Relax

Nog vijf weken te gaan!

Er zijn een heleboel redenen om te gaan hardlopen (en net zo veel om het niet te doen…). Mijn belangrijkste reden op dit moment is dat ik heb afgesproken om op 21 mei mee te doen aan de Marikenloop met het Optimel Club van Relaxte Moeders hardloopteam. Nog vijf weken te gaan…

Je kunt trouwens nog steeds meedoen en aansluiten in de besloten Facebook-groep van ons superleuke team dat bestaat uit allemaal vrouwen die een stok achter de deur nodig hebben. Er zijn beginners bij, er zijn gevorderden bij. We hebben snelle lopers, slakken, lange-afstandslopers en lopers die voor de korte stukjes gaan. Van alles wat dus.

In deze besloten groep mag alles (als het maar met lopen te maken heeft). Alleen meelezen mag, maar je kunt hem ook gebruiken om je eigen ervaring te delen: je topmomenten, je baalmomenten, je ik-moet-wel-maar-ik-wil-niet-momenten, je gatver-het-ging-helemaal-niet-goed-momenten. Of je vragen over trainingsschema’s, vragen over materiaal en vragen over loop-evenementen. Deze groep is er om elkaar te helpen.

Toen we vorig jaar startten sloten al heel snel een paar honderd vrouwen aan. Waaronder Judith, Angelique en Annemarie, die alledrie door deze groep het hardlopen weer echt hebben opgepakt en dit jaar weer gaan meedoen aan de Marikenloop.

Judith

5 kilometer Judith

Judith gaat dit jaar de 5 kilometer doen. Judith: ‘Vorig jaar was de Marikenloop de allereerste run waar ik aan mee deed, en het was mijn stok achter de deur, met als doel om de 5 km in minder dan 30 minuten te doen. En dat is gelukt! Het was zo ontzettend leuk om mee te maken: de sfeer, de mensen die je aanmoedigen, alles eromheen was ook allemaal goed verzorgt, het was echt een leuke ervaring! Dat is ook de reden dat ik dit jaar weer mee doe, en ook natuurlijk omdat de allerleukste hardloopclub van Nederland ook mee doet! Mijn doel dit jaar is om meer ervan te gaan genieten, daar was ik vorig jaar te zenuwachtig voor…

7,5 kilometer Annemariefoto annemarie

Vorig jaar deed Annemarie, net als ik, mee aan de Marikenloop om te zichzelf te blijven motiveren om ook na het behalen van haar eerste 5 kilometer te blijven hardlopen. Annemarie: ‘Een aantal vriendinnen liepen ook en met de Club van relaxte moeder leek het me ontzettend gezellig. Direct na de Marikenloop wist ik dat ik hem in 2017 ook weer zou lopen. Wat een top evenement! Gezellig, goed georganiseerd en een leuke route.’
angelique

10 kilometer Angelique

Angelique begon ook vorig jaar met hardlopen dankzij ons team. Angelique: ‘Ik doe aan de Marikenloop mee, omdat dit is waar het vorig jaar begon, om iedereen weer een keer te zien die aan de andere kant van het land wonen, om nu de 10 km te lopen in plaats van de 5, om gezellig vooraf en na afloop te kletsen en te lachen, om een dagje voor mezelf te hebben en even geen mama te zijn.”

Je kunt nog meedoen!

Heb je zin om met het Club van Relaxte Moeders-Optimel-team mee te doen aan de Marikenloop, dan kan dat nog! Doe dan vóór 8 mei de volgende twee dingen:

  • Schrijf je in voor de Marikenloop via deze link. Het werkt als volgt: je spaart vier actiecodes van de pakken Optimel en bestelt daarmee een kortingsvoucher voor de Marikenloop op Optimel.nl. Met deze kortingsvoucher schrijf je je met korting van €1,75 in voor de Marikenloop én krijg je een gratis teamshirt.
  • Sluit je aan bij onze besloten Facebook-groep. Zoek het Club van Relaxte Moeders Optimel-Team op en geef aan dat je lid wilt worden. Ik voeg je dan toe aan de groep. Bij de Marikenloop ontvang je dan een speciale Club van Relaxte Moeders ‘goodie’ zodat we elkaar goed kunnen herkennen!
Het gratis shirt!

Als je met ons team meeloopt krijg je sowieso het gratis Optimel hardloopshirt. Dat wordt een van onderstaande shirts. Het shirt met de meeste stemmen wint. Je kunt je stem uitbrengen op deze site.

Schermafbeelding 2017-04-13 om 12.07.03

 

Dit artikel heb ik geschreven in samenwerking met Optimel.

 

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter