lezingen en workshops

Doe je mee met ons schrijf-webinar?

Hou je van schrijven? Zou je wat vaker je gedachtes, gevoelens of de belevenissen van je gezin willen vastleggen? Lees je graag de blogs op de Club van Relaxte Moeders en denk je: zo zou ik ook wel willen schrijven maar heb je koudwatervrees? Of vraag je je af hoe je begint en wat je moet doen als je vastloopt?

In de online workshop Bloggen met Ballen leren Elsbeth Teeling en Miloe van Beek in één avond de basisbeginselen van goede blogs: wat maakt een blog leuk en spannend om te lezen? Wat zijn goede onderwerpen? Welke ‘do’s en dont’s zijn er? Elsbeth en Miloe hebben jaren ervaring als schrijver, blogger en als schrijftrainer. We delen in dit webinar graag wat kneepjes uit het vak dat wij al jaren met hart en ziel beoefenen.

In dit webinar krijg je:

-Schrijfoefeningen die je helpen schroom overwinnen
-Tips en trucs om aantrekkelijk te schrijven
-Inspiratie en motivatie om direct aan de slag te gaan
-Manieren om een writersblock te omzeilen
-De mogelijkheid om Elsbeth en Miloe het hemd van het lijf te vragen

Het webinar is gericht op iedereen die meer wil leren over blogs en columns schrijven. Tijdens het webinar luister en kijk je niet alleen naar de tips en verhalen van Miloe en mij, we doen korte oefeningen en je kunt vragen stellen via de chat en via de chat op elkaar reageren.

O, en na afloop krijg je een handout met de belangrijkste punten om thuis aan de slag te gaan met alles wat we besproken hebben en krijg je een terugkijk-link zodat je het webinar eventueel ook nog terug kan kijken.

Zin om mee te doen?

Vind je het leuk om mee te doen? Meld je dan snel aan voor dit webinar. We geven hem op dinsdag 13 juni van 20.00 tot 22.00 uur. Doe je mee? Je kunt aan deze aflevering deelnemen voor €24,95. Opgeven kan via deze link.

Kan je de dinsdag de 13 niet? Geen probleem. Meld je aan en dan ontvang je na afloop van het webinar een linkje naar de opname.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

4 Reacties

 • Reageer Afscheid - Club van relaxte moeders 19 maart 2022 at 17:19

  […] de workshop Bloggen met Ballen leren Miloe van Beek en Elsbeth Teeling je in één avond de basisbeginselen van goede blogs: […]

 • Reageer Hoe ik werd wat ik wilde worden - Club van relaxte moeders 25 januari 2023 at 17:37

  […] de workshop Bloggen met Ballen leren Miloe van Beek en Elsbeth Teeling je in één avond de basisbeginselen van goede blogs: […]

 • Reageer De groepsapp - Club van relaxte moeders 26 januari 2023 at 19:15

  […] de workshop Bloggen met Ballen leren Miloe van Beek en ik je in één avond de basisbeginselen van goede blogs: wat […]

 • Reageer Het perfecte cadeau - Club van relaxte moeders 30 januari 2023 at 16:20

  […] de workshop Bloggen met Ballen leren Miloe van Beek en ik je in één avond de basisbeginselen van goede blogs: wat […]

 • Laat je reactie achter