ik heb geen Facebook meer (heerlijk rustig) dus lees altijd op zaterdagochtend de nieuwsbrief in de mail, een relaxte en inspirerende start van het weekend! Ga zo door, vaak feest van herkenning! Oh ja en waarom de planner? Vaak koop ik de goedkoopste en dus saaiste die er is, dus die van jullie is een welkom minifeestje voor 2021 ๐Ÿ™‚ Groetjes Mirjam

 • Reageer T.Marijke Krijgsman 14 december 2020 at 08:05

  Vanuit rust krijg je meer gedaan. Met al deze planners krijg je beter overzicht en creeer je automatisch meer rust! Super. Ik blijf andere moeders dan ook op het hart drukken vooral alles op te schrijven.

 • Laat je reactie achter