Relax

Thuisvermaak voor in de vakantie in 9 tweets

Ik zag deze tweet voorbij komen én op insta kreeg ik van Maaike de vraag hoe je een regenvakantie met drie stuiterende kinderen dragelijk kunt maken. Gelukkig kreeg Miranda op haar tweet leuke antwoorden, die ik graag met groter publiek deel. Ik hoop dat je er iets aan hebt. Wellicht hebben jullie nog aan vullingen?

Geen grootse plannen? Zo ga je toch op wereldreis!

Van deze ideeën krijg je zeker een vakantiegevoel…

en…

Zo’n zomervakantie is af en toe sowieso al een mission impossible….

Deze klassieker blijft altijd goed…

Nuttig én leuk: klinkt als een topcombi!

Wellicht zit hier wat voor je tussen…

En als je nog steeds in je handen met je haar zit, kun je altijd nog op Pinterest kijken…

Wat het ook mag worden… ik wens je een hele relaxte zomervakantie!!

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter