Kook

Relax mama weekmenu ft. Brenda kookt

Ik ontving deze week het magazine van Brenda kookt, dat vol staat met de beste recepten van Brenda’s elf jaar als foodblogger. Een echt heel leuk magazine, genoeg inspiratie voor dit weekmenu dus!

Maandag: Lasagne uit de pan

Dit was het eerste recept waar mijn oog op viel: lasagne uit de pan met spinazie. Hoe lekker ziet dat er uit!? Je vindt het recept hier.

Dinsdag: Ovenschotel aardappel anders

Aardappel anders maar dan zonder zakje is het favoriete gerecht van Brenda’s Joost. Je vindt het recept hier. In Brenda’s magazine lees ik dat het van Joost ook ouderwets met een pot gemaakt mag worden. Dat kan natuurlijk ook, maar als je iets meer tijd hebt, zou ik deze maken.

Woensdag: Snelle foe yong hai

Op de pagina’s met gerechten die binnen 30 minuten klaar zijn vond ik deze foe yong hai. Ik hou er van!

Donderdag: Mexicaanse wraptaart

Op onze wrap donderdag nu eens even wat anders. Zo’n wraptaart heb ik al vaker voorbij zien komen, maar nooit zelf gemaakt. Toch wel benieuwd naar. Kijk hier voor het recept.

Vrijdag: Courgettesoep

Een soepie op vrijdag. Dit recept is met stip meest bezochte recept van Brenda Kookt.

Zaterdag: California roll sushisalade

Ik denk dat ik hier Keet heel blij mee ga maken (en mezelf!)! Een California roll sushisalade!

Zondag: Orzo in tomatensaus met gehaktballetjes

Ik kreeg op Instagram de vraag of ik ook een avondvierdaagse-weekmenu kon maken met snelle gerechten. Die komt volgende week! Maar… dit gerecht is een mooie die je een dag van te voren kan maken en dan snel kunt opwarmen op een loopdag. Daarom zet ik deze op zondag. Je vindt het recept voor deze orzo in tomatensaus met gehaktballetjes hier.

Ik hoop dat je dit een leuk inkijkje vond in het magazine van Brenda! Lijkt het je leuk om te hebben? Het magazine ligt in verschillende boekwinkels. Of je kunt het hier op haar site bestellen.

  • Benieuwd naar andere weekmenu’s? Je vindt ze hier
  • Wil je nooit meer een weekmenu missen? Ik verstuur ieder weekend een nieuwsbrief met het weekmenu en alle blogs die die week op de club verschenen. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, vul dan het formuliertje in op deze pagina.
  • Wil je ook zo’n nieuw Relax Mama-weekmenu-formulier op je koelkast? Die kun je hier kopen. Nu in een blok van 50 stuks, mét afscheurbaar boodschappenlijstje (én op de achterkant vind je trouwens de kanskaarten!).
Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

1 Reactie

  • Reageer Relax Mama viva Italia! - Club van relaxte moeders 9 juni 2023 at 11:37

    […] maakte onlangs al een compleet weekmenu met recepten uit het nieuwe tijdschrift van Brenda Kookt. Maar ik had Brenda nog nooit in levende […]

  • Laat je reactie achter