Leer

Online lezing: Back to school (en het gareel)

Zes weken lang was er geen ochtendstress, minder strenge bedtijden (lees: minder gezeur) en minder wat moest. Maar, nu zit het er al weer (bijna) op en gaan weer braaf aan het werk, lange dagen, school en BSO. Dat kan best voor wat onrust, strijd en gedoe thuis zorgen. En… voor je het weet ben je zelf ook weer aan het rennen. Terwijl je je net had voorgenomen het nu écht anders aan te pakken.

In de webinar ‘Back to school (en in het gareel)’ bespreken opvoedkundige Tischa Neve en ik hoe je je kinderen (en jezelf) op een relaxte manier weer in het ritme kan krijgen (en kan houden).

In deze eerste aflevering van de webinarserie Opvoeden en relaxt blijven (of worden) geven Tischa en ik tips over:

  • Hoe zorg je ervoor dat je kind weer overgaat tot de gebruikelijke bedtijden en andere afspraken, zonder al te veel gezeur?
  • Hoe zorg je ervoor dat je jezelf niet gelijk weer voorbij rent?  
  • Hoe ga je om met kinderen die het allemaal best spannend vinden met pittige buien als gevolg? 
  • Hoe kom je zo snel mogelijk weer in een goed ritme met je gezin? 
  • Hoe houd je je goede voornemens en je relaxte zelf na de vakantieweken vast?

Tijdens het webinar luister en kijk je niet alleen naar de tips en verhalen van Tischa en mij, we hebben poll’s onder alle deelnemers, je kunt vragen stellen via de chat en op elkaar reageren via de chat. Hoe fijn en steunend dat voor ouders is in deze tijd werd heel duidelijk tijdens onze vorige webinars. Anderhalf uur in de sfeer die je kent van de Club van Relaxte Moeders en van de lezingen van Tischa: open en eerlijk en heerlijk praktisch en met een lach. En heel misschien met een zucht van verlichting. Want… you’re not alone out there!

O, en na afloop krijg je een hand-out met de belangrijkste punten die aan bod zijn gekomen. Die kun je als reminder op zeg maar 😉

Was je er in het voorjaar al bij?

Voor degenen die in het voorjaar al de webinar ‘terug in het gareel’ hebben gevolgd: dan kan het zijn dat er wel hier en daar wat overlap is bij deze. Maar er zit ook nieuwe informatie in én je kunt het zien als weer een kleine reminder na een lange zomervakantie. De nieuwe webinars duren 1,5 uur in plaats van 1 uur. Omdat we in de eerste drie merkten dat een uurtje net te krap was.

Zin om mee te doen?

Deze aflevering van de webinarserie is donderdag 20 augustus van 20.30 tot 22.00 uur. Hij is gericht op ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd. Doe je mee? Je kunt aan deze aflevering deelnemen voor €6,95. Zin in? Geef je dan op via deze link: https://groot-en-klein.webinargeek.com/back-to-school-en-het-gareel. Je maakt trouwens kans op de Relax Mama Agenda of planner 2021 als je je opgeeft! want ik verloot onder de deelnemers één planner en één agenda!

Kan je donderdag de 20e niet? Geen probleem. Meld je aan en dan ontvang je na afloop van het webinar een linkje naar de opname. 

Welke webinars volgen er nog meer dit najaar?

Na het succes van de webinars in het voorjaar hebben Tischa en Elsbeth een nieuwe reeks samengesteld. Na deze Back to school webinar volgen ook nog deze onderwerpen: 

  • webinar 2: ‘Help, een (pre)puber…! – 7 september
  • webinar 3: Meer zelfvertrouwen voor je kind (en voor jou!) – 22 september
  • webinar 4: “En nu is het genoeg!” Over grenzen aangeven en afspraken maken – 22 oktober
  • webinar 5: Hoe houden we het gezellig? Over broers en zussen en ruzies sussen – 9 november

In dit blog kun je er alvast meer over lezen.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter