Relax

Teun trakteert!

Vorig jaar in groep 2 trakteerde Teun mierzoete cupcakes. Met Keet maakte ik samen snoepsushi, wat er heel leuk uitzag, maar die wel direct het glazuur van je tanden afknalde. Juist op het moment dat ik ging nadenken over Teuns traktatie van dit jaar vroeg Peijnenburg mij of ik hun nieuwe reeks producten wilde uitproberen. En laten die nu net heel leuk zijn als traktatie! En omdat Teun dit gaat trakteren, mag ik ook trakteren en twee Peijnenburg-pakketten weggeven. Ik vind trakteren best wel een ding. Ja, ik wil er graag iets leuks van maken, maar nee, ik ben geen enorme knutselheld. Teun heeft zijn wensen: wil het liefst iets met Disney, school wil niet wekelijks bergen snoep op de tafels (ja, ja dat snap ik ook wel). En je wilt ook niet dat er kinderen in de klas zijn die naast het net vissen omdat ze ergens allergisch voor zijn of niet mogen eten vanwege hun geloof (Teun zit in een redelijk gemengde klas).

The making of

Ik gebruik voor de traktatie de voorverpakte mini ontbijtkoekjes, maar ook stukjes van de glutenvrije ontbijtkoek, 100% honing koek en de biologische koek. Mochten er kinderen in de klas zitten die gluten-intolerantie hebben dan hoeven zij gelukkig niet teleurgesteld te zijn. De juffen en meesters geef ik plakken van de Biologische ontbijtkoek en 100% Honingontbijtkoek, mochten zij liever biologisch of natuurlijke suikers willen eten.

Image

En omdat Teun zo’n enorme film- en Disneyfreak is heb ik zijn favoriete characters uitgeprint om de koeken mee te versieren. En tadaaaaaaa. Blije zoon, blije moeder en hopelijk ook blije klasgenootjes!

Andere ideeën?

Op mijn zoektocht naar traktaties met ontbijtkoek vond ik via Google ook nog wat andere ideeën die je met de nieuwe Peijnenburg ontbijtkoekvarianten kunt maken! fullsizerender  

 Kans maken op een Peijnenburg pakket?

FullSizeRenderNiet alleen Teun mag zijn klasgenootjes trakteren, ik mag van Peijnenburg ook twee pakketten weggeven met daarin:

 • mini’s in de smaken naturel, appel kaneel, parel kandij
 • glutenvrije ontbijtkoek
 • 100% Honing
 • biologische ontbijtkoek

Geef onderaan dit blog aan waarom jij dat pakket wel graag wilt hebben! Maandag 29 augustus kies ik de winnaar! Edit: Ik heb de pakketten inmiddels verloot. Hanna en Irma zijn de gelukkigen. Dank voor al jullie leuke reacties! Mocht je ze gewoon in de winkel willen kopen, dan kun je ze alleen bij de Appie krijgen. Zij zullen de enige winkel zijn die de koeken verkopen. De traktatieideeën in de collage hierboven komen van de volgende pagina’s: het koekhuisje, de koekbloem, Koekiemonster en de stoplichten.  

image polls
Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

138 Reacties

 • Reageer Eva van der Bleek 26 augustus 2016 at 10:30

  Onze kinderen zijn gek op ontbijtkoek en ik maak ze daar gelukkig ook nog steeds blij mee ? En ook leuk om nog wat meer varianten te proberen?

 • Reageer Michelle 26 augustus 2016 at 10:30

  Ohhh lekker! Ik ben heel benieuwd welke smaken mijn kinderen het lekkerst zullen vinden. We zijn thuis alle vijf gek op ontbijtkoek dus genoeg proefpersonen in huis 🙂

 • Reageer Mayel 26 augustus 2016 at 10:30

  Ik zou ze graag willen winnen omdat mijn zoontje in september 3 wordt en dit een ideale traktatie zou zijn voor de juffen en kinderen van de creche.
  Ook ik ben niet zo’n knutselwonder. En wij zijn ook gek op disney!!

 • Reageer Willemijn van der Putte 26 augustus 2016 at 10:32

  Dat zou leuk zijn voor Daniël om uit te delen… De honing variant hebben wij al geproeft.. Heerlijk!

 • Reageer Geerte 26 augustus 2016 at 10:33

  Altijd op zoek naar goede snacks voor m’n zoontje, dus zou heel fijn zijn om zo eens uit te testen welke hij lekker vindt!

 • Reageer Melanie Vlaanderen 26 augustus 2016 at 10:34

  Nou, zo’n pakket lijkt ons super. Wij zijn gek op de koeken van peijnenburg hier thuis en onze zoon Hugo wordt bijna twee dus dan kunnen wij ook mooi trakteren op het kinderdagverblijf!

 • Reageer Imke 26 augustus 2016 at 10:34

  Wat een geweldige reminder is dit! Mijn zoontje is 16 sept jarig en dan wil ik natuurlijk ook met iets leuks en lekkers aankomen op school!! Tijd om na te gaan denken wat het dit jaar moet worden scheelt me weer met dit idee. Thanks! Nu nog hopen op zo’n lekker pakketje?

 • Reageer Merel 26 augustus 2016 at 10:35

  Wauw!! Dat pakket zouden mijn zoontje en ik supergraag willen winnen! We love peijnenburg ontbijtkoek! Elke ochtend bij het ontbijt eten we een plak koek. Groetjes, Merel en James 🙂

 • Reageer Patricia veth 26 augustus 2016 at 10:35

  Ik zou graag zo’n pakket willen omdat onze oudste brugpieper is geworden en lang moet fietsen en dit zijn ideale handzame peijnenburgertjes op op de fiets te eten. Ook doet zij de sportklas erbij en daarna altijd trek. Dus 2 van deze in haar tas zou een zeer goede besteding zijn.

 • Reageer chariska kroos 26 augustus 2016 at 10:36

  Ik zou wel graag een pakket willen winnen. Mijn dochter dena wordt september 7 jaar en ik maar me nu al druk over wat nu weer te trakteren.
  Dena heeft wat kindjes in de klas met allergieën en wat kindjes die rekening dienen te houden met een geloof. Ook heeft ze een meisje in de klas uit een biologisch-gezin.

