Relax

Relax Mama-agenda: de binnenkant!

De buitenkant van de Relax Mama-gezinsagenda 2017 heb ik jullie een tijdje terug al heel trots laten zien, maar de binnenkant hadden jullie nog van mij te goed!

Hij is nog niet gedrukt, dus ik heb zelf even wat zitten knippen en plakken gisterenmiddag (omdat ik nog niet genoeg vakantiestress had haha). Ik hoop dat jullie zo een beetje beeld krijgen. Het is vooral een handige agenda die je fijn met z’n allen kunt gebruiken. Ik gebruik zelf dit jaar de voorloper van deze en vind hem heel fijn.

Bij iedere week een Relax Mama-grapje of een weekmenu. En voor iedere maand een dubbele pagina met een mooi vormgegeven Relax Mama-spreuk, bingo, plaatje of artikel. Ik ben er heel trots op zoals hij geworden is.

phonto

Als je mijn blog over de cover van de agenda hebt gemist, kijk dan even hier. Want die is nogal bijzonder geworden. Je kunt op de cover namelijk je eigen gezin samenstellen. Echt heel tof.

De agenda is voor het kalenderjaar 2017 en is vanaf september verkrijgbaar bij de Bijenkorf, Sissy Boy, de betere boekwinkel en uiteraard online. Ik zal jullie een seintje geven zodra hij er is!

phonto

De agenda wordt uitgegeven door BacktoBasiX in samenwerking met Uitgeverij Snor.

Schermafbeelding 2016-07-06 om 22.46.33

Vorige bericht Volgende bericht

Ook leuk

Geen reacties

Laat je reactie achter