Relax

Win dit superleuke Snor-pakket als vaderdagcadeau

Zondag 17 juni is het vaderdag. Samen met Uitgeverij Snor heb ik een speciaal vaderdagpakketje voor de relaxte vaders samengesteld. Met als top vaderdagcadeau het handboekje Outdoor, overleven in de wildernis (voor de mannen die het buitenmens in zichzelf nog willen/moeten ontdekken). Verder in dit pakket het boekje Lieve papa en een chocoladereep. Ik mag vijf pakketten weggeven. Kijk onderaan dit blog hoe je er één kunt winnen!

Edit: deze winactie is inmiddels gesloten. De vijf winnaars hebben een bericht van mij ontvangen.

Ontdek en ontwikkel je inner Freek Vonk

Wat een ontzetten leuk boekje is dit! Mijn collega Snor-schrijver Gerard Janssen was naar eigen zeggen, niet echt een buitenmens. ‘Als ik de barbecue aan wil steken en er zijn geen aanmaakblokjes, sta ik machteloos. Tijdens het kamperen heb ik het al koud als het onder de 15 graden is. Ik weet niet welke planten ik kan eten en hoe de boom heet die voor mijn huis staat,’ zegt hij in het voorwoord van dit boek.  Juist hij schreef dit boek, dat een kennismaking is met wat Engelsen bushcraft noemen.Volgens Gerard helpt het je de Robinson Crusoë in jezelf te herkennen. Ik hou het op Freek Vonk.

Hieronder een paar inkijkjes. Ik vind vooral de pagina met de tampons interessant. Misschien wel voor de ‘mini’ gaan. De super extra OB’s passen wellicht niet in je oor of neus.

Outdoor is te koop in de boekwinkels of online, bijvoorbeeld hier. Het boek kost €14,99.

Lieve Papa vriendenboekje

Ook vind je in dit pakketje het boekje Lieve Papa. Het perfecte vaderdagcadeau krijgt de vader van jouw nakomelingen natuurlijk niet van jou maar van je kind. Dan zit je met dit boekje goed. Het is namelijk een knutselvriendenboekje voor je kind en zijn of haar vader. Met dit invulboekje met grappige illustraties en invul- en knutselopdrachten kan jouw kroost op een originele manier laten weten dat hun vader de coolste/ gekste/ liefste of stoerste is.

Lieve Papa is te koop in de boekwinkels of online, bijvoorbeeld hier. Het boek kost € 7,99.

Chocola!

Om het vaderdagpakket af te maken stoppen we er ook nog een fijne Snor Chocoladereep in zo’n mooi jasje bij. En die is dus voor hém hè. Bewaren tot zondag dus. Echt.

Ook zo’n tof pakket winnen?

Wil je kans maken op dit vaderdagpakket? Geef hieronder in een of twee zinnen aan wat de vader van jouw kind een topvader maakt. Je kunt tot woensdag 13 juni 12.00 uur meedoen. Daar kies ik de winnaars zodat de pakketten nog voor zondag binnen zijn.

Uitgeverij Snor heeft trouwens nog veel meer leuke boeken voor vaders. Bijvoorbeeld de bestseller ‘Dochters, Handleiding voor vaders’ of het ‘Zwangerschapsboek voor mannen’. Die is ook echt te gek. Deze boeken zette ik vorig jaar op een rijtje in dit blog.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

109 Reacties

 • Reageer Kirsten 10 juni 2018 at 19:51

  Omdat hij een super lieve papa is die altijd klaarstaat voor onze twee jongens en zelf stiekem nog de gekste spelletjes voor hen verzint. Misschien brengt het boek hem nog op ideeën ?

  • Reageer Sem van Harselaar 11 juni 2018 at 17:19

   Omdat mijn vader mijn allerbeste vriend is. De held in mijn leven.

   • Reageer Claudia 11 juni 2018 at 19:17

    Guus en zijn mini me Dex, twee handen op een buik. Stop ze samen in een ruimte en mama smelt door hun aanstekelijke schatergelach. Een papa uit duizenden. Hij spreekt de babytaal als geen ander.

 • Reageer Chantal Schwedler 10 juni 2018 at 19:54

  Omdat hij door het vuur gaat voor zijn meiden en er op zijn vrije dag altijd vriendjes/vriendinnetjes komen spelen en iedereen dan mag blijven eten, tot grote vreugde van onze oudste dochter.

 • Reageer Esther van doeveren 10 juni 2018 at 19:57

  Bart, de papa van Fenne, is een topper omdat hij ondanks zijn drukke baan en opleiding altijd tijd maakt voor haar. Samen ‘Freek Vonken’ zouden ze te gek vinden!!

 • Reageer Kim 10 juni 2018 at 19:59

  Omdat hij alles voor haar over heeft.

 • Reageer Natasja Guicherit 10 juni 2018 at 19:59

  Hij is de tofste papa die er is voor zijn dochtertje die de helft van de tijd bij ons is! Samen opstaan, knutselen, buitenspelen, gek doen, eten en naar bed brengen, hij haalt er alles uit als ze er is, daarom verdient hij dit toffe pakket!

 • Reageer Kitty Vonk 10 juni 2018 at 20:00

  Omdat de papa van Sem en Tommie zijn passie van drummen en muziek kost wat kost overbrengt op zijn kinderen.. bofkonten zijn ze met zo’n papa! En ik geniet 🙂
  Verder wil deze zorgzame man suuuuupergraag kamperen (in het wild bij voorkeur) met zijn kinderen, maar dat ziet zijn vrouw toch nog niet zo zitten (oeps!) misschien staan er in het boek andere tips om met de kids het buitenleven te verkennen?(en geniet mama van de rust ;-))

 • Reageer inge kiers 10 juni 2018 at 20:01

  ja papa van tweeling die gewoon even 6 weken vrij nam om mij te ondersteunen na de bevalling en samen de beste start te maken! liefde liefde liefde ?

 • Reageer Anita 10 juni 2018 at 20:04

  Voor een papa van 3 jongens die zich op z’n best voelt in het bos, lijkt me dit een prachtig cadeaupakket! Kunnen ze samen hun bushcraft-skills opkrikken!

 • Reageer Femke 10 juni 2018 at 20:04

  Buiten dat hij de beste vader is die ik me kan voorstellen, was moederdag dit jaar enigszins matig georganiseerd. Dat kan beter. Dus als ik ‘m dit jaar nu kan voordoen hoé we moeder- en vaderdag aanpakken -met wat hulp van jullie-, dan kan ik volgend jaar een échte goede moederdag verwachten 🙂

 • Reageer Arja 10 juni 2018 at 20:09

  Omdat de papa van Z&J speciaal in NL is komen wonen voor hun mama en daardoor wel minimaal 4x per week 260km(!) per dag naar zijn werk en weer naar huis rijdt. Speciaal voor zijn meisjes! En dan nog aaaaltijd energie voor 10 heeft om gek met ze te doen 🙂 Als dat geen liefde is!

 • Reageer Petra blokpoel 10 juni 2018 at 20:11

  Nicky Topvader van Jairo en Kyaro! Omdat ze elke dag ridder en piraat samen spelen denk ik dat ze een nieuwe uitdaging in de zomer vakantie wel leuk vinden!!

 • Reageer Coline Aalderink Struik 10 juni 2018 at 20:14

  Omdat Jeroen, papa van Tara en Lars, de Freek Vonk in zichzelf wil ontdekken, net als mama en kids gek is op chocolade, en de liefste papa is die mijn kids kennen ??

 • Reageer Coline Aalderink Struik 10 juni 2018 at 20:20

  Omdat Jeroen, papa van Tara en Lars, de Freek Vonk in zichzelf nog moet ontdekken ? net als mama en kids gek is op chocolade, en de liefste papa is die mijn kids kennen ??

 • Reageer Hannelore 10 juni 2018 at 20:22

  Omdat hij lekker gek kan doen met zijn jongens van 6 en 3 en de jongens lekker zelf laat uitproberen bijvoorbeeld met natuurkunde proefjes en daar dan zelf ook heerlijk van kan genieten.

 • Reageer Bauke 10 juni 2018 at 20:23

  Hoe liefdevol hij met dochter van 3 omgaat, de glinstering in haar ogen als hij thuis komt…En voor onze tienerzoon de coolste vader is om mee te gamen ?

 • Reageer Selma 10 juni 2018 at 20:25

  Mijn lief is niet de Biologische papa, maar wel de tofste bonus papa voor mijn meiden. Met veel liefde en geduld, houdt hij inmiddels net zo van ze als van zijn eigen zoon.
  Ik kan geen lievere (bonus)papa wensen voor onze kids. Samen vormen wij een super team, en nu we gaan samenwonen deze maand, een mooi vooruitzicht voor alle nog komende vaderdagen in de toekomst

 • Reageer Peggy 10 juni 2018 at 20:27

  Omdat ‘ie (ver)bouwt, de tuin aanlegt, stoeit, speelt, voorleest, zwemt, wandelt en omdat ‘ie t af en toe gewoon zwaar heeft met twee dochters en vrouw die nog onder invloed van hormonen is 😉

 • Reageer anke 10 juni 2018 at 20:30

  Omdat onze zoon later net zo’n vader wil zijn, als hij nu heeft en onze dochter haar droomprins in hem gevonden heeft!!!

 • Reageer Mariska 10 juni 2018 at 20:31

  Hij met m’n 2 dochters (4 en 2 jr) lekker gek doet, zijn rug als glijbaan fungeert voor de meiden, heel goed een T-rex kan nadoen, lekker kan koken en mij op zaterdagochtend laat uitslapen.

 • Reageer Marjolein Vermeulen 10 juni 2018 at 20:33

  Ik had altijd gedacht dat mijn man zo’n trotse en lieve vader zou zijn voor onze dochter lotte. Zelf had hij daar twijfels over maar kan nu echt niet zonder zijn meisje. Het is zijn alles. Daarom hou ik zoveel van hem en wil ik hem laten weten wat een top vader hij is.

 • Reageer Paula Ott-Groen 10 juni 2018 at 20:34

  Verliefde blikken, tranen van ontroering, knuffelsessies, stoeipartijen, verhaaltje voor het slapen gaan, tenten bouwen in de kamer, troosten bij verdriet, op ontdekking, samen Bob de bouwer zijn…. Juist het samen genieten van de gewone dingen, maakt hem heel speciaal.

 • Reageer Sanne 10 juni 2018 at 20:35

  Omdat ik zo blij ben dat hij bij ons thuis Hoofd Knutselen is met onze dochter van 4 en onze zoon van bijna 2 en hij erg houdt van kamperen maar helaas geen bush craft skills heeft, tot nu dan!

 • Reageer Sieta 10 juni 2018 at 20:35

  hij staat altijd voor zijn kinderen klaar en moedigt ze altijd aan om hun eigen creatieve weg te vinden. Dat kan prima in onze nieuwe tuin met “bos” en daar is het boek vast een heel praktisch hulpmiddel bij.

 • Reageer Tamara Lagendijk 10 juni 2018 at 20:35

  Mijn man verdient dit omdat hij zichzelf zo wegcijfert voor zijn kinderen. Zijn eigen voetbalwedstrijd afzeggen, voor een afsluitende training van onze zoon- ouders voetballen tegen kinderen – is maar één van de vele voorbeelden…

 • Reageer Hester 10 juni 2018 at 20:36

  Omdat mijn man niet de genen kan delen met zijn zonen, maar wel zijn hart. Maakt hem dat de meest bewuste vader van de weteld

 • Reageer Carolien 10 juni 2018 at 20:37

  Hij is hun alles….

 • Reageer Nancy van keulen 10 juni 2018 at 20:44

  Omdat hij de leukste papa van de wereld heeft?

 • Reageer Berit Gravesteijn 10 juni 2018 at 20:45

  Omdat mijn man een super thuispapa is voor onze twee dochtertjes en daarnaast veel zorg voor mij op zich neemt, zodat ik mijn werk kan blijven doen ondanks mijn ziekte. Hiermee kan hij nog meer leuke projectjes opzetten om samen te ondernemen met de meisjes!

 • Reageer Ilona 10 juni 2018 at 20:46

  Mijn man verdient dit omdat hij alles voor onze zoontje over heeft en momenteel alles op alles zet om alles klaar te krijgen voor de geboorte van onze 2e kindje. Met dit pakket kan hij lekker ontspannen en lekker met onze zoontje bezig zijn.

 • Reageer Steffie Non 10 juni 2018 at 20:47

  Het is echt heel cliché, maar; hij maakt altijd even tijd vrij voor een momentje zoonlief, zelfs op drukke dagen. En als iets stuk gaat, weet papa het (bijna) altijd wel te maken. Ideaal zo’n lieve handige super papa ❤️

 • Reageer Merlijn 10 juni 2018 at 20:48

  Danny is de allerbeste papa, volgens mijn dochter van 6, omdat hij er altijd voor ons is, echt ALTIJD. ‘Daar heb ik geen 2 zinnen voor nodig hoor, mamma!’, aldus mijn dochter.

 • Reageer Jitske 10 juni 2018 at 20:56

  Omdat Sietse gewoon de leukste heit heeft. Die graag met zijn zoon buiten is en ze samen graag mogen klussen en ontdekken.

 • Reageer Marie Louise 10 juni 2018 at 20:57

  Dit pakket zou super zijn voor mijn man en vader van onze twee meiden. Hij gaat in de weekenden graag met de meiden op stap, gaat dan graag met hen naar buiten om sportieve maar zeker ook leuke dingen te ondernemen. Er is hier al flink geknutseld voor hem maar een extra kado heeft hij zeker verdiend!

 • Reageer Esther Vogel 10 juni 2018 at 21:05

  Omdat hij een super rolmodel is voor onze dochter en hij haar onafhankelijkheid en zelfvertrouwen geeft. ♡

 • Reageer Wilma steeman 10 juni 2018 at 21:09

  Nou gewoon, omdat hij volgens zijn zoon de leukste, liefste, stoerste, sterkste, grappigste papa is! ?

 • Reageer Bianca 10 juni 2018 at 21:16

  Omdat je onze jongens voorziet van heerlijke nuchterheid als ik weer eens mijn emoties de overhand laat nemen. Zo leren ze voelen, relativeren en vooral het leven niet al te serieus nemen. De wereld is mooi met jou erbij!

 • Reageer Martine 10 juni 2018 at 21:17

  Mijn lieve Robin doet, nu we een derde zoon hebben gekregen, zonder te zeuren alle poepluiers, zorgt dat er elke dag broodbakjes gevuld zijn en luistert geduldig naar alle theorieën en verhandelingen over ninjago en blaze. Maat hij verdient dit pakket vooral omdat hij élke avond koffie mét geklopte melk voor me maakt. Terwijl hij dat eigenlijk heel stom vindt.

 • Reageer Marloes 10 juni 2018 at 21:26

  Die lieve man van mij is echt wel een top-papa, ondanks drukke baan, gebroken nachten en andere hectiek. Het is zo jammer dat hij de lat voor zichzelf zo hoog legt, dat hij zelf vaak niet inziet hoe lief en betrokken hij is en hoe goed hij z’n best doet 🙂 Zo’n tof verwenpakketje is welkom!

 • Reageer Aline 10 juni 2018 at 21:43

  Omdat zijn dochter zijn trots is.

 • Reageer Anne van Mechelen 10 juni 2018 at 21:45

  Omdat hij grappig en lief is en oneindig geduldig, omdat hij zielsveel van hen houdt en mijn meisjes ontzettend veel van hem houden.

 • Reageer Debby 10 juni 2018 at 21:49

  Bart is een top vader omdat hij oa samen met zijn dochter van 4 in een tutu de ballet oefeningen staat te oefenen. ❤

 • Reageer Linda van Heusden 10 juni 2018 at 21:51

  Hij is een topvader omdat de kids gek op hem zijn en hij ze liever verwend dan verwaarloosd ?? ?

 • Reageer Marjolijn 10 juni 2018 at 21:56

  Natuurlijk is hij de leukste en liefste papa maar ik gun hem dit jaar een extra kadootje omdat hij precies op vaderdag terug komt van een werk reis. Van dat gave pakket krijgt hij genoeg inspiratie om iets leuks met de kids te doen!

 • Reageer Patricia Heens 10 juni 2018 at 21:59

  Omdat hij alles voor ze doet er is nooot oets teveel. Ook heeft hij een energielevel van een kind dus dan komt dit goed van pas! Kunnen ze samen op onderzoek uit!

 • Reageer Linda Snoek 10 juni 2018 at 22:00

  Omdat hij de beste klimboom is! 1 van de voornaamste papa-eisen hier in huis.

 • Reageer Sophie (miss_friszz) 10 juni 2018 at 22:03

  omdat we vandaag precies 5 jaar geleden ouders werden van n 10weken te vroeg geboren tweeling. nu hebben we n heerlijk meisjes meisje en n stoere knul en papa speelt even graag met barbies als met de dino lego. Ware liefde <3<3<3

 • Reageer Vin 10 juni 2018 at 22:13

  Mijn vent is de liefste papa: trekt eropuit met de kids, bakt zonder morren om 6 uur ‘s ochtends 20 pannenkoeken voor het klassenuitje, geef bij traantjes de beste knuffels en kan levendig voorlezen voor het slapengaan.

 • Reageer B 10 juni 2018 at 22:16

  Omdat mijn gadgetfreak-smartminded-computernerd toch echt een keer wakker geschut moet worden. En het outdoorboekje kan daar zeker bij helpen! Hoe leuk!!! :p

 • Reageer Marloes de Bruin 10 juni 2018 at 22:32

  Mattijs is een grappige, zorgzame en lieve papa voor Stijn en Bram. Ik hoop dat ik dat met dit pakketje toch nog duidelijk kan maken, want we gaan uit elkaar ☹️.

 • Reageer Marieke 10 juni 2018 at 22:42

  De papa van Demi en Jesse verdiend dit echt als vaderdag kado.. hij heeft de laatste jaren heel wat voor zijn kiezen gehad.. hij ontzettend hard en veel moet werken.. maar dan toch tijd probeert vrij te maken voor de kids.. en omdat hij de liefste stoerste grappigste knapste en sterkste papa is… we gaan duimen..

 • Reageer Michelle 10 juni 2018 at 22:51

  Hij is een top papa omdat 1)[volgens de kids] met papa mag je gek doen en flauwe grappen doen het altijd goed bij papa 2)[volgens mij] hij net nog poffertjes stond te bakken want ‘joh dat vinden ze zo lekker’ 3) hij (bijna) met vaderdag jarig is én enorm van chocolade houdt

 • Reageer Anita Schuurman 10 juni 2018 at 22:52

  Omdat Job een onwijs lieve vader is voor onze kinderen Elin (4) en Brent (1). Ze zijn altijd dolblij als pappa thuis is en hij doet graag leuke dingen met het gezin, we kunnen vast leuke ideeen uit het “Outdoor” boekje halen. Ook zijn we hier dol op knutselen en chocola! Dus het pakket zal hier op en top op zijn plek zijn!!!

 • Reageer Anneloes 10 juni 2018 at 23:15

  Na negen maanden plakken in het Snor Zwangerschapsplakboek, verdiend deze kersverse papa ook wat eigen literatuur… Duimen!

 • Reageer Fenna 11 juni 2018 at 05:16

  Ondanks dat “wij” ik en mijn ex-vriend niet meer in een huis wonen.
  Is en blijft hij gewoon “De super” vader van onze kids!!

 • Reageer Rosa 11 juni 2018 at 05:53

  Toen hij net papa was geworden in 2013, ging hij naar de bijenkorf voor een kadootje (en voedingsbh’s). Daar vroeg hij een volslagen vreemde, wat Elsbeth bleek, om raad. Dat werdt natuurlijk ‘Relax mama’. Nu is er ook een boekje voor hem!

 • Reageer Leandra Brouwer 11 juni 2018 at 06:00

  Het bordje op onze schutting met daarop de tekst: Yes, i do have a beautyful daughter…but i also have a gun, a shovel and an alibi, zegt volgens mij genoeg ?.

 • Reageer Susan 11 juni 2018 at 06:05

  Papa Raymond is zo’n vader die altijd zei geen kinderen te willen. Toen we samen op een avond spontaan besloten er toch voor te gaan raakte ik in zes weken zwanger. Die dag dat hij hoorde vader te worden werd hij wit en helemaal stil. Toen onze dochter geboren werd was hij gelijk om. De 3 weken die hij vrij had genomen besteedde hij door haar zoveel mogelijk bij zich te hebben. En zo is hij nu met zijn beide dochters; stoer, groot, sterk maar zijn weke plek zijn de 3 vrouwen in zijn leven.

 • Reageer Willeke 11 juni 2018 at 06:38

  Beide kinderen zien Willem als hun grote held. Volgens Jip en Vera kan hij het beste autorijden, kan hij alles repareren, het beste koken, knuffelen, voetballen en stoeien. Hij gaat er soms wel 5x per nacht uit voor de kinderen en ik hoef nooit!

 • Reageer Lieke 11 juni 2018 at 07:30

  Wat een mooie verhalen al van iedereen, lastig kiezen voor je ?
  Ik gun het mijn vent ook, omdat ik bij 3 maandenzwangerschap al nauwelijks meer kon lopen ivm bekkeninstabiliteit (wist niet dat het zo erg kon zijn en vrouwen letterlijk in rolstoelen terecht kunnen komen ?)… het huis is schoon, wasjes, koken, zoontje van de creche halen, spelen, rennen,gek doen, hij doet ALLES en werkt er ook nog naast…
  hij heeft zelfs mijn nesteldrang overgenomen (sssst): babykamer is klaar ? en prachtig ??
  Ik nog 3 weken dus hopelijk daarna weer snel aan de wandel!!!!

 • Reageer Irene Pitters 11 juni 2018 at 07:32

  Omdat hij naast een full time studie en full time baan, altijd tijd maakt voor zijn gezin. En nu we bijna een nieuw kindje mogen verwelkomen, doet hij alles om mij te ontlasten!

 • Reageer Brigitte 11 juni 2018 at 07:57

  Who needs superman when you have this dad! Maarten is echt een topvader, omdat hij er gewoon altijd is voor onze zoon <3 En laatst hebben ze voor het eerst een mannen-kampeer trip georganiseerd (van 1 nachtje bij ons om de hoek), dus dat Outdoor-boekje komt goed van pas!

 • Reageer Maaike B 11 juni 2018 at 07:59

  Mijn kerel geeft onze jongens bewust aandacht op de momenten dat ze het kunnen gebruiken. Juist op die momenten die hij zelf wel eens gemist heeft in zijn jeugd.

 • Reageer Marleen van der Helm 11 juni 2018 at 09:26

  Omdat hij met ons zoontje en mij voor het eerst gaat kamperen, ondanks dat hij (nog) geen fan van kamperen is! Hij staat overal voor open!

 • Reageer Willeke Noordhuizen 11 juni 2018 at 09:45

  Omdat hij volgens mijn zoon van 5 de grootste en stoerste papa is die samen met hem ‘sport’ en lekker kan ravotten. Daarnaast komt er zeer binnenkort een klein meisje bij en dan kan ie zijn zorgzame en lieve kant nog meer laten zien. De beste vader voor mijn kinderen! ??❤️

 • Reageer Daphne 11 juni 2018 at 09:55

  Omdat hij niet alleen een geweldige papa is van de jongste spruit maar ook een geweldig lieve bonuspapa voor de oudste. Er is geen onderscheid, zijn liefde zit niet in DNA, maar in het hart.

 • Reageer Hanneke 11 juni 2018 at 10:22

  Er bestaan geen woorden, in welke taal dan ook, die kunnen omschrijven hoe geweldig de papa van mijn kinderen is …

 • Reageer Melissa 11 juni 2018 at 10:58

  Ouder zijn is niet altijd makkelijk, maar onze zoon inspireert mijn man elke dag om het beste in zichzelf naar boven te halen en daardoor het beste rolmodel te kunnen zijn voor hem.

 • Reageer Mireille 11 juni 2018 at 11:01

  Hij werkt al fulltime onregelmatige diensten in de gehandicaptenzorg, maar zorgt thuis met alle liefde verder voor zijn grootste Trots! Hij is ontzettend betrokken, overal bij wat onze kindjes betreft en heeft standaard veel dingen van mij overgenomen na een burn-out. Niets is hem teveel voor zijn liefsten. Hij heeft heel veel vaderdagen gewerkt, in die vijf jaar dat hij papa is. Daarbij zag vorig jaar rond deze tijd onze relatie er iets anders uit, waardoor hij toen niet de vaderdag heeft gehad die hij verdient! Het was niet gemakkelijk, maar we staan er nog als gezin, inmiddels weer met heel veel liefde voor elkaar, en dat is het belangrijkste wat er is! Daarom verdient hij dit jaar een extra mooie vaderdag met verrassingen en dit zou een gave verrassing voor hem zijn!

  Iets meer dan twee zinnen.? Maar ik kon het echt niet korter beschrijven, sorry!

 • Reageer Sanne 11 juni 2018 at 11:31

  Omdat hij er altijd, én relaxt, én vrolijk én onvoorwaardelijk is voor onze koters! Het een feestje is als mam gaat werken en hij ook nog ergens zijn scriptie weet af te ronden. Dad power(L)

 • Reageer Judith 11 juni 2018 at 12:22

  De blikken in de ogen van onze 2 prachtige kindjes als ze hun vader zien, zegt genoeg ?

 • Reageer Danielle 11 juni 2018 at 12:55

  Hij binnen twee jaar papa is geworden! Onze kindjes kwamen vrij snel achter elkaar.. Hij wilde graag een prins en prinsesje?.. en idd we zijn nu twee kids rijker; jongen en een meisje! Hij laat hen nu al merken dat ze zo geliefd zijn. Onvoorwaardelijke liefde! Als ik naar hem kijk wanneer hij met onze kids omgaat smelt ik! Wat zou “ik” uuuhhh de kids;-) dit cadeautje hem graag willen geven!!?

 • Reageer Debbie Piet 11 juni 2018 at 13:07

  Omdat mijn lieve vriend Tjeerd echt altijd klaarstaat voor ons zoontje Julian Alva (vernoemd naar skateboardlegende Tony Alva) en altijd in is voor avontuur en nieuwe dingen ontdekken. Julian is nog maar drie, maar we merken al dat hij net zo’n avonturier is als zijn papa!

 • Reageer Anne 11 juni 2018 at 14:13

  Papa Rutger is een toppapa voor Saar (en mij) omdat hij net zo goed voor Saar zorgt als hij al maanden voor mij doet door alle huishoudelijke taken op zich te nemen die ik niet meer kan door bekkeninstabiliteit. En hij weet Saar als geen ander te troosten als zij krampjes heeft en samen zijn ze het allerschattigst als zij in zijn armen in slaap valt en hij daarna ook begint te snurken.

 • Reageer Winston 11 juni 2018 at 15:50

  Omdat wij 3 jaar geleden een vechtscheiding ingingen doordat hij meer hield van zijn alcohol maar na deze schijnding heeft hij er alles aan gedaan om van zijn verslaving af te kom (kliniek, praten en zichzelf te belonen na een maand zonder) nu is hij bijna anderhalf jaar zonder alcohol!!

 • Reageer Renee 11 juni 2018 at 16:01

  Mijn vriend heeft jullie zwangerschapsboek en Vaders eerste jaar met veel plezier gelezen en is een supertoffe vader voor onze Robin! Hij dolt graag met hem, maar draait ook z’n hand niet om voor een luierverschoning of troostende woorden. Ik had dit van tevoren niet verwacht en ben echt trots op hem!

 • Reageer Jeanique 11 juni 2018 at 16:25

  Twee zinnen is nooit genoeg om te omschrijven wat hem de beste vader van de wereld maakt, maar dat hij de allerliefste, meest betrokken en zorgzame papa is, dat past nog net.

  Tevens erg bescheiden “Koop gewoon iets leuks voor jezelf” waar het op vaderdag aankomt dus zou het te gek zijn als ik hem dit kan geven.

 • Reageer Iti Hamberg 11 juni 2018 at 16:41

  Omdat mijn man gewoon geweldig is. Dat dus.

 • Reageer Danielle Dumas 11 juni 2018 at 16:44

  Mijn papa is een ware indiaan, zodra het ochtend is zegt hij ‘kom op avontuur, we gaan!’ Wel kan hij nog van een handboek leren, zodat we nog heel veel kunnen uitproberen!
  Van kampvuur tot nachtavontuur! Oef! Kusjes van Indiaantje Billie Sue

 • Reageer Carolien 11 juni 2018 at 17:16

  Omdat ze samen bang zijn voor spinnen en dan toch nog mama nodig hebben. Ookal zijn ze natuurlijk best stoer

 • Reageer Coja 11 juni 2018 at 17:25

  Hij is een draagpapa, houdt van samen spelen en stoeien legt alles rustig uit, kan lekker koken, gaat met oudste dochter samen uit eten , zorgt ook voor mama <3 En last but not least om meer bij de kinderen te kunnen zijn begint hij 1juli op zijn nieuwe baan.

 • Reageer Inge Cox 11 juni 2018 at 17:27

  Ik heb het even aan de knutseldoelgroep gevraagd. Volgens onze zoons Morris en Robin: omdat hij grappig is en iedere dag met de jongens naar school wandelt.

 • Reageer Leoni 11 juni 2018 at 17:38

  Omdat hij heel lief is. En verhaaltjes voorleest. Aldus mijn oudste dochter toen ik vroeg waarom papa een cadeautje verdient.

 • Reageer Mireille 11 juni 2018 at 17:39

  Omdat mijn man, samen met onze jongens en gewapend met een vergrootglas, op jacht gaat naar kriebel en kruipbeestjes in het bos.

 • Reageer Marieke 11 juni 2018 at 18:09

  Een eindeloos geduld (jaloers op) en een hart vol liefde. Niet alleen voor onze eigen zoon maar ook voor die van mij(zijn stiefzoons). Daar ben ik heel dankbaar voor.

 • Reageer SethAbelenJobPeters 11 juni 2018 at 19:03

  waarom is papa een topvader ?
  Job (9) ” nou mam, dat weet u toch zelf wel… hij is dat denk ik hopsa..van zichzelf geworden toen ik geboren werd!” ♡

 • Reageer Mariska Sikking 11 juni 2018 at 19:11

  Laatst was onze dochter ‘s nacht overstuur. Ik had er niets van meegekregen, maar m’n man was op een matras naast haar ledikantje gaan liggen om haar gerust te stellen… ?

 • Reageer Ilse Koudijs 11 juni 2018 at 19:34

  Mijn dochter van 7 jaar tegen mijn energieke man die altijd voor ons in touw is: “Papa? Lig jij ‘s nachts echt aan een oplader zoals bij mijn tandenborstel?” ???

 • Reageer Lobke 11 juni 2018 at 19:34

  Mijn man is een topvader omdat hij met zijn eigen ‘mannen-vibe’ ervoor zorgt dat wij twee relaxte jongens grootbrengen (en dat ik een relaxte moeder kan zijn). TOPman én TOPvader!

 • Reageer Annett van Vondel 11 juni 2018 at 19:36

  Ahhhhh…. wat een tof pakket!! Nou mijn rots in de branding in een top-papa! Hier denken de kinderen dat t nooit erg is dat iets stuk gaat…: pappa kan t toch weer maken?! En waar ik een “beetje te” streng ben, brengt Arthur daar weer wat balans in!
  Een verrassing als deze verdient hij!! Absoluut!!

 • Reageer Tamara van der Pol 11 juni 2018 at 20:04

  Omdat hij een tampon in zijn neus deed voor zijn bloedneus en daarna ging douchen.. en niet wist dat de combi tampon en water niet zo’n goede is… maar voor de rest wel een goed voorbeeld is voor onze 3 kids ?

 • Reageer Mara Bambacht 11 juni 2018 at 21:01

  Omdat deze papa als de beste vliegen jagen wegjagen (doei vlieg), eendjes en olifanten Kan tekenen op het krijtbord en natuurlijk kan stoeien als de beste! ??

 • Reageer Liesbeth 11 juni 2018 at 21:08

  Omdat mijn man deze week voor de tweede keer vader is geworden van onze dochter. En dat het hem emotioneel zo raakt is fantastisch om te zien. (Buiten het feit dat ik, Zoon en dochter lief overladen worden met kado’s.. en hij moet wachten tot zondag)

 • Reageer Deirdre Gunter 11 juni 2018 at 21:16

  Waarom is mijn vent de beste papa is? Omdat ie mij mn me-time gunt. Al is t maar even boven met een boekje. Heerlijk om dan de dol en ravot geluiden van beneden te horen. De kinderen zijn driedubbel gek op hun papa.
  En ik doe n herkansing om wat te winnen. Op de relax zomeravond werd ik 2e voor t kookboek. Dit revancheer ik..

 • Reageer Sabine 11 juni 2018 at 22:33

  Omdat hij het al zo lang met mij uithoudt, zelfs tijdens twee zwangerschappen, me ruimte en rust geef als ik loop ten mopperen, net zoveel kan, doet en betekent voor onze kinderen als ik, zijn gezin altijd op 1 staat, bijna elke zaterdag tvochtend doet met de kids terwijl ik doorsnurk, hij de kinderen ook in de klas heeft (gymmeester) en daar zo van geniet, hij hun favoriete meester is op school, hij gewoon de allerliefste man ter wereld is. ??? #eenzin

 • Reageer Anita Groot 11 juni 2018 at 22:50

  Omdat ze (soms) niet met elkaar kunnen maar al helemaal niet zonder elkaar: papa Ronald en zijn dochter Femke ??

 • Reageer Isabelle 12 juni 2018 at 04:16

  Michel moét dit pakket gewoon winnen!
  Hij is papa van twee meiden Jip en Kees en sinds kort heeft hij besloten een echte (maar dan ook echt…) kampeerpapa te worden, hij heeft tijdens ons laatste kampeeravontuut tegen de meiden (2,5 en 4,5) gezegd dat hij vuur kan maken met een stokje en een touwtje, vooralsnog zonder resultaat… (ja, ja, dat boek heeft hij echt nodig) Jip en Kees zijn altijd EEG nieuwsgierig naar mijn tampons, dus als hij daar straks een vuurtje mee kan maken is hij natuurlijk écht tha bomb!

 • Reageer Maartje 12 juni 2018 at 05:41

  Omdat Joost sinds 4 jaar een super realistische pappa is doordat hij zich bewust is dat ouder zijn vooral betekent ontdekken, successen vieren, fouten maken en weer opstaan. Deze spiegel houdt hij mij ook voor. Hiermee is hij wat mij betreft een super voorbeeld voor onze zoon, dochter en kindje op komst.

 • Reageer Jussi Megens 12 juni 2018 at 11:45

  Jurgen is als papa van onze Lola enorm toegewijd en een echt buiten papa die graag nieuwe dingen onderneemt met haar. Ondanks zijn hersenbeschadiging spendeert hij elke minuut energie met zijn dochter. Ik gun hem fijne pakket om samen maar ook alleen er lekker op uit te gaan.

 • Reageer Feya Zweers 12 juni 2018 at 12:41

  Nathan Zweers, mijn man, papa van onze dochter Maan. Hij loopt vanaf april in korte broeken, smelt als onze peuter StarWars zegt. As we speak zijn we aan het kamperen, ja; papa in korte broek lek gestoken door de muggen. Ik zoek een verzachtende omstandigheid waarin ik kan overleggen dat we volgend jaar een seizoensplek voor de weekenden op de camping kunnen nemen voor maar liefst 6 maanden…. Dit pakket kan daarbij verlichtend werken. ✌?

 • Reageer Anke Schotanus 12 juni 2018 at 13:19

  Wiebe, omdat hij er de afgelopen maanden alleen voor gestaan heeft met de kinderen, terwijl ik geveld was door extreme zwangerschapsmisselijkheid. Ze hebben het niet alleen overleefd (?), maar ook ontzettend naar hun zin gehad met hun grappige en praktische papa. Binnenkort behalve papa van 2 jongens ook nog van een meisje!

 • Reageer Deb 12 juni 2018 at 18:37

  Iedere vader is een goede vader op zijn manier net als deze papa van onze 2 kindjes

 • Reageer Charlie 12 juni 2018 at 18:41

  Niets is te gek bij de papa van mijn kids!
  Stiekem is hij zelf een beetje een kind ?

 • Reageer Charlie 12 juni 2018 at 18:43

  Omdat niets te gek is voor deze papa van onze kids.
  Hij is Stiekem zelf nog een kind ?

 • Reageer Eline 13 juni 2018 at 05:34

  De vader van onze twee dochters verdient dit pakket omdat hij af en toe een nachtje alleen gaat kamperen met de oudste. Ik gun ze samen dit pakket.

 • Reageer Natasja 13 juni 2018 at 07:26

  Ik heb eigenlijk 2 kleine en 1 groot kind, en dat maakt hem zo leuk

 • Reageer Pauline 13 juni 2018 at 09:20

  Ik ben nu voor het eerst een paar dagen in het buitenland sinds onze dochter is geboren. Waar ik me grote zorgen maakte of dat wel goed zou gaan, maakt mijn man er een groot feest van met mijn dochter. Wat een topvader!

 • Laat je reactie achter