Relax

Kate Weilz: Instagramhit van 2018

Misschien heb je haar al voorbij zien komen: Kate Weilz. Zij en haar familiefoto’s zijn nogal hot op Instagram en daarbuiten op dit moment. Ik vind haar leuk en inspirerend. En …. veel te knap šŸ˜‰

Kate is getrouwd met Nate (ook al zo knap) en ze hebben drie kinderen, dochterĀ Scarlet, zoontje Will en baby MaksimĀ (en jaja ook die zijn natuurlijk knap). Op haar Instagrampagina @kweilz post Kate fotoā€™s van zichzelf en haar gezin. Het zijn niet de gemiddelde Ā familieportretjes, maar echte kunstwerkjes. Achter iedere foto zit echt een idee en heel wat regie. Ik vind ze heerlijk om naar te kijken.

Dus… mocht je binnenkort een keer een familieportret moeten maken, misschien kun je hier wat inspiratie uit putten. Alhoewel ik me afvraag of het gemiddelde kind zo braaf poseert als die drie van Kate dat doen.

Wat ik verder nog leuke instagram-accounts vind? Dat schreef ik een tijdje terug op in dit blog.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter