Lees

Zeven best gelezen blogs in 2017

Er verschenen dit jaar 172 persoonlijke blogs op de Club van Relaxte Moeders. een record in het bestaan van de Club. Dit waren de zeven meest gelezen blogs van dit jaar!

De groepsapp van Sanne

Het ab-so-luut meest gelezen blog is het blog van Sanne over de groepsapp. En ja… dat was ook zeker een van mijn favoriete blogs van dit jaar. Wil je hem (nog een keer) lezen? Kijk dan hier.

 

Consultatiebureau van Sanne

Onze andere Sanne (blijft verwarrend) ging dit jaar met haar baby Benja naar het consultatiebureau, waar ze -laten we zeggen – verbouwereerd weg ging. Het leverde in ieder geval wel dit veelgelezen blog op.

 

 

Brief aan de moeder op het terras van Lisa

Lisa zat deze zomer zonder kinderen op een terras. Aan het tafeltje naast haar zag ze andere moeder met een ongelukkige blik worstelen om het gezellig te hebben met elkaar. Het liet haar niet los en ze schreef de moeder deze open brief.

 

Magister is watching you van Elsbeth

Magister: je kunt het rooster van je puber erin zien. Cijfers, aanwezigheid en welk huiswerk ze hebben. Hartstikke handig. Maar toch… ik schreef dit blog over Magister en het onderduikgevoel dat ik er van kreeg.

 

Ode aan de juf van Inge

Inge vond het wel eens tijd voor een ode aan de juf in dit blog!

 

Koffietijd van Daniëlle

Daniëlle schreef dit blog over hoe fijn het zou zijn als er wat meer vriendinnen gewoon zouden kunnen ‘aanwaaien’ op de dagen dat ze alleen thuis is met de kinderen. Maar iedereen is druk of ver weg.

 

Knuffelen van Miloe

Miloe had eerst een stomme ochtend thuis en toen werd ze ook nog eens op haar nummer gezet door de juf van haar 9-jarige zoon. Het zette haar wel aan het denken en het leverde dit blog op.

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

3 Reacties

 • Reageer Het leukste uit 2017! – Club van relaxte moeders 29 december 2017 at 17:30

  […] was deze week al begonnen met delen van de meest gelezen blogs op de club en net als ieder jaar presenteer ik ook weer graag de meest succesvolle posts op Facebook van dit […]

 • Reageer De leukste tweets van 2017 – Club van relaxte moeders 30 december 2017 at 11:44

  […] Meer jaaroverzichten zien? Gisteren zette ik de leukste Facebook-posts op een rij en eerder deze week de best gelezen blogs van 2017. […]

 • Reageer Loret Tabor 23 november 2018 at 18:47

  Wat heb ik met veel plezier deze blog gelezen.
  Complimenten voor de geweldige blog.

 • Laat je reactie achter