Relax

Zondag: Kerstmarkt in Snorfabriek!

Sinterklaas is weer het land uit. Tijd om over Kerst na te gaan denken. En waar kun je beter aan die hele Kerstmarathon beginnen dan op de kerstmarkt in de Snorfabriek!?

Zondag 10 december kun je in de Snorfabriek van 12 tot 17 uur kerstcadeaus shoppen, dansen, eten, drinken, kerstbomen scoren, selfies maken in de nepsneeuw, een mini Relax Mama workshop, een kersttafelstylingworkshop volgen of een van de andere workshops van de Snorfabrikanten. Verder is er een grote New York Christmas Bake Off (daar kun je aan meedoen!) en een spetterende uitverkoopveilting. Er is vanalles voor groot én klein.

Relax Mama mini workshops

Ik ben de hele middag in de Relax Mama-keet aanwezig op de kerstmarkt voor de Relax Mama mini-workshop. Sluit je aan bij deze feel-good workshops waarin het helemaal draait om relativeren van en lachen over het moederschap? Ik een spiegel voor, er is tijd om ervaringen te delen, we doen een quiz. En de meest relaxte moeder maakt zelfs kans op een prijs. Dit alles met een flinke ‘feel good’-factor zoals je gewend bent van mijn boeken en van de Club van Relaxte Moeders.

En verder….

New York Christmas Bake off: doe mee!

Verder staat tijdens de kerstmarkt het gloednieuwe Snorboek New York Kerstmis Baking in de schijnwerpers. Er is een Bake off wedstrijd wedstrijd waarvoor iedereen thuis iets kan bakken uit dit boek en het tussen 13.00 en 14.00 uur laten proeven door de kritische jury die later bekend wordt gemaakt. Wie weet laat jij de jury achterovervallen en win jij een nachtje Hotel New York om daar de koekjes bruin te bakken.

Nog veel meer!

Wil je het volledige aanbod zien? Kijk hier in het programmaboekje!

Veiling

Daarnaast houdt de Snorfabriek om 14 uur een spetterende uitverkoopveiling waar een aantal supergewilde artikelen worden geveild die de Snorfabriek in de loop van het jaar heeft verzameld. Van tafels en stoelen tot waterkaraffen en planten. Alles kan ter plekke na de veiling worden afgerekend. Tot 17 uur gaat het feest door.

De Snorfabriek?

Dat was het afgelopen jaar de creatieve werkplek van Uitgeverij Snor, de Club van Relaxte Moeders en een heleboel andere creatieve Snorfabrikanten. Een jaar lang mochten we in een leegstaande oude Bovenbouwwerkplaats van NS laten zien wat voor gezelligs we in huis hadden. Begin 2018 maakt de Snorfabriek plaats voor het woningbouwproject Wisselspoor. Het was een jaar van festivals en feesten, van koffiedrinken en shoppen, van kunst en grapjes, van gekkigheid, helse koude en immense warmte. De Snorfabriek is een initiatief van Annemarieke Piers en Claudette Halkes van Uitgeverij Snor, die zich na dit avontuur weer gaan richten op de uitgeverij als huurder van de Vechtclub in Utrecht.

Wat: Kerstmarkt met veiling en Christmas Bake Off

Tijden: 12 tot 17 uur

Waar: Snorfabriek, 2e Daalsedijk 14a (t.o. 151), Utrecht

www.snorfabriek.nl

 

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter