Relax

Vergeet je eigen verlanglijstje niet!

5 december staat al in onze nek te hijgen en het kan zomaar dat al je behoorlijk druk bent (of zou moeten zijn) met de verlanglijstjes van de mensen om je heen. Maar hé, heb je ook wel aan je eigen lijstje gedacht en… weet je eigenlijk wel wat je daar op moet zetten? Mocht je nog wat inspiratie kunnen gebruiken, de Shop van Relaxte Moeders brengt je graag op ideeën ;).

1. Een mok die ook prima in je schoen past

De mok met onze club-spreuk hebben we in emaille, maar ook als stenen mok met de vintage uitstraling van een emaille beker. Beiden kosten €14,95. Best een leuke prijsje voor een Sinterklaas-cadeautje toch? Hij is hier te bestellen.

2. Met dit schort wordt koken net iets leuker

Koken met kleine kinderen is niet altijd relaxt. Maar met dit schort aan, kun je alles misschien net iets beter relativeren. Het is een superfijn schort van spijkerstof. En met het Relax mama in de keuken-kookboek erbij helemaal een lekker setje.

3. Meer Geluk in werk & moederschap met Mom You Can

Heb je soms het idee dat je te hard aan het rennen bent? Dat je net te kort schiet op je werk of misschien juist voor je kinderen? In het boek Mom You Can vind je hét succesrecept om je verschillende rollen te combineren, zodat alles allemaal iets relaxter voelt en meer in balans is. Is dat geen mooi voornemen voor 2022? Het boek kost €20,00 en koop je onder andere hier.

4. Lijstjes en planners

Wij houden van lijstjes en planners! Daarom hebben we nu vier verschillende. Naast de Relax Mama Agenda en de Relax Mama Gezinsplanner zijn er nu ook de Relax Mama Mealplanner (voor maar €8,99!) en de Relax Mama dagplanner (slechts €7,99). Als dat geen leuke schoencadeautjes zijn…. Je koopt ze bijvoorbeeld hier.

5. Lekker tassie om mee te shoppen

Deze linnen tas is net wat ruimer en steviger dan het gemiddelde linnen tasje. Echt handig (en leuk) voor een paar boodschappen dus!

6. Boeken, boeken, boeken!

De Club van Relaxte Moeders had nooit bestaan als er niet ooit het boek Relax Mama! was geweest. Maar daar bleef het niet bij. We kregen ook nog het columnboek ‘Die andere moeders doen ook maar wat’, het kookboek Relax Mama in de keuken, de Relax Mama Zwangerschapskalender, het toffe kaartenboekje en natuurlijk Mom You Can! Je vindt ze allemaal hier.

7. Die andere moeders doen ook maar wat-truien!

Het pronkstuk van de Shop van Relaxte Moeders is natuurlijk de hoodie! Naast in roze, grijs en zwart, nu ook in blauw en groen te krijgen. Kijk hier maar in de shop!

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter