Lees

Tieten zijn fantastisch

Tieten, borsten, memmen, prammen, voorgevel, bombonella’s, boobies, boezem, bos hout voor de deur, kwarktassen, tetten, vluchtheuvels, jetsers, meloenen, theezakjes, airbags, jopen. Of hoe je ze ook wil noemen.
Laten we het eens over tieten hebben.

Ik ben gek op tieten. Maar echt, ik hou d’r van. Een vriend zei ooit tegen mij: “Ik ben echt jaloers op vrouwen, die hebben gewoon altijd tieten bij zich waar ze aan kunnen zitten.”
True that. Goed, ik zit er meestal niet de hele dag aan, maar ik zou het wel kunnen. Tieten zijn fantastisch. Alle tieten. Of ze nou groot of klein zijn, appel- of peervormig, stevig of zacht. I love ‘m. Omdat ze zo mooi zijn. Omdat ik er altijd een restje eten tussen vind als ik trek heb. Omdat ze m’n kinderen hebben gevoed. Omdat ze m’n lief nog steeds weten te verleiden. Omdat ik dankbaar ben dat ik ze (nog) heb.

Aan de andere kant vind ik het wel eens jammer dat ik geen piemel heb. Het lijkt me leuk om staand tegen een boom te kunnen plassen en om er na het douchen mee rond te zwaaien. Dat zou ik dan weer de hele dag doen. Lekker zwieberen en er een dansje bij doen en iets zingen als ‘lala lala, doe de piemellambada’. Maar laten we eerlijk zijn, echt sexy zijn die slurfjes niet. Borsten wel. Altijd.

Borsten verdienen daarom ook een goed zittende bh. Gun het jezelf, koop die. En echt een dure, helemaal als je cup net als die van mij in de loop der jaren is gegroeid van het begin van het alfabet tot ergens halverwege. En doe dat het liefst in zo’n fijne lingeriezaak waar je borsten worden omhuld met de mooiste stofjes en zo’n mevrouw tegen je zegt dat ze echt ‘too die for’ zijn. Hemels.

Het is alleen zo jammer dat er nog maar zo weinig mensen enthousiast lijken over onze voorgevels. Wie ligt er nog weleens topless op het strand? Ik zie het nooit meer. Wel zie ik steeds meer bedekkende badkleding. Hangende borsten en bollende buiken worden verstopt onder tankini’s en zwempakken en dat maakt me verdrietig. Misschien durf ik deze zomer de meisjes ook weer eens wat zonlicht te gunnen. Omdat ze die aandacht verdienen. Zodat mijn kinderen zien dat je lijven niet hoeft te verstoppen onder een handdoek of onhandige pareo.

Lang leve de tiet! Ze mogen gezien worden! Wie doet er mee?

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

6 Reacties

 • Reageer Judith 19 juli 2018 at 18:54

  Ik! Ik ga in Frankrijk nog topless! En mijn man vindt het helemaal niet vervelend om zonnebrand te smeren, want hè, verbrande memmen is ook niet fijn vrijen.

  • Reageer Sanne Windey 20 juli 2018 at 09:08

   Haha, zonnebrand insmeren wordt zo ineens ook een stuk aantrekkelijker, ja!

 • Reageer Veronique 7 februari 2019 at 21:35

  Ik! Behalve als ik achter de kinderen aan moet rennen.. Dat is toch net wat comfortabeler met bovenstukje aan!

  Mijn moeder lag vroeger ook topless waar ik me als puber mateloos voor schaamde. Ik hoop dat mijn dochter dat net zo vervelend gaan vinden en het later zelf stiekem toch ook doet!

 • Reageer niels 14 april 2021 at 10:17

  wie wildt er neuken

 • Reageer Hanneke 26 april 2021 at 07:01

  Batsen nou!!

 • Reageer Siegfried Willems 4 oktober 2022 at 23:08

  Krijg nou toch tieten!!!

 • Laat je reactie achter