Relax

Relax Mama pakjesdagen winactie 2: tickets Flavourites Live!

Het is dag 2 van de Relax Mama Pakjesdagen. Gisteren gingen we van start met de Playmobil winactie. Vandaag iets voor jezelf. Voor het geval je dit weekend zin hebt om wat leuks te doen. Ik mag vijf keer twee kaartjes weggeven voor het grootste pop-up shop event van Nederland: Flavourites Live, dat aankomend weekend (van 24 t/m 26 november) plaatsvindt in de industriële Kromhouthal in A’dam-Noord.

Favorites Live is een event dat wordt georganiseerd door de leukste verzamelsite voor webshops: Flavourites.nl. Deze site werd jaren geleden opgericht door Natascha en Marije omdat alle leuke webshops die ze kenden op een rijtje wilden hebben staan. “De snoepjes van internet, zeg maar,” aldus Natascha. Ze gingen in 2007 van start met een snoeperige, oranje/roze portal. Ze brachten honderden leuke webshops in kaart, schreven er reviews over, maakten een boekje, notitieblok en agenda met webshopstips en ze lanceerden het jaarlijkse event Flavourites Live.

Wat is Flavourites Live?

Op Flavourites Live kun je drie dagen lang ongekend leuk struinen bij meer dan honderd fijne webshops die hier drie dagen lang als pop-up shop opduiken. Stuk voor stuk bijzondere en vooral smaakvolle adressen op het gebied van fashion, interieur, gifts en lifestyle. Normaal gesproken alleen online te bezoeken, maar deze drie dagen ook in ’t echt. Spot de laatste trends op fashiongebied, shop originele Sint- en kerstcadeaus, laat je verrassen met de leukste items voor kinderen of voor je huis en doe heel veel ideeën op.

Tussen het shoppen door biedt Flavourites Live nog meer inspiratie. Je kunt designers aan het werk zien, creatieve workshops volgen, aanschuiven voor speedcoachingssessies of hilarische foto’s maken en nog veel meer.
Kaartjes winnen?

Zin om komend weekend naar Flavourites Live te gaan? Geef onderaan dit blog aan met wie je die kant wel op zou willen! Ik mag van Natascha vijf koppels blij maken met kaartjes. Reageer vandaag (dinsdag) of morgen. Want ik kies donderdagochtend 9 uur de vijf winnaars uit!

 

Het volledige programma van het event vind je op Flavourites Live.nl

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

17 Reacties

 • Reageer Margit 21 november 2017 at 12:57

  Gezellig met mijn zusje! Heerlijk om alles in reallife te kunnen zien en aanraken…

 • Reageer S bootsman 21 november 2017 at 13:03

  Oh super leuk! Ik zou graag heen willen met mijn moeder of vriendin

 • Reageer Anita Groot 21 november 2017 at 13:05

  Ga graag met mijn vriendin Gitte heen. Net gehoord dat ze ’n nieuw huis gekocht heeft. Heerlijk om dan inspiratie op te doen en tegelijkertijd heerlijk ontspannen voor de a.s. verbouwing die gaat komen…!

 • Reageer Rachel 21 november 2017 at 14:39

  Ah wat leuk. Zou er graag heen gaan met een vriendin. Het is al veel te lang geleden dat we iets samen hebben gedaan en bijgekletst.

 • Reageer Susan spanjers 21 november 2017 at 14:43

  Ik zou heel graag de kaartjes willen winnen maar niet voor mezelf! Ik kan zelf niet gaan want ik woon op Aruba maar ik zou mn moeder en tante blij willen maken met de kaartjes. Mn moeder is net hier op Aruba geweest om me te helpen met het huishouden na mijn buikoperatie en mn tante is net weduwe geworden en ik denk dat ze het heerlijk zouden vinden om een dagje eruit te gaan met elkaar; kunnen ze lekker voor hun kleinkinderen shoppen en nieuwe, hippe, andere spullen bekijken.

 • Reageer Floor 21 november 2017 at 15:35

  Ik zou hier heel graag naar toe gaan; samen met een lief vriendinnetje die vrij is op 1 van deze dagen! Momenteel werk ik door omstandigheden even niet en een beetje afleiding kan ik best gebruiken!

 • Reageer Caro 21 november 2017 at 15:47

  Lijkt me super om met Mieke van Meer vanuit Breda daar heen te gaan! Was bij de eerste editie, heel benieuwd hoe het is gegroeid. Maar belangrijkste zin in dagje hoppen, shoppen en proppen ???!

 • Reageer Marjon 21 november 2017 at 17:40

  Elk jaar ga ik met mijn vriendin audrey. A.s vrijdag staat ons uitje weer op de planning. Wat zou het leuk zijn als ik haar kan verassen met gratis kaartjes!

 • Reageer Judith 21 november 2017 at 20:58

  Ik zou graag met mijn buurvrouw Lisette gaan. Vorige keer mocht ik met haar mee, maar konden we niet gaan doordat ik vreselijke rugpijn had. Nu hoop ik haar blij te maken met een gratis kaartje!

 • Reageer Caroline Haneveer 21 november 2017 at 21:01

  Ik zou graag met mijn schoonzusje Brenda Haneveer gaan. Lekker een dagje zonder kids rondstruinen, als Relaxte Mama’s!

 • Reageer Patricia 21 november 2017 at 21:10

  Lekker dagje uit met Tamara. Hebben we allebei verdiend en even het huis uit! ?

 • Reageer Linda Vogel 21 november 2017 at 21:19

  Mijn vriendin, Rajenne, zou ik meenemen. Een dagje samen rondstruinen en bijkletsen ipv alleen uren surfen op het net.

 • Reageer Eva 22 november 2017 at 07:23

  Het zou een feestje zijn om hier heen te kunnen gaan met mijn vriendin Jeane-Marie de Groot, de beste online shopper die ik ken!

 • Reageer Jet 22 november 2017 at 14:08

  Ja leuk leuk, ik wil wel met Ingrid (compagnon & vriendin in een!) naar Flavourites Live. Een keer een dagje niet werken!!!

 • Reageer Roelie Vlasblom 22 november 2017 at 14:51

  Ja super daar willen Ingrid en ik wel weer naar toe!

 • Reageer Mooij 22 november 2017 at 15:34

  Jaaaa! Daar wil ik graag heen samen met mijn vriendinnetje….

 • Reageer Ellen 22 november 2017 at 15:46

  Ik zou heel graag winnen omdat ik het super leuk vindt om creatief bezig te zijn en omdat ik wil aan een uitje toe ben om weer ff wat n relaxed mama te worden ;)!!
  Groetjes Ellen

 • Laat je reactie achter