Relax

Feestweek winactie 4!

mathijsDag 4 van de feestweek is aangebroken. En vandaag mag ik namens Mathijs Maaltijdbox trakteren op vier maaltijdboxen.

Edit: de winnaars van de box zijn inmiddels bekend. Als je hebt gewonnen, heb je een mail van mij ontvangen!

Omdat ik me wekelijks buig over het Relax Mama-weekmenu leek het me eerder dit jaar wel eens leuk om een maaltijdbox uit te proberen gedurende één week. Ik oriënteerde mij op de maaltijdboxen-markt en kwam uiteindelijk bij Mathijs uit, die mij het meeste aansprak. Samen met zes andere moeders vormde ik het Club van Relaxte Moeders testpanel en kookten we vier dagen uit de familiebox. Wat er in zat en of de box goedgekeurd werd door de Club van Relaxte Moeders lees je hier.

Familie maaltijdbox winnen?

Naast dat het natuurlijk luxe is om voor vier dagen avondeten cadeau te krijgen, is het helemaal fijn dat je geen (nou ja… minder) boodschappen hoeft te doen en dat je een paar dagen niet hoeft na te denken over het eten. Wil jij dat ook? Laat je reactie achter onder dit blog en wie weet heb jij binnenkort wel een heel relaxte week! Ik mag vier familieboxen weggeven.

50% Relax Mama-korting op de maaltijdbox

Mocht je over een week geen mailtje van me hebben ontvangen over de winactie, dan heb je helaas niet gewonnen… Als je dan toch benieuwd bent naar Mathijs maaltijdbox, dan kun je hem hier met de ‘relaxte moeder-kortingscode’ bestellen met 50% korting. De code is: MMBRELAXTEMOEDER. Deze code geeft je recht op 50% korting op de familiebox groot en middel, op de variatiebox voor twee personen of op de flexitarierbox voor twee personen.

Dit is de vierde winactie van deze feestweek omdat deze site een jaar geleden live ging (over het hoe en waarom schreef ik dit blog). De hele week trakteer ik op boeken en producten van mezelf en op mooie cadeaus van een aantal sponsors van de club. Iedere ochtend om 7.30 uur komt er een winactie online. In deze fotocollage een overzicht van het feestpakket van deze week 😉 De winacties van de vorige dagen gemist? Je kunt nog meedoen hoor! Kijk maar hier.

collage

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

116 Reacties

 • Reageer Rianne 24 november 2016 at 07:25

  Altijd al eens willen proberen!

  • Reageer Miranda Barneveld 24 november 2016 at 12:38

   Ik zou het pakket heel graag winnen,niet voor mezelf maar voor de stichting wensjes,die helpt gezinnen die het door omstandigheden moeilijk hebben,dit kan ziekte van een gezinslid zijn of het verliezen van hun baan bijvoorbeeld.Bij het voedselloket is een wachtlijst en deze stichting zorgt voor acute hulp.
   Ook proberen ze wensen van zieke mensen uit te laten komen en nog veel meer dus kortom,dit pakket zou goed terecht komen.

  • Reageer Sandra Voncken 24 november 2016 at 15:43

   Dat zou fijn zijn! Misschien krijg ik mijn hamsterende dochter dan af van haar bolle wangetjes, waar ze het eten in verstopt als ze het niet zo heel lekker vind ?

  • Reageer Nienke 24 november 2016 at 17:28

   Jaaaaaa leuk!
   In deze drukke tijd zou het een groot gedeelte van ‘stress’ wegnemen.
   Ik vind het heel belangrijk om juist in drukke tijden gezond en gevarieerd te eten.

  • Reageer Linda van Campenhout 25 november 2016 at 21:01

   Mmm lijkt me leuk en lekker om eens te proberen!

 • Reageer Joyce 24 november 2016 at 07:36

  Lijkt me heel leuk om eens te mogen proberen!

 • Reageer Liesbeth Dun 24 november 2016 at 07:40

  Leuk! Wij houden van koken en van nieuwe recepten proberen dus heel graag!

 • Reageer Martine van der Meer 24 november 2016 at 07:40

  Leuk, lijkt mij heerlijk wat andere inspiratie dan wortels en pasta! Van harte Club van relaxte moeders!

 • Reageer Merlijntje 24 november 2016 at 07:42

  Lijkt me heel fijn! Met de drukte van ons leven en een steeds zieker wordende man is het best lastig om alles in goede banen te leiden. Laat staan variëren met het avondeten. Een beetje afleiding en afwisseling is meer dan welkom!

 • Reageer Inge de Wit 24 november 2016 at 07:42

  O, dat zou ik heel graag eens proberen! Net als in ieder gezin, zou een weekje geen boodschappen doen heel welkom zijn. ☺️

 • Reageer Marieke van Lienen 24 november 2016 at 07:47

  Oh ideaal! Dat scheelt een hoop boodschappen inslaan en een hoop nadenken over wat we nu toch weer moeten gaan eten 🙂

 • Reageer Véronique Beek 24 november 2016 at 07:47

  Als moeder en huisvrouw zijnde ben ik degene die altijd verzint wat er op tafel komt qua avondeten. Met als gevolg dat er soms word geroepen: eten we dat nu alweer, of, dat lust ik helemaal niet! Nieuwe ideeën zijn welkom en daarom zou ik dit graag willen proberen.

 • Reageer Ilse 24 november 2016 at 07:49

  Lijkt ons leuk om met ons gezin lekker uit te proberen. Hopelijk wordt ik er een relaxte mama van ?.

 • Reageer Ingemar Methorst 24 november 2016 at 07:49

  Lijkt me super om een x te proberen!

 • Reageer Loes 24 november 2016 at 07:50

  Lijkt me super! Even niet nadenken over een weekmenu ?

 • Reageer Maria broek 24 november 2016 at 07:51

  Lekker makkelijk, even niet nadenken over een boodschappenlijstje en wat we nu weer op tafel gaan zetten. Lijkt me leuk om te proberen!

 • Reageer Ester 24 november 2016 at 07:54

  Relaxed: niets hoeven te bedenken en wel lekker koken en eten!

 • Reageer Sabrina 24 november 2016 at 07:55

  Lijkt me super om eens te proberen. Vaak toch inspiratieloos wat avondeten betreft en lijkt me tof om eens niet erover na te hoeven denken 🙂

 • Reageer Harriet 24 november 2016 at 07:56

  Zou het heel graag eens proberen! Alleen maar voordelen; minder booschappen doen, niet na moeten denken over wat voor gezonds nu weer te koken, nieuwe gerechten proberen, inspiratie opdoen….. je zou ons super blij maken met een box van mathijs!

 • Reageer Carla 24 november 2016 at 07:58

  Die zou ik heel graag willen proberen. Na een eerder drama met een andere maaltijdbox zou dit een mooie manier zijn om te testen of deze wel ideaal is en vooral verse ingrediënten bevat!

 • Reageer Marlies Beens 24 november 2016 at 07:59

  Die zou ik graag winnen! Duimen maar!!!

 • Reageer Linda 24 november 2016 at 08:01

  Met 2 moeilijke eters (waaronder ikzelf ?) en 2 makkelijke eters, lijkt me dit ideaal om eens uit te proberen. Zo wordt je “gedwongen” om is een keer iets anders uit te proberen en te eten.

 • Reageer Yasmine 24 november 2016 at 08:03

  Wat leuk om een x te proberen. Heb er al eerder een keer naar gekeken maar niet doorgezet. Het zou wel fijn zijn met mijn 3 mannen. Niet naar de winkels met de jongste van 4 weken. Klinkt goed.

 • Reageer Linda 24 november 2016 at 08:04

  Graag zou ik deze box winnen voor mijn vriendin Nelleke. Die heeft momenteel zoveel tegen zitten dat ze zichzelf vergeet en veel makkelijk eten op tafel zet. Deze box zou een zere grote hulp zijn in drukke tijden. Een gezin met drie jonge kinderen, veel gebroken nachten, schoonvader ligt in het ziekenhuis, zelf een verstuikte enkel, dochtertje moet voor de vierde keer nieuwe buisjes in haar oren. Ik gun haar deze verlichting met eten van harte!!!

 • Reageer Thirza 24 november 2016 at 08:05

  Ben bijna uitgerekend. Het zou heerlijk zijn om dit cadeau te krijgen en in mn kraamtijd minder boodschappen te doen. Hoeven we er even niet over na te denken en kan mn man 4 dagen koken 😉

 • Reageer Swenne 24 november 2016 at 08:05

  Ik zou de maaltijdbox graag winnen! Lijkt me zo fijn om eens een weekje niet te hoeven bedenken wat we eten ?

 • Reageer Carmen 24 november 2016 at 08:06

  Dat wil ik wel proberen met 2 kids!

 • Reageer Saskia Rasker 24 november 2016 at 08:09

  Dat zou heerlijk zijn! Ik ben bijna uitgerekend (38.4) en als de kleine er zo is niet hoeven nadenken over wat we gaan eten lijkt zo fijn!
  gelijk ook een mooie kans op om de maaltijd box uit te proberen.

 • Reageer Wendy 24 november 2016 at 08:10

  Owww die wil ik wel graag winnen!

 • Reageer Tamara 24 november 2016 at 08:11

  Lijkt me heerlijk! Deze maanden is het zo’n chaos door nieuw werk, ander ritme en andere opvanguren, dat zelfs de gezonde frietjesdag niet eens meer op de woensdag valt haha!

 • Reageer Janny 24 november 2016 at 08:11

  Dat zou ik heel graag willen proberen! Verandering van spijs…. 😉

 • Reageer Dominique polman 24 november 2016 at 08:14

  Lijkt me fijn om te winnen. Even een keer niet naast de kids en wisselende avond diensten bedenken wat ik nu weer moet gaan koken …

 • Reageer Denise Senten 24 november 2016 at 08:16

  Wat een leuke actie! Lijkt me heerlijk om te winnen!

 • Reageer Ineke 24 november 2016 at 08:22

  Dat lijkt me fijn, want met twee kleine kinderen is elke minuut die je overhoudt meegenomen!

 • Reageer Petra 24 november 2016 at 08:26

  Lijkt me heerlijk om eens niet na te hoeven denken over wat we gaan eten!

 • Reageer Vera 24 november 2016 at 08:34

  Leuke actie! Het lijkt me heerlijk om na mijn drukke baan een paar dagen niet hoef na te denken over wat ik moet koken.

 • Reageer Ankie 24 november 2016 at 08:34

  Dat lijkt me heel leuk om eens te proberen!

 • Reageer Merel 24 november 2016 at 08:35

  Heerlijk! Ik laat me graag verrassen met lekker eten….

 • Reageer Ilse snippe 24 november 2016 at 08:40

  Ja graag! Wil het al heel lang proberen maar het komt er steeds niet van.

 • Reageer Carin Erades 24 november 2016 at 08:42

  Met een paar hele moeilijke eters zou ik dit wel eens willen proberen. Fijn om eens niet na te denken over wat we eten.

 • Reageer Nicole v Dongen 24 november 2016 at 08:42

  Zou de familiebox graag eens willen proberen. Erg benieuwd of onze 2 zoontjes het lekker vinden. Ik ben in ieder geval voor 4 dgn verlost van het dilemma “wat zullen we vanavond weer eens eten…?”

 • Reageer Marjolein 24 november 2016 at 08:45

  Ooh lijkt mij heerlijk om een keer van die luxe te kunnen genieten!
  Een keer een beetje afwisseling in de hele goedkope maaltijden.
  ?

 • Reageer Sylvia 24 november 2016 at 08:54

  Dat lijkt me leuk en vooral super handig! Iemand anders heeft de moeilijke taak overgenomen om te bedenken “wat eten we vandaag?”. Elke week weer een hele opgave 😉
  Ik heb het altijd al eens willen proberen, maar waarom ik het nog niet gedaan heb?
  We duimen om deze kans te krijgen om het te testen en wie weet bevalt het dan wel zo goed dat we het blijven doen.

 • Reageer Anneke van den Berg 24 november 2016 at 08:54

  Lijkt me heerlijk om minder boodschappen te hoeven doen met een dikke, zwangere buik. En natuurlijk een weekje wat anders als wortels en sperziebonen.

 • Reageer Kim Schouten 24 november 2016 at 08:56

  Dit is misschien wel de meest lekkere/handigste/geldbesparende/relaxte prijs ooit! Ik loot graag mee!

 • Reageer willianne 24 november 2016 at 08:56

  Oo wat zou dit een keer fijn zijn even niet hoeven bedenken wat we moeten eten zou t heel heel graag winnen!

 • Reageer Kim janssen 24 november 2016 at 08:57

  Heel graag, aankomende maandag voor ons tweetjes (ik en m’n dochtertje) alle beetjes helpen en zo eten we ook eens iets anders

  • Reageer Kim janssen 24 november 2016 at 08:58

   Maandag is natuurlijk maand

 • Reageer Mariël 24 november 2016 at 09:04

  Heel fijn lijkt mij dit. Eens andere gerechten op tafel zetten dan de standaard die ik maak. Even niet hoeven nadenken wat ik zal gaan maken en de kleine wel of niet eet.

 • Reageer Rienke van Roekel 24 november 2016 at 09:08

  Lijkt me super! Kunnen we meteen testen of deze box wel geschikt is voor ons gezin, ook om te blijven bestellen in de toekomst.. en wat nieuwe gezonde inspiratie voor recepten is zeker welkom!!

 • Reageer Anouk 24 november 2016 at 09:12

  Lijkt me heerlijk!! Vind het nl lastig om met 3 kinderen steeds weer iets verantwoords op tafel te zetten wat iedereen lekker vindt!

 • Reageer Mieke 24 november 2016 at 09:14

  Wat zou dat handig zijn. Ik kan helaas geen verlof nemen, door buitenlandse stages, waardoor er erg weinig tijd is om te shoppen. Zou leuk zijn om met deze box aan de slag te kunnen gaan

 • Reageer Anna 24 november 2016 at 09:18

  Mijn man wil deze graag uitproberen… daar zeg je geen nee tegen, toch?!

 • Reageer Claudia 24 november 2016 at 09:22

  Niet hoeven nadenken over wat ik moet koken, wat klinkt dat héérlijk! Ben echt wel door mijn inspiratie heen de laatste tijd… En aan mijn man (doe maar wat gezonds. Juist… duidelijk!) en dochter (broccoli! Komt mij de neus it zo langzamerhand ?) heb ik ook niet veel op dit gebied. Maak me blij ?

 • Reageer Laura van Hoof-Herrero Szwed 24 november 2016 at 09:23

  Na lange twijfel over het wel (makkelijk) of niet (vaak duur) eens uitproberen van een maaltijdbox, zou het leuk zijn als de Club van Relaxte Moeders de knoop voor me doorhakt!
  PS: van harte met de 1e verjaardag!

 • Reageer José 24 november 2016 at 09:24

  Hi Hi ja dat wil ik nu nog wel eens proberen…nu 4 jaar geleden hadden we een proef abonnement op een soortgelijk product omdat we beide erg van koken houden. Toen de eerste krat zou komen was ik 35.5 weken zwanger van ons eerste kindje. De deurbel ging en ik sjeezde naar beneden. Op het moment dat ik de krat aanpakte liep het water tussen mijn benen…vliezen gebroken…te vroeg dus helaas ziekenhuisvoedsel ipv al dat lekkers…
  In de 4 daaropvolgende jaren een flinke rollercoaster aan gebeurtenissen dus nooit meer geprobeerd. Wellicht nu tijd voor een nieuwe start zodat we eindelijk weer even lekker samen kunnen koken, Nu samen met 2 kleine meneertjes erbij

 • Reageer Iris Linssen 24 november 2016 at 09:31

  Wat zou dat heerlijk zijn!!!!
  Een paar dagen geen boodschappen doen…..niet hoeven nadenken over wat we zullen eten.
  En of het alle 4 mijn kids wel bevalt…..
  Gewoon eten wat de pot ( maaltijddoos ) schaft!!! ?

 • Reageer Esther Derksen 24 november 2016 at 09:34

  Dit wil ik wel winnen. Met een militair als man, 2 jonge kinderen en een baan, zou dit wel even relaxt zijn. Hoef ik niet na te denken wat ik de winkel moet halen! En altijd leuk om te winnen natuurlijk en om iets nieuws uit te proberen.

 • Reageer Annelies 24 november 2016 at 09:35

  Lijkt me zo relaxt! Dat een ander voor je bedenkt wat er op tafel komt! #lekkerenmakkelijk #relaxt

 • Reageer Mira heezen 24 november 2016 at 09:39

  Lijkt me heerlijk om 4 dagen niet te hoeven bedenken wat we gaan eten. En dat het gratis is is helemaal fantastisch! Kunnen we goed gebruiken ?

 • Reageer Christa Postma 24 november 2016 at 09:40

  Lijkt me heerlijk om inderdaad eens niet je hoofd te moeten breken over wat nu weer te eten. We blijven toch weer in het vertrouwde cirkeltje draaien. Dus…. kom maar op: wilmwel eens wat nieuws te proberen!

 • Reageer Evelien Smits 24 november 2016 at 09:44

  Dat zou super chill zijn. Als alleenstaande moeder die 3 lange dagen op school zit en 2 dagen stage loopt. Is zo pakket van harte welkom. 😀

 • Reageer Esther van Gils 24 november 2016 at 09:51

  Na hello fresh en de allerhande box be ik erg benieuwd of dit inderdaad zo geschikt is voor een gezin!!

 • Reageer Willemien 24 november 2016 at 09:52

  Ja graag ! Een keer weer wat anders proberen..

 • Reageer Bella 24 november 2016 at 10:04

  Met drie ‘hongerige’ jongens lijkt mij dit een cadeautje!

 • Reageer Laura van Lanen 24 november 2016 at 10:10

  Leuk die zouden we ook wel eens willen proberen. Andere boxen al wel eens geprobeerd maar die vielen niet in de smaak bij de kids.

 • Reageer Maaike 24 november 2016 at 10:14

  Leuk voor de variatie! Zou hem graag uitproberen!

 • Reageer Maaike 24 november 2016 at 10:19

  Dit zou op dit moment in ons leven goed van pas komen. Ik zit momenteel overspannen thuis, maar mijn gezin met werkende man en kinderen gaat wel gewoon door. Boodschappenbriefje maken is al een opgave, laat staan boodschappen doen. Het zou mij een paar dagen rust geven wannneer dit uit handen wordt genomen!

 • Reageer Esther Verhofstad 24 november 2016 at 10:39

  Graag. Wil het wel eens proberen. Maar ben bang dat de kinderen het niet eten. Dus dit is een mooie kans ?

 • Reageer Sigrid 24 november 2016 at 10:47

  Omdat het na 18 jaar moederen en altijd verzinnen wat we gaan eten, het me heerlijk lijkt als iemand anders dat voor me doet. ( Het verzinnen van het eten dan he) en als ze gaan mekkeren over het eten kan ik zeggen: Tja, dat zat nou eenmaal in de box. Heb ik ook een paar snipperuren in de week. Al lijkt het me ook heel leuk om dit samen met de oudste van 15 samen te koken.

 • Reageer sandra 24 november 2016 at 11:11

  Jaaa zou hem dolgraag willen winnen voor mijn gezin met 3 kleine kids.
  Zou heerlijk zijn!!

 • Reageer Saskia 24 november 2016 at 11:25

  Dat klinkt heerlijk!!! En voor gratis al helemaal ?

 • Reageer Saskia verweij 24 november 2016 at 11:53

  Oeh ja dat zou fijn zijn! Met twee drukke banen en drie kinderen is het elke dsg weer een uitdaging om een gezonde snelle maaltijd op tafel te krijgen en een keer niet na te hoeven denken over wat dat dan is!

 • Reageer Saskia Koster 24 november 2016 at 11:54

  Al zo lang aan het twijfelen om zo’n box te bestellen. Dit zou een mooie gelegenheid zijn om uit te proberen. Zeker nu met een baby van 7 weken en een bijna 4-jarige die naar school mag! #nieuwritmezoeken

 • Reageer Marieke Tadema-Van Hassel 24 november 2016 at 12:00

  Dat is luxe. Een keer niet hoeven verzinnen wat er nu weer op het menu komt te staan. Gemotiveerd!

 • Reageer Janet 24 november 2016 at 12:09

  Sodeju! Dat lijkt me nou eens relaxed 4 dagen niet hoeven bedenken wat we nou weer eens gaan eten.
  Ik doe graag mee!!

 • Reageer Tanja 24 november 2016 at 12:10

  Die willen wij wel heel graag winnen. Laatste tijd zo inspiratieloos! Dus zo kunnen we weer iets nieuws ontdekken ?.

 • Reageer Michelle 24 november 2016 at 12:16

  Lijkt me heerlijk en ideaal met 2 peuters in huis!

 • Reageer Boukje 24 november 2016 at 12:50

  Oh wat zou dat ontzettend goed uitkomen.
  Het is zo’n drukke tijd.
  Ik werk in het onderwijs, waar je in deze weken zo wie zo te weinig tijd hebt en dus standaard te laat naar huis ga.
  Moet racen om mijn kind om te halen van de BSO.
  In de laatste fase van mijn cursus zit en me dus voorbereid op 2 examen onderdelen.
  Waardoor kindlief die al weken door andere naar school gebracht wordt en vele lange dagen op de BSO verblijft of ( zo blij mee) bij oma.
  En uitrekenen deze week mijn man zijn 24uurs diensten draait.
  Ik zoonlief elk vrij moment dat ik moet leren deze week bij een vriendje laat spelen.
  Koken is dus een hele opgaaf.
  En zo’n pakket zou meer dan welkom zijn.
  Groetjes Boukje

 • Reageer Carolien meulenberg 24 november 2016 at 12:55

  Dat lijkt me nog eens handig. Misschien krijg ik ze dan eens het eten….

 • Reageer Corliene 24 november 2016 at 13:02

  Ideaal! Ik doe graag mee voor ons grote en jonge gezin (8, 5, 4 en 1 jaar) Heerlijk een paar dagen niet na te hoeven denken wat we gaan eten.

 • Reageer Tiska 24 november 2016 at 13:25

  Van harte! Ik maak graag een feestmaal van Mathijs!

 • Reageer Helga 24 november 2016 at 13:47

  Ja, die wil ik graag eens proberen! Misschien eten onze dochters dan eens wat beter..

 • Reageer Sabine Mussert 24 november 2016 at 13:57

  Nou, die zou ik graag willen proberen!
  * Duim duim duim duim *

 • Reageer Manon Garritsen 24 november 2016 at 15:11

  Oeh, een relaxte week! Daar kijk ik wel naar uit! Daarnaast lijkt het me leuk eens een maaltijdbox uit te proberen. Nog nooit gedaan. En waarschijnlijk geeft het ook weer nieuwe ideeën voor het avondeten. We komen te vaak toch weer op hetzelfde uit! Dus, ja graag!

 • Reageer Patty van Vuuren 24 november 2016 at 15:17

  Heerlijk om een keer niet na te hoeven denken over het eten en de boodschappen. December is al druk genoeg!

 • Reageer Jet 24 november 2016 at 15:23

  Jaaaa niet nadenken over wat te eten en minder boodschappen leuren is heel welkom. Ik merk dat 35 weken zwanger zijn toch best zwaar is en al het blad uit de tuin (proberen te) harken terwijl ik mijn oudste af en toe duw op de schommel was niet zo’n top idee. Waarom doen moeders dat ook al weer?! Stapje terug en meer relaxen, met de maaltijdbox dus ?

 • Reageer Rianne 24 november 2016 at 15:24

  Lijkt mij super leuk om nieuwe recepten uit te proberen!

 • Reageer Inge 24 november 2016 at 15:46

  Het is hier alle zeilen bijzetten tussen vier en zes. De jongedame komt dan net terug met de bus van speciale school, en is dan vaak moe, overprikkeld en wil wat rust. Voor mij als mama vraagt het veel, naast de zorg voor de kleine man. Het zou wel fijn zijn een week mijn hoofd niet te breken over wat er op tafel moet 😉

 • Reageer Fiona 24 november 2016 at 16:08

  Dat lijkt me een heerlijk kado! 4 dagen geen boodschappen doen, en vooral niet nadenken over wat ik nu weer moet koken. En als de kids het niet lekker vinden krijgt Matthijs de schuld 😉

 • Reageer Marie-Louise van de Ven 24 november 2016 at 16:33

  Het lijkt me heerlijk die maaltijdbox! Die zou ik heel graag willen winnen.

 • Reageer Sab 24 november 2016 at 16:49

  Oh dat zou fijn zijn. Ik ben momenteel zwanger 30 weken van een tweede en heb erg last van bekken instabiliteit. Hoe fijn zou het zijn als ik zo een box win? Heerlijk geen week boodschappen maar koken uit een box. Ga hard duimen

 • Reageer Sarah 24 november 2016 at 17:56

  Dat willen we hier wel uittesten. Duimen maar!

 • Reageer Tamara 24 november 2016 at 19:34

  Dat willen wij best eens proberen…

 • Reageer Biekep_biezonder 24 november 2016 at 19:58

  Keileuk, ik doe graag mee!

 • Reageer Marije de Haan-Galenkamp 24 november 2016 at 20:39

  Jaaa die willen we weleens proberen! Nieuwe recepten zijn altijd leuk en een beetje gemak is zeker welkom!

 • Reageer Regina 24 november 2016 at 20:44

  Lijkt mij erg leuk om eens te proberen! Zeker in deze drukke tijd fijn!

 • Reageer Caroline 24 november 2016 at 21:10

  Ja…super graag. Het is al stressen om aan boodschappen doen toe te komen dus dit zou super zijn!

 • Reageer Linda 24 november 2016 at 21:33

  Ik heb er weleens over nagedacht een maaltijdbox uit te proberen, dus dit lijkt mij de perfecte kans. Ik doe graag mee 😀

 • Reageer Suzanne de Greef 25 november 2016 at 01:09

  Ja lijkt me leuk en lekker. Hoop dat de kids er ook zo over denken. En met een baby van 4.5 week scheelt dat toch weer heel wat nadenken en discussiëren over wat we nou weer moeten eten.

 • Reageer Lisa Buisman 25 november 2016 at 01:24

  Wauw dat zou een super fijne verrassing zijn!. Zit nu midden in de kraamperiode van ons 2e wondertje dus een weekmenu maken komt er nu even niet van en wanneer ik dit aan manlief overlaat… ☺️ dus deze box is hier van harte welkom.

 • Reageer Evelien teiwes 25 november 2016 at 05:23

  Heerlijk! Ik zou het graag willen winnen! Alleen het bedenken wat je iedere week moet eten vind ik soms al lastig.

 • Reageer Viev 25 november 2016 at 06:10

  Hier is altijd wel een kind (of man) die klaagt over wat we eten en waarom ik nou net dat gekookt heb. Met zo’n box zou ik lekker Mathijs de schuld kunnen geven ?

 • Reageer Susan 25 november 2016 at 06:26

  Leuk om te proberen! Een week niet de vraag: “wat eten we vandaag?”

 • Reageer corine 25 november 2016 at 08:08

  Mooie kans om uit te proberen. Lijkt me heerlijk om niet na te hoeven denken over wat we moeten eten!

 • Reageer N. Ploum 25 november 2016 at 08:58

  Dat lijkt me fijn! Niet hoeven nadenken over wat te eten en rekening houden met alle wensen van iedereen. Geen boodschappenlijstje maken en boodschappen doen. Hmm klinkt als een luxe probleem ?

 • Reageer Christa de Wolf 25 november 2016 at 09:07

  Eten wat je kunt winnen! Ik hou er van ?

 • Reageer Linda 25 november 2016 at 09:08

  Lekker!

 • Reageer Anneloes 25 november 2016 at 09:57

  Oei bijna gemist en dat terwijl we van lekker eten houden!

 • Reageer Moniek 25 november 2016 at 15:05

  Mijn broer was enthousiast over de maaltijdbox, ik ben nog niet overtuigd, maar wil t wel graag eens proberen!!!

 • Reageer Fleur 25 november 2016 at 19:46

  Ooh leuk zeg! Keer een andere inspiratiebron want soms ik dat echt als het om de warme maaltijd gaat. Lekker wat maken met z’n viertjes.

 • Reageer Lotte 25 november 2016 at 20:09

  Kom maar door! Die willen we wel eens proberen!

 • Reageer Saphira 25 november 2016 at 20:33

  4 dagen niet na hoeven te denken over boodschappen.
  Dit is pas relaxed.

 • Reageer Anja 27 november 2016 at 07:51

  Lijkt me leuk om eens te proberen!
  Soms is het lastig om een weekmenu samen te stellen en met zo’n box hoef je al de meeste dagen niet na te denken, gewoon lekker koken en nieuwe recepten proberen. Onze 3 kids eten bijna alles!

 • Reageer Patricia Slok Soede-Klein 27 november 2016 at 09:35

  Dat zou toch eens fijn zijn voor een week! Niet hoeven na te denken over wat we nu weer moeten eten na een lange werkdag.. En dan kan de rest van mijn gezin gewoon eten wat de pot schaft.. Ideaal!

 • Reageer Marloes 27 november 2016 at 15:44

  Jaha, die box wil ik wel eens proberen! Om die relaxte mama te blijven in hectische tijden 😉 En het is ook altijd tof om nieuwe recepten te proberen; zou niet voor het eerst zijn dat er een blijvertje tussen zit!

 • Laat je reactie achter