Werk

Mom You Can-challenge: doe je mee?

In mijn blog van vrijdag kon je het al lezen: Mom You Can komt eindelijk uit! In dat blog vertelde ik ook dat ik tijdens het schrijven van Mom You Can een succesformule voor meer geluk in werk en moederschap ontdekte. In deze blogserie licht ik graag een tipje van de Mom You Can-sluier op.

Ik schreef dan wel een positief boek over werk en moederschap, ik weet ook als geen ander dat de werk-zorg-combinatie een enorme puzzel is, waarvan je soms vooral stukjes kwijt lijkt te zijn. Met de negen succesfactoren voor meer geluk in werk en moederschap hoop ik je een instrument in handen te geven waarmee je de puzzel wat makkelijker kunt leggen.

Een stok achter de deur helpt

Maar … alleen over die succesfactoren lezen is natuurlijk eigenlijk niet genoeg is. Als je dingen wilt verbeteren en anders wilt aanpakken, dan helpt het als je een stok achter de deur hebt, of een plan. En het helpt als je er af toe aan herinnerd wordt door anderen. Toen ik jaren geleden het hardlopen weer eens wilde oppakken, richtte ik daarom de besloten Club-van-relaxte-moeders-hardloopgroep op Facebook op. Een groep die nu, vier jaar later, uit meer dan 1.500 vrouwen bestaat die elkaar online motiveren om hun hardloopschoenen aan te trekken en naar buiten te gaan. 

Het leek me een mooi experiment om te kijken of we voor de Mom-You-Can-Challenge deze methode opnieuw kunnen inzetten. Daarom heb ik de Mom-You-Can-groep aangemaakt. Een besloten pagina waar ik de Mom You Can-challenge ga delen. Waar ik korte achtergrondinformatie zal geven, interessante filmpjes deel, en per week één of twee uitdagingen. Maar waar jullie ook met elkaar jullie successen, vragen of struggles kunnen delen. Want we zijn tenslotte niet voor niets een club. Samen weten we meer. Samen zijn we sterker!

Zin om mee te doen aan de Challenge? Sluit je dan hier aan bij de Mom You Can-groep!

Vanaf 12 of 13 februari 2020 ligt Mom you can in de winkels. Het boek kost €20,00 en is online hier al te bestellen. Wil je de eerste hoofdstukken alvast lezen? Kijk dan hier voor het voorproefje.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

1 Reactie

  • Reageer Alice Ermes 10 februari 2020 at 16:48

    De link doet het niet

  • Laat je reactie achter