Relax

Feestweek winactie 5!

Dag 5 van de feestweek! Vandaag is er een cadeau voor onze schatjes te winnen. Ik mag van Playmobil vijf pakketten weggeven (behoorlijk grote pakketten trouwens!). Onderaan dit blog zie je welke dat zijn.

Edit: Wow! Wat een reacties. Ik heb de winnaars inmiddels gekozen. Als je hebt gewonnen heb je een mailtje van mij ontvangen.

I <3 Playmobil. Toen ik zelf klein was maakte ik complete cowboydorpen na. Toen Keet nog kleiner was, kon ze ook urenlang hele verhalen uitspelen. In de tijd dat Teun net geboren was en we voor hem veel naar het ziekenhuis moesten, hoorde ik haar ’s avonds regelmatig ‘Wilhemina Ziekenhuisje’ spelen met het Palymobil-huis. Je hoorde haar de ervaringen van de dag in haar spel verwerken. En zelfs nu ze twaalf is, vindt ze het bij tijd en wijle nog wel eens lekker om een huis in te richten, inclusief skateboardbaan in de tuin.

playmobil-sanneHet kan jullie niet ontgaan zijn, dat ik nog steeds van Playmobil hou. Nu gebruik ik de foto’s voor bij de blogs of mijn bingo’s als excuus om een mooie Playmobil-opstelling te maken. Zoals bij de blogs van zwangere Sanne ;).

En daarom ben ik blij dat ik in deze feestweek ook wat van mijn lievelingsspeelgoed mag weggeven! Voor deze feestweek geeft Playmobil de volgende vijf pakketten weg:

Playmobil winnen?

plaaymobil-pakkettenWil je kans maken op zo’n pakket (ter waarde van €40,- à €50,- ? Laat onder dit blog je reactie achter. Volgende week vrijdag kies ik vijf winnaars uit.

Dit is de vijfde winactie van deze feestweek omdat deze site een jaar geleden live ging (over het hoe en waarom schreef ik dit blog). De hele week trakteer ik op boeken en producten van mezelf en op mooie cadeaus van een aantal sponsors van de club. Iedere ochtend om 7.30 uur komt er een winactie online. De winacties van de vorige dagen gemist? Je kunt nog meedoen hoor! Kijk maar hier.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

667 Reacties

 • Reageer Esther 25 november 2016 at 07:33

  Wat een leuke actie! Mijn 2 kinderen 9 en 6 kunnen ook hun hele fantasie er mee kwijt ze zouden er erg blij mee zijn

  • Reageer els 25 november 2016 at 08:31

   Superactie! We <3 playmobil, maar vooral deze club :-D!

  • Reageer Ebru 25 november 2016 at 08:45

   Mijn 2 zoontjes zijn helemaal gek van Playmobil. Het zou super leuk zijn als ze kans maken om 1 van de sets.

   • Reageer Sara lauwers 25 november 2016 at 21:43

    Supeeeer!!!! Super toffe actie kwam als eerste in me op toen ik deze winactie zag. Ik hoorde reclame over jullie site op radio 1 en nam direct een kijkje…. Hopelijk mét een leuke prijs 🙂

  • Reageer Annemieke 25 november 2016 at 09:47

   Hartstikke vetcoolgaaf! Hoera voor de feestweek 🙂
   Mijn dochters van 4 zagen mij dit artikel lezen en werden wild enthousiast. Ze zijn diehard fan van playmobil en gaan voor het prinsessenkasteel óf de brandweerwagen. Hoe verschillend kunnen tweelingmeisjes zijn, hihi!
   Succes met het uitzoeken van de winnaar en feest ze nog <3

  • Reageer Sabien 25 november 2016 at 10:07

   Jaa geweldig! Mijn zoontje speelt nu met de lego friends van zijn zus. Zus niet blij als ze erachter komt dat zoonlief er mee gespeeld heeft haha. Zou leuk zijn als we een pakket winnen zodat ook hij zijn eigen lego heeft!

   • Reageer elle 25 november 2016 at 21:30

    je wint wel.playmobil hė??

  • Reageer Suzanne 25 november 2016 at 10:26

   Jaaaaa hier ook Playmobil-fans! Heerlijk hoe alles nagespeeld wordt, ik weet nu precies wat de juf in mijn dochters klas allemaal doet en zegt haha!

  • Reageer Deborah 25 november 2016 at 10:34

   Ja, dat zou gaaf zijn! Mijn zoontje van 3 komt net in de playmobile fase dus komt perfect uit! Bij opa en oma speelt hij met mijn oude playmobile van vroeger en hiermee vermaakt hij zich zo goed. Zou heerlijk zijn om thuis ook zo’n mooi pakket te hebben!

  • Reageer Annemarie van Dongen 25 november 2016 at 10:44

   Wat leuk! Onze 2 zoons zijn helemaal gek van Playmobil en spelen er werkelijk elke dag mee. Het schip of de boerderij zouden ze geweldig vinden! Ik begin alvast met duimen ????

  • Reageer Kimberley Schreuder 25 november 2016 at 10:50

   Super leuk voor mijn dochter Jade!
   Vroeger was ik al fan van playmobil, en zou jet geweldig vinden mijn dochter er nu fan van te maken! 🙂

  • Reageer Karine 25 november 2016 at 11:11

   Met 3 kinderen van 5, 2 en 2 is het altijd vechten om de Playmobil ?. Zelfs mijn meiden van 2 (een tweeling) zijn er al helemaal ‘waus’ van. Met hun kleine vingertjes zetten ze de poppetjes een ander hoedje op en kopiëren ze de fantasieverhalen van hun grote broer. Wij zouden dus ongelooflijk blij zijn met deze prijs! (En mama vindt het stiekem ook leuk spul ?)

  • Reageer Saskia van D. 25 november 2016 at 12:36

   Ow dat zou super zijn! Playmobile begint net leuk te worden hier en we hebben er nog niet zoveel van.

  • Reageer Miranda Hazeveld 25 november 2016 at 12:37

   Wat een leuke actie. Deze relaxte moeder zou heel graag de historische boot en de boerderij willen winnen voor onze zoon en dochter. Ze zullen net als alle kinderen super blij mee zijn en dit keer eens echt iets krijgen wat boven aan hun verlanglijstje staat. Onze zoon, 9 jaar is helemaal weg geschiedenis en deze vikking boot is helemaal geweldig. Onze dochter 10 jaar vindt de boerderij zo leuk omdat er allemaal dieren bij zitten. Succes met kiezen en blijf vooral bloggen!

  • Reageer Sandy 25 november 2016 at 13:58

   Wat een leuke actie, ons dochtertje speelt nu met de playmobil wat van mij is geweest vroeger het is en blijft leuk spul

  • Reageer Lotte Singerling 25 november 2016 at 14:39

   Super! Wat nou voor mijn zoon van 3, die boot of brandweer wagen wil ik graag zelf! Lekker puh, mama speeltijd! (Oké vooruit,hij mag wel eens meespelen ☺)

  • Reageer Jantina Bruinsma 25 november 2016 at 15:32

   Ja lijkt me super. Wij hebben nog niks van playmobile, maar mijn zoon vindt het op school zo leuk. Dus zou hardstikke welkom zijn.

  • Reageer Denise 25 november 2016 at 15:49

   ik zou de playmo heel graag winnen omdat ik er zo van hou. Groetjes Mila 4,5 jaar (die ,5 moest er bij heel belangrijk)

  • Reageer Kiki 25 november 2016 at 15:59

   Heel leuk speelgoed mijn kinderen beginnen nu eindelijk leuk te spelen met elkaar ( 5 en bijna 4 ) playmobil is hoer een favoriet

  • Reageer Flameling 25 november 2016 at 17:27

   we hebben 3 zoons die elke dag met Playmobile spelen, net zoals ik ook vroeger. Ze spelen ook nog met veel Playmobile van mij, dat is erg leuk om te zien. Een mooie nieuwe brandweer auto zouden ze daarom helemaal geweldig vinden!

  • Reageer Chantal 25 november 2016 at 19:20

   Jaaahhhh! Wij zijn dol op playmobil. Het is plezier voor ons allemaal. Mijn dochters van 5 en 4 spelen met er mee met veel plezier. En ik mag soms mee doen☺️
   En mijn man vindt het te gek om in elkaar te zetten. Zo worden grote jongens weer klein…

  • Reageer Yvonne 25 november 2016 at 19:39

   Haha, wat een herkenbaar verhaal! Ook ik was vroeger gek van Playmobil. Zo leuk om nu mijn dochters er mee te zien spelen. Wat zou ik dit graag voor hen winnen.

  • Reageer Mandy Tamerus 25 november 2016 at 20:35

   Echt heel leuk dat playmobil ..ik word in de speelgoedwinkel zelf ook altijd een beetje hebberig als ik die doosjes en dozen zie. Mijn dochters van 7 en 4 zijn er dol op. Op verjaardagslijstjes of die voor Sint staat altijd wel iets van playmobil ….dus dit zou heel leuk voor hen zijn!!

  • Reageer Linda van Campenhout 25 november 2016 at 20:57

   Ooh superleuk!! Ik doe graag mee voor m’n dochter van bijna twee!

  • Reageer Ilse van Duijvenbode 25 november 2016 at 22:22

   Wat leuk! Mijn dochter Pleun (bijna 3) kan zo lief spelen met poppetjes en dieren. Daar krijgt mama wel een warm hartje van hoor ☺️
   Een mooie doos playmobile zou haar heel blij maken.

  • Reageer Katinka 26 november 2016 at 06:56

   Mijn dochter van 7 is gek op geschiedenis en heeft voor haar verjaardag al kleine doosjes van de Romeinen gekregen. Hoe gaaf zou het zijn als ik voor haar nu het schip won? Doe dus graag mee.

  • Reageer Mariska 26 november 2016 at 07:36

   Een jaar alweer voelt veel langer. Je blogspot zijn hilarisch inspirerend en geven me vaak het gevoel oo gelukkig dat hebben zij ook. Haha. Hier is playmobile ook een van de favorieten of het nu mama of papa’s zijn playmobile van vroeger is of net nieuw het is tijd loos heerlijk.
   Ook al ben je 3, 9 38 of 39 ? zo prachtige doos is altijd wel kom

  • Reageer Skanda 26 november 2016 at 10:06

   Dat zou gaaf zijn! Mijn kinderen zijn nu net oud genoeg voor playmobil en hebben vandaag nog poppetjes in hun schoen gehad. Met een van de pakketten zouden ze uren samen kunnen spelen! En dan doe ik snel een tukkie op de bank. ?. Ik zeg win-win!

  • Reageer sanne 26 november 2016 at 15:11

   oei mijn Mik zou heel blij zijn met de boerderij 🙂

 • Reageer Marielle Overeijnder 25 november 2016 at 07:34

  Oeh, mijn dochter Fien is GEK op Playmobil en wil al heeeeeel lang het prinsessenkasteel. Elke dag speelt ze, samen met haar zusje Jet, met de Playmobil, verzint hele verhalen en speelt al haar voorleesboekjes of filmpjes na. Ze kan echt uren spelen en helemaal opgaan in haar fantasiewereld, wat voor mij natuurlijk super RELAX is want ik kan met een kopje thee en fijn boek heerlijk naar ze kijken. Ik hoop dat ik voor haar zo’n mooie prijs kan winnen!

 • Reageer Stefanie 25 november 2016 at 07:35

  Super leuk, ik doe graag mee voor mijn dochters. Ze zijn mega fan van al het playmobil speelgoed!

  • Reageer Chantal stoter 25 november 2016 at 09:35

   Dit zou te gek zijn!

 • Reageer Claudia Jansen 25 november 2016 at 07:36

  Wàt gaaf, die Playmobil dozen! Hier een moeder van een boy van 9 en een meid van 6. Heel veel wordt hier gespeeld met Playmobil. Zou superleuk zijn een pakket te winnen! ?

 • Reageer Jojanneke de Jong 25 november 2016 at 07:37

  Ja leuk! Bij deze mijn reactie: reactie 😉

 • Reageer Patricia 25 november 2016 at 07:37

  Ja hier ook een grote playmobil fan in huis! Het politiebureau is favoriet. Zou mijn zoon graag verrassen met nieuwe playmobil!

 • Reageer Iris van Gelder-Brands 25 november 2016 at 07:37

  Leuk!! Dat kasteel, dat zouden mijn dametjes heeeel graag willen.

 • Reageer Annette 25 november 2016 at 07:38

  Weer zo’n toffe winactie! Mijn jongste dochter van 5 is net zo dol op playmobiel als jij! Het kasteel en de boerderij zou ze fantastisch vinden om te krijgen!

 • Reageer Maaike Thomassen 25 november 2016 at 07:39

  Oh. Mijn meisje van zes is helemaal weg van playmobil. Ze kan er uren mee spelen. Een extra set zou dan ook niet weg zijn. Dan heeft mama tijd voor een kopje thee (of een trein bouwen met de kleine jongen).

  • Reageer Linda Niesthoven 25 november 2016 at 12:18

   Wat een super actie! Mijn twee zoontjes van 4 en 6 jaar zijn gek op playmobil! Met het country huis of de brandweerauto maak je ze heel erg blij.a

 • Reageer Saskia 25 november 2016 at 07:39

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Hij heeft nog geen playmobil naar ik weet nog hie ik er vroeger uren mee kon spelen. Ik weer zeker dat hij het prachtig zal vinden en dat hij zn fantasie er helemaal in kwijt kan.

 • Reageer Mira heezen 25 november 2016 at 07:39

  Wat een leuke acties! Zelf was ik vroeger ook gek op playmobil en sinterklaas heeft dit jaar ook wat voor mijn 3 jarige zoon gekocht. Ik weet zeker dat hij er nog heel lang heel veel speel plezier mee gaat hebben. En omdat onze collectie pas net begint kunnen we dit pakket goed gebruiken ?

 • Reageer Heidi 25 november 2016 at 07:39

  Jaaa, liefde voor playmobil, al vanaf mijn eigen kindertijd! (Heeeel lang dus… ;D) Ik zou mijn dochter graag blij maken met de boerderij of het prinsessenhuis.

 • Reageer Lynsey de Boer - Turk 25 november 2016 at 07:40

  Graag! Mijn dochter is al fan en mijn zoontje is ook op weg om groot fan te worden. Hij pikt nu al dieren uit de dierentuin in!

 • Reageer Amalia De Cnock 25 november 2016 at 07:40

  Wat een super leuke actie! Mijn dochters (6 en 4) zijn er gek mee. Dit had ik nooit verwacht, maar stiekem vind ik het geweldig. Ook de papa is in zijn nopjes dat zijn meiden altijd om playmobile vragen. Hier is de country serie en de ziekenhuis serie erg populair :).

 • Reageer Lotte 25 november 2016 at 07:40

  Heel erg leuk. Niet alleen jeugdsentiment voor mezelf, ook het begin van mooie herinneringen voor mijn twee muppets!

 • Reageer Aurelie 25 november 2016 at 07:40

  Weet niet of je mag meedoen van België, maar hier zoontje ook grote playmobil fan, is er uren mee bezig en het is leuk te horen welke zotte verhalen hij er allemaal bij verzint, het mag zelf soms niet opgeruimd worden want alles moet blijven staan zoals hij het heeft gezet 😉

 • Reageer Marieke 25 november 2016 at 07:41

  Te gekke actie! En jouw Playmobil foto’s zijn altijd relaxed! ? keep up the good work!

  Onze Luuk van 4 zou een Playmobil pakket zeer kunnen waarderen!

 • Reageer Scharony 25 november 2016 at 07:41

  Gefeliciteerd. En wat een leuke winkels actie. Mijn kinderen zijn gek op playmobil. Mijn dochter is 7 en mijn zoon is 4.?

 • Reageer Pauline 25 november 2016 at 07:41

  Mijn meisje van bijna 3 is net zo gek op playmobile als je beschrijft in je blog, herken het helemaal! Ze heeft het doll house met een hoop kamers en iedereen waar ze gek op is heeft een eigen poppetje en alles wordt nagespeeld wat ze heeft meegemaakt! Ze heeft net een zusje gekregen en zo kan ze alles verwerken wat ze meemaakt! Ze heeft ook zoveel fantasie en kan uren spelen met playmobile dus hoe leuk als we Zouden winnen voor haar!

 • Reageer Carmen 25 november 2016 at 07:41

  Tof voor mijn 2 zoontjes!!!

 • Reageer Sheralyn 25 november 2016 at 07:41

  Wat een leuke actie heb je weer. Mijn zoon van 6 zou het te gek vinden om een van de pakketten te winnen. Ik moest wel zeggen dat hij liever niet het prinsessenkasteel wilt ?.

 • Reageer Jolanda 25 november 2016 at 07:41

  Oh leuk! Mijn dame van 1,5 begint net met playmobil 123 en de oudste tombola van 3,5 is gek op alle stoere playmobil. Normaal doe ik nooit met winacties mee, maar deze kan ik niet voorbij laten gaan.

  • Reageer Jolanda 25 november 2016 at 07:42

   Tomboy dus, geen tombola.

 • Reageer Linda van Delden 25 november 2016 at 07:42

  Leuk! Hier spelen onze kinderen alle 3 (14, 7 en 5) graag met playmobile. Hele verhalen hoor je hier dan als je rustig op de trap gaat luistèren. Ik kan daar enorm genieten.

 • Reageer Renate Baanstra 25 november 2016 at 07:42

  Super tof voor mijn dochter!

 • Reageer Karlien 25 november 2016 at 07:43

  Super leuk!! Mijn oudste zoontje heeft playmobil net ontdekt, hij vindt het geweldig en we gaan dus ook flink sparen. Mijn 2e zoontje kan er later ook mee spelen. Zo’n pakket zou dus super zijn!

 • Reageer Chris van der Torre 25 november 2016 at 07:43

  Oh, dit zou mijn (bijna) kleuter fantastisch vinden. Nu speelt hij met de pinypon van zijn zus, maar eigen poppetjes èn echte ‘jommes’poppetjes zou hij geweldig vinden ?.

 • Reageer Myrthe 25 november 2016 at 07:43

  Leuk!!! Mijn zoontje van 4 is sinds een tijdje gek op playmobil! Zou geweldig zijn als ik hem kan verassen met zo’n mooie doos playmobil!

 • Reageer Marieke 25 november 2016 at 07:43

  Mijn dochter Gwen zou kasteel fantastisch vinden. Playmobil is natuurlijk voor ‘grote’ meiden en nu ze weer gegroeid is roept ze de hele dag ‘mama, ik ben groter gegroeid hè? Nu ben ik een grote meid en mag ik grote meiden speelgoed hè?’. Daarnaast zijn prinsessen het helemaal dus zou echt een schot in de roos zijn!

 • Reageer Margreet 25 november 2016 at 07:43

  Gefeliciteerd Elsbeth!!
  Ben ontzettend blij met deze club! En hoe relaxed zou het zijn zo’n gave doos te winnen..? Ik waag een kansje! De roze doos graag..

 • Reageer Anne van Dijk 25 november 2016 at 07:43

  Wow! Superleuk! Van playmobil wordt iedereen (inclusief ikzelf) hier blij. De boerderij is favoriet.

 • Reageer Laura 25 november 2016 at 07:43

  Wauw wat een te gekke winactie! Mijn oudste zoon is helemaal gek van playmobil EN van piraten… en laat er nou net een piratenboot bij zitten! Wat zou ik hem hier blij mee maken… en jullie mij ?

 • Reageer Mariska van Buuren 25 november 2016 at 07:43

  Super gaaf! Ik ben ook nog steeds mega fan van playmobil. Ik heb mijn kinderen (3 meiden) gelukkig ook kunnen aansteken. We zouden dan ook heel graag 1 van de winnaars zijn! 🙂

 • Reageer Petra Jansema-Lindeman 25 november 2016 at 07:44

  Mijn oudste dochter wordt 4, dus het eerste playmobil mag in huis komen! Het country huis lijkt me erg mooi! Ik ben benieuwd of mijn kinderen ook urenlang straks kunnen spelen met playmobil, net zoals ik vroeger. En ik hoop dat ze ook vooral met elkaar gaan spelen.

 • Reageer Manouk 25 november 2016 at 07:44

  Ohhhhh wat zou dat super gaaf zijn zeg!
  Vroeger had ik ook heel veel Playmobil met mijn broers, helaas is alles naar hen toe gegaan… De papa hier was meer LEGO-fan. Maar…. onze peuter kreeg tijdens een (hele lange… ?) ziekenhuis opname zijn eerste Playmobil en is verkocht. Hij kan er zo heerlijk mee spelen! Heeft als 3jarige zelfs zijn eigen Playmobil ambulance bij elkaar gespaard, omdat deze exact lijkt op degene waarmee hij is opgehaald tijdens een buitenlandse vakantie.
  Hij speelt zijn eigen ‘situatie’ er goed mee na, waarmee hij alles probeerde te verwerken. Erg leuk om te zien! En soms ook een beetje confronterend als het ‘zieke kindje’ van Playmobil zoveel mee maakt…
  wat zou het gaaf zijn als hij met nog zo een mooie doos verwend kan worden! Dan speelt deze mama weer lekker mee 😉

 • Reageer Fleur 25 november 2016 at 07:44

  Playmobil blijft een van het leukste speelgoed dat ik ken, voor jong en oud 😉

 • Reageer Ingeborg van Delden 25 november 2016 at 07:44

  Wat een geweldige actie! Mijn lieve dochter Isa van bijna 4 speelt heel graag met playmobil!
  Haar kleine broertje doet op zijn manier ook mee!

 • Reageer Esther Spits-Heunks 25 november 2016 at 07:46

  Ik doe ook heel graag mee. Voor mijn enthousiaste slimmerik van net 5, die heel geïnteresseerd is in de landen, welke vlag erbij hoort en wat er te zien is. Hoe cool, als hij met z’n eigen vliegtuig op wereldreis kan gaan, en z’n passagiers er vanalles over kan vertellen?!

 • Reageer Jelka van Nunen 25 november 2016 at 07:47

  Geweldig! Daar wil ik graag kans op maken! M’n dochter zou de boerderij geweldig vinden! Ze heeft een klein kinderboerderijtje, dus deze zou de boel meteen supercompleet maken!!
  M’n zoontje van 14 maanden zou de 123-trein héél leuk vinden! Hij is dol op alles dat rijdt!! Met een van de twee krijg ik hier een blij huis!

 • Reageer Liesbeth 25 november 2016 at 07:47

  Jaaa graag voor mijn 3 jarige zoon die iedere dag druk in de weer is met zijn playmobil. Samen met de duplo erbij beleeft hij de grootste avonturen, hel verhalen maakt ie zo heerlijk, geniet er elke dag weer van, iets nieuws erbij maakt het natuurlijk helemaal af voor hem!

 • Reageer Karin 25 november 2016 at 07:47

  Ik doe graag mee voor me dochter van 6. Wordt in januari 7. Ze vindt playmobile helemaal geweldig. Ze is vaak druk in haar hoofdje en als ze dan speelt met poppen, playmobile of een tekening maakt, dan is het een heel verhaal. Je zou denken dat ze met veel kindjes zit, zoveel stemmetjes doet ze dan na. De hele dag hoor je terug in haar verhaal en waar ze zelf even niet uitkomt. Zo komt ze tot rust.

 • Reageer Valery Veenstra 25 november 2016 at 07:47

  Ooee ik zou graag mee willen doen voor onze oudste dochter!
  3september is ze grote zus geworden en woow wat is ze een goeie hulp (kraamhulp zegt ze als ze helpt) zeg! Haar zusje wordt overladen met knuffels en kusjes!
  Laat haar nu een klein doosje hebben gekregen in haar schoen van Sinterklaas!
  Wat speelt ze daar leuk mee!! Dus nu wil ze nog meer Playmobile! De country zou ze helemaal leuk vinden!!!! Ik vind zoooo dat ze het verdient!! Gewoon omdat zooo lief is voor mij en haar zusje!

 • Reageer Iris 25 november 2016 at 07:47

  Wat een leuke actie! Mijn zoontje is helemaal gek van treinen en vliegtuigen…. Wat zou dat een mooie verrassing zijn! 🙂

 • Reageer Mirjam de Koning 25 november 2016 at 07:48

  Hier ook zo’n grote fan van Playmobil! En mijn zoon trouwens ook! ? Wij hadden het indianendorp. Wat hebben mijn broer en ik er veel mee gespeeld. En ook.mijn man had vroeger playmobil. Dus ja, die liefde draag je over. Dus onze zoon zou super blij worden van zo’n mooi pakket. Er staat al veel playmobil op zijn verlanglijstje.

 • Reageer Larisa 25 november 2016 at 07:48

  Onze Ties van 4 is gek op Playmobil! Dromend spit hij de catalogus door, als hij er niet mee aan het spelen is. Het vliegtuig staat hoog op zijn verlanglijst voor zijn verjaardag! En dat is pas in augustus 2017…?

 • Reageer Sylvia 25 november 2016 at 07:49

  Jaaaa! ….en niet alleen mijn meiden zullen hier blij mee zijn 😉

 • Reageer Lizet 25 november 2016 at 07:49

  Ik maak heel graag kans op zo’n leuk pakket van playmobile voor mijn 5jarige dochter.
  Het zou dan een cadeau worden van de Sint op 5 december 🙂

 • Reageer Heddy Bakker 25 november 2016 at 07:49

  Mijn zoon is ook gek op Playmobil. Hij wordt vast blij van het schip!

 • Reageer Femke 25 november 2016 at 07:49

  Superleuk! Mijn moeder heeft laatst de playmobil van mij en mijn zus gevonden. De bloemenstal! Nog net zo mooi als 20 jaar geleden. Wat een pret hebben onze kinderen er nu weer van. Maar bij ons thuis kunnen we nog wel wat playmobil gebruiken voor onze kleine meid van 2 en grote broer van 4.

 • Reageer Alice Remmers 25 november 2016 at 07:49

  Fantastisch! Deze zal pronken onder de kerstboom ? kan niet wachten om er mee te spelen uhhh mijn zoontje er mee te laten spelen natuurlijk?

 • Reageer Ilse Cuijpers 25 november 2016 at 07:49

  Wat een feestje!!! Playmobil rulez! Uren speelplezier (per week, nog niet per dag; dat kan de concentratie nog niet af haha). Zoon Len van 3 is al vanaf vanaf z’n 1e verjaardag! Dochter Luus (11 maanden) kruipt nu graag door al het playmobil heen en ‘proeft’ soms aan dit leuke speelgoed! We kunnen er nog jaren mee spelen! Alle sets zijn leuk 🙂 succes met alles wat op jouw pad komt!

 • Reageer Annetta van der Tuin 25 november 2016 at 07:49

  Deze moeder is wat minder gek op Playmobil. Het staat echt overal, struikel er regelmatig over, mijn vensterbanken staan vol, de poppetjes hangen in de touwtjes van de rolgordijnen (schommels ;-). Maarrr omdat mijn kids er urenlang zo leuk mee kunnen spelen, waag ik toch graag een gokje voor ze door mee te doen met jouw leuke actie. Hebben we ook weer iets voor in de pakjeszak. 😉

 • Reageer Sanne van den Berg 25 november 2016 at 07:50

  Jaaaaaa! Onze jongens van 5 en bijna 3 zijn gek van playmobil! Brandweer, politie; de stoere jongens dingen
  Maar hun zusje (4 maanden) heeft van mijn zus een supercooooool playmobil poppenhuis gekregen. De jongens spelen daar ook graag mee 😉
  Wat zou t tof zijn als we zo’n mooie doos zouden winnen!

 • Reageer Kim van sprundel 25 november 2016 at 07:50

  Wat een gave actief weer!! Ons zoontjeerste speelt uren met playmobil 😀 Als we mogen winnen graag de brandweer. Wij gaan duimen…

 • Reageer Pauline 25 november 2016 at 07:50

  Wat een super gave winactie!! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter van 4 die ook helemaal fan is van playmobil. Ik weet zeker dat zij een gat in de lucht zou springen wanneer zij die super coole brandweerwagen zou winnen 🙂

 • Reageer Mirjam Pardijs 25 november 2016 at 07:50

  Wat een heerlijke acties komen voorbij,
  dat is toch echte relax-mama verwennerij!
  Naar deze doe ik graag een welgemeende gooi
  Want mijn dochter Vera vindt playmobiel zó mooi
  Dank voor de lucht, humor, ontroering én weekmenu’s
  Hoera voor de jarige club en een superdikke ’tjus’! ?

  Groetje Mirjam

 • Reageer Claire 25 november 2016 at 07:50

  Ow lijkt mij leuk voor mijn hippies (3&6). Toffe Actie!

  • Reageer Claire 25 november 2016 at 07:52

   Neeee ik schreef niet hippies maar gupjes. Zucht stomme autocorrect

 • Reageer Arriët 25 november 2016 at 07:51

  Ook mijn mannetjes zouden wel raad weten met zo’n mooi cadeau! 🙂

 • Reageer Vanessa 25 november 2016 at 07:51

  Oh, zo leuk! Alvast een hele dikke proficiat met het eenjarige online gaan van je blog.
  Ook hier zijn de tweede kindjes zot van playmobil, het leuke hieraan is playmobil is zowel voor meisjes als jongens, hier word door beide evenveel met het kasteel als met het politiekantoor gespeeld. Super om ze bezig te zien! Dus wij, ja ook ik zouden zo blij zijn met iets nieuws van playmobil. ?

 • Reageer Sanne de Jong 25 november 2016 at 07:51

  Ik doe heel graag mee voor onze twee jongens! We zijn allemaal gek op Playmobil !

 • Reageer Marloes 25 november 2016 at 07:51

  Onze jongens van 5 en 3 spelen heel graag met Playmobil! En het lijstje voor de Sint staat er dan ook vol mee! Ze zijn ook beiden gek van dieren en de boerderij zullen ze dan ook vast geweldig vinden!

 • Reageer Annette 25 november 2016 at 07:51

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn zoon en dochter. Ook bij ons worden hele verhalen uitgebeeld en gespeeld. Voor de 123 playmobil zijn ze inmiddels te oud, maar al de andere pakketten zijn super!

 • Reageer Mirjam 25 november 2016 at 07:51

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontjes Julian&Fedde ?

 • Reageer Tina 25 november 2016 at 07:52

  Wat leuk! Ik heb 2 playmobile verslaafde meiden hier. Ze willen ALLES van playmobile hebben

 • Reageer Michelle van der Laan 25 november 2016 at 07:52

  Waauw ja heel graag! Onze meissies zouden dolblij worden van het prinsessenkasteel!

  • Reageer Marianne 25 november 2016 at 11:43

   Superleuke actie! Hier in huis ook 2 kleine fans van playmobil van 5 en 3, dame en heer. En stiekem ook 2 grote fans?. Heerlijk speelgoed waarbij de fantasie de verdere invulling kan geven! Men heeft een huis van playmobil en wensen nog veel uitbreiding van Sinterklaas ?…we zullen zien ?

 • Reageer Anna 25 november 2016 at 07:52

  Wij gaan over klein half jaartje verhuizen naar een boerderijtje, hoe leuk zou het zijn om mijn twee kinderen te introduceren met het boerderijleven met playmobil! Kunnen we alvast bedenken welke beestjes in het weiland mogen staan ;).

 • Reageer Angelique de Brouwer 25 november 2016 at 07:53

  Oh wauw dat is echt gaaf.
  Ikzelf had vroeger ook playmobile en deed daar ook heel veel mee, vooral het meeneemhuis was favoriet. En nu van mijn eigen drie meiden.
  Fleur, onze jongste, is ook helemaal weg van playmobile. Voor haar waag ik graag een kansje ?

 • Reageer Tanja 25 november 2016 at 07:53

  Wauw! Daar kunnen ze hier nog jaaaaaren spelplezier van beleven! Met een jongen van 3 en meisje van 2 staan we aan het begin van het playmobile avontuur.. Met af en toe relax momentjes voor mama vanwege het opgaan in het spel ?! 🙂

 • Reageer Wendy Hartgers 25 november 2016 at 07:53

  Ikzelf was ook een grote Playmobil fan vroeger en onze meiden van 7 en 4 zijn dat gelukkig ook. Dus we doen graag mee.

 • Reageer Janet 25 november 2016 at 07:53

  Zeker doe ik mee!! Hier ook twee kleine play mobiel monsters!!

 • Reageer Jo 25 november 2016 at 07:53

  Allereeest gefeliciteerd!
  Wat leuk en zo herkenbaar. Mijn dochter kan uren spelen met de playmobiel, net als ik vroeger.
  Tijdens het spelen hoor ik alles wat er op het kdv en nu op school speelt. Ze speelt het allemaal na. Heerlijk ook om naar te luisteren en ook nog handig?
  We zouden haar heel blij maken met wat nieuws van playmobiel.
  Prinsessen, vliegtuig of boerderij, maakt eigenlijk niet uit, zoveel speelplezier!!!!

 • Reageer Gerie 25 november 2016 at 07:53

  Hier een grote kleine fan van de Romeinen, dus dat schip zou fantastisch zijn ! Helmen zijn ” unne schone piespot” – met dank aan Asterix en Obelix en eten onder het geluid van rammelende vuisten op tafel. Z’n Asterix en Obelix zijn op zoek naar wat tegenstanders?

 • Reageer Denise 25 november 2016 at 07:53

  Wat een gave actie! Mijn dochtertje speelt altijd stiekem met de Playmobil van haar grote broer. Wat zou je haar blij maken met een pakket eigen Playmobil!

 • Reageer Judith Raaijmakers 25 november 2016 at 07:53

  Oh superleuke actie! Hier beginnen we net en onze 4-jarige dochter speelt er eindeloos mee! Ze heeft aan de sint zowel een prinsessenkasteel als een legerhelikopter gevraagd ??!

 • Reageer Laura Peelen 25 november 2016 at 07:54

  Mijn dochter Rosa (6 jaar) vindt Playmobil superleuk! Ze heeft er zelfs een stop motion filmpje mee gemaakt. Dus een nieuwe playmobilset zou ze geweldig vinden.

 • Reageer Marie-Louise van de Ven 25 november 2016 at 07:54

  Super leuk! Mijn zoontje van 7 is ook helemaal weg van Playmobil. Ik zou het dan ook heel graag winnen voor hem!

 • Reageer Susan K. 25 november 2016 at 07:54

  Lijkt me super voor mijn dochter van bijna 6! En dan niet de prinsessenset ;-), maar iets voor stoere meiden!

 • Reageer Ilse 25 november 2016 at 07:54

  Leuke actie! Hier hebben de jongens (3 en 5) vorige week bij mijn mama mijn oude collectie playmobil ontdekt. Ze waren heel het weekend er niet meer van weg te slaan! Sinterklaas mag nu wel wat extra moeite doen, want hij had al alle cadeautjes en natuurlijk bijna niets van playmobil… ?

 • Reageer Anke van Loon 25 november 2016 at 07:54

  Hoera! Wat een feestje dat playmobil history erbij staat. Wat zou onze Mick van 10 daar blij mee zijn! Zo zie je maar dat zelfs hele grote kinderen met playmobil spelen. Extra leuk voor mij, omdat dan de playststion en ipad aan de kant gaan!

 • Reageer Claudia 25 november 2016 at 07:54

  Heerlijk speelgoed! Hier ook 2 playmobile fans in huis. Onze jongste van 3 zou ook wel eens “jommens” playmobile willen hebben. 😉

 • Reageer Marjon 25 november 2016 at 07:55

  Ooooo wat zou mijn dochter gelukkig worden van de Princess doos! En ik ook, zeker na al die jaren Lego van m’n zoon. Eindelijk samen dansen met de poppetjes en niet meer vechtende Nexo Knights.

 • Reageer Anne van Mechelen 25 november 2016 at 07:55

  Foske is mijn dochter van drie jaar oud. Ze heeft papa’s oude Playmobil gevonden en speelt er uren mee. Nu zelf Playmobil krijgen, zelfs winnen, zou ze geweldig vinden!

 • Reageer Mareille 25 november 2016 at 07:55

  Super tof. Onze Jim begint nu met playmobil en vindt het geweldig!! En papa ook ? Mama gaat het nog wel leuk vinden!!

 • Reageer Stèphanie 25 november 2016 at 07:55

  Mijn oudste zoon is bijna 4 en helemaal gek van playmobil, hij speelt nu ook met de playmobil waar ik mee speelde toen ik klein was en mijn vader voor mij. Ondertussen is het dus 50 jaar oud en het is nog allemaal heel en mooi.
  Wij doen dus graag mee voor een uitbreiding voor onze set

 • Reageer Claudia Spoeltman 25 november 2016 at 07:55

  Allereerst gefeliciteerd met je jubileum! Wat een leuke blog!
  Mijn dochter is net fan van playmobil princess. Ze gaat er helemaal in op. Ze is druk aan het sparen voor aanvulling en het kasteel. Wat zal het leuk zijn wanneer dit niet meer bij elkaar gespaard hoeft te worden.

 • Reageer Saskia 25 november 2016 at 07:56

  Dat zou super zijn voor mijn dochter en stiekem ook voor mij. Samen alles in elkaar zetten en dan je fantasie de vrije loop laten.
  Lieze speelt zoveel ze kan met Playmobil, we hebben al het een en ander maar een vliegtuig zou echt welkom zijn.

 • Reageer Lara 25 november 2016 at 07:57

  Voor mijn zoon Hidde van 4 die het momenteel best een beetje pittig vind tussen zijn oudere zus en zijn jongere zus. Nu bezig met een eigen kamer voor hem zodat hij daar lekker zelf kan spelen zonder dat hij gestoord wordt ?

 • Reageer Rianne Hagens 25 november 2016 at 07:57

  Wat gaaf zeg! Wij beginnen net met onze collectie playmobil. Ons zoontje krijgt van opa’s en oma’s wat authentieke exemplaren toegestopt (jeugdsentiment). Zou super leuk zijn om daar nieuwe spulletjes naast te kunnen zetten!

 • Reageer Linda Steenbergen 25 november 2016 at 07:58

  Leuk! Hier zijn Tessel (3) en Ferre (0) nog niet bekend met playmobil, maar dat zal hopelijk niet lang meer duren. ?

 • Reageer Francine 25 november 2016 at 07:58

  Oooooh! Die rosse kastil! (Aldus Noor). Grote broer heeft al best wat playmobil, Noor nog niet. Die zou super blij zijn en haar broer ook, want dan hebben zijn piraten een mooi doel om aan te vallen!

  Ps gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal!!

 • Reageer Monique van Eldik 25 november 2016 at 07:58

  Super leuke actie, Elsbeth.
  Ik zou graag voor onze zoon van vijf jaar mee doen. Met de boerderij zou hij zijn Playmobil-wereldje met camping-thema kunnen uitbreiden naar ‘kamperen bij de boer” en natuurlijk zijn fantasie kwijt kunnen in het boerderij-leven op zich.

  Hartelijke groeten,
  Monique van Eldik

 • Reageer Astrid Griekspoor 25 november 2016 at 07:58

  Ja dit is super leuk voor mijn zoontje van 3,5 jaar. Die binnenkort grote broer wordt. Zo kan hij heerlijk spelen als mama even bezig is met de baby. Of even wil bijkomen 😉

 • Reageer Evie Segers 25 november 2016 at 07:59

  Leuk! Ik maakte vroeger ook cowboydorpen met mijn broer. Enonze Willem van 5 is ook gek op playmobil. En op de piraten! Dus wij doen mee voor het piratenschip!

 • Reageer Eva van der Bleek 25 november 2016 at 07:59

  Wat geweldig! Voor onze zoon zou ik graag de playmobil History willen winnen, past goed bij zijn pyramide! En voor ons meisje de playmobil prinsess ?

 • Reageer Wendy kersten 25 november 2016 at 07:59

  Wij zijn ook zo’n fan van playmobil 1 van de weinige dingen waar mijn zoontjes van 6 en 9 samen mee kunnen spelen zonder dat er een halve oorlog uitbarst!dus lang leve de playmobil!!?

 • Reageer Sara Klaibeda-Dijkstra 25 november 2016 at 08:00

  Superleuke actie!
  Onze oudste dochter van 4 jaar heeft het playmobile ook ontdekt. Ze heeft hele rollenspellen bij het spelen. Zou erg leuk zijn als ze haar playmobile uit mag breiden.
  Dan kan dochter van 2,5 jaar er ook mee spelen als ze wat ouder is.

 • Reageer Bauke 25 november 2016 at 08:00

  Wauw wat mag je leuke cadeaus weggeven deze week! Onze zoon van 8 sinds kort groot Playmobil-fan. Hij maakt er de leukste filmpjes mee! (Nu alleen het Fort in huis dus steeds hetzelfde soort filmpjes) wat zou jij hem hier blij mee maken, net als onze dochter (net 1,5) Kan ze er in de toekomst ook mee spelen. Fijn weekend

 • Reageer Joke Braakman 25 november 2016 at 08:00

  Wat super leuk! Mijn twee kindjes van 2 en 4 kunnen uren samen spelen en rollenspelen zijn dan favoriet. Playmobil is daar super geschikt voor! Wat zouden ze er een plezier van hebben ??.

 • Reageer Natanja 25 november 2016 at 08:00

  Oh ja hoor, dit wil ik wel winnen! En welke versie maakt niet uit, want álle Playmobil is leuk voor zus en broertje. En het zal ze dubbel gelukkig maken, want van dit speelgoed wordt deze antiknutsel/despeeltuinismaar5minutenleuk/bouwzelfdietreinbaanmaar-moeder wél enthousiast om mee te spelen. Graag dus!

 • Reageer Anna van der heide 25 november 2016 at 08:01

  Onze zoon Teun is gek van playmobil alleen is het voor ons echt zowat onbetaalbaar helaas!
  Dus als wij deze actie zouden winnen zou hij, zoals hij zelf zou zeggen, het blijste zijn van ooit ?

 • Reageer Nadine Hof 25 november 2016 at 08:01

  Tot mijn schande moet ik bekennen dat onze dame van 2 nog helemaal geen Playmobil heeft!
  We hadden het er toevallig van de week nog over, of ze het al leuk zou vinden dus deze actie moet wel een teken zijn 😉 De Country set ziet er echt super uit!

 • Reageer Deesje 25 november 2016 at 08:01

  Doe ook graag mee! Super!

 • Reageer Susan 25 november 2016 at 08:01

  Ja, wat leuk! Hier ook playmobil fans, zowel Luka van 4 als papa van 33 🙂 samen beleven ze de meest komische avonturen! Brandweer, vliegtuig, ridders, politie, alles mag meedoen en krijgt een plekje in de playmobil wereld. Wat betekent dat ik elk weekend slalommend door huis moet met de stofzuiger, omdat het niet mag worden afgebroken. Een setje winnen zou dus super leuk zijn!

  En natuurlijk ook nog gefeliciteerd met het jubileum, ik lees je blogs altijd graag en net nacde bevalling heb ik kunnen lachen met het relax mama boek dat ik ban m’n eigen moeder kreeg!

 • Reageer Stephanie Kleine 25 november 2016 at 08:02

  Jaaaaahhh!!! Ik ben stiekem ook fan van playmobil. En mijn zoontje de allergrootste van de brandweer, dus het zou super zijn om de brandweer te winnen. Dan kunnen we er samen mee spelen!

 • Reageer Carol Boin 25 november 2016 at 08:02

  Leuke actie! Mijn dochter van 7 is helemaal weg van Playmobil, maar geen roze prinsesse-playmobil, stoer moet het zijn! Ridders, politie, brandweer, autos en vliegtuigen! Jongensspeelgoed is veel leuker mama ! 🙂

 • Reageer Laura 25 november 2016 at 08:02

  Wat een geweldige actie! Ik doe graag mee voor mijn kinderen.

 • Reageer Sanne 25 november 2016 at 08:03

  Dit zou gaaf zijn voor onze oudste zoon. Hij heeft vorige maand een prachtig playmobile kasteel zo aan zijn nichtje gegeven. Omdat zij dit zo geweldig vond. Nu speelt hij er bij haar mee. De schat! Zelf heeft hij nu geen playmobile meer want zelfs alle poppetjes moesten mee. Zou het hem wel gunnen om een stoer pakketje voor zichzelf te winnen. @trots op mn ventje.

 • Reageer Anouk Taverne 25 november 2016 at 08:03

  Wat een super actie. Ik gun dit mijn mannetje Twan heel erg. Hij heeft het afgelopen jaar veel moeten verduren met een moeder die een burn-out. Te vaak reageerde ik me af op en en wist hij me toch weer op te vrolijken en me al zijn liefde te geven.
  Hij is gek op playmobil, aan sinterklaas had hij al alle sets gevraagd :)). Hoe tof zou het zijn als hij er dan ook echt 1 krijgt!!

 • Reageer Sabine van der Veen 25 november 2016 at 08:03

  OW wat zou ik graag zo een pakket winnen voor m’n twee meiden van 3 en 5. Playmobile zo ongeveer het enige speelgoed waar ze zonder ruzie samen mee kunnen spelen ?

 • Reageer Linda Baas 25 november 2016 at 08:03

  Wat gaaf!! Ik heb 2 playmobil-fans in huis! Die crashtender van de brandweer zouden ze wel heel gaaf vinden, vooral ook omdat papa bij de brandweer zit!

 • Reageer Pauly Hofman 25 november 2016 at 08:04

  Dat is leuk om te doen. Gefeliciteerd net deze mijlpaal. En zou mijn dochter Sam heel leuk vinden om te krijgen. Ze is helemaal weg van de brandweer. En de brandweer wagen die er tussen staat wilde ze juist heel erg graag hebben. Nu maar duimen.

 • Reageer Saskia 25 november 2016 at 08:04

  Mijn dochters van 6 en 2 kunnen zo leuk spelen met de Playmobil (zoonlief van 5 doet ook weleens weleens mee) Met dat prinsessen kasteel zouden ze ook weer heerlijk SAMEN kunnen spelen. Dus ik doe graag mee met de winactie om kans te maken!

 • Reageer Afra Peeters-Stans 25 november 2016 at 08:04

  Mijn dochter van bijna 3 is helemaal dol op Playmobil! Ze kijkt zelfs de hele dag filmpjes van Playmobil op de iPad… wat zou ze dit leuk vinden!

 • Reageer Laura Verra 25 november 2016 at 08:04

  Wat een gave winactie! Dot zou een geweldig cadeau zijn voor mijn twee mannen! Bouwen en situaties naspelen is wat ze het liefst doen, dus deze set zou erg welkom zijn!

 • Reageer Wendy van Dijk 25 november 2016 at 08:04

  Heel graag. Iedere keer als playmobil tijdens de reclame voorbij komt rent zoonlief er op af en zegt mama ik wil die kopen. Om zijn spaarcentjes te sparen zou dit winnen super zijn.

  • Reageer Femke 25 november 2016 at 23:54

   Ik ben zelf ook nog steeds superfan! Gelukkig snappen mijn 3 kinderen mij en zitten we dus regelmatig samen het prinsessenkasteel opnieuw in te richten. Zelfs mijn zoontje doet mee, hoewel hij toch meer houdt van voertuigen. 🙂

 • Reageer Chris Nieuwstraten 25 november 2016 at 08:04

  Wát een gave pakketten! Wij willen ook graag meedoen, hier een jongetje (1,5) en een meisje (6) in huis, dus wij vinden eigenlijk alles vet! ? Wij beginnen vast te duimen!

 • Reageer Ingeborg 25 november 2016 at 08:04

  Geweldig! Stan zou heel graag met het vliegveld willen spelen! Bijna jarig, dus dat zou een super verrassing zijn!

 • Reageer Eefje 25 november 2016 at 08:04

  Playmobil staat hier thuis toch zeker wel in de speel top 3, vlak onder de My Little Pony’s. Zo mooi om te zien hoeveel fantasie ze er in kwijt kunnen!
  Mijn dochters Flore en Fien zouden erg blij worden van zo’n mooie set!

 • Reageer corine 25 november 2016 at 08:05

  Super leuk voor mijn zoontje!

 • Reageer Letje van Rhijn 25 november 2016 at 08:05

  Jaaa Playmobil heb je nooit genoeg toch? 🙂
  Mijn bijna 5 jarige vindt de brandweer super!

 • Reageer Danielle 25 november 2016 at 08:05

  Wij zijn ook helemaal fan van Playmobil! Kevin (5 jaar) is er naar eigen zeggen helemaal dol op en gaat alles bewaren voor zijn kleine broertje Jesse (6 maanden). Zooo lief! Dus we willen graag winnen. Dubbel plezier!

 • Reageer Miriam Gerritsen 25 november 2016 at 08:06

  Dit zou een supertoffe verrassing zijn voor mijn meiden van 4 en 6. Ze spelen graag met playmobil bij ons buurmeisje, zelf hebben we helaas nog niks. Ik vind het zo mooi om te zien hoe lief en leuk ze samen kunnen spelen met de poppen bijvoorbeeld. Dat zal vast ook lukken net zo’n prachtige doos playmobil! Ik ga duimen 🙂

 • Reageer Anouk de Jong 25 november 2016 at 08:06

  Hier ook 2 playmobil fans sinds kort, de brandweerwagen of vliegtuig zou zoon lief geweldig vinden en voor onze dame natuurlijk het prinsessen kasteel…

 • Reageer Marloes Koning 25 november 2016 at 08:06

  Mijn zoon van 4 jaar heeft straks in ons nieuwe huis een echte speelkamer, waar hij zich helemaal kan uitleven met zijn Playmobil! Dus iedere uitbreiding van zijn verzameling is heel welkom. Vooral het vliegtuig en de vliegveldbrandweerwagen staan al een tijdje op zijn verlanglijstje. ?

 • Reageer Saskia van der Zijden 25 november 2016 at 08:06

  Ohhhhh Playmobil , ook wij kunnen hier maar niet genoeg van krijgen…..
  Het vliegtuig zou een mooie aanvulling zijn op alle verhaallijnen die hier spelen ?

 • Reageer Inge de Wit 25 november 2016 at 08:06

  O gaaf! Mijn dochters van 4 en 8 zijn allebei dol op playmobil! (En misschien ben ik wel de grootste fan) ze kunnen er uren mee spelen en ik geniet dan altijd volop van hun fantasieverhalen. Wij gaan hier heel hard duimen…

 • Reageer Erika Spreen 25 november 2016 at 08:06

  Eens kijken of mijn zoon met die playmobil vuilniswagen ook alle zooi van zichzelf en zus en zusje opruimt!

  Mooi Playmobil- actie! Zoon (4) zou zeggen: Lay-plobil-actie!

 • Reageer Marian Kalverboer 25 november 2016 at 08:07

  Mijn dochter van bijna 4 zou het echt geweldig vinden. Ze speel uren lang met haar playmobil. Ze heeft een grote fantasie en alles en iedereen komt dan ook voorbij in haar spel.
  Of het nou een vliegtuig een boot een kasteel of een huis is het maakt haar niet uit, ze verzint om alles haar eigen verhaal

 • Reageer Marjan Boot 25 november 2016 at 08:07

  Mijn meisje van 7 speelt met het playmobil ziekenhuis geregeld de periode wasrin haar vader een niet kreeg gedoneerd van haar opa na/uit….het helpt haar om alle indrukken en gevoelens een plekje te geven. Zij zou na een heftige periode nu heel graag eens lekker onbevangen met de boerderij willen spelen. Graag dus!

 • Reageer Angie 25 november 2016 at 08:07

  Mijn zoontje van 4 heeft net playmobil ontdekt. Hij heeft het sinterklaassetje van de sint gekregen en ik zie inderdaad hoeveel fantasie hij daarmee kwijt kan. Stiekem vind ik het ook heel leuk. Superactie!

 • Reageer Marijke 25 november 2016 at 08:08

  Wow! Wij doen mee!! Mijn dochter (5) heeft laatst van haar spaarcentjes het Herenhuis gekocht. Ik was vroeger ook echt een ‘playmobilkind’, dus mama speelt graag mee. Nu wordt Sint gesmeekt om een deel van de inrichting van dat huis….zo leuk! Ook hier worden situaties nagespeeld. Ik hou ervan! Beste speelgoed ever! (Gedeelde eerste plek met Lego Friends, zo tof dat er tegenwoordig ook meisjeslego is)

 • Reageer Soraya 25 november 2016 at 08:08

  Mijn zoontje zou de brandweer wagen helemaal te gek vinden! Hij krijgt van sinterklaas het vliegtuig en vliegveld en daar hoort deze brandweer wagen bij die echt water kan spuiten!

 • Reageer Manon 25 november 2016 at 08:08

  Super actie.
  Mijn dochtertje van 3 roept al weken. ” ik wil het pietuig (vliegtuig!) hebben van sinterklaas…..zou dus heel mooi uitkomen.

 • Reageer Linda 25 november 2016 at 08:09

  Jaaah!! Voor Duuk het vliegtuig. Staat hoog op zijn verlanglijst maar zit er dit jaar niet in. Dus wat zou hij blij zijn als het toch lukt!!! En deze mama ook trouwens!!

 • Reageer Astrid 25 november 2016 at 08:09

  Wauw wat een mooie pakketten! Ik zou graag het kasteel winnen voor mn dochter van 4 of de trein voor mn zoontje van 2 🙂
  We hebben thuis nog niets van playmobile, maar bij de opvang spelen ze er allebei vaak mee. Heel goed voor de fantasie en verwerking inderdaad!!

 • Reageer Eline 25 november 2016 at 08:09

  Wauw wat een gave actie!! Het lijkt me te gek om zo’n pakket te winnen voor mijn dochtertje Maud. (2) Ze kan prachtig spelen met poppetjes en speel- en bouwmaterialen. Helemaal in haar element is ze dan en heb ik even flink wat tijd voor haar babyzusje. Die hier over een paar jaar ook mee kan spelen natuurlijk ?

 • Reageer Agnes 25 november 2016 at 08:10

  Oh, dat is een leuke actie! Onze dochter is dol op Playmobil. Vooral met paardjes en dieren. Voor haar wil ik dus graag deze reactie achter laten ??

 • Reageer Ida van Hoolwerff 25 november 2016 at 08:10

  Dit zou heel erg leuk zijn voor ons zoontje. Die is in december tussen alle feestdagen door jarig. Hij is gek op playmobil

 • Reageer Saskia Rasker 25 november 2016 at 08:10

  Jeugdsentiment! Urenlang heb ik zelf met playmobiel gespeeld. Zou leuk zijn als ons dochtertje dat ook mag gaan ontdekken.

 • Reageer Marieke Asut-Scheeres 25 november 2016 at 08:10

  Zo dat zou leuk zijn, hier een dochter die gek is van playmobile. Maar niet de roze meisjes spullen. Het vliegtuig zou heel goed passen bij het vakantiehuis en het vakantie eiland.

 • Reageer Yvette 25 november 2016 at 08:11

  Jaaaaa! Heel graag voor mijn zoontje Ties! Hij is gek op Playmobil en bladert dagelijks in de Playmobil catalogus om aan te wijzen wat hij allemaal mooi vindt (alles ?). Op zijn lijstje voor Sinterklaas staat heel veel Playmobil.
  Zou superleuk zijn om een pakket te winnen!

 • Reageer Mariët 25 november 2016 at 08:13

  Leuk die willen 1 van mijn Kids wel winnen. Mijn tweeling jongen/meisje is bijna jarig 2de kerstdag. Als alleenstaande mama zou dat een mooi cadeau zijn. Ze zijn helemaal gek op playmobile ❤

 • Reageer Ellen Zomer 25 november 2016 at 08:13

  Oh dat zou fantastisch zijn, twee onwijze playmobil meisjes hier in huis!!

 • Reageer Roelie Vlasblom 25 november 2016 at 08:13

  Ik zit nu met mijn stoere prinses in het ziekenhuis waar ze zometeen buisjes krijgt en haar neusamandel geknipt gaat worden! Wat is er dan leuker dat ze beloondt wordt met zo’n mooie doos playmobil

 • Reageer Hanneke 25 november 2016 at 08:13

  Wat leuk, zo’n feestweek. Gefeliciteerd!
  En wat is dit een leuke winactie! Onze dochter zou erg blij worden van zo’n mooi pakket.

 • Reageer Fleur 25 november 2016 at 08:13

  Ok, hoewel ons Playmobile vliegtuig uit 1982 enige gebreken vertoont (deuren en ramen die missen) en meer lijkt op een Russisch passagiersvliegtuig voor binnenlandse lijndienst, gaat hij toch nog iedere keer met veel overtuiging en fantasie de lucht in. De piloot is mijn vierjarige zoon. Die neemt het miet zo nauw met de veiligheidsvoorschriften.
  Ik zou hem een nieuw toestel gunnen, dan hoeft de luchthavenbrandweer een stuk minder vaak uit te rukken.

 • Reageer Erika 25 november 2016 at 08:13

  Super leuk voor onze playmobil junkie van 7, vooral het country pakket 🙂

 • Reageer Anke 25 november 2016 at 08:14

  Mn dochter kijkt mee en is errug enthousiast over het kasteel!

 • Reageer Aline 25 november 2016 at 08:15

  Wauw, super leuk! Mijn meisje wordt bijna 4 (13 dec) en is ook helemaal weg van playmobil! Dus ik die graag mee met deze actie :).

 • Reageer Fiona Wighton 25 november 2016 at 08:16

  Ik ben ook een van die moeders dat Playmobil koopt omdat zij het zelf leuk vindt! Ik heb 2 meisjes en een jongen dus ik kan al mijn kinderwensen in vervulling laten komen (mocht nooit de jongens playmobil hebben! Schaande!). En de kinderen vinden het gelukkig ook geweldig, ze spelen zelfs samen met het!

 • Reageer Ellen 25 november 2016 at 08:16

  Dit is nog eens een mooie prijs! Zou heel graag een doos playmobile winnen voor mijn twee zonen.

 • Reageer Irene van Doleweerd 25 november 2016 at 08:18

  Oooo wat een toffe winactie! Die kans laat ik niet voorbijgaan! Mijn twee meisjes van 4 en 8 kunnen uren heerlijk spelen met playmobil.. Hoe relaxed voor deze mama zou deze prijs dus zijn!

 • Reageer Ilse Mathijssen 25 november 2016 at 08:18

  Oh wauw, wat een feest! Hier wordt door onze oudste zoon (bijna 4) bij de gastouder al veel gespeeld met Playmobil, maar thuis hebben we het nog niet. Superleuk!

 • Reageer Renske 25 november 2016 at 08:18

  Wat super leuk! Wij hadden vroeger al een bak playmobile als we bij opa en oma waren, uren mee gespeeld! Nu speelt Guus bij zijn opa en oma met het playmobile van mijn broertje! Lijkt me geweldig om ook een bak playmobile te hebben voor mijn kleinkinderen 😉

  Alle pakketten zijn super, maar de boerderij, brandweerauto, het schip en stiekem ook het kasteel (ondanks dat ik twee jongens heb) zijn geweldig!!

  • Reageer Renske 25 november 2016 at 08:22

   Playmobil natuurlijk, suffe autocorrect 😀

 • Reageer Anouk 25 november 2016 at 08:20

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje èn mijn schoonmoeder. Die 2 kunnen uren samen spelen met de playmobil poppetjes!

 • Reageer Edith 25 november 2016 at 08:20

  Ik waag niet zo snel een gokje, maar voor playmobil heel graag.
  Zelf altijd veel mee gespeeld en nu speelt onze dochter van net 3 er ook al mee. Met een combinatie van onze ruim 30 jaar oude playmobil en ook al met wat nieuwe. Uitbreiding voor haar fantasie en verhalen is welkom;-)

 • Reageer Esther 25 november 2016 at 08:21

  Super leuke winactie! Mijn dochtertje begin steeds meer dingen na te spelen dus zo’n playmobile set zou fantastisch zijn ✌ Maar aangezien ze het liefste met een speelgoedzwaard speelt misschien maar geen roze kasteel ??

 • Reageer Annemarie 25 november 2016 at 08:22

  Wow hier nog een fan! Vooral de jongste doet heerlijk mee. Het zou een waar speel-feest worden hier binnen. Wij doen graag mee!

 • Reageer Monique Weinans 25 november 2016 at 08:22

  Leuk! Playmobiel blijft leuk! Vond ik vroeger al en nu weer voor mijn zoontje

 • Reageer Annemieke 25 november 2016 at 08:22

  Net begonnen met sparen voor mijn zoontje, vond het zelf altijd zo gaaf dus gun het hem ook ?Succes allemaal!! ?

 • Reageer Carolien meulenberg 25 november 2016 at 08:23

  Wat een mooie sets. Dat zou goed uitkomen voor de hulpsinterklazen! Groetjes carolien

 • Reageer Evelien koerselman 25 november 2016 at 08:23

  Ik doe heel graag mee voor 2 meisjes van 6-3 jr… uren speelplezier en mama rustig aan de koffie ?

 • Reageer Marloes Strijbosch 25 november 2016 at 08:24

  Wauw dat princess kasteel is leuk!! Twee meiden hier dus erg welkom. De jongste is 6 december jarig (2) en krijgt dus de dag na pakjesavond weer kadootjes. En dat is lastig voor een kleuter van 4. Ook al vind ik dat ze dat moet leren en wil ik niet nòg meer kopen na sinterklaas! Maar het zou geweldig zijn als ik haar met dit mooie kado toch kon verrassen!

 • Reageer Viev 25 november 2016 at 08:25

  Dat zou super gaaf zijn voor mijn 2 dochters van 4 en 6!

 • Reageer Fleur le Noble 25 november 2016 at 08:26

  Onze meisjes van 4 en 6 dagelijks met Playmobiel. Nu zijn ze druk mer Sinterklaas en zwarte pieten in een huis. Maar van dat vliegtuig zouden ze ook erg blij worden, kunnen ze alvast oefenen voor de zomer! Gave blog en ga zo door!

 • Reageer Roos 25 november 2016 at 08:26

  Ooh wat tof, hier zou Livvy (3) heel blij van worden, maar haar moeder (ik dus) ook. Want als livvy slaapt ga ik aan de slag om alles “op te ruimen” lees; de mooiste verhaallijnen in elkaar zetten voor de dag erna, en ik kom ervoor uit, ik vind het geweldig ?

 • Reageer Nicole 25 november 2016 at 08:26

  Cool! Onze zoon van 2,5 vind het prachtig om hier mee te spelen (papa stiekem ook wel ) en dat geeft deze mama weer even wat me-time !

 • Reageer Bianca 25 november 2016 at 08:26

  Oh wat leuk! Playmobil was hier al populair, want inderdaad, het faciliteert de rollenspellen zo lekker. Vorige week gingen we naar een tentoontenstelling in t Limburgs museum (Venlo) ter ere van 40 jaar playmobil. Zo leuk, we werden erg geïnspireerd. Mijn peuter en kleuter (oh mamma, die heeft een baby in de buik, net als jij), maar de man en ikzelf nog wel meer.

  Zo’n mooie set is hier dus meer dan welkom!

 • Reageer Dagmar Pegels-Duine 25 november 2016 at 08:26

  Wow, wat een mooie Playmobilpakketten! Mijn zoon van 3 (en om eerlijk te zijn: vooral ook zijn vader van 34!) zijn er dol op.
  Het zou een toffe verrassing zijn voor onze 2 jongens, die nu niet alleen te maken hebben met Sintspanning, maar ook door hun ouders worden meegesleept in verhuisstress (niet de beste tijd van het jaar om ook nog eens te gaan verhuizen….).
  Misschien zou een toffe playmobilset het ‘leed’ een beetje kunnen verzachten!

 • Reageer Carolien 25 november 2016 at 08:27

  Wauw! Wij doen graag mee met deze actie.

 • Reageer Evelyn 25 november 2016 at 08:27

  Ooh-m-djie zou mijn dochter zeggen als ik dit voor haar win. (Maar dan echt he). Ze wordt volgende maand 7… En ze zou dolgraag het meiden playmobil kasteel hebben voor haar verjaardag. Want de playmobil piratenboot en het ridderkasteel van haar broertje van 5 zijn écht voor jongens hoor mam….

 • Reageer Marleen 25 november 2016 at 08:27

  Jeetje wat veel reacties al! Mijn dochters (6 en 3) zijn nog niet bekend met playmobile, kijken wel altijd verlekkerd door de glazen bakken van de toysurus xl naar alle mooie opstellingen daar. Het zou super tof zijn, hun ook eens te verrassen met een pakket!

 • Reageer Kimberly 25 november 2016 at 08:30

  Wow wat een gave actie! Playmobil is bij de bijna 4 jarige groot favoriet en zeker van de prinsessenset zou ze gelukkig worden. Van allemaal trouwens maar de prinsessenset heeft ze ook op haar zak van sinterklaas geplakt ??

 • Reageer Carine 25 november 2016 at 08:30

  Mijn dochter van 3 heeft pas Playmobil ontdekt en gaat helemaal op in haar spel. En, sssst, niet verder vertellen, maar moeders vindt het ook enig. Vroeger nooit Playmobil gehad, dus doe het nu gewoon over 😉

 • Reageer F pels 25 november 2016 at 08:31

  Oh wat een gave actie!
  Ons zoontje van bijna 3 heeft het spelen met playmobiel net ontdekt. Hij vindt het nu al super. Hoop dat hij het net zolang leuk blijft vinden als dat jij het vindt.

 • Reageer Shanna 25 november 2016 at 08:31

  Hier ook een heule grote fan van Playmobil. Ik was zo blij toen mijn oudste oud genoeg was om ermee te spelen en eindelijk die eerste doos kon kopen. Nou ja, uit de kast halen want die had ik uiteraard op voorhand al gescoord. Goed, ik doe dus graag mee. Voor mijn kinderen uiteraard 😉

 • Reageer Renske Hulsegge 25 november 2016 at 08:31

  Wow, dat zou echt geweldig zijn!
  Het prinsessenkasteel staat op het verlanglijstje van mijn dochter!?
  Ook de kleinste is al weg van Playmobil..

 • Reageer Kim 25 november 2016 at 08:32

  De decembermaand ga ik starten met de verzameling voor mijn zoontje van 3 en de komst van nummer 2! Je kunt er eindeloos mee spelen door de verschillende series, dus doe ik zeker graag mee! De City Action serie is top!

 • Reageer Kim Tersteeg 25 november 2016 at 08:33

  Wat een gave actie! Mijn zoontje Finn is gek op zn Playmobil Sint en Piet. Het zou zo leuk zijn als hij hierna ook nog met Playmobil kan spelen.

 • Reageer Marijn 25 november 2016 at 08:33

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn dochter Saar. Zij heeft net haar eerste playmobil gekregen en ze is er helemaal gek op. Zou fantastisch zijn om zo’n hele set te winnen!

 • Reageer Myra 25 november 2016 at 08:33

  Super leuke winactie! Daar zouden mijn dochters van 3 en 5 heel blij mee zijn!

 • Reageer Charlotte 25 november 2016 at 08:34

  Jaaaa! Superleuke actie. Playmobil = gewoon geweldig. Een van de weinige binnendingen waar mijn oudste zich wel mee vermaakt. De jongste is helemaal weg van onze vier Playmobil-cavia’s. Het kasteel of de boerderij zou perfect passen bij onze collectie.

 • Reageer Rachel 25 november 2016 at 08:34

  Wow dat prinssenkasteel wil ik wel winnen. Dochter speelt graag met playmobil en wil later prinses worden. Kan ze alvast oefenen met het kasteel ?

 • Reageer Josine 25 november 2016 at 08:34

  WoW! Gefeliciteerd met jullie jubileum! Mijn meisje zou het prinsessenkasteel heel tof vinden, want die krijgt ze niet van haar moeder ? Ik vind een van die andere dozen namelijk veel leuker ☺️

 • Reageer annemarie 25 november 2016 at 08:35

  Jaaa! Ik ♡ playmobil! Oo… ik bedoel: mijn dochter ♡ ,playmobil!

 • Reageer Sjennie 25 november 2016 at 08:35

  Wat superleuk! Once dochter is 3,5 en begint net playmobil te ontdekken. Aan Sinterklaas is dus al het een en ander gevraagd, maar dit zou echt een geweldige toevoeging zijn!

 • Reageer Kelly Schuijren 25 november 2016 at 08:37

  Super weer deze winactie! Hier twee kindjes die dol zijn op playmobil! Dus wij winnen graag een van deze sets!!????

 • Reageer Janneke Schreuders 25 november 2016 at 08:38

  Zoon Mees vindt playmobil helemaal geweldig! Dochter Vera van 2,5 bekijkt vele filmpjes op YouTube om vervolgens te komen vertellen wat ze allemaal al zou willen hebben. Playmobil is top!!

 • Reageer Mirjam 25 november 2016 at 08:39

  Gefeliciteerd, lees graag jullie stukjes, (lachwekkend en tenenkrommend)herkenbaar evenals de liefde voor playmobil.

 • Reageer Catherine 25 november 2016 at 08:39

  Oh, playmobil vond ik ook altijd superleuk ? Inderdaad cowboys en indianen, huisjes en speeltuinen!! Heel veel uurtjes mee gespeeld. Ik wil dus graag een doos winnen voor mijn zoontje ?

 • Reageer Syl 25 november 2016 at 08:40

  Wauw wat leuk voor mijn 2 dames , die superfan van playmobil zijn .
  Ze springen vast een gat in de lucht met de playmobil country of prinsessen !!

 • Reageer Stephanie Teepen 25 november 2016 at 08:40

  Wat een gave actie! Hier ook twee kleine playmobile liefhebbers, en ik vind het zelf ook super om alles op te bouwen. Net als vroeger ;-).
  Voor sinterklaas krijgt mijn zoontje de landbouw voertuigen, de boerderij zou daar natuurlijk perfect bij passen. Kan zijn zus met de dieren spelen!

 • Reageer Lotte 25 november 2016 at 08:41

  Onze jongste droomt zelfs in playmobile.
  Als we winnen, is dat een droom die uitkomt. En ik beloof dan als relaxte moeder er een blog over te schrijven. Over het leven tussen drie mannen in een huis vol Ninjago en playmobile.
  Oja. Het liefst de brandweerauto.

 • Reageer Patricia 25 november 2016 at 08:41

  Oooo ja super! Ik ken het playmobil boekje ondertussen van voor tot achter. Hoe vaak ik die niet onder mijn neus geduwt heb gekregen. Deze wil ik mama en deze en deze! En welke waren deze ook alweer? Die wil ik ook. Vooral de history playmobil zou super zijn! We zitten in het riddertijdperk. Of voor onze prinses de prinsessen playmobil.
  Nu maar duimen 🙂

 • Reageer Saskia Schinck 25 november 2016 at 08:42

  Mijn jongens zijn gek op playmobil. Een pakket winnen zou dan ook super zijn!

 • Reageer Liesbeth Nozy 25 november 2016 at 08:45

  Oei, al zoveel reacties!! Maak ik nog kans? Toch maar proberen, weet nooit.
  WAUW WOEHOE PLAYMOBIIIIIIIIL!!!

 • Reageer Hannelore 25 november 2016 at 08:45

  Hier ook een playmobil liefhebber! En mijn zoon van 4;6 jaar begint playmobil nu ook interessant te vinden. Hij spotte van de week in een groot speelboek de brandweerauto (fan van brandweerman Sam) dus die moest wel op de verlanglijst. En oja, de boerderij is ook leuk… ‘En die…en die’ hoorde ik hem steeds zeggen. Oftewel als je het aan hem vraagt kan hij niet kiezen. Haha en zo moeder zo zoon, ik ook niet. Altijd leuk!

 • Reageer Femke 25 november 2016 at 08:45

  Oh, hier doe ik graag aan mee. Mijn zoontje is gek op playmobil en zou er alles van willen, maar dat laat de portemonnee niet toe 😉 Eerst komt hier de Sint, dan kerst en nieuwjaar en in januari is hij jarig, dus gelegenheden genoeg om hem een playmobil cadeautje te geven!

 • Reageer Karin 25 november 2016 at 08:45

  Wowie! Nou, hier is mijn reactie ?. Te gek. Im heb 2 meiden, het prinsessenpakket zou zeker in goede aarde vallen, hier.

  • Reageer Karin 25 november 2016 at 08:46

   Im=ik ofcourse ?

 • Reageer Marieke van der Pas 25 november 2016 at 08:45

  Ten eerste natuurlijk gefeliciteerd!!! Ik zou het heel gaaf vinden om playmobil voor mijn dochter te winnen. Ze is er dol op! Alleen is mijn dochter geen standaard meisjes meisje, dus het kasteel is prachtig, maar met bijvoorbeeld het vliegtuig zou je haar veel blijer maken (ik wil niet kieskeurig of ondankbaar zijn, maar gun de echte meiden meiden hun kasteel…)

 • Reageer martine hartevelt 25 november 2016 at 08:46

  Wow dat zou ik wel willen winnen voor onze bijna 5 jarige zoon. Ziekenhuis hebben we al en daar wordt serieus mee gespeeld door zoon en mama ” heeft u gepoept dan mag u naar huis hoor ik geregeld uuh geloof dat mama het rollenspel te serieus neemt”

 • Reageer Denise Hoogervorst-Duijnisveld 25 november 2016 at 08:47

  Ten eerste vind ik jou Facebook site en blogs altijd leuk inspirerend en ook motiverend. Dus ik ben super blij dat je hier zoveel mee bezig ben. En dan nu over de win actie… Wow wat een super leuke actie voor mijn dochter de reuze fan van 3 jaar oud!! Ze heeft al een heleboel en voor de Sint ook weer playmobil gevraagd!! Het kasteel zou ze echt helemaal super gaaf vinden om te winnen!! Dus voor haar ga ik duimen dat ze dit mooie kasteel aan der verzameling mag toevoegen!!!

 • Reageer Marjolein 25 november 2016 at 08:48

  Ja! Leuk!!
  2 meisjes van 2 en 5 die overal in huis lego duplo laten slingeren, playmobil hebben we nog niet, kennen ze ook nog niet dus ben wel heeeeeel nieusgierig of de playmobil poppetjes even hard knarsen onder mijn voeten als de duplo ????? winnen zou een fantastisch kerstkado zijn voor de dames!! Daar zouden ze heel blij mee zijn!!! En ik stiekem ook, over papa nog niet eens te beginnen

 • Reageer Charlotte gohl 25 november 2016 at 08:48

  Wat een leuke actie.
  hier kunnen ze ook zo mooi spele met playmobil, hun fantasie gaat dan echt aan t werk. Haha

 • Reageer Astrid Kloosterman 25 november 2016 at 08:48

  Graag! Beide dochters (11 & 4) spelen graag met Playmobil. (En mama trouwens ook)

 • Reageer Petra 25 november 2016 at 08:49

  Ik hou wel van jullie verjaardag! Alweer zo’n leuke winactie!
  Hier zijn de Kids (8, 6 en 3) ook helemaal weg van playmobil, en dan vooral de sets met dieren. De playmobil boerderij zou dan ook supertof zijn!

 • Reageer Martha 25 november 2016 at 08:49

  Oh, leuke actie weer! Wij hebben nog niks van playmobiel, maar ik weet zeker dat onze jongens daar hun rijke fantasie in kwijt kunnen. En ik denk dat ze met alle pakketten even blij zouden zijn ?

 • Reageer Willemijn 25 november 2016 at 08:49

  WoW, wat een super leuke actie. Cato en Suus zullen zo’n pakket geweldig vinden! En ik stiekem ook… duimen maar!

 • Reageer Sabine 25 november 2016 at 08:50

  Zou graag meedoen met deze winaktie. Hier 2 fans van playmobil. Hier spelen ze graag met de dieren van playmobil en vangen de agenten de boeven op. We kunnen nog geen hele dorpen bouwen maar ze zijn pas 3 en 5 dus dat komt nog wel 🙂 .

 • Reageer Femke hommes 25 november 2016 at 08:53

  Oww wow! Wat een top actie! M’n zoontje is er dol op! Kan er uren mee spelen.. en mama naar kijken ?

 • Reageer Lisette 25 november 2016 at 08:53

  De trein voor onze treinen-zoon. Een mooie rails bouwen en dan ’toettoet’ met de trein er overheen.

 • Reageer Hiske 25 november 2016 at 08:53

  Wat een gave actie!! Hier worden mijn zoontjes Dani (5) en Stan (3) heel blij van!!
  Ze hebben al wat Playmobil en daar worden hele toneelstukken mee opgevoerd!

 • Reageer Marieke Bouman 25 november 2016 at 08:54

  Wat een leuke actie weer! Zelf heb ik nooit playmobil gehad en was altijd stinkend jaloers op een vriendin met heel veel playmobil… Mijn dochter Dewi van 3,5 heeft een half jaar geleden had eerste setje gehad en speelt er elke dag mee… Het prinsessenkasteel of de boerderij zou echt te gek zijn voor haar! Het treintje is daarin tegen ook wel erg leuk voor haar broertje Teun van tien maanden… Samen delen samen spelen zegt mijn dochter dan, haha ?

 • Reageer Ilse van Manen 25 november 2016 at 08:56

  Super leuk!! Wij beginnen hier playmobil te ontdekken, dus we hebben nog wel wat te sparen. Lotte van 4 vind het prinsessenkasteel heel mooi en Femke van 5 heeft een oogje op de luchthavenbrandweer. Duimen maar?

 • Reageer Tanja 25 november 2016 at 08:57

  Wij zijn nog niet zo bekend met playmobil. De kans om er ook verslaafd aan te raken
  😉
  Onze zoontjes dan..

 • Reageer Marieke 25 november 2016 at 08:57

  Ha Elsbeth, zit er ook een leeftijdslimiet aan je actie? Ik zou graag mee willen dingen voor mijn vent van 28. Hij vraagt voor elke grote gebeurtenis of verjaardag playmobil zodat hij er vervolgens met onze dochter van 13 maanden mee kan spelen ??.

 • Reageer Marijke 25 november 2016 at 08:57

  Oeeeh, de leukste winactie tot nu toe! Deze mama speelt graag nog even samen met haar zoon (7) en dochter (5) met Playmobil. Bloos! Het blijft zó mooi, makkelijk en leuk spul. Duimen maar!

 • Reageer Joan van Vulpen 25 november 2016 at 08:58

  Gefeliciteerd met het een jarig bestaan van de site!! Leuk om te volgen 🙂 en een leuke actie! Playmobile is zo’n mooi speelgoed. Wij hebben twee jongetjes die heeeel graag een pakket zouden winnen!! Het vliegtuig of de boot lijkt me erg leuk!

 • Reageer Monique 25 november 2016 at 08:59

  Teun en Siem spelen heel graag met playmobile, en deze mama is er ook groot fan van!
  Wij doen dus graag mee met deze mooie winactie!!

 • Reageer Rienke van Roekel 25 november 2016 at 08:59

  Wauw!! Wat een super actie is dit! Mijn dochter kan uren spelen met playmobil bij mijn neefje. Zelf wil ze het liefst het prinsessenkasteel. Daarvan heeft Ze ook een plaat op haar kamer, naast haar spaarpot. Iedere week wil ze geld tellen of t al genoeg is. Maar een ander pakket vind ze vast ook heel erg mooi.

 • Reageer Gerike 25 november 2016 at 09:00

  Gave actie! Zelf vroeger veel gespeeld en een hele dierentuin bij elkaar verzameld! Ik doe mee voor mijn dochter van 4. Ze speelt nu met de piratenplaymobil die van haar papa is geweest en is nu bezig met haar eigen prinsessenplaymobil te verzamelen!

  • Reageer Alie Boll 26 november 2016 at 00:10

   Toffe actie!!!! Onze kleine meid is dol op de Playmobil die wij nog van vroeger hebben. Ze kan er uren mee spelen, liefst samen met ons.
   Ik gun ons meisje dit mooie cadeau enorm, vooral nu ze ‘grote zus’ geworden is en de aandacht van papa en mama moet delen met haar lieve, kleine broertje. Samen spelen vinden we belangrijk en gezellig en een mooie, nieuwe set Playmobil zou dan wel heel tof zijn! 🙂

 • Reageer Esther Grift 25 november 2016 at 09:01

  Super gave actie zeg! Heb nu een paar dingen van playmobil gekocht via mp voor ons zoontje die bijna 4 is. Het zou nu eens leuk zijn om hem playmobil te geven wat daadwerkelijk uit een doos komt☺️ Hij vind het altijd zo gek waarom het in de winkel wel in een doos zit maar wanneer hij het krijgt niet?
  #lang leve mp? Hihi

 • Reageer Claudia 25 november 2016 at 09:01

  Gave actie!! Playmobil vind ik zó leuk omdat beide kids er samen mee kunnen spelen, ondanks het leeftijdsverschil van 4 jaar ☺. Je kunt ze dus erg blij maken met zo’n mooi pakket!

 • Reageer Marieke van Lienen 25 november 2016 at 09:01

  Wat een waanzinnig leuke winactie!! Ik doe graag mee voor mijn dochters en zoontje. Playmobile vinden ze super. De zoon is er nog niet mee bezig, want nog maar 2 maar zijn 2 grote zussen spelen er graag mee en uiteindelijk wordt het weer doorgeschoven naar de jongste wanneer hij oud genoeg is 🙂

 • Reageer Lin 25 november 2016 at 09:01

  Wauw, wat leuk! Onze jongens zijn sinds kort fan van Playmobil dus dit zou heel leuk voor ze zijn!

 • Reageer Helma 25 november 2016 at 09:01

  Wat ontzettend leuk. Meike, Jurre en Fiene vinden Playmobil helemaal geweldig en kunnen er uren mee spelen. Ze zouden er super blij mee zijn!!!

 • Reageer Esther 25 november 2016 at 09:03

  Super tof!! Onze kleine meid zou het kasteel heeel leuk vinden en de brandweerauto bij de oudste! Leuk spul 🙂

 • Reageer Aleida van der Beek 25 november 2016 at 09:03

  Oh dat zou echt superleuk zijn voor onze 2 aapjes! ( bijna 5 en 2,5 jaar)

 • Reageer Jetteke 25 november 2016 at 09:04

  Wauw dat zou leuk zijn om te winnen voor onze kindien ?.

 • Reageer Christa de Wolf 25 november 2016 at 09:05

  Onze zoons van 4 & 6 zouden we ook zó blij kunnen maken met één van deze gave sets! Super leuke actie!

 • Reageer Inge daniels 25 november 2016 at 09:06

  Ik weet niet wie Playmobil hier in huis leuker vind. Ik of mijn dochter van 5. ? Mijn huis is beetje bij beetje meer overgenomen door Playmobil en ee wordt fanatiek mee gespeeld. Mijn dochter zou het “buitenhuis” fantastisch vinden om mee te spelen. Kunnen al haar kinderen op vakantie. ?

 • Reageer Esther 25 november 2016 at 09:06

  Playmobil prinsessen zou hier thuis een van gaan stuiteren.
  Zal een mooi verjaardagscadeautje worden volgend jaar 🙂

 • Reageer Willemijn 25 november 2016 at 09:06

  Wat leuk! Mijn zoontje zou de trein heel leuk vinden. Hij speelt heel graag met 123 play mobile.

 • Reageer Linda 25 november 2016 at 09:06

  Ja leuk! Het kasteel voor mijn dochter!

 • Reageer Sharlene 25 november 2016 at 09:06

  Zoon (4) en dochter (6) hebben ons beide aangestoken met de playmobil-koorts… wij hebben er beide vroeger niet mee gespeeld, maar de kinderen vinden het geweldig! En wij nu ook ?! Ze spelen veel samen: ridders en piraten tegen de elfjes en prinsessen 🙂 een nieuw pakket zullen ze heel leuk vinden!!

 • Reageer Monique 25 november 2016 at 09:07

  Je mag terecht een feestje vieren! Het relativeert het moederschap op de moeilijke momenten en laat me soms erg lachen.
  Mijn meiden hebben hun playmobil op hun kamer staan en als ze vroeg wakker zijn vragen ze altijd of ze daarmee mogen spelen. Dan geniet ik nog even van hun kleine stemmetjes in hun rollenspel. Dat is echt een goede morgen!

 • Reageer Ingrid Klein Haneveld 25 november 2016 at 09:08

  Wat een heerlijke uren wij hier in huis doorbrengen met playmobile. Met z’n alle op de grond bouwend en spelend. Deze mama maar vooral haar dochter 10 en zoon 7 zouden enorm blij zijn met zo’n pakket. Ik zie ons de woonkamer al weer rondkruipen ?

 • Reageer Anneke 25 november 2016 at 09:09

  Wat een toffe club en wat een geweldige actie. De kindjes die dit krijgen zijn echte bofkontjes!?
  Onze dochter van 4 zou met het koninklijk slot helemaal haar fantasie kunnen uitleven, wegduiken in een andere wereld en dat vermengen met haar eigen belevenissen.
  Gefeliciteerd met het jubileum en nog vele relaxte mamajaren gewenst!

 • Reageer Nienke lamers 25 november 2016 at 09:12

  Fan van je blog en wat een leuke actie! Gefeliciteerd met het jubileum, ga zo door!
  Graag maak ik kans voor mijn zoontje rlina van bijna 5 ☺

 • Reageer Caroline 25 november 2016 at 09:12

  Playmobil! Jeetje, wat komen daarmee een hoop jeugdherinneringen bovendrijven! Lijkt me leuk als mijn zoon ook fan wordt. Daar kan ik zo’n mooie doos goed bij gebruiken. 😀

 • Reageer Elless 25 november 2016 at 09:13

  Oooo, wat een geweldige playmobil pakkettten! Hier ook 3 echte playmobil fans! Dus wij zouden graag zo’n mooie prijs winnen! ☺️

 • Reageer Pauline Bakker-Kramer 25 november 2016 at 09:14

  Ik zit hier met het sint lijstje van mijn zoontje van 7 voor me. Alle plaatjes netjes uitgeknipt en opgeplakt. Had je graag de foto gestuurd….maar er staat op:
  5338 Luchthaven met Verkeerstoren, 5395 Chartervliegtuig, 6920 Politiepatrouille met licht en geluid. 6919 Politie. En zo’n for realfriends beweegbaar aapje ?.

  Hoe vet zou t zijn als jij zijn Sint voor dit jaar zou zijn.
  (Hij houdt zich staande tussen 2 grotere zussen en zou dolgraag iets stoers helemaal voor hem alleen krijgen.)
  Leuke actie en ga zo door geniet echt van alle blogs en heb er vaak steun aan.

 • Reageer Lydia 25 november 2016 at 09:15

  Van harte gefeliciteerd met jullie 1 jarig feestje! Super leuke facebookpagina.
  Graag doe ik mee aan deze geweldige winactie. Zoon Sam van 5 zou erg blij worden van de boot van playmobiel. Dat zal in de kerstvakantie vast voor uren speelplezier zorgen.
  Ga zo door met jullie pagina!

 • Reageer Pauline 25 november 2016 at 09:15

  Playmobile is te gek! Vroeger al ik zeg klein was. Maar m’n ?? Vind t ook super. Niet alleen maar t popperige, maar een stoer Romeins Viking schip zou ze geweldig vinden! ( thema hier sinds een bezoek aan Le Puy de Fou in Frankrijk) ??

  • Reageer Pauline 25 november 2016 at 09:17

   Lekker die combi met autocorrect en dyslexie ???

 • Reageer Annette 25 november 2016 at 09:15

  Jaaaaaa wij doen mee aan deze actie!!!! Jort wordt 5 in februari dus zou heel goed uitkomen!! #duimenduimenduimen

 • Reageer Jennifer Markus 25 november 2016 at 09:15

  Allereerst gefeliciteerd met jullie 1 jarig jubileum en wat een leuke winactie! Doe graag een poging om te winnen want ook hier in huis speelt dochter lief (11) nog het liefst met de playmobil van haar broertjes en zusje. Volop genieten als ik savonds om het hoekje haar kamer in spiek en mijn stoere, zelfstandige, net iets te snel groot wordende tiener weer helemaal kind zie worden. Op de vraag wat ze dit jaar graag van Sinterklaas zou krijgen (Kleding, bioscoopbon, beltegoed..) kwam er na lang nadenken en een beetje ongemakkelijk de volgende zin uit: “Mam, niet lachen…maar eigenlijk zou ik graag mijn eigen Playmobil willen.”.. Misschien gaat dat groot worden toch niet zo snel als ik denk, gelukkig! ❤

 • Reageer Annemiek Nijland 25 november 2016 at 09:16

  Wat een leuke acties! Ik zou graag winnen voor mijn kids van 2 en 6 jaar die allebei helemaal fan zijn van Playmobil!

 • Reageer Djodie 25 november 2016 at 09:16

  Wat een super leuke actie!
  Mijn zoontje is dol op playmobil en zowel de boot als de boerderij staan op zijn verlanglijstje voor de Sint of zijn verjaardag in januari..
  Zelf vind ik het stiekem ook erg leuk en speel lekker met hem mee!
  In januari krijgt hij een zusje, hopelijk vind zij het straks ook leuk, dan kan ik ook het princessenkasteel kopen die ik zelf nooit had! 😉

 • Reageer Tineke Bierwolf-Meijer 25 november 2016 at 09:16

  Mijn jongens van 6 en een tweeling van 3 roepen bij al het Playmobil dat ze zien “Die wil ik, die wil ik!” Ze zullen dus heel blij zijn als mama een van deze pakketten voor ze wint. En omdat ik weer blij word van blije kinderen, waag ik een kansje.

 • Reageer Machteld de Wit 25 november 2016 at 09:16

  Gave actie!!! Door mijn oudste zijn wij ook al jaren verslaafd aan playmobil, alle diertjes en hokken etc moesten gespaard worden, maar bij onze jongste die 6 jaar later geboren is, zijn toch echt de brandweer en politie favoriet!!! Dus doe graag mee met deze actie om voor hem de collectie met stoere mannen dingen uit te breiden!!!!?

 • Reageer Marije Cox 25 november 2016 at 09:17

  Jeetje mina! Wat veel reacties! Succes met kiezen!
  Ook zou ik graag een pakket willen winnen voor mijn twee kinderen Isabel van 4 en Jens van 2. Het zou ons eerste playmobiel worden. Hopelijk kunnen we er een hele mooie verzameling van maken. Het is leuk om te zien nu ze wat ouder worden ze steeds meer samen spelen en verhalen verzinnen. Wie weet gaan we hiermee een eerste verhaal starten en volgen er vele mooie!

 • Reageer Tine De Mulder 25 november 2016 at 09:17

  Wow! Ik doe niet vaak mee aan online weggeefacties, ‘want ik win toch nooit eens iets’. Maar hey, dit is wel een superfijne wedstrijd!
  Mijn dametjes van 5 en 7 zouden door het dolle heen zijn met zo’n doos. Ze kunnen kibbelen en ruzie maken like a pro, maar met Playmobil veranderen ze in brave, toffe prinsesjes. Er kan altijd wat bij ? Groetjes!!

 • Reageer Ans 25 november 2016 at 09:18

  Mijn dochter van 6 en zoon van 3 zijn beide dol op playmobil. Ze spelen er samen veel mee. Elke set vinden ze leuk en maken er hun eigen fantasie spel van 🙂

 • Reageer Heidi Wagter 25 november 2016 at 09:19

  Oh yesss! Gisteren hebben we grote opruiming gehad op de slaapkamer van onze middelste zoon. Bakken vol gesorteerd. Een zak met speelgoed wat stuk was en een zak met speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt voor de vluchtelingen in onze stad. Onze zoon had erg veel moeite met het afscheid nemen van bepaalde items, (lees: tranen met tuiten bij een knuffelleeuw welke al maanden lag te verstoffen) maar kanjer dat hij is, heeft hij een flinke zak bij elkaar kunnen sprokkelen. Vanmiddag brengen we hem naar de opvang. Wat zou ik hem graag blij maken met een mooie doos Playmobil!

 • Reageer Jolanda 25 november 2016 at 09:19

  Wat een leuke actie. Mijn kids zijn super dol op playmobil. Net als mama vroeger ook was. Nog een mooi pakket erbij, daar maakt mij wel ruimte voor in het playmobil dorp wat nu op de kamer staat

 • Reageer Hanneke 25 november 2016 at 09:20

  Leuk! Onze 4 kindere zijn blij met alles, dus het maakt niet uit welke doos.

 • Reageer Sanne 25 november 2016 at 09:21

  Ik heb twee zoontjes van 2 en 4 jaar. Ze spelen zo zoet samen met hun playmobil. Ze hebben een grote fantasie en rollenspellen worden veel gespeeld. Het zou mooi zijn om nog meer fantasie te prikkelen met een mooi playmobil cadeau!
  Je blogs zijn leuk om te lezen en vaak heel herkenbaar!

 • Reageer Cynthia 25 november 2016 at 09:22

  Wauw wat een gave actie! Mijn 2 zoontjes van net 4 en bijna 3 beginnen sinds kort playmobil echt heel leuk te vinden! Dus dit winnen zou echt super zijn!

 • Reageer Merienke 25 november 2016 at 09:22

  Gefeliciteerd met je eerste jubileum!!! Wat een super feestweek! Mijn tweeling jongens zijn grote playmobil fans. Ze kunnen er uren samen mee spelen, en spelen verhalen uit die ze mee hebben gemaakt. Ik kan er zo van genieten om er naar te kijken! Deze momenten geeft deze mama ook wat me-time 🙂

 • Reageer Tanja Appels 25 november 2016 at 09:22

  Voor mijn zoon die een mega fantasie heeft en dat in z’n spel helemaal kwijt kan. Die spelen en dromen door elkaar haalt. Voor hem is zo’n piratenschip fantastisch!

 • Reageer Ellen 25 november 2016 at 09:22

  Mijn twee metekindjes (allebei 4) zijn dol op BABYBIL (hun naam voor playmobil, te schattig dus ik verbeter het lekker niet). Regelmatig probeer ik wat leuks te scoren, zodat ze ook bij mij fijne dingen hebben om mee te spelen. De twee prinsesjes zouden dan ook reuzeblij zijn met zo’n extra pakketje onder de kerstboom.

  Twee metekindjes? Je vraagt je dan zeker af waarom ik in hemelsnaam de clubvanrelaxtemoeders volg? Ik hoopte al een paar jaar mama te worden, maar dat bleek niet vanzelf te gaan, tot ik deze zomer plots onverwacht zwanger leek te zijn! Sindsdien loop ik op wolkjes 🙂 en vanaf maart behoor ik hopelijk ook écht tot de clubvanrelaxtemoeders 😉

  Zeker blijven schrijven, ik lees hier dolgraag mee!

 • Reageer Susan Muchall 25 november 2016 at 09:24

  Hier ook Playmobil fans!!!!!! Mijn 2 boys zijn onwijze brandweer fans dus die set zouden zijn fantastisch vinden!!!! En ik natuurlijk ook, want een blij kind= een blije mama!!! 2 blije kids = een relax-blije mama?

 • Reageer Nathalie 25 november 2016 at 09:25

  Super leuke actie, hier ook playmobil fans :D. M’n dochter kan zich heerlijk vermaken met playmobil, maar ze zou nog heel graag het prinsessenkasteel (of de boerderij) aan haar collectie toevoegen! Nu maar duimen…

 • Reageer Suzanne 25 november 2016 at 09:25

  Wahaaa! Natuurlijk willen we winnen, wie wil dat nou niet?
  Super gaaf!

 • Reageer Jolanda Duran-Both 25 november 2016 at 09:26

  Dat was even scrollen haha wat een reacties al! Mijn dochtertje van 4 is een echt prinsessenmeisje maar toch ook wel stoer. Want meisjes kunnen ook stoer zijn hè mama? Het prinsessenkasteel zou ze geweldig vinden maar de brandweerauto ook. Mama vindt stiekem het prinsessenkasteel ook wel heeeeel leuk om mee te spelen haha.
  We gaan heel hard duimen dat We een pakket winnen met deze super actie!

 • Reageer Masja 25 november 2016 at 09:28

  Onze kinderen zijn dol op Playmobil, vooral mijn dochter Floor. Hele verhalen speelt ze ermee, ook met vriendinnen. Ze heeft een pittig jaar gehad en kan met de poppetjes van de Playmobil beter haar gevoelens uiten. Wat ook hilarische momenten oplevert als de strenge juf of gestreste moeder meespelen. Ze neemt het ook altijd overal mee naar toe. In een klein zipzakje of als ze geluk heeft en er is plaats genoeg, in een Playmobil huis-koffer. Ze zou super blij worden van het Country -pakket. Wat een gave actie.

 • Reageer Carlijn Meijer 25 november 2016 at 09:29

  Ik vind het echt een relaxte relativerende club, en dat is hándig met vier geweldige kinderen die ik soms (net als ieder ander) wel even achter ’t behang zou willen plakken. Heerlijke mantra’s voor tijdens de zwemles, een volgepakte auto op weg naar Zuid Frankrijk of gewoon op t schoolplein: ‘Het is een fase, het is een fase, het is…’
  En dan het kookboek! Ik zweer erbij…
  En o ja, ik zweer ook bij Playmobile. Alle vier de kids zijn er gek op en spelen er dagelijks uren mee. Nee, playmobile is geen fase!! ?
  Ga zo door met deze club!

 • Reageer Roos van der Steeg 25 november 2016 at 09:29

  Super leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn jongens van 5 en 2, ze spelen al samen hele verhalen met het piratenschip van playmobil.

 • Reageer Joyce 25 november 2016 at 09:30

  O playmobile daar is zoveel mee gespeeld door mijn meiden. Nu hebben we ook een stoere jongen in huis die nu met de playmobile van zijn zussen speelt het zou wel heel leuk zijn als er wat stoer jongens playmobile bij komt voor hem. Kan hij ook eens met wat anders spelen dan met alleen maar roze en prinsessen playmobile.

 • Reageer Karen Stipdonk 25 november 2016 at 09:30

  Voor mijn lieve dochter Cathelijne die in deze spannende tijden met 5 december en haar verjaardag op 4 december zo heerlijk in balans blijft. Waar ik in deze tijden regelmatig als een kip zonder kop door het huis ren neemt zijn na een drukke dag rustig plaats aan haar playmobiltafeltje om de dag van zich af te spelen.

 • Reageer Veerle 25 november 2016 at 09:30

  Jaaaaaa, playmobil….mama is fan! Het enige waar Jack (4) en Kobe (2) langer dan 15 minuutjes mee spelen zodat ik, 28 weken zwanger van nummer 3 ( I know, bezint, eer ge begint) even, héél even op de bank kan zitten. Om daarna alle kleine onderdelen te vertrappelen, binnenmonds vloekend, in een spurt naar het potje van Kobe om te vermijden dat het piratenschip van Playmobil echt in een zondvloed terecht komt. De brandweerwagen zou misschien wel kunnen bijspringen om overstromingen op te lossen 😉

 • Reageer Marjolein Kip 25 november 2016 at 09:31

  Wat een superactie! Ik ben zelf een grote fan van Playmobil en onze dochters zijn inmiddels ook groot fan. De poppetjes vind ik overal in huis terug en de verlanglijstjes staan standaard vol met Playmobil. Het zou te gek zijn om 1 van deze mooie prijzen te winnen.

 • Reageer Nienke 25 november 2016 at 09:32

  Wat leuk om te mogen delen in t feestje! Mijn zoontje van 2.5 is inmiddels helemaal weg van playmobil. Van de week gespeeld met dat vliegtuig bij een vriendinnetje en ik kreeg m bij hem niet meer mee naar huis. Dochterlief van 5 speelt er -netals ik vroeger- hele verhalen mee! Winnen zou super leuk zijn!

 • Reageer Kim 25 november 2016 at 09:33

  Wat een super gave winactie.
  Hier thuis een meisje van 4 die helemaal opgaat in haar fantasie wereld en dan met name met poppetjes van playmobil. Ik als moeder geniet enorm als ik haar hele verhalen hoor uitspelen (lees: hardop verwoord met allerlei stemmen en intonatie) in haar uppie en zich hiermee uren kan vermaken. Wat fantastisch zou het zijn als ze haar verhalen ook kan uitspelen in het prinsessenkasteel. Ik ga dan ook zeker voor het kasteel ????

 • Reageer Marieke Westerlaken 25 november 2016 at 09:36

  Leuk leuk leuheuk!!!

 • Reageer Elisabeth 25 november 2016 at 09:36

  Superleuk! Sinterklaas gaat al een klein beginnetje maken om voor onze bijna-kleuter-zoon een playmobil collectie op te bouwen. Hij heeft ontzettend veel fantasie, dus gaat het geweldig speelgoed vinden denken wij. Zou natuurlijk super zijn om nog zo’n mooie doos erbij te winnen!

 • Reageer Rianne 25 november 2016 at 09:36

  Geweldig! Wa teen mijlpaal en wat een mooie prijzen

 • Reageer Suze Kuiper 25 november 2016 at 09:37

  Gefeliciteerd met jullie feestje! Fijn dat we mogen meegenieten. Ik doe graag mee voor de playmobil. Onze kinderen van 7, 5 en 3 jaar maak je daar echt blij mee!

 • Reageer Cindy 25 november 2016 at 09:38

  Wauw dat zou leuk zijn. Playmobile blijft zo leuk kijk er nu al naar uit als mijn dochter hiermee kan gaan spelen

 • Reageer Lina Hoogesteger 25 november 2016 at 09:38

  Hier net zo’n fan van playmobil! En vooruit: de kinderen spelen er ook graag mee.
  Vroeger al maakte ik met hulp van mijn vader filmpjes van de poppetjes met zijn enorme videocamera. Met eindeloos geduld werden de poppetjes steeds een stapje verder gezet. Elk stapje moest in een aparte opname zodat het uiteindelijk op film leek alsof het poppetje liep. ♡ Mooie herinneringen.

  Mijn dochter van 7 wil later brandweervrouw worden. Je zou haar erg blij maken met het pakket van playmobil action.

 • Reageer Monika 25 november 2016 at 09:39

  Ontzettend leuk voor mijn dochter van 5 jaar!

 • Reageer Judith Radstake 25 november 2016 at 09:40

  Natuurlijk doe ik mee net zoals altijd, ook al win ik nooit wat,net zoals altijd?Maar dat geeft niks, meedoen is belangrijker dan winnen?
  Van harte gefeliciteerd het jubileum en dat ik nog maar lang mag genieten van jouw cluppie!

 • Reageer Mariëlle 25 november 2016 at 09:41

  Jaaaaaaa!

  De 123 trein wil ik wel winnen voor ons neefje Luuk van 3.

  1 van de andere dingen voor mijn dochter van 6.

  Superleuk!

 • Reageer Eline 25 november 2016 at 09:41

  Mijn bink Levi van 7 houdt ook heel veel van Playmobil! Als hij daarmee speelt geniet ik zo van hoeveel fanatasie meneer heeft dat is geweldig hij bouwt hele steden en speelt daarna ook nog rollen spellen met de poppetjes ik vind het geweldig!

 • Reageer Nadia 25 november 2016 at 09:42

  Gaaf!! We hebben 2 dochters van 2,5 jaar en 7 maanden. En playmobile is nu al een hit hier. Dit zou een leuke actie voor ze zijn dus.

 • Reageer Linda Klaucke 25 november 2016 at 09:42

  Hier in huis een hele grote playmobil fan. Het prinsessen kasteel of de country stal zouden zo gaaf zijn voor mijn 4 jarige meid. Mooi verjaardagscadeau. ❤

 • Reageer Corrie v.d Molen 25 november 2016 at 09:42

  Wat geweldig speelgoed is playmobil. Onze zoon wybren van 3,5jaar heeft de boerderij en speelt er dagelijks mee. Urenlang speel plezier. Boos toen vorige week sinterklaas was langs geweest met een schoencadeautje en met zijn boerderij had gespeeld..

 • Reageer Jacqueline 25 november 2016 at 09:42

  Gefeliciteerd! Leuke actie! Mn zoontje is helemaal weg van playmobil dus hij zou dit super vinden!

 • Reageer Jackelien Steenbergen 25 november 2016 at 09:43

  Wow!! De manege! Die zou mijn dochter mooi vinden.
  Met alle feestdagen én haar 5de verjaardag in december zou zo’n kado heel fijn zijn!

 • Reageer Esther H 25 november 2016 at 09:43

  Playmobil is inderdaad erg leuk speelgoed. Mijn 3 kinderen vinden dat ook heerlijk.
  En de jongens spelen met het meisjesspul en het meisje speelt ook gewoon met de brandweer- en politieauto’s!!

 • Reageer Marlies 25 november 2016 at 09:43

  Van harte gefeliciteerd met jullie 1 jarige jubileum! Tygo, Isa en Milou maak je altijd blij met playmobil. Leuk!

 • Reageer Emmy 25 november 2016 at 09:44

  Ja, ja, ja! Deze kans kan ik onmogelijk voorbij laten gaan! Mijn altijd bezige puberpeuter kan zich maar moeilijk langer dan een minuut zelf vermaken. BEHALVE bij zijn opa en oma met een Playmobil-bus die nog afstamt uit de puberpeutertijd van ondergetekende 🙂 Zo’n pakket zou hier dus heel erg welkom zijn!!

 • Reageer Dorien 25 november 2016 at 09:45

  Ja super leuk. ik doe graag mee voor mijn zoon mats die vandaag 3 jaar is geworden!

 • Reageer Mieke 25 november 2016 at 09:45

  Ooooh wauw, laat dit nu net het lievelingsspeelgoed van mijndochtertje zijn, ze zou hier helemaal mee in de wolken zijn 🙂

 • Reageer Janneke 25 november 2016 at 09:48

  Uuuuren speelplezier! Ik doe graag mee met de actie. Mijn kinderen van 6 en bijna 4 zijn dol op mijn oude playmobil. Hoog tijd voor wat moderne poppetjes en attributen! ‘Dat haar kan echt niet meer’, zei mijn dochter lastst ;).

 • Reageer Monique 25 november 2016 at 09:48

  Gefeliciteerd met jullie jubileum!
  Wij hopen dat jullie ons binnenkort ook kunnen feliciteren met het winnen van een mooi pakket; zou Super leuk zijn!

 • Reageer Lisette 25 november 2016 at 09:49

  Leuke manier om te beginnen met het aanleggen van een collectie voor onze oudste.

 • Reageer Eefje 25 november 2016 at 09:49

  Onze dochter van zes is al jaren fan. Ikzelf vind het stiekem ook leuk om alles in te richten en op te tuigen als ze slaapt. Playmobil Dollhouse, Prinsessen, Summer Fun, Country en City Action alles zorgt bij ons thuis gegarandeerd voor uren speelplezier. Inmiddels is onze zoon van 1,5 (als hij tenminste de kans krijgt van zijn zus) ook niet meer weg te slaan bij het Playmobil van zijn zus.

 • Reageer Ferika van der have 25 november 2016 at 09:51

  Wauw dat zou leuk zijn. Ik zelf ben ook een fan en gelukkig mijn drie meiden ook! We spelen er graag mee met elkaar.

 • Reageer Kimmeke52 25 november 2016 at 09:51

  Ik doe super graag mee voor het prinsessenkasteel. Mijn dochter is zot van playmobil!

 • Reageer Annelies 25 november 2016 at 09:51

  Mijn zoontje wil zoooo graag deze brandweer auto! Hij wacht met smart tot hij over ruim een maand eindelink naar school mag en playmobil is het enige waar hij zich thuis nog mee kan vermaken ?

 • Reageer Rianne 25 november 2016 at 09:52

  O wat gaaf die piratenboot. Hij heeft laatst de oude boot die papa nog had bewaard van zijn kindertijd kapot gemaakt. Wat een verdriet. Dit zou het helemaal goed maken

 • Reageer Marloes 25 november 2016 at 09:53

  Poeh…veel succes met het doornemen van alle reacties! 😉 Ook mijn mannetjes van 3 en 5 kunnen hun fantasie goed kwijt met Playmobil-verhaaltjes. Genieten om naar te kijken en luisteren 🙂 Dussss…We loten graag mee!

 • Reageer Diane 25 november 2016 at 09:54

  Ohhh jaa! Mijn kleine grote man (5) heeft Playmobil sinds kort ontdekt. Ik zou graag zo’n pakket ontvangen ?

 • Reageer Anneloes 25 november 2016 at 09:56

  Superleuk! Ik doe graag mee!

 • Reageer chantal 25 november 2016 at 09:56

  joh… ik ben helemaal niet bekend met playmobiel! vroeger nooit zelf gehad… en de kids ook niet. ? ziet er wel erg leuk uit! voor zowel jongens en meisjes. snap eigenlijk ook niet waarom we er nooit naar gekeken hebben hahah! het is erg gevarieerd ennje kan dr van alles mee ?

 • Reageer Bes 25 november 2016 at 09:56

  Ja mijn kindjes in Afrika gaan dit super vinden!!!!

 • Reageer Geertje 25 november 2016 at 09:57

  Wat een super leuke actie! Zoals velen met mij zou ik graag winnen voor onze Benthe van 5 jaar! Wat zal ze hier heerlijk haar fantasie kwijt kunnen!

 • Reageer Marloes Luijken 25 november 2016 at 09:57

  Jaaaaaaaa!!! Mijn man overlaad de kinderen met LEGO, maar ik.wil.playmobile.!
  En super gefeliciteerd met deze mijlpaal! Jij verdient ook (nog meer) playmobile 😉

 • Reageer Anneke 25 november 2016 at 09:59

  Zeer leuke actie in deze tijd van het jaar en natuurlijk zeer welkom, bij de meeste, denk ik wel. Dus hier ook een mama die een kansje waagt, voor onze zoon, die gek is op vliegtuigen en boten. Want wie niet waagt, wie niet wint. En natuurlijk nog even vermelden dat ik dit een te gekke blog vindt.

 • Reageer Renee van Mildert 25 november 2016 at 09:59

  Gefeliciteerd! Ik zou heel graag willen winnen voor mijn zoon. Playmobil staat op z’n verlanglijstje, maar ik heb daar geen budget voor. Hij zou hier echt heel blij van worden!

 • Reageer Familie van Hoof 25 november 2016 at 09:59

  Gefeliciteerd met jouw jubileum! Wij zijn nog niet echt bekend met Playmobil. Dit lijkt me een leuke speelkans voor mijn drie kinderen van 4, 2 en 0 jaar. De fantasie is hier al volop aanwezig en Playmobil lijkt me het juiste speelgoed om dit te prikkelen, terwijl ik kan relaxen?.

 • Reageer Dagmar Pegels-Duine 25 november 2016 at 10:00

  Wow, wat een mooie pakketten!
  Mijn zoon van 3 (en vooral ook zijn vader van 34) zijn dol op Playmobil. We zijn begonnen met de 123-serie, maar nu is Bart wel toe aan de overstap naar het echte werk. Deze actie komt dus precies op het juiste moment!
  Ook hebben onze kinderen dit jaar naast de Sintspanning ook nog last van ouders met verhuisstress; dus misschien kan Playmobil het ‘leed’ voor onze jongens iets verzachten. Zoet spelende kinderen tijdens een verhuizing zorgen misschien voor een iets relaxtere mama 🙂

 • Reageer Debbie Ritsma 25 november 2016 at 10:00

  Mijn twee meiden van 7 en 4 jaar kunnen elkaar soms echt in de haren zitten. Maar ze kunnen samen ook hele dorpen bouwen van playmobil gecombineerd met lego friends. De Paw Patrol van de jongste komt dan Emma redden die in de wc van de playmobilcamping vastzit. Uren speelplezier; komt mama ook aan haar eigen dingen toe! Dus ik ding graag mee naar het extra verwenmomentje voor mama…eh..playmobil kasteel voor de meiden 🙂

 • Reageer Joannet 25 november 2016 at 10:00

  Supergaaf zeg! Mijn dochter Eloise, de middelste van drie meisjes, krijgt bijna alles tweedehands van haar zus… zij zou zóó intens gelukkig wirden van het coutry-pakket ?

 • Reageer Laura 25 november 2016 at 10:01

  Eigenlijk is een van de grote voordelen van het hebben van kinderen, dat je een mooi excuus hebt om zelf ook weer lekker te spelen. Het komt bij mij wel voor dat ik, als ik ’s avonds, nadat de kinderen op bed zijn gebracht, de duplo opruim en in plaats van alles in een bak te gooien, er nog een mooi tafereel van bouw. Zogenaamd leuk voor als de jongens ’s ochtends beneden komen, maar vooral ook leuk voor mij. Dan voel ik soms enige teleurstelling als het met zorg uitgestalde tafereel ’s ochtends in een paar flinke halen wordt geruïneerd. Ik zie dit ook wel zitten met playmobil! Het country huis!

 • Reageer Yvonne Gibbon 25 november 2016 at 10:02

  Ja voor mijn mannetje, is goed om zijn fantasiespel te oefenen wat weer goed is voor zijn taalontwikkeling waar hij een achterstand in heeft. En ook gewoon om dat hij het heel leuk vind om mee te spelen.

 • Reageer Priscilla 25 november 2016 at 10:02

  Hier nog een paar playmobil-fans! Nova’s hele verlanglijstje bestaat zowat uit playmobil, vooral prinsessen en de boerderij zijn favoriet dus dat zou een leuke verrassing zijn!

 • Reageer anniek 25 november 2016 at 10:02

  whaa te gek! we love playmobil. mijn jongens vinden het te gek, spelen er bijna alleen maar mee. en ik vind het ook super omdat ik de poppetjes soms in mijn werk gebruiken (hulpverlening)
  maar nog beter komt het uit omdat mijn twee jongens beide in december jarig zijn. en jawel, de oudste op 5 december. de ander precies een week later, de 12e. dure maand voor ons! :S dus een beetje extra komt heeeeel goed uit!

 • Reageer Patricia Pereira 25 november 2016 at 10:03

  Ja, dit is echt een leuke actie; meestal doe ik niet mee, maar hier moet ik toch een poging doen, ik heb namelijk een dochter dat amper met andere dingen wil spelen en alleen maar met playmobil. Waarom? omdat ze haar eigen wereld creëert, haar emoties kan uiten, en volledig in haar element kan zijn….dat waardeer ik enorm, en dus daarom zou ik zeker leuk vinden om deze actie voor haar te winnen!!!

 • Reageer Ilse miedema 25 november 2016 at 10:04

  Mijn zoontje Flynn van 3 jaar kan niet meer zonder
  Playmobil wat een wonder

  Leuk al die kleine stukjes erop en eraf halen
  Bij Duplo kan dit niet en dat is balen

  Liever speelt hij met playmobil elke dag
  Dat is ook wat hij aan piet vragen mag

  Het allerleukste kado wat je maar kan geven
  Hij zal er veel pret mee beleven

  Bedankt dat wij mee mogen doen om dit te winnen
  Ik kan bijna niet uitleggen hoe leuk hij playmobil vind ik een paar zinnen

 • Reageer Michelle 25 november 2016 at 10:05

  Lijkt me erg leuk om te winnen voor mijn 2 kanjers die ook dag in dag uit met hun Playmobil zitten te spelen!

 • Reageer Mieke Alblas 25 november 2016 at 10:05

  Wauw, wat een superprijs geef je weg met je verjaardagsfeest! Gefeliciteerd in ieder geval. Mijn kinderen spelen heel graag met playmobil. Mijn dochter vindt prinsessen helemaal geweldig. En mijn zoon vindt het leuk om met de ridders te spelen. Graag doe ik met deze actie mee voor de boerderij of het vliegtuig. Dan kunnen de ridders te paard of met het vliegtuig naar de prinsessen in plaats van lopend ?

 • Reageer Sabrina Mutsaarts 25 november 2016 at 10:05

  Wauw! Wat een leuke winactie… Aangezien ik twee meiden en sinds kort een jongetje heb zijn al deze pakketten hier van harte welkom, van prinsessenkasteel tot treinbaan, we worden overal blij van. Het zou overigens de eerste playmobile set zijn, ik heb hier duplo dus zou meteen een try out zijn ?

 • Reageer Michelle 25 november 2016 at 10:05

  Oh tof playmobile! Kids ook dol op.

 • Reageer Nathalie 25 november 2016 at 10:07

  Dit is hele leuke actie. Mijn 3 kinderen van 7, 4 en 3 zijn helemaal gek van Playmobil. Afgelopen week heeft mijn dochtertje een poppenhuis voor haar verjaardag gekregen op maat van de poppetjes.

 • Reageer Kim wilms 25 november 2016 at 10:10

  Top actie! Ik vind het zo heerlijk als ze ’s ochtends vroeg lekker spelen en ik dan lekker met koffie en de krant…..

 • Reageer Tirtsa 25 november 2016 at 10:11

  Hier zijn 2 kinderen helemaal dol op playmobil! Ze zouden heel blij worden van zo’n mooi pakket.

 • Reageer Elke 25 november 2016 at 10:12

  Jaaa! Ik doe mee hoor! Superleuke winactie ?

 • Reageer Mirjam Booms 25 november 2016 at 10:12

  Super leuke actie! Mijn zoontje van 4 zou zo’n pakket echt heel erg leuk vinden! Enne… GEFELICITEERD met je jubileum!

 • Reageer Hanneke 25 november 2016 at 10:12

  Superleuk actie!
  Onze meiden zouden vooral blij zijn met de prinsessenset of de boerderijset 🙂

 • Reageer Iris 25 november 2016 at 10:14

  Wat een super actie alweer! Met een jongen van 5 en een meisje van 7 weet ik dat playmobil echt een schot in de roos is. Daar worden ze echt heel blij van!

 • Reageer Swenne 25 november 2016 at 10:17

  Mijn zoontje van bijna drie krijgt van de Sint zijn eerste playmobil, ik weet niet wie dat leuker vindt, hij of ik, haha! Hier dus ook een playmobilfan en ik zou dan ook graag een pakket winnen.

 • Reageer Ellen Ruarus 25 november 2016 at 10:18

  Oh geweldig! Ik ben er ook mee opgegroeid en mn nichtjes kunnen er ook niet genoeg van krijgen.

 • Reageer Felicia 25 november 2016 at 10:18

  Wat een geweldig leuke winactie! Playmobile is hier thuis een grote hit onder onze meiden. Ze kunnen er de hele dag mee spelen. Hoe leuk zou het zijn om ze blij te kunnen maken met een nieuwe doos.

 • Reageer Charlotte 25 november 2016 at 10:21

  Mijn dochter is een groot playmobil fan, en ik hoop dat mijn zoon dat over een paar jaar ook wordt! Wordt er zelf altijd erg hebberig van;-)

 • Reageer Jessy nijland 25 november 2016 at 10:22

  Super leuke actie! Daar zou mijn dochter super blij mee zijn 🙂 ze hoopt ook heeeeel erg dat ze dit jaar playmobil van Sinterklaas krijgt.

 • Reageer Charlotte 25 november 2016 at 10:24

  HALELUJAH! Succes met kiezen, mijn duim doet pijn van het naar beneden scrollen om mijn reactie te kunnen plaatsten onderaan al die andere mama’s ??.
  Anyways, ik maak graag kans op een boer’n-pakket van playmobil voor mijn stadse apen. ?

 • Reageer Elina 25 november 2016 at 10:27

  Gefeliciteerd! !
  Ik doe graag mee voor mijn zoons Bram en Jasper! Kunnen ze straks lekker samen spelen als hun zusje geboren is. Nog 4 weken max.!

 • Reageer Esther Voet 25 november 2016 at 10:27

  Wat een gave actie!!!! M’n dochter is 16 januari jarig en wil zo graag het prinsessen huis of kasteel van playmobil. Daarom reageer ik ook omdat we die graag zouden willen winnen. Ik ga heel hard duimen.

 • Reageer Ellen Petri 25 november 2016 at 10:27

  Dat zou leuk zijn! Jongste zoon speelt altijd met de Playmobil van zijn grote broer (en ja, samen spelen blijft soms toch heel lastig tussen 2 temperamentvolle jongens….) dus zijn ‘eigen’ Playmobil zou zo leuk zijn. Ik denk dat hij heel blij wordt van de boerderij of de brandweerwagen ?

 • Reageer Christa Volders 25 november 2016 at 10:28

  Jaaaa! Leuk zeg! Ik zou graag een pakket willen winnen voor mijn 4 jarige zoon. Dan heeft hij zijn eigen playmobil en kan mijn oudste zoon gerust adem halen dat hij ‘irritante’ broertje niet meer aan zijn playmobil opstelling komt. 😉

 • Reageer Maroesja 25 november 2016 at 10:28

  Jaaaahaaaa, playmobil…. Groot succes in dit mannenhuishouden! En aanvulling is natuurlijk altijd welkom bij de mannen! Helemaal leuk!

 • Reageer Ilona 25 november 2016 at 10:28

  Super leuke actie. De blaagjes hier zijn nu in de playmobile leeftijd aangekomen. Dus zo’n set zou super zijn om mee te starten (en de oude sets van mijn broer zien of te troggelen ?)

 • Reageer Sietske Kemperman 25 november 2016 at 10:32

  Gefeliciteerd! Wat een superleuk actie. Mijn dochter van drie is gek op de playmobiel. Ze kan er uren mee spelen. Het zou te gek zijn om voor haar een gaaf pakket te winnen!

 • Reageer Anouschka Haast 25 november 2016 at 10:33

  Wat leuke actie op je leuke blog!
  Hier hebben we de derde Playmobilfan op rij. Eerst onze zoon, die ondertussen 20 is. Hij heeft zijn eigen jongensverzameling. Als tweede onze middelste (17) met haar eigen verzameling waarmee ze haar avonturen beleefde. Nu onze jongste (9) die op haar beurt úren met Playmobil speelt!
  Het zou een grote verrassing zijn als ze een leuke set won! ??

 • Reageer Jitske 25 november 2016 at 10:34

  Super gaaf zeg! Hier 2 kids (jongen van 6 en meid van 4) en nog een 3e op komst, dus daar kan nog heel veel mee gespeeld worden!

 • Reageer Sarah 25 november 2016 at 10:35

  Dat zou leuk zijn!

 • Reageer Nancy 25 november 2016 at 10:36

  Nooit gedacht dat mijn liefde voor Playmobil zo zou overslaan op mijn kinderen. Iedere keer probeer ik wel anders speelgoed aan te prijzen, maar ze vallen toch iedere keer weer terug op Playmobil. Daar waar ik vroeger 3 indianen had en een paar bankjes en een laddertje en wigwam hebben onze jongens al een aardige verzameling waar er nog steeds ruimte is voor meer bewoners, voortuigen en thema’s. Het allerleukste vind ik dat de oudste van 10 en de jongste van 5 nog zo leuk samen spelen. Je hoort vaak dat 10 jarigen niet echt meer spelen, nou hier is er met Playmobil nog veel speelplezier te beleven thuis. Stiekem vind ik het ook nog ZO leuk, dus speel ik nog regelmatig mee. Je bent immers nooit te oud om te spelen, je wordt oud doordat je niet meer speelt.

 • Reageer Babette 25 november 2016 at 10:38

  Dat ‘fanschap’ deel ik met je! Vooral omdat mijn dochter van bijna acht uren kan spelen in die plastic mini-wereld. Jaren! Prima investering dus, en altijd makkelijk in elkaar te zetten (in tegenstelling tot Lego dat je niet zomaar even afbreekt en weer bouwt). Dus jaaaa, fingers crossed hier voor de Playmobil paardjes voor mijn mini-paardenmeisje 🙂

 • Reageer sandra 25 november 2016 at 10:40

  superleuke actie!! hier 5 kinderen die heel graag met playmobil spelen, een nieuwe set zou erg welkom zijn voor uuuuuren speelplezier!

 • Reageer Jet 25 november 2016 at 10:40

  Ja leuk! Mijn broers en ik hadden vroeger de playmobile-club waar we gezamelijk spaarde voor nieuwe dingen.
  En nu spelen mijn drie dochters en ik er mee én zijn we aan het sparen voor een playmobile huis. Goede gewoontes geef je door 🙂

 • Reageer Babette 25 november 2016 at 10:40

  Dat ‘fanschap’ deel ik met je! Vooral omdat mijn dochter van bijna acht uren kan spelen in die plastic mini-wereld. Jaren! Prima investering dus, en altijd makkelijk in elkaar te zetten (in tegenstelling tot Lego dat je niet zomaar even afbreekt en weer bouwt). Dus jaaaa, fingers crossed hier voor de Playmobil paardjes voor mijn mini-paardenmeisje 🙂

 • Reageer Anja 25 november 2016 at 10:42

  Mijn twee kinderen ( 5 en bijna 3) zouden er wel raad mee weten! Vooral de brandweerwagen valt in de smaak!

 • Reageer Jacqueline 25 november 2016 at 10:42

  We <3 playmobil! Mijn zoontje van 5 kan hier heerlijk mee spelen, de mooiste verhalen bedenkt hij.
  Zou super zijn om nog een mooi pakket te winnen.

 • Reageer Alexandra van Dijk 25 november 2016 at 10:42

  Wat een mooie prijzen! Mijn dochter wordt 5 jaar op 5 decemer, best sneu omdat je dan niet echt een eigen verjaardag hebt. Met zo’n mooi playmobilpakket kan ik haar over een paar weken nog een keer jarig laten voelen!

 • Reageer Liesbeth 25 november 2016 at 10:42

  Zoooo wat een reacties. Ik wil ook graag meedoen voor mijn zoontje.

 • Reageer Sigrid 25 november 2016 at 10:43

  Wat cool! Die bon is erg welkom, daarmee kunnen we de piramide kopen!

 • Reageer Christel 25 november 2016 at 10:43

  Ik introduceer dan wel hierbij ’the 5 gift rule’, i.e ‘ 2x what Julius want’ !

 • Reageer SaskiA brouwer 25 november 2016 at 10:44

  Wauw wat gaaf! Wij (mijn 3 kinderen van 5,4 en 2, mijn man en ik) zijn beginnend playmobil fans. Een aanvulling op ons bescheiden begin zou súper zijn! ?

 • Reageer Maartje Hoeben 25 november 2016 at 10:45

  Dit is veruit de beste actie ooit!
  We <3 playmobile! Wij spelen het liefst met z'n allen ermee inclusief papa en mama 🙂
  In het kader daarvan… In het Limburgs museum is een superrr leuke playmobile tentoonstelling.

 • Reageer Femke Riesthuis 25 november 2016 at 10:45

  … net als ààààl die mensen voor mij, loot ik graag mee voor een playmobil pakket. Mijn zoontje van bijna vier vraagt dagelijks of ik al genoeg centjes heb verdiend voor de brandweerkazerne. Ik had hem namelijk uitgelegd waarom papa en mama soms moeten en niet altijd met hem kunnen spelen. Op pakjesavond zal hij eindelijk de brandweerkazerne krijgen. Ik zag de blusauto tussen jouw pakketten staan, die zou hij natuurlijk geweldig vinden erbij. Fingers crossed!

 • Reageer Suzanne 25 november 2016 at 10:47

  Mijn zoontje joost van (bijna) 4 jaar zou het super vinden om eens een playmobil doos te krijgen waar het haar nog op de poppetjes zit, de touwtjes niet in de knoop, de wielen nog aan de wagentjes, de zeilen nog op de boot passen enzovoorts… M’n oudste zoon Luuk heeft er ook leuk mee gespeeld, maar niet altijd zoals het bedoeld was ?.

 • Reageer Jessica 25 november 2016 at 10:47

  Super leuke winactie! Ik zou graag meedoen voor onze zoon Rens. Denk dat hij er heel erg blij mee zou zijn 🙂

 • Reageer ツ Femke Riesthuis 25 november 2016 at 10:54

  … net als àààààl die andere mensen loot ik graag mee voor een playmobil-pakket! Mijn zoontje van bijna vier vraagt bijna dagelijks of we al genoeg centjes verdiend hebben voor een Brandweerkazerne. Ik had hem namelijk uitgelegd dat papa en mama soms moeten werken om centjes te verdienen (o.a. voor een playmobil brandweerkazerne) en niet altijd met hem kunnen spelen. Op pakjesavond krijgt hij eindelijk zijn felbegeerde brandweerkazerne en die blusauto die ik tussen jouw pakketten zag staan, zal hier heel goed bij passen! Fingers crossed!

 • Reageer Trudy 25 november 2016 at 10:55

  Oh helemaal leuk. Ons dochtertje Evy vind playmobil helemaal geweldig.

 • Reageer Lysanne 25 november 2016 at 10:55

  Wauw leuke actie! Onze dochter Tess speelt bij haar vriendinnetje altijd met Playmobile. Ze wil zelf ook heel graag playmobile en zal met Sinterklaas dan ook haar eerste Playmobile krijgen. Maar zo’n mooi groot pakket zal ze natuurlijk helemaal geweldig vinden!! Ze vindt ze allemaal mooi, maar haar vorkeur gaat wel een beetje uit naar het prinsessenkasteel. Nu duimen dat we een pakket mogen winnen!!

 • Reageer Yvonne Rinsma 25 november 2016 at 10:56

  Als alleenstaande moeder van twee jongens en als gastouder van jawel 8 jongens! Zou zo’n jongens doos helemaal geweldig zijn. Hier wordt graag gespeeld met Playmobil (nu met sinterklaas en de pieten, zo leuk dat Playmobil ook dat soort thema’s heeft)
  Ik was vroeger al fan van Playmobil maar ben nu stiekem jaloers op wat er nu allemaal te krijgen is.

 • Reageer Evelien van der Helm 25 november 2016 at 10:58

  Van harte! ?Op naar nog meer jaren!
  Playmobile is echt super leuk, prachtig fantasiespeelgoed! Graag de meisjesvariant voor onze dochter.

 • Reageer Kim de Jong 25 november 2016 at 10:59

  Feestweek!! Zeker wel als je zo’n leuke prijs weg mag geven. En daar wil ik wel een lootje voor trekken! Kids hier houden ook van Playmobil, van ziekenhuis tot speeltuin van dierentuin tot berghuis.. het is ook gewoon TE leuk!

 • Reageer Marloes 25 november 2016 at 10:59

  Oh heel erg leuk. Mijn dochters spelen met mijn oude paardenstal, en hun eigen collectie. Dat kasteel zou helemaal het einde zijn!

 • Reageer Lauwerina Warrend 25 november 2016 at 10:59

  Wauw! Gave actie! Mijn oudste zoontje van bijna 6 vind Playmobil geweldig! Hij kan er uren mee zoet zijn. Hij is bijna jarig, dus een leuker cadeau kun je je niet bedenken! Ook zijn tweelingbroertjes van bijna 4 vinden Playmobil super leuk. Ook heel fijn voor mama als ze een keer geen ruzie maken maar lekker met zijn allen aan tafel met Playmobil spelen. Dat zijn de beste dagen ? Wij gaan duimen!

 • Reageer Ilona Potman 25 november 2016 at 11:01

  Superactie! Mijn zoon en dochter zijn ook echte fans…kunnen er uren druk mee zijn!

 • Reageer ツ Femke Riesthuis 25 november 2016 at 11:01

  … net als ààààl die andere mensen loot ik graag mee voor een playmobil-pakket! Mijn zoontje van bijna vier vraagt dagelijks of we al genoeg centjes hebben verdiend om een brandweerkazerne te kopen 🙂 Ik had hem namelijk uitgelegd dat papa en mama niet altijd met hem kunnen spelen, dat we ook af en toe moeten werken om centjes te verdienen (voor o.a. de brandweerkazerne). Op pakjesavond krijgt hij eindelijk zijn felbegeerde brandweerkazerne en de blusauto die tussen jouw pakketten staat, zal daar een geweldige aanvulling op zijn! Fingers crossed!

 • Reageer Mariette 25 november 2016 at 11:01

  Wat een top actie! Hier ook twee enthousiaste playmobil fanaten in huis en papa en mama playmobilen ook vrolijk mee.

  Bedankt voor het oprichten van deze fijne club ❤️

 • Reageer Inge Verheggen 25 november 2016 at 11:05

  Zo gaaf! 3 kindjes en een mama?? die dol zijn op de poppetjes en hele verhalen bedenken bij de bouwsels. Voor mij herinneringen aan vroeger speelplezier en voor de kids urenlang opgaan in hun eigen fantasiewereld. Wij zouden het dan ook super vinden om een pakket te winnen!

 • Reageer mevr. Gewoontjes 25 november 2016 at 11:06

  Super acties allemaal zeg!
  Ik heb een Lego jongen, die doe je geen plezier met playmobil… je kunt het niet bouwen :D.
  Maar heb een meisje van 1,5 wat heel anders speelt. Het liefst met kleine frutseldingetjes… ik denk dat playmobil wel wat voor haar gaat zijn!

 • Reageer Sharon 25 november 2016 at 11:06

  Dit is toch de leukste actie in deze tijd van het jaar. Hier thuis zijn twee stuiterballen (van alle Sint snoep) super dol op playmobil. En stiekem speel ik ook graag mee!

 • Reageer Daniëlle van Esbroek 25 november 2016 at 11:08

  Leuke actie, hier kan ze uren mee spelen.
  Graag prinsessenkasteel

 • Reageer Lucie 25 november 2016 at 11:10

  Ik zou super graag een mooi pakket willen winnen voor mijn dochtertje van bijna 3! ? Kan ze zeker weten urenlang plezier van hebben en later haar zusje ook nog. ? Want playmobil kan zo heerlijk lang mee!!! ?

 • Reageer Wendy 25 november 2016 at 11:11

  Hahaha…. wat een eind moest ik naar beneden scrollen om te reageren…. er zijn blijkbaar meer ouders die net zo gek van Playmobil zijn als jij en ik.
  Wie niet waagt, wie niet wint. Ik doe graag mee voor mijn twee moppies van bijna 4 (Hugo) en 7 (Sasha)…

 • Reageer Ty Notten 25 november 2016 at 11:12

  Oeh, te gekke actie! Vandaar dus onze enthousiaste reactie! Playmobil, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Daarom doen we graag mee voor Playmobil 1.2.3.!

 • Reageer Angelique Oliemans 25 november 2016 at 11:12

  We zouden hier erg blij mee zijn!

  Zoon van 3 en zijn papa dol op playmobil en ik….genietend aan het kijken, hoe leuk ze bezig zijn! Vooral met slecht weer..

 • Reageer Janny 25 november 2016 at 11:14

  Ontzettend leuk! Onze vier kids zijn allemaal dol op Playmobil!

 • Reageer TheaW 25 november 2016 at 11:15

  Super gave winactie voor mijn 3 meisjes (en de vierde die wij in januari verwachten). Omdat mama nu telkens zo weinig energie heeft verdienen ze wel wat extra’s!!

 • Reageer Babette 25 november 2016 at 11:16

  Aan het aantal reacties is wel op te maken hoe populair playmobil is onder je volgers. Ook hier in huis twee enorme fans die uren kunnen spelen met playmobil en hele verhalen bedenken. Het prinsessenkasteel zouden ze helemaal geweldig vinden.

 • Reageer Brigitte van Setten 25 november 2016 at 11:16

  Maaaamaaaa!! DIE WIL IK!! DIE WIL IK MAAAAAMAAAAA, zet je die op m’n lijstjuuuuhhh!!
  Ok, Red mij…laat mij de Playmobil winnen en mijn dochter heeft weer een zorg minder en mama een vraag en oneindig gezeur in de speelgoedwinkel minder. ?

 • Reageer Petra 25 november 2016 at 11:19

  Leuk! Tess is net 4 en opweg naar een leuke verzameling Playmobil. Een uitbreidingsetje winnen zou ze erg blij mee zijn!

 • Reageer Sanne 25 november 2016 at 11:25

  Jaaaaa wat een gave winactie! Hier namelijk ook een grote fan van playmobile! Hoewel mijn moeder het juist niet was en ik er dus maar weinig van had als kind, haal ik die ‘schade’ nu in met mijn eigen kinderen!! Vol genieten als ze na veel ruzie samen aan het spelen zijn met de poppetjes, zwembaden en camper❤️ Dus niet alleen de kindjes verwerken hun dag met playmobile, ook moeder verwerkt de dag een beetje op dat moment ?

 • Reageer Monique Krijnen 25 november 2016 at 11:26

  Hier een jongen van 5 jaar die heel graag zijn playmobile verzameling zou willen uitbreiden met de boerderij! Kan hij mooi zijn grote zussen de ogen uitsteken tussen al het roze en prinsessengebeuren! De playmobilfotos bij de blogs vind ik altijd hilarisch (he dat poppetje hebben wij ook denk ik er vaak bij)!

 • Reageer Sjaan Verwoert 25 november 2016 at 11:27

  Ik ben niet de enige die meedoet… maar ik doe supergraag mee! Mijn oudste twee vinden playmobil heel leuk en ik zelf eigenlijk ook wel 😉 maar mijn portemonnee vind playmobil wel een beetje prijzig. Daarom zou zo’n cadeau wel erg welkom zijn… 🙂

 • Reageer Tessa Camman 25 november 2016 at 11:29

  Decemberrrrr staat voor de deur lekker warm binnen binnen spelen met de playmobil, uren zal wat overdreven zijn maar het zou Mn twee meiden van 3 en bijna zes wel even bezig houden ,zodat mama dan relaxed op de bank met een kopje thee kan toe kijken , wat zou dat heeeeerlijk zijn ! ( kasteel of boerderij beide super leuk) ???☕️?

 • Reageer Annelies 25 november 2016 at 11:30

  Ik zou het doneren aan de kinderen van het asielzoekerscentrum (bv in Oog in al), voor in de kinderspeelruimte. Ik ben super fan van playmobil, heb er vroeger veel mee gespeeld en mijn kinderen zijn er nu ook weg van. Maar in deze tijd van het jaar krijgen ze al zoveel cadeaus; Sint en kerst en ook nog allebei jarig. Mijn kinderen zouden er ook erg blij mee zijn, maar ik denk dat de kinderen van het azc nog veel meer aan zo ’n mooie nieuwe set playmobil hebben.

 • Reageer Elise 25 november 2016 at 11:32

  De boerderij voor mijn zoon met een deurenobsessie, als het maar open en dicht kan is hij gelukkig.

 • Reageer Elvira 25 november 2016 at 11:35

  Mijn kids zijn 2&3 dec jarig n worden dan 3&4. Ik zeg: topcadeau!:-D

 • Reageer Sarah Glibert 25 november 2016 at 11:36

  <3 <3 <3 Het Playmobil prinsessenkasteel <3 <3 <3
  Ik ga jullie verjaardag nooit meer vergeten, want mijn dochter zou op die dag normaal 6 jaar geleden geboren moeten zijn. (alleen bleef het kind koppig even zitten tot 29/11 om dan als een echte sneeuwprinses geboren te worden). Dus van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag!!!
  Mijn twee dochters zouden echt super blij zijn met het prinsessenkasteel en ik ook, niet omdat ik dan meer tijd krijg als ze flink zitten te spelen, maar omdat ik dan gewoon mega hard mee zou spelen 😀
  veel liefs
  van een niet altijd even relaxe mama 🙂

 • Reageer Marlo 25 november 2016 at 11:37

  Jahhhhhh leuk leuk leuk leuk leuk leuk leuk! Deze mama houd ook heel erg veel van playmobiel. Dus zou het geweldig zijn dit voor Quinn te winnen. En een beetje voor mezelf hihi! ❤️????✌?️

 • Reageer Aline 25 november 2016 at 11:38

  Playmobil is favoriet bij ons in huis,
  dochterlief kan er heerlijk mee spelen, even niet achter de buis.
  Ondertussen kan mama wat anders doen,
  daarvoor geeft Sint jullie alvast een dikke zoen!

 • Reageer Rina 25 november 2016 at 11:41

  Altijd fijn om te zien dat er meer ‘grote mensen’ fan blijven van playmobil?.Hier nog een mams die vol enthousiasme met haar jongens meespeelt…helemaal geen straf!!

 • Reageer Olga de Kunder 25 november 2016 at 11:41

  Leuk voor mijn 4 mannen van 5, 3, 1 en 42 :-)))

 • Reageer Edith Pul 25 november 2016 at 11:41

  Wie jarig is trakteert
  En dan zeg ik: GEFELICITEERD!
  Ik lees regelmatig je blog met veel plezier
  En nu verloot je ook nog prijzen hier!
  Bij deze mooie Playmobil paketten
  Zou ik óók graag mijn schoentje zetten
  om mee te loten voor mijn allerliefste zoon
  want voor hem is momenteel deze tijd niet zo gewoon
  zijn pappa is namelijk ernstig ziek, onverwacht
  en dát ligt voor kleine Jelle echt buiten zijn macht
  Er wordt veel van hem gevraagd, en hij heeft ook zijn verdriet
  Voor een kereltje van 8 hoort dat eigenlijk niet
  Deze tijd zou een feestje moeten zijn
  Zonder grote problemen voor dit mannetje-klein
  Dus hoop ik vurig dat er voor hem een mooie doos wordt geloot
  Een huis, een auto, vliegtuig of een boot?
  Ik zie heel graag die glimlach op zijn gezicht
  Vandaar mijn reactie, met dit gedicht!

 • Reageer Barbara Eggink 25 november 2016 at 11:41

  Wow wat een leuke winactie. Finn van bijna 4 speelt af en toe met de playmobil van zijn zus Liv van 6. Maar dat zijn wel veel feeën en prinsessen.?dus een stoere brandweerauto zou hij helemaal geweldig vinden. Maar ook het mooie vliegtuig maak je hem erg blij mee?

 • Reageer Degroote Murielle 25 november 2016 at 11:57

  Ik doe graag mee aan deze actie voor mijn dochtertje Lena die heel graag met playmobil speelt.Een extra set kan dus zeker geen kwaad 😉

 • Reageer Susanne 25 november 2016 at 11:59

  Leuke actie! Graag wil ik mijn dochter van bijna 3 kennis laten maken met playmobile. Ik weet zeker dat het roze kasteel in de smaak gaat vallen! Nu duimen maar ?

 • Reageer Suzanne 25 november 2016 at 11:59

  Wat een super gave win actie weer! Wij ziuden graag meedoen voor het prinsessenkasteel of de boerderij.. duimen maar!

 • Reageer Reiny 25 november 2016 at 12:01

  Gefeliciteerd en wat een leuke acties. Zou super leuk zijn voor onze 3 jongens. In plaats van als ridder of soldaat door het huis, met playmobil je fantasie de vrije loop geven….ook iets relaxter voor deze mama?

 • Reageer Marjolein van Hoorn 25 november 2016 at 12:02

  Leuk leuk onze kids vinden playmobil eindeloos leuk!! En mama ook ?

 • Reageer Melissa Buit-pater 25 november 2016 at 12:02

  Supervette actie! Wij vinden alle sets leuk ? Zowel mijn jongste als mijn oudste zijn helemaal fan!

 • Reageer Linda 25 november 2016 at 12:04

  Al 405 reacties…..De kans dat wij, Bente (5 jaar) en Nine (3 jaar) dit winnen is wel heel erg klein. Toch willen we het proberen. Wij vinden playmobile heeeel erg leuk en kunnen er uren mee spelen! Wie weet….Wij duimen alvast 🙂

 • Reageer Iemke knevelbaard 25 november 2016 at 12:08

  Oh wauw in waag ook een gokje….. Onze jongens van 11 en 8 spelen er dagelijks mee en een nieuwe set zou super zijn!! Dan kan ook onze jongeste telg over 4 jaar ermee verder spelen?

 • Reageer Annemarie 25 november 2016 at 12:08

  Mijn vriend is helemaal fan van Lego, ik helemaal van Playmobil. Onze dochter van 3,5 jaar vindt het allebei leuk. Ze speelt er heel veel mee. Het prinsessenkasteel en de boerderij vindt ze denk ik het leukst om te winnen. En ik kan dan ook lekker meespelen :-).

 • Reageer Gila 25 november 2016 at 12:10

  Top actie natuurlijk! Hier staat Playmobil bovenaan alle lijstjes (Sint, kerst & verjaardag op 27/12). Het ziekenhuis voor onze dochter staat al klaar voor de zak van Sinterklaas, maar onze zoon zou HEEL gelukkig worden van de brandweerauto… telkens als die langs komt op tv roept hij: mama! Die mijn lijstje! Hij is 2,5 en heeft dus net als zijn zus een lijstje geknutseld met daarom; jawel Playmobil (net als zijn zus ?)

 • Reageer Jennifer 25 november 2016 at 12:10

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor de kleine dame hier. Zij heeft besloten nu ze bijna 3 is dat little people voor babies is en playmobiel helemaal het einde is?

 • Reageer Hanneke Peijs 25 november 2016 at 12:11

  Wat een super actie zo voor de Sinteklaas! Onze 2 dochters van 2,5 en 4 jr gaan helemaal op in hun fantasie wereld wanneer ze met playmobil spelen. Zou het fantastisch vinden wanneer ik ze op 5 december kan verwennen met zo’n mooi pakket! Fingers crossed!

 • Reageer Dieneke 25 november 2016 at 12:13

  Mijn zoontje van 6 is helemaal fan van playmobil en zou helemaal blij worden van zo’n pakket. En mama ook want hij kan zo heerlijk spelen en met zo’n nieuwe doos zijn fantasie verder voeden.

 • Reageer Anna Tol 25 november 2016 at 12:19

  Oh wat leuk Elsbeth! En wat herkenbaar! Mijn Teun speelt ook hele verhalen na met zijn playmobil en dan samen met Puck en haar Barbies erbij. Soms echt hilarisch om naar te kijken en luisteren. Eén van die mooie pakketten zou hier zeker gewaardeerd worden. ?

  Groetjes Anna Tol

 • Reageer Tooske 25 november 2016 at 12:23

  Leuke actie! Met 2 jongens en 2 meiden zal met een van die pakketten hier zeker veel gespeeld worden!

 • Reageer Anita Poppelaars 25 november 2016 at 12:25

  Ook ik loot, net als die véle anderen, namens mijn kinderen heel graag mee voor deze mooie prijs.

 • Reageer Marieke 25 november 2016 at 12:25

  Mijn zoontje is sinds kort helemaal weg van Playmobil. Dus hoe gaaf zou zo’n pakket voor hem zijn? Mega gaaf dus!

 • Reageer Irene van Echtelt 25 november 2016 at 12:26

  Jaaaaa! Super gaaf, zal een mooi extra cadeau zijn voor onze bijna jarige job! 6 december wordt hij vier, onze wijze vriend (I know, I know niet de meest handige datum 😉 )

 • Reageer Mathilde van Lent 25 november 2016 at 12:27

  Ik loot super graag mee!! Mijn zoontje van vier is helemaal fan van playmobil 🙂 hele avonturen worden nagespeeld!

 • Reageer Daniela 25 november 2016 at 12:32

  O dat zou geweldig zijn! Ook hier een moeder die met playmobil speelde toen ze klein was. En nu 2 kinderen van 3 en 5 die ook niets lievers doen.

 • Reageer Eline 25 november 2016 at 12:33

  Ja geweldig! Hier vooral de jongste dochter van 2,5 een playmobil fan.?

 • Reageer Susanne Gerards 25 november 2016 at 12:39

  Jaaa, dat zou geweldig zijn! Pas geleden nog naar de Playmobile tentoonstelling in het Limburgs Museum geweest, de kids en papa hebben de hele middag zoet gespeeld. Dat willen we thuis ook wel ?

 • Reageer Mireille Koesen 25 november 2016 at 12:40

  Mijn zoon van 9 wilde Playmobil aan de Sint vragen. Ik vroeg hem of hij zich daar niet al een beetje te groot voor voelde. Snel stopte hij het uitgeknipte plaatje van de Playmobil weg. ‘Misschien wel mama’. Wat voelde ik me toen stom! Waarom zou hij te groot daarvoor zijn? Voor de zoveelste had ik weer gekeken naar wat andere jongens van zijn leeftijd doen. Weer mijn les geleerd, want daar zijn namelijk ook jongens bij die vele uren zitten te gamen of te hangen. En als ik in mijn hart kijk weet ik dat ik juist zo geniet als ze met hun Playmobil spelen. Een heerlijk rustpuntje in huis als ze daarmee bezig zijn. Gelukkig heeft hij toch zijn hart gevolgd en het plaatje van de Playmobil tóch op zijn verlanglijst geplakt. Nu hopen dat de Sint zijn wens vervult! Ik neem me in ieder geval voor dat ik hem het speelgoed laat kiezen dat híj graag wil! En voor nu is dat fijn Playmobil! Daar ben je nooit te groot voor.

 • Reageer Denise 25 november 2016 at 12:42

  Superleuk. Zelf nog geen playmobile in huis maar onze dochter heedt zich er laatst op visite goed mee vermaakt. Hier zou ze erg blij van worden

 • Reageer Wendy Paans-Weijers 25 november 2016 at 12:43

  Jaaa!!! Met veel plezier lees ik altijd de blogs. Mijn dochtertje is helemaal wild van Playmobil! Hopelijk kan ik haar blij maken met 1 van deze te gekke sets

 • Reageer Nicole Boenders 25 november 2016 at 12:43

  “Ja, die wil ik hebben en die ook en die ook,” schalt het hier dagelijks door de woonkamer bij het zien van de Play Mobil reclames. Zou dus heel welkom zijn hier voor de kids van 2 en 5 jaar. Terwijl zij spelen kan lekker op mijn gemak de zeer herkenbare blogs lezen!

 • Reageer ANNELIES TUENTER 25 november 2016 at 12:43

  Wauw! Super leuke actie! Vooral de jongste van bijna 3 is dol op spelen met playmobil….hele scenario’s. De oudste van 4,5 jr speelt graag mee. Dan zouden we gaan voor de boerderij of het prinsessenkasteel. Hoe tof!? #fingerscrossed

 • Reageer S. van Rossum 25 november 2016 at 12:47

  Wauw, wat een leuke actie. Mijn zoon van 7 is ook een playmobil fan. Hij wordt denk ik blij als hij een van die pakketten zou winnen!

 • Reageer Marla 25 november 2016 at 12:50

  Oh dit zou supergaaf zijn voor mijn twee ukken. Het sint-verlanglijstje staat vol met playmobil wensen

 • Reageer Bianca 25 november 2016 at 12:51

  Playmobil is super leuk en mijn dochter zou er denk ik uren mee kunnen spelen. Op haar verlanglijstje staat ook princess Rosalie met paard van Playmobil, elke keer als ze de reclame van het kasteel ziet roept ze” die wil ik ook”. Lijkt mij zo leuk om haar hiermee te zien spelen. Super actie !

 • Reageer Annegret Koldewijn-Reddering 25 november 2016 at 12:52

  Onze jongen-meisje tweeling van 4 jaar is helemaal gek op Playmobil. Dat boerderij-pakket zou het beste bij hun passen. Ik duim voor ze.

 • Reageer Anne 25 november 2016 at 12:53

  Ja! Wat zouden mijn meiden Benthe en Marijn blij zijn met zo’n Playmobil pakket! En ik stiekem ook 😉

 • Reageer Merlijntje 25 november 2016 at 12:57

  Ik moet altijd wel lachen om jouw Playmobile foto’s. Maar heb er zelf nooit mee gespeeld. Bij ons thuis was het alleen Lego. En daardoor hebben wij nu ook veel Lego…. Maar ben wel nieuwsgierig naar Playmobile. In mijn hoofd denk ik nog dat het niet zo uitgebreid en veelzijdig is als Lego, maar ik laat me graag overtuigen ?.

 • Reageer Anita 25 november 2016 at 12:59

  Wat een Super leuke actie!!!! Graag voor mijn 2 boefjes van 7 en 4. Hier zouden ze onwijs blij van worden!!!!!

 • Reageer Hanna 25 november 2016 at 13:00

  Mijn man en ik hebben thuis een stille Lego (hij) – Playmobil (ik) battle. Heel vredelievend hoor, maar toch moet ik stiekem altijd een beetje gniffelen dat Playmobil toch lijkt te winnen bij mijn zoontje van 4.

 • Reageer Petra 25 november 2016 at 13:03

  Wat doe je wanneer je je dochter niet wil overstelpen in het roze? Juist! Playmobil! 3-jarige dochter en 5-jarige zoon (en papa en mama) spelen samen de mooiste verhalen uit.

 • Reageer Kim 25 november 2016 at 13:06

  Superleuke winactie! Mijn dochtertje van 5 speelt heel graag met Playmobil, zo’n mooie set zou ze geweldig vinden!

 • Reageer Kim de Jonge-Bloem 25 november 2016 at 13:06

  Ik wens je allereerst sterkte met het lezen van alle reacties ?
  Onze beide jongens (3,5-5) zijn gek op Playmobil en kunnen er heel lief samen mee spelen (helaas alleen met Playmobil en Lego, de rest is standaard ruzie) Mijn man en ik vinden het ook geweldig en samen bouwen we geregeld complete dorpen.
  Kortom Playmobil staat garant voor uren speelplezier en daar kun je ons allemaal heel blij mee maken.

 • Reageer Annemarie 25 november 2016 at 13:06

  Mijn vriend is helemaal fan van Lego, ik helemaal van Playmobil. Onze dochter van 3,5 jaar vindt het allebei leuk. Ze speelt er heel veel mee. Het prinsessenkasteel en de boerderij vindt ze denk ik het leukst om te winnen. En ik kan dan ook lekker meespelen :-).

 • Reageer Renske 25 november 2016 at 13:10

  Ik zou mijn kids hier super super blij mee maken. En kan ik even relaxen 🙂 terwijl zij zich heerlijk vermaken.
  Voor ons een feestje en voor jou een feestje!!

 • Reageer Patricia 25 november 2016 at 13:11

  Playmobile , de grote hit hier in huis !! Ik maak heel graag kans voor uren speelplezier !!!

 • Reageer Willemien 25 november 2016 at 13:12

  Leuke actie! I <3 playmobile also! Dat van die indianen klinkt erg herkenbaar.

 • Reageer Marijke de Meijer 25 november 2016 at 13:14

  Wat een leuke acties deze feestweek! Mijn 2 zoontjes (bijna 3 en 4) zijn ook weg van playmobil! Momenteel wordt er veel Sinterklaas nagespeeld; heel fijn dat ze zo alle prikkels een beetje kunnen verwerken! Mijn man en ik vinden het stiekem ook erg leuk om mee te bouwen of een verhaal op te starten, onder het mom van ‘creatieve inbreng’ 😉 Jammer dat het allemaal zo duur is he!

 • Reageer Daphne 25 november 2016 at 13:15

  Wat een geweldige actie.
  Wij zijn hier ook helemaal dol op playmobil, mijn dochtertje speelt heel graag met de prinsessen en gebruikt nu het ridderkasteel van mijn vriend van 30 jaar geleden, hoe leuk zou het zijn als ze met haar prinsessen in een echt meidenkasteel zou kunnen spelen.

 • Reageer Famke 25 november 2016 at 13:23

  Wat een leuke win-actie weer! Ik vind het heerlijk om naar mijn zoontje van bijna 5 te luisteren als hij zijn eigen verhaaltjes verzint als hij met zijn playmobile speelt. En als hij dan af en toe iets zegt dat ik wel eens zeg, word ik zo blij van binnen. Stiekem luister ik dan verder vanaf de bank, bang om zijn spel te verstoren. Dat zijn kleine momentjes van geluk, tussen alle hectiek van een gezin, werk, het huishouden en vriendinnen.

 • Reageer Els VD 25 november 2016 at 13:29

  Wat leuk! Mijn 2 zoontjes zijn gek op Playmobil en zouden dit natuurlijk heel fijn vinden!

 • Reageer Anita Sluiman 25 november 2016 at 13:29

  Onze kinderen (5 en 8) spelen steeds meer met Playmobil. Onze oudste met autisme leert zo zijn fantasie gebruiken, spelen en therapie tegelijk 🙂

 • Reageer J. Neef 25 november 2016 at 13:29

  Wauw, Leuk als starter-set voor mijn zoontje van 3 jaar. 🙂

 • Reageer Tiffanie 25 november 2016 at 13:30

  Mijn twee zonen (en ik :p) zijn gek op Playmobil. Maar ik heb soms ‘hartzeer’ als er na het spelen stukjes verdwijnen. Het zou handig zijn als er vervangstukjes aangekocht zouden kunnen worden.

 • Reageer Wendy van der sar 25 november 2016 at 13:33

  Wauw! Hier twee dames, nou ja eigenlijk 3 dames en een man die erg van playmobil houden! Graag doen wij een poging om te winnen, de boerderij en het prinsessenslot staan hier hoog op de verlanglijstjes!

 • Reageer Janneke 25 november 2016 at 13:34

  Zoon vindt playmobil geweldig, maar man wil het eigenlijk niet in huis. Een gewonnen pakketje mag wel blijven, dus ik doe mee voor mijn zoon ( en zijn zusje wordt er over een jaar ook heel blij van denk ik).

 • Reageer Jolien Schoemaker 25 november 2016 at 13:36

  Wat een super leuke actie van jullie 🙂 Het lijkt mij ontzettend gaaf om zo’n mooie set te winnen voor mijn twee prinsesjes van 4 jaar & ruim 1,5 jaar. Mijn oudste dochter van 4 is momenteel helemaal into de Playmobil 🙂 Ze zou vooral het prinsessenkasteel helemaal geweldig vinden. Maar ook 1 van de andere Playmobil sets zouden geweldig zijn om te winnen. Onze jongste kan dan als ze wat groter is lekker meespelen. Wij maken graag een kansje 😉

 • Reageer Eline 25 november 2016 at 13:38

  Dit is een geweldige win-actie! Onze twee jongens van 4,5 en 2,5 doen niets liever dan met playmobil spelen. De oudste weet precies wat bij wel poppetje hoort en hij kan helemaal opgaan in zijn eigen verhaal. De jongste gaat er weleens vandoor met een diertje en dan zijn de poppetjes aan t dansen ☺️

 • Reageer Natasja 25 november 2016 at 13:40

  Dat zou een geweldig leuk cadeau zijn voor mijn jongste zoontje die bijna 4 word. De oudste heeft nooit playmobil gehad en kreeg gelijk LEGO maar de jongste vind t allemaal zo geweldig dat hij nergens anders meer over kan praten dan over playmobil. Dus zo een mooie prijs zou hier helemaal goed terecht komen

 • Reageer Josephine 25 november 2016 at 13:42

  WoW, wat veel leuke reacties hier! En helemaal te begrijpen, dus ik doe ook graag mee ? Hier heb ik zelf nooit playmobil gehad maar sinds de kinderen (2 meiden, oudste 8 jaar, 2 jongens, jongste 4 mnd) die er gek op zijn, ben ik super fan! En met zo’n kado kan ik zonder liegen tegen de kids zeggen dat Sinterklaas echt bestaat ?

 • Reageer Tanja 25 november 2016 at 13:47

  Je maakt er wel echt een feestje van!! Leuk!! Hier vier playmobil fans dus deze winnen we graag!

 • Reageer Janou 25 november 2016 at 13:49

  Wat leuk! Daar worden ze blij van hier, playmobil is toch echt favoriet.

 • Reageer Karin van Oort 25 november 2016 at 13:57

  Heeeel nuttig en fijn, nu de twee doerakken wat minder vaak buiten uitgelaten kunnen worden.. zegt ze hopend op uren binnen speelplezier…

 • Reageer Anniek de Boer 25 november 2016 at 14:01

  Leuke actie. Mijn dochter is bijna 4, zoontje bijna 1 en met duplo wordt door allebei druk gespeeld!

 • Reageer Annemarie 25 november 2016 at 14:01

  Mijn vriend is helemaal fan van Lego, ik helemaal van Playmobil. Onze dochter van 3,5 jaar vindt het allebei leuk. Ze speelt er heel veel mee. Het prinsessenkasteel en de boerderij vindt ze denk ik het leukst om te winnen. En ik kan dan ook lekker meespelen :-).

 • Reageer Jessica 25 november 2016 at 14:02

  Zou echt geweldig zijn voor onze twee oudste dametjes! Samen spelen, samen delen 😉 ze zijn de Duplo al wel ontgroeid en toe aan iets meer uitdaging voor in hun spel. Heel toffe actie, we duimen!!

 • Reageer Marion nijenhuis 25 november 2016 at 14:08

  Dat willen wij wel winnen hoor!
  Duimen!!
  Enne, gefeliciteerd met t jubileum uiteraard…

 • Reageer Bianca 25 november 2016 at 14:08

  Ik zou graag samen met mijn twee zoontjes en deze playmobile willen spelen. Lekker z’n herfst zondag in de pyjama’s op de grond een avontuur bleven. Alles erbij zetten en de hele dag niet opruimen.

 • Reageer Inge van Heesch 25 november 2016 at 14:09

  Ik doe mee voor onze 2 prinsessen van 4jr. Ze zijn dol op playmobil en welke princes wil nu geen eigen kasteel?

 • Reageer Ilona 25 november 2016 at 14:10

  Super leuke actie! Het wordt nog lastig kiezen voor jullie! Ik zou het erg leuk vinden voor mijn dochter die bijna 5 wordt! En mijn zoon kan er niet vanaf blijven.. hij is 1! (Playmobil 1.2.3) dus dat zal wel goed komen als hij ouder wordt kan hij het zo overnemen!

 • Reageer Deborah 25 november 2016 at 14:11

  Super leuke actie!!! mijn zoon van 5 heeft al een aardige collectie, maar ja dat is wel allemaal “jongensachtig” mn dochter van 3 zou graag meisjes Playmobil willen ?

 • Reageer danielle Razenberg 25 november 2016 at 14:11

  Tatutatu!De luchthaven brandweerwagen zou vet cool zijn om te winnen volgens Timo (6)!

 • Reageer Jeanine 25 november 2016 at 14:11

  Hieperdepiep Hoera!
  Gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan! ????
  Wie jarig is trakteert….maar jullie pakken echt goed uit ?
  Maak graag kans op een mooi pakket voor onze zoon. Dan kan thuis ook spelen en niet alleen op school.
  Vele mooie blogjaren toegewenst!

 • Reageer MarliesS 25 november 2016 at 14:14

  de kids zijn dol op Playmobil

 • Reageer Annemieke 25 november 2016 at 14:18

  Wauw, wat een mooie pakketten! Hoewel mijn zon van 4 helemaal weg is van Playmobil en er graag mee speelt hoef ik niet te winnen. Ik hoop dat iemand wint die het zelf niet zo breed heeft en zo zijn of haar dochter eens een echt cadeau kan geven! Ik doe dus niet mee. 🙂

 • Reageer Lisa M 25 november 2016 at 14:18

  hier zijn de kids dol op Playmobile

 • Reageer karina 25 november 2016 at 14:20

  Superleuke winactie! Mijn oudste zoon van 5 is helemaal weg van playmobil en kan er uren mee spelen. Maar inmiddels door de sint en zijn pieten op de stoomboot van playmobil is de jongste van 2 er ook dol op! Dus zo’n mooie prijs, daar weten ze hier wel raad mee.

 • Reageer Ilse 25 november 2016 at 14:27

  Ja, dat zou gaaf zijn! Mijn zoon van 5 mocht in de speelgoedfolder aankruisen wat hij graag op zijn verlanglijstje wilde zetten. De meeste artikelen waren van de playmobil pagina! Helaas zijn dit soort kado’s boven het budget van zijn Sinterklaas, dat hebben we hem wel verteld … daarom zou hij er super blij mee zijn!

 • Reageer Marike 25 november 2016 at 14:35

  Wauw, super leuk!! ? M’n dochter van 3 speelt heel graag met Playmobil. De jongste (2,5 maand) zal er vast ook veel mee gaan spelen. Hier dus ook drie fans in huis! ??? De derde ben ik zelf ?

 • Reageer Irene 25 november 2016 at 14:37

  Zoon en dochter zijn allebei helemaal weg van playmobil. Het is ook erg leuk spul. Lekker stevig en ze kunnen er hun fantasie in kwijt. Wij zouden het superleuk vinden om één van de pakketten te winnen!

 • Reageer Sabrina 25 november 2016 at 14:46

  Wij zijn hier ook fan van playmobil. Dus we doen graag mee met deze gave winactie

 • Reageer Linda 25 november 2016 at 14:46

  Onze zoon en dochter kunnen uren lang met playmobil spelen! Hoop ze blij te kunnen msken Ook extra gefeliciteerd met je jubileum!

 • Reageer Annoeska 25 november 2016 at 14:49

  Ja superleuk, hier wordt er ook veel mee gespeeld vooral met het kinderziekenhuis. Mijn dochter zou het prinsessen pakket geweldig vinden. Ze verkleed zichzelf ook graag als prinses en kan dit dan mooi combineren met het playmobil spelen. Maar ook de andere pakketten zouden hier goed terecht komen met 3 kids van 7, 4 en 1 jaar in huis!

 • Reageer Chantal 25 november 2016 at 14:54

  Hoe de kindjes er de hele dag mee bezig kunnen zijn om het op te bouwen, in te richten en de verhaallijnen, fantastisch! Playmobil, het verveelt nooit! Twee van mijn drie meiden spelen er samen mee. Enige moment waarop het minder gezellig word is wanneer ik wil schoonmaken, dan moeten ze het daarna opnieuw opbouwen en dat maakt mij dus een #loedermoeder (En soms speel ik mee. Vooral omdat ik dat zo leuk vind geloof ik;) )

 • Reageer Judith Denneboom 25 november 2016 at 14:56

  Mijn dochter Wiep zou heel blij zijn…en haar vader nog veel blijer ??#blijfteenkleinkind

 • Reageer vera bark 25 november 2016 at 15:02

  Van Playmobil word ik altijd een hele relaxte moeder; kindjes die fijn spelen met speelgoed dat tegen een stootje kan… what’s not to love? Oké, dan vergeet ik even die keer dat mijn jongste, toen nog een peuter, een stukje playmobil muurvast in haar neus had gepropt, maar dat was een incident. Waar we heel relaxed mee omsprongen, min of meer…

 • Reageer Moniek 25 november 2016 at 15:02

  Leuk zeg, ik volg jullie op Facebook en kwam dit tegen!
  Tot nu toe hier meer Lego dan Playmobil, maar dit spreekt toch ook wel aan…

 • Reageer Mirjam 25 november 2016 at 15:05

  Wauw daar zouden mijn 3 dames erg blij van worden en ik natuurlijk stiekum ook! Want blije kindjes is een blije relax-mama (goed koffie of wijn helpt ook ?).

  Succes met kiezen van de winnaars en gefeliciteerd met jullie verjaardag.

  Liefs Mirjam

 • Reageer Nicole 25 november 2016 at 15:09

  Wat een leuke actie! Ik was er zelf ook gek op vroeger. Mijn zoontje is net 4 en vindt het nu ook heerlijk om er mee te spelen. Hij zou ontzettend blij zijn met zo’n mooi pakket!

 • Reageer Tam Smit 25 november 2016 at 15:13

  Bij ons in huis ook een kleine playmobile gek! Veelal de brandweer en politie doen het goed. Ook heeft hij de dierentuin met vele losse diertjes. Stiekem vinden papa en mama het zelf ook leuk om mee te spelen ?. Er is altijd nog plek voor wat erbij. De brandweer auto staat hoog op zn verlanglijstje….

 • Reageer Marieke 25 november 2016 at 15:22

  Het is altijd zo gezellig om samen met onze Lotte (en oma en papa) met de playmobil te spelen. Het liefst doen grote broer en zus dan ook nog even mee! Dus een pakket winnen zou super zijn!!

 • Reageer Nicole 25 november 2016 at 15:34

  Ik hou ook heel erg van playmobil dus ik doe graag mee! Mijn kinderen spelen dan vast graag met me mee

 • Reageer Charlotte de Heij 25 november 2016 at 15:43

  Supertof. Playmobile is zo leuk, maar helaas zo duur. Mijn moppies van 4 en 6 zullen uit hun dak gaan als we winnen!!!

 • Reageer Suzanne van Loenen-Borsboom 25 november 2016 at 15:45

  Ten eerste gefeliciteerd, zeker een feestweek zo!
  Mijn man is van de Lego en heeft nu veel Duplo aangeschaft voor onze kleine man van bijna 2. Zelf vind ik Playmobil te gek en zou het leuk vinden een kansje te wagen om voor mijn zoon een gaaf pakket te winnen!

 • Reageer Inge 25 november 2016 at 15:47

  Onze kinderen spelen super graag met playmobil!! Dochterlief met prinsessen en feeeen. Onze zoontjes met reddingsboten en ridders! Hele verhalen worden er gespeeld. En daarom hou ik ook van playmobil, want dat geeft mij tijd om in alle rust iets voor mijzelf te doen. Zij blij, ik blij!

 • Reageer greetje 25 november 2016 at 15:52

  Hallo wat een leuke aksie. Wij doen mee! ik ben Quinten van 8 en mij zusje Sidney van 5 doen graag mee. de vliegtuig hebben we al maar alle andere dinge nog niet. voor die baby ding zijn we al te groot, Ik hoop dat we winnen. groetjes Quinten

  Hoi relax mama, zoals je hierboven kunt lezen doen mijn kinderen graag mee! 🙂 Ik wens je alvast een fijn relax weekend 🙂

  Groetjes Greetje

 • Reageer Sandra 25 november 2016 at 16:01

  Ook onze twee boys van 4 en 3 spelen ontzettend veel met playmobil! Erg leuk om herkenning te hebben in het spel van jou van vroeger en het spel van je kind van nu.
  Graag kom ik in aanmerking

 • Reageer Antonette 25 november 2016 at 16:09

  Hiep hoi voor de feestweek!
  Onze dochter Roos is dol op playmobil country. (En stiekem gebruik ik de playmobil poppetjes ook graag om mijn haakcreaties op te leuken, zoals voor de caravan die ik laatst heb gehaakt. ?)
  Veel feestplezier gewenst deze week!

 • Reageer Susan Reniers 25 november 2016 at 16:12

  Super leuke actie. Ook hier staat het huis vol met Plahmobil, met twee meiden vooral prinsessen. Ook komt ieder jaar Playmobilpiet bij ons langs. Dit jaar had hij de kamer weer volgezet met alle poppetjes die we hebben. De prinsessentoren zou hier welkom zijn.

 • Reageer Masja 25 november 2016 at 16:17

  Zo een toffe actie! Mijn zoons zijn die-hard playmofans! Ze vinden alles mooi, zelfs de prinsessen maar ik denk dat ze het meest blij worden van de country-set!

 • Reageer Evelyn 25 november 2016 at 16:32

  Zo, dat is ff scrollen haha! Wat een leuke actie! Mijn kinderen zijn beide groot fan van playmobil, dus we maken graag kans op 1 van die mooie pakketten! En nu heel hard duimen!

 • Reageer ANNELIES TUENTER 25 november 2016 at 16:34

  Wauw! Superleuke actie! Onze dochters (van bijna 3 en 4,5jr )spelen maar wat graag met playmobil. Hele scenario’s….dan zouden we gaan voor de boerderij of hey prinsessenkasteel. Hoe tof! ?#fingerscrossed

 • Reageer Manon 25 november 2016 at 16:52

  Wow! Hele leuke actie! Hier twee jongens die playmobil super vinden, dus ik doe graag mee.

 • Reageer Sanne 25 november 2016 at 17:01

  Nee eigenlijk willen we dit helemaal niet winnen. Ons huisje is veel te klein voor nog meer playmobil. En er staan nog wat dozen te wachten om uitgepakt te worden op pakjesavond. Nee wij kunnen er helemaal niks mee… of toch? Hm, toch wel leuk. Ze spelen er zo fijn mee en zijn er uren zoet mee… nou vooruit dan willen we toch wel winnen.

 • Reageer Simone 25 november 2016 at 17:10

  Wat een leuke prijs! Ik hoop te mogen winnen voor onze zoon luuk.

 • Reageer Kelly 25 november 2016 at 17:11

  Playmobil wordt hier ook, hoewel bijna niet mogelijk, flink versleten. Het prinsessenkasteel zou voor mijn dochter van 2 geweldig staan naast het ridderkasteel van haar grote broer.

 • Reageer Odette vd Kuil 25 november 2016 at 17:22

  Wat een gave actie denk ik blij, Flip van 7, wordt echt hyperdepiep vd playmobiel boerderij!

 • Reageer Danique 25 november 2016 at 17:23

  Wauw, wat een gave win actie!! Ik zou heueueul graag voor mijn nichtje willen winnen. Die is helemaal gek op Playmobil! Wij gaan duimen.

 • Reageer Natascha 25 november 2016 at 17:25

  Ja natuurlijk wilen we graag meedoen om kans te maken op 1 van deze pakketten! Net als aaaaaaaaaaaaaaaaalllllll deze bovenstaande reacties 😉
  Mijn zoon van 4 en dochter van bijna 3 spelen echt uren met dat spul. Ik denk soms wel 3x per dag: ik moet zo even die kleine dingetjes opruimen anders zijn ze met stofzuigen de volgende keer pleite 🙁 Tot nu toe is het me gelukt niets op te zuigen. Dus kom maar op met weer een mooie doos!

 • Reageer Chantal 25 november 2016 at 17:29

  Wat zou dat te gek zijn!! Lekker samen met de kids (8 en 4 jaar) met de playmobile allerlei verhalen bedenken en na spelen. (Onze prinses het liefste met het kasteel en onze stoere zoon het liefste met het schip) Heerlijk; we – time 😉

 • Reageer Diana 25 november 2016 at 17:29

  Gefeliciteerd…!!! Heb de vorige acties compleet gemist…!!!! Vaag..! Maar doe graag mee…!!! Grote fans hier…!

 • Reageer Kristel Reijenga 25 november 2016 at 17:41

  Wow! Supergaaf! Onze dochter van 5 is er helemaal weg van! En onze zoon van 2 gaat er ook steeds meer interesse in hebben!!!

 • Reageer Suus Geniet 25 november 2016 at 17:43

  Ooh wat een fijne actie. Het gezin Geniet is dol op Playmobil. Ik vind het net zo leuk als mijn kinders.
  Van verjaardagsgeld kocht ik Joe´s Diner, vanwege de bakjes goudgele frieten in klein formaat. Voor mijn kinderen (en mijzelf) waag ik dus ook graag een kansje!
  Fijne dag,
  Suus

 • Reageer Ine 25 november 2016 at 17:44

  Hier houden we ook van playmobil! En ook van de club! Feest ze!
  Als ze hier met playmobil spelen, is de sfeer direct relax.. 🙂
  Kids zalig rustig aan het spelen in hun fantasieparadijs, wij even tijd om tot rust te komen! Een vikingboot zou het hier nog zaliger maken!

 • Reageer Marianne 25 november 2016 at 17:45

  Jaaa! Graag voor mijn beide jongens (3 en 5)! Tegenwoordig hoor ik ‘jaaa, reclame!’ en gillen ze om al het Playmobile dat voorbij komt. En we hebben er nog helemaal niets van. Ben wel benieuwd of ze het in het echt ook zo leuk vinden.

 • Reageer Sofie 25 november 2016 at 17:45

  Wauw! Van een topactie gesproken!
  Die boerderij … perfect voor mijn diertjesgekke dochter :-p

 • Reageer Jessica 25 november 2016 at 17:47

  Mijn dochter van net 4 denkt een echte prinses te zijn. Helaas nog zonder prins en paard. Maar alvast je eigen kasteel bezitten is al een stap vooruit. Daarom zou ik hem graag voor haar, Lois, winnen.

 • Reageer Susan de Lange 25 november 2016 at 18:04

  Erg leuk!! Hier twee playmobil fans in huis van klein formaat en ik vind het zelf ook super leuk!

 • Reageer Debbie Vos 25 november 2016 at 18:12

  Onder het motto …als je niet mee doet win je zo wie zo nooit wat….
  Mijn twee meisjes zouden superblij zijn met een van deze sets…en ik zelf zal er blij mee zijn want ik vind het heerlijk om naar hun fantastische avonturen te luisteren ?

 • Reageer Stefanie Kooman 25 november 2016 at 18:20

  Leuke actie weer!!! We zouden het ook super leuk vinden om zo’n pakket te winnen. Duimen maar voor de kids.

 • Reageer Marloes Heuker 25 november 2016 at 18:26

  Wat een leuke actie weer! Mijn tweelingboys van 4 jaar vinden die brandweerauto of dat vliegtuig wel helemaal te gek ! Die staan beiden hoog op hun verlanglijstje. Helaas moeten ze het dit jaar met wat minder doen, dus we wagen heel graag een gokje! Wat een feest in deze feestweek, ik duim duim duim duim dat ik mag winnen!

 • Reageer Joor 25 november 2016 at 18:30

  Playmobil forever! ❤️

 • Reageer Janneke 25 november 2016 at 18:34

  Wat gaaf! Hier ook 2 playmobil fans van 6 en 3!

 • Reageer Elvira de Vos 25 november 2016 at 18:37

  Wat een leuks actie! Onze kids hebben nog helemaal geen playmobil. Onze dochter zal het denk ik het leukst vinden en is helemaal van de prinsessen dus het kasteel zou heel leuk zijn voor haar 🙂

  • Reageer Elvira de Vos 25 november 2016 at 18:39

   Oh maar ik zie nu dat er ook een boerderij is. Die zouden ze allebei denk ik erg leuk vinden ☺️

 • Reageer Femke Loef 25 november 2016 at 18:37

  Sinds hij een kalfje geboren heeft zien worden, is mijn zoon helemaal gek van de boerderij! Het country huis zou hij echt te gek vinden!

 • Reageer Meike 25 november 2016 at 18:40

  Wat een leuke actie! Ik waag graag een kansje voor mijn dochter.

 • Reageer L Govaerts 25 november 2016 at 18:45

  Leuke actie….mijn dochters zijn helemaal weg van prinsessen (en roze), dus wij willen graag kans maken op het prinsessenkasteel.

 • Reageer Bianca 25 november 2016 at 18:46

  Superleuke actie!

 • Reageer Esther 25 november 2016 at 18:56

  Elk vliegtuig in de lucht die wordt gespot
  Vliegtuigje spelen is hier helemaal hot
  Voor 2 lieve kinderen die hier graag mee spelen
  Een leuk cadeautje om samen te delen.
  Sinterklaas u weet het dus
  doe mij zo’n doosje in mijn brievenbus.

 • Reageer Mira 25 november 2016 at 19:19

  Ja!! Playmobile wil ik graag winnen! Ik vind het allemaal leuk. Eh… ik bedoel mijn kinderen vinden ze allemaal prachtig. Mijn dochter van 3 speelt net met playmobile. Zij zou de prinsessen en de paarden prachtig vinden. Mijn zoon van 5 vindt alle dozen leuk, zolang het maar niet roze is.
  Dus welke doos het ook wordt, hier in huis is er sowieso iemand blij mee!!

  Helaas ben ik niet zo creatief dat ik een originele reactie kan verzinnen, maar: PICK ME! PICK ME! PICK ME!

 • Reageer Ellen van de Plas 25 november 2016 at 19:31

  Mijn dochter (3jaar) zei vanmiddag nog in de auto dat ze graag prinses wil worden. En dan mocht ik ook bij haar in het kasteel komen wonen en haar eten brengen, mijn rol is duidelijk;).
  Dus de playmobil doos van prinsessen zou geweldig zijn, dan kan ze lekker verder fantaseren.

 • Reageer Marianne 25 november 2016 at 19:39

  Mijn zoontje speelt bij zijn beste vriendje altijd het liefst met de playmobil brandweerwagen, dus hier zou ik hem ontzettend blij mee maken.

 • Reageer Fleur 25 november 2016 at 19:43

  Super leuk zeg! Mijn jongens van 3 en 6 spelen graag met hun Playmobil en wat nieuws is altijd leuk voor erbij 🙂

 • Reageer Laurie 25 november 2016 at 19:48

  Ik heb niet zo’n goed verhaal als sommigen hier. Maar onze dochter van 3.5 heeft pas haar eerste kleine playmobil setje van de sint gekregen en was laaiend enthousiast. Ze speelt vooral veel met het oude speelgoed van mij en mijn broertje, maar wij hadden bijna geen playmobil. Zou dus leuk voor haar zijn!

 • Reageer Marion 25 november 2016 at 19:48

  Oeh, dat zou punten scoren worden!

 • Reageer Carola 25 november 2016 at 19:49

  Woehoe!!!! Ik heb hier twee grote playmobil fans (en een in de dop)! Te gaaf…Doe dus heel graag mee voor mijn muppies.

 • Reageer Annemieke Buwalda 25 november 2016 at 19:54

  Jaa! Wat een leuke actie! Deze mama doet ook graag mee. Bij ons lopen er twee kereltjes (5 en 3) rond die het heel leuk zouden vinden. Er is ook nog een zusje van 1 en ik vind het zo leuk aan playmobiel dat het zo duurzaam is. Dus in tegenstelling tot speelgoed wat je soms krijgt wat al snel uit elkaar valt, gaat hier zeker nog vele jaren mee gespeeld worden! Zelf ook hele goede herinneringen aan. Dus ons zou je zeker blij maken, maar ach, het is die andere kids en moeders (zag ik nou al meer dan 500 reacties?) ook van harte gegund!

 • Reageer Heidi 25 november 2016 at 19:58

  Leuk hoor! Mijn dochter Lynn is helemaal prinsessen fan dus die zou dit erg leuk vinden!

 • Reageer Lotte 25 november 2016 at 20:05

  Ja super! Mijn dochter van drie en half speelt nu met mijn oude playmobil! Hoe vet is dat! En stiekem wil ik zelf ook weer! 😀

 • Reageer Manon Garritsen 25 november 2016 at 20:10

  Super leuk voor mijn zoontjes! Vooral de brandweerwagen zal in de smaak vallen! Maar ook met de rest zullen ze zich prima vermaken!

 • Reageer Christina van der Graaf 25 november 2016 at 20:11

  Ohhh dit zou echt super leuk zijn voor mijn kleine meisje die echt dol zijn is op playmobil. Ze vind de Princess zijn echt geweldig en ik weet zeker dat ik haar er erg blij mee maak

 • Reageer Liesbet 25 november 2016 at 20:12

  Ze kopen zit er niet in… dus zou een fijn kado zijn!

 • Reageer Annet 25 november 2016 at 20:22

  Hallo,
  Ook hier zijn ze helemaal gek op playmobil! Heel veel gesleep van de ene naar de andere kamer. Maar broer en zus zijn er sochtends uren zoet mee! Op deze manier kunnen papa en mama onder het genot van hele verhalen rustig wakker worden in het weekend!

 • Reageer Ivonne 25 november 2016 at 20:24

  Wat een super leuke actie. Vooral mijn dochter van 4 kan ik hier heeeeel blij mee maken. Ze Ian urenlang spelen met playmobiel. Zij is bij ons in huis de echte liefhebber ?

 • Reageer Sonja 25 november 2016 at 20:24

  Mijn zoontjes van 6 en 3 willen heel graag de nieuwe luchthaven brandweerauto van Playmobil omdat het precies dezelfde auto is als papa zijn werk (brandweerman op Schiphol)! Maar aangezien we al 3 andere brandweerauto’s hebben wilde de Sint hem dit jaar toch niet meenemen uit Spanje. Ze zouden enorm blij zijn als ze hem zo dan toch kunnen winnen!!

 • Reageer Kelly klomp 25 november 2016 at 20:26

  Wat een super leuke winactie!!! Ik doe graag mee en ga dan toch voor de brandweerwagen alhoewel het vliegtuig hier ook heel gewenst zou zijn voor mijn aapjes! We gaan duimen

 • Reageer Saphira 25 november 2016 at 20:29

  Eigenlijk zou ik ook maar eens playmobil moeten gaan sparen, onze oudste moet het nog steeds met die grote Duplo blokken doen.
  Hij is 3, dus dat kán er nog even mee door, maar niet zo lang meer.

 • Reageer Barbara 25 november 2016 at 20:31

  Superleuk en Gefeliciteerd!
  Sinds kort playmobil ontdekt, dochterlief is 5 geworden.
  Zelf vond ik vroeger playmobil nooit leuk, ik speelde liever met lego.
  Nu herontdekt en superenthousiast.
  Dochterlief heeft een grote doos gekregen voor haar verjaardag.
  Maar daar kan natuurlijk altijd meer bij! ? en dan kiezen we de prinsessen!

 • Reageer Elvira Nas 25 november 2016 at 20:32

  Elsbeth gefeliciteerd! Ik ben je gaan volgen sinds de geboorte van mijn dochter, ook in 2012, en heb in een zware periode van ernstige bekkeninstabiliteit je lijfposter ‘die andere moeders doen ook maar wat’ midden in mijn kamer op de kast gehangen om erdoorheen te komen en me soms letterlijk op de been te houden. Inmiddels is onze dochter een kanjer van 4 en omdat ze tot nu toe zelf haar kasteeltje fantaseert (of het Playmobil ziekenhuis er voor ombouwt)voor de Playmobil prinsessenpopjes zou ze door het dolle gaan van het prinsessenkasteel. (Want ’tsja mama die krijg ik toch nooit van de Sint want alle kindjes van Nederland krijgen kadootjes dus hij kan nooit zo’n duur kado aan mij geven. Dat zou een beetje zielig zijn voor de Sint…’) Ik ga bidden voor haar en wens jou veel succes en plezier met de club!

 • Reageer Yvonne Blok 25 november 2016 at 20:35

  Oei, wat een overweldigend aantal reacties! Toch proberen want mijn dames van 3 en 7 zijn ook dol op playmobile! ( net als hun mamma trouwens 🙂

 • Reageer Nienke 25 november 2016 at 20:37

  Woehoe! Heel tof! Mijn 3 daltons (2,6 en8) spelen graag met playmobil, en ik vind het echt geen straf om mee te spelen ?

 • Reageer Nicole 25 november 2016 at 20:37

  Super! Die twee van mij (5&7) kunnen er heerlijk mee spelen,gaat niet snel stuk. En in tegenstelling tot lego hoeft papa of mama niet elke x dat mega object van 400 humtig stukjes in elkaar te zetten als zoon of dochter lief er mee wil spelen.

 • Reageer Corinna 25 november 2016 at 20:38

  Gefeliciteerd!!

  En wat een leuke actie!!!! Ik ben zelf ook gek op Playmobile. Helaas heb ik er zelf niets van. Wat wij thuis hadden was allemaal gespaard door mijn zus en is ook van haar. Gelukkig konden we er samen altijd leuk mee spelen!

  Nu is mijn oudste 3,5 en gek op rollenspellen met poppetjes. Ze heeft nu een handjevol Playmobile en is er verzot op! Ik hoop voor haar dat ze een doos wint (oké en ook een beetje voor mezelf….) zodat we er samen lekker mee kunnen spelen (als ik mee mag spelen van haar tenminste….. 😉 ).

 • Reageer Saskia 25 november 2016 at 20:42

  Wow dat was lang scrollen naar beneden… Ik denk dat er veel gegadigden zijn 🙂

  Maar toch: ja! Ik zou heel graag winnen voor mijn dochtertje van vier.

 • Reageer Agnes 25 november 2016 at 20:46

  Wauw, wat een geweldige winactie!! Mijn zoon Stijn van bijna 5 is helemaal gek van playmobil. Hij kan er heerlijk zijn fantasie in kwijt en er uren zoet mee zijn. Hij speelt nu vooral met de oude playmobil van zijn papa, hoe leuk zou het zijn als hij zijn eigen nieuwe set zou winnen.

 • Reageer Kirsten 25 november 2016 at 21:02

  Dat zou een hele mooie set zijn voor mijn dochters van 5 en 3, oh ja en voor papa, oh ja en voor mijzelf natuurlijk ;).

 • Reageer Claudia van der Brugge 25 november 2016 at 21:06

  Zóóó! Wat veel reacties ?? Maar het is dan ook een hele vette actie! Dus…. ik doe ook mee! Zeker omdat mijn dames (bijna 6 en 4 en een half! Én een half, dus!), zich beklagen over de handvol 2de hands rommelmarkt playmobil: “mama, wij hebben alleen naar jongens playmobil”. Dat prinsessenspul is natuurlijk honderd keer leuker voor mijn prinsessen ?

 • Reageer Marlies 25 november 2016 at 21:12

  Succes met kiezen ? Hier 3, bijna 4 jongens die er wel raad mee weten maar eerlijkheid gebied me te zeggen dat ze hier aardig bedeeld zijn met speelgoed en ik het eigenlijk ook gun aan acties voor vergeten Sint-dingen enzo. Mocht je mijne kiezen dan mag ie daar naar toe!

 • Reageer Linda 25 november 2016 at 21:12

  Graag zou ik voor mijn dochters van 4 en 1 meedoen, ze hebben geen Playmobil om mee te spelen, maar vooral de oudste zal het vast fantastisch vinden. Wi proberen dit erg graag uit.

 • Reageer Melanie 25 november 2016 at 21:21

  Gefeliciteerd. En complimenten voor je leuke site en acties. Ik Doe graag mee met deze plaumobile actie. Hier zijn twee grote vrienden van playmobile (3&5 jaar) nou ja eerlijk is eerlijk 3 liefhebbers ik vind t zelf ook leuk. Alleen Pappa niet zo met alle kleine onderdelen. Dus naast de setjes die we al hebben zou er niet gauw iets bijgekocht worden. Dus winnen zou Super zijn

 • Reageer Famke mensink 25 november 2016 at 21:29

  Gaaf deze actie! Wij dien graag mee! De jongens hier kunnen wel weer wat nieuwe uitdagingen wat betreft speelgoed gebruiken…..en onze kleine dame van 1 speelt gewoon mee!

 • Reageer Nienke 25 november 2016 at 21:36

  Ja hallo dit wil elke mama winnen toch?
  Mijn lieve jongste zoon is ook de nachten soms droog en hij wil niets liever dan een Playmobil vliegtuig!
  Wat een mooie beloning zou dat zijn.
  We hebben al een behoorlijke collectie maar voor nog iets meer maken we graag plek ?

 • Reageer Marjolein Dackers 25 november 2016 at 21:40

  Wat een geweldige actie! Onze dochter van 4 speelt nu met de playmobil die vroeger van mijn man was. Ze vindt het superleuk en speelt er hele dagen mee. Hele films worden na gespeeld maar ook haar eigen leven wordt daar in verwerkt. Echt zo leuk en hartverwarmend om te zien. Voor haar 5e verjaardag staat playmobil dan ook hoog op haar verlanglijstje. Ons dochtertje van bijna 2 speelt graag met haar mee.

 • Reageer Emily vlerick 25 november 2016 at 21:50

  Hoewel deze mama graag heeft dat het onmogelijke gebeurt: dat zo mooie setjes volledig blijven (relax, mama…), zou zo een pakketje winnen super zijn!

 • Reageer Sabrina 25 november 2016 at 21:55

  Wij raken net bekend met playmobile. Dus erg welkom! 🙂

 • Reageer Marijn 25 november 2016 at 21:55

  Gefeliciteerd met je verjaardag, fijne club met goede boodschap die je d’r bent! 😉 En wat een mooie acties deze week.
  Ik loop enorm achter de feiten aan, mijn kinderen (j2&m4) worden zwaar verwaarloosd, want: nog geen Playmobil in huis! Het is een grote schande, anders kunnen we het niet noemen. Volgens mij zouden ze beiden dolgelukkig worden van een prinsessenkasteel. En lijkt mij een mooi startpunt voor een verzameling!

 • Reageer Daphne van Bree 25 november 2016 at 22:00

  Het prinsessen kasteel voor mijn dochters zodat ze hier heerlijk binnen mee kunnen spelen wanneer het te vies/nat/koud is om buiten te spelen. Tot de zomer dus ?

 • Reageer Réwana 25 november 2016 at 22:02

  Wat gaaf!!! Hier ook een kleine fan, en al helemaal van brandweerwagens! zou heel cool zijn om dr eentje te winnen, en nog gefeliciteerd met je verjaardag;)

 • Reageer Lieve Seghers 25 november 2016 at 22:07

  Playmobil rules! Net zoals de blog trouwens ? mijn dochter van nog net geen 4 jaar is er zot van! Zoals elke kleine meid verzot op prinsessen en hoe rozer hoe liever. Maar de boerderij zou ook top zijn!

 • Reageer Harriet 25 november 2016 at 22:14

  Om te beginnen…. gefeliciteerd met jubileum (jubel!eum zou ook een gepaste uitdrukking zijn 😉 …
  Wij hier thuis doen graag mee met deze winactie, want van een vloer, tafel en vensterbank bezaaid met Playmobiel worden wij zóóó gelukkig!!!

 • Reageer griet 25 november 2016 at 22:15

  mijn drie meisjes zijn gek van playmobil, de jongste van net twee jaar speelt lustig mee en neemt haar mannetjes overal mee naartoe

 • Reageer Emily 25 november 2016 at 22:17

  Ohhhjaaaa! Die willen mijn 2 kinders ook wel!!! Samen spelen, samen delen ;-)!

 • Reageer Daphne 25 november 2016 at 22:55

  Zou helemaal super zijn!! Playmobil is de verbinding tussen mijn dochter van 10 en zoontje van 4. Beginnende puber en dwarse kleuter spelen dan samen en moeders?? Kan even relaxen met kop thee?

 • Reageer Mama Madelein 25 november 2016 at 23:03

  (=ontaarde goedbedoelende maar toch ook relaxte moeder met kindjes die toevallig OOK de leukste Vd wereld zijn…) Ik zou graag het playmobil voor mezelf winnen. Als de kindjes een goede dag hebben mogen ze meespelen. Vandaag toevallig heel wat (jongens-) playmobil gereanimeerd. Haarloze ridders, wielloze auto’s en stiekem toch even geflipt nadat ik er achter kwam dat sinterklaas zijn staf was geknapt… :(. Zelf als kind mocht ik alleen kwijlen naar andermans playmobil, wij bleken nl een LEGO gezin…. nu dus inmiddels mijn zoon vreselijk verwent met een stoere dosis playmobil…. maar ik mis MIJN prinsessen kasteel!!!! Vandaar waag ik een gokje…. (tis tenslotte de CLUB van MOEDERS!!! ;p)

 • Reageer Marte 25 november 2016 at 23:04

  Haha, leuke blog! Lekker nostalgisch playmobil. Jaaaa, bak met nieuwe playmobil voor de kids en mama weer een uurtje rust ???!

 • Reageer Marike 25 november 2016 at 23:21

  Wat gaaf! Ze zijn er hier dol op. Ze hebben dit jaar hun eerste doosje gehad en blijven ermee bezig.
  Wij zijn fan!

 • Reageer Chantal 26 november 2016 at 00:25

  Hier ook een mega-playmobilfan in huis. Onze dochter zou heel nlij worden van de boot met romeinen.

 • Reageer Elise 26 november 2016 at 00:33

  Ja Playmobil: oude tijden herleven hier als mijn 3 meiden hiermee spelen. Zo kon ik vroeger ook uren opgaan in het fantasiespel.
  Wel eerst ‘ruzieën’ wie welk poppetje mocht spelen natuurlijk.
  Dus ja, we loten graag mee!

 • Reageer Cindy 26 november 2016 at 01:16

  En dat je dan die smoeltjes ziet als ze horen dat we een wedstrijd hebben gewonnen en dat de prijs iets moois van Playmobile is… #onbetaalbaar

 • Reageer Fiona 26 november 2016 at 01:26

  Leuke actie! Ik denk dat mijn dochter heel blij zou zijn als ze een keer met prinsessen kan spelen ipv de ridders en haaien van haar broer.

 • Reageer Ingrid 26 november 2016 at 02:02

  Waar! Te gaaf voor onze meisjes van 4 en 7 jaar! Geeft mij ook lekker de tijd om van ze te genieten, wat een fantastische verhalen kunnen ze samen bedenken! <3

 • Reageer Anita H. 26 november 2016 at 02:44

  Yes please! Playmobil blijft leuk.

 • Reageer Suzanne Glas 26 november 2016 at 06:30

  Tot ergernis van papa maar vol blijdschap van mama is onze zoon ook dol op playmobile! Wie weet kan hij met die mooie brandweerwagen zijn vader overhalen om toch eens met playmobile te spelen?
  Speel ik wel verplicht me… heel rot! ?

 • Reageer Nienke 26 november 2016 at 06:48

  Hoeraaaaaa…op naar de 10 jaar!!!! wat een superactie. Helemaal geweldig voor mijn meiden. Nu dus maar heeeeeeeeeeel hard duimen.

 • Reageer Karlijn 26 november 2016 at 06:52

  Wat leuk! Gefeliciteerd!
  Wat zou het leuk zijn als Fien Moos en Jip een nieuwe set playmobile winnen! Kan ik weer urenlang een relaxte moeder zijn! ?
  Liefs Karlijn

 • Reageer Loes Elstgeest 26 november 2016 at 07:11

  Wow weer een super winactie, veel die maar wat graag willen winnen. Maar hee, ik probeer het ook eens een keer 😉
  Ik duim voor mijn zoontje Cas van 5 voor zo’n fantastisch Playmobil pakket!
  Ps. Gefeliciteerd met het jubileum!

 • Reageer Willemien 26 november 2016 at 07:20

  Hier ook zo’n fan van playmobil (de mama).. De kids (3&1jaar) beginnen er net mee te spelen, dus kunnen er nog heel lang mee vooruit!

 • Reageer Hanneke 26 november 2016 at 07:37

  Dat zou onze prinses van bijna 4 wel super leuk vinden! Een gevoelig meisje die haar gevoel kwijt kan ik de playmobil! Nu de Sinterklaas tijd hoor ik de poppetjes steeds maar zeggen, je hoeft niet bang te zijn! Zwarte piet komt niet in ons huis! Zwarte piet komt als pappa nog wakker is en gaat dan weg en doet pappa de deur op slot, en Sinterklaas vind alle kindjes lief ook mij! Ze vind het feit dat ze bijna naar school gaat super leuk maar eigenlijk ook te spannend! Dus de playmobil kan haar weer helpen door de tijd heen! En dat kan bijna niet mooier dan met een nieuw iets van playmobil!

 • Reageer Barbara van Riemsdijk 26 november 2016 at 07:47

  Oeh… Aan deze winactie doe ik graag mee! Max en Tessa zijn dol op playmobil! En ikzelf stiekem ook!

 • Reageer Marieke Steunenberg 26 november 2016 at 07:54

  Hier twee meiden van 6 en 8 die dagelijks met playmobil spelen. Het prinsessen kasteel of de boerderij zou een mooie aanvulling zijn op hun verzameling!

 • Reageer Marjolein 26 november 2016 at 07:59

  Gefeliciteerd met de club! Wat een grote hoeveelheid relaxte moeders bij elkaar, heerlijk!
  Met dit soort tof speelgoed spelen mijn zoon van 6 en dochter van 4 urenlang, dus zo’n mooi playmobilpakket zou heel graag ontvangen worden hier! En dat geeft mij weer extra tijd voor een rustige kop thee op de bank… ?

 • Reageer Nienke van den Berg 26 november 2016 at 08:08

  Super cool cadeau voor mijn drie mannen. Vooral voor de oudste twee van 2 en 4jaar. Van Sinterklaas hebben ze hun eerste playmobile gekregen. Ze kunnen er uren mee spelen.

 • Reageer Kim janssen 26 november 2016 at 08:14

  Graag voor m’n dochtertje, ze speelt nu veel met duplo maar merk dat ze steeds vaker gaat vragen naar playmobil, lang leve de speelgoedfoldersdeze tijd…

 • Reageer Marleen 26 november 2016 at 09:02

  Oh zeg wat een leuke give away!
  Onze zoons (bijna 5 en 3 jaar) zouden dit wel heel erg kunnen waarderen. En welke set het is dat maakt ze ook nog niks uit. Ze spelen net zo lief met een roze prinsessen kasteel als met een stoere brandweerwagen oid. Dus fingers crossed en wie weet hebben we een leuk verjaardagscadeaurje of een sinterklaascadeautje ?

 • Reageer Maartje 26 november 2016 at 09:05

  Oooh die brandweerauto is gaaf voor mijn zoontje!

 • Reageer Cynthia 26 november 2016 at 09:15

  Onze dochters zijn bijna jarig, worden 4! Altijd leuk, zo’n tweelingverjaardag vlak na de feestdagen. Vooral nu zoonlief (5) ze wel even gaat vertellen wat ze allemaal wel niet voor hun verjaardag mogen vragen! ‘Jullie mogen best Playmobil vragen hoor, aan papa en papa mama. Da’s echt cool voor jullie!’ Alles wat broerlief zegt is stoer….dus Playmobil moet het worden, haha!!

 • Reageer Sacha Oeij 26 november 2016 at 09:21

  Omdat ons zoontje dan uren zoet is met dat mooie speelgoed en ik even tijd voor mezelf heb??

 • Reageer Bianca 26 november 2016 at 09:31

  Wat een super leuke actie!
  Mijn zoontje van 2 heeft vorige week voor het eerst een tractor van playmobile gekregen en is hier al de hele week druk mee. Het zou super zijn om dit uit te breiden zodat hij ook uren speel plezier met playmobile gaat krijgen.

 • Reageer Elsien Struif bontkes 26 november 2016 at 09:36

  Wat een superkadootjes! Mijn twee kids zouden er heeeeeeeel blij mee zijn (en ik stiekem ook 🙂 )

 • Reageer Lineke Kempen 26 november 2016 at 09:53

  Wow wat n leuke actie! Hier twee blije gezichtjes bij het zien van de playmobil.
  Ikzelf heb mn eigen playmobil zelfs nog bewaard dus enthousiasme hebben ze van geen vreemde ?; kortom wij willen heel graag meedoen!! ???

 • Reageer M. Oppelaar 26 november 2016 at 10:07

  Van playmobile worden we hier in huis allemaal blij! Jong en oud, dik en dun, bruin en blank, met playmobile kan iedereen zijn fantasie de vrije loop laten.

 • Reageer Corine de Meer 26 november 2016 at 10:17

  Plamobil is bij ons in huis ook een groot succes, zowel de oude als de nieuwe. Uren speelplezier!

 • Reageer Terra 26 november 2016 at 13:50

  Wow, die boerderij zouden mijn dochters echt geweldig vinden. Zouden ze dan misschien toch nog eens leren samenspelen?! 😉

 • Reageer Rina de Wildt 26 november 2016 at 13:58

  Playmobile country zou super zijn voor onze 4 dochter kunnenze de boerderij van opa na spelen.

 • Reageer Sanneke 26 november 2016 at 15:06

  Fantastisch speelgoed en wat een leuke actie! Wij doen graag mee voor onze 3 meiden 🙂 Maar nog veel belangrijker, ga vooral zo door met de site! Liefs Sanneke

 • Reageer Manoux Pijnenburg 26 november 2016 at 15:53

  Hey Elsbeth, ben jij als grote fan van Playmobil, dan ook al naar de tentoonstelling 40 jaar Playmobil geweest?! Is in Limburgs Museum in Venlo. Zal wel niet helemaal naast de deur zijn voor jou, maar boy! Moeite waard joh! (Jammer dat ik geen foto’s hier kan plaatsen. Doe ik op Facebook wel even.) Want nu is dochterlief ook ein-de-lijk besmet met het Playmobilvirus! En aangezien Sint al bijna platzak is, zou het zo leuk zijn om zo een verzameling bij elkaar te krijgen! Boerderij of kasteel is supergaaf… 😉

 • Reageer Annuska Jongmans 26 november 2016 at 16:48

  Geweldig leuke Acties!

 • Reageer Nicole 26 november 2016 at 17:25

  Even scrollen hihi de kans zal wel klein zijn maar we wagen een poging. Want ook wij hier thuis (onze kindjes van 1 en 3 en mijn man en ik) zijn enorme playmobil fans!! Super leuke actie en gefeliciteerd met deze feestweek!

 • Reageer Marieke 26 november 2016 at 18:27

  Oh, dit wil ik graag winnen voor mijn dochter van 10. Wij spelen heel graag samen met de playmobil, vooral met de poppetjes en de dieren. Playmobil is ook heel leuk samen met Lego Friends, we hebben zo een grote stad op zolder staan. En natuurlijk mag die altijd blijven staan want stofzuigen kan best er omheen :-). Als wij samen in de stad zijn lopen we geen speelgoedwinkel voorbij zonder uitgebreid alle playmobil te bekijken en alles aan te wijzen dat we leuk vinden. Kortom: wij zijn er nog lang niet te groot voor en willen echt heel graag winnen!

 • Reageer Stijn Dejaegher 26 november 2016 at 18:54

  Proficiat met jullie feestweek!
  Ik was zelf altijd een grote playmobil fan, voorlopig is dit nog niet te zien bij de Linde & Tuur. Misschien dat een nieuwe doos meer succes heeft, dan mijn oud speelgoed.

  Groeten,
  Stijn

 • Reageer Miekske Dingens 26 november 2016 at 19:30

  Alvast een dikke proficiat gewenst!
  Graag zou ik willen meedoen voor het gave Playmobil Vliegtuig voor onze zoon! Dat zou hij zo onwijs te gek vinden!
  Fingers crossed! En een fijn weekend toegewenst!

 • Reageer Sanne 26 november 2016 at 19:39

  Zou heel relax zijn!
  Kids heerlijk met de playmobil op het speelkleed, mama relax met een kop thee achteroverleunend..
  Ja, zie het al wel voor me ^^

 • Reageer Linda Beers 26 november 2016 at 19:44

  Wat gaaf!!! Mijn zoontje wordt in januari 3 jaar en vindt dit ook helemaal geweldig! Zou alvast een leuk cadeau voor hem zijn ?

 • Reageer Sophie Cobben 26 november 2016 at 22:31

  dit zou onze twerling helemaal te cool vinden. dan zou ik echt ff een supermama zijn ;-). en winnen zou ook heel relaxt zijn natuurlijk hihi. en playmobil rocks inderdaad!

  • Reageer Sophie Cobben 26 november 2016 at 22:32

   haha iets met haastige spoed hè
   moest natuurlijk tweeling zijn ?✌

 • Reageer Ellen van Baarlen 27 november 2016 at 06:46

  WoW één jaar al weer, proficiat!
  Ik geniet van jullie ‘relaxtheid’ ? en het helpt me vaak om met jullie gezonde portie humor de zaken rondom onze zwaar getraumatiseerde pleegkinderen (5 en 8) aan te pakken. Ze spelen dagelijks met Playmobil en de kids kunnen hiermee wat ontstressen (na een portie ‘flippen’).
  De box ‘Country ‘staat hoog op het verlanglijstje ?

 • Reageer Suzanne 27 november 2016 at 07:48

  Het eerste doosje playmobil van mijn zoontjes van 3 en 4 was zo’n groot succes dat smaakt naar meer! Genieten om die mannetjes ermee bezig te zien… Wij doen mee!

 • Reageer Maria 27 november 2016 at 08:09

  Dit is echt n super winactie. Soms moet je keuzes maken bij het kopen van cadeau, wat is het dan leuk om n cadeau extra te krijgen.. mijn oudste maak ik blij met de boerderij, de 2e met het vliegtuig of de brandweer. Graag ding ik mee voor 1 van deze pakketten!

 • Reageer Heske van Esch 27 november 2016 at 08:17

  Ja graag voor onze kids, Niek en Meike (4+2).
  Playmobil staat hier hoog op het verlanglijstje. We doen daarom graag mee om mee te loten voor een van deze pakketten! En gefeliciteerd met het 1-jarige bestaan van de site!

 • Reageer Judith 27 november 2016 at 08:23

  Joehoe! Playmobile is altijd top, beetje laat de actie ontdekt maar toch een gokje wagen. Wie weet mijn dames zouden het top vinden!!

 • Reageer Ingemar Methorst 27 november 2016 at 18:38

  Hier 3 meiden, waarvan die van 7 en 4 echt heel blij worden van Playmobil….

 • Reageer laura van Leeuwen 27 november 2016 at 19:41

  heel graag voor mijn zoontje van 4 en dochter van 2. ze spelen heel erg graag en dan vooral met playmobil.. wat ook op nr 1 staat op het verlanglijstje!!!

 • Reageer Mette 27 november 2016 at 20:01

  Jaaaaaa, het Romeinse schip hoort mijn dochter natuurlijk te hebben als kind van een historica, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen 😉

  Ik doe mee!

 • Reageer Marscha 27 november 2016 at 20:49

  Gefeliciteerd!! Ook wij maken graag kans op een pakket. Al het Playmobil is leuk, maar als we mogen kiezen, maken we graag kans op het vliegtuig of het kasteel ☺

 • Reageer Wilma Post 28 november 2016 at 00:04

  Wow al ruim 600 reacties …. maar ik zou graag kans willen maken voor 3 dametjes die heerlijk zullen fantaseren bij de boerderij of het prinsessenkasteel 😀

 • Reageer Sonja Hubregtse 28 november 2016 at 11:16

  Het Romeinse Rijk (=stoere mannen) vinden Robin (7) en Bas (5) zo interessant,
  Tot het jaar 500 waren de Romeinen in het Italiaanse land.
  Ze maakten prachtige gebouwen,
  Die we nog kunnen aanschouwen.
  Door gladiatoren werd er wel veel gevochten,
  Vaak door slaven die elkaar niet mochten.
  Prachtige badhuizen hadden ze ook,
  Waar men graag een keertje in dook.
  De Romeinen waren echte helden,
  En veroverden grote velden.
  Robin en Bas (m’n zoontjes) zijn ook zulke stoere mannen,
  Ze hebben ook vaak creatieve plannen.
  Daarom hoop ik deze prachtige doos voor hun te winnen,
  Dan kan de geschiedenis opnieuw beginnen ?

 • Reageer Annemarie 28 november 2016 at 11:48

  Mijn vriend is helemaal fan van Lego, ik helemaal van Playmobil. Onze dochter van 3,5 jaar vindt het allebei leuk. Ze speelt er heel veel mee. Het prinsessenkasteel en de boerderij vindt ze denk ik het leukst om te winnen. En ik kan dan ook lekker meespelen :-).

 • Reageer Marita Cuypers 28 november 2016 at 15:30

  Ik zou graag voor onze kleinzoon willen meedoen voor een leuke Playmobil doos! De diertjes zou hij maar wat leuk vinden, of de stoere boot!

 • Reageer Marije Koelman - van Dijk 30 november 2016 at 21:52

  Ha die Elsbeth,
  Wat heb je toch een coole, relaxte site en wat een super vette actie is dit!
  Mijn mannen van 8 en 4 zouden me voor gek verklaren als ik niet een berichtje achter zou laten om mee te doen aan deze actie. Bij deze dus!

 • Reageer bé vermeiren 1 december 2016 at 09:57

  Ook hier zijn ze allebei uren zoet met Playmobil: daar wordt de mama helemaal relax van 😉

 • Reageer Karien 2 december 2016 at 23:55

  Mijn dochter is helemaal gek van playmobiel Iedere dag speelt ze na wat ze die dag heeft beleefd. Playmobiel country heeft ze nog niet dus zou heel leuk zijn als we dat zouden winnen.

 • Laat je reactie achter