Relax

Relax Mama Zomeravond 1 juni

Op vrijdagavond 1 juni vieren we een Club van Relaxte Moeders-feestje: de Relax Mama Zomeravond! Omdat er een nieuw boek uit is. Omdat we al zes jaar zo’n leuke club zijn samen. Omdat het leuk is om elkaar eens in het echt te zien en niet alleen online en gewoon… omdat het vrijdag is.

Wat gaan we doen op de Relax Mama Zomeravond?

Samen met het hele bloggersteam van de club gaan we er een toffe vrolijke avond van maken. We gaan columns voorlezen, we doen de grote Relax Mama-quiz (met prijzen!), er zijn wijn en sapjes, muziek en een heleboel gezelligheid. We hebben het programma in grote lijnen rond, maar de details die volgen de komende weken.

Waar?

Het feestje is in Utrecht in De Stadstuin. Dit is een locatie die aan de rand van stad ligt, makkelijk bereikbaar met trein en OV en we hebben er een klein strandje. We rekenen dus op een zwoele zomeravond.

Kaartje?

De tickets voor de Relax Mama zomeravond kosten €15,00. Dit ticket is goed voor je entree, een welkomstdrankje en het columnboek Die andere moeders doen ook maar wat. Je kunt de tickets hier bestellen.

Ben jij er bij?

Het lijkt ons te gek als je erbij bent! Op de hoogte blijven van alles rondom het event? Geef hier in het FB-event aan dat je komt of geïnteresseerd bent. Tot 1 juni!

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

3 Reacties

  • Reageer Doe mee met de relax mama columnwedstrijd! - Club van relaxte moeders 8 mei 2018 at 12:36

    […] schrijvers van de vijf beste columns krijgen gratis toegang tot de Relax Mama Zomeravond op 1 juni, waar ook de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt wordt. Op die avond wordt de winnende column […]

  • Reageer Relax Mama Zomeravond in Stadstuin Utrecht - Club van relaxte moeders 22 mei 2018 at 13:04

    […] tien nachtjes slapen dan is ons Relax Mama Zomeravond-feestje. Hij stond al een tijdje op ons verlanglijstje, een avond als deze, maar nu hebben we hem ook […]

  • Reageer Kom naar de Relax Mama Zomeravond • Gezinnig 8 juli 2020 at 11:23

    […] Op vrijdagavond 1 juni viert de Club van Relaxte Moeders een feestje in De Stadstuin in Utrecht. Het programma in een notendop: er worden columns voorgelezen, doe mee met de grote Relax mama-quiz (met prijzen!), bekijk een hilarische voorstelling over het moederschap en natuurlijk zijn er drankjes, muziek en een fijne goodiebag. Gezinnig is ook van de partij: we delen vijf-minuten-klets kaarten uit, je kunt door de boeken bladeren en natuurlijk kun je ons het hemd van het lijf vragen. Meer details over het programma lees je hier. […]

  • Laat je reactie achter