Relax

Win een ‘Die andere moeders doen ook maar wat’-goodiebag!

Vorige week was de eerste Relax Mama Zomeravond in de Stadstuin (wat was het leuk!). Iedereen die er was kreeg ons leuke nieuwe linnen tasje met inhoud. En guess what? We hebben er een aantal over. Daarom een winactie! Lees onderaan het blog hoe je kans maakt op ons hipstertasje.

Edit: de winnaars van de goodiebags hebben inmiddels een bericht van mij gekregen.

Ons columnboek!

Hier was het natuurlijk allemaal om te doen: om het columnboek van de club. We vieren vanavond de club. We vieren het nieuwe boek en we vieren dat we allemaal maar wat doen. Dus je kunt de avond niet verlaten zonder boek.

Slaapklets van Gezinnig

De fijne webshop Gezinnig heeft een hele collctie ‘kletsboeken’. Slaapklets is een van mijn favorieten: een boek waarmee je je kind helpt om voor het slapen gaan de dag rustig te laten bezinken met vragen en opdrachtjes en tips om lekker te slapen. In ons tasje vind je Vakantieklets: een boekje met 36 uitscheurbare kaarten met vragen en opdrachten voor onderweg of op de vakantiebestemming: een luisterbingo, een restauranttest, speurtochten én een  logboek voor al je vakantieherinneringen.

25 euro korting op een jurkje (of broek) van La Dress

In 2006 startte Simone van Trojen vanuit huis het modemerk LaDress. Haar aanbod bestond uit één jurkje -voor-iedere-gelegenheid dat je in vier kleuren kon bestellen. Nu, ruim tien jaar later, telt LaDress ruim 80 medewerkers. Inmiddels bestaat de collectie uit ruim 400 jurkjes aangevuld met bijpassende items als blouses, rokken, broeken, leggings en jassen. In ons goodiebag een kortingsbon van €25,00.

Beschermende Zalf Bepanthen

Omdat we net als vorig jaar ook deze zomer weer een leuke buitenspeel-campagne gaan doen met Bepanthen (ja hou de clubsite in de gaten!) en omdat het altijd handig is een tube Bepanthen in je tas te hebben, doet Bepanthen ook een kleine duit in het zakje. In de goodiebag vind je een tubetje Bepanthen Beschermende Zalf. Een zalf die je kunt gebruiken voor schrale huid en op droge en ruwe plekjes. Handig voor jezelf of voor de knieën, ellebogen, of wangen van je kinderen.

Een hele fles limonade van Karvan Cevitam

Op warme dagen als deze kun je niet genoeg drinken toch? In iedere goodiebag vind je een hele fles Karvan Cevitam: de bekendste limonadesiroop van Nederland sinds 1948. Welke kleur siroop er in jouw goodiebag zit is nog een verrassing. Uit onderzoek blijkt trouwens dat rode limonade veruit favoriet is én uit dezelfde onderzoek blijkt dat  gele limonadeliefhebbers bruisender ingesteld zijn dan rode limonadeliefhebbers die meer ‘laid-back’ voorkeuren laten zien.

Sultana – Just Good repen

Altijd handig om in je tas te hebben: een tussendoortje! Sultana heeft sinds kort nieuwe fruit-notenrepen, de Just Good repen. Ze bestaan uit gedroogd fruit, volkoren graan en noten en zijn een beetje smeuïg van smaak. In ons tasje vind je een doosje Cacao & Hazelnoot-repen (met dadel, havervlokken, hazelnootpasta, hazelnoten, magere cacaopoeder, rozijnen, plantaardige olie). Met vier repen!

En als klap op de vuurpijl: onze sticker!

Als klap op de vuurpijl, het item dat je natuurlijk niet wilt missen. De Club van Relaxte Moeders-sticker. Die wil je toch?

Hoe maak je kans op dit vet gave tasje?

We geven drie tasje mét inhoud weg en drie tasjes zonder inhoud. Wil jij ‘m? Geef dan hieronder aan hoe het nou toch kon, dat je er niet bij kon zijn 😉

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

221 Reacties

 • Reageer Maike 7 juni 2018 at 16:07

  Met een baby, borstvoeding en de dag erna een event, dus manlief voor het eerst alleen thuis met de kinderen, vond ik het toch wat veel om te komen. Was wel graag gekomen!

  • Reageer Sandra 8 juni 2018 at 07:34

   Ik lag in de stromende regen in mijn eerste eigen tent, terwijl ik ooit riep dat kamperen niks voor mij was. De tent bleek waterdicht #datdanweerwel.

  • Reageer Kim 8 juni 2018 at 07:55

   Beetje te ver om vanuit het zonnige zuiden erheen te karren…maar had nog iets anders op de lijst der verplichtingen ??? iets met werken??? ???

  • Reageer Joke Mulleners 8 juni 2018 at 08:54

   Geen excuus, ik wist het gewoon niet ? #verstrooidemama

  • Reageer Hedy 8 juni 2018 at 09:15

   Luizenexplosie! Moest wassen, kammen en kusjes geven. Mijn zoontje was het er namelijk niet mee eens dat die ‘lieve luisjes’ dood gaan van die shampoo….

  • Reageer Annelies 8 juni 2018 at 13:26

   De afstand vanuit Rekkem – je weet wel, de grens met Frankrijk als jullie naar het zuiden trekken – is nog doenbaar. Ik kon dan ook eindelijk mijn Hollands accent bij jullie uittesten. Maar manlief en 3 zonen zouden niet weten wat gedaan als moeder naar het buitenland trekt.
   ??
   Ik wil vooral graag de bag en sticker. Ok ja, ook de goodie ?

  • Reageer Chantal 8 juni 2018 at 14:08

   Ik kon er helaas niet bij zijn, omdat ik deze avond echt ultiem zou beleven met mijn vriendinnetje Riana! Alleen verblijft zij voor het werk van haar man al een jaar in Panama. Dus samen gaan ging niet…..
   Dus eigenlijk gun ik haar die tas, want man! wat voor relaxte moeder ben je als je dat avontuur met 2 koters aangaat. Super trots op haar! Gelukkig genoeg app contact om met haar altijd goede adviezen hier in nl door het moederschap heen te komen. Want ja, ook ik doe maar wat ?

  • Reageer Esther 8 juni 2018 at 18:33

   Hoe kon het nou dat ik er niet bij kon zijn?? Keuzes, Keuzes, Keuzes. Dus een relax mama als ik ben gaat er gewoon vanuit dat ze op deze manier aan zo’n tasje komt. Mijn dochter had een optreden by the way. 🙂

  • Reageer Carlijn tuinman 8 juni 2018 at 20:11

   Waarom ik er niet was… Verhuizing, nu met man, kind, hond en kat in de stacaravan. Het ultieme vakantie gevoel wel twee maanden lang;) En ondertussen nog iets met masterthesis schrijven en naderende deadline

  • Reageer Wieke 8 juni 2018 at 21:02

   ik was op vakantie naar Griekenland, met z’n tweetjes: dochter Jet en ik. Het was prachtig!!!

  • Reageer Mariska 8 juni 2018 at 22:07

   Is het zomerfeest al geweest dan? Nee toch!!??
   Ik ben net bezig met een fantastische column!..
   Is er nog een tasje over? ?

  • Reageer Liesbeth 9 juni 2018 at 12:02

   Tja vorige week was het voor het eerst in een hele lange tijd dat ik weer eens naar een festival kon. Vandaar dat ik er niet bij was. Ik stond lekker te dansen met vriendinnen en was de hele dag niet mamaaaaa.

  • Reageer Henrieke Hilse 11 juni 2018 at 12:12

   Omdat ik letterlijk aan de andere kant van de wereld zit en 24 uur vliegen net iets te lang was! En ik zo zo graag dit tasje in Australië wil gebruiken!!!!!

 • Reageer Wendy 7 juni 2018 at 16:09

  Ik moest werken! Mehhhhhh!

 • Reageer Mette 7 juni 2018 at 16:10

  Utereg is toch wel heel ver weg vanuit onze tijdelijke (3 jaar) woonplaats Glasgow! In 2020 weer paraat in 030 (toch wel de állerleukste stad).

 • Reageer Mette 7 juni 2018 at 16:12

  (Oh en we missen Karvan Cevitam ook oprecht. Biiiiijna net zoveel als kaas. En de Dom.)

 • Reageer Serena 7 juni 2018 at 16:14

  Na een weekje avondvierdaagse zat het er helaas niet in om naar Utrecht te komen. Kan nu wel een coole tas als oppepper gebruiken hoor ????.

 • Reageer Femke 7 juni 2018 at 16:16

  Met mijn opstandige kleuter en baby van 8 weken vond ik het een iets te grote uitdaging. Vriendlief moest optreden, dus helaas. Maar dit tasje maakt alles goed??
  Enne volgend jaar toch weer? ?

 • Reageer Patricia 7 juni 2018 at 16:25

  Wij waren in standje Rust & Regelmaat doordat dochtetlief haar eerste schoolweek had

 • Reageer Celeste 7 juni 2018 at 16:32

  Haha nou ja Uhm ik zat met deze keer de jongste bij de selectie training. De rest was in een ander zwembad om trainingen te volgen en of te verzorgen dus mocht ik met hem naar het zwembad voor zijn training. En eerlijk gezegd was de keuze eigenlijk geen keuze. Ventje was bloednerveus en was erg blij dat zijn moeder erbij was ?

 • Reageer Desiree 7 juni 2018 at 16:34

  Oei I LOVE dé tas! Dochtertje Keet 😉 werd 3, en kon het niet maken om tijdens de pannekoeken weg te sneaken…jammerdebammer! Volgend jaar weer een kans?!

 • Reageer Ine 7 juni 2018 at 16:39

  Ik had m’n eerste uitje sinds de geboorte van onze tweede dochter, nu 8 weken. Ik ging naar de seizoensafsluiting van m’n basketbalteam. Men, wat heb ik hen en het basketballen gemist in de 9 maanden dat het niet mocht. Na de zomer eindelijk weer oppakken! Het voelde daarentegen wel lekker om m’n vriend voor het eerst achter te laten met de dubbele-bedbreng-uitdaging 🙂

 • Reageer Anneke Smits 7 juni 2018 at 16:40

  Natuurlijk wilde ik er heel graag bij zijn!!
  Ik had mijn schoonzusje echter al een relaxmama avond beloofd (en die had ze even nodig ??) en moest die avond dus op mijn neefje en piepkleine nichtje passen….

 • Reageer marjon 7 juni 2018 at 16:47

  Wilde toch naar mijn vaste vrijwilligers avond gaan. Elke wee met 4 vrijwilligers een leuke avond organiseren voor de lieve bewoners vd gesloten afdeling vh verzorgingshuis. Hoop de volgende keer erbij te zijn

 • Reageer Nienke 7 juni 2018 at 16:53

  Geen idee waar ik was! Aan het werk? Kinderen aan het ophalen of wegbrengen? Poging tot koken? Maar ik had er graag bij willen zijn, vooral omdat ik wel wil shinen met die toffe tas!

 • Reageer inge kiers 7 juni 2018 at 17:00

  omdat ik thuis op de bank lekker aan het genieten was van een avondje alleen thuis met mijn favoriete series en een glaasje wijn. moet helaas toch prioriteiten stellen? maar o wat zou ik toch graag dat tasje en al die lekkere producten willen hebben. en hopelijk als volgend jaar de agenda wat minder vol is en ik een stukje relaxter ben ik er gewoon bij ?

 • Reageer Alice Ermes 7 juni 2018 at 17:12

  Ik werk ”s nachts, zodat onze dochter niet naar de opvang hoeft.
  Doe volgende keer een brunch! ?

 • Reageer Hanneke 7 juni 2018 at 17:47

  Ai, ik kon alleen een relaxte mama zijn die dag als ik thuis bleef bij mijn kinderen van 1.5… papa was dat weekend weg tot groot verdriet van dochterlief. Voor 1x was mama goed genoeg…

 • Reageer Patricia 7 juni 2018 at 18:11

  Iets met een vrouw die met navigatie moet rijden ?

 • Reageer Marije 7 juni 2018 at 18:11

  Poeh, daar komt mijn biecht…. Ik was er niet bij omdat ik mij in de dag vergist had ?. Mijn hoofd loopt af en toe echt over van het regelen, opvoeden, sociale verplichtingen en wie bedenkt er nu zoiets als een avond4daagse….. arrrggh.
  Maar die tas is zo cool; met die tas om mijn schouder neem ik mijn relativeringsvermogen zichtbaar overal mee naar toe. Dat zal zeker helpen!

 • Reageer Marike 7 juni 2018 at 18:16

  Omdat de tijd te snel ging, de afstand te ver is (vanuit Twenteeeee!), ik geen oppas kon condensvorming mijn liefdes, ik ziek thuis zit, de benzine zo duur is, er veen openbaar vervoer op dat tijdstip rijdt hier, mijn auto het liet afweten…
  Oke, allemaal rotsmoesjes want aan alles is wat te doen! Maar ik was er gewoon niet!? Maar ik hoor die goodybag nu in je oor fluisteren “ik wil naar Twente”! Dus, ik ontvang hem met open armen!!?

 • Reageer Luana 7 juni 2018 at 18:17

  Wij hadden een lang gezinsweekend gepland vol met niks doen. Ja, knuffelen met onze baby die bijna geen baby meer is ? Maar kom maar door met de volgende editie ?

 • Reageer Mieke 7 juni 2018 at 19:41

  Ooohhh die 1e editie stond op mn lijstje maar had een eigen georganiseerd teamweekend met m’n volleybalteam. Allemaal moeders die een relaxed weekend verdienden!?

 • Reageer Marloes Hoenders 7 juni 2018 at 19:45

  Vanwege niet-hipster verplichtingen helaas verhinderd.. Graag zou ik tijdens meer van deze verplichtingen in de toekomst dit o zo hippe tasje aan m’n arm dragen ? ✌?

 • Reageer Mariska 7 juni 2018 at 21:10

  Die dag thuis gekomen uit het ziekenhuis met zoonlief (3), echt niet dat ik het huis ging verlaten, wallen tot op mijn knieën en overal alert op……
  maar zou het heel gaaf vinden om er eentje te winnen ??

 • Reageer Eliza 7 juni 2018 at 21:45

  Manlief was vijf dagen fietsen in de Vogezen en ik was met twee kids thuis drrrrrruk! Daarbij was mijn liefste vader jarig en probeerde ik Happy Birthday op de Ukelele te spelen ?! Ij had er graag bij geweest en ook graag meegedaan met de columnwedstrijd. Het zat al die tijd in m’n hoofd maar kwam niet op papier! Misschien een relaxte winterbbq?

 • Reageer Meike 7 juni 2018 at 21:55

  Omdat Emmen Utrecht toch echt te ver weg is voor een gezellige avond.

 • Reageer Linda Klaucke 7 juni 2018 at 22:06

  Ik moest werken blehhhhhhh ?

 • Reageer Hester 7 juni 2018 at 22:09

  Manlief werkt. Kinderen overprikkeld. Ikzelf ook overprikkeld en moest en zou de pop voor mijn oudste zoon af krijgen. Anders zakte ik gevoelsmatig voor mijn moederschap.

 • Reageer Suus 7 juni 2018 at 23:14

  Ik kwam onverwachts in een break up terecht ? maar heb tevens een hekel aan zielige verhalen dus laten we het erop houden dat ik als studerende moeder even te broke was voor de entree!

 • Reageer Pauline 8 juni 2018 at 05:44

  Mijn ouders gaven een feest omdat ze allebei 65 werden. Tsja, nu ik zelf moeder ben, kan ik natuurlijk moeilijk het feestje van mijn eigen moeder missen.
  Mijn eigen moeder heeft het super goed gedaan qua opvoeding van mijn zus en mij. Nu zou ik heel graag meer tips willen krijgen van jullie hoe ik het minstens net zo goed kan doen :).

 • Reageer Susan 8 juni 2018 at 05:46

  Het leek mij super leuk maar ik moet momenteel verplicht relaxt zijn van de bedrijfarts…

 • Reageer Merlijn 8 juni 2018 at 06:11

  Ik had super graag willen komen. Maar mijn man had een behoorlijke aanval waardoor hij zichzelf en de kids niet verzorgen kon. Ik kon daardoor ook niet werken. Helaas waren ze daar totaal niet begrip vol. Nu verschrikkelijk veel gezeik op mijn werk omdat ze ‘moeite hebben met mijn zwangerschap’ en ze met niet vertrouwen ten aanzien van de verzuimen door mijn man.
  Ik had graag even een avondje voor mezelf gehad met jullie een een vriendin, maar helaas liep het allemaal anders…

 • Reageer natacha 8 juni 2018 at 06:14

  Omdat manlief voor het eerst in zijn leven besloot een romantisch gebaar te maken (en hoe!) door oppas te regelen voor onze drie meiden en me mee te nemen voor een weekend Düsseldorf met zijn tweeën. Misschien verdient hij de tas dus eigenlijk wel.. ??

 • Reageer Cynthia Buijsman 8 juni 2018 at 06:16

  Omdat ik hard aan het werk was. Er moeten natuurlijk centjes verdient worden om de kids alles te geven wat ze nodig hebben.

 • Reageer Rianne Ketelaar-Vos 8 juni 2018 at 06:16

  Te druk met achter de kids aanrennen…………………met waterpistolen.

  Yesss I Wonn

 • Reageer Moniek 8 juni 2018 at 06:16

  Ik was even geen relaxte mama, maar een gestresssssste mama. Was ik maar gegaan…

  Misschien dat ik met ’t tasje weer een beetje relaxed word…. Hij is zoooooooo leuk?

 • Reageer Cynthia 8 juni 2018 at 06:17

  Hoewel ik vaak inderdaad niet helemaal weet wat ik doe, net als die andere moeders, was mijn aanwezigheid bij het proefzwemmen van mijn oudste zoon toch echt een must. En Eindhoven ligt niet echt om de hoek dus even op en neer was er helaas echt niet bij. Ik hoop er een volgende keer zeker bij te zijn!

 • Reageer Bluemink 8 juni 2018 at 06:20

  Ik kom er niet bij zijn omdat we de eerste verjaardag van mijn dochter aan het vieren waten! ?

 • Reageer Simone 8 juni 2018 at 06:21

  Zo dicht bij huis en toch zo ver weg…de kaartjes waren er al. De mede moeder die mee ging al geregeld en dan een dochter die blijft spugen. ?
  Ik dacht relax volgend jaar nieuwe poging. Je blijft toch op de eerste plaats een moeder ?

 • Reageer Boukje 8 juni 2018 at 06:21

  Ik stond op een festivalletje maar wat te doen met nog wat andere moeders ?

 • Reageer Shana Van Winkel 8 juni 2018 at 06:22

  Door de ziekte van zoonlief konden we jammer genoeg niet aanwezig zijn! Maar deze superleuke tas zou de teleurstelling van afwezigheid toch een beetje verzachten..

 • Reageer Karlijn 8 juni 2018 at 06:23

  Ik was aan het werk. En niet zomaar werk… Ik werk in het ziekenhuis op de kraamafdeling. Het meest bijzondere werk wat er bestaat! Waar eigenlijk iedere moeder zo’n tasje zou moeten krijgen! ?

 • Reageer Monique 8 juni 2018 at 06:24

  Tja waar was ik? Ik heb het domweg gewoon even gemist! Je kan niet alles bijhouden hè! Druk geweest met mijn net nieuwe praktijk als kindercoach! Maar ik vind het tasje en vooral die tekst, wel super gaaf!

 • Reageer Yvonne 8 juni 2018 at 06:24

  Helaas met 3”speciale kinderen” kun je niet zomaar weg indien er geen “andere verzorger” aanwezig is. Helaas moeten we dan soms leuke uitje laten schieten om toch een relaxmoeder te zijn in plaats van een gestreste moeder.

 • Reageer Adaja sahiman 8 juni 2018 at 06:24

  Gestressde mama, Zieke dochter dus niet kunnen gaan. Met zon tasje zijn we wel weer wat relaxter.

 • Reageer Esmeralda 8 juni 2018 at 06:25

  Helaas met een gezin met 3 kinderen, het feit dat het niet om de hoek is en een eigen aardbeienkwekerij die nu op volle stoom is, kon deze mama zich dat niet permitteren om een ” nu even niet mama-avond” in te plannen. Hopelijk een andere keer. Ik gun elke mama zo’n leuke goodiebag, dus veel succes dames!

 • Reageer Linda 8 juni 2018 at 06:25

  Iets met druk met kinderen , man en werk…. ontaarde moeder word je niet zomaar dat kost tijd en moeite. Alle speelplaats roddels bijhouden, groepsapps, kdv en school nieuwsbrieven… kortom geen tijd voor ontspanning…

 • Reageer Tamara De Gruyter 8 juni 2018 at 06:27

  Hoogzwanger, met dit weer, en een peuter in huis. Blij dat ik dagen al overleef.. ik doe ook maar wat ?

 • Reageer Sabrina 8 juni 2018 at 06:29

  Wat lijkt het mij geweldig om anderen “Die andere moeders doen ook maar wat” te laten lezen. Hij hangt op mijn koelkast en het zorgt voor leuke gesprekken ? Ik kon er niet bij zijn omdat, tja, iets met kinderen, werken, druk, verjaardag……

 • Reageer Jessica 8 juni 2018 at 06:31

  Hoogzwanger van nr 3, dus dan kom je niet verder dan de bank, wc en bed. Haha.

 • Reageer Judith 8 juni 2018 at 06:32

  Midden in een verhuizing, nieuwe start.
  En dan ook nog werken..

 • Reageer Dionne Moes 8 juni 2018 at 06:32

  Wat onwijs leuk om nog 3 tasjes te verloten. Ik woon in Anna Paulowna, vlakbij Den Helder. In de buurt van niks haha. Vorige week de 2e verjaardag van mijn dochter gevierd. Helaas door de combinatie van 28 weken zwanger en cvs/ME, nu totaal gevloerd maar wat heeft ze genoten. Nu rustig aan doen tot alle klachten weer wat afnemen. 3e trimester, aftellen maar. Zou heel gaaf zijn om een tasje te winnen. Maar gun het alle mama’s hier want mama zijn is soms niks minder dan een superhelden rol!

 • Reageer Anita 8 juni 2018 at 06:33

  Ik had een lesdag van de kindercoach-opleiding, om te leren hoe ik moeders, die het soms lastig vinden met hun kind, kan vertellen dat die andere moeders ook maar wat doen ?
  Zo’n tasje past daar natuurlijk perfect bij!

 • Reageer Esther 8 juni 2018 at 06:34

  Hier geen baby’s, maar een huis met tieners. Met een vol schema van sporten, schoolreisjes, toetsweken. Helaas kreeg ik er geen me-time meer ingepland. Volgend jaar beter.

 • Reageer Jamie 8 juni 2018 at 06:34

  Ik wist het niet…. pffft.
  Maar die tekst ??, scheelt weer onnodige opmerkingen of vragen als mijn ‘stuiterbal’ voorbij komt bij mensen ?

 • Reageer Lindaprofijt 8 juni 2018 at 06:36

  Whaaaat een gave tas! Kunnen we die ook ergens bestellen? Ik uhh was het leven aan het managen… nya poging tot….., kindje ziek, werken (beursseizoen is volop aan de gang) en paraat staan omdat ik elk moment tante ga worden (jeeeej)… wat vind ik deze club ge-wel-dig en wat maakt het me vaak aan het lachen op mindere momenten…

 • Reageer Nadine 8 juni 2018 at 06:36

  Superzwanger van nr 3….

 • Reageer Linda van den Berg - Niesthoven 8 juni 2018 at 06:36

  Ons pleegzoontje van 1,5 jaar heeft al zoveel meegemaakt in zijn korte leven dat ik hem niet zomaar naar een oppas kan brengen en aangezien manlief lange dagen maakt zodat ik voor hem en onze andere kids kan zorgen kon ik er niet bij zijn. De tas winnen zou super zijn?

 • Reageer Marloes 8 juni 2018 at 06:38

  Omdat we helaas al andere plannen hadden 🙁

 • Reageer Nikki 8 juni 2018 at 06:38

  Geen idee wat ik aan t doen was. Waarschijnlijk aan t relaxen op de bank met een boek in t zonnetje……….O nee wacht ik heb drie kinderen die altijd honger hebben of iets van mamaaaaahhhhh nodig hebben ?

 • Reageer Renske 8 juni 2018 at 06:38

  Cool tasje met mijn levensmotto erop! Als singlemom van drie kleuters waarvan ook een ondernemende tweeling is het al een uitdaging om boodschappen te doen dus een ritje Utrecht met de trein, hoe avontuurlijk ook zat er helaas niet in ?

 • Reageer Ilonka 8 juni 2018 at 06:40

  Ik wist het niet ??????

 • Reageer Zita Leijendeckers 8 juni 2018 at 06:41

  Omdat we heel relaxed naar een bruiloft mochten! We hebben binnenkort nog een bruiloft, en die is minder relaxed aangezien de kids dan meegaan en manlief getuige is.

 • Reageer Sanne 8 juni 2018 at 06:42

  Oh wat leuk!
  Ik had al helemaal met vriendinnen gepland dat we erheen zouden gaan alleen begon ik een aantal weken terug behoorlijk ziek te worden van mijn zwangerschap. Hierdoor werd het echt onmogelijk te komen.
  Wat zal t leuk zijn m dan toch te krijfen/winnen

 • Reageer Marion Roelfs 8 juni 2018 at 06:42

  Op een vrijdag avond na een lange werkdag nog naar Utrecht gaan vanuit noord Drenthe was beetje veel van t goede. Maar mee genieten van een afstandje door de gooddiebag…….. Leuk leuk leuk!

 • Reageer Marleen ‘t Hart 8 juni 2018 at 06:42

  Eindelijk lekker bijgekletst met twee kersverse vriendinnen-moeders. Daarbij woon ik in Groningen, wat het toch vaak net meer een logistieke uitdaging maakt.. (waar ik dus eerlijk gezegd niet altijd zin in heb op de vrijdagavond). Zou graag willen dat dit soort dingen vaker ‘om de hoek’ waren.

 • Reageer Laura 8 juni 2018 at 06:43

  Het was de week vd avondvierdaagse. De eerste x voor ons oudste kind. Hij heeft ondanks al zijn verwondingen (serieus!? Hoeveel pech kan je in 1 week hebben?! En daar dan ook precies DIE week voor uitzoeken) hem helemaal uitgelopen. Zonder gemopper en elke dag ook weer fit op school.
  Zijn jongere broertje had er echter wat meer moeite mee, die was helemaal uit zijn ritme (eerder eten, s avonds geen broer…) en volledig van slag. Dat hebben we vrijdag gemerkt ?
  Ik lag dus gewoon gestrekt op de bank vrijdagavond! ? gevloerd

 • Reageer Marije 8 juni 2018 at 06:44

  Mijn excuus?, Papa was met de oudste (12) survivallen in de Ardennen. Dus terwijl papa met zoonlief aan een kabel 70 meter boven de grond hing, regelde mama de avondschaakles van de middelste (8), ondertussen pogend om de jongste (3) niet te laten rennen tussen alle schaakborden en diepe denkers. Want “dat stoort mevrouw!” Toen ik ze om 21:00 eindelijk op bed had (“we missen papa zo…” ) ben ik op de bank geploft met een glas wijn: Relax mama!

 • Reageer Olga 8 juni 2018 at 06:46

  Sinds kort weer aan het werk en op zoek naar structuur ontdekt: chaos is ook een structuur! In die chaos is het er niet van gekomen, had zelfs plannen mee te doen aan de wedstrijd voor een leuke column. Wél geschreven geen tijd gevonden hem te posten?! Tja, je probeert…en doet maar wat!

 • Reageer Ashley Vergunst 8 juni 2018 at 06:47

  Mama moest werken helaas en de kleine man had tandjes pijn dus mama kon er niet voor hem zijn dus het was een gestresste mama ?

 • Reageer Fieke 8 juni 2018 at 06:48

  Helaas kon ik er niet bij zijn omdat ik net geopereerd was…..
  Dus nu aan het herstellen, alles door andere laten regelen en vooral het lekker loslaten (moeilijk hoor!)
  Zo’n tasje (al dan niet met inhoud) zou echt geweldig zijn!

 • Reageer Jennifer 8 juni 2018 at 06:50

  Ik lag, na mijn eerste “echte” werkweek, na 4 maanden ziek thuis denk ik uitgeput op de bank te “relax mama-en”. Ik werk namelijk in de kinderopvang en na een druk dagje daar, gaat het thuis gewoon verder met mijn drukke aapies van bijna 5 en bijna 2! Maar wat zou ik trots zijn met zo’n tas, ik hoop namelijk wel altijd een relaxte mama te zijn, al lukt dat natuurlijk niet altijd!

 • Reageer Nancy van keulen 8 juni 2018 at 06:50

  Ik was jarig en we zijn met het gezin naar Blijdorp geweest. Was erg leuk met ons 4 jarige zoon.
  De goodiebag zou een leuke verlaten verjaardagskado zijn ?

 • Reageer Ingrid van deelen 8 juni 2018 at 06:50

  Ik was te druk bezig om een relaxte mama te zijn….

 • Reageer Elly Loskamp 8 juni 2018 at 06:51

  Waarom ik er niet bij kon zijn? Door mijn ziekte is reizen erg moeilijk omdat ik altijd een wc in de buurt moet hebben, daarbij komt dat ik al anderhalf jaar met 2 open buikwonden zit die erg veel pijn doen en dan nog 2 kinderen die ik niet alleen kan laten want manlief werkt avonden en nachten. Wel heel jammer want zo kom ik bijna nergens meer helaas maar via internet kan ik gelukkig toch veel “meemaken”. Lees graag de blogs en collums om te zien wat iemand meemaakt en dan laat ik soms de fantasie de vrije loop ?.

 • Reageer Sanne Haak 8 juni 2018 at 06:51

  Had er graag bij geweest maar manlief was 3 dagen op cursus dus heb de ‘overleef-en-zoek-het-maar-uit-stand” aangezet om zonder ruzies en oorlog door deze dagen heen te komen met mijn 3 kleine koters ?

 • Reageer Angelique 8 juni 2018 at 06:52

  Omdat ik op 1 juni een reunie had met 3 oudcollega’s. Dit zou eerder plaatsvinden, maar vanwege andere verplichtingen hadden wij het uitgesteld. Nu konden we het niet weer uitstellen. En ik had heel graag met andere moeders willen praten over het opvoeden.

 • Reageer Veroniek Wijnen 8 juni 2018 at 06:52

  Na een druk weekend dat weekend de tijd genomen om heerlijk thuis te zijn met de kinderen ?

 • Reageer Paula 8 juni 2018 at 06:52

  Ik was in zó’n niet relaxte mood… opstandige peuter is toe aan school en kind van 6 heeft echt behoefte aan groep 3. Ik breng mijn dagen tijdelijk door met 2 wandelende middelvingers. Nu lig ik ’s avonds op de bank te slapen… bijtanken voor een nieuwe dag! Gelukkig weet ik inmiddels dat het maar een fase fase fase monster fase fase fase is.

 • Reageer Ilse 8 juni 2018 at 06:53

  Die week was bij ons de avondvierdaagse. Vrijdagavond stond deze mamma na een dag werken, vroeg naar huis, vlug eten, kinderen in hun schoolshirt hijsen, insmeren met zonnebrandcreme, tas met lekkers inpakken, gauw wegbrengen naar het startpunt, zo relaxed mogelijk langs de kant van de weg te zwaaien naar de kinderen. Ook super leuk, maar daardoor helaas de relax mama avond moeten missen.

 • Reageer Jessica 8 juni 2018 at 06:59

  OMdatr ik met een burn-out helaas niet de energie heb om dit leuke evenement bij te wonen. Maar met die leuke tas kan ik er wel een beetje van genieten in alle rust.

 • Reageer Mirjam 8 juni 2018 at 07:01

  Deze loedermoeder stond voor het eerst in tijden eens alleen helemaal aan zichzelf te denken tijdens de Flying Dutch! Nu weer denkend aan de kinderen worden ze heel blij van carvan cevitam en de repen. Ik vind vakantieklets briljant en tasjes met goede teksten zijn mijn favoriete camouflage als ik bier ga halen ?

 • Reageer Akkelien 8 juni 2018 at 07:01

  Er moet natuurlijk op zaterdag ook iemand al die kinderen zwemles geven ?

 • Reageer Brenda den Boer 8 juni 2018 at 07:02

  Omdat ik samen met de PGB-er aan het zorgen was voor onze gehandicapte dochters, manlief laat thuis was en ivm de warmte icm mijn MS mijn eigen energielevel zo laag was dat ik er een relax avond in mn bed van heb gemaakt. Lijkt me geweldig om met die tas en dochters in de rolstoelen boodschappen te doen. We zijn toch al een bezienswaardigheid, kan die er mooi bij ?

 • Reageer Jessamijn Alberts 8 juni 2018 at 07:03

  Laatste avond van de avond4daagse. We waren totaal verregend Sen met de ander 1500 kinderen doe meededen. Dus ik zat in bad op te waren met mijn 2 dochter. Krap maar gezellig.

 • Reageer Merel 8 juni 2018 at 07:04

  Aah ik had er graag bij willen zijn, maar zwanger van #2 en #3! Yup een tweeling!! Als ik bij mn dochter al het gevoel had dat ik maar wat deed, zal dat straks misschien nog wel even wat erger worden! Gelukkig doen die andere moeders ook maar wat ?

 • Reageer Linda Bierman 8 juni 2018 at 07:05

  Als je een relaxte moeder wil zijn is het heel belangrijk om goed aan jezelf te denken! Vandaar dat ik samen met mijn man en onze vrienden aan het genieten was in een heerlijke bed and breakfast tijdens ons jaarlijkse vriendenweekend! En dan dus zonder kinderen want die zijn een weekendje gruwelijk verwend bij opa en oma ?

 • Reageer Ingemar 8 juni 2018 at 07:06

  Ik was thuiskwam het bijkomen van een mega jetlag na een weekje in de USA voor mijn werk. En ik werd natuurlijk platgeknuffed door mijn meisjes…

 • Reageer Manon 8 juni 2018 at 07:09

  Ik had vrijdag pizzadag met vriend en kinderen. En aangezien niet elke vrijdag ook een vrijdag pizzadag is, is dat een groot feest!

 • Reageer Anneloes 8 juni 2018 at 07:10

  Net bevallen.. kindje aan de tiet….IK DEED DUS OOK MAAR WAT! Haha ?
  Volgende keer absoluut beter!

 • Reageer Esther 8 juni 2018 at 07:13

  Manlief was tot laat op pad voor zijn werk. En omdat mijn dochter al vaak genoeg gaat logeren en ik het wel leuk vind als ze me mama blijft noemen ? dus thuis gebleven.

 • Reageer Carola 8 juni 2018 at 07:14

  Wat had ik er graag bij willen zijn!
  Helaas had ik toen net gehoord dat het hartje van ons tweede kindje ermee was gestopt na 8 weken zwangerschap.
  Ik zat dus op het onvermijdelijke te wachten terwijl ik peuterlief uit de zoveelste tantrum aan het halen was.
  Een relaxte moeder was ik dus eventjes niet 😉

 • Reageer Britt 8 juni 2018 at 07:16

  Omdat de nachtdienst tegen valt als je peuter het niet oké vind dat mama overdag moet slapen. Energie dus totaal op en het werd een”we doen maar wat” dag……

 • Reageer Ammerens Tiersms 8 juni 2018 at 07:19

  Ik lees het nu pas, maar dat gaat wel vaker zo.
  Ik ben niet zo iemand die zomaar vanuit Friesland ff naar t stadpark gaat.
  Zou wel graag met zo’n tas rond willen lopen. Alleen maar om andere ouders te motiveren om te relaxen??

 • Reageer Chantal 8 juni 2018 at 07:28

  Ik was er niet bij omdat…….,
  1. Mama nog 1 verhaaltje…..
  2. Schat weet jij waar ik me sportschoenen heb gelaten?
  3. Mammm, ik heb morgen dat feestje en we hebben nog geen cadeautje gekocht!
  En zo waren er nog tig redenen waarom deze “manager van het thuisfront” niet gemist kon worden….

 • Reageer Ingrid 8 juni 2018 at 07:31

  Met drukke baan, 3 kleine kinderen en een nest kittens, kan ik wel een dosis “relax mama” gebruiken ?

 • Reageer Marlene 8 juni 2018 at 07:36

  Doordat ik het chronisch vermoeidheidssyndroom èn 2 kinderen heb, moet ik zuinig omgaan met mijn energie en was ‘s avonds naar Utrecht rijden helaas geen optie. Maar dat supertoffe tasje zou ik heel graag willen hebben!

 • Reageer Marleen 8 juni 2018 at 07:43

  O super leuk die tas!! Met heerlijke boeken erin! Ik was er niet bij omdat ik misschien een te relaxte mama ben…. Komt Mischien ook omdat Utrecht best ver is van Valkenswaard uit.. Nu duimen op geluk en op de leuke tas met heerlijke boeken erin!! En dan volgend jaar zijn we erbij!!!

 • Reageer Tine 8 juni 2018 at 07:46

  Zoals een goede moeder betaamt, deelde ik zelfs een kinderziekte met mijn zoon! Samen aan de roodvonk, ook een leuke bezigheid hoor!
  (PS: de afstand vanuit België speelde ook mee ?)

 • Reageer Inge 8 juni 2018 at 07:49

  Omdat ik een puberdochter heb…

 • Reageer Minke Ruth 8 juni 2018 at 07:50

  Utrecht-Fryslân…. en… moet een beetje ? relaxed blijven met mijn bolle buik…. duimen dat ik een tas kan winnen, ben ook helemaal fan van het kaartenboekje ? kijk zelf vooral vaak naar de kaart ‘het is een fase’…

 • Reageer Marloes 8 juni 2018 at 07:53

  Helaas al woon ik niet ver van uterech 1 juni was de 8e verjaardag van mijn lieve temperamentvolle dochter die ook nog eens die dag de laatste dag van de avond. 4 daagse had en natuurlijk feestelijk binnen gehaald moest worden. Maar tja dat tasje is wel erg leuk, kijken wat het losmaakt op het schoolplein?

 • Reageer Stayfunny 8 juni 2018 at 07:55

  Voor mij was Utrecht te ver vanuit Julianadorp. Maar die avond was ik eventjes helemaaaaaal geen relaxte mama…. De vaatwasser schee ermee uit, de was kwam met onverklaarbare vlekken UIT de machine, dochterlief had besloten om vooral NIET te gaan slapen…. Inmiddels weer een stuk relaxter, heb ik de vaatwassermonteur gebeld, de wasmachine grondig schoongemaakt en ach, die warmte…. dan slaapt ze toch gewoon wat later? Nu, op deze vrijdagochtend ga ik eerst maar eens even aan de afwas beginnen. Om straks met een vriendin lekker te gaan lunchen. Yes!

 • Reageer Nancy 8 juni 2018 at 08:00

  Omdat ik niet wist dat er zo’n leuke avond was! Snek iets aan mijn tijdlijninstellingen doen. Jammer dar je anders niet alles meer voorbij ziet konen. Gelukkig zie ik nu dit en heb ik nog kans op een leuk aandenken aan de avond die ik gemist heb.

 • Reageer Gemma 8 juni 2018 at 08:00

  Manlief moest werken helaas! En tot overmaat van ramp heeft mijn schoonmoeder haar bovenarms gebroken en kon niet op mijn kleine meid passen… ik moest dus thuis alle ballen omhoog houden, zoals moeders vaker moeten doen.

 • Reageer Leid 8 juni 2018 at 08:05

  Oh helaas gemist!! Reden: familytime. Met een man die doordeweeks niet thuis is, is samen zijn belangrijk. Maar wie weet lukt het volgend jaar!?

 • Reageer M van Baarle 8 juni 2018 at 08:07

  Helaas heb ik weer erg last van mijn rug en moet ik veel liggen….
  Dit zou toch wel een leuke verrassing zijn om te winnen.?

 • Reageer JacquelineO 8 juni 2018 at 08:08

  Ik was heter dan de zon en lag helaas te rillen in mijn bed…Next time better.. ?

 • Reageer Laura 8 juni 2018 at 08:10

  Ik was er niet bij, omdat ik stiekem toegang hoopte te winnen met de columnwedstrijd, dan was ik vanuit het zuidelijkste puntje van Nederland sowieso aan komen kachelen.
  Achteraf gezien was het maar beter ook, ziek als een hond en de oppas ook ?

 • Reageer Bianca 8 juni 2018 at 08:10

  De eerste Relax Mama Zomeravond? Wat?! Dat nieuws heb ik helemaal gemist! Wat had ik daar graag bij geweest. Kortom; reden voor afwezigheid? Geen smoesjes, drukke (Club van relaxte moeders -de enige echte!) agenda, vervelende dochter, dwarse vriend, maar het heel suf niet (goed) lezen van dit ongetwijfeld hoogtepunt van Juni!

 • Reageer Emanuëlle Overeem 8 juni 2018 at 08:12

  Nice!!
  Ik had de kids weer een dag alleen…manlief weer op pad voor werk. ?

 • Reageer Marieke 8 juni 2018 at 08:12

  Omdat ik een bruiloft had van 2 hele lieve mensen. Onze familie is weer 1 persoon groter/rijker geworden.
  Maar die goodie bag klinkt geweldig om mee te nemen als vakantie tas!

 • Reageer Manon 8 juni 2018 at 08:13

  Ik had echt geen gaatje meer in mijn agenda! Maar hoe kon het nou toch doorgaan zonder mij??? die tas is super!

 • Reageer Audrey te Loo 8 juni 2018 at 08:19

  Achteraf gezien had ik toch beter naar jullie feestje kunnen gaan (ondanks dat het toch best een eindje rijden is) ipv naar het dorpsfeest/kermis bij ons in het dorp.
  Ik dacht ff leuk te gaan schieten in de schiettent op de kermis… 3 kwartier later zat ik bij de 1e hulp in het ziekenhuis. Best knap om zelf te schieten en dan je eigen geschoten kogeltje met je oog op te vangen.. gelukkig viel het allemaal mee en heb ik alleen maar een gekneusd oog en geen blijvend letsel. (Vd arts in het ziekenhuis moest ik op tijd naar bed met een rustig muziekje aan, best lastig om te doen met de kermis letterlijk in je voortuin?) Jullie goodie-bag zou bijdragen aan een heerlijk relax momentje.

 • Reageer Sjaan Verwoert 8 juni 2018 at 08:20

  Ik ben een hele relaxte mama van 5 schatjes, maar als deze relaxte mama weg wil zijn de 5 schatjes niet meer zo relaxt… Het valt zo tegen om weg te komen! Zeker met een man die gemiddeld 70 uur in de week werkt.. Dan is boodschappen doen in mn eentje in het dorp verderop al een uitje..

 • Reageer Roos 8 juni 2018 at 08:21

  Ehmmmm… ik heb geen excuus ?
  Behalve dan dat ik dit hele evenement gemist heb, Haha.
  Maar jullie kekke tasje wil ik wel ???

  Keep up the good work!

 • Reageer Linda den Holder 8 juni 2018 at 08:24

  Hoogzwanger met een drukke opstandige peuter komen leek me helaas niet zo’n goed idee. Maar die tas is echt super?. Nu maar hopen dat ik hem win!

 • Reageer Jenifer van der voort 8 juni 2018 at 08:27

  Hoihoi allemaal!
  Deze mama had graag willen komen!
  Maar met 3 kleine boys onder de 4 jaar is het zowat onmogelijk om een oppas te vinden helaas ?..
  Dus jammer genoeg geen relax mama dagje voor mij.. Hihi hoop natuurlijk wel dat ik deze relaxte tas win! ?! Leuk voor dadelijk mee te nemen op het schoolplein! In september word mijn jongste zoontje 4.. en natuurlijk hebben veeeeel andere ouders een mening over mijn keuze om 3 jongens onder de 3 te krijgen ??

 • Reageer Jorien 8 juni 2018 at 08:28

  Omdat ik al 5 weken met een hernia thuis zit en dat betekent dus geen leuke feestjes, gezellige terrasjes, borrels en relaxte mama activiteiten doen. Er komt een dag dat dat wel weer kan dus dan ga ik graag op stap met deze prachtige tas!

  • Reageer Tessa 8 juni 2018 at 16:17

   Wat rot, sterkte en beterschap!

 • Reageer Kirsten 8 juni 2018 at 08:30

  Mijn man moest werken ’s nachts, dus er moest iemand thuis blijven. Ik had die avond echter wel goed kunnen gebruiken. Ik zit in mijn laatste maand, ik heb ontslag ingediend vanwege het hoge stress level. Maar ja, die laatste maand… Ik heb wel aan je column moeten denken van de week over de afspraak met Wendy. En aan Daniëlle die onbetaald verlof nam om haar gezin prioriteit te geven. Het is fijn om te weten dat je niet de enige bent die aan het strugglen is af en toe. Ik heb van de week mijn afspraak bij “mijn Wendy” ze heet alleen Nicky.

 • Reageer Erika 8 juni 2018 at 08:32

  Na 2 jaar ziek te zijn geweest, waarvan de laatste maand heel erg ziek, is mijn zus overleden en in plaats van op een feestje, was ik op haar begrafenis, waar we op bijzondere wijze haar leven hebben gevierd.

 • Reageer Elke 8 juni 2018 at 08:36

  Ik moest absoluut het eindexamenspectakel van mijn lieve nichtje bewonderen. Betoverend mooi stond ze daar op die rode loper. Cliche, maar wat worden ze snel groot! Gelukkig heb ik nog een paar jaar om te bedenken hoe ik ervoor ga zorgen dat manlief dochterlief tegen die tijd niet aan de ketting legt…

 • Reageer Marieke 8 juni 2018 at 08:37

  Volgens mij hing mijn tong zó ver over mijn schoenen dat ik niet meer kon lopen…. hoe dát dan kwam? Nou, ik moest werken, dochter uit school halen klussen in mijn nieuwe huis, dochter naar dansles brengen, boodschappen doen, dochter ophalen, andere dochter uit de opvang halen, eten koken, dochters naar bed en een beetje opruimen zodat ik alleen maar over mijn tong kon struikelen en niet over de rotzooi. #datdus

 • Reageer Sonja 8 juni 2018 at 08:43

  Ik kon er niet bij zijn omdat het heeeeel ver fietsen is Met 4 kindjes vanuit aalten 🙂

 • Reageer Anneloes 8 juni 2018 at 08:44

  Oeps…. Vergeten….

  Do I need to say more?
  ?????

 • Reageer Tessa 8 juni 2018 at 08:52

  Aan het bijkomen van een kinderfeestje! Altijd weer blij als die achter de rug zijn.

 • Reageer Marjolein 8 juni 2018 at 08:56

  Deze (niet meer zo relaxte) mamma wacht tot baby 2 zich aandient, en gaat door haar peuterpuber ‘s avonds al geradbraakt om 20u op bed… volgend jaar een nieuwe kans? Dan zal ik tussendoor heel trots met linnen tas van club van relaxte moeders rondlopen ❤️

 • Reageer Suzanne 8 juni 2018 at 09:01

  Tsja, even een paar dagen de Koos social medialoos uitgehangen. Omdat ik soms zo gek wordt van al die moeders met meningen – die dus stiekem ook maar wat doen. En omdat ik gewoon even rust in mijn kop wilde. Heel goed allemaal enzo, behalve dat ik dus dit soort leuks miste!

 • Reageer Madelon 8 juni 2018 at 09:11

  Ik kon er niet bij zijn omdat ik op vrijdag laat uit m’n werk kom, twee lieve kleine kids en een lieve man heb die ook de nodige aandacht nodig hebben?. En daarnaast uiteindelijk ook zo moe zijn van ….andere moeders doen ook maar wat geploeter. …dat zo’n tasje goed van pas komt om me daar steeds aan te herinneren als ik weer in de valkuil van perfectie stap.

 • Reageer Willemijn 8 juni 2018 at 09:18

  A- ik had geen idee.
  B- ik ben 38 weken zwanger, dus dat had ik niet meer aangedurfd.
  C- ik ga echt mn peutertje nu niet meeslepen met zo’n buik.
  D- Ik vrees voor de eerste weken als moeder van 2, zie nog even helemaal niet hoe al die andere moeders dat wel doen en hoe je uberhaubt aan een kop koffie of glas karvan cevitan toe komt.

 • Reageer Nathalie 8 juni 2018 at 09:30

  Weeeeell, ik volg je al lang vanuit het onoverkomelijk verre België ! Als je graag een keertje op verplaatsing feest, ben ik er als de kippen bij! In afwachting zou de goodiebag natuurlijk ook al prachtig zijn. Niet dat ik hebberig ben natuurlijk. Al zou ik er toch graag mee uitpakken op het strand binnenkort ;-).

 • Reageer Kim 8 juni 2018 at 09:42

  Het leek mij een superleuke avond en ik had er vanuit Leiden graag bij willen zijn! Maar helaas kon ik niet omdat ik op het punt van bevallen stond! Door de goodiebag voelt het toch dat ik er een beetje bij kon zijn!

 • Reageer Natalie 8 juni 2018 at 09:51

  Iets met 4 kinderen, zwemles en ouder-kindvoetbaltournooi. Dit paste er net niet meer bij 🙂 Gelukkig later op de avond nog met 2 beste vriendinnetjes sushi gegeten! Ons appclubje heet ‘die andere moeders doen ook maar wat’. Hoe tof om met deze tas op het schoolplein te staan ?

 • Reageer Henrine 8 juni 2018 at 09:53

  Hmm avondje Utrecht is een hele organisatie vanuit de Achterhoek, met 4 kindjes (&man) thuis en ik de avond ervoor én erna ook al weg moest. Ik denk dat ik bij één vd kindjes ben blijven liggen en 2 uur later wakker werd? ?

 • Reageer Elles 8 juni 2018 at 09:54

  Heeeel jammer idd dat ik er niet bij kon zijn! Waarom niet? Omdat het hier zo’n typische ren-en-vlieg vrijdag was. Manlief de hele dag en avond aan het werk, oudste twee eerst naar school gebracht, om 12.30 uur middelste opgehaald, om 13.45 uur middelste naar zwemles gebracht, om 14.15 uur oudste van school gehaald, snel door naar het zwembad want middelste is om 14.30 uur klaar met zwemmen, toen snel door naar de inschrijving voor de avondvierdaagse, om 15.10 uur met middelste naar ballet, om 16.30 uur middelste omkleden en naar huis, toen snel eten maken en eten, want oudste heeft om 18.15 uur schaakclub, tot 19.30 uur, hem daarna weer opgehaald en het hele spul naar bed gebracht. En jongste, die ging gewoon mee van hot naar her…
  Hm, als ik het zo opschrijf klinkt het niet erg relaxed 😉

 • Reageer Joyce 8 juni 2018 at 09:59

  Moederschapsdementie? Ach naja… die andere moeders doen ook maar wat 😉

 • Reageer Jessica 8 juni 2018 at 10:01

  Euhm…. iets met 4 kinderen geloof ik ??❤️?

 • Reageer Kim Janssen 8 juni 2018 at 10:12

  Eerst werken en dan racen naar huis om mn dochtertje 1 minuut te zien voordat ze naar dr vader ging (geheel niet volgens afgesproken tijdstip) ?

 • Reageer Bénédicte 8 juni 2018 at 10:35

  Omdat het wat ver was om heen en weer te rijden uit België… wat een coole tas!

 • Reageer Marije Donckers 8 juni 2018 at 10:45

  Ahum..omdat we kaartjes voor een festival met kensington hadden waar we vervolgens ook niet eens belanden vanwege “gedoe” op school met onze jongste zoon?

  • Reageer Tessa 8 juni 2018 at 16:14

   Jee, wat balen zeg!

 • Reageer Noor 8 juni 2018 at 10:53

  Poe, dat zijn een hoop goede redenen. Ik vierde dat weekend m’n 30e verjaardag (vandaag echt 30 geworden ?) en kan helaas qua energie nog niet twee evenementen in één weekend combineren

 • Reageer Claartje 8 juni 2018 at 11:12

  Mijn ouders moesten weer even aan hun kleinkinderen snuffelen en andersom. En daarvoor moest ik met ze naar Terschelling. Echt heel erg maar daardoor kon ik er dus niet bij zijn.

 • Reageer Marieke 8 juni 2018 at 11:27

  Omdat mijn lieve pap en mam 40 jaar getrouwd waren♡

 • Reageer Margreet Nap 8 juni 2018 at 11:40

  Wat een te gek tasje! Toffe goodies ook! Hier zat ik thuis met een gebroken kleine teen.. De drukste week zo ongeveer van het jaar, uiteraard, en ik moet rustig aan doen..?

 • Reageer Angela 8 juni 2018 at 11:48

  Ik kon er helaas niet bij zijn. Ik stond in de stromende regen mijn beide kinderen en hun klasgenoten te coachen in de school koefbalfinale.

 • Reageer Ilona 8 juni 2018 at 11:50

  Helaas was het voor mij te ver weg. Door mijn zwangerschap was het niet haalbaar om zo’n eind te rijden.

 • Reageer Gaby Jansen 8 juni 2018 at 11:53

  Dat zou super leuk zijn voor mijn schoonzusje, maar die kan hoogzwanger met een peuter vanuit Zeeland niet zo makkelijk richting Utrecht komen…. En zelf wonen we ook niet in de buurt om te helpen.

 • Reageer Annabel 8 juni 2018 at 11:59

  Deze moeder wist niet dat er zo’n gaaf event was ?

 • Reageer Cindy Peter 8 juni 2018 at 12:18

  Nadat ik eigenlijk mee wilde doen aan de column-wedstrijd (altijd al een schrijf-meisje geweest), waarbij ik dan natuurlijk vrije toegang zou krijgen tot de geweldige avond, bedacht ik me dat ik moest leren voor een tentamen en dat ik ondanks vrije toegang helaas beter met mijn neus in een dik boek kon gaan zitten. En dus heb ik een column op mijn laptop, half af, maar wel een 8 voor mijn tentamen. Studeren als alleenstaande mama van 2 dochters is niet altijd leuk, maar uiteindelijk ben ik erg blij met deze keuze. Dit houdt in dat ik komende paar jaar nog steeds weinig tijd heb voor andere leuke dingen…. maar daarna wel een baan waar ik heel gelukkig van word en mijn bankrekening zal er ook wat vrolijker van gaan kijken. Dit komt ook m’n meiden ten goede. Die column houden jullie nog wel een keer tegoed (na mijn afstuderen of iets dergelijks…) en ondertussen wil ik evengoed vast rondlopen met die geweldige tas. Het is namelijk zo: eigenlijk doen alle moeders maar wat….

 • Reageer Sanne 8 juni 2018 at 12:54

  Aan het trainen voor de 120km challenge voor Cycle for Hope op m’n racefiets. Want als ik sport ben ik daarna zoooo’n relaxte mama! (:

 • Reageer Liesbeth 8 juni 2018 at 13:13

  Ik liep met mijn stoere zoon de laatste avond van de avondvierdaagse. De eerste keer de 10 km en helaas tevens de laatste keer want over een paar weekjes gaat hij naar de middelbare.

 • Reageer Jessica 8 juni 2018 at 13:26

  A family relaxe day with the boys….ff chillen, maar volgende keer relaxen wij bij jullie!

 • Reageer Marije 8 juni 2018 at 13:38

  Het is zo’n enorm end fietsen vanuit Groningen. En dat tussen het (puber)moederen en werken door. Soms is een avond op de bank ook best fijn 🙂

 • Reageer Suzan 8 juni 2018 at 13:55

  Oh kak, ik val door de mand! Ik had van mij luie kont op kunnen staan ernaar Utrecht kunnen rijden… maar ik was aan het bijkomen van het achter Jip aanrennen denk ik! Stiekem is het niet de inhoud waarom ik mee doe, ik vind de tas echt helemaal cool! (Jep. Ik zei cool.)

 • Reageer Marije Vonk 8 juni 2018 at 13:58

  Net terug van 4dagen kamp met 84 pubers! Dus soort van de hele dag geslapen (hoewel het mijn eigen verjaardag was!)
  Gelukkig hebben mijn kids een hele relaxte papa die alles moeiteloos oppakte die 4 dagen en die zelfs die 5e dag mama maar lekker liet slapen

 • Reageer Annemarie 8 juni 2018 at 14:25

  Omdat ik een feestje “moest” vieren omdat ik mijn opleiding hrm in 1.5 jaar heb gehaald met een stageplek en baan erbij. En daarnaast 2 kleine kids en een huishouden ?. En nu dan eindelijk klaar ! Ik ben toe aan een stuk relaxter worden ?

 • Reageer Annemiek 8 juni 2018 at 14:28

  Tja, geen excuus.. eigenlijk gewoon te druk en geen oppas. Dus ik zag als een relaxte moeder thuis op de bank zo maar wat te doen!
  Maar tegen zo’n leuk tasje met inhoud zeg ik natúúrlijk geen nee!

 • Reageer Sabrina Hermans 8 juni 2018 at 14:50

  Ik denk dat ik een geweldige reden heb. Een week eerder, op 25 mei, ben ik namelijk bevallen van mijn 2de dochtertje Erin. En net zoals alle andere moeders en zeker pasbevallen moeders, heb ik de eerste week mijn draai moeten zoeken om alles te kunnen combineren (incluis vermoeidheid). Na twee weken kan ik nog steeds zeggen “dat ik ook maar wat doe” ??? Laten we elkaar hiermee een riem onder het ? steken!

  • Reageer Tessa 8 juni 2018 at 16:13

   Nog gefeliciteerd!

 • Reageer Paula Ott-Groen 8 juni 2018 at 15:16

  Jammer dat ik geen filmpje achter kan laten, dan had ik het kunnen laten zien. Ik was namelijk 2 dagen aan het “praten in stilte” oftewel gebaren aan het leren, zodat ik in de toekomst met mijn middelste (slechthorende) zoon kan gaan vakantiekletsen. Alleen de gebaren nog even opzoeken…. 😉

 • Reageer Floor Nelissen 8 juni 2018 at 15:17

  Geen oppas… en ik wist het niet!!?

 • Reageer Annemiek 8 juni 2018 at 15:23

  Met 2 jongens die op wielrennen zitten hebben we ruim 3 uur in de auto gezeten om in Sittart te komen waar ze allebei 25 min hebben gefiets. Was een hele leuke dag, samen met de andere ouders die ook het halve land door rijden voor 1 race. Volgende keer rijden ze maar even verder om zodat ik een relaxed dagje bij jullie heb.

 • Reageer Tessa 8 juni 2018 at 16:09

  Iets met drie maanden na de bevalling nog vervelende lichamelijke en geestelijke toestanden die roet in een hoop eten gooien. Waaronder dit. Ik had anders heel graag gekomen, maar met ook nog ons verjaardagsfeestje de dag erna had ik het weekend dan niet overleefd 😉 Dus ik hoop heel erg op een herhaling ooit?!

 • Reageer Rosalie 8 juni 2018 at 17:24

  Ik was op de bank in slaap gevallen ???
  Ook heerlijk, slapen, maar tof om een 2e kans voor de goodybag te krijgen!

 • Reageer Helen 8 juni 2018 at 17:34

  Het was een beetje ver vanuit Groningen, maar wel een superleuke tas, die ik graag win ?

 • Reageer Marie Fierens 8 juni 2018 at 17:38

  Ik had evaluaties te tikken voor school. En ui-ter-aard had ik dat véél beter kunnen organiseren, maar hé: er moeten ook nog paninistickers geplakt, amandelcakejes gebakken (en laten mislukken), afleveringen van Thuis ingehaald en onverwachte cavaatjes gedronken… ahja, en ook nog twee zonen ingecalculeerd… Serieus, ik doe écht maar wat ?.

 • Reageer L. Jager 8 juni 2018 at 19:06

  Even Utrecht op en neer is eigenlijk niet te doen, een nachtje verblijven was ook geen optie. Mijn vriend moest de volgende dag gewoon weer werken en de kleine boef kunnen we niet alleen thuis laten. Wie weet krijg ik volgend jaar een nieuwe kans ? maar ondertussen flaneren met zo’n leuke tas zou heel tof zijn!

 • Reageer Brenda 8 juni 2018 at 19:16

  Hoe kon dat nou? Idd zoals anderen in hun reactie keuzes… En dat Utrecht helaas niet in de buurt is. Verder studie, werk, kind, man en huishouden. Wel super initiatief ????‍♀️? en toch nog een kans om er even bij te zijn gevoel ?

 • Reageer Bianca den hertog 8 juni 2018 at 19:24

  … Een pooooootje met vet, al op de taaaaaaafel gezet…..wij zongen gezellig tientallen coupletten over een potje potje potje potje ve-e-et op de tafel. Oftewel wij liepen de laatste 5 km van de avondvierdaagse. M’n guppie was ontzettend blij met z’n 6e medaille. Blij kind = blije mama 😀

 • Reageer Yvonne 8 juni 2018 at 19:31

  Waarom ik er niet bij was?
  Helaas kan deze relaxte mama met 4 kinderen ( 10, 5 en 5 (tweeling ) en 2 jaar)
  niet heel makkelijk een oppas krijgen . En ging dit feestje helaas aan mijn neus voorbij.

 • Reageer Jessica 8 juni 2018 at 20:02

  Geen idee? Hoe kan ik dit gemist hebben? Onwijs jammer dat ik er niet bij was, misschien bij de volgende editie? Die briljante tas zou het leed van het ‘oh WoW ik leef echt af en toe in een grot’ -gevoel wel beduidend verzachten of anders in elk geval fijne afleiding zijn in die grot 😉

 • Reageer Nien 8 juni 2018 at 20:08

  Waarom….
  waarom was ik er niet bij?
  Vragen ze dan…..
  Ik was… tja waar was ik dan?
  In mijn geheugen graaf ik even…
  Waar is de tijd,
  waar is vorige week gebleven?
  Oooh kak, de was moet nog uit de machien….
  Toe meisje, ga maar slapen, het is
  al kwart voor 10…
  Wist ik het eigenlijk wel?
  Of had ik het niet opgeslagen?
  Mijn hoofd loopt vol.
  Ooh de kraan van het bad moet nog dicht!
  Lieverd ga maar slapen, ik heb geen monster gezien…
  Ik was er niet.

  Ja, ik ben er wel. Doe je ogen maar dicht…
  ….
  Oooh ben je al wakker? Ja klopt… het is al licht….
  Nee schatje je mag wel in ons bed blijven…. het is nog maar iets na half vijfen…
  Ach nee de was…. die moet maar nog een keer misschien….
  Oooh het was vorige week….

  Ach het ouderschap…. het maakt me te gek….
  Maar dan wel met zo’n coole goodiebag…

 • Reageer Simone Tromp 8 juni 2018 at 20:34

  Ik was er niet bij, omdat ik aan het ‘ont-moeten’ ben. Ik moest van mezelf overal bij zijn, van op de hoogte zijn en alle ballen perfect in lucht houden terwijl ik radslagen maak met naaldhakken en perfect haar en Make up… inmiddels ‘moet’ dat niet meer, en leef ik een stuk meer als een relaxe mama, maar daardoor mis ik ook weleens wat of kom ik er te laat achter etc etc. Zo ook hiermee, compleet langs me heen gegaan, tot mijn spijt als uk teruglees hoe leuk het is geweest. Hopelijk kan ik nog een beetje mee na-genieten met die leuke gooide bag van jullie!! ?

 • Reageer Vicky 8 juni 2018 at 20:49

  Zoals ik al een paar keer las: wat te ver vanuit België, maar ook omdat ik überhaupt nog niet met de auto mag rijden na mijn tweede hallux valgus operatie, omdat vrijdag hier altijd apero-avond is én last but not least omdat t de 5e verjaardag van mijn jongste zoon was!

 • Reageer Elvira 8 juni 2018 at 20:58

  Helaas past dit soort (verre) uitjes niet in mijn koos-werkeloos-budget 🙁 De tas (met goodies) zou daarom wel éxtra welkom zijn!

 • Reageer renske 8 juni 2018 at 21:08

  Ik was er niet, wist het niet, maar wil wel graag zo’n gaaf tasje! Is hij ook te koop? En volgend jaar kom ik dan graag ook! Met zo’n sticker op mn voorhoofd 🙂

 • Reageer Froukje 8 juni 2018 at 21:57

  K was met de Fam heerlijk relaxt op vakantie! Had dat boekje er goed bij kunnen gebruiken…..

 • Reageer Marloes 8 juni 2018 at 22:10

  Geloof dat t iets met werken te maken had…#altijddruk

 • Reageer Francis van der Zijde 8 juni 2018 at 22:48

  Whaaah, waarom ik er niet was??? Ik heb weer wat gemist. Druk, druk, druk. En dan ook nog kinderen en een man verzorgen… dan heb je niet altijd tijd om je feestjes up-to-date te houden. Wat had ik een zin gehad in een feestje trouwens. #warhoofd

 • Reageer Miriam 8 juni 2018 at 23:14

  Ik snap dat ik reactie nr 23561 ben, en dus waarschijnlijk niet erg origineel ? maar ik was met m’n vent uit eten. Heul fijn ? Een avond met z’n 2 op pad, zonder kinderen, snotneuzen en billendoekjes (om het vervolgens natuurlijk bijna heel de avond over de kinderen te hebben ?). Oppas regelen blijkt met 2 kinderen (waarvan de jongste bijna 8 maanden) een stuk ingewikkelder, dus als het dan een keer gelukt is, moet je daar gebruik van maken 🙂

 • Reageer Femke 8 juni 2018 at 23:22

  Ik was op de verjaardag van een goede vriend. ???Ik zou het tasje graag winnen voor een lieve collega-mama die worstelt met herstel en zich zorgen maakt of ze het wel goed doet voor haar jongens. Zij verdient dit echt! ?

 • Reageer Inge 9 juni 2018 at 02:08

  Ik kon er niet bij zijn omdat ik in Amerika woon, maar daar wel een heel relaxte moeder probeer te zijn. Voor zover dat tenminste mogelijk is met een kindje van 3 en een tweeling van 8 maanden en Ohja een fulltime baan en geen familie in de buurt… zelfs mijn man zegt vaak: die andere ouders doen ook maar wat! We zijn allebei fan en houden van lekker Nederlandse producten en texten. Geweldig tasje!!! Stuur maar op, dan vertalen wij het hier wel voor iedereen!

 • Reageer Moniek vsn eijk 9 juni 2018 at 06:43

  Geen idee waarom ik er niet was. Paar keer voorbij zien komen en dan dacht ik “leuk, daar wil ik wel heen”. Maar geen initiatief genomen om ‘lotgenoten’ mee te vragen. Terwijl ik dat wel heb dat initiatief. Wel veel voor de kinderen. Als klassenouder bijvoorbeeld en vanmiddag naar de Freek Vonk show met de oudste (daar moest ik heel alert zijn om kaartjes te scoren). Afijn, met de goodiebag, ben ik er toch n beetje bij geweest :-).

 • Reageer Elise van der Kloet 9 juni 2018 at 09:50

  Sorry ik was gewoon té relaxed 😉 Wil dit gevoel graag nog even vasthouden met zo’n relaxte tas!

 • Reageer Hanneke 9 juni 2018 at 15:31

  Ik heb een dochter van 1 jaar en 4 maanden die al 1 jaar en 4 maanden niet goed door slaapt. We hebben alles al geprobeerd en kinderartsen kunnen ook niets vinden. Is was dus helaas veel te moe om te komen. Hoewel ik het wel graag had gedaan.

 • Reageer Marjolein 9 juni 2018 at 16:24

  Oooo! Ik weet heel goed waarom ik er niet was. Met pijn in mijn hart, dat dan weer wel!
  Mijn vriend was op fietsvakantie naar Zuid-Duitsland en ik ging hem, nadat hij 850 km gefietst had, met de auto weer halen. En we hebben er meteen een leuk weekend aan vast geplakt.
  Ik was uiteraard liever ergens anders geweest, maar kon mijn vriend natuurlijk niet aan zijn lot overlaten!! ?

 • Reageer Centa 9 juni 2018 at 19:28

  Zwanger van nr2, met een 3 jarige peuter om me heen. Ik lig om 20 uur voor apegapen 😉

 • Reageer Marijke de Meijer 9 juni 2018 at 21:17

  Ik was heerlijk aan het relax-mama-en op een weekendje weg met een vriendin. Dat was ook erg geslaagd, we hebben veel avonturen beleefd en de batterij is weer opgeladen 😉

 • Reageer Jolanda van Biemen 9 juni 2018 at 23:09

  Op vrijdagavond zaten wij bij de eerste hulp omdat onze dochter het nodig vond om aan een winkelwagen te gaan hangen met haar arm geheel door het handvat en voeten tegen de stangen. Ik iets te streng siste: ga er nou eens af.
  Gebroken bovenarm…

  Ik werk met kinderen en als ik merk dat een moeder erg haar best doet om goed over te komen dan gooi ik hem er steenvast in “ joh, die andere moeders doen ook maar wat!”
  En serieus… het werkt! Ik zie dan de opluchting in het gezicht en het ijs is gebroken.

  Het tasje zou ik elke dag zichtbaar meenemen!
  (Mag zonder inhoud hoor, tas alleen al geweldig!)

 • Reageer Daphne Daamen 10 juni 2018 at 05:02

  Omdat mijn allerliefste kleine meneertje midden in een sprongetje zat, en heeft besloten dat hij dit alleen kan doorstaan als hij de héle dag bij mama in de draagzak hangt. Niet bij papa, opa of oma, nee, alléén bij mama.

  Dus was ik honderd keer de trap op en neer aan het lopen, stond ik zelfverzonnen dansjes te doen op het muziekje van de mobile en kon ik uiteindelijk al heen en weer wiegend staand Netflix kijken… wat een luxe!

  Inmiddels is hij iets minder aanhankelijk dan toen (wat fijn is als het 30 graden is, ook een zomerdraagzak is warm!) Maar de rust is nog niet wedergekeerd… Dus dankzij mijn kleine spookje dat me nu ook al weer dik 2 uur wakker houdt midden in de nacht kan ik geloof ik best een Relax Mama Goodiebag gebruiken (misschien kan ik mijn wallen erin meedragen? :’D)

 • Reageer Sjoske 10 juni 2018 at 07:20

  Omdat naast 3 jonge kinderen, een baan als basisschoolleerkracht en een master studie het begrip relaxen even niet meer in mijn woordenboek voorkomt. Over 4 weken gaan we naar Toscane met onze tent (en voor de eerste keer met onze jongste van 14 maanden) en wil ik graag relaxen en weten hoe dat ook alweer moet;-)

 • Reageer Daisy Broeders 10 juni 2018 at 08:46

  Met een tweeling en nog een dochter bestaat mijn me-time momenteel uit alleen boodschappen doen! Heerlijk! Tussen de sinaasappelen en de broccoli alleen met mijn gedachten. Daar past die tas toch perfect bij!

 • Reageer Natasja 10 juni 2018 at 09:00

  Ik wad te druk met iets te maken uit het relax mama weekmenu, na een week met een start vab een nieuwe baan, keelontsteking, mierenexplosie en geen wijn in huis…

 • Reageer Michelle 10 juni 2018 at 11:17

  Verdorie. Helemaal geen idee dat het was! Heerlijk, de blogs en de herkenbaarheid. Heel super graag zo’n tas. Mooi de blits maken op het schoolplein. Eerlijkheid is zo fijn. Iedereen klooit maar wat aan ?

 • Reageer Ilona 10 juni 2018 at 12:57

  Als werkende moeder gunde ik mijn thuisblijvende man wat relaxpapa. Hij maakte alleen de keus om iets met auto’s te doen ipv naar jullie te gaan ?. Sorry

 • Reageer Mieke 10 juni 2018 at 15:56

  Tja, had graag gekomen…. maar ja, woon ten eerste helemaal in het zuiden van het land. Daarnaast heb ik als alleenstaande moeder van (schat van) een zoontje die de nodige extra aandacht nodig heeft weinig me time. Anderen, behalve oma en opa die ruim 200 km verder wonen, laten oppassen is nog geen optie. Dus zo’n goodie bah zou hier best van pas komen ?…. Zonder inhoud zou ik hem ook al heel leuk vinden! ?

 • Reageer Charlot 10 juni 2018 at 17:14

  Ik was de liefde aan het vieren! Op mijn 11e trouwdag vierden wij de bruiloft van dierbare vrienden van ons. Een heerlijke dag en avond, blaren op mijn tenen, omdat ik per se hoge hakken aan wilde bij dat mooie jurkje.

 • Reageer Rox 10 juni 2018 at 17:25

  Tja, eigenlijk heb ik geen geldig excuus. Vind ik de meeste excuses boven me veeeeeel beter! Maar baal ik er toch wel van dat ik er niet was, dus ik doe een gooi naar die toffe tas!

 • Reageer Charlie 10 juni 2018 at 18:36

  Als alleenstaande mama was het “mijn kinderen dag” en tja…. dan kies ik er toch voor om lekker bij de Kids te zijn en niet bij een oppas. Moet ze toch al zo vaak missen!

 • Reageer Elma Hilbrink-van Tongeren 10 juni 2018 at 19:24

  Is hoogzwanger van kind nr. 2 een goed excuus?

 • Reageer Sanne Verstappen 10 juni 2018 at 19:24

  Ja Hoi! Sanne hier! Ik was er niet…. baal! Na een volle dag voor de klas, waar ik lekker mag MOEDEREN over vmbo brugklassers heb ik snel gekookt voor mijn KIDS en hubby en ben vervolgens gaan oppassen op de 3 KIDS (3 jaar, net 2 en 6 maanden) van een vriendin zodat zij voor het eerst in ruim 6 maanden een avondje RELAX naar het theater kon. Hopelijk de volgende keer! Maar zo’n RELAX mama tasje lijkt me heerlijk voor de komende vakantie waar we met 4 MAMA’s en de rest van de familie op vakantie gaan samen. Eerlijk zullen we alles delen ?

 • Reageer Jolijn 10 juni 2018 at 21:06

  Ik was (en ben nog steeds) volop aan het genieten van ons 3e kindje in de kraamtijd. Mocht het huis dus ook nog niet verlaten!

 • Reageer Jolanda veltman 10 juni 2018 at 21:53

  Oh wat had ik er graag bij willen zijn. Maar we hadden al een weekend weg gepland met mijn 2 vriendinnetjes en hun gezinnen. Dus het hele weekend kunnen zien dat die andere moeders inderdaad maar wat doen… inclusief mijzelf!

 • Reageer Fenna 11 juni 2018 at 05:32

  Druk aan het klussen in mijn nieuwe huis en ook dat van de kids, zorgend voor een mooi en fijn nieuw plekje!
  Helaas wist ik er niet vanaf, wat “relaxte moeder” tijd was zeer welkom geweest!
  Maar het bijna eindresultaat is erg mooi geworden #zeertrots!

 • Reageer Daniella Stijnen 11 juni 2018 at 05:49

  Ik heb geen excuus waarom ik niet ben geweest. Ik ben gewoon een mama van 3 meiden. Met 24 uur per dag mama taken / klusjes / bezigheden / interventies. Daarnaast allerlei andere rollen die ingevuld dienen te worden… (sport, werk, echtgenote, dochter, vriendin etc etc)
  Soms gestresst, soms gefrustreerd en vaak relaxed……
  heb me wel eens vaker afgevraagd waarom er maar 24 uur in een dag zit…. soms kom ik tijd te kort!

 • Reageer Annoeska 11 juni 2018 at 10:09

  Ondanks dat ik een relaxte moeder ben, vond ik het toch nog te spannend om ons 4e kindje van 6 weken oud een avondje achter te laten. Hopelijk kan ik er volgende keer wel bij zijn!

 • Reageer Shern Stoc 12 juni 2018 at 09:40

  Oh die wil ik heel graag winnen!!
  Ik kon er niet bij zijn omdat op 1 juni mijn man en ik 15 jaar samen waren. Dus die dag staat altijd in het teken van ons 2?

 • Reageer anouk 12 juni 2018 at 17:21

  wij (2 mamas) wilde zo graag komen maar een oppas met 3 pleegkinderen is heel moeilijk te vinden.
  En ik had ook nog eens een keer nachtdienst wat het allemaal nog ingewikkelder maakte.
  Hopelijk volgende keer wel

 • Laat je reactie achter