Relax

Het Relax Mama columnboek ligt nu in de winkels!

Hij is er nu echt. Kijk hem staan hier tussen zijn broertjes en zusjes 😉 Het eerste columnboek van de Club van Relaxte Moeders. Met als titel onze lijfspreuk: die andere moeders doen ook maar wat.

Het boek bevat 39 columns en vijf bingo’s. Ik ben hartstikke trots op ons bloggersteam, op Inge, Sanne en Sanne, Lisa, Daniëlle, Lisa, Kiki en Miloe die elke keer weer mooie blogs voor ons schrijven. En ben hartstikke trots dat de beste van de afgelopen jaren nu gebundeld zijn in dit fijne boekje.

De columns zijn onderverdeeld in vijf hoofdstukken: van zwanger tot en met schoolkind-periode. Dus er komen heel wat fase-fases-fases-fases voorbij!

Als moeder zit je in een rollercoaster van gevoelens: het ene moment juich je voor een eerste stapje, het andere moment sta je met je handen in het haar (of in de spuitpoep). Soms vraag je je misschien af hoe die andere moeders het allemaal op orde kunnen hebben. Is het weer zo’n dag?

Pak dan dit boekje erbij en verstop jezelf op de wc. Lees en ontdek: die andere moeders doen ook maar wat. Echt!

Het boek ligt inmiddels in de winkels. Hij kost slechts €9,99 en is hier ook online te koop.

Hieronder een paar inkijkjes!

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

2 Reacties

  • Reageer Relax Mama Zomeravond 1 juni - Club van relaxte moeders 16 april 2018 at 12:31

    […] kosten €15,00. Dit ticket is goed voor je entree, een welkomstdrankje en het columnboek Die andere moeders doen ook maar wat. Je kunt de tickets hier […]

  • Reageer Relax Mama Zomeravond in Stadstuin Utrecht - Club van relaxte moeders 22 mei 2018 at 13:20

    […] ticket is goed voor je entree, een welkomstdrankje en een goodiebag (met daarin oa het columnboek Die andere moeders doen ook maar wat) Je kunt de tickets hier […]

  • Laat je reactie achter