Relax

Niet meer slepen en sjouwen

Iedereen die kinderen heeft weet het. Je krijgt niet alleen een bak liefde er bij, maar ook bakken met spullen. En veel meer te sjouwen. Waar je vroeger voor een dagje strand je bikini, een handdoek en een tijdschrift in je tas propte, nu lijkt een stranddag meer op een volksverhuizing. Helemaal als je er meer dan één onder de vijf hebt. En als het dan ook nog eens warmer is dan 25 graden, dan is de kans groot dat je al ruim voordat je op dat ene leuke strandje ligt oververhit bent. De opmars van de bakfiets lijkt dan ook niet meer dan logisch.

Daar mijn kinderen nogal een leeftijdsverschil hebben en de oudste al lang en breed fietste toen ik zwanger was van nummer twee, ben ik nooit een bakfietsmoeder geweest. Maar nu ik de Dolly bakfiets heb leren kennen (omdat ik er af en toe over schrijf) zou ik bijna (ja bijna!) willen dat ik weer twee mini’s had. Want écht, wat is deze bakfiets fijn.

Hij ziet er niet alleen leuk uit, hij fietst ook echt heel fijn (met ondersteuning van een sterke middenmotor). Hij is lekker gestroomlijnd en makkelijk in evenwicht te houden (zelfs met die twee van mij er in) en hij is minder breed (en lomp) dan veel andere bakfietsen. Bovendien ben ik fan van de mannen en het verhaal achter de Dolly. Het bedrijf werd opgericht door drie vrienden (Alfred, Daan en Joost) en ze produceren de bakfiets volledig in Nederland. Ze rijden door het hele land met hun busjes, want ze brengen de bakfietsen niet alleen door heel Nederland voor testritten, ze komen ook naar je toe voor het onderhoud of als er iets mis is.

Alfred, Daan en Joost van Dolly!
En guess what? Je kunt hem deze zomer winnen voor een week!

Zo’n relaxte bakfiets past natuurlijk 100% bij de Club van Relaxte Moeders. En daarom heb ik een toffe winactie geregeld voor iedereen die een weekje minder wil slepen en sjouwen. Blijf je in Nederland deze vakantie? Heb je een ‘staycation’ of zit je op een camping op de Veluwe of in een huisje aan het strand? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op een week lang deze Dolly te leen.

Een normale proefrit bij jou thuis duurt gewoonlijk een uur. Zodat je hem kunt proberen met passagiers en je hem in de tuin/steeg/schuur of op de stoep kunt passen. Maar nu kun je hem dus voor een hele week winnen. En ik kan je vertellen: dat is een feestje.

Dus: doe mee met de winactie door hieronder te vertellen wat je deze vakantie gaat doen en waarom jij deze bakfiets wel een week wilt winnen!

Een ‘gewone’ proefrit regelen?

Wil je de Dolly gewoon een keer kort uitproberen bij je thuis? Dan kun je zelf via deze site een proefrit van een uur inplannen. De Dolly-mannen komen door het hele land.

Oja, nog één ding: in de AD Fietstest 2021 is de Dolly door het onafhankelijke panel verkozen tot Beste Koop.

Je kunt in deze bakfiets ook heel goed andere dingen vervoeren dan kinderen. Ik gebruikte hem dit weekend voor nieuwe plantjes. Nog nooit had ik zoveel aanspraak in de stad!

Dit blog schreef ik in samenwerking met de mannen van Dolly.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

52 Reacties

 • Reageer Jiska 23 juni 2021 at 11:04

  Jaaa! We winnen deze heel graag voor een weekje! We zitten een weekje in Zutphen in een klein huisje. Een prachtige omgeving om te fietsen, maar hoe krijgen we onze fietsen ook nog mee? Zou wel een uitkomst zijn, want op deze manier kunnen onze peuter en kleuter lekker samen mee én kan ik met m’n zwangere buik ook nog fietsen. We kijken er naar uit!

  • Reageer Joyce 23 juni 2021 at 20:21

   Ooooh wat een toffe fiets, in die groene kleur ook! Laten wij nou eind augustus naar Texel gaan met OV want vriendlief heeft geen rijbewijs en ik durf niet meer (want te lang niet gereden) 🙈
   We slepen dus sowieso al onze spullen en een mini-me al mee met de trein en de boot. Hoe heerlijk is zo’n fiets dan een weekje op het eiland. Én als ie bevalt, wil ik hem in Utrecht ook kopen 😍

   • Reageer Willemijn Wesselink 27 juni 2021 at 05:20

    Niet één, maar wel 4 kinderen onder de 5 heb ik! Met onze 5 maanden oude tweeling is erop uitgaan en uitdaging. Iedereen zegt dat we ‘aan de bakfiets’ moeten, maar ik ben nog niet overtuigd dat dat de oplossing is van ons vervoersprobleem.
    Deze zomer blijven we thuis en hopen we uitjes te kunnen ondernemen als het strand (45min fietsen), de dierentuin (20min fietsen), en het Kabouterbos (30min fietsen). Maar zie alles maar eens mee te krijgen!
    Ik wil deze uitdaging wel aangaan en de bakfiets en week proberen!

 • Reageer Anique 23 juni 2021 at 11:15

  Dat zou ik heeeel tof vinden!! Ik heb een gewone mamafiets met twee stoeltjes, waarvan de jonsgte er eigenlijk niet meer in past (en dus toch moet…) en fiets met kinderen, boodschappen, schooltassen en werktas overal heen. Ik kijk soms jaloers naar al die buurvrouwen die er wel een hebben en met hun trapondersteuning soepeltjes met de bak vol vooruit kunnen.
  Ik zou hem een weekje in Domburg willen testen, daar gaan we op vakantie en dan kunnen we lekker naar Opa opa van 95 in Vlissingen fietsen, zonder dat mama de tong op de knieën heeft hangen en geen stap meer kan verzetten.
  En wie weet is mijn man dan ook eindelijk om en kopen we daarna er zelf een 😉
  Ik ga heeeel hard duimen!!

 • Reageer Hanneke Bouwman 23 juni 2021 at 11:35

  Sttttt.. ik wil deze fiets dolgraag voor mijn dappere zusje en haar 2 jonge kinderen winnen!
  Onlangs is hun man en vader overleden aan Corona. Veel te jong en zo heftig!
  Komende zomer gaan ze hun vakantie met z’n drieën bij ons in de buurt vieren ( Friesland) wat zou deze fiets hun een plezier en gemak kunnen geven!!.🤞

  • Reageer Minke 23 juni 2021 at 14:18

   Wat onwijs lief van je, en wat vreselijk verdrietig…pffff… 🙁

   • Reageer MaMarloesje 28 juni 2021 at 06:41

    Deze zomer maak ik met de jongens (9 en bijna 11 jaar) dag uitstapjes, ze willen namelijk ook thuis zijn en chillen in de vakantie. Met papa gaan ze de volledige tijd naar het buitenland. Ik pas mezelf graag aan en luister naar mijn kinderen. De oudste heeft ook net een beugel ter voorbereiding van een pittige ingreep; autotransplantatie van een kies die zijn dode voortand moet vervangen. Vakantiedrang komt vaak van de ouders;) bovendien zijn we net midweek op camping in Ommen geweest en is de skivakantie begin 2022 is ook geboekt. Mijn droom was altijd een bakfiets en zo door Eindhoven fietsen. Helaas past die niet achterom en heb ik die niet gekocht toen de kids nog klein waren… dan maar in Zeeland op vakantie met bakfiets touren. Met die bakfiets voor een week genoeg plannen, zoals mijn hulp aanbieden voor het rondbrengen van de ruiltassen van preloved kidswear 👗👕🩴🧢💚(https://prelovedkidswear.nl/) of plantjes 🌼🌺🌸 voor de voortuin van de buurvrouw halen die geen auto heeft. Leuk cadeau voor haar verjaardag volgend weekend. Weekendje naar de camping met buren die 3 jaar geleden verhuisd zijn naar dorpje in omgeving, fijn vervoer voor alle campingspullen ⛺ Genoeg ideeën 💡van deze (bak)FIETSmoeder 🤩

 • Reageer Tahnee Prijn 23 juni 2021 at 11:45

  Ow wat zou dit fijn zijn om een weekje van deze bakfiets te mogen genieten. Ik ben afgelopen April bevallen van ons derde kindje. Helaas tijdens mij zwangerschap te horen gekregen dat mijn moeder ongeneeslijk ziek was en nog maar 3 maanden te leven zou hebben ( ze is overleden in dec) nu heb ik zelf geen rijbewijs en moet alles lopend doen met de wandelwagen. En verlang ik zo naar weer even op de fiets kunnen met de kleine man en de rest van het gezin. Dus zou dit mooi uitkomen om in ieder geval een weekje in onze vakantie met het gezin en onze kleine baby boy lekker te kunnen fietsen. 🤞🏼🙏🏼🍀

 • Reageer Marloes 23 juni 2021 at 11:50

  Ooh yes! Wat een goeie winactie! Komende zomer verhuizen we van 030 naar Zutphen met onze 3 kindjes. Dat is pas écht een volksverhuizing 🙄 Onze brakke Babboe driewieler (zónder trapondersteuning) verhuist mee, maar is eigenlijk rijp voor de sloop (4e handsje). Ik zou supergraag deze Dolly een weekje proefrijden door onze nieuwe woonomgeving om zo alle routes samen met de kindjes te kunnen verkennen (en gelijk de DOLLY te kunnen testen als mogelijke vervanger van de Brakfiets 🙈).

 • Reageer Inge 23 juni 2021 at 12:03

  Heel graag! Nog geen vakantie geboekt (vanwege nieuwe baan!, maar blijven zeker in Nederland met onze 5persoons tent.
  Ben aan het kijken naar een bakfiets voor onze twee boys van bijna 4, want ze groeien uit de fietskar (ook superhandig voor kleine kids of boodschappen!). Daarnaast zou het helemaal tof zijn als de oudste van net 6 er ook bij zou passen.
  Plantjes haal ik ook graag op de fiets. En zo’n mooie groene bakfiets zou geweldig staan bij de tuin/tent/schuurtje ;-). Zou tof zijn als we er eentje mogen uitproberen!

  • Reageer Heleen 23 juni 2021 at 21:32

   Oh jaaaaa! Wat een feest zou dat zijn. Voor de vakantie staan fietstochtjes met opa, mijn vader, en mijzelf en 2 kids gepland. Op vakantie hebben we al eens elektrische bakfiets gehuurd en dat was zo leuk voor die 2 samen voorin. Dat beleven we graag nog eens in onze eigen omgeving! En wellicht koop ik er daarna toch echt zelf een, al is dat wel even sparen.

 • Reageer Debby 23 juni 2021 at 12:10

  Dat zou super fijn zijn voor onze vakantie in eigen land. Met 2 kids van bijna 3 en 5 passen we niet meer op 1 fiets. Met deze bakfiets kunnen we de omgeving Heerde gaan verkennen. Mijn man heeft zijn hele jeugd daar op de camping gestaan en wil ons alles laten zien. Dus kom maar op met het bos, de heide en het Heerderstrand!

 • Reageer Louise 23 juni 2021 at 12:13

  Hello Dolly! Yes please, de oudste fietst al zelf (Liefst op mijn fiets🙄) de twee jongens kunnen nog niet fietsen. We overwegen al tijden om een bakfiets aan te schaffen , maar praktische bezwaren houden ons steeds tegen……
  Past ze wel in de tuin, is ze wel handig, fietst ze niet te zwaar, hoe vaak gaan we haar eigenlijk gebruiken??? Uitgelezen kans om dit deze zomer te gaan ondervinden 🛺👧🏽👦🏽👶🏽!

 • Reageer Irene 23 juni 2021 at 12:16

  Heel graag!!
  Als gastouder met 11 oppaskinderen (gelukkig niet allemaal tegelijk 😉) en 2 eigen kinderen ben ik al een tijdje op zoek naar de perfecte bakfiets om iedereen te vervoeren van en naar school.
  Deze lijkt me geweldig!!

 • Reageer Saskia 23 juni 2021 at 12:25

  Wauw wat een leuke actie zeg!!
  In het verleden een bakfiets gehad, groot en log.
  Deze ziet er tof uit en handzamer.
  Deze zomervakantie blijven wij thuis, dus het zou top zijn om deze bakfiets uit te proberen.
  Ik ben nl gastouder en dan zou ik stukje verder kunnen dan wandelend🤗

 • Reageer Femke 23 juni 2021 at 12:37

  Heerlijk! Deze zomer ben ik een paar weken met mijn twee kinderen (man gaat weer werken; ik en de kinderen hebben nog vakantie) We gaan dan een paar dagen kamperen met z’n drieën en dan zou deze bakfiets top zijn!!! Zeker nu ze de leeftijd hebben dat achter- en voorop de fiets zitten nét iets te krap wordt. Zo’n bakfiets tijdens de zomervakantie is top!!!

 • Reageer Afra Peeters-Stans 23 juni 2021 at 12:40

  Oh wat gaaf! Wij gaan deze zomer op vakantie in eigen land en zo’n bakfiets om alle zooi mee te kunnen nemen op onze dagtripjes (naar het strand, zwemplas, etc) zou natuurlijk fantastisch zijn!

 • Reageer Leah 23 juni 2021 at 12:43

  Ik zou heel graag de bakfiets willen winnen om gewoon eens te ervaren hoe het is om een bakfiets te hebben en of het echt een meerwaarde heeft. Maar ik lees zulke mooie verhalen. Van moeders/vaders die de bakfiets veel beter zou kunnen gebruiken dat ik het hun meer gun. Succes met kiezen!!

  • Reageer Kirsten 23 juni 2021 at 14:08

   Ik ga met mijn ouders en dochter kamperen in Schipluiden. Zij hebben beiden een elektrische fiets. Het zou heel fijn zijn als ik ook wat ondersteuning had als we naar het strand fietsen en dan direct alles makkelijk mee kan. Plus ik kan van huis mijn kampeerspullen meenemen. Want ik woon op drie kwartier fietsen van de camping. Dochter kan ook gelijk mee op de fiets op die manier, het zou ons een hoop gesleep en gedoe schelen als we deze Dolly konden gebruiken voor onze kampeerweek.

   • Reageer Pleuni 25 juni 2021 at 23:19

    Prijs? Ik heb al ALTIJD prijs 🍀🍀🍀🍀 ik zorg bijna alleen voor drie kinderen 6, dan heb je zeker altijd prijs. Oke, oke… ik ben de beroerdste ook niet; kom maar op! Dat wordt een fantastische week! Ik ga vasten een hoekje zitten duimen😳

 • Reageer Annemiek Regter 23 juni 2021 at 12:44

  Oh wow! Dat zou echt te gek zijn. Ik twijfel al een hele tijd over een bakfiets. Een weekje proberen helpt vast om eindelijk de knoop door te hakken 🙂

 • Reageer Laura 23 juni 2021 at 12:46

  Oh wat een leuke actie!
  Ik heb deze vakantie mijn neefjes om op te passen omdat hun vader (mijn broer) dan eindelijk weer kan knallen in de horeca!
  Dus kids erin en heel veel kilometers maken in en rondom Rotterdam!

 • Reageer Charlotte 23 juni 2021 at 12:53

  Ohh dat zou ik heel graag willen winnen! Wij zitten zometeen een week in Noordwijk maar mijn Longcovid weet ik niet goed hoe we naar het strand kunnen met alle 3 de kinderen. Deze bakfiets zou daar enorm bij helpen!

 • Reageer Fiona 23 juni 2021 at 13:32

  Dat lijkt me heel fijn met een dochter in het gips, haar twee broers en natuurlijk alle boodschappen en spullen die drie kinderen met zich meeslepen.

 • Reageer Merlijn 23 juni 2021 at 13:55

  Dit zou echt een extra kers op de taart zijn tijdens onze vakantie! We gaan er wel op uit, maar ik weet nog niet waarheen. Wat ik wel weet is dat ik de met 5 gezinsleden, de fietsen van de kids normaal niet allemaal meenemen kan, dus hoe tof als we deze fiets kunnen gebruiken en de oudste haar eigen fiets mee kan nemen! Dan kunnen we er echt super tof met zijn allen op uit!

 • Reageer Ilse 23 juni 2021 at 13:55

  Oooh dit komt als geroepen … onze zoon van 9 heeft vorige week zijn middenvoet op een nare plek gebroken en mag enkel met zijn been omhoog. Lopen op krukken enkel voor noodzakelijke stukjes. De rest in de rolstoel …. wat zou het voor hem tof zijn om als een prins rondgereden te worden in de bakfiets. Komen wij iets verder dan de supermarkt en de ijssalon. En voor de andere 2 kids ook leuk, dan kunnen wij samen een fietstochtje maken. Vakantie is geannuleerd, dan toch nog wat beweging en plezier de komende weken.
  Groetjes, Ilse en de hele bende van ellende …

  • Reageer Minke 23 juni 2021 at 14:16

   Ach wat naar, veel beterschap voor hem!

 • Reageer Minke 23 juni 2021 at 14:11

  Oh dat lijkt me echt top!

  Na een laaaaaange weg vol diepe dalen hebben wij een 2e kindje mogen krijgen vorig jaar. Ik wilde altijd een groter gezin en mijn droom daarbij was ‘een bakfiets vol kids’. Die bakfiets zal helaas niet gevuld worden met meer dan 2 kids, maar tegelijkertijd ben ik dolblij dat een 2e ons alsnog ‘gegeven’ is <3

  Maar nu mist die bakfiets nog in het plaatje! Vanwege een nieuwe baan in het onderwijs heb ik deze zomer voor het eerst langere tijd samen met de kids vrij en het lijkt me heerlijk om nu samen de dingen te gaan kunnen doen waar ik zo naar heb uitgekeken, het beeld dat mij door de de jaren ellende heen heeft gesleept. Als gezinnetje van 4, of in mijn eentje met de kids. En als we daar dan een week een bakfiets bij mogen uitproberen, kunnen we ontdekken of naast dat nu uitgebreide gezinnetje ook de bakfiets zo perfect is als in mijn droombeeld. Nu denk ik nog dat het misschien wel wat groot is voor in de tuin, dat het misschien niet zo handig is om ergens naar toe te gaan om te picknicken, zwemmen, spelen, of gewoon…lekker rond te fietsen met beide kids. Een week kunnen uitproberen geeft de kans om écht te ontdekken of het zo gaaf is als ik al zo lang in mijn hoofd heb en of we dus tot aanschaf zullen overgaan. Kortom: ik doe graag mee met deze winactie 😊

 • Reageer Karla 23 juni 2021 at 15:26

  Dit winnen zou super zijn voor op ons vakantieadres in Velp. (Ik twijfel al zo lang of ik deze zal kopen, dus een week uitproberen zou top zijn!) We ‘glampen’ bij buitenplaats beekhuizen (dikke aanrader!), en dan een bakfiets om daar te kunnen fietsen over de Veluwe, zou echt geweldig zijn! Voor de oudste huren we dan wel een fiets, maar de middelste en de jongste kunnen lekker in de bak! 🤗

 • Reageer Eva van Eden 23 juni 2021 at 16:04

  WoW! Dit zou zo tof zijn! Onze jongste (3yo) start in de zomervakantie bij Kentalis: het doven- en slechthorenden instituut. De therapie die hij gaat volgen is in een stad verderop (zo’n 20 minuten met de auto). Maar men zegt dat het met de fiets maar 10 minuten duurt (dan kun je namelijk lekker kruipdoor sluipdoor). Ik zou dus heel graag willen testen of dat echt zo is. En laten we eerlijk zijn: als je als 3 jarige 4 ochtenden per week aan de bak moet is het natuurlijk veel leuker om gehaald en gebracht te worden in een super hippe en milieubewuste bakfiets… Wind in je haar en gaan!

 • Reageer Monique 23 juni 2021 at 17:43

  Dit zou ik heel graag winnen. Ga deze zomer voor het eerst (na scheiding) alleen met mijn dochter op vakantie, we gaan 2 weken naar Zeeland. Onze eigen fietsen kunnen helaas niet mee en dit zou super zijn. Dan hoeven we niet alles met de auto te doen, maar kunnen we ook lekker gaan fietsen (en met alle spullen naar het strand!)

 • Reageer Anneke Stijsiger 23 juni 2021 at 17:44

  Ja Graag! Wij gaan van de zomer naar Zeeland op vakantie dus kom maar op met die volksverhuizingen naar het strand!

 • Reageer Martijn 23 juni 2021 at 18:35

  Komende zomer blijven wij thuis, in Den Haag. Wij zijn van plan vaak naar het strand te gaan. Wij gaan dan altijd met onze drie kleine kinderen in onze hele oude driewieler-bakfiets. Wij hebben geen auto en bovendien is parkeren aan het strand een ramp. Langzamerhand wordt deze tocht met de bakfiets steeds zwaarder en vermoeiender, tegen de tijd dat wij op de bestemming zijn is diegene die op de bakfiets zat doodmoe. Een weekje de Dolly bakfiets zou perfect zijn om tijdens de vakantie heerlijk rond te fietsen tijdens onze staycation.

 • Reageer Lonneke van Asseldonk 23 juni 2021 at 18:56

  Jaaaa, dat zou tof en vooral heul handig zijn voor onze vakantie in Rheeze Overijssel. Onze oudste van vijf weigert afscheid te nemen van z’n zijwieltjes en fietst nog op bijbehorend tempo. De jongste van twee is een forse vent dus voorop op de fiets wordt een ding. Een bakfiets lijkt me dus fantastisch maar ik ben onhandig en onze tuin/schuur niet groot dus eerst testen en zeker weten is een must. En een weekje een bakfiets op vakantie is natuurlijk dé test… boodschappen doen, naar zwemwater, rondje geocachen….

 • Reageer LLida 23 juni 2021 at 19:41

  Jaaaa!!!! Oh dit zou top zijn. Even testen voordat ik echt een bakfiets aan ga schaffen. Want daar zit ik dus echt aan te denken. Heerlijk op pad met mijn gassies van 1,5 en 3,5.
  We kamperen deze vakantie een weekje op Wieringen en zijn van plan om daarna een weekje in de buurt van Den Helder de stranden, duinen en het bos onveilig te maken. Wellicht ook even met de boot naar Texel. Dan zou die fiets dus een geweldig vervoermiddel zijn. Dan vind ik fietsen misschien toch best leuk….

 • Reageer Leonie 23 juni 2021 at 20:03

  Oh dit lijkt mij geweldig voor deze vakantie! We gaan een weekje naar Zeeland en hebben een huisje dichtbij het strand en je raad het al… Ik hoor het gepuf en gesteun van de kinderen al omdat ‘het strand zo ver is’ ;). En daarbij manlief dat de tas zwaar is :p. Het lijkt me heerlijk om deze dus uit te proberen. En anders dan hebben we nog 2 weekjes vrij waarbij het hopelijk heerlijk weer is en deze dus super goed zou uitkomen om naar de zwemplas aan de overkant van de rivier te fietsen met de kids en tas erin!

 • Reageer Marjolijn 23 juni 2021 at 20:11

  Dit is zoooo leuk!
  Hoe relaxed om gewoon een week lang geen klotsende oksels te hebben omdat je 2 jonge kinderen in het verkeer levend op de eindbestemming wilt zien te krijgen. Terwijl je veel te veel picknickspullen meeneemt om er vervolgens achter te komen dat je de bikini voor bij de zwemplas bent vergeten!

  Met zo’n bakfiets fiets ik een week lang fluitend overal naartoe, heb genoeg plek voor een fles rose naast de kids zodat mama in de zomervakantie ook een relaxte middag aan de zwemplas heeft! En mochten we dan die bikini vergeten, fiets ik fluitend nog een keer heen en terug!

 • Reageer Nadia 23 juni 2021 at 20:38

  Wij blijven gewoon lekker thuis dit jaar en wonen zo’n 4 km van wat strandjes langs het IJsselmeer. Perfecte afstand voor met de dolly.
  Ook kunnen we dan meteen even checken hoe ideaal het zou zijn om met de dolly naar mijn werk (tevens de school van mijn kinderen) te fietsen. Ook dit is zo’n 4 km verderop en ik heb (ja, ja… ik kom er open en eerlijk voor uit) in de 5 jaar dat ik er werk (en mijn kinderen er op school zitten) slechts 1 keer naar school gefietst.

  En oh ja… en als ik die week dan win, dan beloof ik hierbij plechtig om er mee naar Marken en Volendam te fietsen en er wat prachtige oer-Hollandse pic’s te schieten, als heuse toerist in eigen land.

 • Reageer Karlijn Wilemsen 23 juni 2021 at 20:43

  Wij blijven deze zomer thuis. Onze kleinste is 1,5 maar ik heb geen fiets waar een fietsstoeltje op kan. En onze oudste 2 willen heel graag dat we met z’n allen kunnen fietsen. Dus dan kunnen we lekker op de fiets naar oma of opa en oma of naar het zwembad.

 • Reageer Diane 23 juni 2021 at 21:38

  Oh wauw! Dat zouden we zo graag een week willen, gewoon thuis en dan lekker fietsen naar leuke plekjes die dan prima te doen zijn, maar normaliter toch te ver voor de 5 jarige. Strandjes in de buurt, naar het bos met de hond, speeltuinroute. Even naar opa of oma. Heerlijk! Ik wil er al eeuwen 1, maar helaas hebben we niet fulltime plek in de schuur. Dus dit zou echt een cadeautje zijn 😂

 • Reageer Eveline 23 juni 2021 at 22:20

  Wat gaaf!!! Deze wil ik wel een weekje gebruiken tijdens onze vakantie in Schoorl. We zitten met ons huisje 20 fietsminuten van het strand. Ik zie het dus inderdaad al helemaal gebeuren met 2 kinderen die alle schepjes, emmers en schepnetjes die ze maar kunnen vinden mee willen nemen. Om maar niet te beginnen over de terugweg, als de dames uitgeput en wel zeker als prinsesjes in zo’n prachtige bakfiets terug naar het vakantiehuisje willen worden gebracht.

 • Reageer Susanna 23 juni 2021 at 23:15

  Ik ga heen en weer fietsen tussen Haarlem en Castricum. Tussen het thuiskantoor en de thuishut op de camping.
  Dat doen we eigenlijk altijd elke vakantie en weekend met een volgepakte fiets maar mijn dochtertje is nogal uitgelopen qua groei. Ze past een jaar eerder dan verwacht al niet meer in de kinderstoel achterop en daarmee is abrupt een eind gekomen aan mijn favoriete feelgood verwenmoment: met kind, haren in de wind.. En ik kan nog geen afscheid nemen van onze lange fietstochten.
  Ik overweeg een bakfiets, man vindt het te groot, een weekje zou ons echt de kans geven om hem te testen in de stad en in ons buitenleven en de heer des huizes en hut te overtuigen.

 • Reageer Judith Berkelmans 24 juni 2021 at 08:38

  Ik zie me deze zomer al gaan! Zingend richting het strand: “ik heb m’n wagen volgeladen, vol met lieve kindjes”. 14 augustus vertrekken we naar de camping in Cadzand! Met twee grote en 1 kleine zijn we vaak actief op pad… nu kan die kleine helaas nog helemaal niet ver fietsen… en dat terwijl fietsen langs de kust van Zeeuws Vlaanderen geweldig is! Dus ja heel graag dit lijkt me echt de kers op de taart van onze vakantie waar we super veel zin in hebben!

 • Reageer marieke 24 juni 2021 at 09:34

  ja wat leuk! ik zou deze dan willen winnen voor mijn broer en schoonzus. dan kunnen ze eindelijk eens op de fiets naar ons met de kids. (want nog steeds zelf geen goeie stoeltjes gekocht) de kids vinden fietsen geweldig nu hun ouders nog 🙂

 • Reageer Susanne van der Zo 24 juni 2021 at 10:16

  Super toffe win actie.
  Ik wil deze graag voor een weekje winnen want mijn man is anti bakfiets. Op deze manier kan ik hem overtuigen dat het fantastisch is voor mij om met onze 3 kids (tussen 1 en 6) op pad te gaan naar Artis, de gaadperplas of ijsjes halen in weest (we wonen in de Bijlmer) Kijk er nu al Nasr uit!
  En hopelijk overtuig ik mijn man om te gaan sparen voor een eigen bakfiets.

 • Reageer Linda van Campenhout 24 juni 2021 at 12:29

  O wat leuk zeg! Ik zou dat heel graag willen proberen met mijn meiden! Ze zijn 3 en 6 en inderdaad, een vólksverhuizing als we even ergens heen gaan. We gaan deze zomer een week naar Den Haag, in het huis van een vriendin en dan zou ik graag op de fiets gaan. Zeker ivm betaald parkeren overal, maar ook omdat we dan op de fiets naar het strand kunnen daar. De bakfiets zou perfect zijn, want dan passen alle spullen wel mee! En voor de meiden is het ook tof om in de bakfiets mee te kunnen. Wij gaan duimen!!

 • Reageer Esther 24 juni 2021 at 12:45

  Jaaaaaa dat zou echt super tof zijn!! Wij gaan dit jaar helaas niet op vakantie omdat we een nieuw huis hebben dus staycation it is. En ik wil heel graag een bakfiets maar ben nog erg aan het zoeken en uittesten dus een weekje de Dolly zou heel mooi uitkomen want die hebben we nog niet getest.

 • Reageer Brigitte 26 juni 2021 at 05:41

  Wat zou het fijn zijn dit te proberen! Twijfel al lang over bakfiets want geen rijbewijs en zou graag mijn zoontje samen met vriendjes mee kunnen nemen naar de speeltuin of het strandje in de buurt.

 • Reageer Marloes 26 juni 2021 at 11:34

  Dit zou fantastisch zijn tijdens onze week vakantie in de Beekse Bergen! Heerlijk relaxed over het hele park met de groene bakfiets volgeladen. Mensen zullen ons herkennen als “dat gezin met die leuk bakfiets!” Ik zie die koppies van onze kinderen al stralen! Natuurlijk willen we ook de mooie omgeving rondom het park ontdekken, ideaal op deze manier! Geen auto nodig; groen, groener, groenst 🌱

 • Reageer Manon 26 juni 2021 at 12:47

  Ooo jaaa!! ❤️ Dat zou ik zó leuk vinden, om samen met m’n twee kleintjes (van 3 en 1) te gaan fietsen (en mijn man te overtuigen dat het een goede investering is). Wij houden echt van fietsen, maar op de reguliere mamafiets is dat geen doen meer met 2 kleintjes nu ik ook nog zwanger ben. Zou super zijn!! 😃🙌🏻

 • Reageer Linda 26 juni 2021 at 21:29

  Wij gaan deze zomer naar een camping in Zeewolde en Dolly is meer dan welkom om een weekje te komen logeren!
  Onze kleinste van 2 jaar kan dan samen met haar zus kennismaken met Dolly, net als wij 😉🤞🏻

 • Reageer Overstag - Club van relaxte moeders 24 april 2023 at 12:51

  […] van de club zijn fan van de Dolly Bakfiets (kijk hier ook maar). Het is een complete bakfiets die er in allerlei fijne kleuren is, (nu dus ook in Old […]

 • Laat je reactie achter