Relax

Relax Mama Zomeravond Goodiebag!

We zijn nogal trots op het kekke linnen tasje dat we hebben laten maken voor de Relax Mama Zomeravond. En… ook op de inhoud van het tasje! Om jullie lekker te maken voor het event gaan we nu alvast verklappen wat de inhoud van het ‘die andere moeders doen ook maar wat’-tasje is.

Ons columnboek!

Hier is het natuurlijk allemaal om te doen: om het columnboek van de club. We vieren vanavond de club. We vieren het nieuwe boek en we vieren dat we allemaal maar wat doen. Dus je kunt de avond niet verlaten zonder boek.

Slaapklets van Gezinnig

De fijne webshop Gezinnig heeft een hele collctie ‘kletsboeken’. Slaapklets is een van mijn favorieten: een boek waarmee je je kind helpt om voor het slapen gaan de dag rustig te laten bezinken met vragen en opdrachtjes en tips om lekker te slapen. In ons tasje vind je Vakantieklets: een boekje met 36 uitscheurbare kaarten met vragen en opdrachten voor onderweg of op de vakantiebestemming: een luisterbingo, een restauranttest, speurtochten én een  logboek voor al je vakantieherinneringen.

25 euro korting op een jurkje (of broek) van La Dress

In 2006 startte Simone van Trojen vanuit huis het modemerk LaDress. Haar aanbod bestond uit één jurkje -voor-iedere-gelegenheid dat je in vier kleuren kon bestellen. Nu, ruim tien jaar later, telt LaDress ruim 80 medewerkers. Inmiddels bestaat de collectie uit ruim 400 jurkjes aangevuld met bijpassende items als blouses, rokken, broeken, leggings en jassen. In ons goodiebag een kortingsbon van €25,00.

Beschermende Zalf Bepanthen

Omdat we net als vorig jaar ook deze zomer weer een leuke buitenspeel-campagne gaan doen met Bepanthen (ja hou de clubsite in de gaten!) en omdat het altijd handig is een tube Bepanthen in je tas te hebben, doet Bepanthen ook een kleine duit in het zakje. In de goodiebag vind je een tubetje Bepanthen Beschermende Zalf. Een zalf die je kunt gebruiken voor schrale huid en op droge en ruwe plekjes. Handig voor jezelf of voor de knieën, ellebogen, of wangen van je kinderen.

Een hele fles limonade van Karvan Cevitam

Op warme dagen als deze kun je niet genoeg drinken toch? In iedere goodiebag vind je een hele fles Karvan Cevitam: de bekendste limonadesiroop van Nederland sinds 1948. Welke kleur siroop er in jouw goodiebag zit is nog een verrassing. Uit onderzoek blijkt trouwens dat rode limonade veruit favoriet is én uit dezelfde onderzoek blijkt dat  gele limonadeliefhebbers bruisender ingesteld zijn dan rode limonadeliefhebbers die meer ‘laid-back’ voorkeuren laten zien.

Sultana – Just Good repen

Altijd handig om in je tas te hebben: een tussendoortje! Sultana heeft sinds kort nieuwe fruit-notenrepen, de Just Good repen. Ze bestaan uit gedroogd fruit, volkoren graan en noten en zijn een beetje smeuïg van smaak. In ons tasje vind je een doosje Cacao & Hazelnoot-repen (met dadel, havervlokken, hazelnootpasta, hazelnoten, magere cacaopoeder, rozijnen, plantaardige olie). Met vier repen!

En als klap op de vuurpijl: onze sticker!

Als klap op de vuurpijl, het item dat je natuurlijk niet wilt missen. De Club van Relaxte Moeders-sticker. Die wil je toch?

Kom je vanavond ook naar de Relax Mama Zomeravond?

Vanavond is het zo ver! Dan vieren we een feestje tijdens de Relax Mama Zomeravond in Utrecht. Er zijn nog kaartjes. Meer weten? Kijk hier. De kaartjes zijn maar €15,00. Daar heb je ene gezellig avond voor en dit dus allemaal!Relax Mama Zomeravond Goodiebag

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter