Relax

Kinderfeestje thuis? Doe het spionnenspel (en: win de film!)

De laatste twee kinderfeestjes die ik voor Teun organiseerde gingen naar de bioscoop. Met een speurtocht ernaar toe in het thema van de film. Ik vond het zelf de tweede keer al een stuk minder origineel, gelukkig was het voor mijn zoon de filmfreak, het ultieme kinderpartijtje. Maar helaas… de 1,5-meter-regel die vanaf 1 juni ook in de bioscopen geldt maakt het er voor een kinderfeestje niet aantrekkelijker op. De film Spionnengeheimen die ik vorige week ontving inspireerde me tot iets nieuws dat ik graag met jullie deel, inclusief winactie (zie onderaan de pagina)!

Thuis een film kijken is natuurlijk net even anders dan in de bios, maar met het spionnenspel dat ik erbij maakte heb je gewoon een compleet programma en een tof thema voor een feestje. En de film Spionnengeheimen is een aanrader.

Wat houdt het spel in?

Het spionnenspel is een soort escape room met zeven verschillende opdrachten, zoals geheimschrift lezen, een woordzoeker oplossen of door een doolhof komen. Als je alle opdrachten tot een goed einde hebt gebracht, dan heb je de wereld gered. Je ontvangt dan een diploma én je mag de film Spionnengeheimen kijken.

Lees eerste samen de brief die bij dit spel hoort (print hem uit of lees hem van scherm). Deze brief download je hier.

Daarna kun je het spel beginnen. Je vindt de zeven opdrachten in deze download! Je kunt zelf bepalen of je de opdrachten door de kinderen gezamenlijk laat maken, of dat je teams maakt en voor alle teams de opdrachten print.

Als alle opdrachten tot een goed einde zijn gebracht dan hebben de spionnen de wereld gered en verdienen ze dit diploma:

Extra tips!

Je kunt dit spel zo eenvoudig en zo mooi maken als je zelf wilt. Een paar tips om het een beetje op te spicen:

 • print alle opdrachten uit en maak per opdracht een envelop die ze moeten openen. Ik kreeg de opdrachten in zwarte enveloppen. Dat maakte het extra officieel en mysterieus. Als je twee teams maakt dan kun je bijvoorbeeld ook team ‘zwart’ en team ‘wit’ maken.
 • Onze opdrachten zaten in een zwart koffertje. Misschien heb je nog iets in huis waarin je de opdrachten kun presenteren. Of je koopt ook zo’n koffertje, bijvoorbeeld hier.
 • De eerste opdracht is dat je je werkgebied moet afzetten. Dat kan met iets dat je in huis hebt. Je kunt er ook speciaal afzetlint voor kopen, om het nog officiëler te maken. Bijvoorbeeld deze. Zo’n afzetlint kun je ook gebruiken om de tafel al een spionnenlook te geven!
 • Bij de tweede opdracht hoort een spionnenbril. Die kun je bijvoorbeeld hier kopen.
 • Meer inspiratie nodig voor een echt spionnenfeestje? Op dit Pinterest-bord vind je nog veel meer ideeën.

Wil je de film spionnengeheimen winnen?

Teun deed samen met zijn vriendje Tijn het spionnenspel en redde de wereld. Zij hebben de film dus inmiddels gezien. In deze grappige en soms spannende tekenfilm zijn superspion Lance Sterling en wetenschapper Walter Beckett op elkaar aangewezen om de wereld te redden. Dat verloopt niet van een leien dakje. De film is vanaf vorige week beschikbaar op Blu-ray en DVD. Ik mag 5 exemplaren van de film weggeven op DVD of op Blue Ray. inclusief een set met o.a. een puzzeltje, doolhof en stickers Wil je winnen? Geef hieronder aan waarom en of je de Blue Ray of DvD wilt hebben! (misschien moest je binnenkort een feestje organiseren??)

Dit blog is geschreven in samenwerking met 20Th Century Fox

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

71 Reacties

 • Reageer Afra Peeters-Stans 22 mei 2020 at 14:28

  Wat een leuk idee! Mijn dochter Yfke wordt 31 mei 10 jaar en die houdt wel van dit soort feestjes. Ze heeft vorig jaar al een “wie is de mol” feestje gegeven (Inclusief slapen, maar dat slaan we dit jaar maar even over 😉)en dat is goed bevallen.

  • Reageer Emelie 22 mei 2020 at 18:09

   Ik zou hem graag willen winnen voor mijn zoon Mats. Hij wordt 9 juni 6 jaar. Vorig jaar heb ik zelf een Piratenspeurtocht gemaakt. Dit was een groot succes. Voor dit jaar had ik nog geen inspiratie..

   • Reageer Jessica 22 mei 2020 at 20:35

    Oh wat een leuk idee.
    Onze zoon Siebe is in juli jarig. En nu met deze tijd zal een feestje nog niet lukken. Maar na de zomer wellicht wel, dit is wel een heel leuk idee. Ik was nog in piraten thema aan het denken maar met 6 jaar is spionnen missen stoerder. Zou dan graag de dvd winnen.

   • Reageer Sarah Molenkamp 22 mei 2020 at 21:22

    Ojaaaaaaaa! Casper wordt dinsdag 9 jaar en dit is mijn redding! De, DVD zou fantastisch zijn. Kan hij een echt gaaf feestje vieren!

    • Reageer Inge de Bresser 22 mei 2020 at 23:16

     Oooh…. Deze film zou ik heel erg leuk vinden voor mijn zoontje voor op zijn verjaardagsfeestje! Hij houdt van speuren, raadsels oplossen en film kijken! Top idee sowieso voor zijn voor verjaardagsfeest, dankjewel!!

    • Reageer Lianne Bons 23 mei 2020 at 05:58

     O super. Zou hem heel graag willen winnen voor mijn zoon, is al 7 geworden maar moet nog een feestje geven. En met dit pakket wordt het een super feestje. Graag de DVD

   • Reageer Marcha De Haan 23 mei 2020 at 06:53

    Ik doe super graag mee voor mijn zoon wat ook een filmfreak is haha.
    Binnenkort is hij jaren en zou dit spionnenspel en daarna de dvd kijken het perfecte kado🎁 zijn voor zijn feestje. Wij gaan heel hard duimen 🤞

  • Reageer Rianne 22 mei 2020 at 22:56

   14 juni wordt mijn dochter 7. Ik ben zo blij dat we een feestje kunnen geven voor haar, want ze ‘haat corona’. We houden het feestje wel thuis, maar wat we willen doen… Nog geen idee… Tot we dit zagen! Zou super zijn als Fenne de film zou winnen!

  • Reageer Diana 23 mei 2020 at 23:46

   Zoon en dochter waren in mei en april jarig en hebben dus nog een feestje tegoed! Voor beide zeer geschikt! Graag dus.

 • Reageer Anouchka 22 mei 2020 at 15:52

  Oh ja! Deze film wil ik wel een keer kijken met mijn klas. Hebben de kids wel verdiend na al die weken thuiswerken!

  • Reageer Kirsten Bulterman 22 mei 2020 at 20:12

   Wat een super leuk idee! Mijn zoon Max is 1 mei 6 jaar geworden. Een feestje tijdens de quarantaine kon helaas niet, dus heb ik hem een feestje beloofd als het wél weer mag. Super tof als dit het thema wordt!

   • Reageer Elisa 23 mei 2020 at 08:58

    Mijn zoontje wordt in juli 7 jaar. Ik heb al aangegeven dat een kinderfeestje dit jaar anders wordt. Zo’n spionnen spel lijkt me heel leuk en de film ook zeker! Zou leuk zijn voor hem 😊

  • Reageer Eveline 22 mei 2020 at 20:35

   Ik heb binnenkort een feestje te organiseren voor Rens en een heerlijk duingebied als achtertuin. Ik zat al flink te puzzelen op leuke ideeën, maar kwam er niet uit.
   Dit zou dus perfect zijn, kan ik de goed-georganiseerde moeder uithangen en ondertussen dus doodleuk jouw geweldige concept hacken…. Ik krijg zowaar zèlf zin in dat feestje!

 • Reageer Esther Pepping 22 mei 2020 at 15:53

  Ja, eindelijk een feestje voor Jack. Hij werd 20 december 6 jaar, omdat hij graag een feestje buiten wilde vieren dit gepland voor april. Helaas kon dat door alle maatregelen niet doorgaan.

  Hopelijk kunnen hij en zijn vrienden nog een feestje bouwen met een spionnenfilm, natuurlijk eerst de opdrachten maken.

  En bevalt het goed dan herhalen we het gewoon nog een keer voor Jasper, die is 10 mei 10 jaar geworden.

  Dresscode: James Bond

  • Reageer Marieke van Dijk 23 mei 2020 at 06:13

   Heel erg leuk om te doen met mijn zoon Mats. Hij heeft net een zusje gekregen waar veel aandacht naar toe gaat. Een mooi moment om volledig met hem bezig te zijn.

 • Reageer Sanne Arends 22 mei 2020 at 16:01

  Oooooh wat zou Iseo dat geweldig vinden om in september zijn verjaardag te kunnen vieren samen met zijn vriendjes. Vooral zijn beste vriendje en hij bedenken nu al samen de meest fantastische en fantasierijke avonturen vol geheimzinnige karakters en spannende complotten. Dit zou natuurlijk geweldig zijn na maanden met mama alleen te zijn geweest…

  • Reageer Brenda 22 mei 2020 at 20:21

   Oh deze is leuk! Ik zou hem ook graag winnen. Mijn 8 jarige heeft dus door Corona zijn kinderfeestje moeten missen… misschien kunnen we het hiermee goed maken! 😍

 • Reageer Melanie 22 mei 2020 at 16:03

  Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn werk op de naschoolse opvang. Een filmpje kijken is altijd heel fijn en gezellig om samen te doen. En ik weet zeker dat ie dan heel vaak gekeken gaat worden!

 • Reageer Laura Verra 22 mei 2020 at 16:11

  Zou echt superleuk zijn voor onze Bart! Hij wordt 6 juni 6 jaar, maar een feestje zit er waarschijnlijk niet in. Hoe tof zou het zijn als onze fantasierijke superheld deze superspionnen film zou krijgen?

 • Reageer birgit brokelman 22 mei 2020 at 16:14

  Onze dochter is écht een meisjes meisje, maar ik weet zeker dat zij dit helemaal tegel gaat vinden. En de kinderen uit haar klas ook! (Ok ok mama ook😂) graag de dvd.
  Spannend!!!!!

 • Reageer Tee 22 mei 2020 at 16:32

  Ah te gek! Ik ga morgen gelijk met Lola aan de slag met de spionnen opdrachten! Zij vindt alles wat met speuren, spionnen en detectives te maken heeft te gek.
  De film zal dan ook een hit zijn, dat weet ik nu al!! Als we de film krijgen gaan we ‘m eerst met z’n viertjes in onze thuisbioscoop kijken.. En dan gaan we er voor zorgen dat heel haar klas ook kan kijken! #doorgeefspionnenfilm

  • Reageer Debora 22 mei 2020 at 20:59

   Wat een leuk origineel idee!! Ik doe graag mee om de film (in dvd) te winnen voor onze zoon. Volgende week is hij jarig… Maar zoals het voor alle kindjes in deze tijd geldt is het een andere verjaardag dan anders. Wij gaan duimen!

 • Reageer Vivian 22 mei 2020 at 16:43

  Wat leuk! De verjaardag van onze oudste zoon (16 mei) is al -stiller dan normaal- voorbij gegaan, maar wat zou het leuk zijn om alsnog een filmfeestje te houden 🎞

 • Reageer Tine Smeuninx 22 mei 2020 at 17:17

  Wauw, hoe leuk is dat wel niet. Dat zouden mijn twee jongens fantastisch vinden om te doen! En die DVD zouden wij ook wel willen.
  Alhoewel, als hun spionagetechnieken verbeteren, kan ik minder verbergen voor hen (dju, geen chocolade meer achter hun rug eten 😱😱)…
  Anderzijds kan een goede film me even wat me-time geven. Een geluksmoment voor de jongens én mezelf, wij doen mee!!! (En dan test ik meteen of ik nog stiekem kan snoepen…)

 • Reageer Riekje 22 mei 2020 at 18:08

  Omdat mijn jongens graag een film in de bioscoop wilden zien, maar deze gesloten was vanwege corona, hebben we een thuisbioscoop feestje gehouden. Matrassen in de woonkamer, wat lekkers erbij en na de film konden we ‘kamperen’. Ze willen dit heel graag nog eens doen. Een nieuwe film is dan zeer welkom!

 • Reageer Kitty 22 mei 2020 at 19:09

  Jaaaaa noud, mijn zoon, is sinds 20 april een echte tiener. Zou zo leuk zijn om toch op korte termijn zijn feestje alsnog te vieren 🥳🧐👌🏻

 • Reageer Judith Wijsman 22 mei 2020 at 19:20

  Deze staat op ons lijstje.
  Stoere knul van 7 wil hem graag zien, alleen zijn kleine zusje vind films eng.
  Als we deze op blu-ray hebben, dan laat ik hem op zijn verjaardag (volgende maand) extra lang opblijven, zodat we de film met een bak popcorn kunnen kijken als zijn zusje op bed ligt.

 • Reageer Manon 22 mei 2020 at 19:29

  Wat een leuk idee! Ik zou het zelf bedacht kunnen hebben, haha. Ben nl een creatief persoon die graag zelf speurtochten en opdrachten bedenkt voor bij een thema verjaardagsfeestje. Fil is 4 september jarig, het duurt nog even, maar dit spel inclusief film op dvd zou zeker een succes zijn. 🍀

 • Reageer Nicole 22 mei 2020 at 19:34

  Ook onze zoon is binnenkort jarig en dit is echt iets voor hem! Vorig jaar, toen hij 6 werd, gingen we met de natuurdetective op pad. Dus ook
  ‘Spionnengeheimen’ zal zeker in de smaak vallen!

  • Reageer Bauke 22 mei 2020 at 19:51

   Oooh nieuwe film (dvd) is altijd goed aangezien ze Netflix wel zo’n beetje uit hebben na deze weken thuis. En ik geloof dat deze film onze zoon en dochter wel kan vermaken 😊 De oudste was net jarig in de eerste week van de lockdown, dus helaas geen feest. Dochter over 3 weken jarig en tja….. hoe we dat in van vullen is nog maar de vraag. En ze heeft er zo naar uit gekeken 😕

 • Reageer Brigit Fröger 22 mei 2020 at 20:02

  Ja! Die wil Bart (net 10) wel winnen! Mijn spionnenkind die zo van puzzelen, escaperooms en spannende dingen houdt! En die door de corona maatregelen nog geen feestje heeft kunnen geven. Dus die kunnen we dan alsnog met deze film en dit pakket doen! Dat zou super zijn!

 • Reageer Anouk 22 mei 2020 at 20:15

  Super graag! Voor een feestje voor mijn bijna jarige super stoere lieve jongen die 7 wordt in juli!

 • Reageer Fiona wegman 22 mei 2020 at 20:21

  Dat lijkt me heel leuk voor mijn zoon. Zijn beste vriend/buurjongen verhuist deze maand en dit zou perfect zijn voor hun afscheids-slaapfeestje.

 • Reageer Jessica van Boxtel 22 mei 2020 at 20:21

  Sinds de eerste Corona thuiswerk-week houden we met de kids elke vrijdagavond Filmavond!! Zo maken we van deze rare periode een speciale tijd en hopen we ze te ‘besmetten’ met ons film-virus. Dit lijkt me een prachtig vervolg voor het kinderfeestje van onze zoon, die na de zomervakantie 8 jaar wordt. Voor de grote jongens en meiden spionnen vraagstukken, ipv een speurtocht door de wijk.

 • Reageer Susan 22 mei 2020 at 20:25

  Leuk feestjesidee! Ik wil heel graag de blue ray winnen, zodat we een spionnenfeestje kunnen organiseren voor mijn zoon die volgende week 10 wordt. Al veel thuisfeestjes gedaan in allerhande thema’s, maar kost altijd veel voorbereiding. Dus een keer een kant en klaar uitgewerkt plan is wel zo relaxed #ennuduimen #bijnatweetienersinhuis

 • Reageer Janine 22 mei 2020 at 20:26

  Anthonie mijn zoon is in de coronatijd jarig geweest, zijn feestje moeten we nog vieren!en
  Sinds kort kan hij zich met een beetje hulp een stuk beter concentreren, dus ook beter spionnengeheimen oplossen..

 • Reageer Elle 22 mei 2020 at 20:27

  Wat een leuk idee zeg, wij zijn ook erg benieuwd naar deze film en zouden m graag op zaterdag filmavond gaan kijken!

 • Reageer Sanderijn Schuur 22 mei 2020 at 20:31

  Dat is nou echt iets voor als we het uitgestelde feestje van Steven kunnen vieren! Hij is op 10 mei 9 jaar geworden en houdt erg van dit soort opdrachten! In de thuisschoolperiode heeft hij met z’n zusje samen voor ons (papa en mama) een ‘escaperoom’ gemaakt in huis (nou ja, een heel toffe speurtocht was het, haha, door het hele huis 🙂 ) Ik denk dat hij deze dvd heel leuk zal vinden en de spionnenopdrachten ook!!

 • Reageer Mariska Appel 22 mei 2020 at 20:35

  Hier een meisje waarvan haar kinderfeestje tot nader order uitgesteld is door de Corona-maatregelen. Dit is wel een heel leuk plan ter vervanging van de originele plannen. De dvd van deze film maakt het geheel mooi compleet. 😊

 • Reageer Judith 22 mei 2020 at 20:41

  O deze tips voor een kinderfeestje komen precies op tijd! Mijn zoon wordt 1 juni 8 jaar en was al hard aan het denken hoe we er een leuk thuisfeestje van gaan maken. Dit klinkt superleuk! En het zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn als hij daarna deze film nog kan kijken.

 • Reageer Michelle 22 mei 2020 at 20:45

  Het liefst de DVD, dan kunnen we van de verjaardag van mijn zoon in juli een spionnenverjaardag maken!

 • Reageer Mariska Brugman 22 mei 2020 at 21:11

  Ahh super gaaf!! Mijn zoontje viert binnenkort zijn 6de verjaardag en dit zou natuurlijk helemaal super de bom zijn 😉
  Dat wordt zowieso het beste feestje ever!!
  Vorig jaar hebben we zijn eerste kinderfeestje helaas niet kunnen vieren omdat hij op school van het klimrek viel en zijn arm op 2 plaatsen brak 😖
  Dit jaar zit het met corona natuurlijk ook niet echt mee.
  Hoe tof zou het zijn om dit met zijn vriendjes te kunnen doen. Dat maakt het wel dubbel en dwars goed!!
  Lieve groetjes Mariska Brugman (mama van Dex)

 • Reageer Valerie Segers 22 mei 2020 at 21:11

  Dat zag er een leuk feestje uit. Mijn zoon Lars heeft ook nog een feestje tegoed want hij verjaarde 12 mei. Owv corona mochten we geen feestje voor zijn vriendjes doen, maar van zo gauw dat het mag, zou dit wel een heel leuk thema zijn en dan zeker met de DVD erbij!

 • Reageer Marieke 22 mei 2020 at 21:14

  Super leuk! Graag de BlueRay voor zoon Daan en zijn vriendjes. In de zomervakantie zijn feestje gepland. We hebben nu een aantal indianententjes voor buiten maar het thema ontbreekt nog een beetje. Nu niet meer.. het wordt een escaperoom party! Daan is super enthousiast.

 • Reageer Evita 22 mei 2020 at 21:29

  Jaaaaa tof want 7 juni is het feestje voor 10 jongens en 1 meisje en het zou al in een opsporingsthema zijn. Dus fijn deze tips en de film wonen zou helemaal tof zijn om het feestje me af te sluiten.

 • Reageer Jiska Staalman 22 mei 2020 at 21:48

  Aaahhh wat gaaf!
  Mijn zoontje Levi is op 11 april 8 jaar geworden. Tot zijn grote vreugde mogen we nu EIN -DE-LIJK !!!! zijn feestje vieren. Het feestje gaat op 10 juni plaats vinden. Hij heeft zelf al de meest grote verhalen over wat hij allemaal wil doen.
  Dit feestje is echt perfect voor hem en zijn vriendjes. Of we de film winnen of niet, ik ga iig gebruik naken v asn de ideeen hier boven.

 • Reageer Monique 22 mei 2020 at 21:51

  We hebben laatst voor onze kinderen van 8 en 10 jaar een escape room in huis gemaakt. Ze vonden het geweldig! Na flink puzzelen en codes kraken hadden ze een bon voor een ijsje bij de plaatselijke ijssalon gewonnen. Hoe leuk is het, om dat nog eens te doen, maar dan op deze manier. Ik duim keihard! En wat betreft DVD of Blue Ray, we hebben het allebei 🥰🤞🏻🍀

 • Reageer Merlijn 22 mei 2020 at 23:06

  Oh wat gaaf! Mijn zoon heeft aan het prille begin van alle coronagedoe zijn 7e verjaardag in heel sobere omstandigheden moeten vieren, want ineens mocht niets meer en er was te weinig tijd om met alle bijzondere omstandigheden een goed alternatief te bedenken… Zijn feestje en, het belangrijkste, zijn kinderfeestje, heeft hij dus nog te goed….. Dit zou hij echt te gek vinden!!!

 • Reageer Linda Snoek 22 mei 2020 at 23:34

  Olé olé wij gaan voor DVD! Voor een coole spyparty voor Daan met een spectaculair en filmisch einde!!

 • Reageer Annette Lustig 23 mei 2020 at 06:10

  Dat is een goed plan! Onze jongste wordt bijna 9 en heeft een klein groepje vriendjes. Altijd lastig om dan iets te verzinnen om te doen! Dit jaar extra lastig omdat we nergens heen kunnen….

 • Reageer Joke 23 mei 2020 at 06:15

  Wat leuk! (En heerlijk dat dit al door een ander voor ons bedacht is 😇) Onze kinderen spelen geregeld “politie en boefetje” ( 😁 ja het staat er echt ) met zo ongeveer alle andere kids uit t dorp. Wat zou het gaaf zijn om dat “next level” te tillen en ze allemaal als spion 🕵️‍♀️ 🕵️‍♂️ de wereld te laten redden 😎. Houden we nadien een soort van drive-in bioscoop in de tuin met allemaal een bak met popcorn 🍿🥳. (Dvd aub 😄)

 • Reageer Inge 23 mei 2020 at 06:50

  Het bioscoopfeestje van Julie (8) mocht in april niet doorgaan. Dit zou een super leuk en spannend idee zijn. Wij gaan voor de dvd!

 • Reageer Loes van Essen 23 mei 2020 at 07:08

  Ja ja ja! Dingen die even weer een opleving geven in deze corona tijd dus maak me alsjeblieft blij! Weet zeker dat mijn zoontje en zijn best friend hier van gaan genieten dus mama helemaal …

 • Reageer Rianne 23 mei 2020 at 07:27

  Superleuk! Mijn dochter Dewi werd 28 april 7 en we hebben nog geen partijtje gegeven. Ik maak zelf soms al een escaperoom voor haar en haar broer van 9 en dat vinden ze altijd geweldig. Wat jij hier beschrijft zouden zij ook supergaaf vinden! Dus ik ding graag mee!

 • Reageer Mariska Sikking 23 mei 2020 at 07:30

  Mijn dochter is in oktober jarig. Ze zou zoiets geweldig vinden. Pas ook thuis een aflevering van Wie is de Mol nagespeeld. Dat was ook leuk. Ik doe graag mee voor de prijs.

  • Reageer Marjolein Terhaard 23 mei 2020 at 12:59

   Ik wil dit heel erg graag winnen voor mijn zoon Sjoerd die dit jaar zijn feestje nog niet heeft kunnen vieren.

 • Reageer Shirley Wolter 23 mei 2020 at 07:31

  Ja graag!! Mijn jongste word 8 over een paar weken. En is een echte slimmerik. Zou ideaal zijn om hem en zijn vriendjes op deze manier uit te dagen. En als het bevalt is mijn oudste in september aan de beurt. Die zou het super gaaf vinden om de eerste van zijn vriendjes te zijn met een uniek kinderfeestje!!!!

  • Reageer Shirley Wolter 23 mei 2020 at 07:32

   Oh de dvd aub. 😉

 • Reageer Karin 23 mei 2020 at 07:47

  Ik zou dit heel graag willen winnen voor mijn zoontje. Hij is op de dag dat de corona maatregelen ingingen (16maart) 8 geworden. Hierdoor werden alle plannen opeens afgelast (grote mensen feestje, trakteren en kinderfeestje). En dat terwijl hij sinds dit jaar op een nieuwe school zit en met zijn nieuwe vriendjes hier erg naar uitkeek. Dus dit zou een leuk goedmakertje zijn!!

 • Reageer Loes 23 mei 2020 at 09:03

  Ohhh wat een super leuk idee!! We hebben onze 4 verjaardagen niet echt kunnen vieren. Nu is onze zoon 9 juni jarig. Ik had gezegd dat we voorlopig nog geen kinderfeestje kunnen houden, maar met dit idee en deze film zou het wel kunnen!! Super leuk!!!

 • Reageer Hesther Wieman-Merz 23 mei 2020 at 10:32

  Oooh dit zou te gek zijn om te winnen!! Mijn zoontje wordt in aug 10 jaar. Volgens mij is jouw zoontje net zo oud, ik herken heel veel in jouw verhalen over hem, zeker een paar jaar geleden 🙂 Ook onze zoon Jurre is een echte ontdekkingsreiziger. Dit spel zou te gek zijn voor met zijn kinderfeestje (wat we denk ik maar voor de zomervakantie gaan vieren). Nu hard duimen!!

 • Reageer Kirsten 23 mei 2020 at 12:07

  Precies een goed idee wat past bij het kinderfeestje van mijn zoon. 5 april was hij jarig echt goed gevierd is het nog niet. En laat hij nou dol zijn op films kijken en puzzels maken. Escape room enzo.
  Een feestje binnen budget. Want door corona ligt een erg groot deel van onze inkomsten stil.

 • Reageer Anouk 23 mei 2020 at 13:43

  Deze dvd zou ik graag willen winnen voor mijn zoon Caz. Hij is dol op de wereld redden!

 • Reageer Stefanie 23 mei 2020 at 13:59

  Oh! Zou zalig zijn om deze dvd in huis te hebben! Grote broer speelt agent roekeloos zo graag na met zijn zusjes! En de mama en papa vonden de film ook super grappig! Dus ook graag voor ons😉

 • Reageer Patricia 23 mei 2020 at 14:04

  De oudste zoon van onze beste vrienden Jack wordt in juni (alweer!) zeven. Niet heel tof in coronatijd omdat je feestje dan net even anders is, maar voor Jack dubbel sneu omdat hij eigenlijk deze verjaardag met opa en oma in Florida zou zitten. Hiermee maken we een gaaf thuis feestje voor hem 🥳

 • Reageer Anneleen 24 mei 2020 at 07:19

  Wat een gave actie voor mijn zoon die begin juli 8 jaar wordt. Een stoer feestje gewoon thuis moet dan wel weer kunnen! Beamer en zitzakken erbij, wordt helemaal top.

  Voor mijn zoontje die 6 wordt in juni zijn sommige opdrachten nog wat lastig. Maar voor hem kunnen we de speurtocht wel inzetten als voorprogramma

 • Reageer Ellen 24 mei 2020 at 08:26

  Super leuk! In augustus mag ik weer een kinderfeestje organiseren, dit is een top idee!

 • Reageer Maaike van der Hagen 24 mei 2020 at 08:30

  Wat een leuk thema! Lijkt me leuk om mijn zoon hiermee te verrassen voor zijn 8e verjaardag. En dan doen we natuurlijk het feestje ook in hetzelfde thema!

 • Reageer Marleen Bakker 25 mei 2020 at 13:18

  Mijn Finn is morgen jarig en wil zoooo graag een cool kinderfeestje geven! Dit spel zou fantastisch zijn en hoe leuk als we dan ook de film kunnen kijken. Uiteraard met beamer op de muur met veel popcorn!

 • Reageer Claudia Schiedon 25 mei 2020 at 18:18

  Ik wil hem graag winnen voor mijn dochter indira die volgende week 8 wordt en graag het spel wil doen en de film wil kijken. Een super kinderfeestje na een saaie verjaardag zonder bezoek….

 • Reageer Diana H 26 mei 2020 at 07:52

  Fantastisch idee! Wat leuk zeg. Onze zoon Finn wordt maandag 1 juni 9 jaar, dit zou hij graag als feestje doen, dat weet ik zeker.
  #duimen!

 • Laat je reactie achter