Lees, Relax

Het liefste team van Nederland

Geen zin, geen tijd, te moe. Te slecht weer. Zieke kinderen. Ik kan nog wel honderd redenen bedenken om niet te gaan hardlopen. Maar de stok achter de deur die ik in januari zocht om te gaan lopen, die werkt gewoon!

Schermafbeelding 2016-03-14 om 14.15.35Het Club van Relaxte Moeders-team bestaat nu ruim tien weken. Er zitten moeders bij die net begonnen zijn, moeders met jaren ervaring, net bevallen moeders, moeders die eigenlijk niet durfden maar toch meedoen, moeders die zelfs marathons lopen. Ik heb geprobeerd te tellen hoeveel berichten er inmiddels in de groep zijn geplaatst, maar de groep is zó actief met elkaar stimuleren dat het me gewoon niet lukt om dat aantal te achterhalen.

Een willekeurig bericht uit de groep: ‘Meiden ik heb een schop onder mijn kont nodig. Ik heb mijn kleren wel aan, maar echt geen zin.’ Als je op zo’n bericht vervolgens van zo’n twintig ‘lotgenoten’ een peptalk krijgt dat je echt blijer bent daarna, dat je het kunt, dat het zo lekker is buiten, dat je je echt beter voelt als je gelopen hebt, dat het de moeite waard is of dat het ook goed is als je maar een kwartiertje gaat, dan wil je wel de deur uit. En als je op zondagochtend de eerste zonnige foto’s in de groep ziet verschijnen van de early birds die wel hun bed uit konden komen, dan gaat het vanzelf kriebelen.

FullSizeRender-322 mei – De Marikenloop!

Nog tien weken en dan is de Marikenloop (op zondag 22 mei). Waarschijnlijk staan we daar met zo’n 200 relaxte moeders aan de start. Een deel van de groep gaat de 5 kilometer loop doen en een ander deel doet 10 kilometer. Heb je nog zin om mee te doen? In tien weken kun je er nog heel mooi voor trainen. Je kunt je nog opgeven voor de Marikenloop tot 31 maart 2016.

Wil je nog meedoen?

Heb je zin om met het Club van Relaxte Moeders-Optimel-team mee te doen aan de
Marikenloop dan kan dat nog! Doe dan vóór 31 maart de volgende twee dingen:

  1. Schermafbeelding 2016-03-15 om 13.18.40Schrijft je in voor de Marikenloop via deze link. Het werkt als volgt: je spaart
    vier actiecodes van de pakken Optimel en bestelt daarmee een kortingsvoucher voor de Marikenloop op Optimel.nl. Met deze kortingsvoucher schrijf jSchermafbeelding 2016-03-15 om 13.19.26e je met korting van €1,75 in voor de Marikenloop én krijg je dit gratis teamshirt.
  1. Sluit je aan bij onze besloten Facebook-groep. Zoek het Club van Relaxte Moeders Optimel-Team op en geef aan dat je lid wilt worden. Ik voeg je dan toe aan de groep. Bij de Marikenloop ontvang je dan een speciale Club van Relaxte Moeders ‘goodie’ zodat we elkaar goed kunnen herkennen!

 

fun to run
Fun to Run

De leuke illustraties bij dit blog komen uit het boek Fun to Run, dat in mei uitkomt bij Uitgeverij Snor. Ik mag in mei vijf exemplaren verloten onder de leden van het team!

 

 

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter