Relax

Deze 8 wensen horen op jouw moederdag verlanglijst!

Het kan zijn dat, met Moederdag in zicht, er al geheimzinnig geknutseld wordt in huis of op school. Ik vond al een pakje dat niet voor mijn ogen bestemd was in Teun z’n tas. Hoe hartverwarmend sleutelhangers van klei en kettingen van pasta in combinatie met warme croissantjes ook zijn, in dit blog vind je een acht ideeën voor op je moederdagcadeau verlanglijstje. Voor het geval er toch nog geld wordt uitgegeven zeg maar ;). Dan kun je er maar beter wat invloed op uitoefenen toch? Want hé, een echte relaxte moeder word je pas met nummer 5 aan op de bank. En met nummer 8 wordt je bad-sessie extra relaxt!

Moederdagcadeau #1: Het relaxte moederdag-duo

Speciaal voor moederdag bedachten we een nieuw duo. Perfect voor op jouw verlanglijst: mijn boek Mom You Can, voor meer geluk in werk en moederschap, is een positief boek over de combinatie moederschap en werk. Samen met onze mok vormt Mom You Can hét duo voor een fijn moment met jezelf. Zie hier meer informatie over Mom You Can. Voor moederdag bieden we dit duo aan met 10% korting, bestel hier 🙂

Moederdagcadeau #2: Relax Mama in de keuken

En wat dacht je van het Relax Mama in de Keuken-pakket: Het kookboek Relax Mama in de keuken (met 50 succesrecepten van andere moeders) in combinatie met ons fijne denim-schort. Omdat we weten dat koken met kinderen niet altijd relaxt is. Maar met dit duo wordt het misschien nét iets relaxter…. Bestel hier het duo voor € 29,90. Het schort is ook los verkrijgbaar met clublogo of met onze lijfspreuk, te bestellen in onze webshop voor € 19,95.

Moederdagcadeau #3: Jubileum-editie Club van Relaxe Moeders hardloopshirt

Who run the world? MOMS! Dit fijne hardloopshirt maakten we vorig jaar toen het Club van Relaxte Moeders hardloopteam alweer vijf jaar bestond. Maar ook als je niet bij die groep bent, of als je niet van hardlopen houdt, maar liever een andere sport doet, dit shirt is gewoon hartstikke fijn. Het shirt is hier nu met korting te bestellen van € 28,95 nu voor €21,70.

Moederdagcadeau #4: Die andere moeders doen ook maar wat-tas

Een fijne biotas, voor alle boodschappen (en je fles wijn. Deze tas is lekker ruim. En hij heeft ook nog eens een fijne spreuk, én van organisch katoen. Daar kan je wel mee gezien worden hoor. De (bio)tassen zijn hier te bestellen in de webshop voor €24,95.

Moederdagcadeau #5: Die andere moeders doen ook maar wat-hoodie!

Lekker chillen in je roze, zwart of grijze die-andere-moeders-doen-ook-maar-wat-hoodie. Als je daar niet relaxed van wordt! Het blijkt dat onze kinderen er ook fantastisch uit zien in de hoodie 😉 De hoodie is voor €44,95 (in kleuren roze, lichtblauw, lichtgroen, grijs en zwart) te bestellen in onze webshop. We hebben de truien nu ook zonder capuchon! Deze kun je hier voor €43,99 bestellen in de kleuren lichtgroen en donkerblauw.

Moederdagcadeau #6: Die andere moeders doen ook maar wat-mok

Een stenen mok of een emaille beker, allebei met met diezelfde vintage uitstraling, en allebei ook nog eens met die fijne spreuk erop. Om je elke dag bij jouw bakkie koffie of thee eraan te herinneren dat die andere moeders ook maar wat doen. Deze fijne mokken zijn hier te bestellen voor € 14,95.

Moederdagcadeau #7: Relax Mama Planners

Relax Mama to the rescue! ik ben reuze blij dat er een nieuwe Relax Mama planners op de markt zijn, die jouw leven een stuk makkelijker gaan maken. In de keuken: fijn plannen en een boodschappenlijstjes maken, maar ook negen nuttige reminders staan en óók nog eens zes kanskaarten die je kunt inzetten als je het echt niet meer trekt! Voor €8,99 sta je voortaan altijd relaxt in de keuken. Daarnaast: de allereerste versie van de Relax mama dagplanner. Met meer dan 100 bladzijdes om elke dag lekker vrolijk te beginnen en om belangrijke en leuke afspraken extra aandacht te geven. Voor €7,99 bestel je deze hier.

Moederdagcadeau #8: Een fijn boek om dat moment voor jezelf éxtra fijn te maken

Onderhand kan de Club van Relaxte Moeders een boekenkast vullen. Je vindt de boeken hier in onze webshop. Natuurlijk met Relax Mama! (waar het allemaal mee begon) en met de laatste telg: ‘Maakt me niet uit wie er begon!’

Het is een heel fijn boek voor als je de ruzies tussen je kinderen zat bent. Of voor als je de band tussen je kinderen wilt versterken. Wat dan weer helpt tegen gekibbel en gejen. 
Dit boek van Eva Bronsveld en mij kwam eerder in een andere vorm uit onder de titel ‘Samen spelen wat nou delen’. Maar we hebben hem omgegooid en verbeterd. Helemaal blij met dit nieuwe exemplaar. 
Te koop vanaf via bol.com en bij de boekwinkel bij jou in de buurt!

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

1 Reactie

  • Reageer Relax Mama vega-menu zonder pakjes en zakjes - Club van relaxte moeders 28 april 2022 at 09:49

    […] Zondag is het moederdag! De dag dat je de hele dag lekker kan chillen. Een dag dat er natuurlijk voor je gekookt wordt. Geniet er van 🙂 Voor meer fijne moederdag-tips: check even dit blog. […]

  • Laat je reactie achter