 • Reageer Deborah 26 augustus 2016 at 10:36

  Mijn zoontje Stijn en ik zijn dol op ontbijtkoek als snack tussendoor. Echt even lekker een momentje van ons samen om te genieten van een heerlijke plak koek! Ik ben erg benieuwd naar deze smaken!

 • Reageer Majka van der Weel 26 augustus 2016 at 10:37

  Ik zou ze graag willen winnen omdat ons zoontje binnen jaar wordt even voor het eerst gaat trakteren op de psz. Ik heb als juf al heeeel veel soorten en maten traktaties voorbij zien komen (en opgegeten ;-)), maar ontbijtkoek heb ik eigenlijk zelden gezien. Je hebt me op een idee gebracht: ik ga iets iets maken met ontbijtkoek! Nu de kleien man nog laten kiezen uit de ideeën 🙂

 • Reageer José 26 augustus 2016 at 10:39

  Leuk alles voor de kids maar de 29e is mijn verjaardag en ik wil ze ook wel proberen! Kan ik ze aan mijn collega’s trakteren want daar mag ook wel eens iets anders dan alleen maar taart…

 • Reageer Isabel 26 augustus 2016 at 10:40

  Oh lekker onze minnies hier zijn er gek op . En gek genoeg kiezen ze dit boven de snoeppot dus we doen zeker mee ????

 • Reageer Tanja Buring 26 augustus 2016 at 10:41

  Bedankt voor de tip!
  Wel handig voor onze zoon van 3 die in oktober 2x mag trakteren. Hij word dan grote broer en is jarig. Dan is het wel fijn om op iets te kunnen trakteren waarmee niet het glazuur van hun tandjes afknapt.

 • Reageer Sabine 26 augustus 2016 at 10:42

  Leuke actie. Zelf ben ik gek op ontbijtkoek. Ben nu 10 kilo afgevallen waarbij ontbijtkoek regelmatig op het menu staat. En ook super handig die mini’s. Kan ook mooi bij in de broodtrommel van mijn zoon van 4. De glutenvrije ontbijtkoek zou ik geven aan een client waar ik voor werk. Hij is gek op koek maar kan niet veel variatie eten door zijn dieet.

 • Reageer Michelle 26 augustus 2016 at 10:42

  waarom ik graag wil winnen….gewoon omdat het onwijs lekker is!

 • Reageer Ilona Nesselaar-de Leer 26 augustus 2016 at 10:43

  op de peuterspeelzaal van mijn zoontje, wordt ook gevraagd om gezond te trakteren.
  Tot nu toe heeft hij dan ook als traktaties, met sateprikkers doorzeefd fruit gehad. Erg zonde, het fruit wordt er niet lekkerder van en je moet het eigenlijk meteen op eten.
  Onze zoon wordt in oktober 3 en ik ben nog steeds op zoek om iets verantwoords uit te delen. Jouw blog brengt met op een idee.
  Hij is helemaal Fan van Cars, dus wordt een leuk zakje/tasje met een ontbijkoekje er in en misschien nog wel een zakje tumtum erbij 😀
  Zou leuk zijn als we het ontbijtkoek pakket winnen, want er is geen lekkerder ontbijtkoek dan Peijnenburg 😀

 • Reageer Mariska 26 augustus 2016 at 10:44

  Ze zijn lekker!!! Mijn zoontje verkiest de mini’s boven andere snoepjes in de snoeptrommel:-) Ze zijn ook fijn voor onderweg, als tussendoortje, voor de lekkere trek, extraatje bij de lunch.
  Je hoort het, mij maak je er zeker blij mee.

 • Reageer Annemieke 26 augustus 2016 at 10:44

  Onze dochters zijn de komende maanden alle 3 jarig.
  Onze jongste heeft koemelkallergie en peijnenburg ontbijtkoek mag ze gewoon eten.
  Hoe leuk dan om dat ook te trakteren op het Kdv als ze afscheid neemt.

 • Reageer Tessa 26 augustus 2016 at 10:46

  Wat leuk die mini’s! Mijn dochter is dol op ontbijtkoek! 15 september wordt ze 2 jaar en dit zou een super leuke traktatie zijn voor de kindjes op het kinderdagverblijf. Hopelijk winnen we!

 • Reageer Ida 26 augustus 2016 at 10:47

  Onze dochter is 5 september jarig en neemt op 2 september afscheid van het kinderdagverblijf. Koek lusten ze allemaal dus de perfecte traktatie!! En zelf ben ik ook wel benieuwd ?

 • Reageer Marjon Schipper 26 augustus 2016 at 10:47

  Door dit bericht krijg ik een reminder. ..
  Ohja ontbijtkoek 🙂
  Lang niet gegeten en volgens mijn kids bijna nooit.
  Dus dit is voor mijn oudste (4.5 jaar )en twins (2.5 jaar ) en mezelf een leuke manier de verschillende koeken uit te proberen om daarna de best geteste weer in huis te halen 🙂

 • Reageer Marit Frederiks-Palland 26 augustus 2016 at 10:47

  Wauw, da’s een leuk pakket!! Pelle wordt over 2 weken alweer 5 jaar, prima traktatie voor school !
  Duimen maar 😉

 • Reageer De ruiter 26 augustus 2016 at 10:48

  Wat een leuke traktatie ideeën!
  Mijn dochtertje wordt 2 op 14 september en mijn zoon is vandaag jarig en is 10 jaar geworden dus voor leuke traktaties zou dit pakket welkom zijn!

 • Reageer Hanna 26 augustus 2016 at 10:48

  Wij zijn gek op ontbijtkoek! Nu er ook een glutenvrije variant is kan het hele gezin van deze lekkere koek genieten! Wij zouden het pakket heel graag willen winnen!

 • Reageer Kim Dolk Gezels 26 augustus 2016 at 10:49

  Dat lijkt me een leuk pakket om deze produkten uit te testen! Wij zijn een gezin met 5 kids die net uit België naar Nederland verhuisd zijn. Ik ben nog op zoek naar lekkere, maar ook gezonde snacks om mee naar school te nemen of voor gewoon onderweg. En ik ben er zeker van dat de kids het fantastisch zouden vinden om dit te winnen en te proeven!

 • Reageer Petra 26 augustus 2016 at 10:50

  Omdat het heeeeeeeel erg lekker is!

 • Reageer Ilja 26 augustus 2016 at 10:50

  Erm… Mag ik je idee kopiëren? Ik moet ook nog wat ‘knutselen’. En met het pakket kan ik dan eerst uitproberen of ze het wel leuk genoeg vinden om te trakteren.

 • Reageer Sanne 26 augustus 2016 at 10:51

  Hier wordt elke dag trouw een plakje ontbijtkoek gegeten, de mini’s lijken handig om mee te nemen naar school als gezond tussendoortje en dan kunnen de thuisblijvers de rest van de smaakjes gaan testen!!

 • Reageer Suzanne 26 augustus 2016 at 10:51

  Jaaa….leuk!! Ik ben gek op ontbijtkoek en de kinderen ook! Het zijn niet hele fantastische ontbijteters maar een plakje ontbijtkoek gaat er doorgaans wel goed in!! Leuk om eens wat andere varianten te proberen!!

 • Reageer Inge Habraken-Verbakel 26 augustus 2016 at 10:55

  Omdat ik zelf wel een stoot extra energie kan gebruiken!
  Misschien dat Peijnenburg hier aan kan bijdragen… 🙂 (En moeders mogen ook wel eens verwend worden toch?!)

 • Reageer Larisa 26 augustus 2016 at 10:56

  Onze.zoon gaat maandag voor het eerst naar school. De ontbijtkoek mini em een beetje fruit erbij is volgens mij een prima 10-uurtje!

 • Reageer Belinda 26 augustus 2016 at 10:56

  JAAAAAAAAAAHHHH! GLUTENVRIJE ontbijtkoek! Man, daar wacht ik al 8 jaar op! Geef onze 3 kinderen die kans om voor het eerst in hun leven ECHT lekkere ontbijtkoek te eten ? En 2 ervan zijn nog jarig ook, volgende maand. Dus dat wordt trakteren!

 • Reageer Hanneke 26 augustus 2016 at 10:56

  Leuk! De mini`s lijken mij geldig. Handig voor onderweg.

 • Reageer Jessica 26 augustus 2016 at 10:58

  Je hebt nog nooit zoveel commentaar op je blogs gehad denk ik. Hihihihihi. Maar waarom ik het graag zou willen winnen omdat dit een van de weinige dingen is die mijn zoontje wel eet en dan zou ik natuurlijk de gezondere varianten wel eens allemaal uit willen proberen.

 • Reageer Esther Voet 26 augustus 2016 at 10:58

  Vaak een leuk idee! Jens wordt in september 4 en mag trakteren op de peuterspeelzaal. Heel leuk als ik dit pakket zou winnen om hier dan mee te trakteren!

 • Reageer Soraya Mulders 26 augustus 2016 at 11:01

  Wat leuk en lekker! Als nieuwe klassenmoeder van mijn dochters klas (groep 2) is t wel leuk als ik ze wat lekkers kan aanbieden!!!
  Daarnaast binnenkort ook een OR vergadering op school..waar de dames uiteraard wel wat lusten bij de koffie.
  Opzich een leuk idee om zo iedereen te laten kennismaken met Peijnenburg. Hier thuis zijn we er al gek op! Dus op gaat het zeker wel

 • Reageer Dyonne van Driel 26 augustus 2016 at 11:04

  Ik zou het pakket heel graag willen winnen want dan kan ik het gebruiken voor de traktatie op school, mooie start in groep 1, want mijn dochter is in net 4 geworden. Dus heb er al een traktatie voor haar verjaardag opzitten en volgende week nog 1 voor het afscheid van het kdv. Dus het pakket is heel welkom : )

 • Reageer Jolanda 26 augustus 2016 at 11:04

  Jaaaa dat zou ik super graag winnen. Mats is dol op ontbijtkoek. Hij gaat sinds deze week voor het eerst naar de basisschool en ik zou een moord doen om zijn blij verraste gezicht te zien als hij bij het openmaken van zijn broodtrommel opeens een plak ontbijtkoek tegenkomt 😉

 • Reageer Linda 26 augustus 2016 at 11:08

  Ik wil wel graag kans maken op de mini’s. Mijn dochtertje wordt eind september drie en er moet nog een traktatie in elkaar worden geknutseld :).

 • Reageer Marleen 26 augustus 2016 at 11:08

  Heerlijk! Wellicht krijg ik onze koekmonsters op deze manier eens aan een andere variant dan de ‘standaard’ ontbijtkoek! Die overgigens ook heerlijk is, maar een beetje afwisseling is natuurlijk nooit weg.

 • Reageer Anneke 26 augustus 2016 at 11:10

  Oh leuk! Omdat ik trakteren net als jij best een dingetje vind wil ik graag kans maken op dit pakket! Mijn dochter moet begin oktober trakteren en dit zou echt een super traktatie zijn!

 • Reageer jolanda 26 augustus 2016 at 11:10

  zou mooi zijn om te winnen. me dochter heeft een voedingsmiddelen probleem . waardoor we veel kopen om haar te laten proeven. En na een paar keer vind ze alles toch vies. kinderartsen kunnen er ook niks mee meer

 • Reageer Annemiek 26 augustus 2016 at 11:11

  Ha! Elza wordt binnenkort 6 en ik zit elk jaar weer in de stress met die traktatie! Lekker en leuk, maar dan wel gezond. En origineel. Elk jaar weer een uitdaging… Vooral die mini’s lijken me erg handig voor een knutselkluns zoals ik! En de overige ontbijtkoek uit het pakket komt ook wel op 😉

 • Reageer Sanne 26 augustus 2016 at 11:12

  Heel erg lekker! Ziet er feestelijk uit. Mijn Teun, van 2,5, heeft ontbijtkoek-huisjes getrakteerd omdat we gingen verhuizen. Hij heeft het er nog steeds over. Regelmatig snij ik een plakje ontbijtkoek af en dan is het een feestje met opeten.
  En om nog vaker van die kleine ontbijtkoek feestjes / momentjes te hebben zou ik het pakket graag willen winnen. Dan maken we er een groot feest van haha

 • Reageer Eline 26 augustus 2016 at 11:12

  Gezond en lekker, wat wil je nog meer!

 • Reageer Valerie 26 augustus 2016 at 11:13

  Leuke actie! Ik wil graag de glutenvrije wel eens testen voor mijn zoontje Jack! Kan niet goed tegen gluten maar oh-zo dol op peperkoek 🙂 gezien hij in oktober bijna 3 jaar wordt tof trakteer ideetje in elk geval!

 • Reageer Miriam 26 augustus 2016 at 11:13

  Jammie, ben echt benieuwd, wat handig! Zou leuk zijn voor mijn vivemuis die in september weer na lange vakantie naar de opvang gaat maar nu met haar kersverse broertje. En zelf is ze trouwens een van de beste keurmeesters.

 • Reageer martine 26 augustus 2016 at 11:16

  Van dat pakket wordt ik vrolijk ik zag mij al 22 knikkerzakken naaien dit vanwege de #Enummersuikermaffiamoeders

 • Reageer Annemiek 26 augustus 2016 at 11:20

  Onze Bram wordt 10 september 2 jaar.. ben al maanden aan het zoeken naar een geschikte traktatie dus dit komt als geroepen!!

 • Reageer Marjolijn 26 augustus 2016 at 11:23

  Wat een goed idee! Ik zou graag een pakket winnen. Ik ben kleuterjuf en wil gezond trakteren stimuleren in mijn groep. Met dit pakket zou ik de ouders tijdens de info avond een aantal leuke voorbeelden van gezonde traktaties kunnen laten zien (eerst even zelf knutselen dan ) en eerlijk is eerlijk ik zou die gezonde smaken graag een keertje proeven (en de ouders tijdens de info avond vast ook!)!

 • Reageer Lincy 26 augustus 2016 at 11:27

  Oh wat leuk! Mijn dochtertje (bijna 5)maakt en verkoopt chocolade fudge (Facebook.com/nynkesrockyroad ) het geld wat ze daarmee ophaalt gebruikt ze om in december cadeautjes mee te kopen voor kinderen die het minder hebben. Inmiddels staat de teller op 750,- dus dat is geweldig. Nu zou ik het zo leuk vinden dat ze ook eens iets voor zichzelf wint. Helemaal omdat ze bijna jarig is en uiteraard ook gaat trakteren.

 • Reageer Petra 26 augustus 2016 at 11:32

  Wat een leuk idee! Wij mogen in oktober weer dan wordt Julia alweer 5! Vorig jaar hele gezonde mandarijnen mannetjes gemaakt.

 • Reageer Hester 26 augustus 2016 at 11:38

  Nog iets lekkers wat ik uit mijn kindertijd kan herinneren van een moeder die het niet breed had en ons toch iets te snoepen wilde geven. Ze sneed twee dunne plakken koek af, deed daar een laagje boter op en deed er een biscuitje tussen. Heel simpel erg lekker en ook mijn kinderen vinden het erg lekker en steeds als ik het klaarmaak moet ik even aan die moeder denken en besef ik hoe creatief die vrouw moet zijn geweest met weinig.

 • Reageer Carina Runhart 26 augustus 2016 at 11:44

  Nou, omdat ik een relaxte moeder ben c.q. wil zijn, ik en mijn zoontje ’s ochtends niet uit bed te krijgen zijn en dit heel goed in de lunchbox past. Weer eens wat anders dan 2 boterhammen met kaas.

 • Reageer Angela 26 augustus 2016 at 11:47

  Leuke actie! Zou hier goed van pas komen. Onze dochter is afgelopen maandag voor het eerst naar school gegaan, dus voor ons begint de zoektocht naar wat handig is voor school als tussendoor en voor het overblijven ☺️

 • Reageer Stèphanie 26 augustus 2016 at 11:47

  Allereerst gefeliciteerd met Teun. Hier zouden de mini’s graag geprobeerd worden.
  Makkelijk als tussendoortje of voor onderweg.

 • Reageer Suzanne 26 augustus 2016 at 11:54

  Wat een leuke traktatie Teun! ?? Hier binnenkort twee jarige meiden die gek zijn op peperkoek (lekker op z’n Brabants)!!! Onze dochters zouden zo’n zelfde traktatie helemaal geweldig vinden! Dus dan komt zo’n koekpakket geweldig goed uit!

 • Reageer Marieke 26 augustus 2016 at 11:58

  Het enige positieve aan deze blog dat het in elk geval duidelijk reclame is en niet verborgen. Ik hoef deze zoete rommel dan ook niet te winnen. Leuker zou zijn on alternatieve traktaties in je blog te zetten of om te vragen in de reacties.

 • Reageer Gwen 26 augustus 2016 at 11:59

  Ontbijtkoek is zo’n ontzettend fijn meeneem eten voor tussen alle ren en vliegactiviteiten voor n moeder (lees alle sporten vd kinderen die uiteraard, hoe kan t ook anders? allemaal op dezelfde dagen en net we/niet overlappend worden ingepland). Kinderen blij=mama blij met zo’n snelle en lekkere snack tussendoor!

 • Reageer Inge 26 augustus 2016 at 12:00

  Wij (vriebd, dochter en ik) zijn thuis gek op ontbijtkoek, dus we zouden erg blij zijn met dit pakket. De glutenvrije variant zou ik graag aan mijn goede vriendin willen geven. Zij heeft coeliakie en het zou super zijn als ze weer eens een lekker plakje ontbijtkoek kan eten.
  En tot slot: van harte gefeliciteerd met Teun! ?

 • Reageer Monique 26 augustus 2016 at 12:10

  Graag! M’n dochter Sara wordt volgende week 4 jaar en gaat dan nog bij het kdv trakteren. Toevallig is ze zelf gek op ontbijtkoek én ben ik ook niet zo’n knutselwonder, dus het zou ideaal zijn om het pakket te winnen:) Sowieso bedankt voor de leuke tips!

 • Reageer Rowena 26 augustus 2016 at 12:11

  Ik zou graag voor mijn zoon. Hij lust geen snoep en daarom geef ik hem altijd een koek mee in z’n broodtrommeltje. Dit zou leuk zijn voor hem om te proberen.

 • Reageer Maaike Roels 26 augustus 2016 at 12:11

  Elke middag maak ik een monkeyplatter met lekkere, verantwoorde kleine hapjes voor mezelf en onze dochter. Dit kleine stukje ontbijtkoek zou er perfect bijpassen!

 • Reageer Marjolijn 26 augustus 2016 at 12:22

  Peperkoek vliegt er hier wekelijks doorheen. De kids zijn er dol op en ik ook. 2 jaar op een rij een traktatie gemaakt met peperkoek, misschien dit jaar nog wel een keer maar dan in de Pokemon versie…. ?

 • Reageer Paula koeman 26 augustus 2016 at 12:27

  Ik zou graag willen winnen omdat ik aan het vallen ben en dan samen met mijn kinderen een verantwoord tussendoortje kan eten zonder me daar schuldig over te voelen. Lekker happen naar peijneburg.?

 • Reageer Yuksel 26 augustus 2016 at 12:29

  Oohhh wat leuk! Ik.wil supergraag winnen omdat onze meid gek is op ontbijtkoek en haar ook is een variatie daarop wil laten proeven. Duimen maar!

 • Reageer Ilona 26 augustus 2016 at 12:36

  Emma start maandag op de basisschool! Dit past dus goed in haar broodtrommeltje. Een lekkere en gezonde koek.

 • Reageer Marielle 26 augustus 2016 at 12:40

  Ik ben al enige tijd op zoek naar gezondere alternatieven als tussendoortje in plaats van snoep. De druifjes komen bij mijn dochter (die geef ik mee naar school) de neus uit en een plakje ontbijtkoek zou een goed tussendoortje kunnen zijn! Ook leuk als traktatie inderdaad! ( ze had vorig jaar kaas met druifjes!)

 • Reageer Anouska 26 augustus 2016 at 12:45

  Wat een super leuke traktatie en goede reminder!! Ik ben ook geen echte knutselmama en na het zien van deze traktatie wil ik het ook!! Ons jongste zoontje wordt in november 4 jaar en zal dan afscheid nemen op het kinderdagverblijf, hoe leuk zouden dan de mini’s hiervoor zijn! Fingers crossed!!

 • Reageer Moniek 26 augustus 2016 at 12:49

  Hier ook een groot ontbijtkoeken fan in huis :). Wij hadden ook ontbijtkoek getrakteerd. Het lukt me niet om een foto toe te voegen maar wij hadden van de ontbijtkoek een weg gemaakt met daarop een autootje. Ontbijtkoek is hier dus heel erg welkom!

 • Reageer Monique 26 augustus 2016 at 12:53

  Oh heerlijk, zo blij dat er nu een glutenvrije ontbijtkoek is! ik zou graag willen winnen voor mijn twins, zodat ik als mijn dochters jarig zijn, ze lekker kunnen trakteren op ontbijtkoek! ze mogen zelf geen gluten en zo is trakteren wel heel erg leuk 🙂

 • Reageer Evi 26 augustus 2016 at 13:19

  Ja graag! Onze zoon wordt in september 2, ideale traktatie voor kdv! En ook ik ben niet zo’n creatieve mama 😉 Een traktatie met ontbijtkoek is altijd geslaagd!
  Al wel eerder voor de kerstlunch ook sterren gemaakt van ontbijtkoek met beetje poedersuiker als sneeuw.

 • Reageer Johanna 26 augustus 2016 at 13:43

  Wat leuk wat makkelijk en wat verantwoord. En aangezien ik nog moet starten met de traktatie zoektocht komt dit perfect van pas. En met een zoon met allergieën past ontbijtkoek daar erg goed bij. Ik duim voor een mooi pakket

 • Reageer Eef 26 augustus 2016 at 14:19

  Ik zou graag willen zeggen voor de kids.. maar zelf vind ik ze ook heel lekker.. en voor bij papa in de brooddoos (voederbak zoals wij het noemen) naar het werk.. en ’s avonds bij de tv en en en en… haha

 • Reageer Mayke van Kasbergen 26 augustus 2016 at 14:55

  Ik eet eigenlijk standaard de gewone koek, jaymie is er ook gek op, maar misschien nu de kans om nieuwe smaken te ontdekken?
  ?

 • Reageer Layla Santos 26 augustus 2016 at 15:07

  Ja graag! Krijgen de kids eens wat anders mee naar school dan de standaard banaan en druiven ?

 • Reageer Debby Hendriks 26 augustus 2016 at 15:24

  Wat een gewelig idee van peijnenburg!mijn zoontje zit op een peuterspeelgroep, ze starten op met het kdv. Samen en gaan dan hun eigen lokaal in.
  Nu is mijn zoontje 7 oktober jarig en mag dan ok trakteren voor alle kindjes van 0 tot en met 4 en dat kan met peperkoek!

 • Reageer Susanne Ruiter 26 augustus 2016 at 16:10

  Zodat Suze BFF van mijn dochter Myrthe ook gewoon eens mee kan doen met de rest, door de glutenvrije koek!

 • Reageer Inge Cox 26 augustus 2016 at 16:40

  Bij ons thuis hoort peperkoek al van jongs af aan bij de broodmaaltijd. Sterker nog, iedere vakantie gaat er een pak peperkoek mee op reis. En soms als verrassing een boterham met peperkoek in het lunchtrommeltje. Wij als echte peperkoek freaks zouden heel graag deze nieuwe varianten willen uitproberen…

 • Reageer Rosa 26 augustus 2016 at 17:26

  Leuk ik doe mee! Mijn collega moet glutenvrij eten dus dan kan ook ik trakteren. Daarnaast vinden de cliënten het op de dagbesteding waar ik werk vast ook lekker? En de mini’s vallen vast bij mijn kindjes in de smaak?

 • Reageer Margreet Wegter 26 augustus 2016 at 18:04

  Oh heerlijk zeg, mijn kids zijn alle 4 gek op ontbijtkoek. Ik had nog nooit gedacht aan een traktatie, maar na het lezen van dit blog heb ik al een paar elke ideeën opgedaan zeg. Oh, en die glutenvrije koek, die is dan voor mij, zou de eerste keer zijn dat ik ontbijtkoek kan eten ?

 • Reageer Rianne 26 augustus 2016 at 18:37

  O de mini’s om
  Dan mee te geven in de Bento-box van onze kleuter die maandag naar groep 1 gaat

 • Reageer Martine Travaille-Wouda 26 augustus 2016 at 18:40

  Voor onze Teun, hij is 29 augustus jarig en wordt dan 4 jaar. Omdat dit de eerste echte schooldag is wordt het trakteren een week uitgesteld. Zou toch geweldig zijn als onze Teun de mini’s kan trakteren in groep 1!

 • Reageer Charlaine 26 augustus 2016 at 19:09

  Oh de minis dat lijkt mij een ideaal tussendoortje voor bij de lunchtrommel, nu mijn dochter continuerooster draait op school. Toch iets extra’s en niet te veel. Top Peijnenburg!

 • Reageer Marieke van der Staak 26 augustus 2016 at 19:43

  Heel leuk (en lekker!) voor mijn kinderen (en stiekem ook voor mezelf) die dol zijn op ontbijtkoek en al helemaal geweldig te zien dat er ontbijtkoek bij zit die papa ook mag eten (glutenvrij)!

 • Reageer Melanie van Leusden 26 augustus 2016 at 20:04

  Ontbijtkoek doet het hier altijd goed. De mini’s zijn ideaal voor in de luchtrommel van ons alle 3?. De honing is mss ook wel lekker om te gebruiken in het maken van zuurvlees?.

 • Reageer Rianne Wortel 26 augustus 2016 at 20:13

  Graag! Ik moet maandag a.s. weer beginnen met werken en het lijkt me heerlijk om van Peijnenburg te kunnen genieten in de pauze! Natuurlijk zal ik deze delen met man en wellicht over een paar maandjes met onze Teun (10 mnd)!

 • Reageer Adriana Bosman 26 augustus 2016 at 20:19

  Onze beide zonen zijn gek op ontbijtkoek. Is bijna niet aan te slepen! Mijn jongste zoon heeft het steeds over cakejes ? dus deze gezonde cakejes krijgen ze best vaak.

 • Reageer marianne reijngoudt 26 augustus 2016 at 20:20

  met 3 kids onder de 5 jaar die dol zijn op ontbijtkoek zou dit een leuke verrassing zijn om te winnen.
  Eens een nieuwe smaak proberen zijn we wel voor in☺

 • Reageer Marjolein 26 augustus 2016 at 20:33

  Omdat we super super blij zijn met de glutenvrije variant!! Kan mijn dochter ook gewoon weer lekker mee-eten met ontbijtkoek zonder buikpijn ??

 • Reageer Femke Verhoef 26 augustus 2016 at 21:02

  Leuke gezonde ideeën weer! Mijn 2 kids zijn jarig in september dus leuke inspiratie voor de traktaties…zeker met het pakket van peijnenburg 🙂

 • Reageer Christine Bosma 26 augustus 2016 at 21:53

  Graag zou ik het winnen voor mijn dochter. Zij moet ontbijtkoek eten om haar darmen op gang te houden. Dat is op zich al een kuns.. Wat afwisseling in de keuze van de ontbijtkoek zou geweldig zijn voor haar.

 • Reageer Helen 26 augustus 2016 at 21:57

  We houden hier thuis allemaal van ontbijtkoek. We zouden graag een pakket winnen om de nieuwe soorten uit te proberen en om mee naar school te nemen 🙂

 • Reageer Dity Meijer 26 augustus 2016 at 22:52

  Mijn dochter en ik zou graag willen winnen voor opa (mijn schoonvader). Zodat hij ondanks zijn coeliakie ook weer gezellig aan de ontbijtkoek kan tijdens t koffiedrinken op zondagochtend.

 • Reageer Liesbeth 26 augustus 2016 at 23:02

  De biologische of de mini’s zou ik heel graag willen winnen. Een verantwoord tussendoortje of mee naar school. Waarom ik graag wil winnen? Omdat het me lekker lijkt! Ik ben niet zo van de ingewikkelde motivaties….

 • Reageer Manon 26 augustus 2016 at 23:49

  Heel herkenbaar w.b. de traktatie-twijfels. Mijn zoontje wordt 4 september 5 jaar en je hebt me op een idee gebracht. Ik was niet bekend met de mini varianten, dus dat ga ik misschien ook doen. Hier thuis gaat de peijnenburg er altijd in. Dus het pakket zou zeker welkom zijn.

 • Reageer Saskia 27 augustus 2016 at 02:27

  Dat zou zeer welkom zijn zo’n heerlijk pakket. Mijn dochter eet elke dag wel een mini ontbijtkoekje (vanwege ziekte is dit nodig) met dit pakket kan ze het afwisselen.

 • Reageer Laura 27 augustus 2016 at 05:38

  Om zelf te trakteren als (mijn kleine) Dex(ie) 3 wordt over 2 wkn! Ik ben helemaal niet crea, mini’s zijn een uitkomst! ??
  Ik ben die moeder die kiest tussen spekkies & rozijntjes….. Wat een variëteit met ontbijtkoek! Dex steelt de show ermee! Hahaha!

 • Reageer Marlies van der Linden 27 augustus 2016 at 08:19

  Jaaaaa de ideale traktatie! M’n zoontje is gek op ontbijtkoek en hier zou ik een mooi vliegtuigje van kunnen maken.
  Voor z’n afscheid van het kinderdagverblijf en z’n 4de verjaardag.
  “Ik vlieg uit” met Peijnenburg zou echt zeer in de smaak vallen, letterlijk.
  En de rest deel ik met mijn leerlingen en collega’s op de Tyltylschool (speciaal onderwijs).
  Succes met deze actie en bedankt voor de tip!

 • Reageer liesbeth 27 augustus 2016 at 10:11

  Ik ben al een aantal dagen aan het googlen en zoeken op pinterest naar een gezonde en ook leuke traktati, die leuk is voor jongens en meisjes.. En deze is veruit de leukste. Mijn zoontje wordt op 13 september 5 jaarven hij wil graag een superhelden feest. De ontbijtkoek mini’s zijn er geweldig voor en lekker!

 • Reageer connie 27 augustus 2016 at 15:15

  Wat een leuke actie van Peijenburg!
  Mocht ik een van de twee gelukkigen zijn om het uit te proberen, dan ga ik een leuke traktatie maken als juf voor de kinderen in mijn nieuwe groep 3. Goed voorbeeld doet goed volgen, toch!?

 • Reageer Gieke 27 augustus 2016 at 16:59

  Heel graag wil ik dit pakket winnen. Mijn dochter van bijna 2 heeft een heftige koemelkallergie dus veel koekjes mag ze niet maar met ontbijtkoek maak ik haar altijd blij. Die berentraktatie ga ik zeker maken voor haar 2e verjaardag op 4 september.

 • Reageer Tamara 27 augustus 2016 at 17:45

  Lekker hoor! We zijn hier gek op ontbijtkoek: voor bij t ontbijt, maar ook als tussendoortje! De glutenvrije is fijn want dan kan het beste vriendje van mijn dochtertje altijd iets eten als hij bij ons is ?

 • Reageer An 27 augustus 2016 at 17:59

  Ik zou ze heel graag willen winnen. Mijn stoere dochter Lieve wordt 27 september 3 jaar. Dit zou een ideale traktatie zijn op het kdv.

 • Reageer Marloes Lange 27 augustus 2016 at 19:12

  Mijn jongens zijn dol op ontbijtkoek. En de mini’s zijn erg handig voor school.
  6 September wordt de oudste alweer 10! Zodoende kwam ik ook op deze site, ik zocht naar leuke traktatie ideeën.

 • Reageer Annelies 27 augustus 2016 at 19:26

  Gewoon omdat het me heeeeeeerlijk lijkt ? Top voor de luie (sommige dagen) ochtend mama smorgens die alleen maar een ontbijtkoekje hoeft in te pakken voor dochterlief naar school!! Heeeerlijk!!!!! Manlief mee naar zijn werk.. Top top OP!

 • Reageer Chantal Christ 27 augustus 2016 at 19:30

  Ik verbaas me regelmatig over wat er getrakteerd wordt op de peuterspeelzaal, niet alleen over wat maar ook over de hoeveelheid. Zo fijn dat er alternatieven zijn maar helaas nog niet door iedereen te vinden. Ik maak heel veel zelf, maar soms is het zo handig om gewoon iets zo in je tas te kunnen gooien 😉 dus ik waag een kansje!

 • Reageer Majonne Twigt 28 augustus 2016 at 01:25

  Op de montessorischool van onze dochters zitten kinderen van vele religies en eetgewoonten (biologisch, veganistisch). Maar het is ook een “doe ff gezond – school”. Dit betekent geen snoep maar ook geen kaas of worst trakteren want dat is te vet en te zout. Mijn oudste wordt over een maand 8 en ik weet echt niet meer wat ik nu weer moet verzinnen. Vorig jaar had ze mandarijnspookjes maar ze wil geen fruit meer want dat hebben ze al alle dagen in de week als 10 uurtje en vindt mijn dochter geen traktatie. Ik zou graag zo’n pakket winnen en dan een leuk stervormig figuurtje eraan passend bij haar naam Sterre.

 • Reageer Anneloes 28 augustus 2016 at 08:22

  Op dierendag wordt mijn middelste 6! Deze lekkernij komt dan goed van pas!

 • Reageer Chantal 28 augustus 2016 at 16:42

  Leuke actie!!

  Ik zou graag kans maken op een pakket 1. Omdat ik altijd op zoek ben naar nieuwe producten
  2. Omdat ik jarig ben en mezelf graag een cadeautje wil geven;).
  3. Omdat het een leuke actie is.
  4 omdat ik nog tig redenen kan verzinnen….,

 • Reageer Colinda 28 augustus 2016 at 17:03

  Wat een hoop reacties!
  Maar wie niet waagt, die niet wint!
  Wij maken ook graag kans op dit pakket. Mijn dochter eet bijna dagelijks een plakje na haar boterhammetjes van het ontbijt. Mijn man neemt alle dagen een plak keer naar zijn werk en ik lust er ook regelmatig wel een plakje van. En altijd peijnenburg, omdat dat nu eenmaal de lekkerste is!

 • Reageer Raphael Yspeert 28 augustus 2016 at 17:23

  Ik zou graag willen winnen omdat onze kinderen dol zijn op ontbijtkoek en met een tweeling gaat onze voorraad er nou eenmaal snel aan! Na winst mag m’n man ook een plakje mee naar het werk vóórdat het op is 😉

 • Reageer Bettine Otten 28 augustus 2016 at 18:22

  Net de frozen cupcake traktaties voor onze dochter klaar, in de vakantie 5 geworden dus op de eerste schooldag gelijk trakteren!! Volgende maand word onze zoon 3 dus mag ik weer wat verzinnen. Op de psz bij ons mag fruit óf ontbijtkoek dus deze mini variant zou dan perfect zijn!

 • Reageer Linda 28 augustus 2016 at 18:37

  Ik zou heel graag dit pakket willen winnen, omdat wanneer het papa dag is onze jongens altijd door papa verwend worden met ontbijtkoek. Het moet je ‘geheimpje’ blijven, maar wanneer ik thuis kom uit mijn werk is het eerste wat ze vertellen dat ze ontbijtkoek hebben gehad en dan vooral hoeveel ?

 • Reageer Stefanie 28 augustus 2016 at 18:44

  Ooh lekker! Ik zou wel zo’n pakketje willen winnen, hier in huis zijn ze dol op peijnenburg ontbijtkoek dus het zal hier heel welkom zijn! Lekker voor mee naar school en thuis!

 • Reageer Famke Slager 28 augustus 2016 at 19:29

  Hier in Zeeland wordt ontbijtkoek ook wel zoetekoeke genoemd. En laat ik nou net een echte zoete kauw zijn. Net als mijn man en zoon. Dus kom maar op met dat zoetekoeke pakket.

 • Reageer Sandra 28 augustus 2016 at 20:45

  Ontbijtkoek, wij noemen het peperkoek. En laat ik nu nèt drie peperkoekiemonstertjes in huis hebben waarvan de jongste twee binnenkort (30-9 en 11-10) jarig zijn. Ik wil best eens heel relaxed en zònder al te veel werk een super lekkere traktatie voor mijn moppies klaarmaken. Dus jaaah, peijnenburgpakketje in welkom in Bergeijk! ?

 • Reageer Sigrid 29 augustus 2016 at 14:50

  Onze jongste wordt binnenkort 2 jaar en mag hij trakteren op het kinderdagverblijf. Ik verheug me er al op om te gaan knutselen: allemaal ‘Buurman en Buurman’ mannetjes van ontbijtkoek. En wat over is worden mini bruidjes en bruidegommen voor de mini gastjes op onze bruiloft…. \ 🙂 /

 • Reageer Iris philippo 29 augustus 2016 at 15:17

  Oh heerlijk wij zijn gek op ontbijtkoek. En ik ga het zeker gebruiken bij mijn dochtertje op de peuterspeelzaal die gaat binnenkort naar school toe.

 • Reageer Nikki 29 augustus 2016 at 16:11

  Ik zou het graag willen winnen omdat mijn dochter gek is op ontbijtkoek en het is een verantwoord tussendoortje dat maakt het nog leuker om te geven aan mijn oudste dochter

 • Reageer Anita Hendriks 29 augustus 2016 at 16:44

  Ik zou superblij zijn met zo’n pakket. We hebben altijd wel iets van ontbijtkoek in huis voor als ontbijt, tussendoortje of what ever.

 • Reageer Mirjam 29 augustus 2016 at 17:23

  Wat een super leuk idee!
  Zijn ze ook in de winkel te koop?
  Ik heb een tweeling die deze week gaan trakteren dus dit zou echt super zijn?

 • Reageer Coja 29 augustus 2016 at 18:43

  mijn zoon is fan van ontbijtkoek en we gaan vaak samen op pad, daarom maken we graag kans op het pakket

 • Reageer Marlies 29 augustus 2016 at 19:04

  Omdat we met ons groepje naschoolse oppasmoeders vandaag hebben besloten dat we het nog gezonder willen doen en zoveel mogelijk snoep en koek willen bannen. Maar ontbijtkoek is nog altijd een verantwoord tussendoortje en ik ben dan ook benieuwd naar de nieuwe varianten.

 • Reageer Nancy 29 augustus 2016 at 19:49

  Omdat mij dit een leuke afwisseling lijkt met de komkommerplakjes, de blokjes kaas, de reepjes paprika, de cupcakebakjes vol vers fruit, de banaan, de appel, de soepstengels met gezonde dip de havermoutkoekjes als “hapjetussendoor”. Je ziet deze moeder probeert echt te varieren, maar soms is het gewoon makkelijk om eens iets te pakken dat al voorverpakt is en zo mee te geven naar school. Die mini’s lijken mij daar uitermate geschikt voor.

 • Reageer Ilse 29 augustus 2016 at 19:56

  Die mini koekke (zoals mijn zoontje dat zegt) lijken me een prachtig formaatje voor m’n zoontje ? Niet te groot voor een kleine knul

 • Reageer Tjallina 29 augustus 2016 at 20:10

  Ik ben niet zo’n hele grote snoepert, maar koek, ontbijtkoek, roggekoek, en alle varianten daartussen vind ik heel erg lekker. Ik heb eigenlijk nooit koekjes in huis, eet ik ook niet, maar een kop koffie met een plak koek, heerlijk!! Zo’n pakketje is dan ook meer dan welkom! ???

 • Reageer Esther 29 augustus 2016 at 20:46

  Hoi Elsbeth, ik zou het pakket goed kunnen gebruiken om met mijn drie jongens nieuwe traktaties te verzinnen.Nog een traktatieideetje voor op jouw site; Ik heb voor een van mijn zoontjes eens een traktatie gemaakt met peijnenburg. Hij ging van de peuterspeelzaal naar de basisschool. We hebben de losverpakte koekrepen getrakteerd, verpakt op een bordje… Plastic mesje, botertje erbij.. Slogan: Ik smeer ‘m!

 • Reageer Ingrid 30 augustus 2016 at 07:18

  Hoihoi,
  Wat leuk dat ik deze post op Facebook voorbij zag komen! Ik was op zoek naar gezonde (liefst biologische) tussendoortjes om op tafel te zetten tijdens één van mijn theekransjes (http://korukindercoaching.weebly.com/agenda.html) voor kinderen en ouders. Ik zie nu de nieuwe varianten van Peijnenburg en weet zeker dat deze in de smaak zullen vallen! Bedankt voor de tip!
  Groetjes Ingrid

 • Reageer Diana 30 augustus 2016 at 08:17

  Leuke actie en leuke traktatie…!!! Doe dus graag mee 🙂 Zijn met z’n allen gek op ontbijtkoek en met 2 verjaardagen en dus 2 traktaties… Zou het welkom zijn 🙂

 • Reageer Laura 30 augustus 2016 at 08:38

  Wat leuk.
  Mijn zoontje is ook bijna jarig.
  Hij houdt erg van ontbijtkoek. Ik zat ook te denken zoiets te trakteren.

 • Reageer mama van 6 31 augustus 2016 at 09:00

  benieuwd of ze de glutenvrij ook in het klein hebben hoop dat er ook geen melk of sporen van melk in zit
  onze dochter van 1,5 heeft een melk gluten en vis allergie

 • Reageer Linda Meester 2 september 2016 at 20:40

  Wat leuk dat je in de nieuwsbrief van Peijnenburg staat!

 • Reageer Middle Ages And Renaissance Dramatization In England. | Some review Hoaxes And A Way To Eliminate 26 januari 2019 at 02:20

  […] to his meeting along with Cowboy, clubvanrelaxtemoeders.nl Hank locates numerous folks to attack. He combats three local area children concurrently when […]

 • Reageer Experience Amazing Bicycling Experience In Bike National Parks. | Couple Of review Hoaxes And The Right Way To Protect Against 26 januari 2019 at 13:46

  […] stage was actually prepared for clubvanrelaxtemoeders.Nl a false banner killing in Larisa as early as Saturday to be used as an excuse to produce an […]

 • Laat je reactie achter