Relax

Relax Mama rijdt je rond

Je zou het bijna niet geloven, maar de herfst schijnt vanmiddag toch echt te beginnen. Je weet wel: van weer en wind en zo. Met van die momenten waarop het net wat minder lekker is om van hot naar her te fietsen met kinderen of volle boodschappentassen. Maar…. Ik heb misschien een oplossing voor één dag. Door een samenwerking met Opel, mag ik namelijk voor één dag taxichauffeur spelen voor één van jullie met een Opel Zafira die ik daarvoor ter beschikking krijg. Wil jij wel een dag van mijn taxidienst gebruik maken? Kijk dan hier op de site en geef aan waarom jij degene bent die mij als taxidienst het beste kan gebruiken.

 Wat is de bedoeling? Ik mag op een dag naar keuze gebruik maken van een spiksplinternieuwe Opel Zafira. Dat is een echte gezinsauto met plek voor zeven mensen. Of voor heel veel bagage, want de zitplaatsen en bagageruimte kunnen flexibel worden ingedeeld.

Kun jij een taxidienst gebruiken?

img_5373Kan jij op een dag (die valt tussen 10 oktober en 5 november) een keer heel hard een taxidienst van mij gebruiken? Wil je bijvoorbeeld dat ik het halve hockeyteam een keer met je wegbreng? Kan ik met jou de weekendboodschappen in huis halen? Of zat je net met je handen in het haar voor een kinderpartijtje? Dan ben ik je reddende engel. Vertel het me onderaan dit blog. Ik kies donderdag 6 oktober iemand uit wie ik ga helpen.

 Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door OPEL.

Wil je meer weten over de Opel Zafira of de mogelijkheid van private lease? Kijk dan op deze pagina.

opel_zafira_flex7_1024x440_za17_i01_030

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

14 Reacties

 • Reageer Afra Peeters-Stans 29 september 2016 at 09:39

  Oh ja, wat zou ik dat prettig vinden: elke woensdag ben ik net een chauffeur: van huis naar school, van school naar huis, van huis naar school, van school naar huis. En dan is het ’s middags altijd goochelen met halen en wegbrengen, want met 3 eigen kinderen (waarvan 1 nog peuter) kan er altijd maar 1 vriendje/vriendinnetje mee in de auto terug en moet de ander “uit” spelen. En daarmee begint gelijk het gepuzzel voor de middag omdat dochterlief wel om 1500 uur moet hockeyen. Dus ja, had ik maar een auto met 7 zitplaatsen, dan kan de hele club gewoon in de auto, inclusief vriendjes en vriendinnetjes en hoeft er niemand “uit” te spelen.

 • Reageer Monique 29 september 2016 at 09:41

  Super leuk voor het kinderfeestje van mijn zoon. Ipv 3 vriendjes kan hij er dan nu 5 meenemen! En kunnen we ook eindelijk eens iets doen waar elke keer een minimum van 4 kinderen bij staat 😀

 • Reageer Deesje 29 september 2016 at 09:56

  Als verrassing voor mijn relaxte schoonzusje (en zwager, die is ook relaxt 😉 ) uit Haarlem die net hun derde kindje hebben gekregen. In hun huidige auto passen achterin twee kids… Dus daagjes uit met z’n allen zijn even wat gecompliceerd. Wat zou het leuk zijn als ze naar overgrootoma in verzorgingstehuis in Zwolle konden gaan om hun nieuwe aanwinst ‘live’ te showen (en dat alle baby- én kindertoebehoren dan meekunnen, te gek!) 🙂

 • Reageer Hanneke 29 september 2016 at 10:22

  Mijn dochter was jarig op 22 juni j.l..

  Een feestje organiseren blijkt lastiger dan gedacht met de volgende obstakels:

  Rondom verjaardag vertrekt iedereen naar vakantie. Uitstel.
  Wanneer iedereen terug is moet vader (mijn ex) plots naar buitenland voor familiezaken. Uitstel.
  Vakantie afgelopen, vader amper terug, moet weer naar familie. Probleem niet opgelost. Uitstel.
  Voor het feest heb ik ofwel twee auto’s met chauffeur (ik en ex) of één grote auto nodig. We hebben beide geen eigen auto en ofwel vader ontbreekt (en mis een chauffeur) ofwel ik kan maar één auto lenen.
  Nu zou je denken dat je als alleenstaande mama getraind bent om dit soort zaken op te lossen… maar helaas zit ik al sinds vijf maanden thuis met een burnout. 🙁
  Je zou ook denken dat als je een burnout hebt, mensen om je heen extra graag willen helpen (dat roepen ze ook heel hard) maar in de praktijk denken ze dat je nu je thuis zit toch alle tijd hebt om alles te regelen.

  Volgende week komt vader thuis. Het is afwachten voor hoe lang.

  Ik ga een feestje regelen. Of hij er nu bij kan zijn of niet. Desnoods gaan we gewoon lekker ouderwets helemaal nergens heen maar gewoon koekhappen en spijkerpoepen zoals vroeger.
  Dat is vast veeeeel leuker dan het trampoline paradijs waar ze op hoopt…

  Mijn kinderen hebben geleerd om met weinig tevreden te zijn. Dat moet ook wel als je ouders soms even niet kunnen geven wat ze zouden willen, of wat ze vinden dat nodig is. En dus komt t vast goed.

  Maar toen las ik dit en dacht:

  Wat als ik nou met die auto toch naar t trampolinepark kan? Soms moet je om hulp vragen en soms… heb je misschien geluk?

 • Reageer Jelka van Nunen 29 september 2016 at 10:25

  Een taxidienst, ideaal! Ik heb zelf geen auto (en geen rijbewijs) dus met eigen kinderen en gastkinderen is het sowieso altijd door weer en wind naar school, kleintjes mee op sleeptouw…. Heel sportief natuurlijk, maar niet altijd handig. Echt grote boodschappen doen is uitgesloten, naar de stad of blauw-geel-woonwarenhuis is een dagtocht met ov of fiets…. Ik weet een dag taxi wel te vullen hoor! Zorg ik voor zelfgebakken taart voor de chauffeur!

 • Reageer Charlotte 29 september 2016 at 11:22

  Niet voor mezelf maar voor een mama die ik ken. Ze heeft geen auto daarom doet ze alles op de fiets. Maar met een geschikte school voor haar dochter die niet erg dichtbij huis is lopen het aantal kilometers snel op.

 • Reageer Louise 29 september 2016 at 13:33

  Wat ontzettend leuk!!! Dat word de rit van je leven, voor degene die deze kei leuke actie wint. Onwijs veel plezier….gegarandeerd een suc6!!!

  Lieve groetjes

 • Reageer Miriam 29 september 2016 at 14:56

  Wat zou dat geweldig zijn! Een keer met z’n allen weg, ofja, bijna met z’n allen.
  Wij zijn ouders van een samengesteld gezin. We hebben in totaal 5 kinderen, mijn oudste dochter en de 3 oudste kinderen wisselen elkaar om en om de weekenden af. Samen hebben we een zoon.
  Maar… Wij hebben een ontzettend kleine auto, waar we Overigens erg blij mee zijn, omdat mijn man zijn 3 oudsten op de zondagen naar zijn ex moet brengen, en die woont iets meer dan 200km verderop.
  Maar…we kunnen nooit met z’n allen weg. Hoe geweldig zou het zijn om met mijn stiefkinderen eens een keer écht weg te kunnen. Het is altijd sappelen met de helft in de auto, of met de bus, of ik met deeltaxi met de rolstoel. Heel vaak ga ik dan gewoon maar nergens mee naartoe.
  Volgend jaar komt er nog een kleine bij, ik ben 4 maanden zwanger.
  Dan wordt het qua ruimte nog uitdagende.
  Even een dagje uit, naar het strand, of opa en oma die ook niet om de hoek wonen, wat heerlijk lijkt me dat! En ik weet zeker dat mijn man, die altijd overal naartoe rijdt zonder te zeuren, het ook geweldig zal vinden

 • Reageer Bianca 29 september 2016 at 15:39

  Graag een chauffeur voor een kinder partijtje van mijn jongste zoon. 5 jongens van 8 en 1 van 11 ( ja grote broer mag ook mee haha). Onze bestemming is fun festijn in Medemblik.

 • Reageer Adaja 29 september 2016 at 20:03

  Omdat ik zelf dagelijks taxi chauffeur ben, (leuk al die clubjes en peuterspeelzaal ochtendjes.. :-p) lijkt het me heerlijk om nu eens zelf rondgereden te worden 🙂
  Samen met m’n moeder/oppasheld en 2 zussen een dag heerlijk shoppen en op stap. Mijn dochtertje van 4 maanden gaat dan ook gezellig mee, dus wat ruimte kunnen we wel gebruiken voor alle baby spullen en de shop aankopen. Heb er nu al zin in, wanneer gaan we?!? 😉

 • Reageer Iris brinkman 29 september 2016 at 20:50

  Ik en mijn zusje willen heel erg graag onze moeder bedanken die staat altijd voor ons klaar en helpt met huiswerk en ze is ook vorig jaar haar moeder kwijt geraakt en toen heeft ze ons ook heel goed gesteud.mijn moeder moet elke dag van Apeldoorn naar Barneveld rijden op maandag dinsdag donderdag en vrijdag om naar haar middel nare school te rijden in haar eentje daarom lijk het ons leuk dat ze wordt gebracht en weer terug
  Groetjes roos 11 jaar iris 13 jaar

 • Reageer Marsha Klomp 2 oktober 2016 at 13:46

  Hoi Elsbeth,
  Mij lijkt het ook heerlijk, een dagje een chauffeur. En een keer met jou IRL kennismaken. Maar vooral: een keer met zijn zessen samen weg. We hebben vier kinderen, maar een auto voor vijf personen. Dus bij ieder uitje moeten we wat regelen. Een auto lenen, mijn moeder mee vragen (ook niet erg), een van ons met de trein. Allemaal niet erg, maar het zou zo fijn zijn om samen uit te gaan, en dat manlief en ik ook gewoon eens tijd hebben om met elkaar te praten tijdens het autorijden. Maar de droom van een grotere auto zal nog wel lang een droom blijven, zeker nu ik vanwege een opleiding nog een paar jaar geen inkomen heb. Succes met kiezen! (Ik zou het wel weten… Hanneke van hierboven.) Oh, en de dag? In overleg met jou, een keer in de herfstvakantie…
  Groetjes,
  Marsha

 • Reageer Marlies 3 oktober 2016 at 19:25

  Oh wat een leuk idee!!! Wij dromen van zo’n zevenzitter!!! We hebben 4 kids, dus dat is altijd druk en gezellig. Maar helaas nog niet zo’n lekkere familiebak in bezit.
  Bij ons is vrijdag altijd druk! ’s Ochtends weekboodschappen doen. School tot 12u voor dochter 1 en 2. School tot 15u voor zoonlief. Vervolgens om 17u gym voor dochter 1, 18u gym voor dochter 2, 19.30u muziek voor zoonlief. En ondertussen hobbelt dochter 3 overal mee naar toe ? dus eh…. Van harte welkom om te komen chauffeuren ?

 • Reageer Inge 4 oktober 2016 at 08:35

  Voor mijn zus met 4 kinderen die in belgie op 2 verschillende scholen zitten zou het ideaal zijn als ze zelf een keer niet hoeft te rijden! Ook de weekboodschappen zijn sneller gedaan. Verder heeft ze samen met haar man een eigen zaak waardoor er ook nog wel eens pakketjes afgeleverd moeten worden. Dat wordt een gezellig dagje uit!

 • Laat je reactie achter