Lees

Topweek

We zijn met de slee naar school gegaan. Ik ben niet uitgegleden. Ik heb de werktijd die me dat kostte ’s avonds in kunnen halen. M’n zelfgemaakte lasagne was goed gelukt. De wanten passen nog. In de buurt verkocht iemand schaatsen in de maat van m’n dochter. M’n zoon mocht trakteren in de klas. Het is gelukt om de twee verschillende tijden waarop m’n kinderen van school opgehaald moeten worden in onze agenda’s te krijgen deze week. Op twee dagen heb ik meer dan 10.000 stappen gezet. Ik was exact om 21.00 uur thuis van m’n avondwandeling.

Ik deed op tijd een kaartje op de bus voor iemands verjaardag. Er staan bloemen op tafel. Ik bakte brownies en at ze niet allemaal meteen op. Het aanrecht is redelijk opgeruimd. M’n bed is verschoond. Ik weet mijn coronakapsel nog digitaal toonbaar te krijgen.

Ik kletste weer even met een moeder op het schoolplein en was niet alleen zelf aan het woord. Ik krijg m’n werk nog steeds redelijk voor elkaar. Het pad voor ons huis is sneeuwvrij. Ik heb een stuk gewandeld met de zon op mijn gezicht. Ik deed een brief in de goede gleuf van de brievenbus. Ik belde 1,5 uur met m’n moeder. De link van de online celloles van Lieve werkte.

We hebben iedere avond zelf gekookt. Ik las vijf verhaaltjes voor. De zak met chips in de la is nog dicht voor het weekend. Ik heb mezelf iedere dag aangekleed. M’n joggingbroek heb ik maar één keer aan gehad. Ik heb een keer ’s avonds een boek gelezen.

Mijn lief bracht me een verse cappuccino tijdens mijn werk. Ik at een gebakken ei voor de lunch. Ik ruimde dat ene stapeltje op de hoek van de tafel op. En als ik met mijn rug naar de woonkamer sta, is m’n huis best netjes.

Mijn leven is harstikke succesvol. Het ligt eraan waar ik kijk.  

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter